6 månader

idag är det 6 månader sen Niklas blev min! Och jag är världens lyckligaste tjej :)
han kommer ikväll och det blir mys, mat och pussar i massor!!
Grattis till oss <3
love you


Tand i påse

Jag är hemma från tandläkaren, med en tand i en påse! Wuhuu :D min onda tand är borta ^^ och jag är överlycklig!
När jag satt inne i väntrummet kände jag min tandläkarskräck komma smygandes, ju närmare klockan blev 10 ju mer ville jag springa därifrån. Men som den coolingen man är satt man kvar ändå.. det blev min tur och jag lät läkarna veta hur rädd jag var, och hur mkt jag hatade min tand.
dem tog bild och en liten koll på min tand och sa direkt att den ska borta.
sprutor..
två sprutor..
en på insidan och en på utsidan av tandfan.. Jag ville gråta. Och jag sa att jag hatade tandläkargubben.
han påstod att min piercing i tungan gör mkt mkt ondare än en spruta, men det kan han fetglömma. Att få bedövningsspruta gör ondare än att föda barn. punkt slut.

Jag är bedövad ner i halsen, inte kul.
Jag har bomullstussar där tanden satt och dem kittlar mig så jag vill spy.
Jag blöder och är hungrig, så jag låtsas att jag är en vampyr så jag slipper bli stört sugen på ostsåsen jag har i kylen.
Jag har en tand i en påse.


tandvärk och cypern

Hallåå mina goa och glada läsare! Här hemma är man både förbannad, överlycklig och lite smått rädd!
Varför jag är förbannad är för att min visdomstand har fått fnatt och gör cpont, den växer alltså, och den växer snett, ut mot kinden och den är sylvass! Har pillat lite på den och den har snittat mig 5 gånger i fingret! Förstår ni då smärtan min kind har? jotack! Så imorrn har jag en akuttid hos tandläkaren. Tar dem inte bort den slår jag sönder dem.. Jag tänker minsann inte gå dit och betala för att dem bara ska kolla. DEN SKA BORT! Vilket är varför jag är smått rädd. Jag är rädd för tandläkare, deras bedövningssprutor är, hujedamig, det värsta jag varit med om.. Och jag har den turen att jag har en kropp som gärna inte tar åt sig av läkemedel, så för mig behövs sisådär 2-3 sprutor. YÄÄÄY! så jag är rädd, men fan så jag längtar. Jag vill inte ha ont längre.
Och varför är jag överlycklig för då?? Jo, för nu är det såhär att jag och min loverboy har precis bokat våran resa till cypern!! :'D den 20 april åker vi och är borta en vecka. Cocofjoll får vara kvar i kalla sverige dock.. men det ska nog gå skitbra de med :) kommer sakna min lilla skit <3

så glad tjej!

för övrigt idag, så har jag varit i skolan och ägt sönder på datalektionen! Sen hämta jag min underbara son för att gå hem och äta, innan vi drog ut igen på en långpromenad! Hämtade mitt nya pass hos polisen och Nico fick ett par nya termobraller på vägen dit! Det har varit strålande sol så jag kan nästan erkänna att jag svettades när vi gick den långa biten fram och tillbaka! hellyeah!
Sen har vi inte gjort så mkt mer, jag har försökt städa lite men nico har bara röjjt fram allt igen! Så jag tar det imorrn efter gymmet när han är på dagis ;)

Önska mig lycka till hos tandläkaren! K Y S S

imorrn kommer min bigboy hit och det är underbart!

Bullar och snö

Det har blivit ändrade planer för helgen, det blir ingen utgång! Min syster som jag ska åka med till södertälje har bestämt att dem vill åka redan imorrn. Och ska jag stanna kvar här i stan för utgången så betyder det att jag skulle behöva ta tåget på lördag.. Så kort och gott: mer pengar spenderas, det är massa snö vilket alltid slutar med tågfel och förseningar, och att göra det i troligen bakis tillstånd har jag ingen lust med. Plus att jag skulle behöva någon snäll själ som kör in mig till kungsör (det går inga direkttåg härifrån till tälje).blö.
Såå, jag åker med dem imorrn ist. Så har jag en hel lördag i södertälje utan att vara bakis, känns bra! Dock tråkigt då jag hade sätt fram den här kvällen med festligheter! Men det kommer säkert fler tillfällen, syster Nattis fyller ju lika sällan som alla andra, en gång om året.
punkt.
Det är torsdag, vilket betyder att jag är ledig från skolan, och nico är ledig från dagis! Det har snöat en hel del så det har varit alldeles vitt, ljust och fint ute! Så vi tog oss en promenad ner till stan och köpte oss lite fika att mumsa på här inne i värmen!
Nico älskar sin mormor, det märks väldigt väl! Och han älskar bullar.. Han och mormor brukar ofta äta bullar tillsammans så när jag sa att vi skulle gå och handla det så blev han alldeles till sig av glädje! Han skulle minsann gå och handla bullar åt sig själv och mormor! Det han inte förstår är att jag inte kan trolla fram hans mormor sådär poff direkt! Hon bor i södertälje men är för tillfället nere i småland. Men han blev inte ledsen av att äta upp alla bullar helt själv heller.
Tråkigt att hon inte bor närmare oss, eller vi henne. Han skulle uppskatta att han henne nära, så mkt som han tjatar efter henne :) skitungen.
Mer än så har vi inte gjort! Jag har städat lite hela dagen, tvättat och alla de andra tråkiga hemmasysslorna man har! Men vi har oxå myst framför några filmer :)

Såå.. Ska snart packa lite inför helgen. Ska försöka inte ha med mig hela garderoben igen. KYSS


Psykologi och onsdagskväll med Elin

Hej allihoppa!
Det är kolsvart ute, nico håller på att somna, det är onsdagskväll och Elin har precis åkt hem! Vi har haft pizzakväll jag och mina 2 goda :) och fixat med håret, såklart!
Och jag har haft psykologi i skolan, kan vara de roligaste lektionerna! Huur kul som helst. Så jag t.om blir sugen på att plugga till psykolog ist, dock tar det flera flera år och jag vet inte om jag är den personen som kan vänta så länge.
IAF. Snart är det helg och det innebär utgång denna gång! Jag ska ut med Elin till hennes tjejkompisar, det blir alltså glitter, rosa drinkar, klackar och klänningar! Tjejfest :) alltid roligt!
På lördag väntas en tripp till södertälje som fortsätter till söndag! Det har planerats in fika med goa vänner, får hoppas man inte är bakis så man inte vill något annat än att ligga kvar i sängen bara. Får nog ta det lite lugnt med drickandet på fredagen helt enkelt. Kommer nog gå åt skogen när Elin är med dock :)

Det går bra i skolan för övrigt, min datalärare verkar tro att jag är någon sorts av ett geni. Inte för att jag tänker försöka få henne att tro något annat men det är ju tyvärr inte sant.. jag är egentligen kass på data men det verkar ju gå bra iaf! ;)


sthlm och magsjuka

dags för en uppdatering?? Ja de tror jag! För tillfället så ligger vi allihoppa med kassa magar, den ena skiter vatten och den andra spyr. Kul va? nää, jäkla magsjukor det går på dagis. åt helve*e.
Vad annars? :) jo, var över till sthlm förra helgen och hade middag och utgång med mina kära väninnor! Hur kul som helst och man fick lite minnen tillbaka ^^ alltid kul med en "återträff" haha.


Började skolan förra veckan föresten! inte kommit långt än så länge men som sagt så började jag ju nyss ;) så mer om de får ni höra senare!

nu ropar min herre på mig! Puss

RSS 2.0