party in black




Framsteg :D

tjollahopp! Idag mår man sjukt mkt bättre ;P somnade vid 10 igår så pigg var man oxå när nico ville upp vid halv 6 i morse (y) Så nu har jag städat undan lite i köket sen helgens tacomiddag och fyllekäkstallrikar hehe så nu är det rent, förutom att nico fick ryck och skulle dra ut alla lådors innehåll.. så ja nu ligger det saker över hela köksgolvet ist ;P haha. och nu har han somnat!
och vet ni? han ställde sig vid soffan helt själv :D han drog sig upp! min lilla gubbe, både jag och marcus såg det och hela kroppen fylldes med lycka! :D :D sen fick jag höra av mamma att han gjort så hemma hos sofie nu när han var där så då blev det inte lika roligt längre, alltså att man inte fick se det allra första gången :/ han hade tagit 4 krypsteg oxå minsann! min lilla kille är så duktigt <3 men tråkigt att man inte fick se.. något utav de. skit oxå. Men lycklig är jag ändå! :')
Så nu blir det att skriva in datum i hans bok <3
åh så roligt ^^

sliten tjej

party igår! Och idag mår man riktigt jävla dåligt!! har inte ens kunnat kolla åt sidorna för blir yr i huve så fort jag rör på mig.. kroppen gör ont och känns som att huvet ska explodera. Mådde illa imorse så kunde inte äta eller dricka. bara ligga ner, stilla och bara dö lite. fyfan, ska aldrig dricka igen! bläää
drog över till sofie trots att min kropp ville strejka, där befann sig min fina bebis! hade massa myskalas <3 och efter ett tag så körde sofie hem oss, skit som man mådde busade man ändå så mkt det gick innan skruttisen skulle sova :) somnade som en stock! Vilket jag oxå kommer göra om ett tag, är sjukt trött!

Lyckad dag ännu en gång!

och jag har hållt mig vaken hela dagen! Men blir nog sängen snart faktiskt.. känner hur ögonen kliar och hänger!
Men vad har jag gjort idag då? Jo sofie kom ju som sagt och vi drog iväg till jysk, köpte mig en ny duk till köksbordet, en i plast typ, fast det ser inte ut som de höhö, enkelt att torka av utan att det blir skitigt.. vilket det alltid blir när man har en liten grispelle som gillar att äta med händerna och slå i bordet ;P och då spec i duken. En blommspruta köpte jag oxå! Så nu ska mina fina växter få sin dusch lite oftare hehe.
Efter det drog vi in mot stan, kilade in på systemet för att inhandla drickan till Fredag! (Fyfan vad taggad jag är :D :D :D ) och sedan blev det blommaffären då sofie skulle köpa nya blommor thihö. Sen hem, plocka runt lite, ett snabbt mellanmål, väcka marcus och sen dra till gymmet! :) körde racet och sen hem igen.
Lagade maaaaaaaaaaaaat, åt maten, dog lite.. nico hade hunnit somna när jag var borta och sov ett bra tag.. så fick alltså laga, äta och smällta maten innan han vakna :) skönt faktiskt! lagade dessutom makaroner och köttfärssås åt honom, alltså utan salt och sånna där saker, men han tycker inte om de! haha, han spotta bara ut de och vägrade sen öppna munnen xD fyfan, vilken unge o inte gilla min mat haha. iaf, busade med honom och han hjälpte mig att städa, o vet ni? han är inte rädd för dammsugaren längre, nu är den bara intressant och han älskar när jag tar fram den ;D skönt som fan! så han gled runt efter den medans jag körde på. Sen fick marcus ett ryck och vi skulle åka till västerås. jaha lixom okej, kände att jag inte ville dra med nico då han redan åkt mkt bil idag, så marcus mamma kom förbi och passade honom medans vi åkte iväg :) in på billiga nisse, och den här gången hitta jag massor! som jag ska köpa, någon annan gång höhö.. men köpte iaf väggord, och det var faktiskt marcus som ville ha den haha trot lr ej.. men det kanske var för det stod på finska ;) Tervetuloa (välkommen). så den blidde de. billig var den oxå!
sen vidare in på media market så marcus fick köpa sitt efterlängtade "grej" till ps3, jaja.. jag har handlat mkt åt mig själv nu så det förtjänade han faktiskt! hehe.. köpte dessutom nån grej som man rengör tvskärmen och dataskärmen, dem firar 3 år så det var massa rea.. rengrejen kosta lixom 3 spänn! höhö som hittat!
jaja, nu känner jag att det blir för mkt text och för lite bilder.. så nu slutar jag!
snart sängen, längtar tills imorrn! TAGGA TAGGA TAGGA :D
hej!


godmorgon gott folk

herregud.. vad har hänt med mig? ;P jag gick upp 06.40... trodde jag! Men när jag gick in i köket så såg jag att klockan var 06.20.. jag hade alltså gått upp 05.40 !!! helt i sin onödan egentligen.. marcus var vaken och kunde alltså tagit nico eftersom han vaknade och ville upp, tror jag iaf.. lr så var han sprallig bara för att jag tände lampan och marcus satt i sängen och pratade med mig. ja jag vet inte.. men vaken var man ändå så det var väl lika bra. Tänker bara på att jag säkert kommer bli trött om några timmar. ni vet, man går upp tidigt i all sin pigghet, för att sedan bli katastrof trött bara några timmar senare. Vi får se hur det går.. vid 10 kommer iaf sofie hit och så ska vi dra iväg.
Ska snart fixa iordning mig och sen diska..
tänkte nästan ta fram dammsugaren för en stund sen, men så kom ja på vad klockan var.. kanske inte den bästa tiden att dra igång världens högljudaste dammsugare när man bor i en lägenhet som är typ sjukt dåligt ljudisolerat.
Ne nu piper nico.
hejs

härlig dag

kvällen har intagit sig med sitt mörker, usch.. men var ju som sagt till ikea :) fick med mig hem lite finfina saker.. bland annat fina tallrikar, pasta"burk", en mindre burk i samma modell som pastagrejen som fick bli sockerburk, stenar och påslakan :) greeeeat! nöjd för dagen..
efter ikea drog vi mat på MAX, sen en snabbsväng inne på billiga Nisses, fyfan så fina grejer det fann! hittade en as cool matta som jag bara måste ha.. ja när pengarna räcker till så att säga! ;P
när vi väl va hemma så sköljde jag alla prylar och stoppa påslakanen i tvätten, sen kom jessi förbi en snabbis och sen drog vi hem till marcus mamma och käka lite maaat, plötsligt blev nico jätte trött så vi gick hem igen och snacka om att han protestrera när ja försökte göra iordning honom för natten haha, så mkt har han nog inte gapat sen han hade kolik xD herregud, min söta goding.. in i sängen och jag hann knappt göra välling innan han hade somnat haha <3
så nu tar man det lungt i soffan, borde egentligen plocka undan lite då det är leksaker exakt över hela golvet men äsch.. dem kommer ändå komma fram imorrn bitti igen! ;)
på tal om imorrn så ringde systeryster för en stund sen och ville att vi tar ett litet äventyr imorrn oxå.. fast då bara här i stan. till jysk och en blommaffär :) så blir en liten tripp då innan man ska till träningen med elin!

snart ikea :D

snart drar vi iväg ;D till ikea med sofie! Blir säkert lika roligt som varje gång vi hittar på tok hehe.
Jag trodde ju natten skulle bli bra? Mjaa, han vaknade hela tiden fram till klockan 12, visserligen hade jag inte somnat än då men mina program var ju på tv då så missade en hel del :/ men men, sen sov han fram till 4, välling och sen somnade han om för att sen vakna vid 6 och vägra somna om.. jaja, lika bra att gå upp då! In i duschen, och sen fix och trix.. så nu är vi redo för äventyr :D jag och nico! haha o han har hunnit bli trött nu, blir itne förvånad ett tugg! så han lär stendecka i bilen! ;P Han sitter just nu och borstar tänderna och kollar på teletubbies, med finskt tal hehe, vi vill att han ska lära sig de.. marcus pratar finska med honom då och då. visserligen kan inte jag språket direkt, men det är väl bättre med ett extra språk? då nästan hela hans släkt är finnar, förutom på min mors vackra sida då :) min lilla finnepojke! Som för övrigt börjar bli långhårig haha, snart dax för första klippningen ;)
nä, nu kallar han på mig! plikten kallar

pz

kall dag, bra dag

blev en snabbträning idag eftersom jag fick våldbesök av sofie ;D haha, hon kom precis när ja tänkt kila iväg så ja, jag hann vara där en snabbis efter hon gått! Vi planerade att göra en utflykt snart igen, vet inte när men inom de närmsta dagarna iaf!
iaf, efter träningen åkte man hem igen.. hann dock inte vara hemma så länge, hann bara plocka undan lite, diska och laga mat, innan jannica fick med mig ut :) drog en vända bort mot biginn! Och kan ni tänka er, jag köpte inget på hm! Ganska stolt över mig själv faktiskt (y) dock blev det att handla inne på willys, men äta måste man! höhö
och som vanligt blev det mer än vad man tänkt sig så både jag och jannica hade fullproppade vagnar när vi gick hem hehe. Nico hade somnat i vagnen, så han var uppe längre idag ^^ somnade för en liten stund sen! Får hoppas på en bra natt! känner det på mig.. och snart börjar min tvkväll, wuhuuu :D :D tagga tagga!
och vet ni vad mer jag är taggad för?? Inför Fredag! :D det vankas party! Party hardy! Ja alltså, den här gamla morsan ska äntligen få gå ut och släppa loss lite igen, med elin såklart <3
med nya klänningar dessutom (förhoppningsvis har dem hunnit komma) ^^
nico sover hos moster sofie som vanligt :) it´s gonna be a good night!

Finns fan idioter till allt!

Är så förbannad just nu, och ledsen!
Minns ni att jag skrev för ganska länge sen att någon brutit upp låset till vårat förråd i källaren? Ja, vi trodde ju inget blev snott då det såg ut som vanligt och att tillomed vagnen stod kvar.. Men idag då jag gick ner för att hämta lite leksaker vi fått så fanns dem inte kvar!!! Dem hade alltså tagit leksakerna vid inbrottet!!! VARFÖR?? Vad äre för jävla människor som har så lite respekt och inget samvete över huve taget så att dem snor ett barns leksaker?? Fattar inte! ÅÅH IDIOTER! DÖÖÖÖÖÖ!
Känns lite skumt det här.. jag har inte ens bott här i ett år än, och leksakerna hann inte få stå där länge innan någon bröt sig in.. Men under hela den tiden jag bodde i södertälje, som kan tänkas ha flera idioter än lilla töntiga köping, så hade vi inget inbrott alls! inte en enda gång! Men här!? Ja då klöser människor direkt!

vi måste flytta från det här området! Har hänt allt för sjuka grejer här nu..

skit oxå!

FAAAAAAAAAAAAAAAAAN va ont jag har! Såhär ont har jag aldrig haft! Jävla axel! Tabletterna som läkaren gav mig förra gången jag hade ont hjälper inte ett piss! Blir jag tvungen att boka tid igen, så jag får starkare skit av henne!? Åååh fan. Får se om det går över under dan så det blir någon träning..

fan

Glitter och glamour

har precis kommit upp från badet och är helt tok glittrig ^^ har använt min badbomb som jag fick för ett bra tag sen, den var täckt med en MASSA glitter :D såå fint! Så nu glittrar hela jag, allt jag tar i och vart jag än går ^^ så fint, dem måste jag skaffa fler av! dock hittar jag inte just dem på nätet så ska nog be mor min åka till hennes favvoaffär i stockholm och köpa några thihii.
Hela badkaret glittrar oxå, marcus ska snart ta sig ett bad han oxå (han luktar kanske ljuvligt efter en natt med dante) så han lär ju va lika fin som jag när han kommer upp igen ^^

inte världens bästa bild men äsch. ni ser liiite glitter iaf.. sååå mkt mer i verkligheten ^^

Love it!

söndag morgon

vaknade upp med en chock, av att det plingade på dörren.. klockan 7??? vafan? vem fan ringer på den här tiden? blir riktigt sur om det är någon vi känner, dem vet att vi har en bebis lixom?! då plingar man väl inte på den tiden, lr? nu vaknade inte nico som tur va, men det gjorde jag och kunde inte somna om.. shysst.
likaså på natten mellan fredag och lördag, är det någon som ringer till marcus mitt i natten! och just då så ska ju marcus ha glömt att stänga av ljudet så både jag och nico vaknade och han vägrade somna om på ett bra tag. kul det är! Det var skyddat nummer oxå, och dem som är marcus vänner borde nog veta vid det här lagret att han inte svarar då? Varför kan inte människor bara fatta att man inte kan hålla på som förut när det är en bebis inblandad nu? plinga o ringa hur som helst.. nää inte kul. Det skulle va snällt om vissa kunde börja förstå de snart.

så vem var det som ringde?
och vem var det som plingade?

dööööööööööö!
jaja, nog om det.. jag gick iaf upp efter en stund och käkade frukost, gjorde kaffe och kollade lite på dattan innan min goding vaknade med ett toppen humör :D han blev så glad när jag kom in och smekte honom på ryggen. min skatt, så fin och go <3 mamma älskar dig!
För övrigt har jag skit ont i axeln och ska strax ta dem där tabletterna som inte verkar hjälpa ett dugg! :)
pz

skitdag

sitter här i min ensamhet medans pojkarna sover :) funderar vad man ska göra utav den här dagen.. finns inte så mkt att göra känns de som.. vill gå ut men ändå inte, säkert jädrans kallt! och vad skulle man göra ute då? Är trött på att bara gå runt o runt. Vill faktiskt att det ska komma lite snö nu så jag kan leka med nico där ute :D kul o se vad han gör när det är helt vitt ute och kallt haha snuttepojken min.
har egentligen inget vettigt att skriva.. och inga bilder att visa heller. Morsans kamera har pajjat av någon konstig anledning, så den vill helt enkelt inte vara med o leka längre.
ja de va väl de..
kanske ska man sminka sig lite?? haha, köpte nya borstar igår som jag vill prova ^^

här är de då ingen snö

ja det skulle ju snöa idag, men inget har kommit ännu.. men tydligen överallt annars?? bara en halvtimme härifrån har snön täckt marken men här lyser solen för fullt och vi har plusgrader. jaja ibland är det lite knas..
men vet ni? :D :D nico har bara spytt 2 gånger nu på tre dar!!!!!!! helt jävla otroligt. vi har inte heller tagit bort mjölken från honom men ändå har det försvunnit. (peppar peppar, slå i trä) hoppas nu verkligen det är över! Tänkte annars dra in till västerås så dem kunde göra en ordentlig undersökning, ta hela rubbet lixom. men det tycks inte behövas :) känns bra som fan!
något mindre bra är att jag har sjukt ont i fingret! när det blir kallt ute så spricker dem!! två fingrar har tagit stryk nu, tummen tar saken som en man och klarar kampen, men pekfingret är fan helt jävla körd. kan inte använde det jävla fucking fingret!! några förslag med vafan man kan göra åt de? alltså så dem inte spricker? jävla skit.
sen kan jag ju berätta en annan rolig sak, jag stickar för tillfället en halsduk! JAG stickar ;D haha fast ja.. har ju inte kommit så jätte långt men får se om jag klarar göra hela innan jag tröttnar :)

fan nu får det vara nog!

igår var sista gången jag färgade håret.. seriöst. Nu orkar inte mitt hår med några mer starka kemikalier! dock gillar jag inte min naturliga färg, lr ja, vad jag minns iaf.. mörkblond, med några ljusare slingor här o där. Det var läääääänge sen kan jag säga. Utväxten kan jag inte lita på, då den ser så betydligt mkt mörkare ut mot min nuvarande färg, platina. Ja alltså, skulle jag haft brunt hår så skulle utväxten se mkt ljusare ut.. ja ni fattar.
Men vi får väl vänta o se vad det blir av de hela.. att bleka igen kommer inte på talan iaf. För då kan jag lika bra klippa av hela skiten.



mitt älskade hår.. innan det började ta stryk och gå av.

att bleka håret är som ett beroende för mig.. tål inte utväxt som kommer och har alltid velat ha så ljust som möjligt. det har lixom varit jag! Sen så är ju inte plattången så osyldig heller..
Stephie ska vara platinablond, så är det och har alltid varit.. men nu funkar det helt enkelt inte längre.

(ja om ni nu undrar vafan jag håller på med så äre så att jag torkar cola från väggarna, smart är man om man öppnar en nykolsyrad skakad flaska) men kolla på håret.. förstår ni att jag mår dåligt?? :'(


lite vitt i luften

såg för en stund sen några snöflingor falla mot marken haha, det var inte mkt och man såg dem knappt! men det kom iaf, och försvann lika fort (tur va väl de) men det ska tydligen komma mer mot helgen, vilket jag inte direkt ser fram emot, fast ändå så gör det lite smått.. blev helt sprallig i kroppen när jag såg flingorna idag, sprang in till marcus där han låg o sov och drog upp persiennerna för att visa det lilla för snöhatande människan, som för övrigt inte brydde sig ett skit och gav mig bara ett "hm" som svar xD tycker det ska bli kul med snö, för nicos skull.. det är itne första snön för honom då han föddes mitt i den iskalla vintern och massa snö. men det blir första gången han kan leka i den :P gos! Sen så är det ju sjukt fint oxå när det ligger ett vitt täcke över hela stan, det är väl det enda positiva.
på tal om helgen, haha ni vet väl att kungarna Nemo och Jocke kommer till köping på lördag? för att festa på hantis. haha herregud. Skulle fan va kul o se dem "live" och skratta lite.. men marcus säger att jag inte får festa dem sånna som visar snoppen. hahaha vidrigt

<3

pappa marcus tröstar bebis som klämt fingrarna :P

 




mjölkfri

Hemma från läkaren nu, och vi pratade om att han kanske kunde vara känslig mot mjölk och hon sa att vi skulle testa en månad helt fritt från mjölkprodukter.. suck. Har gjort detta förut och det är inte kul alltså, dock ammar jag inte denna gång så jag slipper ju vara borta från det jag med. Men det betyder att vi måste byta ut massa grejer, vällingen och gröten bland annat.. den mjölkfria vällingen är en skit äcklig som finns på apoteket. usch.. smakar helvete alltså, och lukten gör det ju inte direkt bättre. Jag som köpte storpack med välling igår, typiskt!
Antar att det bara är att gilla läget.. men känner oxå att det har ju faktiskt lugnat ner sig en hel del. Att detta bara skulle vara förgäves, ja jag vet inte. han spyr ju av att han dricker vatten oxå så..
vill bara att detta ska ta sitt slut nu..

äckligt väder

Godmorgon!
det är riktigt äckligt väder ute! och jag är tvungen att vandra ut snart, läkartiden är vid 9.50 (tror jag??!) uschabusch, vill helst stanna inne och dö lite till, så jävla trött! känns som att klockan är sjukt tidigt, men fan det är den ju inte? Kan de va så att man är död lite längre bara för att man vet att man måste upp och behövde ställa klockan?? haha antagligen.
Nu blir fix innan man kilar ut! Hejs

ballonger

haha vet ni vad jag gjorde igår? ;P köpte ballonger! tänkte att nico skulle tycka dem va roliga.. men icke! han blev livrädd, skrek och skakade. min lilla skrutt haha stackarn :P kan inte alltid vara lätt.
Men dem med helium går bra.. så hur ska man göra när han fyller år o ska ha kalas då? :P Får helt enkelt försöka få tag på helium. för vad är ett kalas utan ballonger? ;P

nico i sin nyaste overall :D <3











vi var, som ni kanske ser, ute och fotade lite på världens finaste kille <3 han gjorde premiär i sin nya overall han fått från sin momo.
kan man va finare? nää, skulle inte tro de ;D

trött på det här

nicos kräkningar har gått på mitt tålamod tillräckligt nu.. är så himla trött på att hela tiden springa efter och torka kräkor på golvet, byta kläder på honom, skrubba mattan, se till så han inte äter fööör mkt och fööör fort, slår vad om att det stinker här inne oxå! Just idag har han hunnit lägga ca 5 kräkor, vad jag märkt, varav två på mattan och resten på golvet som han sen dragit sig igenom lite innan jag hinner torka bort det.
kan ju säga att mkt papper går åt här hemma.. längtar till tisdag, då vi ska till läkaren.. får hoppas dem kommer med någon bättre förklaring den här gången, och med något som funkar!!!! inga läkemedel tack.

så jävla gulligt haha

haha gissa vad jag och marcus sitter o kollar på???!!! ;D Eva och Adam serien haha hur sjukt länge sen vare inte man såg dem lixom? pinsamt nästan när man kollar, men gulligt ändå. Vill va så ung igen, fan så kul man hade.. fester med popcorn, chips och läsk. nice som fan haha, ryska posten ägde ;)
Aya, galet bra serie iaf ;P dock tog vi en liten break nu, marcus vän ringde o ville ut o åka en sväng med brummbrummbilen.. får hoppas dem bara är ute en kort runda för jag kan ju inte vänta i evigheter för att få se nästa avsnitt hehe


tjockis och maskerad

har lekt med elin hela dagen, tog en sväng till jysk och kirrade nya gardiner.. som visade sig vara dukar när jag kom hem och plockade ut dem ur förpackningen.. jaja, satte mig o sydde dem iaf och hängde upp. lixom, vem fan tänker på om jag har dukar som hänger i fönstret?? :P haha snyggt blev det iaf! svarta med mörkgrått mönster. får se hur det ser ut imorrn i dagsljus xD haha
iaf, efter jysk drog vi hem till elin och plockade upp hennes pappa, drog vidare till lukans och käkade, fan så gott de va :P i det svinkalla vädret vandrade jag och nico sen hem.. elin körde race med bilen och sen ploppa hon upp här hemma :D hade tjockis kväll med gottis och Idol.. vi blev tjocka och sen drog hon hem med sin man. och nu sitter man här och funderar vad fasiken man ska klä ut sig till på annas halloweenfest?? har tänkt lite extra på 80tals hårdrockare, men vill ju ändå vara lite läskig utklädd, det är ju trots alls halloween! kanske en död rockare? haha ja jag vet inte, men partyt närmar sig och måste bestämma mig snart xD

Nee nu blir det sängen gott folk! Nattinatt

Nytt i skohyllan

love it!


nu var det gjort oxå

dagisansökan är ivägskickad, hoppas nu det blev rätt.. var lite klurigt men det blir nog bra ändå.



shalalalala

blev inge bloggande igår, bara för jag hade helt enkelt inte lust ^^ hoho
men jag hade iaf projekt vardagsrum här hemma, och det innebär och jag donade runt och möblerade om lite.. bland annat tog jag tag i databänken och packade ihop den ner till källaren, drog undan marcus dator som ändå bara stod o drog damm, sen flyttade jag bokhyllan in till de hörnet ist.. sen drog jag in skåpet från hallen hit in ist och ställde den bredvid tvn, något tomt blev de i hallen då men tror nog någon stor växt får ta plats där senare :P
iaf, sen flyttade jag soffan en bit bort från fönstret.. och så fick de vara :) nu ser det mkt bättre ut här inne! kanske inte sååå stor skillnad men ändå, bättre!

före:


efter:


det hann bli stökigt igen innan jag tog en efterbild xD jag har som sagt en vilding som bor här, vid namn nico <3

haha söt kille som käkat flingor :D


godermörgön..

.. alla go och glada!
nico sover fortfarande och jag är uppe o skuttar ;D att dricker kaffe i lugn och är inte så poppis här hemma förstår ni, händer aldrig lixom..
iaf.. marucs och elin har tid hos arbetsförmedlingen samtidigt idag så vi har planerat in att dem ska dit tillsammans medans jag kilar runt på stan och gör det jag är bäst på haha och sen får marcus ta med sin lilla son hem och vi tjejer drar och pumpar muskler ;) höhö
yesbox de va väl allt just nu, pz

rosa pannkakor

när vi kom hem efter vi hade fotat så blev jag grymt sugen på pannkakor! igen lixom haha, så vi rörde ihop en smet och stekte på.. och vi ville ha det lite roligt den här gången ^^ så jag hällde i karamellfärg så smeten blev rosa haha det såg ut som en sockerbomb! så att det skulle knastra när man tugga på den haha fyfan äckligt! Men gott blev de ;D

passade ju rätt bra när det är rosa månaden ;)


fottafottafottafotta foooootaaa

elin följde med hem efter träningen :) så vi begav oss ut för att fota lite.. hade ju tänkt hitta någon lövhög för att stoppa ner nico där i men nää det fanns ingen i närheten där solen fortfarande lyste upp, typiskt! Men vi fick några fina bilder iaf :)

men det var inte nicos fotodag idag kände jag.. plus att vi inte hitta några löv! Så vi gör ett nytt försök någon annan dag :) och gnäll nu inte om vi ser slitna ut, vi hade ju faktiskt nyss tränat! sådeså!

för övrigt så har vi som sagt tränat idag, men innan de så shoppa vi lite ^^ beställde hem massa från HM.. lite mer än vad jag hade tänkt från början men äsch.. blev lite plagg åt nico och mig :) dock så får vi inte dem förens i december tror vi.. för något fanns inte just nu och vi beställde allt i samma låda så.. vi får vänta, blir som julklapp haha, dock hoppas jag inte de, för kom på att nico kanske inte har lust att stanna i storlek och då kommer dem va för små när dem kommer (Y) haha


ny läkartid!

har precis pratat med barnmorskan, nicos kräkningar har alltså inte försvunnit än.. så nu har vi fått en ny tid och ska se om vi kan göra något annat. Från och till så kräks han mindre, men om vi kollar på idag tex så har han lagt kakor ca 5 gånger om inte mer redan.. och igår blev det betydligt fler på samma tid.
ska börja räkna alla han gör om dagarna, så man vet mer exakt.
usch, det här är verkligen jobbigt.. har slutat med laktulosen nu oxå, för han började bajja såååååå mkt, ofta och det började tillslut bli rinnande, vilket gjorde honom väldigt röd och fick nästan utslag. stackarn :(
men som sagt, ny läkartid fick vi.. på tisdag nästa vecka.

ne nu har han bajjat igen, plikten kallar!

trött tjej

godmorgon, vaknade med ett äckligt morognhumör.. så morgonen har inte varit den vackraste direkt, men nu när man börjat vakna till liv så rullar de på rätt bra.. har dammsugit, satt på en tvättmaskin och gett nico frukost. Så nu slappar man lite, i några minuter om man får haha, innan det blir mer lek och bus. han tittar på teletubbies nu så ja hoppas han fastnar där ett tag så ja hinner vakna till i huvet oxå haha
blir träning sen, skönt. väl behövligt nu efter en tjockishelg med pizza.. fyfan va svullen man känner sig. herregud ska aldrig käka skräpmat igen. Har hållt mig ifrån godis nu sen vi startade mitt o elins lilla projekt! några bullar har ju smugit sig ner i magen men nu är dem slut så det ska väl gå bättre nu haha så nu säger jag alltså BORT MED SKRÄPMATEN oxå xD man måste skärpa sig om de ska bli nå vidare resultat.. alltså visst ser man lite skillnad, lr iaf känner.. men det gör det ju inte bättre o de går ju verkligen inte snabbare när man trycker i sig en pizza xD haha
äsch, slutpratat om sånt tråkigt!
Ska försöka hinna med solen idag för att ta fina kort på nico i höstvädret ;P (känner mig jävla töntig när jag skriver så haha men fan så kul det är att fota) och klart som fan att man måste få med finfina bilder på nico från hans första höst, lr hur?? :) så blir nog att ta på honom nya overallen om det inte blir för varmt, och slänga ner honom i någon lövhög nånstans haha


det blev en snabb södertälje

det blev en tripp till södertälje iaf :) fast en snabb jävel! hann in o kolla nattis ormar och nico han skita och skrämma katten haha, sen drog vi igen..
men fyfan vilken känsla jag fick när vi kom in till södertälje, saknaden efter staden bara flödade i mig, nästan otäckt! jag måste åka dit oftare känner jag.. saknar att det är stora hus över allt, o inte som här där det är "stora" plana ytor vart man än vänder. här är allt så öppet lixom. saknar stressen haha att man måste passa busstider, att bussarna går varje kvart, att det finns mkt affärer, mkt folk överallt o jaa allt som en storstad har.
älskade södertälje, som jag ändå hatar.. snart kommer jag!









söndag

så va bjuder dagen på? kanske blir en liten tripp till södertälje, men vet inte säkert.. pappa ska köra hem nattis, och hans fru och erik ska troligen åka med, och då får inte ja o nico plats så. ja vet inte. Annars får man väl försöka hitta på nått annat bus.
har lånat mammas kamera så nu blir det mkt fotande :D spec ute. nicos först höst får man inte missa lixom hoho



Lördagen den 9de oktober

morsan, nattis och peå kom ju som sagt på besök :) vi lagade mat och fikade, sen så tog vi en tripp till IKEA i hopp om att få köpa hatthyllan jag vill ha, självklart fanns den inte längre och det blev alltså en onödig resa dit haha men kul ändå..  köpte inte nått annat heller, konstigt nog ;P men då blev det hem igen men först ett stopp på willys! Vi köpte lite gottis då jag övertalade nattis om att sova kvar xD ville inte va hemma själv thihiiiiii! Så mamma o peå släppte av oss här hemma innan dem drog till södertälje igen.
så vi hade filmkväll här hemma, beställde pizza gjorde vi oxå! hoho sen helt plötsligt kom marcus hem, trött, sliten och full.. han va hungrig och ville ha min halva pizza som va kvar. men när jag värmt den och han kletat på massa beasås så ville han inte ha längre!?? xD och jag äter inte sån sås, usch! elaka man.. han gick och la sig ist.
men men, vi kollade klart på våra filmer och sen blev det nattinatti.

maaaaat, kyckling och ris

nico med sin bil han fått av mommo :)




äter bulle ^^

får snart besök

mamma, peå och nattis är påväg hit :D
och då blir nico såhär glad


pussochkramskummbanan

nu sitter man ensam hemma då, med en sovande nico såklart.. grabbarna grus har nyss gått iväg för att göra staden osäker.. lr ja, dem ska hem till danteman x) men tråkigt att va hemma själv. till en början är det skönt, sen blir allt så jäkla tråkigt och läskigt när det är dags att släcka överallt. blää!
längtar till imorrn, då ska kanske mamma o perge komma till stan.. alltid roligt när dem kommer. Och nico blir extra glad förståss :)
haha fick bekräftat av dante att det faktiskt är sant det här med köpingsborna.. att alla har något sär i sig. han sa att när man åker till en annan stad, så märker man skillnaden otroligt mkt, det blir som en befrielse sa han haha och det är fan såå mkt sanning i de. helt klart! Man kanske tillomed är lite sär själv sa han oxå, ja de vet man ju inte, men man bor ju faktiskt i den här staden så xD



juste, igår fick nico smaka pannkaka ;D and he love it! idag fick han smaka potatisgratäng - he love it!

bojja tävling

missa inte tävlingen som BOJJA har, nu har du chansen att vinna en mössa! :)
tävlingen finner ni här!

jag har världens finaste son <3

har tvättat en maskin och grabbarna sover just nu.. såå vad bjuder dagen på idag då? middag hos marcus mamma vid 3 tiden för att fira robert som fyller år. Pappa tänkte kanske åka in till stan så får väl se om han kikar förbi senare.. sen vet ja inte mer. marcus ska troligen ut så jag ska nog försöka få hit elin som får bli mitt sällskap ikväll ;P det är så himla tråkigt att vara hemma själv då nico somnat.. annars har jag ingen aning vad fan man ska göra xD
bjuder på lite färska bilder på världens finaste bebis ^^

finns det någon finare? Nee skulle inte tro de <3


lite lyxigt får jag ha, en sån synsk kvinna som jag är.

kände mig lite synsk imorse, för jag satt i soffan med nico och tänkte bara sådär helt plötsligt att han som ska fixa sista delen av tvättmaskinen lär ju ringa snart och säga att han kan komma, o att han säkert kommer komma när jag är o tränar. En sekund senare ringer telefonen och tro fan att det är snubben som ringer! och säger att han kan komma om sisådär en halvtimme-timme, yäääy, och självklart kom han när jag dragit och tränat (y) synsk? Javisst!
Så nu har vi alltså en fungerande tvättmaskin :D har tvättat den första tvätten nu som hänger på tork! Fyfan va skönt det känns. Sen så blev jag lite synsk senare på dan oxå, då jag lekte på golvet och tänkte att "snart lägger han en kräka" och vipps så låg den där framför honom :) haha

Känner att jag har haft det lite lyxigt idag, för elin följde med hem efter träningen och gjorde pannkakor åt oss ^^ haha, gott som fan blev det oxå! Fast, ja.. inte spec mkt mer lyx fick jag efter de då.. har massa disk som väntar på mig. sen så tvättade jag ju oxå. Sorterat smutstvätten gjorde jag oxå. städat har jag oxå gjort lite smått, sen klippte jag marcus oxå. Men att få maten serverad sådär är ganska lyx ändå i mitt liv. plus att jag fick sova till halv 11 imorse!
Elin hade med sig Nicos snuttefilt oxå ^^ och fyfan va fin den vart! Och mjuk! herregud det kommer fasiken va jag som ligger o myser med den sen xD haha
iaf, kvällen rullar mot sitt slut och jag börjar bli trött.. ska väl snart hoppa i säng, disken får vänta tills imorrn ist!

min dag i snabba ord!

här sitter man med magont igen, den var inge kul den här gången ska ni veta haha

det är kväll igen, marcus spelar, jessica är här och mitt program pågår för fullt på tvn som jag inte får titta på. yäääy (y) tur att det finns på internet så jag kan kika senare.
vill ni veta vad jag har gjort idag då?
kortfattat. Gått till willys för att fylla på i kylskåp och frys här hemma, gick in på hm därefter och köpte nya pyjamaser (haha säger man så?), strumpor fick han oxå. och jag fick en tröja :) thihiiiiiii! Sen gick vi till blommaffären och kikade i hopp om att hitta en fin blomma som kan pryda min balle och som klarar det här vädret (inget snusk nu!!), sen sprang vi hem och jag skulle iväg och träna, som jag redan va sen till, och när ja väl va i trappen ner så fick jag ett sms av elin att hon blev tvungen att åka hem, jaha tänkte jag då " ska jag gå den här tiden dit själv, för det första så går tiden huuuuuuuuuuuur sakta som helst när man är själv, alltså riktgit jävla tråkigt, och vid den tiden börjar folket trappa in där och det kan ibland bli kö till maskinerna. nja, nä.. jag gör tusen situps hemma ist" Så upp för trapporna igen, stressat i onödan helt enkelt haha men då var jag ju redan så upp i galopp så då städade jag ist med mitt nya medel till golvet som som sagt luktade liljekonvaljer ;D sen spydde nico ner golvet så de var helt i onödan kände jag. men det luktade gott iaf! Sen blev nico grinig och inget verkade duga. så ja slängde ner honom i badet, sen på med pyjamasen och sen bums i säng, han somnade som en stock! Efter det diskade jag, plockade undan och diskade sen lite tilll. sen gjorde jag mat! åt maten, fick ont i magen, gick till affären och köpte cola, och det var varmt ute?? hallå va hände nu lixom?? jaja, hem igen! Gjorde lite skrubb i ansiktet och testade min nya kräm i samma märke. Så nu är mitt ansikte lika lent som en bebystjärt!
Sen tog jag en silica, som ska få mitt hår att växa snabbare och bli starkare, tänkte ge dem ett försök lixom. kan inte bli värre iaf. Sen har jag bara suttit här o hållt käft. och haft ont i magen såklart.
ska sätta på kaffe nu. Hejhopp!


nicos snuttefilt är klar och vi får den imorrn :D

man har bara en mamma

nu har jag precis skurat alla golven vi har här hemma :) så nu doftar det liljekolvaljer i hela hemmet, och då tänker jag på mamma. bara för att det är hennes favoritblomma hehe. när ja va mindre brukade jag alltid gå ner i skogen utanför oss och plocka en bukett åt henne, och hon blev lika glad varje gång.
Och på tal om mamma, så började jag tänka på en sak igår natt innan jag somnade.. man har bara en mamma. Bara en person som haft dig inom sig och fått ut dig i världen. Det är bara den personen som har haft dig närmast sitt hjärta, ordagramt. En kvinna, som är din mamma, en riktig mamma, som har sett dig sen nyfödd och växa upp. Man kan ha låtsas mammor, plastmammor, man kan ha personer som står nära som beter sig som en mamma för dig.. Men det finns bara en riktig, titeln som mamma ska man inte utnyttja, tycker jag.
Man har bara en mamma, det finns ingen annan. Även om hon är på en bättre plats eller i livet, så finns det bara EN.

Jag skulle aldrig kunna kalla någon annan för min mamma, än just min riktiga.

Snuttefilt ala BOJJA

har precis beställt en snuttefilt från Anna, BOJJA :D
Skit fin tycker jag! med namn och så får hon överraska med nått tryck bredvid namnet :) så nu ska nico få något mer att mysa ner sig i, han älskar filtar haha
Ni hittar henne HÄR!

storm från ingenstans

helt plötsligt så börjar de blåsa som in åt helvete här ute! kallt oxå. brr.. fast, jag sitter ju inne thhihi, så det är väl mest mysigt xD haha
blev träning med min goding, mage.. men fan det verkar bara som det tar på övre delen. så degmagen hänger fortfarande på! irriterande, men det var jag fakisk beredd på, att det kommer kräva massor för att få bort den. huden ska ju dra in sig. Dem brukar säga att det tog 9 månader för magen att dra ut sig, likså kommer det ta för magen att dra in sig, 9 månader. men nu är nico snart 10 månader så den borde rappa på lite tycker ja xD
aya.. men vet ni?? vad som börjar ikäll??? klockan 21.00??? Jo det ska jag tala om för er vad som startar då. DESPERATE HOUSEWIVES :D:D tror ni jag är glad? nej, jag är överlycklig! Äntligen! gaaah! I¨m soooo lucky lucky lucky ;D <3 så då får marcus ta sitt pick o pack och flytta sig från tvn, för då är det MIN TID! :D :D haha
glad tjej.

en annan del av köping

börjar förstå varför dem gjorde de programet.. just här!
alla människor i den här stan verkar ha något slags särdrag, seriöst! lr okej, inte ALLA.. men fan dem flesta. några enstaka som är någorlunda normala. men fan resten är ju helt jävla cp.
hur tänker folket här? herregud. småstadsmänniskor.. nu ska jag inte försöka visa att jag är nått spec, för det är ja inte (lr är jag? mouhahah ;P, skämt osido ). men jag har fan en hjärna och kan tänka klart. nått som vissa här inte verkar kunna, hahha nästan skrattretande fyfan. blir så irriterad ibland, och dem verkar ju fan inte se det själva heller :P det jobbiga är att jag knappt kan låta bli att hålla käft, måste nästan hela tiden öppna käften och säga nått, till slut blir det spydigt, fast i god gärning. men det verkar inte funka ändå.
så jag ska nog bara vara tyst. och låta folket här bete sig som dem vill.
tack för mig, tjohej! pz


bullar och bilder

nu har man bakat tre plåtar med bullar! fyfan så goda dem blev xD fast.. den första plåten va något smaklös, men gigantiska! haha så då kan ja lura folk som kommer hit på fika (dem som hinner innan bullarna tar slut), man brukar ju oftast ta den största! så varsågod lixom ;D haha nädå, ska inte vara dum nu!

nu har man fått lite bilder från när vi va i lekparken igår :)
tänkte att ni kanske ville se

nico blev plötsligt blyg, så han kollade läget lite coolt först
*

Isac var lika glad som vanligt och skulle leka med blyger

*

vi lekte i tåget (lägg märke till min oerhört snygga min jag fick till, grr)

*

nico fick smaka nå pinnar av isac :P

*

sen var vi inte blyga längre, så vi gungade lite

*

och åt lite vantar

*

jag och isac plockade löv :)

*

sen fick jag hålla i dem ;P
*

nu känner jag mig ganska fet efter 3 bullar (blev ju tvungen att smaka en från varje plåt!) så nu längtar jag tills imorrn så jag får pumpa bort dem i gymmet ;D

fan jag tror jag dog för en stund

om två veckor kommer marabous nya smak ut! VIT CHOKLAD!
fyfaaaan så gott!!!

suger verkligen på rubriker

medans nico håller på att somna så letar jag efter recept på saftiga kanelbullar xD yääy!
ville ju egentligen att han skulle varit med (höhö o gjort vadå lixom?) o bakat.. men ja, de blev inte tid för de förens nu snart. har varit ut i lekparken med Marcus, jessica, orre, hans mor och wilma.. och ja självklart nico då daah!
o när vi kommit hem så kom pappa och hans polare hit, pillade lite med tvättmaskinen så nu väntar vi bara på att rörmokaren ska slå en pling! Sen är de klart! ;D wuhu!
när dem var klara kilade dem iväg igen och kort efter kom marcus mamma för att laga mat åt oss :D haha ibland har man de lyxigt!
så nu har man precis ätit, nattat nico och som sagt letar recept, Så snart blir de bullbakning! ;)

nico ute i lekparken :) innan kameran dog..


trött på lägenheten

ne nu vill jag flytta, har tröttnat så oootroooligt mkt på den här lägenheten.. placeringen är kass! allt känns så långt ifrån varandra. lång jävla hall för att komma till köket, med garderober överallt så de finns knappt nå plats för att ställa grejer där. inne i köket så är det lixom kök och sen matrum. vilket vi tänkte att de va bra när vi flytta hit, men nu känns de bar onödigt med den lill vägg som delar hela skiten. usch bort med den! in till vardagsrummet från dörren så är balkongen rakt fram - vilket gör att man bara kan ha soffan på ena sidan för att det inte ska se rörigt ut. toan är alldeles för liten och har sovrummet vägg i vägg.. som oxå är väldigt litet tycker jag, alltså sovrummet.. sängen tar upp nästan hela sovrummet. först kommer nicos säng, tätt intill kommer sängbordet, sen sängen, och sen sängbord igen.. det tar upp i princip hela den väggen.. sen tvn i hörnet bredvid fönstret.. gosh! marcus får en liten trång väg in till sin sida.
nää jag vill flytta. NU! Vill ha lägenheten vi kollade på allra först förut. stor, rymlig, helt perfekt! en trea dessutom.. vi måste ju ändå flytta härifrån när nico blir äldre. så vill dra nu så man kan slå sig till ro! och fixa o trixa utan att tänka på att man ändå måste flytta senare.
här har vi lixom fått nya tapeter och nytt kök. KANSKE nytt golv i köket oxå inom ett tag.. till ingen mening känns de som? visst, det har ju fått en att trivas lite bättre. Men med mig som aldrig blir nöjd så gör de ju saken inte bättre när tanken om att vi ändå just måste flytta sen.
haha och jag vill ha nougatbruna tapeter nu.. haha något mörkare än vad vi har i köket. vill jag ha, överallt.

detta är inte lätt för mig. haha herregud.'

kan tyvärr inte visa några bilder på lägenheten då vi inte har några batterier till kameran -_-

kanelbullens dag!

Ni glömmer väl inte att det är dags att baka imorrn?
det är nämligen kanelbullens dag! Jag och Nico ska minsann baka! många och stora har vi bestämt att det ska bli.

sen kom jag på att jag och elin har ju bestämt att vi inte ska äta sånt snusk längre.. men det kanske går att lösa ändå. det är ju för fasiken bullens egna dag! ;P ska nog övertala henne.. lr så får jag bli tjock själv


trött tjej tänker på stackarna som har jobb

trött liten kille somnade redan halv 7 ikväll, trött tjej somnar snart i soffan tror hon..
tänkte imorse att idag ska jag ta mig i kragen och dra mig till sängen tidigt! Så jag slipper vara så förbannat trött på morgonen.. hm, nu när kvällen är här, jag är trött och skulle kanske nog kunna somna nu om jag försökte. men jag vill inte.. samma sak varje gång jag blir trött i tid. Ja då vill man inte, för man har ju sååå mkt annat för sig! som vad tänker ni? Jo, sitta o trycka på facebook o se om någon skriver nått roligt.. läsa massa bloggar jag inte ens följer bara för läsandes skull.. tänker hela tiden att det var ju faktiskt nått jag skulle söka på lr leta efter men kan inte komma på vad.
Så vad är de nu som är så viktigt att göra ist för att lägga sig? ingenting, är svaret. men jag sitter uppe ändå.

och vet ni? Det ska tydligen bli förbannat jäkla pisskallt i vinter, kallare än den förra. över 30 minus.. Och när jag hör sånt är jag faktiskt jävla glad för att jag inte har jobb. För då kan vi kurra runt här hemma och se ut genom fönstret på de stackars människorna som måste bege sig ut i kylan för att tjäna sin kosing. haha.
SUCK ON THAT!

dock längtar jag efter att jobba, usch så jag längtar.

lekparken

tuddeluu mina små ärtor!
har varit ute i lekparken och busat med barnen, jannica och  tiina idag :) medans nico gungade med tiina så plockade jag och isac löv och åkte runt på en sån där rund grej som man egentligen ska stå på (??) haha roligt vare iaf :P så försökte jag lära honom färger haha vilket inte gick sådär jätte bra men de verka va roligt o peka överallt haha xD
men sen blev de skitkallt och vi gick till affären ist, sen hemmåt direkt och laga maaat!
så nu ligger man i soffan och är komamätt, nico kollar på tv och marcus badar. blir nog att bara vara hemma resten av dagen, om inte någon kommer med något smaskigt förslag som man kan göra ;P
höhö nää de va väl allt för den här gången då.

ps, nico har inte kräks sådär onödigt mkt idag (peppar peppar) så hoppas nu det håller i sig och bara blir bättre nu :)

juste, skulle skicka in dagisansökan, det gick faktiskt bra den här gången! ingen ångest alls och det funkade bra, tills jag inte fattade ett skit hur jag skulle skriva för det ploppa upp massa saker hela tiden lite här o där på sidor jag redan fyllt i. hm.. ska snart göra ett nytt försök och hoppas på det bästa! Har iaf bestämt vilket dagis o avdelning de blir! känns bra, där finns bland annat isac :) så då finns de iaf en han känner. (Y)

ps

give it to me beby

vill verkligen, måste, ha.. Canon EOS 550D.. är vad jag vill ha, mest av allt. fan att det ska va så jävlans dyrt!


fan fuck åååååååååååh

fan alltså, varför kan inte bara människor vara tysta!
igår när vi var hos sofie, så berättade hon om en bekant till henne vars barn hade fått sånt här lösande grejs för magen när ungen var mindre.. vilket slutade med att ungen inte kunde skita av sig själv och fick hålla på med laxeringsmedel i flera år. kul?
varför hon sa de är ju för att nico har börjat få lösande, ifall det nu är trög mage som är problemet. Så nu ska jag behöva oroa mig för att han inte skulle kunna skit av sig själv längre fram! fan alltså. vad fan man än gör så finns det alltid nått negativt som man måste oroa sig för. varje jävla gång.
visst att vi fick de här i samband med läkare, men vafan läkare kan oxå ha fel ibland. Och dessutom så sa han ju att vi skulle testa detta för att se om det verkligen är magen som är problemet. Jaha lixom? tänk om de inte är de då?? så har jag gett den här skiten i onödan och riskera att han inte kommer kunna skita av sig själv i framtiden. Så jävla typiskt, när man tror att man han en lösning och så får man skit för de och måste oroa sig för ännu mer. fan oxå.
jag var redan lite osäker när det kom fram mediciner, hatar att stoppa i andra saker när man knappt vet nånting om de. o nu ska jag behöva tänka ännu mer på de. Och självklart eftersom hon sa de, så ska man börja tänka PÅ ALLT negativt som kan hända, hänt osv.
så.. ska man sluta ge de här trots läkarens ord? eller ska man fortsätta och riskera?? visst att det han får nu (laktulos) inte är lika starkt som laxeringsmedel.. men ändå. fan
han får 5 ml just nu varje morgon.. och läkaren sa att om det inte blir någon skillnad skulle jag öka till 7.. o funka inte de skulle ja ge 10.
Troligt att jag kommer våga öka nu när sofie öppnat käften med vad som hände hennes bekant.

fan fan fan.
tack sofie!

under reparation!

jag vet, det ser lite knasigt ut här o där. men bloggen är under reparation!
och vill snart se ordentlig ut.



ja jag vet, jag blir aldrig nöjd.

mamma på besök!

mamma var här på besök idag :) först var det ju menat att jag skulle följa med sofie till örebro, men det blev dåligt med sömn inatt med många väckningar så orkade verkligen inte åka vid halv 10 imorse, blä. jaja, mamma kom :) hade med sig lite smått o gott! byrå, tunna, matta, tavla osv! Nice! så nu har jag flyttat runt på massa kläder hit o dit, och finare på ballen har det blivit, med tunnan och mattan alltså.
iaf, vi gjorde staden efter en stund! Kollade runt lite, mamma shoppade hehe go hon är :P Nico blev inte utan dessutom hehe, han fick overallen jag kollat på länge nu :D yäääääääy! så fin. det är den svarta som finns med på bild i ett tidigare inlägg "ögonshoppat.." från KappAhl. och en bil fick han oxå ^^ and he love it kan jag säga haha
blev lite käka oxå, sen gick vi vidare hem till sofie när dem kommit hem igen, fikade lite och jag fick en tröja från cypern bara för ja varit fiskvakt ;) hehe, jätte fin!
vi blev kvar där ett tag iaf innan vi drog oss hemmåt igen, mamma åkte hem och jag och nico pysslade runt lite här hemma.
ja sen har man inte gjort så mkt, nico sover och vi har precis kollat på film :)
de verkar som han bara va sjuk över natten ?? (peppar, peppar slå i trä) för han har verkat helt frisk hela dagen, inget gnäll, inge trötthet och bara glad. dock lite snorig, men vem fan är inte de på hösten? xD



så har våran dag sett ut kortfattat! enjoy!
pz

blogg.se

vafan!!? min blogg funkar inte.. de va ju jävla roligt! fixxareerå

ögonshoppar lite


tända ljus

har tänt ljus för Elin ikväll, med tankar till hennes vänner och familj.
imorrn gör vi samma sak för Richard

.alldeles för tidigt.

sjukstuga

tjenixen!
nu har man två sjuka pojkar här, bara jag kvar! usch, tycker så synd om lillprinsen som vaknar hela tiden med täppt nos och hostar. han har fått näsdroppar så det har lugnat ner sig något iaf. blä, hoppas de försvinner fort den här gången! troligen är de marcus som smittat, dumma karl!
jaja, annars så har dagen blivit behandlad här hemma! städade hela morgonen och sen har man bara slappat o busat :)
så det har väl inte hänt så mkt då.. förutom att mor min smsade att hon kommer o leker med grabben imorrn (y) niiiiiiiiiiiiiice ;P ska bli kul o träffa tanten igen haha får se hur dagen planeras in! Ska nog leka lite med sofie på förmiddan iaf, tror ja.. beror på hur illa nico mår. Sen ska jag tvinga med morsan på stan för fika. det känns bra de :P
föresten, glöm de ja skrev igår.. om nicos kräkningar. dem kom nästan som vanligt idag igen.. bara för att jag skrev de, lovar! fan


har fått några tröstande kommentarer angående dagis :) tack så mkt! Visst vet jag att han troligen kommer tycka det är skit kul! Men min hjärna säger nej. fan.. varför ska det va så himla jobbigt! usch
mamma får nog hjälpa mig imorrn, hon får skicka iväg den.

RSS 2.0