wonderfull!

helgen är snart slut! Och jag har haft en helt mega härlig helg tillsammans med Lina :D fest i fredags, hur kul som helst! marknad och fest igår, dock inte lika kul som fredagen men äsch :P kul vare! Det var så sjuuuukt mkt folk inne på öltältet igår så vi var itne där länge.. det gick inte att komma fram nånstans.
meeen iaf. Jag har skrattat såå mkt den här helgen. Minns inte när jag sist skratta såhär mkt xD helt galet. Lina har lovat att snart komma tillbaka så vi hoppas det blir snart :)
När hon åkte idag så gick jag och nico hem och packade lite.. väldigt svårt när man inte har några kartonger kvar haha, men det går ändå. inte mkt kvar nu men aa, mkt som ska skruvas ner och sånt skit.. drygt.
På tisdag lr onsdag flyttar vi :) så nice.

härlig dag!

precis blivit klar med städningen.. kanske borde man göra iordning lite käk men fan, har varken ork lr aptit.
Nico har somnat och det är rent här hemma inför morgondagens finbesök :)
Den här helgen kommer bli såå bra! Det vet jag. Bärsen står på kylning och nu fattas bara klädvalen haha.. det svåraste vill säga (y)
Snarre ska jag ta o sätta i lite mer hår på huvet, har blivit lite tunnhårig haha ;P och det är inte okej!
Men ni kanske vill veta vad jag gjort idag? Jo, eftersom dagiset itne vill ha nico där just nu så var han ledig idag igen, och kommer även va det imorrn. Så vi drog med sofie till åsby och kollade in inredningen, sjuuuuukt mkt fint! blir galen.. Efter det hann jag knappt in i stan innan elin ringde och ville leka med mig. Det skulle bli käk och sen ville hon till åsby hon med. Nico som hade fått setat mkt i bil redan fick vara hos farmor så länge medans jag drog iväg med dem :) så han fick komma ut o leka lite.
Trevligt litet äventyr fick vi till! Och elin blev några växter rikare ;D Väl hemma igen så började jag direkt med städningen, rensade i sovrummet (fast mkt kvar fortfarande) och ja,, nu sitter jag här :)

fin väder fick vi oxå!

tagga tagga

känner att det kanske är dags att uppdatera lite :P förlåt för det..
Här hemma går det undan! Många kartonger har blivit packade och det är saker överallt! Känns inte riktigt som att jag kommer någon vart, har fortfarande sovrummet kvar där jag inte rört nånting i! puuuhh.
men det kommer :)
imorrn tänkte jag ta tag i städningen! Får ju trots allt fin besök till helgen av min fina lina ^^ och då måste det väl va lite ordning här hemma iaf :P kan bli svårt men äsch, får ge det ett försök iaf!
Och i helgen är det yran! Fyfaaan va kul vi ska ha det!!! :D :D hoppas vädret är på vår sida oxå, men det ska tydligen regna. men man kan ju inte lita allt för mkt på det där.. idag skulle det vara fint väder, men näää, det regnade en skvätt ändå och blåste storm som vanligt höhö. Så hoppas dem har fel ;D
läääängtar såå!!
Och längtar till flyttten, fan att det inte går innan helgen.. usch så härligt det hade varit! ;P men men, det här blir bra det med :)
min snälla syster kommer och ska va barnvakt när vi är ute och gör stan osäker, det uppskattas verkligen!! snäll tjej :)

ojoj, jag har så mkt innanför mitt pannben så jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen.. har varit en hård dag idag. Nico har varit på sitt mest grinigaste humör i princip heeeeela dagen!! Han har fått varit hemma från dagis för han va kass i magen igår, vilket slutade med att han inte fått leka av sig ordentligt. mmh, det gjorde honom grinig :p kul kille? nää.
Men vi klarade dagen ändå men nu är jag helt slutkörd! ojojoj..
såå många tankar, men såå lite ord. hej o hå för denna dag. Jag vet inte riktigt vart jag har min hjärna för tillfället. så nu ska jag nog sluta innan det blir för mkt blablabla.

jag är taggad inför helgen, det här kommer bli bra! ;D

mkt att ta hand om

yäääh!
det har varit en sån här dag igen då jag har haft fullt upp hela tiden.. jobbcentret på förmiddagen, sen pratade jag med försäkringskassan och af efteråt innan jag hämtade coco. Hem direkt och han fick sova middag, under tiden så packade jag iordning lite saker, donade lite här och där..
och när han vaknat drog vi hem till sofie :) blev lite käk och fika. Gick hem igen mot kvällen och herrn fick bada och sen lägga sig. Och sen han somnade strax efter 7 så har jag packat.. och herregud vad grejer det finns xD haha. Men har försökt rensat det mesta.. mkt saker som man inte vill ha men ändå som kan komma till användning senare lr oxå bara för att ha! Jag menar.. gosedjur?? vad ska jag med dem till, och nico gillar dem inte ens.. men dem är fina och många har jag haft i många år. såå.. till källarn blir det mkt som hamnar. Får hoppas det här nya området vi flyttar till är bättre säkrat än det här ;) annars jääävlar!
Men det här kommer bli awesome!
Förhoppningsvis får vi flytta redan den här veckan.. men jag tror fan inte det. Han som bor där nu väntar nämligen han oxå på en nyckel till sitt nya place. Så han kommer troligen få sin 1 juni.. skit.
Men man ska inte deppa för mkt.. ett mirakel kan ju uppstå! haha :) håller tummar och tår!

att köra bil är AWESOME tycker nico ;D

vad det är som händer

imorrn är det måndag igen.. jobbcentret, dagis och lite annat väntar igen. Ska förbi kbab oxå när jag slutat.. och jag känner att det är lika bra att jag berättar vad det är vi håller på med här hemma.
Jag ska förbi kbab för att se om mina nycklar kommit in till nya lägenheten,. Jag och Marcus ska alltså flytta isär.
Det är väldigt tråkigt men det funkar helt enkelt inte.. och funkar det inte så finns det inte så mkt mer man kan göra. Det blir bäst såhär :)
Jag är glad, för jag känner att det här kommer bli bra. Jag ser fram emot det.. utan att låta som en bitch!

så.. nu vet ni! (:

helgen

Det är söndag redan, helgen är sluut. Men jag har haft det roligt :) I fredags åkte jag som sagt hem till elin och robert, det blev grillat och gott att dricka. haha meeen, alla va typ dödströtta så vi hallsov nästan igenom hela kvällen haha och spelade spel ;D Nico var hemma med sin pappa (:
lördag.. så åkte vi in hit till stan ett tag, kollade på alla som skulle på bal i sina fina klänningar och sen drog vi en sväng genom stan innan vi gick hem hit igen. Vi bestämde nämligen att jag och nico skulle följa med elin ut till dem igen för hon skulle va hemma själv. Men innan de så åkte vi ut till hennes mor (min faster) där det bjöds på mat och fika! Länge sen vi var ut dit, men nico gav inga tecken på att han inte trivdes. Tvärtom så stormtrivdes han och sprang runt, runt och runt hela tiden. Galen kille :P lant luften igen.
vid halv 9 drog vi oss hem till henne, nico stendecka i bilen dit så det var bara att packa upp sängen direkt och lägga ner honom.
Det blev film mys (den va i bakgrunden och vi bara pratade skit) haha och sen nördade vi vid datorerna in till sena kvällen. Sov kanske 4 timmar inatt xD Nico vaknade halv 8, men jag kom upp ganska bra ändå. efter lite kaffe så var jag i full gång! och även nico.
idag har vi inte gjort så mkt, kom hem hit och nico fick sova middag.. under tiden så solade jag lite på ballen ;) fett niiice. Och jajuste! Gjorde tandblekning oxå hemma hos elin ;D så nu har jag fina tänder hihi mkt läckert!

och fyfaaan vad trött jag är nu.. herremingud.
Och vi lever än! haha

spring i skogen

hejohå. Har varit ute i skogen idag med elin och sprungit :) gick tamigfan inte att vara på gymmet för värmen! Vi kom dit lite senare idag vilket betyder mkt folk, mkt folk = värmeslag x) gött med frisk luft!
Och nico har fått en spruta i låret.. och febern kommer komma om ca 1 vecka lr 10 dar sa hon. om han nu får någon (peppar peppar) stackarn skrek för livet men gick över ganska fort :) min kämpe <3

mammas fina <3 love you so much

imorrn drar jag ut till elin. Nico ska vara hemma med far sin. Känns knappt som att jag hinner träffa honom om dagarna längre nu när jag är på jobbcentret. dagarna går såååå fort :/ så på lördag ska jag ha en riktig mysdag med min bebis <3 och ja juste, jorden går ju under då. så ska ha extra extra mys!

Lite ur min garderob

elin bad om det, så here you have!
på första bilden ser ni oxå mina ryggmuskler som har börjat titta fram.. nooot snyggt på tjej. ska sluta köra rygg.

snyggt med vita fötter.. noooot

upp och ned

ojojoj, här har man varit på vifft hela dagen.. jobbcentret på förmiddagen, sen hämtat nico och vandrat hem för lite sömn åt pojken och medans han sov drog jag iväg till willys och köpte lite food. Hem igen, laga mat, äta mat. Åkte med elin till gymmet, drog ett lite lamt pass innan vi drog runt och hängde lite på stan.. in på kbab och skriva under papper.
sen åkte vi hem igen.. fick ett sms och drog iväg till biginn med cykeln igen. sen hem igen, busade lite med nico och sen blev det läggdags för honom. Äntligen sitter jag nu i soffan och lutar mig tillbaka! wihuu
känner ni ruset?

jobbcentret, åska och trött prins

hejhopp! idag var det en lång dag på jobbcentret.. från 9 - 15, men det gick hyffsat fort ändå. På lunchen skippade jag käket och drog en vända till gymmet ist, hann en solning oxå :) sen tillbaka till datorn på centret. Lagom dålig i huvet man var efter de timmarna framför en plåtburk, hujedamig.
Fick iaf sluta lite tidigare, en halvtimme, så kom tidigt för att hämta nico från dagis :) hem och började laga ihop lite spagetti och köttfärssås!
det var de! Sen badade nico, lite bus och sen ville han själv upp i sin säng redan vid 6 men han fick inte sova riktigt än då :P hehe


nu tycker jag veckan kan gå fort

än är det bara måndag, men jag och elin har redan planer för helgen :) favorit i repris! Grillning och lite gott att dricka. Dock utan nico den här gånger ;P han och den landet friska luften går inte ihop. Och jag ska inte glömma mina pollen piller så jag inte dör där ute.
längtar redan :) så skönt där ute! Varför har jag inte åkt dit oftare förut??

gammal bild

inte glad stephie

idag är jag inte glad.. verkligen inte.
Första dagen på jobbcentret. Vad jag hört förut så skulle man bara va där två dar i veckan och typ bara 2 timmar per dag,, i två veckor. Jovisst.. måndag till fredag ska jag vara där, i 4 veckor.. vissa dagar två timmar, andra dar 6 timmar. yääääääääh!
Nico kommer va på dagis under de timmar jag är där, och det här innebär att jag inte kommer ha nån tid alls till att träna -_- Ska jag behöva sitta och bli fet i 4 veckor?? Måste fan skaffa mig en nyckel så jag kan gå dit på helgerna och pumpa satan!! Visst, marcus kan ta nico när han slutat skolan men då är klockan redan mkt och alltså massa folk där som man får trängas med. Har varit sååå skönt att bara gå dit när man lämnat nico på dagis. Men nu är det slut med det under 4 veckor. Och efter det här äre tydligen meningen att man ska ut på praktik? Och jag sa för nån vecka sen när dem skrev in mig att jag inte vill ha praktik. Ursäkta, men jag tycker det är meningslöst med att ge gratis arbetskraft flera timmar om dan, visst att man får in en fot.. men fortfarande så kan det ta jävla lång tid innan man kanske får ett jobb där. Dem kan inte tvinga mig på praktik, det kan dem inte.. men så som dem sa så var det nästan tvunget!
yaya, lite bitter får jag vara.. för jag vill träna! får se när marcus kommer hem sen så kanske jag hinner dit ett tag.

kvällen är här

hallå alla där ute! Har packat några kartonger idag.. är inne på den femte men det är mkt kvar haha ;P
Nu borde ni kunna gissa vad det är för nått jag håller på med, det som jag varit lite hemlig om vad jag gjort under dagarna, och nu packar jag :P väntar med att säga det rakt ut iaf.. för än så länge när jag hållt tyst så har allt rullat på soooo goood! (peppar peppar)
Men jag har inte bara packat, jag har målat om tvbordet oxå :) den va typ brun innan men nu är den i matt svart :) Niiiice.
snart rullar tiden in för att gå och lägga sig! Imorrn är det möten som står på schemat som sagt.. booring. Sen vet jag inte vad som händer.. ska väl hitta på något roligt med min lillprins :)
lääängtar till onsdag! gosh va härligt detta ska bli

packa lite kanske?

tjenixen!
här hemma sover lillprinsen efter lite käk i magen.. vi har små donat lite nu på morgonen, dammat lite och sorterat bland lite grejs! Funderar på om jag ska sortera lite i garderoberna och hämta upp lite kartonger och lägga ner skiten i dem.. nu när herrn ändå sover lixom.
Det är söndag idag, alltså måndag imorrn.. och jag är så sjuuukt träningssugen så jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen! Men har två möten efter varandra på morgonen när jag lämnat nico på dagis.. så vettefasiken om jag hinner till gymmet :/ jävla skit.
yaya får se vad jag gör utav dagen.

en natt hos elin

Hemma igen efter att ha sovit över hos Elin och Robert :) allt gick kanoners med Nico förutom att han fick någon slags damp nästan direkt efter vi kommit dit.. och det höll i sig även idag. måste vara för vi va på landet haha. han andas frisk luft och blir knäpp ;P måste va så!
Vi hade iaf trevligt, det bjöds på grillat och gott att dricka.. in mot sena kvällen tände vi på vattenpipan dessutom och hade det mys i flera timmar ute på altanen (säger man så? dont care)
hade riktigt kul och det blir nog inte den sista gången för den här sommaren :) imorse fick jag dessutom lite sovmorgon! DEEE NI! Elin och Robert gick upp med coco vid halv 7 och jag vaknade halv 8. wop wop! dä nice.

monstret



psyko?






liten snabbis

vad tycks för den lilla ändringen? hihi. lite fräschare!
iaf, här hemma har man pillat lite med håret och satt i några till slingor.. Snart är det dags att hämta hem prinsen igen för lite käk och sömn! Sen vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på men ikväll åker vi iaf ut till elin för lite grillning :) vi sover kvar där dessutom eftersom vi tänk ta någon cider och bara ha det bra! haha antar att jag inte kommer få gå och lägga mig vid 11 som jag gör i vanliga fall haha så jag räknar med en hård morgon imorrn :P men sånt får man ta! Får väl försöka hålla honom vaken ett bra jävla tag så han inte vaknar vid 6 tiden som han gjort hela veckan. hoho. Yaya ska inte klaga :)

Ne nu måste jag byta om och ta cykeln till dagis!

varning för mkt bilder ;)

hej o hå! Nu har vi kommit in från ett par timmar i lekparken :) Nico har fått badat och nu sover han gott.
Tog en hel del bilder när vi lekte, så tänkte att jag kan ju visa dem ist för att skriva något.. dem säger allt!

sådärja! :)

bebisen

tänk att herrn har varit såhär liten <3

regn, solning och borttappade nycklar!

Godmorgon kära läsare x)
sitter här med en kopp kaffe och funderar på vad man ska göra utav dagen! det har regnat ute så det är blött överallt men förhoppningsvis kikar solen fram och får det blöta att dunsta.
jag har lämnat nico på dagis och eftersom jag fortfarande har ont i halsen blev det ingen träning.. men en solning blev det :)
och jag har lärt mig en läxa gott folk! Jag ska aldrig låta nico leka med mina nycklar.. han har gjort det förut och dem har försvunnit, han har gjort det nu och jag hittar dem inte.. xD haha har letat fan överallt! lr ja tydligen inte men jo det har jag. Det värsta är ju att han faktiskt kan lägga dem precis vart som helst! haha herregud.. blir att leta som en galning snart så jag hittar dem innan marcus ska till skolan. har iaf inte tappat dem ute eftersom jag öppnade dörren igår när vi kom hem. Så nånstans här inne ligger dem och gömmer sig.
så kan det gå!


dansa

och här har ni nicos nya dansstil :P lägg märke till morsan alla olika skratt haha, härliga

åka lite kana

och visst vill ni se nicos hemmagjorda kana vi gjorde hemma hos morsan? Klart ni vill



här har ni lite bevis på att nico var ett klister på sin mormor, skit förbannad när hon går ut från rummet xD

video!

tänkte att ni ville se vilken störd mor jag har :) här har ni!

fika på stan

fyfan vad ont i halsen jag har.. varför ska det bli så nu för? tok varmt ute och så åker man på sånt här? hosta och hals ont. Kan inte träna, kan knappt äta lr dricka utan att ha ont.
idag har jag fått goda nyheter :) skönt! Och så har jag och nico fikat på stan med några gamla vänner vi råka stöta på när vi var ute och promenerade lite, trevligt var det. Och ikväll ska det tydligen åska sas det.. ? Hoppas! Så himla mysigt och coolt tycker jag ^^
när vi satt på fiket så kände vi att regnmolnen var på väg, luktade regn och den där äckliga fuktiga värmen kom xD haha så hoppas det stämmer!

becca var med på fikat med sin lilla bebis. Och nu kunde jag se vilken stor kille jag har! Lilla isabell var så liten jämnfört med min stora pojke :P ingen bebis här inte!

Älskar dig såååå mkt älskade lilla goding Nico <3 du betyder exakt allt för mig!

trött herre

ja ni ser.. nico va lite trött häromdan när vi cyklade hem från dagis :)

bildbomb!

nä men tänkte att ni troligen är nyfikna på vad jag håller på med när jag varit så dålig på att uppdatera! Jo se ni.. jag säger inget förens jag fått allt rätt! haha men kan ju dela med mig lite av annat :) lite bilder vill ni nog se! från södertälje trippen.
idag har det varit fint väder så vi har mest varit ute och stojjat på gården utanför sofie. det var kul (: och lite brunare färg har man fått på sig. läckert!
igårkväll var jag ut till elin och robert för lite grillning! riktigt gott var det.
bilder var de ja! här får ni lite


borta några dagar

inget bloggande på fleera dagar nu :P vet ni varför? Jo för jag och nico tog vårt pick och pack och drog till södertälje och överraskade mamma xD riktgit kul att bara impuls åka sådär. mötte henne utanför hennes jobb och hon blev riktigt glad! Även om man såg bakom leendet att hon kände att hon måste jobba extra nu med att ha lilla nico hemma haha. do i care? nopp ^^ nico har setat som ett klister på henne sen vi kom till vi åkte hem.. som en semester för mig! men till slut saknade man nästan hans klängande på en men ja, det kommer tillbaka till imorrn ;)
vi hade iaf väldigt trevligt! drog till gnesta en dag och fikade med flickorna.. tyvärr fick man inte tiden till att åka in till trosa som jag velat och hälsa på den lilla nya tjejen :) nellie. Men jag tror inte det tar lång tid innan jag är tillbaka i södertälje så.
Sen har vi gått, gått och gått lite till. väldigt mkt promenerande blev det helt enkelt :P skönt som fan och nico tyckte det var kul att se lite mer än bara lilla köping. Många bilar att kolla på och mkt folk :) och STORA båtar. kul bara de lixom. och nya lekparker ;)
södertälje är sååååå fint på sommaren, love it! marenbryggan, kanalen, udden, skogarna.. allt! usch så underbart.
idag har vi dock haft det lite sämre, men inget som har med tälje att göra.. idiot köping och dess invånare. fyfan.. men inget jag tänker skriva ut här, även om jag har god lust att smutskasta dig/er.. men det tänker jag inte göra. tur för er va?

Vi är iaf hemma nu efter tågresan och mat/fika hos sofie.. luktar alkis här inne men det är iaf städat.
Imorrn har jag mkt att göra och jag hoppas jag har turen med mig!

trött tjej

godmorgon! Idag blev det lite sovmorgon.. vaknade först när kl ringde vid kvart över 7. båda mina pojkar sov fortfarande och jag kunde knappt öppna ögonen. Ställde in att den ska ringa igen och så fortsatte det tills nico vaknade och väckte mig kvart över 8 xD nico börjar dagis halv 9 hihi.
Vi gick upp klädde på oss, han fick lite i magen och sen drog vi direkt! kom försent men äsch.. han ville ju sova ;P
idag hade jag tänkte dona lite här hemma.. tror jag. städa undan lite lr nått. handla måste ja oxå göra.. och vid 3 har jag möte. döööö.
Är sjukt trött.. sååå seg. Skulle egentligen träna men känner att min kropp inte riktigt vill idag så det skiter jag i!





cool du är

döööd

hejohå.. sliten är jag. Men kul hade vi igår :) började med att jag väntade, väntade och väntade på att elin skulle komma xD vi kom iväg ganska sent så det sluta med att vi kom till hennes kompis ganska sent oxå men nog hann vi dricka upp allt vi hade med oss innan vi drog vidare ut :P sjuuukt mkt folk på krogen. Människor överallt! haha
blev lite snack, drickande, dansande och efteråt blev det kebab ;) Sen sov vi gott när vi kommit hem igen.
Var fortfarande full när jag vaknade så dagen har varit totalsnurrig! drog en fika på stan och gick på gratis bio innan vi packade oss hem igen ;P
här hemma har jag donat runt så mkt jag kunnat. städat lite i sovrummet som visade sig vara ganska dammig..
yaya, nu ska jag dö lite till.

RSS 2.0