att släppa taget

kan berätta att nicos kräkningar har dragit sig tillbaka något nu :) Redan! skönt. inte lika ofta som man behöver torka o byta kläder nu, wihuu! You go Nico (y) :D
dessutom tog han nästan några krypsteg idag igen! Snart smäller de ;P när som helst. Så kryper min lilla kille.. det går alldeles för fort men fasen va kul de är att se framstegen. så duktig killen är <3
jag gjorde tillomed framsteg idag, klickade in och skickade nästan iväg en ansökan om dagisplats.. det är ett framsteg verkligen! jag hade sån ångest, så blev tvungen att klicka bort sidan.
Har funderat om man ska slå till med dagmamma ist? mindre grupp har jag hört.. och om ja inte minns fel så gick ja själv lite hos dagmamma som liten, lr har ja fel mammsen? har ett svagt minne av de iaf. höhö
men jag tycker att jag var duktig så långt jag kom iaf, även om jag kryssade det. vissa kanske inte förstår, vissa kanske gör de. men jag har sååååån ångest över det här. fyfan alltså. min kille ska få vara hemma med mamma tills han blir 50 ! får ha skola hemma (av mig som hade världens bästa betyg) haha han ska bli en sån där fet gubbe som bara sitter i soffan och har sin morsa som slav. aldrig kommer vela gå ut och är rädd för minsta lilla. skämt osido.
back on track! även om jag vet att det kan ta en jävla tid innan man ens får en plats. så kommer klumpen ändå när jag bara tänker på de.. inte roligt alls. fast jag vet att han mår bra av de, lära sig att umgås med andra barn i stor grupp, det är bara bra för honom. även om han troligen kommer hem med nån smitta från något litet barn som varit sjuk, eller blåmärken här o där, lr rivmärken, lr tillomed bitmärke som isac lyckades få. herregud, o det ska ändå vara bra. voivoivoi.
ångest är ordet. kan någon stanna tiden så jag får släppa lite på dem här känslorna att jag måste ha honom brevid mig hela tiden ?? hur fan gör man.
kanske låter töntigt, och det är ju faktiskt bara tre timmar om dagen till en början. men ändå.. har skit svårt att lita på människor som ska va runt nico. kalla mig töntig, kalla mig dum. det spelar ingen roll.
jag kommer gråta första dagen jag lämnar honom

jag är fucking kär i min son <3


min dator har fått ett eget liv.

helt plötsligt så säger datorn hej till mig, och fortsätter med att säga att den heter Amber. ??!! och sen frågar "hon" om vad jag heter..
helt normalt lr?

vill haaa

ännu en dag är påväg mot sitt slut! Nico sover, marcus spelar och jag väntar på att något roligt ska dyka upp på dattan xD lixom som alla andra kvällar typ.
har inte gjort så mkt idag, vart hemma för de mesta men drog en snabb runda på stan med becca. kikade in på leksaksaffären, kollade bebygrejerna. Och min älskade vagn finns fortfarande kvar, vill verkligen ha den! inte så värst dyr tycker jag heller så ska nog ta o köpa den inom kort! har ju just nu två något större vagnar, men den här är en sulky. fin, enkel och as lätt att köra! åh va jag vill ha!
den heter Avanti Moving Light


mammagris

tränade satan idag! blev helt jävla färdig till slut. S K Ö N T !!
blev lite senare idag än vanligt och det märktes med tanke på att fler var o tränade höhö, iaf efter det drog vi och handlade, som vanligt, och fan va mkt folk de va ute på stan! Och då kom jag på, att det är ju tjejkväll på stan idag. Affärerna är öppna till 22.00 och alla tjejer har rabatt på fan allt nästan haha ;P typiskt då när man nästan är helt pank! Kul. Så vi gick inte ens in för att kolla. skulle bli allt för sur.
Så jag tog med mig min lilla elin hem och drack kaffe innan hon skulle hem med sin lilla bobbyboy. Nico hade redan badat, ätit och somnat när vi kom, en hel kväll med pappsen! Det behöver han haha för han har blivit en riktig mammagris! xD inget som stör mig så direkt men det kan bli jobbigare senare, tänk då han kommer va ifrån mig några timmar om dan, o blir ledsen. Då finns inte jag där. Och det brukar alltid vara mig han vill va hos när tårarna kommer, då ropar han på mig och slutar inte förens han är i min famn. ja, som sagt.. mammagrisen <3

ett helt onödigt inlägg egentligen

videon jag gjorde om Nico <3


solen = damm

fyfan hatar när solen lyser rakt in i lägenheten, då ser man hur skitigt det är överallt! och har verkligen ingen lust att städa

Nicos nya BOJJA mössa! :D

Har helt glömt bort att visa Nicos fina nya mössa :D som han fick av sin morfar! Och vet ni vem som gjort den? Jo det är inte mindre än min kusin Anna! Pappa köpte dessutom en åt sig själv haha





anna är skit duktig på de hon gör och jag tycker faktiskt ni ska titta in o se på de hon har :)
finns i olika mönster, färger och det är mjukt material! Märket på sina grejer heter BOJJA och kommer från Anna personligen :D en mössa kostar 120 kr om ja inte minns fel! Bra pris och bra kvalite! Och skitsnygga dessutom!
ni hittar henne bland annat HÄR!

in i minsta detalj

har lekt med elin heela dagen lång :) ovanligt? nä.
hon kom hit vid 8 tiden, vi drack kaffe och åt macka! wuhu, sen gick vi till bvc för läkartiden :) han drog ut på tiden med den innan oss, en halvtimme, så vi som stressat dit fick gott o väl sitta o vänta höhö jaja.. väl inne så berättade ja hur det varit o han ställde massa frågor, spec mkt om hans bajs haha, nico har varit lite trög i magen från och till och läkaren trodde det kunde ha något med de att göra? ja jag vet inte, kanske de.. så han skrev ner lite stuff vi skulle köpa från apoteket som vi ska ge sisådär varannan dag. lite medel som gör att han blir lite lösare, kul för mig? haah lr inte! Iaf, det ska vi testa nu några veckor.. funkar det så har vi löst problemet! först fattade jag inte varför de skulle ha med kräkningarna att göra men elin sa att "det måste ju ut nånstans" haha ja, jag vet inte. kanske är de så. Blir det inte bättre så går vi till nästa steg sa han.. vilket jag uppfattade de som att vi ska sluta ge mjölkprodukter?? lr ändra på kosten, något sånt. tror inte det är spec mkt mjölk i de han får faktiskt.. ska ta o läsa igenom det vi ger honom. Vi pratade lite till, bland annat om det här "locket", han sa att det är vanligt att bebisar får de o att det försvinner med tiden. Han kikade ner i halsen på nico men han sa inget direkt om de, alltså om han såg nå fel. så antar väl att det var grönt på de hållet (vad han nu kunde se i den lilla munnen :P )
Så vi ger nu detta ett försök, mer bajs åt folket helt enkelt! Hoppas det hjälper.

efter läkartiden gick vi en sväng till hemköp, köpte lite mat till nico och sen vidare till barncafet. Vi var själva där haha.. nico lekte lite, åt mat och spydde. Jag och elin drack kaffe, åt macka och lät bli att spy :) Sen gick vi hem! Svinkallt ute! Fan jävla storm, och nico vägrade ligga i vagnen, la ja, han ville ligga på mage vilket jag inte tyckte va en sån bra idé då han spytt precis innan och troligen skulle de komma mer då. Så upp i famnen med honom, kämpade igenom stormen och kom till slut in. Och inne förblev vi! Inte fan ville vi ut igen iaf, så vi målade elins hår i slingor ist :) hon blev inte nöjd. och vill nu ha sitt mörka hår ist?? jaha lixom. gilla läget! ;P
sen tunnade jag ut hennes hår och jag fick en glad elin ist! haha ;P sen var det min tur, herregud. det behövdes kan jag säga. med mitt sönderblekta stackars hår. skulle behöva klippa av hela skiten! iaf på sidorna.. där bak är det "långt" och fint nu. men sidorna är fortfarande något slitna. usch.. ska nog klippa bort lite mer sen och sätta i löshår. Försöker få syrran min att ta sig tog med oss att göra en fläta så vi kan sy in håret :P men hon verkar vara en upptagen tjej tydligen! Ska tjata lite påna ^^
Efter att ha skapat två hårbollar, en brun och en ljus, så drack vi kaffe och åt macka! Detta var vår 5de macka denna dag vi tryckt i oss. Om vi gillar mackor?? Japp :)
Jessica kom oxå förbi en liten stund och drack kaffe.
blev chillichill innan elin for hem igen och vi gjorde en fyhelvete god kycklinpanna! Lr ja, gjorde o gjorde.. det var färdig frysgrej som man steker på.. men vi slänge i grädde, salt och peppar. och fyfan va gott de va! ;P haha

Ja, nu har jag väl berättat min dag in i minsta detalj känner jag! Lite väl mkt, och kanske lite tråkigt för er? Men hur mkt bryr jag mig? haha inte ett skit :)

sofie mf kom hem inatt från sin semester, så imorrn ska jag besöka dem o se hur solbrända dem blivit. hoppas på ingenting alls men tror nog de blir tvärtom.
och fiskarna lever fortfarande! Vilken bra fiskvakt jag är (Y)
PZ!

sömntuta

btw, fick sova enda till halv 11 idag för nico ;) Deeeeniii!!

passa dig du din dumma läkare ;)

jag och elin har kommit på idén att vi inte får äta nå sötsaker, inge mer bullar, inge mer kakor.. inge mer godis eller chips. Allright! tänkte man lixom, lättare sagt än gjort nu när kvällen kommer och suget startar :P spec då man har en godispåse och chips på bordet här. Marcus får käka lite fortare känner jag.. så man slipper frestas så mkt xD
Var bort till vårdcentralen idag med elin, träffade på min gamla bmorska som jag hade under graviditeten, gulligaste tjejen ever! iaf, tog upp nicos kräkningar med henne och att vi inte fått någon hjälp från läkaren vi varit hos.. då tyckte hon att vi skulle prata med bvc om att dem kan höra med västerås. Så vi kan få hjälp, riktig hjälp. Så kikade in hos bvc för att kolla om vår barnmorska va där.. o javisst var hon de! Hon ringde västerås och som tur va så skulle faktiskt en läkare därifrån komma imorgon! :D så hon bokade in oss med honom imorrn! hääärligt! kanske man får riktig hjälp och nån bra jäkla förklaring. ;)
frågade dessutom efter läkarens chefs nummer, o de fick jag! så imorrn ska jag ringa o klaga som in åt helvete!
fick höra typ nyss om den här läkaren, att han va dum i huvet idag igen. Jaa, jag blir inte förvånad. Men den här jäveln ska ha sparken, så är det bara.

Är det party eller?

 

nee inte riktigt, nu går jag och lägger mig. gonatt

men först ska jag pussa på min lilla nico <3


rubrik saknas

party sugen är man.. spec när man läser att exakt typ alla skriver på fb att dem ska ut o gunga staden :P höhöh, på tal om ingenting lixom!
iaf, häromveckan pratade jag med min far, om en lite tripp till södertälje! Han sa att vi kunde åka i slutet av månaden, ja o de är ju typ nu. så förhoppningsvis åker vi nästa helg. sköjjigt :) dock hinner man inte träffa några vänner tror jag eftersom vi bara är där över dan. Men vi sa att vi skulle ut o shoppa så då kanske några lyckas ta sig tid och säga hej iaf lite snabbt. nico följer såklart oxå med! :D
är dock inte säker,får se hur de blir.. han va ledig denna helg och om han fortfarande går samma tider som förut så jobbar han nästa helg :/ men men. we will seee! :)

Vet ni? jag saknar att sova brevid nico.. saknar att känna han andas och han lena varma hud mot min. känna doften av honom och pussa honom på pannan innan man somnar. bli väckt av att han pillar en i ansiktet och kommer med värsta leendet när man öppnar ögonen. min skrutt, min älskade lilla son. Men nu går inte de, för han är en jäkel på att åla fram.. vad han än får för hinder så kommer han förbi. han har ju redan ramlat ner från sängen såå vill inte att han gör det igen haha :P
pratade nyss med elin angående hans kräkningar, hennes mamma (min faster) hade berättat för henne om hennes kompis son som oxå spydde såhär mkt.. han blev tvungen att opereras, för det här "locket" inte åker igen som det ska. en lätt operation sa hon, och det var inget farligt så. Men vem vill att ens unge ska behöva opereras?? inte jag iaf. men har hört mer om det här "locket" att det växer i otakt, men att det blir bra med tiden.
Så nu ber jag, låt han slippa operation om det är det som är felet. min älskade lilla snutte <3 :(

elin på kvällsbesök

igår kväll kom elin hit :) mötte henne här utanför och vi gick iväg och matade fiskar, sen vidare mot affären för att köpa massa gottis, ut kom vi med chokladbollar, brownies, glass, banan, chokladsås och cola. Här ska vi bli feta lixom!
väl hemma så nattade vi nico och sluka i oss glass framför idol, höhö. efter det kom en film och vi satte på kaffe, tröck i oss fika.. låg sen o jäste och kände oss allmänt tjocka och ville typ dö. Blev en hel del snack om våra gamla tider :P haha fyfan va roligt vi haft, egentligen.. Just när det hände vare inget spec, men nu när man tänker tillbaka kan man inte mer än att skratta :P fester, tårar, skämmigheter och gud vet vad! minnen värt att komma ihåg fast några av dem vill man helst bara glömma hahaha
iaf, vid ett tiden åkte hon hem och jag gick o la mig. hatar att sova hemma själv (om man inte räknar med nico, menar ju att han kan ju inte direkt rädda mig om jag blir anfallen av nått monster) men det gick bra ändå xD glodde lite tv o sen somna jag som en stock! nico vaknade inte nått inatt, förutom vid 5 tiden som vanligt och vill käka.. och sen väckte inte han mig förens vid halv 9 ;D greeeat!
upp o hoppa, diska, göra kaffe, ge nico frukost och nu är vi bara.. funderar på vad man ska göra utav dagen, vet inte om marcus kommer hem, och det är pisstrisst väder ute, känner mig lite hängig och har inte direkt lust att släpa mig ut känner jag..
ja de va väl de gott folk!

bvc och läkartid hos en idiot

nu tänker jag berätta vad som hände idag, som gjorde mig så förjävla fittigt förbannad! Var hos bvc för kontroll, berättade då om kräkningarna och hon tyckte det lät allvarligt, för bebisar brukar inte hålla på så under så lång tid som nico nu gjort.. berättade att jag försökt fått en tid hos läkaren men inte kommit fram i telefonen för bokning. Då bokade hon en tid åt oss, samma dag! jävlar vilken tur tänkte jag, för sist jag bokade tid hos vår läkare så fick jag vänta flera månader innan hon hade tid för mig. men just min läkare var itne där, så hon bokade in oss hos en annan. som jag faktiskt träffat förut när nico skulle göra en vanlig kontroll hos bvc. En kille som jag hört en massa gnäll om, men de va inget jag tänkte på just då eftersom jag ändå aldrig kommer ihåg vad han heter! Men väl där, så ser jag honom och tänker NEEEJ!
och vet ni vad han börjar med? Jo att fråga hur länge det hållt på såhär "3 veckor säger jag" - han fortsätter då "men varför har ni inte bokat en tid tidigare då???!!!" med en jääävla arg ton! JA FÖR ATT JAG ALDRIG KOMMIT FRAM PÅ ERAN JÄVLA FITT TELEFON svarade jag.. okej inte riktgit dem orden men tänkte så iaf. försökte hålla mig cool!
han fortsätter med sin sura och jobbiga ton och frågar varför vi kommit till honom? Att vi borde ha gått till vår riktiga familjeläkare! men vadå?? de va ju för fan inte vi som bokade in oss hos honom? Det var min barnmorska som gjorde de eftersom han var den enda lediga närmsta tiden, och det var lixom akut??!! Men nää, han gjorde klart för sig att vi inte var välkomna dit till honom FÖR ATT UNDERSÖKA MIN SON SOM HELA TIDEN SPYR ONORMALT MKT OCH LÄNGE! och han sa inget som gjorde mig klokare av vad som kunde va på tok för min skrutt.. han var som sagt mer inne i att det inte var okej att vi kom till honom ist. Det enda typ som han sa som var något om nico var typ att jag skulle komma tillbaka om det kom blod i avföringen ?? Som att jag inte skulle gjort det ändå då?
han babblade på om dittan o dattan med sin arga ton och pratade om mediciner från västerås kliniken men att det var för barn yngre än nico, ja vad hjälper de oss lixom? JAG VILL VETA VAD SOM ÄR FEL MED MIN SON INTE OM NÅ JÄVLA MEDICINER FÖR SMÅTTEBEBISAR!!
Sen fråga han helt plötsligt om vart jag bor? hallå? Ja jag bor här i stan sa jag ?? "Okej och du bor med din man?" ehm, jaa?? För det första, vad har detta med nicos kräkningar att göra? finns de nån slags kräkstad här omkring där det är vanligt lr? Skulle de ger mer förståelse om vad det är med nico om jag hade varit ensamstående ?? Och (det här kanske inte är nått att lägga tankarna på men ändå) jag tycker inte det låter så proffsigt att han säger "din MAN" när vi pratar om nico? Då säger man väl ändå "barnets pappa" ?? lr har ja fel? jaja, som sagt kanske inte nått direkt stort att lägga tankarna på men ja. jag reagerade på det iaf.
Sen kan jag ju oxå säga att han är svarting så det mesta han sa förstod jag inte ett skit av, fick koncentrera mig sjukt mkt för att ens fatta.
han märkte oxå att nico var väldigt rörlig av sig, nyfiken och aldrig satt still.. han frågade "hur länge har han varit så nyfiken?" ehm?? jaa det har han alltid varit? och sen fråga han om han har mardrömmar?? HUR FAN SKA JAG VETA DE??? jag kan ju för fan inte krypa in i hans hjärna o se vad som flyger förbi hans tankar!!
visst att man kanske märker de om dem helt plötsligt börjar grina i sömnen lr liknande, men vad skulle de med att han kräks att göra? ser han dem monster som är så äckliga så han spyr kanske?
Sen bokar han in oss på TELEFONTID med vår riktiga läkare, daah jag har redan gjort de???? ska jag behöva gå igenom samma jävla skit igen? Få prata med henne som itne heller kan prata svenska o sen höra samma sak igen att det är svårt att avgöra på telefon men att det låter som nått är fel?? ja tydligen.. och det sa jag åt honom, att jag redan pratat med henne. och då svarar han att "jag kan ju inte boka nån tid med henne? det får hon göra, jag kan inte göra nått åt någon annan, sånt får du ta med henne!" med en arg ton fortfarande.
det är som att han blev förbannad för vi fick hans lediga tid, som han säkert ville spendera på något viktigare. runka balle och dricka kaffe.
Ja det var väl lite av vad han sa.. själv kokade jag inombords och var nästan på väg att börja tjura för jag var såå arg och nertryckt!
Jag tänker anmäla den här idioten, så enkelt är det.
mig är inte den första som han betett sig mot på det här viset, så jag tänker va den sista!
han förtjänar inte sitt jobb

justja! träningsvärk var det

inatt vaknade jag när jag rörde på armarna och fick skit ont! Det var inte okej!!

kan dessutom inte vika ut armarna helt o hållet, utan att det ska göra ont alltså.. inte okej det heller! och jag har fått hårda bullar! även fast jag inte spänner.
Snart kommer jag komma ut från gymmet som en bodybuilder..
Marcus säger att jag inte får träna mer för de, han börjar bli rädd tror jag

???

facebook funkar inte för tillfället, omg vad gör jag nu? :O

en dag på stan

tjillevippen kära läsare! (nu kände jag mig verkligen som en bloggre)
idag har man lekt med elin den största delen av dagen, tog några varv på stan, fikade, matade fiskar, gick och återigen gick. den här stan erbjuder inte spec mkt känner jag, i affärsmässigt alltså.. jävla massa fik men knappt några kläder. dåligt, mkt dåligt.
men vi hade trevligt ändå, har alltid kul med elin.. det bara är så. hon förgyller min dag kan man säga.
utan henne skulle jag nog inte palla den här lilla staden xD
anyway! Vi bestämde att vi ska dra in till arboga nästa vecka och bada lite i deras badhus :D det blir första gången tillsammans med nico, längtar! Har hört så mkt om hur härligt det ska vara, och nu får jag testa på :) yesyes!


jaa men godmorgon

ny dag, nya tag.. men vettefan vad man ska göra.
vill ut o hitta på något, men vad vet ja inte :P
hela morgonen har jag tänkt på det här med dagis (tack för svaret Tessan ;D ) och jag ska alltså söka plats nu, så har kikat runt lite på kommunens hemsida om alla ställen som finns. haha fick nästan ångest xD att min kille blivit så stor redan, det går alldeles för fort! vill att han alltid ska vara liten <3
mammas lilla bebis, kärlek pz

lillen börjar bli stor liten

god morgon solstrålar!
solen skiner gött, nico käkar frukost, marcus sover och jag dricker kaffe :) i vanlig ordning helt enkelt.
haha nico äter en riktig bamse frukost nu! en portion gröt OCH en macka :D haha han har aldrig varit nån frukostkille (om man bortser från när han käka tuttar) för inte så jätte länge sen så ville han inte ens ha frukost, han ville inte äta förens vid 11-12 tiden, även om man gav honom så tog han bara bort huvet. ja vad skulle man göra? tvinga i honom det? han blev bara sur när man försökte.. iaf, idag är han stor kille och äter mkt ^^ godingen!
tänkte uppdatera lite angående han kräkande.. han gör det fortfarande, men det har lugnat ner sig ganska mkt. Så det känns bra :) skulle ju ringa  vårdcentralen. jaha o de va ju enkelt, varje gång jag försökt ringa så säger dem "just nu har vi inga lediga telefontider, var god testa senare under dagen" daaah? VARJE gång. fast jag ringt tidigt på dagen, och flera gånger senare. typiskt! dock har det ju lugnat ner sig nu, så vet inte om det är nödvändigt med en kontroll? och vi har ju faktiskt tid hos bvc på fredag så får se vad dem säger :)

Igår blev nico 9 månader! min lilla kille börjar bli stor nu, alldeles för fort haha
börjat tänkta på det här med dagis.. när ska man börja med sånt egentligen? alla börjar ju olika.. jag är mammaledig tills han är ett år. alltså om några månader. (vad jag har begärt hittills alltså) så ska man börja gå till öppen förskola nu då lr hur funkar det egentligen? så att han kan börja dagis lagom tills början av nästa år? ja jag vet inte.. måste ta reda lite mer på hur man ska göra :P

önskelista

jag vill ha, jacka 299 kr på hm. som hittat!

Väst, 149 kr. hm

 

 

Tunkia, 199kr. hm


good fucking morning

nico vaknade TRE gånger inatt.. först vid 12, sen vid 3 och sen vid 6! Vad är det han går igenom nu egentligen?? visst kan det vara för alla de tänder som ploppar upp, lr iomed att han lärt sig att åla (dock tycker jag det var länge sen nu så det borde väl gått över) ja jag vet inte.. börjar ta sig på mig iaf, att behöva vakna upp ur djupsömnen. och jag som blir på så dåligt humör när jag inte fått sova ordentligt. hm.. får hoppas detta tar ett slut snart!
snart blir det iaf att åka iväg för att mata sofies fiskar, sen vidare till gymmet! förhoppningsvis blir det solning oxå.
efter det blire lite ärenden.
ja det var väl dagens planer! pz

som vilken dag som helst

snart är även denna dag över, och vad har man gjort då? Jo man var iväg till gymmen med bästa elin, sen var man hem ett tag innan man vandrade ut med bebis under armen.. gick förbi hemma hos sofie för att mata hennes mördarfiskar, sen vidare ner mot stan. kirrade lite nya strumpor åt lillkillen och lite mat till kistan. Sen hem igen :) och därefter har man väl inte gjort så mkt mer, busat med nico som fick nån typ av sockerkick? haha han fick smaka lite tom & jerry kex :P (som jag älskar haha) och efter de blev han helt tokig, skrattade hej villt och hade race här inne xD min lilla goding <3
har precis lagt honom nu och han somnar väl snart skulle jag tro.
Vi får se vad kvällen erbjuder mer, pz!

mardrömsförlossning

för en stund sen satt jag slumpade runt bland massa bloggar, och kommer fram till en tjejs blogg som har en dotter i samma ålder som nico. Läste runt lite och hitta ett inlägg där hon skrivit om sin förlossning.. vilket jag tycker är as kul att läsa om! ;P
iaf, början verkade helt okej och det lät lixom "lätt".. ju längre jag kom ju fler rysningar fick jag. usch fyfan alltså, hon hade fått en sån där riktig mardrömsförlossning! men trots allt kan jag ju säga redan nu att bebisen klara sig fint och ut kom en urgullig liten tjej hehe :P
flera timmar tog det och bebis ville inte ut, trots att mamman krysta på för fullt och tog hjälp av sugklocka (som dock lossnade hela tiden), en barnmorska hängandes på magen hennes för att försöka trycka på. Vilket får mig att tänka på min faster när hon skulle föda min kusin.. hon fick en barnmorska hängandes över henne och hon hade såååååå ont, hon skrek rakt ut! Förstå alltså att en människa hänger på den stora magen och försöker trycka ut en människa?? ne fyfan..
sen kom massa blod in i bilden, operation efter förlossningen och hon missa sin dotters första timmar i livet. och sen blir sängliggandes flera dar efteråt. nej fyfan alltså.

jag är glad för att jag fick världens enklaste och lättaste förlossning, på fan rekordtid (höhö kanske inte) men fort gick de iaf, ca 3 timmar från första verk tills han va ute. och klara det helt utan bedövning förutom lustgas - som för övrigt inte gav nån effekt ?? och inte hade några problem alls efter hela karusellen.
och jag fick världens finaste pojke! <3
jag är lyckligt lottad


ja så var det här med rubriker oxå ja

sitter o dricker kaffe såhär på kvällskvisten! gött.. förhoppningsvis påverkas inte min trötthet ;P vill gärna försöka komma i säng i tid nån dag.
idag har man vart iväg och röstar, det gick bra och fort höhö, första gången man röstar wöhööw. needå, men de va väl... roligt?
yaya, väl hemma så var det dags för maaat! och bara en liten stund efter de så drog marcus iväg med sina små pojkvänner för en liten biltur, lr nått. så då passade jag på att städa undan lite :) konstigt nog så städar jag mkt bättre (och bättre humör haha) när han inte är hemma? varför då lixom, ja jag vet inte men fick iaf undan lite grejer som nico lagt över hela golvet iaf.
sen blev det bad och nattning för nico som var dötrött! tills han låg i sängen dvs. då var man minsann inte trött längre xD så det blev lite tittutbus där inne.. sen protesterade han så fort jag lämnade rummet. Men vet ni? marcus kom hem mitt i allt och då gick han in till honom, la honom till rätta, klappa lite på stjärten och sa "babisen ska sova nuu" men den söta bebisröst han gör, nico nickade till lite grann och sen somnade direkt. hä?? och då hade jag försökt nattat honom i 40 min. jaha lixom.. bara pappsen som dög där. shysst! de ska ja komma ihåg haha

men för att prata om nått annat! :D
pratade en skvätt med min systeryster nattis, och hon skickade en länk till mig.. om en mässa som i november ska ta rum i älvsjö. en sån där film mässa typ. Och vet ni vem som ska vara gäst? :D EDWARD FURLONG! my lover! <3
haha :D yesyesyes! måste dit, jag SKA dit!
den mässan var även förra året, och säkerligen året innan de oxå.. varje år. men iaf, förra året. Så skulle edward dit, och jag ville verkligen med! Med en kort varsel försökte jag gång på gång få tag på min pappa som skulle åka dit, jag var då höggravid - bara nån vecka från beräknad förlossning. Så pappa sa nej, att han tyckte det var en dålig ide för mig att skutta runt där med magen i vädret.. kortfattat: att vara höggravid och gå runt en HEL dag = sängliggandes och vääldigt ont exakt överallt. tar mkt på krafterna. och han var nog rädd för att allt gående skulle sätta igång förlossningen, lr nått liknande. jag blev iaf helt förstörd, med hormoner som sprutade igenom hela min kropp, tanken att det var SÅÅ orättvist! och att jag som var så taggad, helt plötsligt inte alls skulle åka iväg och sen min älskling. jahapp lixom?
så så var de med de. Dock blev jag lättad senare unden dagen, då syrran hörde av sig och sa att edward inte varit där, att han hade in filminspelning nånstans. haha, härligt!
Men nu hoppas vi att han är där, så jag får se honom hoho.. känner mig lite små töntig nu, men ääsch. han är cool!

tjenis penis!

det är lördag, har hållt oss inne hela dagen för det dåliga vädret.. har plockat runt lite bland allt skit här o där, busar hej villt med nico, fått besök av syrran som lämnade sina nycklar (jag ska vara fiskvakt nästa vecka eftersom dem åker utomlands, UTAN MIG) sen har man väl inte gjort så mkt mer. därefter inget att direkt berätta!
men imorrn ska vi iaf gå iväg för att rösta.. visserligen har jag inget giltligt legitimation! det står mitt gamla efternamn på både idkortet och passet, och gå valkortet står det hilonen. men förhoppningsvis går det bra iaf, marcus o alla andra ska intyga att det är jag. det ska tydligen gå då.. men vi får se :)


Fredag!

dagen började med kaffe, i sin vanliga ordning dvs.. satt en stund och kände att jag var tvungen att träna idag! och eftersom marcus fortfarande sov och inte ville upp så fick nico vara hemma hos sin farmor under tiden :) att träna själv va as tråkigt! usch, tiden gick hur sakta som helst. en timme kändes som tre, men men, solade efter de och sen for jag hemmåt, på vägen hem så pratade jag med marcus.. och vi bestämde att fara iväg till västerås för han skulle köpa nått till sitt nhl spel, blää. nico fick stanna ett tag till hemma hos tiina :P onödigt att tränga in honom i en bil för att bara åka en snabbis kände vi.
så iväg drog vi, jessica följde oxå med. köpte spelsaken och sen åkte vi hem igen. hämta tikko som hade varit jätte grinig den sista stunden, trött trodde vi. men när vi kom hem var han en glad bebis igen och skuttade omkring o skratta :P han var nog bara lite mammig nu efter att ha varit borta nästan en hel dag, snutteponken min <3
nu sover han och vi har precis tryckt i oss varma mackor.
och hur ser då min fredagskväll ut? Jo jag sitter här och vill se film, marcus spelar och tänker minsann inte flytta på sig. kul.. får se om jag orkar kolla film på dattan. men det är en skräckis, o sånt vill ja inte se själv xD jag är inte lika tuff som min mor längre haha, som sitter helt för sig själv i mörkret och kan kolla på vilken skräckis som helst. sån var jag förut, aldrig rädd. men nu, nu blir jag rädd om det är läskig låt i förtexten. lixom? idiot.
jaja pz.

min älskling, bilder från igår





halvt sömnlösa nätter

som ni märkt har jag gjort om lite här i bloggen, IGEN! haha nöjer mig aldrig :P
yaya, idag hoppas jag att ja kommer iväg till träningen.. blir att svettas själv eftersom elin är sjuk. blä, tråkigt men måste göras höhö
igår gjorde man inte mkt! slappa slappa slappa, gick hem till svärmor och käkade mat. det var väl dagens höjdpunkt om man säger så :P haha
usch, nico har blivit sjukt jobbig nu om nätterna.. han vaknar nångång mellan 12 och 3, gnäller tills han får en flaska i munnen, sen somnar han om, vaknar igen mellan 5 - halv 7 och gapar tills han får välling.. sen somnar han om, och vaknar en kort stund efter och gapar rakt ut tills man går upp. kul? nä inte direkt, man märker verkligen skillnaden på en själv när sömnen hela tiden blir avbruten. fyfan, helt förstörd är jag varje morgon, tacka gud för kaffe! haha
nee men nu vill jag att detta trams ska sluta! misstänker att det kan ha nått med hans spyande att göra, att han inte har lika mkt kvar i magen som förut, därför blir han hungrig om nätterna. ja jag vet inte..
ska iaf alldeles strax ringa läkaren och ordna tid.. orkar inte torka upp spyor längre (om man inte har nån vidare förklaring varför) dock har det ju som sagt lugnat ner sig något (liite), men det är ändå spyor - flera gånger om dan.
och igårkväll, när han vaknade till lite runt halv 11 tiden, då var han alldeles svettig!! Panik fick man! Tänkte att "nu är febern här!! nu åker vi till akuten!!! fort som fan" men han somnade om efter att ha fått lite vatten och sen var han nästa gång jag tittade till honom var han sval igen. puuuh! blev riktigt rädd där ett tag,, för er som inte minns så sa läkaren till mig att får han feber lr ont i magen så äre barnakuten direkt som gäller, så ja. jag är livrädd här hemma.

nä nu ska ja.. göra nått annat
pz

septembermånad

nu har lillkillen somnat och jag lutar mig bakåt i soffan, skönt. dock skulle jag vilja se på tv men den har marcus tagit som vanligt så jag får inte se nånting :( dum.
yaya, tränat idag igen och elin följde med hem :) dock blev det inte så länge, hon fick hälla i sig kaffet för hennes loverboy hade slutat jobbet redan och dem skulle hem. höhö :P efter en stund vaknade min prins igen och det blev full bus här i huset. grannarna lär ju klaga snart då jag kryper runt o dunsar i golvet hela tiden haha, nico gillar när man jagar honom.. så det blir mkt bankande i golvet när ja kommer krypandes i full fart haha, låter som jag är ett fläskberg nu men jaa ni fattar ;).. när man tänker på jannicas grannar som kom och klagade en gång när isac bara hade sprungit omkring??? som att dem skulle knyta fast isac bara för att grannarna inte orkade höra på små barnfötter som klingade omkring. idioter. ja så vad tänker våra grannar då när det är jag som dunsar omkring hela dagarna?? haha, äsch.
fast.. han är lite läskig, han som bor under.. ser ut som en sån där riktig lirare som lurar med sig folk från krogen och binder fast dem efter han fått dem att decka efter lite osynliga droger i glasen, och sen vaknar man upp och inser att ens fingrar ligger i hans stekpanna. typ. sån lirare.. har faktiskt drömt mardrömmar om honom, att han som sagt fått med sig mig hem på något vis och sen styckat upp mig. usch.. så egentligen borde ja inte störa honom, man vet ju aldrig.
har hamnat i tvättstugan samma gånger som han varit där några få gånger (när jag väl är där haha) men då iaf har det klingat fint bland hans kläder i tvättmaskinen. säkert något skelett som han kastat in för att få ren. Säkert.

jaja, de va väl de då.. nu vet ni vad jag gjort idag ;) roligt vaa???!! erkänn


bjuder på lite random bilder ist:

 

 

jag och elin genom åren haha


en bra måndag

äntligen har man fått träna :P svetten rann och jag kände att jag levde haha. efter det blev det hem, duschen och sen ut med jannica och ungarna :) isac skulle få testa nicos motorcykel, haha gick dock inte så bra.. men han är nog inte så dum, eftersom jannica visade vart man skulle trycka, så han lät ju henne göra hela jobbet ;) så han satt bara haha smart grabb!
men det blev bara en snabbis ute, sen hem igen och kirra krubb! busa med nico och nu håller han på o ska sova. gosekillen min <3
har gjort en video på honom :) den ligger uppe på min ansiktsbok, får se om den dyker upp här oxå! när jag orkar höhö sugen på att göra en till, då jag inte blev 100% nöjd över den ;P haha typiskt mig, aldrig nöjd. jaja :)
ha en bra kväll gött folk, pz!

träningsnarkoman?

jaha.. är det såhär man känner då? ångest så fort man inte varit på gymmet? känner mig fet direkt, usch. så bakade man chokladbollar igår oxå. hatar sånt där, så fort man har tråkigt och sugen på nått - ja då bakar man! farligt som fan haha
men imorrn äntligen beger vi oss till vårt kära gym och svettas lite ;) ska bli sååå skönt!
iaf, idag äre som sagt vår 2 års dag.. men vi har ingen aning om vad vi ska göra. Ska försöka ta med honom ut på en promenad iaf när nico vaknat, kan bli svårt då han verkligen inte är nån "ut o gå person".. tråkiga man :P haha
så ikväll blir det väl film mys, eftersom vi har bäddsoffa så tänkte vi iaf dra ut den så vi kan gosa ner oss med täcke o kuddar o dra några filmer ;P höhö
pz

2 år!

Loved you once, love you still, always have, always will
älskar dig marcus <3


11 september

ja, och imorrn är det 12 september.. vilket betyder att jag och marcus firar 2 år tillsammans. Vet inte riktigt vad vi ska göra än men nått spec ska vi väl hitta på :P



fredag

det är fredag och vi har inte gjort nått spec, och kommer heller inte göra de :P bara ta de lungt.. har varit ner en sväng till stan, marcus skulle lämna papper hos arbetsförmedlingen. drog en svänga in på hemköp och sen hem igen! så plockade vi upp jessica oxå på hemvägen.. så nu har vi käkat, jag har badat och lagt nico och nu blir det att dega i soffan :) får se om det blir film lr spela ikväll haha, jag har blivit lite smått beroende av little big planet igen xD passar på när tiden finns, alltså på kvällarna då lillherrn här i huset somnat haha
på tal om honom så hade ju jag telefontid med en läkare igår.. hon sa att det är bäst vi bokar en tid åt nico så en läkare får kolla honom. Hon tyckte att det lät som att något inte stod rätt till iaf :( men vi ska inte dra värsta slutsatsen nu att han är döende lr nått liknande.. även fast det kanske inte är nått fel så är det ändå bäst att någon kollar honom, så man vet! han är ju trots allt pigg och glad även fast han spyr stup i kvarten!

nee nu ropar han på mig xD

kärlek&pz

waka waka

onsdag idag, känns som jag väntar på att något ska hända, inom några dar.. men vet inte direkt vad det är :P haha känns bara så. kanske en vana. ja vet inte..
har iaf tränat i vanlig ordning idag, lr jaa.. kanske inte i vanlig ordning.. hann komma upp och logga in på msn (typ döende) och se att elin skulle jobba tidigt idag så vi blev tvugna att gå till gymmet tidigare xD jaha, då vare bara att sätta på sig hörlurarna och dra på högsta volymen med musik! För att ge ett tappert försök att vakna till liv.. det funka ;)
sen nu mot kvällen tog jag en promenad bort till ip med nico för att hälsa på pappa, erik och yvonne. erik hade tävling. vet dock inte hur det sluta för blev tvungen att gå hem kände jag. nico var alldeles för trött men ville inte missa något av vad som hände runt omkring haha :P så han stendecka på vägen hem!
så nu lutar man sig bakåt i soffan, med träningsvärk i hela kroppen ska vi snart se film jag och min store man ;P förhoppningsvis!
imorrn ska pappa o hans kompis som är rörmokare komma förbi och kolla in tvättmaskinen, vi har alltså inte fått igång den än. trodde de skulle bli lättare än vad det var. kbab fixar ju tydligen inte sånt! så vi skulle få ordna de själva, jaha lixom! jaja, nu blire iaf gjort! men dem ska nu bara kolla o se vad som behövs, verktyg o sånt där trams :P sen blire fixat nån gång.
så vad händer mer den här veckan?? ingenting vad jag vet nu, hade ju tänkt försöka komma in till södertälje med pappa men det gick inte! blir i slutet av månaden ist.. och jag tänkte ju dessutom kanske stanna där då, om vi skulle komma iväg. men om det nu blir i slutet av månaden går det ej! Ska förhoppningsvis följa med mina kusiner ner till ullared så, ja.. då kan man ju inte stanna kvar i tälje o slösa dagar och pengar :P haha
yaya. pz.

träningsvärk och målning

ajaj, träningsvärk! gör ont att röra sig, så jag har nu tagit min plats i soffan och tänker inte röra på mig nå mer om jag inte måste ;P nico har somnat, efter att ha varit otroligt gnällig.. vet inte riktigt vad han ville. inget dög :/ så la honom med snutte o välling. efter de blev de lite gnäll till.. började bli orolig om han hade ont i magen men när jag sjöng en truddelutt på hans favvo nattisång så blev han lug. så puuuh! inget magont antar jag då.
pratade nämligen med vårdcentralen idag, om hans kräkande.. ovanligt mkt mot vad han brukar, efter varje måltid.. typ varannan minut ibland, lägger han en kaka.. ibland mer ibland mindre.
iaf, fick en telefontid bokad med en läkare på torsdag.. men hon sa att om han får feber lr ont i magen så äre akuten direkt som gäller :( min pluttis! nog för att jag och marcus börjar tröttna på att torka spyor och att alla hand kläder blir kladdiga direkt, men att han aldrig får behålla all mat han får.. min lilla kille, man vet ju själv att det är fan inte kul att spy. det är bland det värsta jag vet! usch..
hoppas det blir bättre snart iaf. så han slipper detta elände..

iaf, träning idag med bästa elin. sen följde hon med hem till oss :) käkade mat och målade med nico! lr ja, det var han som målade.. vi kollade på :P
tre fina konstvärk gjorde han må ni tro. och sig själv så klart :P håret, örat, ansiktet, magen, bröst, armar, osv.. sen vare inge roligt längre haha
elin stoppa honom i badet medans jag sprang till affären för att handla lite smått. Vi bakade ananaspaj :D smarrigt! Dock blev den lite lös. och själva degen blev lite för degig på kanterna :P men de gick bra ändå haha
Sen har vi bara tagit de lungt, elin drog hem efter fikat och då lekte jag o nico lite på golvet.. han åkte på sin fina motorcykel som han äntligen fått hit :D han var lite rädd först, men efter några attack gallskrik så gick de x)

 

 

 


min finaste skatt

älskar min bebis mer än allt <3

Shopping dag!

denna dag har spenderats på marieberg i örebro, sen blev det en snabbis på IKEA oxå.. helt slut var man i bilen hem haha :P
men hittade en massa fint iaf! Försöka hålla fingrarna i styr så mkt jag kunde, för att inte handla upp alla pengar dvs :P
men detta är lite av det jag köpte :

väggdekoration, skit fint blev det! (IKEA)

lampa till var sin sida av sängen, blev en konstig färg i kameran - den är egentligen svart (IKEA)

kläder till nico :)

klänning till mig :D

skor till mig, haha finare i verkligheten ;) skit söta

sen blev det lite mer smått o gott.. som en stekpanna tex haha :P sen lite grejs som jag inte visar er höhöhöhö som bara min boyfriend får se ;) och becca, eftersom hon var med när jag köpte haha.. okej, elin får oxå se. bara för att x.
nappar till nico blev det oxå.. sen troooor jag inte de va nå mer?? äh de vare säkert, men mitt minne är ju som sagt kortast i världen..

pz

kalas

har precis kommit hem från ett kalas :) det var för Robert, elins boyfriend! Var dessutom första gången jag fick se hur dem bor där borta i kolsva. och det var jättefint! blev lite smått avis.. lr ja, smått? skapligt mkt, spec när hon berätta att dem håller på att bygga bastu och sen kommer bubbelbadet oxå.. jaha lixom, det är dit jag flyttar sen så ni vet ;) gos! en stor klädkammare oxå, skulle inte sitta fel direkt!
iaf, hade trevligt.. nico var helt galen i en boll deras katter hade haha jagade den hela tiden och gapskatta när den rulla mot honom. han fick en kompis oxå, theo :) en lite krabat på 1 år.
nico lyckades faktiskt somna där, han har lite svårt att somna hos andra som han inte är van vid men det här gick faktiskt bra :) skönt att veta de! men han blev uppe sent haha, han hade ju så roligt :P hoppas på sovmorgon imorrn då (peppar,peppar....)
jaja, hemma nu och tar de lugnt. imorrn vankas det marieberg för lite shopping åt nico, sen ikea :) åker med beccabus!
pz

spökar det här hemma?

igår när vi satt och käka, och marcus hade precis blivit klar och gått iväg till diskhon med sin tallrik.. när han står där borta känner jag nånting som åker över mig, något vitt var det och puttar till lampan. det gick så fort så hann lixom inte reagera helt. kände bara en skumm känsla inom mig, men jag kollade iaf upp och ser att lampan gungar :S frågade marcus om han stötte mot den innan han gick men de gjorde han inte. men den gungade, utan korsdrag, ingenting fanns som skulle kunnat fått den att vaja. såå? vafan vare som flög över mig mot lampan och gav mig en äcklig känsla?? :S

senare när jessica kom förbi så satt vi och kollade på tv, helt plötsligt äre nått som smäller till, lät som att det kom från hallen/köket som att något rasat ner och det small till högt i fallet.. men när vi kollade runt så var det inget som hade ramlat ner :S det kunde inte ha varit frånt trappen heller, alltså nån granne, för det skulle eka mer då..
läskigt som fan! usch..

bloggtorka!

ja det har varit lite tyst här några dar nu, har helt enkelt inte orkat! men kan sammanfatta lite vad jag gjort :)
i helgen blev det krogen på lördagen, med elin och hennes vänner. hade skit kul :P väntar otåligt på bilder, det blev en hel del om jag inte minns fel xD
på söndagen kom nico hem igen efter att varit hos moster sofie, mådde hyfsat bra ändå, bara att jag kände hunger och törst hela tiden xD så söndagen gick åt till att äta, äta äta och dricka :) nice!
måndag morgon! elin kom in, lekte hela dagen, åt kinamat, och senare far hon hem igen. På kvällen blev vi ägare till en tvättmaskin :D hurray! men vi kan inte använda den än, måste få hit en rörmokare och elektiker som får installera skiten åt oss.. alltid äre något som fattas hela tiden. blä. jaja TISDAG! mötte upp elin vid försäkringskassan, pratade med dem om min föräldrapenning som inte dykt upp :@ o dem sa att de antagligen missat mig, jaha tack!! men skulle finnas pengar på kontot i veckan. sen blev det en sväng på stan, vidare till biginn, o sen hem till oss igen. Började på maten, elin åkte hem, o sen kom jessica.. hon var här hela kvällen, hade skit kul haha..

Jag: "jag tror på mig själv, enklast så.. finns jag så finns jag"
Jessica: "ja o finns du inte så finns du inte"
HAHAHAAHAHAHHA det är roligare än vad det låter, jag själv höll på att dö av skratt xD hahaha

pratade en hel del om spöken, vilket gjorde att jag inte ville lägga mig själv.. haha men gick bra till slut efter mkt skratt. kan berätta i ett annat inlägg om vad som hände hemma hos oss igår, blää :S

jaja, sen la jag mig iaf o sov, :) o nu är jag vaken.. förhoppningsvis har elin kommit in till stan igen så då ska vi väl leka med henne ^^

pz

RSS 2.0