stress morgon och party kväll

hej hallå.. party står på schemat idag men hittills har det hänt ganska mkt. Dagen började med att nico vaknade vid 5 och ville inte somna om.. och efter ett tappert försök till att få honom att somna om igen utan resultat så gick vi upp ist och jag klunka en hel panna kaffe.
Vi åt kex och under en sekund som jag kollade bort hann grabben hälla ut halva paketet på bordet och krossa dem till små smulor. Jag som städade så fint igår. yaya.
efter det så började jag leta som en galning efter mitt linne jag vill ha på mig ikvälll.. hittar den ingenstans, till slut gav jag upp och fortsatte mitt tvättande jag höll på med. Jag tömmer tvättkorgen på tvätt och vad tror ni jag hittar? Jo, linnet! Varför hittade jag inte den när jag letat där tidigare, lovar att jag gick igenom skiten säkert 5 gånger utan att hitta den. jaja, nu var den hittad iaf och ett problem mindre! Slängde in den i tvätten som nu står och brummar där inne, förhoppningsvis hinner den torka tills det är dags att ha den på! tur att solen skiner ;)
Sen har jag bara packat lite smått, lekt med nico som somnade som en stock direkt när vi la oss i sängen för att mysa lite ^^ skrutten!
har hämtat bilstol som jag lånar från jannica, och ska snart packa vidare. Vi ska bara vara borta en natt och det är som att man behöver ha med hela hemmet! Vagnen ska med, sängen + madrass, blöjor, gröt, kläder.. sen kläder åt mig, smink, plattång och sen massa småskit bara.. plus att jag INTE får glömma extra mobilen. Tänker fan heller ta med iphonen ut! never.. Så ikväll når ni mig på det gamla numret ni som har det ;)
iaf.. Får hoppas kvällen blir lyckad! Och för guds skull hoppas jag att jag inte sitter o gäspar när kl är 9.. För sova middag har jag inte tid med! kl är halv ett och vi ska dra runt 3 tiden. Och har en hel del att fixa innan dess så. Stephie have no time to sleep helt enkelt. Får knarka kaffe hos pappa ist haha
och så ska jag ju festa med en massa party brudar så nog ska jag kunna hålla mig vaken.

får se om jag hinner skriva något till inlägg senare :) hejsålänge

promenad med herrn

efter middagsluren och lite käk drog vi ner till stan, min pojke och jag, och inhandlade lite solskyddsfaktor åt honom.. inte för att jag tycker det behövs egentligen då han blivit brun direkt och inte röd ett dugg men för säkerhetsskull då dem har solen på sin sida på dagis hela dagarna :P inte vill man att herrn ska bränna sig!
efter det fick han springa lite fritt överallt på stan tills jag insåg att hans blöja blivit tung och jag hade glömt ta med mig några extra, så då promenerade vi hem igen och bytte.. sen ut igen :) till lite olika lekplatser som vi inte varit till innan, kul med lite variationer!
Och nu har jag en fråga... whats up med döda fåglar överallt?? ligger nu TVÅ nedanför våran balle och nu när vi var ute så såg jag ett ex antal till lite här o var. Vad fan händer? fågelsjuka lr?? usch

yaya, här har ni en sprallig liten kille som lär sig att springa fortare och fortare för var dag som går ;) med sin nya fina tröja!


nytt i hallen :)

blev klar med spegeln idag, och jäklar vad bra det blev! Riktigt kap kan jag säga.

den är större än vad det ser ut som på bilden, helkroppsspegel check!

en dejt med elin

ni undrar säkert vad jag gjorde igår? ;) klart ni undrar. Jag lämnade nico på dagis i vanlig ordning och sen träning och solning.. drog en vända på stan för att fördriva tiden innan det var dags att hämta kotten igen. Sen drog vi hem, käkade och så kom elin över :) Herrn somnade och vi drog iväg på lite äventyr! efter 4 kassar från systemet, en spegel, lite färg+pänsel, massa glass, lite kik i affärer och lite prat på elins jobb så åkte vi hem till oss igen och satte i lite hår på huvet :) wop wop!
så nu har jag mer hår, en spegel som just nu står och torkar, och massa gottis dricka till helgen :)

Efter fixet med våra huven så nattade vi nico och sen drog ner till stan igen, dem hade nämligen öppet till 10 så det blev en lite kvälls promenad genom stan. Massor av folk.. kändes lite tragiskt egentligen. Köping har inte mkt att erbjuda, men ändå är alla som galningar när dem råkar ha öppet lite längre och med pytte rea på 20% på vissa varor. yaya (;
Snart ska jag måla lite till och sen försöka få det lite fint och städat här hemma, är inte alls sugen på de men det ser ut som ett helvete här så vad ska man göra, Det blir inte rent av sig själv direkt! Och tvätten ska tvättas.. men för en gångs skull har jag ingen disk att ta reda på, men en hel del att ställa in i skåpen ist, men det är marcus jobb ;) huhu.

Halv 12 ska jag hämta hem herren igen.. då blir det mat och middagslur innan vi drar ut och röjer!

hektisk dag!

hej o hå.. känns som man haft fullt upp idag! satte på en tvättmaskin när jag vaknade imorse innan jag packade väskan inför dagis. Vi cyklade dit ;D gick bra och han tyckte det va hur kul som helst.
skulle dra in till gymmet och sola men så hade jag glömt mobilen så det var bara att cykla hem igen och hämta den, lagom till man kom hem började det regna men slutade innan jag hann ut igen ;D wuhuuu! Ner till gymmet igen och solade.. drog en vända på stan och fick med mig en bh som va huuur skön som helst, och inte nog med de så gjorde den tuttarna två storlekar större! hur bra?? skit bra! ;D
sen hämtade jag gossen igen och cyklade hem! Trött som ett as så skrutten fick mat och sen la vi oss och mös i sängen innan vi båda somnade och sov tre timmar! ojoj.. men behövligt!
när vi vaknat så drog jag till affären och köpte mjölk och hämtade ut vårt hm paket med kläder vi beställt :) lite till marcus, lite till nico och lite till mig.. hur nöjd som helst! ^^
Sen var det bara att börja med maten.. vi gjorde hemmagjord pizza till oss men eftersom klockan hunnit rinna iväg och det skulle ta för lång tid innan nico skulle få mat så gjorde jag lite makaroner, köttfärssås och grönsaker åt honom samtidigt :) har helt enkelt spenderat min vakna tid i köket så att säga. Samtdigt som man gjorde mat så diskade jag och dammsög oxå. Är jag slut nu? Joodå. Nico har lagt sig och jag ska snaaart käka, när jag orkar.


jajuste, höll på att glömma! imorse hade jag en trött herre här hemma! klockan ringde halv 8, egentligen skulle den stå på 7 men ja, glömde ändra.. Nico brukar vakna vid 7 av sig själv men inte idag, och inte när klockan ringde heller, och inte när jag bökade i köket eller med tvättmaskinen, och inte när jag kom in och pratade med marcus.. näääni, jag fick lov att väcka honom när klockan blivit 08.05 så han skulle hinna äta något innan vi skulle dra iväg! han börjar halv 9. Och han vaknade med ett leende :D så härligt att se. hoppas det blir fler sånna här mornar. hur underbart? mkt!

Det var vår dag de :)

världens finaste gulligaste och sötaste lilla pojk

jag har en sån sjuuukt söt son! helt sinnesgalet :D har fan aldrig sätt någon som är sötare än denna krabat. skitunge är han oxå, men såååå fin. Slår vad om att han kommer bli en hjärtekrossare när han blir större.
Det här har vi gjort bra Marcus!! Fan vad han är fin

Vem tycker inte han är söt?

mjukglass och fotboll i keps!

Skinande sol hela dagen :) och den har vi tagit vara på! Drog ut till biginn för mjukglass och handlade lite mat. Jessica fick för sig att få blodtrycksfall så hon tog en tupplur med en duns mot golvet, så hon drog en sväng till sjukan med ambulansen.. inget farligt men fan va skrajj man blev hoho.
Jannica och Isac kom oxå, det var då mjukglassen kom in i bilden :) vi smaskade på och sen drog vi hemmåt för att hämta våra stora pojkar för lite fotboll! Lagom tills dess hann jessi bli bra så hon kom förbi en sväng.
som sagt, lirade lite boll tills solen försvunnit från plan innan vi drog hemmåt igen. Nico fick sig ett bad och nu sover han gött!

just ja :) jag fick en keps av camilla. länge velat ha en sån och så låg den så fint där inne på dressman ^^ hoho love it!

Söndag

Ja då var det söndag igen, och det bjöds på skinande sol heeela dagen :) vi började med att gå o mata ankorna allihoppa. Sen drog vi en liten promenad hem till sofie för lite käk och fika. proppmätt som vanligt blev man och nu behöver vi inte käka på minst en vecka, så nu var det gjort!
Efter ett tag så drog vi hem till oss för att Peå skulle sätta fast barncykelstolen på min cykel ^^ fan så kul det ska bli att kunna cykla runt med nico! Slipper man GÅ till dagis på mornarna oxå hihi. ruuligt!
sen åkte min mor, peå och nattis hem till södertälje igen och jag mötte upp sofie för en lång promenad! Nico som varit vaken hela dagen somnade till slut under promenaden, helt utslagen i vagnen haha ;P sen satte vi oss på gräset vid sofie och solade en sista stund i kvällsolen innan pojken vakna och vi gick hemmåt.
jag som trodde att nico skulle bli vaken hela kvällen var fortfarande hel trött när vi kommit hem så han somnade om igen efter vällingen haha trött kille! Men jag förstår honom, en hel dag ute i solen tar på krafterna :) älskade son <3

vår lördag!

igår var vi till nadhuset i eskilstuna :) riktigt kul var det! Men det tog två timmar innan nico fick mod att tycka vattnet var kul xD sen ville han inte upp och blev skogstokig när det var dags att åka hem.
efter badet blev det grillning ute på sofies gård! mysigt i kvälls solen men så hände en liten olycka, på en sekund när jag vände bort blicken så satte nico händerna på grillen!! Sofie som satt närmast flög fort som fan fram med vatten, läsk och gud vet vad hon hann få med sig som var någorlunda svalt! Sen kuta vi upp till henne och skölde med vatten igen. Tur i oturen var att grillen hunnit svalna lite grann så den var inte glödhet.. och på vägen upp till sofie så hann han sluta gråta och började tillomed skratta ist. inga brännskador lr blåser har han heller fått :) en krigare som sagt! Men där har man ett bevis på att det kan gå fort med de små, man måste alltid hålla ett öga på dem.. vart dem än är!
funderar på att skaffa ett koppel åt honom, så han kan röra sig inom ett par meter åt varje håll xD haha ne nu var jag elak.. bättre med hage.

här har ni iaf en vide när nico leker bland vågorna med kusin Bella ;)


GRATTIS LAURA OCH FREDRIK! :'D

Äntligen, som vi har väntat!! Igårkväll fick paret en liten flicka ^^ så jävlans glad för eran skull! En liten Nellie, underbart :') Önskar er all lycka och framgång med det lilla flickebarnet.
Kommer snart och hälsar på er :D


BEBIS DAGS!

Nu jäävlar laura :D här ska det bli bebis! Håller tummarna för dig och Fredrik att ni blir föräldrar idag och att allt går galant! HEJJA HEJJA HEJJA!!

Arboga

nu har vi kommit hem från arboga :) riktigt trevligt men ack så ont i ben och fötter jag har nu!! har gått jävla mkt kan jag säga ^^ och fina saker fick jag med mig hem oxå, till lilla herrn.
kläder, leksak och sopbubblor! wopwop

en trött kille precis innan han somna :)


äventyr

Arboooga idag ;D ska möta upp syster nattis vid stationen där och bara promenera runt i den lilla byn hihi ruuligt.
just nu är nico på dagis och jag ska alldeles strax packa lite för dagens planer, fika och mellanmål ska ner i väskan :)


trött sliten tjej

Skojja inte vad trött jag är nu! det tar verkligen på krafterna att vara ute i solen hela dagarna.. huvudvärk har jag oxå.
tänker på hur sköööönt det skulle va att duscha och sen lägga sig bekvämt i sängen och bara dö över natten! MEN vi har inge varmvatten, idiothelvetes jävla fanskap.. tredje kvällen i rad nu som varmvattnet försvunnit! Alltså har inte nico fått badat någe.. att bada honom mitt på dagen gör ingen skillnad, han skulle va lika skitig till kvällen igen.
iaf... duscha går iaf bort. Och sova oxå för den delen, kan ju inte missa DH och BB hallå? :P haha
Neefyfan, låt kvällen flyga iväg så jag får sova!


skogsmulle

idag har vi vandrat ut till skogen :) jag, jannica och ungarna. riktigt fin skog! Efter det stannade vi till vid en lekpark bredvid så dem fick leka av sig lite innan vi drog oss tillbaka till vår egna lekpark hihi. På vägen stannade vi till där tivolit ska hållas i helgen, inte så himla mkt att hurra för men det duger för dem mindre :) får hoppas det inte är så himlans dyrt, så kanske jag och nico kan ta en liten snurr haha


lekparken hela dagen igår

min fina älskling ute i lekparken :) bild är från igår! Då vi även gjorde årets första grillning! och det var inte bara jag som fick färg igår.. även nico fick bruna små kinder haha xD har grabben fått mitt pigment? i hope so :D

nytt efternamn

kolla vad jag har fått för efternamn av arbetsförmedlingen :)

jag är den finska P Hilton

inte tid med det här ;)

sorry för en dålig upptadering, men vem fan har tid att sitta vid datorn när det är så fint väder ute? :D inte vi iaf! men ikväll ska jag ta mig tiden att skriva några rader här inne :) Snart dags att hämta nico från dagis och så börjar dagens äventyr! vad nu de blir återstår att se. have fun!

älska solen!

Och sol fick vi idag oxå! varmare dessutom :) gick iväg till syrrans gård och lekte lite, efter några timmar så for vi hem igen och nico fick sova en stund. Under sovstunden passa jag på att steka mig själv i solen på balkongen, sjuukt skönt! satt i en och en halv timme så nog har man fått färg alltid!


solen skiner idag :)

godermörgon! Solen skiner och jag hoppas den värmer på lite till för än så är det lite småkyligt..
nico har redan somnat igen, vaknade vid 7 och somnade om vid 10 när vi la oss och mös lite i sängen xD go kille.. men idag har han inte varit rolig.. började med att han inte va nöjd över nånting alls! Frukosten ville han bara kladda med och smula ner på golvet, han skulle sitta på mig hela tiden.. inte en sekund ifred xD haha. uschamig.
Får se vad dagen gör med oss!


förstår mig inte riktigt på vissa personer.. säg vad fan du vill ist för att dra lögner hela tiden!!

tunika från kapphal

hittade en helt underbar tunika inne på kapphal idag! Tunn vit tunika med lite broderat, sååå fin! OM jag vill ha? ohja!


bilden gör inte tunikan rättvis, för den är såååå mkt finare i verkligheten! 299 spänn. lite dyr men ack så fin!
förstå hur snyggt med den när man fått fin brun färg i sommar?

far och son


arboga nästa vecka

sitter och planerat för fullt nästa veckas lilla äventyr xD på torsdagen kommer nämligen nattis in till arboga, så då ska jag och nico ta bussen in dit och strosa runt med henne i den lilla staden och kika i de alldeles för få affärerna som finns och så bara gå runt och få upp massa gamla minnen :) där ska vi gå runt tills pappa har slutat jobbet innan vi bombar deras hem ^^
så.. roligt va? :D as kul tycker jag!!

solen kom och solen försvann

vart i helvete tog solen vägen? och vart fan kom molnen ifrån? när vi klev upp imorse sken solen, inga moln på himlen och det såg ut att bli en tokhärlig dag! jovisst. När vi går till dagis kände vi den här lilla frusna känslan som det brukar va på morgonar.. tänkte inte mer på de, lämnade nico, drog en timme på gymmet och sen tänkte jag sätta mig nånstans i solen.. Blåste kallt som fan! Solen va fortfarande framme men värmde knappt nånting. Sen helt plötsligt blev det alldeles grått ute och det gick tamigfan inte att vara ute längre!! uscha.
yaya. gick en liten runda på stan med Jannica iaf och sen hämtades nico vi skyndade vi oss hem!
Nu sover herrn och jag har tryckt i mig två mackor!
vad händer nu? Det skulle tydligen vara något ute vid biginn idag, familjedag typ med karuseller och sånt där roligt.. men vädret känns inte okej. Inte kul att vara ute om det ska blåsa såhär?! usch va kallt! Det skulle vara imorrn oxå så tror nog vi tar det då ist!
nä nu vill jag att marcus kommer hem så jag kan lägga mig i ett bad! (vill inte behöva gå upp om nico skulle vakna hoho)

justja, dagiset gick till cirkusen idag som är här i stan :) kollade på alla djuren hoho

han ser inte alldeles för nöjd ut :P haha

tagga tagga taggad

snaaaaaart! Snaaaart så lägger jag mig under nålen igen :D ååååh så jag längtar!

Nico bildbomb!

hallå i stugan! Sitter här själv medans marcus och nico är hos jannica :) S K Ö N T !!! Nico har varit som ett plåster HELA DAGEN. har inte ens fått suttit själv utan att han ska sitta på huvet på mig.. och jag har varit koma trött de senaste timmarna så det har varit lite jobbigt.
Men nu så, så får jag ta det lite lugnt :) ladda in lite bilder från telefonen och sånt där gött!
Så jaa. jag tänkte jag skulle bjuda på några från när vi va i lekparken ;)
here you go!


Nico i lekparken :)


Det är fint väder här i köping idag

hejhopp! Idag har jag varken halsont lr hosta :) as bra! Så då blev det gymmet och solarium efter att ha lämnat nico på dagis.. Efter det blev det bara att promenera runt i det fina vädret tills de va dags att hämta pojken igen.
Väl hemma har vi stoppat i oss lite mat och nico är mega trött.. men vill ändå inte sova. han somnade en stund på dagiset men inte alls länge. Får helt enkelt se om han lyckas slumra till en stund lr om det blir lek igen hoho.
somnar han tar jag plats ute på balkongen och grillar mig själv lite ;)

Nico har fått ett lekrum!

vet ni vad jag gjort idag ? :) Jo jag har nämligen möblerat om här hemma! Eftersom nico inte har något eget rum så har han allla sina leksaker i vardagsrummet.. vilket slutar med att det ALLTID ser stökigt ut med alla dessa små saker överallt.
Och vårt kök ser inte ut som alla andra kök, haha xD det är köket där man gör mat, och sen en vägg mitt uppe i allt som skiljer av rummet bredvid.. matrummet. Så jag tog helt enkelt ut bordet och stolarna till vardagsrummet, tog bokhyllan från vardagsrummet och alla leksakerna in till köket. Klart! Så har nico ett eget lekrum! :D Och ett snyggare vardagsr dessutom. Tog även ut fotöljer härifrån in till köket (så man kan sitta där och kolla på pöjken om man vill så).. den stod ändå bara i vägen typ här inne :)
Blev as bra! Jätte mysigt där inne och mer trevligt här inne.


buhu

Vart tog solen vägen? :(


helvete

typiskt.. nu när jag verkligen har motivation till att träna så blir jag sjuk -_- halsont och hosta. Även om jag inte känner mig sjuk, så får man inte.. Så nu efter att ha lämnat nico på dagis så har jag tröstat mig själv med glass här hemma. Bra för halsen ;) Hoppas jag blir frisk fort som fan för att ligga hemma och bara dö har jag inte tid med!
Gick förbi gymmet ändå på hemvägen för att se om det fanns några soltider, för sola skadar ju inte.. Men då är dörren stängd? Såg att det var folk där inne som tränade, men ja, dörren va stängd och såg ingen av de som jobbade. ännu mer typiskt!

så.. vad ska jag göra nu tills jag ska hämta nico igen? Ta tag i disken ska jag göra iaf, sätta på en tvättmaskin oxå.. städa orkar jag fan inte. är man sjuk så måste man inte ;) hoho

hååååår

nu har jag tagit lite bättre bilder på hur håret blev :)

haha töntig jag ser ut som håller iphonen med båda händerna för att ta kort xD påminner lite om morsan när hon började skriva på datorn för första gången :)
iaf.. när jag tvättat det första gången (förutom efter färgningen) så blev det mkt bättre, då växte det in i mitt riktiga. Och det blev lockigt? haha. tur de faktiskt.. då mitt riktiga har fått för sig att locka till sig nu på senaste åren :) slipper jag dona med det hela tiden!  yääääy im so happy!

redigerade


Promenad



Gokväller. ÄNTLIGEN har klockan börjat närma sig 7.. fyfan vilken seg dag! Har inte gjort ett skit typ och timmarna har gått såå jävla trögt.
Dagen började med att jag hade sjukt tråkigt här hemma när nico inte skulle börja dagis förens vid halv 12.. så vi gick ut lite tidigare och bara strosa runt lite. När jag väl lämnat honom så vandrade jag runt helt själv i en och en halv timme och babbla i telefon med peso, haha underhållande iaf :)
till slut slog klockan ett och det var dags för möte på af.. höll på i typ 20 min. sen köpte jag blöjor och sen hämtade jag nico igen. Han hade varit jätte duktig på att äta :) mkt! och sen sov han tillomed på madrass bredvid de andra barnen.. fattar inte egentligen hur dem lyckas att få alla ungar att somna i samma rum tillsammans?? yaya.
hem och laga lite foood.. sen har vi bara varit. Gått ut en promenad har vi oxå, kastat sten i ån och bara fått lite luft helt enkelt.
Sen ville jag seriöst dö! Såååå tråkigt! Och såå slut i hela kroppen, nico med för den delen.
nu har han somnat och klockan har inte ens slagit 19.00. så kan de bli ibland.
filmade lite när han promenixade, men den verkar inte vilja funka riktigt som den ska.. antagligen min dator som bråkar med mig men äsch.. får väl se om det fixar sig annars kommer det upp någon annan dag! pz

bildeeer


här fick ni se lite bilder från när vi var till lekparken :) och solen som jag stekte under på ballen ^^ kan ju säga att det hettar lite vid bröstet nu haha, mkt färg har man fått! Får hoppas den sitter kvar :)

SOL SOL SOL SOL :D

är det sommar lr vad? Fy helvete vilket fint väder :D när vi kommit hem från dagis och stan så satte jag mig på balkongen och jag kan bara säga att jag älskar mitt pigment! tack mamma haha. Rand efter en kvart :) fasen så nice!
Nu sover herrn och vi har precis käkat lite mackor.. när han vaknat drar vi ut i lekparken och röjer lite med Isac och Jannica. Efter det ska jag haka på o kolla in en lägenhet :)

Fick föresten tillbaka min iphone idag :D fan vilken bra start på denna vecka! Hoppas vädret håller i sig och att min telefon klarar sig framöver ;)

tänk va lite sol kan göra en glad!


stickat lite

minns ni att jag börjat sticka på en halsduk för ett bra tag sen? Ja den hamnade i en låda till slut men nu har jag tagit ur den och stickat vidare, och nu är den KLAAAAR :D fin vart den! och vaaaarm


barnledig!

hallå i stugan! Precis kommit hem från en promenad med min kära lilla son :) Men nu är man barnledig några timmar för han har åkt iväg till kungsör för att hälsa på gammel mormor (marcus mormor). Så jag ska passa på att städa lite här hemma (om jag orkar) och koppla av :) härligt! får se om man hinner med en tupplur oxå.. trodde jag skulle få lite sovmorgon imorse eftersom han somnade vid 10 igår kväll.. men nääänä, kl 7 skulle vi minsann upp :) trött som satan!

Nu ska jag bara samla lite kraft och sen ta tag i städningen! Ser ut som en bombnedslag här hemma

tjena frippen!

här ser ni lite hur håret blev, dock är det helt ofixat nu så det ser ut lite som det vill xD

 

puss!

raggarrunda med sofie

hallå hallå, nu har man precis kommit hem efter att ha lekt med sofie några timmar :) nico har varit hemma hos faster jannica med pappsen under tiden så jag och sofie har haft lite extra roligt haha, lr va man kan säga. Vi har kört lite raggarrunda nere vid stan (åkt runt i bilen bara hoho) så åkte vi in i biltvätten :D förra gången jag och sofie åkte i en sån så hade vi inte stängt takfönstret ordentligt, vad tror ni hände? Jo klart det började läcka in och vi fick panik :P haha men gick bättre den här gången och sofie har nu en ren bil.
Sen var vi hemma hos henne en stund bara innan hon körde hem mig igen.
Då sprang jag upp och hämtade nico och nu sover han som en stock! inte så konstigt nu när han inte kommit i säng förens vid 10 xD haha

här får ni lite bilder från när vi va i lekparken :) snodda av tiina hihi

nico ramlade och kysste marken lite :P där av hans röda märken på nosen

långt hår och kalla vindar

skit fint väder ute men det BLÅSER! Fyfan vad det blåser och inte fan är det varma vindar.. såfort det blir vindstilla så är det as skönt, värmer som sjutton men så blåser det till igen och man blir en ispinne på en sekund.
Vi har varit ut i lekparken nu på förmiddagen, vagnen stannade hemma :) nico fick alltså gå hela tiden hihi. roligt för honom att upptäcka världen på egna steg. Dock ramla han några gånger, skrapa lite på nosen sin men eftersom han är en krigare (dock väldigt klumpig och smått mesig fighter) så blev det inte så mkt väsen av det ;)
vi var ut med isac, jannica och jessi,, så kom vanessa och nellie oxå efter ett tag.. och farmor tiina och robert. fullt ös kan man säga! :P
Men det blev alldeles för blåsigt till slut att man inte pallade va ute nå mer, så vi gick vi hem igen :) och nu sover prinsen.
Får se vad dagen bjuder mer på, inge kul o va ute om det ska blåsa så förjävligt! riktiga nordvindar.

justja! Fick hem håret igår, så jag och elin satte oss och pysslade med de i några ex antal timmar xD så nu är jag långhårig igen! Men van är jag inte!! hujedamig vad länge sen de va man hade såhär långt. inte fick jag kapa de nå heller för elin haha så troligen är det bra, och bättre blir det. bara håret får "växa in" i mitt riktiga så ser det nog kalasbra ut! Nu är det ju så nytt och lent så det hänger i små slingor bara.
haha vi färgade håret efter vi satt i de. och så kom elin på att hon msåte handla innan willys stänger, klockan var 8 och vi har precis fått i färgen i mitt hår, och jag höll på med hennes.. och W stängde 9. Så det var bara att dra i färgen, på med en påse, på med mössa och tuta iväg! Jag sår ut som en svamp om huvudet och elin såg ut att ha en cancerknöl i nacken :) alltså riktiga hetingar!! fort som fan drog vi iväg, parkera, handla fort, och sen fort hem och in i duschen direkt! färgen hann få sitta i över en timme xD hahah blev bra orolig när man stod i kön och såg att klockan passerat en timme.. trodde seriöst att jag skulle kunna dra bort helt klösor med hår. Men det satt kvar! ;D

sådeeså :)

torsdag kväll

sjukt mätt efter hemmagjord pizza, tror jag ska gå o dö lite i badkaret snart! om jag lyckas ta mig dit dvs x)
imorrn är det dagis och träning igen, och efter det blir det IKEA med Sofie och Elin :) dem har rea wuhuuu! ALLT ska bort ^^ gött!
de senaste dagarna har det faktiskt känts som att jag börjat få tillbaka lite av ett "eget liv" haha, sen nico börja dagis så känns dagarna så sjukt mkt lättare. Att man bara fått en och en halv timme (än så länge) helt själv mitt på dan, tid att få göra exakt vad man vill. även om det är alldeles för kort tid för att hinna gå hem och göra nå nytta hemma. så har man strosat runt på stan, tränat och bara kunnat andas för ett kort tag. hur härligt som helst! Och nico stormtrivs så dagis så allt är bara guld värt!
imorrn kommer mitt hår oxå ^^ tror jag iaf. Och hur skönt ska inte de bli då?? Elin ska hjälpa mig att bränna fast skiten :) inte föör långt blire, skulle ju se helknäppt ut nu när jag har kort hår egentligen.
Det blir nog skit bra!
nu ropar badet, inpackning och ansiksmasken på mig! hejhopp

energin är på topp!

när vi kom till dagis idag så kuta nico in direkt och började leka! annars har han bara stått stilla och kollat runt men inte idag ;) kul att se! nästan så man känner sig lite bortglömd haha närå, det är skönt att se honom trivas! Så när jag lämnat honom drog jag till gymmet, där satt elin och robban och vilade efter att svettats i en timme så blev lite skitsnack med dem innan jag själv gick in och körde igång :)
sen hämta man nico igen och gick hemmåt! Köpte en celsius på gymmet så man hade galet mkt energi! Så nu när jag kommit hem drog jag igång med disken direkt och en tvättmaskin, nico fick äta och sen somna han direkt! Gjorde mat åt mig själv efter det och nu väntar jag på att tvätten ska bli klar innan jag drar igång en till! under tiden låter jag maten smällta och sen ska dammsugaren tömmas och golven ska få bli rena.
Det blåser verkligen storm ute så det är faktiskt lite skönt att vara inne trots att solen skiner för fullt! Man blåser bort faktiskt.. var lite kämpigt att komma hem haha x)
får se vad man hinner med mer idag när alla sysslorna är klara!
Igår när elin var här berättade hon om att dem haft en dammsugarförsäljare hemma hos sig, i fyra timmar städade han deras hem haha. och han berättade om alla kvalster som lever i lakanen. inte det mysigaste att höra direkt! Men ni vet när man vaknar på mornarna och känner sig förkyld? men efter ett tag släpper det. Ja, då har man tydligen fått kvalster bajs i näsan x) hur mysigt? oerhört! Så nu tvättas alla lakan och det tänker jag göra varje vecka! haha. usch så vidrigt.

fan jag borde köpa celsius varje dag! Hur härligt som helst att ha så här mkt energi! :D

en dag med elin!

hallåja! Nu har vi lekt med elin flera timmar :) klippt hår, beställt hår, fikat på stan, gungat i parken, busat och bara haft det gött helt enkelt! Nico gillar elin, vääldigt mkt! Och dem har sjungit imsevimse spindel hela dagen haha och nico följde med i svängarna ganska bra när regnet fallet och solen stiger :P härligt! Riktigt fint väder fick vi oxå.
Dessutom kom mitt smink hem idag, fina grejer! Har inte testat dem själv men drog ett laget på elin och det blev bra :) klart värt pengarna!
Som sagt så har vi beställt lite hår oxå, så nu ska jag bli långhårig ^^ yihoo! får hoppas elin är bra på att klippa in det lösa i mitt egna, man har ju inte dirket långt nu så kan lätt bli fult.
nu mot kvällen drog vi en kaffe och pratade gamla minnen, både bra och dåliga :P haha. skönt att den tiden är slut med man hade fan kul. Vi kom fram till att festerna som man var på då, finns inte längre.. ni vet de där ställena man hamna på där hela lägenheten var inrökt och massor av folk man inte kände. sånt existerar inte längre, alla känner alla, och alla röker ute lr inte alls. Men sånt var kul,. men det är ute nu haha

En bra dag helt enkelt! nico  fick vara på dagis helt själv idag, alltså utan mig! Och inte ett pip gav han ifrån sig så det känns riktigt bra :) imorrn lämnar jag honom och drar till gymmet för ett pass och solning!


lite sisådär på kvällskvisten!

hallå! har inte direkt något vettigt att säga förutom att nico faktiskt kan käka glass HELT SJÄLV nu :)) wuhuu vilken kille! helt själv håller han i pinnen och äter upp den innan den hinner smällta ner på handen haha ;D en päronsplitt! Och han gillade det kan jag säga.. när han va klar med sin egna så tog han min oxå.
sen så har vi bakat lite, chokladsnittar. ena plåten blev bränd och den andra blev as god! Så. man kan inte alltid lyckas helt och hållet.
så har jag väl inte nå mer att säga..
JO, fick höra en sak idag som gjorde mig så sjuuuukt glad! Vet ni vad? nä och jag säger inget förens jag vet helt säkert. :D men fasen så bra! helvete vad bra.


måste skaffa mig en bra kamera, en blogg utan bilder funkar inte.

Puss !

du fyller hela mig med lycka <3

inskolning dag 2

andra dagen på dagis har gått, och idag kunde jag tillomed lämna honom där och dra ut en sväng. och han grät inte en enda gång :) duktig kille! Så imorrn ska ja bara lämna av honom, sitta en liten stund och sen dra iväg igen! får se hur det går, dem ska nämligen va ute och nico vägrar att ha skor lr överdrags byxor (minns aldrig va de heter, sånna där tunna vattentäta iaf) haha han skriker bara rakt ut! haha ojoj.
Men ja det får vi se :)

och så var man i köping :)

tjapåer! igår kom vi hem.. helgen har varit riktigt bra, men saknaden efter nico har varit otrolig! usch så tomt det har varit, men ack så skönt med riktig egentid! ångesten välde över mig när jag skulle gå ut genom dörren i fredags, kunde knappt säga hejdå utan att det skulle kännas som floder ur ögonen på mig, töntig, jag vet.. men usch så jobbigt! men när man väl kommit iväg så släppte allt och det blev coool lugnt :P
resan som skulle ta 4 timmar tog 7 timmar :) stannade till vid marieberg och A6, "shoppade" lite. och sen kom vi fram och åt maaaaaaat, och kakor! usch så mkt kakor! x) bb och sen slockna vi som sten!
lördagen blev det bakning hela dagen och matlagning inför kvällens fest! sen välde folket in och alla åt, drack och hade trevligt :) kul kväll helt enkelt. började dock gäspa redan vid 10 haha men efter många koppar kaffe lyckades jag hålla mig vaken till 3! och sen dog jag i sängen bredvid sofie som hade gett upp nån timme tidigare. Och duktig som man va hade man hällt i sig en hel del vatten mot slutet så slapp bakfyllan.. bara otroligt stel och trött! Både jag och sofie typ sov med öppna ögon i bilen hem x) kul att höra sofie säga "jag tror jag började drömma" när det är hon som satt framför ratten.. ja men eftersom jag inte planerat in att dö den dagen så fick hon lov att hålla sig vaken hela vägen hem :) och se här, jag lever än!
Nico sken upp som en sol när vi möttes! och jag med för den delen. Men sen blev han ledsen och ville bara kramas hela kvällen <3
Såå det var den helgen!
idag började prinsen på dagis! Lr inskolningen började idag, det gick bra :) och han la in en liten stöt på en söt liten tjej oxå. där ser man lixom.. det börjas i tid!
efter den timmen så drog vi en vända på stan för att hitta några fingervantar, nico stendecka och jag blev förbannad att jag inte hittade några jädrans vantar!!
hem igen och äta maten.
Sen drog vi hela lilla familjen till biginn för att leta vidare där, inget där heller.. bara för större barn. Hur är det möjligt? ska jag behöva åka till någon annan stad för ett par vantar för ett åringar?? ja tydligen.
Sen hemmåt igen och nu sover mitt hjärta. Och jag med snart.
vi kör dagis imorrn igen och dessutom arbetsförmedlingen.
c u!

we are in småland

nu har vi vaknat här nere i småland, tänker inte skriva nå långt inlägg för morsans tangentbord är fuckt up mot mitt haha alldeles för stort xD iaf.. resan gick bra igår. vi åkte vid 12 och självklart fick man torka lite tårar innan man drog, sjuuukt jobbigt. men när man väl kommit iväg så blev det lugnt. resan tog ungefär 7 timmar, vi stannade alltså till några gånger :P eftersom det egentligen tar 4h. hoho.
väl framme blev det mat och bb. så.. sen sov vi :)
strax innan 8 idag så vakna man.. i vanliga fall vaknar man av en skrikande bebis, men idag var det en skrikande mobil på högsta volym.. dnfkjfnvdfvm# yaya. sen kunde man inte somna om och här ligger jag nu :) får se hur dagen blir och ikväll är det fest!

RSS 2.0