gooood stuff!

nico har nu somnat för natten och jag ska snart ta o färga håret! sköööönt.. mitt hår börjar se ut som en kratta så det behövs lite blekmedel för att piggna till de lite så det får liv igen ;) haha
och under tiden håret blir målat tänkte jag göra lite våffler! :D smarrit som faan.. med sylt och vaniljglass, awsome <3

FRAMSTEG!!

NICO HITTADE PRECIS SIN FOT :D :D

min dag än så länge

har tagit mig orken att städa lite.. inte för att det vart stor skillnad men dammtussarna är iaf borta, disken är diskad, och alla tidningar som legat överallt är kastade! Har precis varit till affären, men dessvärre glömde jag köpa mjölk och bakformer så måste dit igen -_- "sucka mitt hjärta men brist inte" typ.. tog en lite extra promenad oxå så nico skulle somna så nu sover han. Hoppas han gör det ett tag nu så jag hinner andas lite mellan allt ståhej :P

ne nu vakna han.. hej

trött på allllltt

Gäääääääääsp! Känner inte alls lika pigg på mornarna längre. Sen jag försökte komma i säng tidigare så har jag bara varit tröttare när nico vill gå upp. nästan helt omöjligt att ens sätta sig upp. uschh.. hatar att vara trött när man inte får. Inte har jag orken till att ens röjja undan här hemma längre.. förut gick jag upp, diskade och gjorde fint så man hade det gjort! Sen duschade jag, fixade mig.. och självklart tog jag hand om nico där emellan med ett leende på läpparna. Nu orkar jag inte ens gå på toa. Tiden gör mig förvirrad!! hatar det här.. det här med vintertid/sommartid har förstört hela min rutin.. Egentligen behöver man ju bara tänka en timme framåt, typ.. men det funkar inte! blir helt fel ändå. idiotfanskap som kom på den idén. FUCK YOU!

btw, nico har blivit jätte kinkig nu.. aldrig nöjd och alltid ska man vara uppe. vad kan det nu vara?

blir så trött på allt just nu, känns som att jag ska gå i tusen bitar.. om inte hela jag gör det så gör iaf min axel de. som gör ondare än ondast just nu..

Rösta på min bikini :D :D

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

 

Ni som missat att jag lagt upp denna här på höger sida om bloggen kan ju kolla in detta då ;D

Den är vit på bilden, lr hur??? vet inte riktigt varför det blev så.. men klicka på länken så kommer min upp :)


ajajAJ

shit vad det värker i min axel nu.. tabletterna jag fick av pappa hjälper inte ett enda dugg. känns nästan som att det bara blev värre :/
har försökt att inte bära nico så mkt med just den armen, men känns som att jag hållt på o lyft en elefant hela dagen. fyfaan säger jag bara!
försökte pumpa lite idag, för nico värkade så grinig och släppte taget hela tiden när han skulle käka.. men när pumpen va på kom det inte en enda droppe!!?? SHIT! Just nu när vattnet är äckligt svart!! Paaaniiiik! Tänkte att det kan va för all stress som jag dagligen känner, mkt troligt! Ringde syrran o hon sa att om Nico får ligga o suga ett tag så kommer det nog igång igen. Lätt hänt att det slutar när han får ersättning oxå (vilket gör att amningen inte blir lika ofta = mindre mjölk produceras) plus stress. usch.. Men när ja lät nico suga ett tag kom det igång :) pffft.. lättnad! inte för att jag har en aning om varför jag skriver om detta? lätta på hjärtat lite kanske? haha jaa, inte vet jag.

bjussar en bild på världens finaste son <3


fittnylle

är besviken.. såg fram emot tvtittandet ikväll men då påminde marcus mig om att desperate housewives inte kommer ikväll :( snyfft.. får vänta en heeeel vecka till.
men cougar town kommer iaf så något att se fram emot :)

Är så JÄKLA FÖRBANNAD för övrigt!! Vattnet är svart IGEN!!!! denna gång hann vi inte bada nico iaf så vi hade lite tur där! Men det ska fan inte vara såhär! Imorrn äre jag som ringer dit o skriker!! Min bebis är i stort behov av vatten. RENT vatten. åååååååååh idiot fan skap!

härligt

har varit till stan en snabbis och gjort alla dem ärenden som varit viktiga.. och nu har man betalt alla räkningarna. suck! Så nu är man pank.. jobbiga är att vi är panka enda till slutet av nästa månad! Kul? leva fattiglapp i en hel månad. jätte roligt.. får tigga pengar av pappsen hehe
Såå vad händer resten av dagen då? köpte bets på stan wuhuuu, så ska iaf betsa tvbänken en gång till :P så det blir väl dagens höjdpunkt? tråkigt liv ja har hahaha

Nej men juste! det är ju tisdag idag.. då blir ju dagens höjdpunkt klockan 9 ikväll :D :D DESPERATE HOUSEWIVES och COUGAR TOWN :D yäääääääääy! I´m happy!

skokärlek

 

Jaa, lr vad säger ni? har ett par här hemma som är näääääästan likadana ^^ skiljer sig inte mkt.. men gosh så snygga dem är!

ännu mera påsk :p

Jaha, då har man fått ännu ett alternativ till påsken :P påskmiddag hos svärmor, marcus mamma alltså.. haha hur ska detta gå? Men hoppas det blir middag hos dem på fredag eller söndag då.. för om jag väljer att åka till pappa så funkar ju de :) eftersom det är på lördag där! två flugor i en smäll lixom! (y)

Har precis betsat tvbänken :D o jag kan inte säga mer än att det är snyggt snyggt och snyggt! nu matchar den till bordet.. men tror jag kör en till omgång så den blir exakt lika mörk som bordet, om den inte blir mörkare tills imorrn dvs, ni som inte vet vad bets är så är det nästan som färg, men att det är inte lika tjockt! lr hur man nu ska förklara.. det mörknar trät helt enkelt, så alla fina mönster o sånt skit syns iaf.  :P haha aa hoppas ni förstår.
bilder kommer ;)

påskfirande

efter att inte ha en aning om vad man ska göra i påsk så har jag nu fått tre alternativ på bara en dag haha, 1a alternativet som ja har är småland med mamma, troligen sofie oxå? 2a alternativet är det vanliga, påskmiddag hemma hos pappa med släkten.. och 3de är södertälje med Camilla. Jaa då var det bara att välja då. Skulle va roligt att fira hos pappa, som alltid :P hehe, men då får ju alla släktingarna träffa nico.. min farmor kommer från finland så man borde ju passa på när hon är här så hon får träffa lillskiten :P hehe
men som tur är äre bara måndag idag så har ju flera dar på mig att bestämma!
Nico sover, och jag såg nyss att klockan redan är 7!! Shit, vart tog dagen vägen??!! Iofs så har jag väntat på att marcus ska vakna enda tills klockan var 4, för att kunna gå ner på stan.. men sen får man höra att han inte orkar. jaja.. och själv som vanligt ville man inte gå. Så stannade hemma o plockade runt lite bland allt skräp som ligger lite varstans. men iaf, tillbaka till klockan.. nu blev jag sådär förvirrad igen pga sommartid/vintertid, han brukade ju bada vid 7 tiden. men nu är ju egentligen klockan bara 6. så drygt! han får bada vid 8 ist nu framöver.. så gäller det bara att min hjärna ska haka på detta trams :P haha

måndag

försökt få upp latmasken marcus nu i x antal timmar.. men inget framsteg visas. suck! Vi ska nämligen ner till stan, vi måste.. ska sätta in pengar på kontot så räkningarna kan bli betalda. usch.. men som sagt så går det inge vidare -_- kul liv.

upptäckte igår att det inte finns så jätte mkt bets kvar, så måste in t måleriet oxå för att köpa nytt :P så min tvbänk kan bli lika snygg som bordet hehe
så jäkla roligt att göra om, och så enkelt! det blir som en helt ny möbel :P haha
tror inte att jag har någon bild på hur bordet såg ut innan men kan lägga ut en efterbild sen iaf, så får ni se hur resultatet blev :)

klockan 8 eller 9?

äntligen har nico somnat om.. somnade vid 9 tiden ungefär men sen vaknade han när marcus kom instaplandes och ropade högt från hallen. suck.. och då ville han inte somna om. Såå efter många om och men, skrik och skratt så har han äntligen somnat om. Och jag känner mig helt slut! blir nog sängen snart för mig. alldeles snurrig i huvudet :/ blä.

Tänkte på det här med sommartid/vintertid, att ställa om klockan en timme.. hur jävla onödigt är inte de??!! Vi som kommit in i en rutin nu så ska allt helt plötsligt bli helt fel i mitt huvud!? Nico somnar vid 8 tiden vanliga fall, alltså enligt vintertiden.. men nu så drog man ju fram klockan en timme. Jaa då somnar ju inte han förens vid 9? Inte för att det egentligen spelar roll.. men det blir helt fel för mig. åh va onödigt det känns. Ska man försöka dra rutinerna en timme back lr ska man fortsätta som det är så hans nattetid numera blir klockan 9?
Nä, sånt här gör mig förvirrad. helt... onödigt som sagt.

svart vatten

blir så irriterad! Än en gång är vattnet smutsigt i våra kranar.. märkte det inte till en början, men när marcus kom inspringande när jag precis hade badat nico och säger "vattnet är svart hos jannica!!" kollade vi i vattnet, och jaa.. vattnet är svagt grått och på botten ligger små svarta korn! Eftersom jag inte fyller upp badkaret med vatten när nico badar så märkte vi inget innan.. bra va? så då blev nico tvättad i orenat vatten. och fått i sig de oxå eftersom han stoppar in händerna i munnen så fort det kommer vatten då dem. Är så förbannad o ja vet inte vem ja ska bli arg på!! kbab lr?
Såå då tog jag vatten, silade det i kaffefilter, kokade, lät det svalna, sila igen och därefter tvätta nico igen.. han spydde lite grann oxå så hoppas det mesta smutsiga kom upp då!



kukdag för övrigt.. bara arg o förbannad

piller

har fått tabletter av min pappa mot min axel, den är fortfarande pajj så hoppas nu dessa små runda rosaröda piller funkar! Annars blire sjukan tror jag..

bästa fredagen på läänge

Igår, fredag, hade jag en väldigt rolig dag :) haha, var på äventyr med min syster Sofie och Nico!
Först var vi i Åsbro, på en inredningsaffär och en köttaffär.. fanns så sjuuukt fina saker inne på inredningen! Man blir galen nästan, man ville helt enkelt köpa exakt allt som fanns där.. var ganska dyrt, men ack så vackert och snyggt. Med oss fick vi väggord, vi köpte likadana :) as fina! Sofie fick även med sig några muggar, otroligt fina dem oxå, Och en present till morsan fick oxå följa med.
inne på köttaffären fanns det as mkt ggottis! dräggel dräggel.. köpte starka korvar åt marcus haha som uppskattades väldigt väl :) och strutskött! Fyfaaan så gott säger jag bara. jag typ.. dör!
Sen bestämde vi för att bege oss till eskilstuna, till Underbara hem.. någon ny inredningsaffär som vi ville checka in. Efter lite vilsen tid inne bland massa hus hittade vi äntligen fram :P haha inte det lättaste! Och självklart var det likadant där som i åsbro.. SÅ JÄVLA MASSA FINT! och där fanns det saker exakt överallt.. nästan så att man inte kom fram med vagnen, usch så pillig man vart.. allt var så fint! Därifrån fick jag med mig en tandborstmugg och sån där tvålgrej, svarta fyrkantiga saker :P mkt fint! Ville egentligen ha med mig hela affären, men jaa.. det ville inte min plånbok dock!
Efter det for vi tillbaka till lilla köping (: men hade riktigt trevligt! Fler äventyr väntar.. nästa gång blire nog ikea!
IAF IAF IAF
När Nico somnat för natten passade jag på att betsa vårt bord i vardagsrummet som jag länge velat göra! Fattar inte varför jag inte tänkt på det innan att jag kunde gjort de då nico somnat lixom.. ha sovrumsdörren stängd och balkan öppen.. ja ibland är man segtänkt. Men vet ni? DET BLEV AS SNYGGT! Riktigt nöjd! Från att ha varit orangebrunt blev det mörkbrunt med lite rött i.. gosh så nöjd jag är! Nästa betsning blir tvbänken! Så det går i samma färg ;) kommer bli galet snyggt tillsammans med min lila fondvägg som förhoppningsvis kommer upp snart!

Då hoppar vi fram till idag då, lördag! Dop stod på schemat :) för lilla Vanessa, som är en vecka äldre än Nico. Oxå det var väldigt trevligt! Och tro det lr ej, men tror fasiken att Nico var den lugnaste av alla små bebisar och barn som var där :P helt otroligt haha marcus var orolig att han skulle börja skrika i kyrkan, men det fanns det andra till för det :P hehe
blev iaf fika efteråt, det bjöds på smörgåstårta, kaffe, saft, kakor och någon slags maräng tårta, riktigt god!
Sen har vi bara varit hemma! Just nuu är de det här earth hour, alla lampor ska va släkta. Och jaa, här äre mörkt! Lite läskigt haha, inte orkat tända några ljus men vi har datorn (såklart) och tvn på. så det lyser upp rummet lite iaf hehe :P

Idag fyller dessutom min kära mor år, hela 55 år! gammla tanten min, men fortfarande 35 i sättet. älskade mamma, även om åren går så blir du inte ett enda år äldre <3
Grattis grattis :)

men ni får ha en fortsatt bra kväll gott folk!

OM fucking G

va trött jag är!! ögonen går i kors! kanske borde man passa på att sova nu när Nico somnat igen? Men ja då blire ju som det brukar, att man blir uppe sent ikväll ist.. vilket inte är bra. blää. marcus sover fortfarande.
Vill framkalla lite kort, men har massor av kort jag vill ha på morsans dator, och den är död.. laddaren har pajjat så får inte igång den. suck. Har fått en gratisframkallning på 40 kort från ExtraFilm så därför vill jag ta dem bästa jag har! Och då som sagt finns en hel del på mamis dattoriii.. typiskt!
La över alla kort på Nico från marcus skruttdator idag, från förlossningen och bb.. ååh så liten han var där! Det är bara 3 månader sen men känns som flera år! Bilderna från förlossningen var något vidrigt! blää, blod, kladd och jag var helt uppsväld.. usch så äckligt :P

här är en bild på lilla Nico på bb, då han bara var en dag gammal ^^ så liten och rosa haha åh så fin han är!!
han hade precis fått sitt första bad! vilket inte var det roligaste :P plutten min <3

våffeldagen

Ja, idag är det då våffeldagen.. men inga våfflor får jag inte. Har inget sånt där våffeljärn så man får väl helt enkelt glömma den tanken. jaja, marcus är sjuk och tycker synd om sig själv.. Jag tycker inte det minsta synd om honom och inte tänker jag ta hand om honom heller :P vem var det som fick göra allt själv när man själv låg döende? Jo jag! Ta hand om en förkyld bebis fick jag oxå göra. Medans han var ute o roade sig.. så nu ger jag tillbaka!! mouhahha
idag har jag röjt undan lite, städat runt lite i köket.. inte för att det märks så speciellt mkt men diskbänken är iaf helt ren och tom nu :P haha rensade dessutom mitt sängbord, så nu är allt skräp där borta och allt ligger i ordning. Tvätten är vikt och inlagd och ny tvätt har tagit plats i tvättkorgen.. duktiga lilla jag haha. Hoppas vi får tvätta snart eftersom marcus är dum och tog inte min och nicos tvätt, bara för jag inte orkat lägga det i korgen.
hursomhaver!
Nico sover, marcus sover, nico snarkar, marcus är tyst.. och jag sitter här o nyss stoppat i mig lite chiliconcarne (tredje dagen i rad), så jävla gott! Jannica gjorde det häromdan när vi var där så jag fastnade o har ännu inte kunnat släppa suget haha galet!
Iaf, idag blir det lungt! Laddar upp för helgen ist för då kommer mamma? lr?! Hon sa det men inte riktigt förstått om hon var seriös lr inte.. hon fyller nämligen år på lördag och har sagt att hon kommer hit för att hämta sina presenter.. Ja man får ta det som det kommer helt enkelt :P imorrn ska jag leka med Sofie, ytterst mysigt! Nico hakar självklart på! :P hehe
men som sagt, idag blir en lugn dag.. får se om man orkar städa lite mer sen. Just nu vill jag bara sitta.. nico vaknade tidigt idag, redan vid 7 tiden och ville inte somna om.. fattar inte, ju senare han lägger sig - desto tidigare vaknar han? borde de inte vara tvärt om?? När han lägger sig den vanliga tiden, alltså strax innan 8, så kan han sova till 8 morgonen därpå, lr ibland ännu senare.. men kommer han i säng senare än 8 så vaknar han vid 7? Det är ju viktigt att han får sömn, extra viktigt för honom eftersom han knappt sover nått på dagarna som "vanliga" bebisar.. ja det där är skumt.
nu vaknade min lilla prins, plikten kallar!

seg segare Stephie

dålig på att uppdatera, men har inte haft ork till det känner jag.. har inte haft energi att ens sitta vid dattan. bläää..
kan ju kortfatta vad jag har haft för mig! Skulle ju som sagt på efterkontrollen. men behövde inte fläka ut mig haha eftersom jag inte haft några besvär :) skönt! Fick min journal, as kul att läsa igenom hehe,.. men iaf efter det gick jag hem till Jannica där Marcus och Nico var. Det bjöds på mat och jag fick pussas lite med sötIsac ^^ så goo den guldlocken! <3
nico vart så rädd varje gång Isac tjöt till lite hahah så goo, underläppen hängde ner i knäväcken på gubbelubben haha inte så van med andra ungar :P
när vi kom hem så somnade nico direkt, så han hann inte med sitt kvällsbad haha så sööt.
idag var vi hem till syrran på fika, hennes unge har fyllt år så vart kalasfika med kladdkaka, bullar o kakor :) fettis! sen myste vi och hade trevligt! Sen hem, laga mat, bada nico, natta nico o nu sitter jag här.. seg som fan!

HAHAHA Marcus gurglar saltvatten i köket, hahha han får kvälningar, spottar o har sig där inne :P Det är äckligt, ja vet haha men det funkar ju mot halsont iaf! haha

efterkontroll

idag har jag bakat kladdkaka, misslyckades totalt! bra uttsida, rinnande insida.. vågade inte ha den inne längre ifall den skulle bli bränd, de va nära på! får hoppas den stelnar lite i kylen :P
Idag har jag tid för efterkotroll hos vår gamla barnmorska, så ska dit o fläka ut mig lite.. kul att få förlossningsjournalen iaf :P hehe nico och marcus hakar oxå på.
Nico verkar ha sluppit feber från sprutorna igår :) skööönt! Nu har han vaknat och ligger skrattandes här breve mig, gulltussen! Ska sätta på han lite kläder och ge han foood, sen drar vi!

3 månader och vaccin

Igår blev nico hela tre månader :D nyss var han ju bara två! Min lilla skruttis blir så stor så :)
Idag var vi hos barnmorskan, det var dags för 3månaders vaccinet.. usch så hemskt det var. Gjorde så ont i mig när jag fick hålla fast honom o dem satte nålarna i honom :( två sprutor, ett i varje lår. Så han skrek! Rakt ut, ilade i öronen.. Min lilla gubbe :( men det gick fort över, men nu är han extra kinkig och trött. Hoppas vi slipper feber, men har handlat alvedon åt honom så vi är beredda på det.
Nu är han ledsen igen så ska ge honom lite extra kärlek <3

Hemma i köping

såå nu har man varit hemma ett tag (:
Resan gick bra! Nico somnade strax innan vi gick på tåget, o sen vaknade vid nästa station. Sen ville den lilla krabaten inte ligga i vagnen längre.. yaya så han fick vara uppe o kolla ut genom fönstret, väldigt spännande :P
haha tror ni marcus hade städat hemma då? Needå.. visserligen samlat ihop alla burkarna i påsar.. mem dem ställdes i köket. Så det stank!
Hela lägenheten luktade alkisröv! fyffaaan. inget betsat bord heller..
tvingade ut honom o dante med alla soper.. sen städade jag. marcus hjälpte till lite och hans mamma var snäll o diskade. jävla grisar fyfan.
Efter städningen och ett X antal doftljus kändes det som vanligt igen. och nico har precis somnat, hoppas för natten! vi ska nämligen kirra pizza o mysa framför en film..
är helt slut i huvudet, orkar inte tänka. hej

dåligt morgonhumör varning!

Jag är riktigt riktigt irriterad nu! Känns som att jag kokar av ilska! Allt har gått emot mig typ, inget har gått som jag velat och som jag räknat med. Och så ska man åka hem idag, känner egentligen ingen lättnad alls att komma hem även om jag velat åka hem dem tidigare dagarna.. Marcus har nämligen haft killkalas med några snubbar, lär va ölburkar och lukta röv överallt! Han har lovat att städa innan jag kommer, men vi som känner marcus vet att inget kommer bli undanröjt. Kommer se ut som en svinstia iaf. Att börja vädra och städa direkt man kommer hem är inget man ser fram emot.
Så lovade han att betsa bordet när skulle vara borta, för att Nico inte ska andas in den starka doften.. Har han gjort de? Nepp. blir inte det minsta förvånad heller.
"Gör det själv om du ska gnälla" säger han.. Jaa det skulle jag, och det har jag bett om att göra oxå. Om han gått ut med nico, vilket han vägrar. så (y)

Nico är fortfarande tjurig, gnäll gnäll gnäll hela tiden. God lust att lämna kvar honom hos morsan. Nee nu är jag dum, men sååå trött! Hoppas att det går över när vi kommer hem.

Omogen vän. Blir inte förvånad. Men nu är jag trött på det här.. Orkar inte lägga tid på nån som ska bete sig så. suck

Känner att jag behöver egen tid nu, innan allt kokar över.. slippa tänka för en stund och bara låta allt va tyst. Det skulle vara guld värt just nu.

Så trött på allt!

Gullgrodan

är ni som mig som älskar att klicka runt bland bebisprylar? gullgrodan är en av favoriterna, dem har massor av söta saker till bebisar ^^ funderar starkt på att klicka hem väggbokstäver, tänkte att det kunde vara fint att ha över Nicos säng :) hans namn och något fint ord lr liknande! Dem firar jubileum nu dessutom så det är saker på rea oxå ;) bland annat väggorden/bokstäverna! Hur bra passar inte de då?
sidan hittar ni här! rekomenderar :)





Trevligt

tycker det är tråkigt så som vissa beter sig.. men vad ska man göra? orkar inte bry mig egentligen. jag förlorar inget på det.

Har för övrigt haft en riktigt trevlig kväll iaf! Nico lugnade ner sig till slut efter att ha varit extra gnällig hela dagen, men han har faktiskt sovit riktigt bra idag! blir förvånad faktiskt :P sov över en timme på dagen :D händer inte ofta! sen somnade han runt 6-halv 7 nångång o sov ett litet tag, efter det blev de bad, sen mat och efter det somnade han nästan direkt och har sovit sen dess :) dock fick han va uppe lite senare. men då blire ju en längre morgon imorrn! Vilket aldrig är fel ;)
men är helt slut nu iaf, ska försöka lägga mig i skaplig tid!

tjurisen

enda sen vi kom hit har nico vägrat sitta ensam.. vill heeela tiden vara i knät eller bli buren. hinner inte göra ett skit typ. Det jobbiga är oxå att han vägrar bli buren av någon annan, då blir det kaos! skriker rakt ut! Och han sover inte speciellt länge när han somnar (som vanligt) ca 10-15 min bara så det är ju inte direkt så man hinner göra nått då heller.
vet inte varför han är så kinkig nu. kan det vara för att det är ny miljö och doft? Att han vägrar bli buren av någon annan förstår jag eftersom det är nya människor han aldrig träffat förut.
haha elaka tanter som skrämmer honom, verkligen livrädd för laura :P stackaren!

jag lever!

ja jag lever än så spökerna lyckades inte äta upp mig inatt! de va tur ;) haha
Sitter i soffan och funderar på vad denna dag kan bjuda på.. Nico sover så sött på en kudde här brevid mig och när han vaknar blire väl duschen för mig.
bjuder på en bild på världens gulligaste bebis <3 min monsterunge nico, love you my sweety



Idag fick jag en sak jag inte haft på över ett år! Kan ni gissa vad? ;P den som svarar rätt får en femma haha

jaha

jag lever än...
ligger här i mammas säng och vill bli trött! Varför kan man inte de på beställning? har så sjukt tråkigt att jag vill inte va vaken längre. Tanten har ju lixom ingen tv i sovrummet så de är ju inte så att man kan lägga sig o somna till de. suck får väl tvinga mig själv att hamna i drömmarnas värld lr nått.
Jag tänker då inte sova själv igen efter denna natt. usch så tråkigt och usch så läskigt!

Stephie and nico is in the town!

här sitter man hemma hos mamma i min ensamhet :P nico har somnat och sover på en kudde här brevid, min lilla snuttis.
Tågresan gick jätte bra ;) fan va jag rädd för? haha han sov nästan hela vägen förutom från sista stationen, då vakna han o gnällde lite.
väl framme stod lina där och väntade på oss :D yäääy! Så tog vi bussen hem till mamis lägenhet. Hungriga som djur var vi! Och eftersom morsan lämnat en sån där pizzadeg som man bara kavlar ut o lägger på saker så tänkte vi att vi ger den ett försök! Hur tror ni de gick då? Jaa degen var som gummi och lina kämpade för att kunna få den rund.. slutade med att den såg ut som en groda.. Gott vill jag inte heller säga att det var, men de funkade ;)
Sen kom Laura och Amy :) o dem hade med sig massa paket till lilla Nico, värkligen supergulligt! kläder, mysiga tofflor, handduk, bjällra, nappar... var de nå mer? :P jätte fint vare iaf. Nico tackar så gott
Senare drog vi iväg till affären för att inhandla massa gottis till kvällen hehe, chips, dipp och cola fick de bli! Laura och Amy lämnade oss sen efter en stund så jag, Lina och Nico blev själva. Satt och pratade massor, verkligen as skönt att prata ut o ta igen massa tid :)
Sen blev det nattinatti!
Och vet ni? Nico lyckades sova till 10 imorse ;) fast han vaknade några gånger mellan 6-8 för mat och nappen men somnade om rätt snabbt ändå. skönt!

Dagens planer var att åka ner till stan för fika :) och så blev det! Köpte dessutom en sån där "mina första år" bok, JÄTTE FIN!! var lite dyr men shit så fin den var.. man ska även skriva ner om graviditeten oxå. riktigt söt! Så den ska jag nog skriva lite i sen ikväll innan jag lägger mig :)
Och på tal om lägga sig.. grannen som morsan bytte lägenhet med, alltså dem som bodde här innan.. berättade nyss att det spökar här! Jaa men va kul ;) inatt som jag sover själv dessutom! Tack Jonas, as shysst! Hans tjej ska tydligen ha vaknat flera nätter av fotsteg och prassel i hallen. Oh Yes, gillar verkligen det här. Lär inte kunna somna (y)
Men mitt hjärta har lovat att alltid svara i luren ikväll om jag blir rädd :) så det känns ju lite tryggare, kanske..
har ju oxå Nico som jag kan gosa med, men han är inte direkt till så stor hjälp om ett spöke försöker äta upp mig.

Får se om det blir nå mer inlägg ikväll om man känner för det, annars så hörs vi imorrn om jag överlever natten!

skärrad

uuuuuh, hur kan man va så rädd inför en tågresa? :P shit alltså, känner mig stressad och skräckslagen haha det kommer säkert gå bättre än vad jag tror! bara för nu tror jag det värsta.. hoppas hoppas hoppas nico inte hinner bli hungrig innan vi är framme hos mamma, för jag hatar verkligen att amma framför folk.. fyfan. och flaska känns så klumpigt på tåget. Ja jag är förvirrad och rädd helt enkelt.

Nico sover nu så jag ska passa på att packa det sista..
får se om jag hinner med nått mer inlägg innan vi åker. tåget går 13:38 men vi ska åka i tid ifall vi skulle stöta på problem, vi ska bland annat klura ut hur man får ihop vagnen haha :P

än en gång, önska mig lycka till!

tisdagkväll

snart time for läggdax! Och vet ni? Imorrn har jag skjus till tåget :D wihuu, marcus mamma och Robert är snälla och kan köra! Så nu, äntligen kommer jag iväg.
Men jag är faktiskt lite rädd, haha, det här är första gången jag åker utanför stan ensam med nico, och det är inte direkt en snabb resa, tåget från kungsör till södertälje går på en timme, inte så farligt bara de.. men när vi kommit fram ska vi ta oss med bussen hem till mamma oxå! Och med en lättuttråkad liten krabat vet jag inte hur det kommer gå.. som tur är så möter Lina oss på stationen iaf, tack o lov för det..
Ska se till att Nico är proppmätt innan vi åker, så han håller sig länge. Sen får vi be för att allt ska gå bra haha :P
shit, va läskigt!

önska mig lycka till!

"jjäättee" rolig dag.....

hinner med ett litet snabbt inlägg innan det är tvdax! :D desperate housewives och det där som jag fortfarande inte lärt mig.. c nånting town! Så bra!
Ja, är jag i södertälje? svar: nej! Och nu hoppas hoppas hoppas jag att jag kommer iväg imorrn, ska ringa som en galning efter skjuss! Tycker så synd om min lilla lina som åkte till södertälje tidigt imorse för min skull :( gumman min! Så kommer jag inte ens.. känner mig så dum. men kunde inte göra nått åt de heller. <3 ingen verkade ha tid för lilla mig idag när jag ringde. (för att kirra skjuss)

Tvättade kläder, FÖR HAND, idag.. hade ingen tvättid och tro det eller ej men nico hade knappt nå rena kläder.. han som har sååå mkt. Iaf så då tänkte jag att jag tvättar grejerna för hand så hinner dem torka och är rena till södertälje! Men jaa, så kom vi iaf inte iväg! så hann dem inte torka ändå. SEN, helt plötsligt kan vi tvätta iaf, i tvättstugan.. yaya, känner mig lite duktig iaf som stod där hängandes över badkaret och tvättade allt i kokhett vatten..

Nee nu ska jag ladda upp med massa gott för att sen kolla tv! Älska tisdagar, veckans höjdpunkt!

studenter

Snart kirrar stan av nya studenter, tänk vad fort tiden gått! Nyss var det ju jag som stod på flaket och skrek för kung och fosterland! Men nu är det året under :) nästan så att jag längtar haha? Härligt att gå runt på stan och se alla så glada i sina vita klänningar och svarta kostymer! åh så kul! Vill göra om min student, vill uppleva den igen.. Jag var gravid då. Så det blev inte direkt något "riktigt" firande för mig tyvärr (men för det fick jag en frisk och underbar bebis ist ^^) Men det skulle inte göra nått om jag fick ha den dagen igen och inte vara gravid.. jag smuttade på en flaska champagn som Lina fick halsa lite av då o då :P haha
Dessutom fick vi dåligt väder, kallt som satan när man gick runt på stan i sina tunna vita kläder. Regnet föll, kylan susa, folk kasta mat från fönstrena på oss. men vad gjorde de? Vi skrek som galningar och leendet på läpparna försvann aldrig! Jag gjorde det! Jag tog studenten! Jag gjorde det med dem bästa! Det var awsome!

I år är det min Elins tur! :D

 

 


så blev det med de

Ingen södertälje idag vart det, men förhoppnigsvis imorrn :) Marcus vill att jag stannar här tills onsdag så han vet med säkerhet att han kommer upp till sin heldag med arbetsförmedlingen, haha som att jag är till nån hjälp när han är trött? han vägrar ju iaf.. men iaf så hänger de på om någon kan köra till tåget.
idag har man vart iväg till willys och köpt nicos ersättning, blev oxå saft och en tidning.. självklart blev det över hundringen. att man aldrig kan gå till affären och handla billigt. yaya

Marcus badar nico nu, men får ändå springa fram och tillbaka, in o ut, för marcus vet inte riktigt hur han ska göra. hm. yaya
fick brev idag, från vår barnmorska vi hade när jag var gravid.. dax för efterkontrollen! så på tisdag nästa vecka ska jag dit, får förlossningsjournalen då oxå. mkt trevligt!
och på måndagen, dagen innan alltså! Så ska Nico få sin tremånadersvaccin, min lilla skruttelitutt ska få sin första spruta! stackaren, undrar hur det kommer gå.. om det blir krokodiltårar eller om han inte ens märker nått. Ja vi får se.
Nu skriker Nico för han vill upp från badet, säkert trött och hungrig.. Så det blir nattismat och sen nattinatti för honom! :)

goood morning sunshines!

idag gick vi upp vid halv 10 ;) liiite sovmorgon iaf hehe
kokade flaskor och nappar som varje morgon, sen ätit frukost och nu sitter man här.. som varje dag. Känner att mina dagar ser likadana ut nästan varje dag nu.. och som vanligt ska jag och nico ut sen. Idag blire willys för att köpa hans ersättningsmjölk, eftersom jag glömde köpa det sist. Sen blire att planera om man ska till södertälje idag eller inte.

marcus glömde tvätta igår, som vanligt.. kul att man får med sig nå rena kläder (:
juste, fick jag nå betsat bord när jag kom hem igår? nej, visste väl de.

önskar

är fortfarande vaken då jag egentligen borde sova.. sitter o funderar på vad jag vill köpa för att fylla upp vårat hem, vill få det mysigt och hemtrevligt! Vill så hemskt gärna till IKEA, så man får köpa lite smått och gott, som ramar, hyllor, mysiga lampor osv.. men verkar aldrig som att man får komma iväg :/ synd att inte morsan bor här, hon ställer alltid upp.. iaf när hon har tid och ork. min mamma är bäst, punkt slut!
fast.. det vi behöver som mest nu är SOFFA! vi har bott här sen 1 november och fortfarande sofflösa! Vill egentligen inte ha någon från typ blocket eller liknande.. men vi har ju faktiskt inte råd heller med nått helt nytt! Om man inte skulle hitta någon fin i bra pris. men hur ofta händer det lixom? Och skulle vi hitta någon, så har vi inte dem pengarna just då. vi har en fotölj haha, så vi borde ju skaffa en soffa som matchar, svart/mörk mörk grå. Tror det var en Stockholm/Karlanda (lr va de nu hette, nått på k iaf) Så trött på att vara fattig haha, Kan min man växa upp snart och inse att han borde kirra jobb? Jag lär hinna ha mammaledighet och fixa eget jobb innan han gör något. suck.
Jag vill faktiskt ut o jobba, tro det eller ej men jag vill det! Vill kunna sakna helgerna igen, vill känna saknaden efter den stora lönen som kommer som man vet har förtjänat, inget slår den där känslan. Ack så härligt det är! att få känns sig rik ett tag. Och inte som nu, pengarna kommer in och slut efter några dagar. blä

lite minnen :)


teuqila race hos rapparna


midsommar i gnesta


vanlig skoldag

vagnhärad/trosa

<3<3<3

en söndag i arboga

var hem till pappa idag, kul att träffa dem igen :) åkte dit vid 10 ungefär imorse, vi käkade mat och bara babblade, var till öb oxå innan vi åkte hem igen höhö sen så har väl inte så mkt mer hänt, var sjuuukt trött när jag kom hem.. kunde knappt hålla ögonen öppna fyfan. Men nico ville inte att jag skulle sova, han ville vara uppe och gå runt.. så ingen vila för mig inte.
pratade dessutom med elin idag om södertälje, tyvärr kan hon inte följa med :/ snyfft! men då åker jag tidigare, troligen redan imorrn :) får se om man kan kirrar någon som kan köra till station, så ska lina den fina möte upp mig vid stationen i södertälje, min lilla snäcka ^^
nattis måste nog oxå möta oss, hon har nyckeln hem t mami. annars blire lite svårt att komma in :P
gosh, vill inte tänka på all packning som måste med xD fyfaan.. hur ska detta gå?

imorrn blir det Arboga!

idag storstädade jag (y) I´m so best! iaf det mesta.. orkade inte fixa resten i köket så det får stå tills nästa gång haha Sen fick jag en stor känsla av att jag ville hem till pappa o hälsa på.. men han jobbade tyvärr! suck, som alltid typ. Men vi bestämde att jag och nico ska dit imorrn ist :) då han är ledig. Saknat hans mat haha, så vi käkar lunch där och dem är alltid så tidiga med maten, så det blir att göra sig iordning typ direkt när man vaknat.. nico var uppe lite längre idag än vanligt så han sover troligen lite längre imorrn bitti oxå. Och Marcus har lovat att betsa vårt bort imorrn när vi är borta ;) tror inte jag vågar göra det med nico hemma eftersom lukten är stark och man blir dåsig av den, inte direkt bra att han andas in det!
Så hoppas han gör det nu oxå :P vill ha ett fint mörkt bord nuu
Jaja, nu ska jag fortsätta snacka med tante som pratar på om vampyrer med blek och sjukt utseende haha, den mannen är härlig

melodifestivalen

Säkert många av er såg det ikväll.. och jag måste bara säga FYFAN SVERIGE! Skämms ni inte? verkligen inte rätt låt som vann.. enligt mig iaf. Trodde fan ni hade lite bättre smak! Själv hejja jag på manboy med erik ;) haha sån låt som fastnar i skallen, och jag tror skulle lyckas bättre än den där skitlåten som tog segern.. Dessutom, så var en killpolare, Alex, med som bakgrundsdansare till den låten :P wuhuuu, lite stålt är man ju faktiskt :) kul att han lyckas så bra med det han älskar.. att dansa.
iaf, som sagt fy skämms på er svenska folket.

saknar magen

trodde faktiskt aldrig jag skulle sakna den, visserligen inte hela tiden och absolut inte mot slutet .. men de va så mysigt när den va sådär lagom stor :)

tänk att min lilla kille har vart där inne, helt otroligt egentligen vad människor kan skapa


godmorgon

Ja hur blev de nu då när nico sovit så mkt på dagen? Jo, han vaknade vid 2 tiden inatt och var tokpigg, skrattade och pratade för fulla muggar.. men vid 3 lyckades ja få tussen att somna om igen så jag kunde då lägga mig igen. Sen vaknade han igen, vet inte vilken tid men det hade iaf börja ljusna ute. Efter en stund lyckades jag ännu en gång få honom att somna om. Sen till slut vaknade han vid 8, jag var då som vanligt en zombie som knappt kunde hålla ögonen öppne xD var bara att kliva upp lixom, kollade lite tv och sen gick vi o donade i köket, har nämligen bestämt mig för att storstäda idag igen. Än så länge har bara disken och lite stuff i köket blivit fixat, men är för trött fortfarande för att dra fram dammsugaren än..
Nico har somnat igen, så ska nog fortsätta städningen när han vaknat (y)

ja det var väl kul o läsa? :)

romantik och DAGENS FRÅGA

Jag och Marcus har nyss käkat en romantisk middag (pizza) tillsammans för att fira våran lilla 1½års dag :p haha iaf bättre än korv&bröd som vi tänkte göra först! Nu ligger vi o myser och visar våran kärlek till varandra (han spelar nhl och jag sitter vid dattan, och Nico ligger mellan oss) haha vi är så duktiga på det här känner jag.. på ettårsdagen så gick vi iaf ut o käka :P visserligen går det inte lika bra nu när kotten finns med oxå, som för övrigt har sovit hela kvällen.. han vaknade vid 6 och fick sitt lilla bad vid halv 7, vid 7 var vi klara och han fick mat.. sen slockna han direkt och har sovit sen dess. Jaa fatta vilken tidig morgon det kommer bli för mig om han tänkt sova för natten :O så undrar jag en sak, vissa har nog hört uttrycket "väck aldrig det barn som sover" men varför är det så? egentligen.. fattar inte det där. Får väl bli en sån där Dagens fråga som alla andra bloggar har haha oo se pm man får något svar :) så jaa..
Varför ska man inte väcka bebisen när den sover?

Trötter

är lite förvånad över att Nico fortfarande sover, somnade i vagnen på vägen hem från biginn.. han vaknade för typ en halvtimme sen för käk men somnade nästan direkt när han kom upp i famnen :P och still sleeping. Rör sig lite då o då som han brukar innan han vaknar men inget har hänt haha trött liten tullee ^^
och gör man nå nytta nu när man har tid? Neee, degar framför dattan som vanligt haha dålig jag är!
sjukt trött är jag oxå, och det kommer troligen bli en sen kväll eftersom han sovit flera timmar nu. yaya får tvinga ögonen att va öppna då ;) sånt man får räkna med höhö

funderar på när man ska åka till södertälje, ska träffa elin imorrn så får se vad hon kommit fram till, om hon ska med eller inte. För jag SKA åka, det är ett måste nu. Vill träffa tjejerna och att dem ska få se lilla Nico, har blivit tvungen att skjuta upp de alldeles för många gånger nu känner jag. Så tänker jag på själva resvägen dit, herregud vad mkt man blir tvungen att bära.. Kom på nu ifall man ska ha med bebysittern oxå?? Den är ju jätte bra att ha, så man slipper bära och hålla hela tiden. Men mjaa som sagt så blir det ju mkt att ha med sig redan nu så att ha med den oxå blir kanske för mkt. Får se hur det blir

1½ år tillsammans!

Helt plötsligt så var det den 12 mars och det är våran 1½ års dag, varken jag eller Marcus tänkte på de förens jag såg på kalendern där jag skrivit upp de :P jaha se där lixom.. Så vi har inte direkt planerat nått speciellt att göra. Blir väl en vanlig fredagskväll haha


Har precis kommit hem från biginn, fyfaaan vad varmt det är ute!! Jag döööör, svättas som en gris rent ut sagt.. tur att jag inte satte på Nico så mkt kläder! Han lär ju dött där nere i vagnen annars. Och vatten var det överallt! hela fötterna försvann i det äckliga isvattnet, tur att man tog stövlarna ist för tygskorna! annars lät ja ha haft en sjö runt fötterna..
Var på willys och köpte lite grejs som bla blöjer och tvättlappar, kul att veta va? ;)
Sen gick jag in på dressman för att hälsa på syrran när hon jobba. Snacka lite skit och hon fick mysa med lilla Nico :) Fick dessutom med mig en present från Camilla och Maya till Marcus, han blev tokglad ;D precis vad han behövde (jag skvallrade lite höhö)
Efter ett dag började vi röra oss hemmåt.. än en gång fick jag gå igenom havet som låg över hela trottoaren (stavning?) utan minsta lilla torra fläck. men men, nu är man iaf hemma och är trött som en jag vet inte vad.


vad är det för fel på min näsa?

Jaa jag fattar inte vad den råkat ut för.. den har blivit alldeles röd!? börjar längst ut och lite åt sidan, sen sprider de sig åt sidorna.. känslan är som att man brännt sig, men fattar inte. Helt plötsligt lixom.. och jag kan inte ha bränt mig, hur skulle de gå till lixom? har inte stoppat ansiktet i plattången lr spisen och den lilla sol vi fått om dagarna lär knappast kunna bränna mig så här när jag är den som blir brun om sommrarna.. Ja jag vet inte. men jobbigt äre, så fort man snuddar till vid nosen gör det ont.
Ja jag ska väl alltid ha nått problem, problembarn..

börjar bli lite orolig...

vad det är som Nico börjat göra.. han har nämligen börjat spänna kroppen något så otroligt mkt! Oftast när han ligger ner, på skötbordet men oxå när han sitter i sin lilla badstol i badet :/ han gråter inte samtidigt men ibland när han är ledsen så kan han börja spänna sig tillslut. Har klickat runt lite men vet inte riktigt vad jag ska tro.. ska ringa barnmorskan imorrn för att höra vad hon kan tro.
Han har inte gjort så sen han föddes, utan det är nått han börjat med nyligen.. visserligen spände han sig förut då han skrek som mest men det var, vad vi tror, för han hade ont i magen. Men nu är det ju när han är glad oxå så jaa jag vet inte. Som sagt så får vi se vad bvc har att säga imorrn :/ hoppas inget illa händer med min lilla tusse <3

hemma igen

som jag skrev så skulle jag till måleribolaget, och det gjorde vi trots min svaga vilja att vela gå ut.. Elin mötte upp oss för att vara en smakishjälp eftersom jag verkligen inte kunde bestämma mig.. hade inte direkt mkt att välja mellan och det mesta var inge lockande, var väl det som va jobbigast. att det man tänkt från börjar inte fanns med och då äre svårt att välja något nytt.. för självklart var det som fanns i katalogen det enda man fick välja mellan som kbab står för, annars får man betala själv. men tills slut efter många om och men lyckades vi bestämma vad det skulle bli! nougat och nougat/ljusbrun med guldblommor som fondvägg i köket, vitt med vit fondvägg med svarta blommor/löv? i sovrummet, och vitt med lila blommig fondvägg i vardagsrummet.. mkt vitt blire, vi som redan har helvitt i hallen.. och jag som egentligen hatar vitt.. men vi har en liten plan jag och elin ;) en hemlis hoho som kommer bli awesome.. så köpte jag en pensel :D och bets. Ska betsa bordet i vardagsrummet så det blir mörkare och snyggare. Nu ska det fan bli hemtrevligt och fint här hemma!
På tal om fint hemma.. börjar kännas som staddax igen, saker lite här o var och disken blire bara mer o mer av.. mest glas. undra vad det kan bero på? Joo för marcus är en sån som typ tar nytt glas efter varje klunk. vägra diska gör han oxå, vilken karl! ;)
IAF, hade ju tänkt gå förbi willys oxå.. men kände inte för att plaska runt i all slask som blivit ute med mina fötter som redan då var dygnsura. blåste som fan oxå så det får bli en promenix dit bort imorrn ist.

Min lampa kom idag :D så på hemvägen gick jag förbi och hämtade den, riktigt snygg är den! Skulle vilja ha den liite större bara men annars är jag riktigt nöjd! Tyvärr kan jag inte ta någon bild och visa er, eftersom batterierna till kameran är slut, jävla skit ikea batterier som dör direkt. bläää

trött zombie

Godmorgon allihoppa.. här är man sjuukt trött även om man la sig tidigare än vanligt igår, redan vid 11 tiden! Nico ville inte sova hela natten, utan vaknade först vid 4 för mat, sen vid 6 tiden och jag var verkligen komatrött, kunde inte hålla ögonen öppna :/ slumrade till då o då så jag vet inte om han oxå somnade till något men han väckte mig iaf vid halv 7, sen vid 7 osv.. tills vi gick upp strax efter 8 ungefär. Han ville verkligen inte att jag skulle ligga ner, varje gång ja la mig blev han sur men när jag satte mig upp var han glad och skrattade, marcus sov och ville inte gå upp för att ta honom även om jag var cp trött och har gått upp vaaarje morgon med nico. Så de va lika bra att kliva upp. Och nu sover Nico, ingen ide att lägga sig för han lär vakna om en stund, fattar inte varför han inte sover längre stunder på dagarna? visst att han börjar bli stor nu men iaf? Syrran tyckte oxå att det var annorlunda, för hennes bebis som hela tiden.. aya alla är olika men ja. jag vet inte..

nog om det, idag hade jag tänkt gå ner till stan till måleribolaget för att kolla om dem har fler tapeter att välja mellan än de som finns i katalogen jag har hemma. Hoppas hoppas hoppas! Ska försöka få med mig marcus oxå eftersom det är sååå tråkigt att gå själv. Så måste jag till willys, blöjorna börjar gå mot sitt slut här hemma så.
Hade hoppats på fint väder idag oxå men molnen har tagit sig fram och lagt sig över hela köping.. grått och tråkigt äre ute. så man har ju ingen direkt lust att kila ut. Men måste man så måste man.. helt enkelt.

VitaminWater

Har ni smakat de nya VitaminWater?? Ni som har det, har ni då läst texten på baksidan? :P haha den drar sig verkligen ut från mängden

så här står det:
Det finns två sorters morgonmänniskor, tillhör du dom 3% som studsar upp ur sängen som påtända ekorrar och dukar upp en hotelbuffé till frukost? Grattis, då kan du sluta läsa här. Men är du som Fredrik Ö på vårt kontor och misshandlar snooze-knappen, skyller på sena ankomster på signalfel i tunnelbanan och äter bussfrukost så har du kommit rätt. Även snooze-vänner som du och fredrik behöver näring, varje klunk av den här drycken skickar kalcium och c-vitaminer rakt in i kroppen, ett bra komplement till vilken bussfrukost som helst, för en sån där ekorrtyp kommer du aldrig bli, tackålov.

hur många tillverkare äre som skriver något sånt här liknande? Fler borde börja med sånt.
vi blev bara tvugna att spara flaskan :P


en dag på stan

idag har vi varit ner till stan, tillomed marcus följde med denna gång! helt otroligt faktiskt.. Vi mötte upp jannica, isac och tiina för att vandra runt lite tillsammans. Men när vi drog och käka så gick dem vidare hemmåt. men efter ett tag så gick även vi hem och med oss fick vi oxå Jonas, marcus kusin! Nico var helt lugn under hela tiden på stan, även när vi käka sov han så sött i vagnen, lagom tills vi kom in i porten här hemma så vaknade han med ett leende på läpparna :P min lilla toker.
Idag använde jag dessutom min skinnjacka första gången detta år! Känns så härligt när värmen börjar komma och de tunnare kläderna åker fram :P

Jaa så har väl våran dag sett ut (: är galet trött och Nico har troligen somnat för natten, så då ska jag nog lägga mig snart :P

grek

Jag och min lilla familj är precis hemkommna, jag och marcus har varit på stan och käkat på grekiska tillsammans med Robin och Arsim. och lilla Nico har varit hemma hos sin farmor :) det skulle helt enkelt inte funka att ha med sig honom, när han är så skrikig av sig :/ tyvärr.. och han hade skrikit heela tiden när vi var borta, mammas lilla älskling, men lyckades somna strax innan vi kom. Och han vaknade inte ens när vi satte på honom ytterkläderna och bar hem honom.. lilla söten. Han har kanske somnat för natten då. Får se :)

Snart är klockan nio, vilket betyder DESPERATE HOUSEWIVES!! oohyees, och efter det börjar de där nya programet, som ja inte kommer ihåg va de heter, men fan så roligt de va :P haha tisdagarkvällar är tvkvällar för mig!

juste! jag har beställt lampan nu ;)

tapeterkaos

Nico sover och på bordet framför mig har jag en katalog med tapeter i.. Alltså äre bara att börja välja xD men det är lite svårt ändå.. vet inte riktigt hur jag vill ha de.. är grymt sugen på mörklila i vardagsrummet, med någon lite ljusare fondvägg. Tyvärr fanns ingen mörklila i katalogen, men kanske inne på affären? Får ta en extra titt när det är dags att lämna tillbaka katalogen och fylla in papprena. Hittade iaf en fondvägg som jag tror skulle passa till de :) ljuslila med blommor på, riktigt fin.
köket har jag ju tänkt nougat, men är inte riktigt överens med mig själv än.. funderar på något svart och silver. Vet inte riktigt hur jag tänker men en röst inom mig säger att det skulle bli snyggt :P haha Och i sovrummet vill jag ha vitt, med en vit fondvägg med svarta blommor på. fräsht och snyggt! Iaf med mörka möbler till. funderar på att färga sängen svart?
Jaa mina ideer rullar fram och tillbaka.. hoppas jag kommer fram till nått snart iaf :P hehe

kärlek till ett barn

kärleken man känner för sitt barn är otrolig! Det går inte att beskriva i ord hur mkt det lilla livet betyder för en, det enda man vet är att man skulle kunna göra allt för miraklet, skydda det med hela sitt liv, ge upp allt för just den lilla människa man skapat.. Det är otroligt hur mkt en sådan liten varelse kan betyda för en.

skrik om du måste
gråt så mkt du kan
va så jobbig du bara kan vara
skratta tills du ej orkar mer
le så mkt du klarar av
håll mig vaken flera dagar om du måste
förstör mina trummhinner om du kan
jag älskar dig över hela min kropp och jag kommer aldrig låta nått dåligt hända dig!



Jag älskar dig, minä rakastan sinua Nico Colin Mikael Lassila <3

ibland blir jag så irriterad..

så då vill jag döda nån.

hejsanhoppsan

jag som planerat att lägga mig tidigt ser att klockan rinner iväg.. fyfan. varför ska jag alltid vara uppe apsent när jag är trött egentligen?? Och när inte marcus är hemma blir det oxå extra segt.. tråkigt att kolla på tv själv. Så då blir dattan min dejt lixom. Just nu heter dejten Elin, och presenteras som min kusin. Ja då vet ni de.
Snackar lite om att hon kanske följer med mig till the ciiiity (södertälje) men eftersom hon har praktik och planer i helgen som kommer så kanske det inte blir nån tripp dit förens nästa helg, och då bara över helgen alltså.. Hon kände att det lockade men skulle tänka på saken :) så vi får se.
Grejen är att vi planerat, för lääääänge sen, alltså år sen.. att hon skulle komma till mig i södertälje på sommaren, vi skulle festa hela nättera, steka som ägg på stekpannan i solen på dagarna och bli riktigt bruna och haha ragga boys men dra en diss direkt. Ja hur blev det me de? Vi skaffade pojkvänner båda två och hade inte tid för varandra haha, sen hann jag flytta hit, och få barn dessutom!
Ja så vare me dem planerna.

några gäster, skrik och en pizza senare

sitter här i min ensamhet och har precis tryckt i mig en pizza, som oxå har vart det enda jag ätit idag.. förutom en bulle :P och nu har jag fått ont i magen, som blivit en vana nu.. tror de börjar bli som förut igen :/ att det gör ont så fort jag äter något.. usch.
idag fyller alltså marcus år, och vi har haft gäster här på fika :) sen vid 5 tiden så drog han iväg med sin kusin för att fira med lite vuxendricka, kvar blev jag och nico. trött som ett as är jag! Nico började lagom när dem dragit att skrika, hysteriskt! Han har knappt sovit nått alls på dagen så man tycker ju att han borde somnat som en stock, men han blev antagligen övertrött som brast i tårar :/ verkligen skit jobbigt, men när ja la honom i badet var han lugn.. men sen när han kommit upp blev han galen igen.. men lyckades, efter många om och men att få honom att somna. Men han vaknar ändå upp lite smått hela tiden och vrider och vänder på sig.. Så han verkar ändå inte kunna somna in ordentligt. jobbigt :/ typiskt att han ska va sån när man är ensam hemma.. för känslan när sin bebis skriker otröstligt är obeskrivlig, det går på psyket och man blir knäpp. det gör lixom ont.. och man blir arg och man kan inte tänka.

Marcus födelsedag

han fick frukost och paket i sängen imorse :) han gillade det han fick, puuh! Det var ingen "seriös" present utan mer åt det roliga hållet, vill ni veta vad? :P jo det var en sanning/konsekvens kortlek, hur kul som helst! ett kuponghäfte med olika saker som jag ska göra åt honom, finns bland annat massage kupong, lapdance, frukost på sängen, osv.. bara massa lyx ;) hehe sen fick han en chokladbit, som ser ut som en stjärt med stringtrosor haha mer för att han alltid tjatar om stjärtar hit o dit.. sist men inte minst fick han kroppspennor med smak av choklad och jordgubb! Usch så snuskig jag är haha men som sagt, denna present var med för nöjets skull.
Allt packades ihop i en liten påse, lite annorlunda presentförpackning man fick av personlen i affären men det var lite stiligt :P haha

OCH VET NIII :D :D jag är glad! jag är riktigt glaaaad.. kbab ringde mig idag, och sa att han kommer över på eftermiddagen för att kolla tapeterna. Ohyees tänkte jag och började städa undan för att det är sjuukt stökigt i sovrummet.. hann vika kläder och ta sönder en hylla i garderoben så alla lakan ramla ner innan det ringde på dörren, jag trodde de typ var marcus mamma lr nån som kommer för att gratta honom. öppnar dörren och där står Kbab Ove :P haha och där jag står där med sovtröja, mjukisar, uppsatt hår och osminkad.. shit tänkte jag! Nu tror han säkert att vi är oskötsamma ungdomar bara som kommer förstöra tapetern igen, när man ser ut som skit och det är stökigt.. Men det tog inte alls lång tid innan han sa att vi ska ner till måleribolaget för att välja nya tapeter ;) niiiiiiiiiiiiiiiiiiiice! han tyckte tapeterna såg dåliga ut och inte alls roliga med hål överallt. vi får nytt i alla rum förutom hallen, för den är inte förstörd och dessutom är den fin :P vit med mönster.
Så ska gå förbi någon dag i veckan och kolla vad dem har.. kommer bli sååå skönt med nytt!
Då kanske man kan börja känna sig hemma snart då, när man får sin egna stil :)
KYYYSSS

fick sitt kvällsbad trots allt

min lilleman vaknade faktiskt till efter några timmars sömn, vid 9 tiden öppnade han ögonen för mat! Och jag lyckades hålla honom vaken under matningen ;) stackars krake som va så trött så han knappt orkade käka.. men fick iaf liv i honom och då var han som alltid när han är nyvaken, tokglad! Fixade i badrummet och han fick bada :) dock blev det en "snabb" badning (ca 30 min) eftersom han hela tiden gäspade för fullt :P
efter det så tänkte jag att han kunde äta lite till men det ville han inte, bara nappen som gällde och snutten.. somnade som en stock direkt! så go <3
Så nu har han sovit ungefär 2 timmar, kanske jag får lite sovmorgon imorrn då nu när han vart vaken längre än va han brukar? ;D ska inte hoppas för mkt, men vi får väl se!


en timme kvar

Jaa, som rubriken lyder så är det en timme kvar.. en timme kvar tills min grabb fyller 22 år! Han börjar bli gammal haha ;) själv är man fortfarande ynkla 19 barre, känns som jag vart det i en evighet nu. 21 veckor kvar till min 20års dag (Y)
men tillbaka till huvudpersonen, min lover fyller alltså år. Ingen aning än hur det ska firas, det får han själv bestämma :) Och jag har faktiskt hållt mig ifrån att ge honom sin present! Tänkte nyss att han kunde få öppna vid 12 slaget, men det kanske är mysigare när han vaknat imorrn tillsammans med frukost på sängen? :P Ja vi märker hur det blir!

 

ps. jag har fortfarande ont i magen?? fattar inte grejen.

OCH jag har fortfarande ont i axeln, läkaren nästa!


hjärnrensning

Mamma åker till småland i veckan och är borta över en vecka, och hon har ju då sagt att vi får bo i hennes lägenhet! :) hon åker på torsdag.. Så får se när man åker, om det är innan hon drar iväg eller om man kommer någon dag senare. inte riktigt bestämt mig än helt enkelt. Känns nästan lite läskigt att åka iväg och tänkt va borta flera dar :P haha, Allt som man måste tänka på att ha med sig som man inte ens har behövt lägga en tanke på här hemma.. Alla kläder som ska med, både till mig o massa till nico.. hans ersättning, nappar, flaskor, snutten, leksaker osv. Lite mkt att tänka på, man har ju aldrig vart iväg med honom nånstans förutom över dagen. Visserligen äre ju ba att köpa nytt om man glömmer något, men det vill man ju helst slippa :P
men det kommer bli jätte skönt att träffa tjejerna igen :) och dem får äntligen träffa min prins!


trött filur

Nico har somnat och sovit någon timme.. känns nästan som att han lagt sig för dagen redan? Då missar han sitt kvällsbad idag igen :O om jag inte väcker honom iofs.. äre så att jag håller honom för fullarullen hela dagarna eftersom han börjat lägga sig extremt tidigt dem senaste dagarna?? han sover faktiskt inte så mkt om dagarna, lr han sover ofta men väldigt kort tid.. så vaknar han tidigt på mornarna oxå. Ja jag vet inte riktigt hur våra rutiner ser ut nu för tiden, nyss såg de ju as bra ut. Noll koll, aya får väl se vad de leder till :P

idag har vart en sån dag som bara rullat på hur som haver.. utan direkt någon planering. har bara gått runt hemma och sölat och inte gjort ett skit, bara låtit tiden gå.. varken haft ork lr lust att ens tänka ut något att göra.
men vet ni? :P idag när nico satt i sin bebysitter med sin nya (vad de nu heter.. mobil?) sån som hänger med typ gosedjur på för att bebisen ska ha nått att kolla på.. men iaf, när han satt där såg det faktiskt ut som att han försökte sträcka sig efter en av nallarna som hängde där :D när han fick tag i den så blev han alldeles galen haha men vet inte riktigt om de va meningen, lr om han bara kände för att ha handen där och ha fokus på nallen. Men hoppas på att det var ett framsteg :) Så kul när han hittar på nya saker! min lilla sockertopp <3

tussen då :P


lufta stjärten

idag hemma hos sofie så klädde hon av nico kläderna och la honom över ett täcke på golvet, med ett kissunderlägg under honom. Jag påpekade då att han alltid kissar åt höger, en låååång stråle.. och att hon borde lägga underlägget mer åt höger.
Jahaa säger hon och vänder sig till Nico som ligger där alldeles tokglad på golvet, och pratar med den där otroligt barnsliga rösten som ungar älskar och säger massa strunt om kiss till Nico som fortsätter skratta och springa maraton i luften med benen..
Och vad gör han då tror ni?
jo, han kissar.. rakt på sofies fina matta
Jag varnade faktiskt henne haha

men sofie fortsätter prata med sin otroligt barnsliga röst "nämen kissa babis, babisen kissar på moste fis matta, jaa usch så mycke kiss, ja de sjööönt att kissa" och nico skrattar ännu mer

nytt utseende

Jaa, som ni ser så har lite förändringar skett! Men inte fan vart jag nöjd.
Det här med att göra en header är helt enkelt inte min grej, ser så jävla barnsligt ut! dödåtfan. Får helt enkelt be någon göra en åt mig.. enda lösningen verkar det som. annars kommer det bli (som vanligt) att jag byter tillbaka till den gamla, för den var jag någorlunda nöjd med iaf. och den va ju så jäävla rolig, svart svart och lite rosa. Ja det såg ju inte direkt lockande ut -_-

hejsan hallå

tjeenare ;)
Idag har man varit hemmifrån heeela långa dagen, drog upp till stan och mötte mamma, sofie och emil! vi kollade runt i affärerna och tog en fika, riktigt skönt väder fick man oxå! härligt.
köpte en hel del (men bara nödvändiga saker) hehe bland annat mitt efterlängtade schampoo bed head dumb blond! LOVE IT! Det absoluta bästa schampoo jag någonsin provat, rekomderar det riktigt hårt! Ger en skön härlig känsla och håret mår sååå mkt bättre.. sen blev det oxå en burk med OSIS pudervax, riktigt riktigt bra grejer vill jag lova! Oxå något av det bästa jag använt! Och sist med inte minst av hårvårdsprodukterna blev det en flaska (som jag nu inte kommer på vad den heter) som ger håret en härlig känsla av nytvättat hår, som man kan bland annat använda när man inte orkar duscha, den lixom fräshar upp håret.. ytterst skönt! :)
Sen blev det en näsfrida åt lilleman, och present åt marcus som fyller år på måndag. Och som vanligt vill jag ge honom den på en gång, men ska försöka hålla mig :P hehe rolig present faktiskt, inte direkt seriöst men uppskattat skulle jag tro haha får se vad han tycker när han får öppna den.
Köpte jag nå mer? inget jag kommer på nu i detta ögonblick iaf.
efter stan drog vi hem till sofie som bjöd på mat, lasagne... och som dem flesta vet så innehåller det grädde, och jag har ju varit utan mjölkprodukter ett bra tag nu (men dem senaste dagarna har jag testat äta liiiite smått för att se om nico reagerar - vilket han inte gjort) så tänkte inte så mkt på det och åt för helt hushåll.. ganska mkt helt enkelt. Nico har inte reagerat ännu iaf, men det har däremot JAG! Jag har ju en liten mjölkmage, men har inte varit så känslig på ett bra tag nu men denna gång small det till! FYFAAAAAN VAD ONT JAG FICK I MAGEN!! Riktiga jääävla krampanfall! Mådde illa och blev yr.. trodde nästan jag skulle spy så illa som jag mådde, aj aj aj säger jag bara. Kunde knappt sitta rakt och Sofie fick ta nico för han blev sur när han inte fick sitta upp.. Blev antagligen sån chock för magen som inte fått något med mjölk/laktos på ett bra tag och sen få en hel jävla drös med sånt äckel.
Aldrig mer!
iaf så kollade vi film efter maten, Avatar, riktigt bra film :) men efter att ha hört så mkt om den att den ska va såå grym! Och att folk blivit knäppa efter att ha sett den så hade jag nog för höga förväntningar.. Så den räckte inte enda upp för mig, men bra var den det ska jag inte förneka ;D
innan hemfärd så somnade Nico i famnen och fortsatte sova när han lagts i vagnen, och sover ännu.. verkar inte bli nått bad för honom ikväll.. om han inte vaknar om en stund såattsäga.

ha en bra kväll gott folk! kysss

Lampa

ååh, har hittat taklampan jag vill ha :D blev kär direkt, och jag SKA köpa den! Dyr är den inte heller, helt enkelt perfekt!
Får se om det blir nu direkt eller om jag får vänta tills nästa gång pengarna rullar in, plånboken surar just nu.. som vanligt. Men vill ju inte att den ska bli slutsåld eller att dem tar bort den :/
får se hur det blir.. just love it anyway!


Jaha...

det är redan kväll och man börjar bli lite små seg..
som jag skrev så skulle jag till kontoret, väl där så fick ja en blankett som jag fick ta med hem för att fylla i, var nämligen olika modeller på köksskåp så vi skulle skicka in den sen när vi bestämt vad vi vill ha :) om tapeter kom vi fram till att han skulle höra av sig och komma över för att kolla hur det ser ut.. får hoppas bara han kommer snart då, dem kan ju vara riktigt sega dem där.. vill ju börja känna mig hemma här snart, o de kan jag inte förens vi fått snyggt med våran stil.

nog om det! Känner ett stort sug efter öl just nu.. Känner att det snart vore dax för det :) (nu tycker säkert vissa att jag är dum i huvet som vill dricka alkohol när man har en liten som man ammar, men det skiter jag i just nu) hehe.. Men vet ändå inte om jag kommer dricka nått förens jag slutat amma (som jag tänkt när han börjat sova ordentligt hela nätter) för jag känner inte för att sitta och pumpa mjölk som en galning dagen efter.. visserligen tänkte jag ju dricka häromhelgen då det var kalas för Peso, men det skulle ju vara ett undantag :) för man fyller ju inte 20 flera gånger i livet.. Nee nu babblar jag på som vanligt om egentligen helt onödiga saker.. blablabla
ha en god kväll allesammans ;D

Nuu så

har nu pratat me kbab och jag är välkommen in till dem för att skriva på papper för nya skåpluckor i köket, wuhuu ;) ska dessutom prata om tapeter, sa i telefonen att dem är sönder.. och då frågade han om det är vi som tagit sönder dem? ehm nej??!! varför skulle man de lixom? Och tror han att man skulle tala om det för honom då? Ne de tror ja inte. Men nu äre ju faktiskt inte vi som förstört så vi borde få nytt! Men man vet aldrig med dem.. får jag ett nej så målar ja skiten själv. enkelt och bra! ;)

Ne nu blire foood, sen drar vi ut :) Fint väder dessutom, så blir en skön promenad.
Marcus är lat som vanligt och stannar inne med sitt nördiga nhl. suck, killar

helg redan

insåg nyss att det var fredag idag, trodde faktiskt det bara var torsdag? Jag har verkligen ingen koll alls på dagarna längre! Men det gör ju inget egentligen :P surrar ju ändå bara omkring om dagarna hehe
Men nu blir det helg iaf, och mamma ska komma till stan.. antingen idag eller imorrn :) Så vi ska umgås med henne har det blivit tänkt. Får se vad som hittas på :) Är sugen på att åka till IKEA, ska se vad hon tycker om de hehe


ibland blir det inte som man förväntat

Marcus idag efter maten:



Ja, vad hade han förväntat sig?

trodde jag aldrig

Börjar jag bli en riktig hemmafru nu?? Jag städar, bakar, tar hand om ungen, kollar heminredor oftare än klädaffärer och nu har jag och nico vart iväg och köpt blommor+krukor.. Är detta syntom på hemmafrusjukan? Eller ja, sjukan kanske man inte ska kalla det, jag gillare ju!! Kanske det som är det värsta? Ja jag vet inte.
Jag gillar när det är snyggt och prydligt, annars trivs jag inte och mår dåligt.. Är det stökigt och det känns som att det inte går att göra nått åt så mår jag skit och vill flytta. Börjar jag bli som min syster tro? en sån där som alltid ska ha ordning och snyggt? kommer just nu inte på vad det kallas, men ja. Det känns som de iaf. Visst har jag alltid velat haft snyggt och städat hemma hos mig, men trodde aldrig jag skulle gå så här långt haha Jag kanske bara helt enkelt blivit vuxen..



blommorna och krukorna vi köpte



min toksöta son <3


suupää

klickar runt lite på beauti planet, hittar faktiskt en hel del som man blir sugen på att köpa :P
allt där är mkt billigare än butikspriserna, vilket iaf jag gillar haha.. Älskar parfymen Jean Paul Gaultier, även min morsa och syrra använder den. sjukt god! Blir knäsvag när jag känner doften :P hehe
kanske beställer man den.. får se :)

tidigt

Nico hade tydligt bestämt sig för att sova för natten igår vid 6 tiden redan.. och jaa man kunde ju lika gärna ställa in sig på en tidig morgon ;) halv 6 började han sprattla och prata hejvillt, Jag vaknade och trodde ja va döende, men som tur va somnade han om ganska snabbt iaf och vaknade vid halv 8 igen. Nu sitter han o kollar på thevoice o myser :P
Ja de va väl bara de ja hade att säga nu, återkommer

my heart



mitt stjärnskott som får hela min värld att rubba av lycka
ditt leende fyller hela mig med glädje och kärlek
min juvel, min prins, mitt liv <3 älskar dig Nico Colin Mikael Lassila


gosh!

Min lilla sömntuta har sovit några timmar nu.. den tiden han brukar vara vaken och få sitt bad, jaja blir nog att hoppa över det ikväll om han inte får för sig att vakna till liv snart :P han sover hårt som fan! kan pilla, pussa, böka och flytta på honom utan att han vaknar. Tullerullen <3
har varit en lång dag då han fått leka fotomodell för mig ^^

hoppas bara han inte vaknar sent nu o vill va vaken, eller sjuuuuukt tidigt imorrnbitti.. det lär bli tungt haha

Om en halvtimme börjar det! Helt speedad xD laddar upp med massa gott.

Stephie aka städtant

snön kom fram och då blev det ingen stadstur för oss.. Så jag tog fram dammsugaren och dammtrasan och började storstäda ist, skönt att få bort alla dammråttor som låg i alla hörn o kanten. Hatar damm, hatar när det är stökigt och hatar att ha saker överallt.. men som ni kanske förstår så har man inte haft tid för städning när man nyss fått en liten krabat :) Men nu så hann jag tillomed städa badrummet ;) AWESOME!
flyttade ut byrån till hallen nu oxå, som jag tidigare kämpat för livet för att få ut dit.. Nu fick man hjälp av mannen i huset så det gick mkt bättre :P Fint vart de oxå, mer utrymme i sovrummet och mer stuff i hallen, fin fint ;)
Måste till IKEA snart igen, köpa lite småsaker som lampor, ramar och sånt där mysigt. Så man får lite hemtrevligt snart hehe Men känns lite värdelöst nu innan man fått nya tapeter, man får lixom ingen lust till att fixa till det när man ändå inte gillar väggen i sig.. visserligen vet ja inte ens om vi får nytt, har inte pratat med kbab än.

I helgen kommer mamma till stan, då har hon med sig min dator som blev klar i helgen ;D wuhu! äntligen!!!


hela natten?

Kom precis på att jag inte minns att nico väckte mig inatt, kan det va så att han sovit hela natten?? Eller har jag varit så trött när han väckt mig för sitt nattmål att jag nästan matat han i sömnen? Ja jag vet inte.. men inget minne av det iaf.. han fick sitt sista mål vid 11 ungefär, sen sov vi.. sen fick han mat vid 7 kanske och sen vakna för dagen vid 9.. Hoppas det vart hela natten :) min lilla bäbis börjar bli stor <3


snöstorm?

Ja, ingen snöstorm ser jag! Solen skiner för fullt och jag funderar på om man ska kila ner till stan en sväng.. om nu inte solen bestämmer sig för att dra iväg och släppa fram snön. Vi får se sen när jag vaknat till lite :) Nico väckte mig som vanligt vid 9 tiden imorse.. och tyckte att jag borde kliva upp. Så upp for man, koka nappflaska och lite annat stuff! Kolla på kalendern på väggen och då slog det mig!! VET NI VAD SOM BÖRJAR IDAG???!!!
DESPERATE HOUSEWIVES!! :D :D känner mig galet lycklig, så det är jag som bänkar mig framför tvn ikväll kl 9 wuhuu!


vi är förberädda ;)

och så var vi 1400 spänn fattigare! vi var som jag skrev förut till willys idag, tänkte att "det här blir säkert inte så dyrt, kanske några hundra bara" men jaa, kvittot tyckte nått annat, vi är så duktiga! Men nu så har man hela frysen, kylen och förådet fullproppat med god mat så det räcker för ett helt år.. eller ja nån vecka iaf. skönt att ha massor hemma :) mer att välja mellan och det ser så gott ut när man kollar in o det finns mkt! kan säga att jag trodde fan inte att det skulle få plats, fick verkligen trycka in det sista haha
härligt med mat, vi älskar mat!
Efter det blev de mc donalds, så det blev att fetta sånt när man kom hem! äckligt gott. nico fettade mjölk.
sen var det dags för bad, plaskade hejvillt som vanligt, sen efter det fetta han mjölk igen och deckade med munnen full.

imorrn blire snöstorm, vilken tur att vi fyllt på allt så vi klarar oss ifall vi blir insnöade ;)

idag är det måndag

och idag har vi fått pengar. precis betalat räkningar, alltid lika kul att slänga iväg flera tusen på sånt (Y) känns så bra lixom.. eller kanske inte.
iaf, idag vaknade man likt en zombie, nico ville upp vid 9 tiden.. kände hur ögonlocken ständigt kämpade för att falla ner hela tiden. Men superkvinnan stephie satte sig upp emot sin vilja och bytte blöja på den lilla krabaten som alltid tycker det är lika roligt att vakna på tidiga mornar och skratta sig hes ;)
idag tänkte vi försöka ta oss till willys för att fylla på vårat kylskåp, yääy älskar att storhandla och ha hela frysen, kylskåpet och förådet fullt med gott! Dock inte lika kul att kolla på kvittot, vi kan verkligen inte handla för mindre än 400, blir alltid runt tusingen.. även om vi inte ens tänkt köpa mer än typ toapapper, så slutar iaf summan på tresiffrigt eller fyrsiffrigt tal.. det är därför vi alltid handlar precis när vi fått pengar. för då gör det inget :)

RSS 2.0