fyller hela mig

hej allihoppa! :) här har vi som vanligt fullt upp med våran lilla krabat hehe, vår skrutt har börjat vara vaken mer om dagarna nu så nu har vi mkt ståhej här haha
har jag nämt att han börjat le och skratta nu? :D eller skratt utan ljud äre väl mer hehe men litet pip har han fått fram iaf när han lett som mest ^^ så söt! <3 fyller hela kroppen med glädje! våran lilla tullerulle kille

som jag skrev förut så skulle ju jag och elin på shoppingrund i västerås tillsammans med skrulletutten :) det gick bra för att vara den första shoppingrundan för honom, men några gånger blev han arg och fick lite skrikattacker haha
fick bland annat amma inne på gina trico ;) de ni, säkert inte många som gjort.. det var iaf första gången någon kom med en sån fråga, om det var okej om jag ammade där inne på deras soffa vid omklädningsrummen, för tjejen som jobba där haha ;P
och vet ni vad, när jag testade kläder.. att nu märkte man tydligt sina extrakilon som man fått från graviditeten.. fyfan, det kändes hemskt att inte kläderna satt som innan. fyy. men det är ju nått man fått räkna med iaf, man kan ju inte rasa alla kg direkt.. dem ryker sakta men säkert.
fick iaf lite kläder, en klänning och ett linne. höhö jag som hade tänkt byta ut hela garderoben! Marcus fick dessutom en tröja, och Nico fick en pyjamas och en mössa! Så köpte jag ett spel oxå :D som vi velat ha lääänge! Little big planet ;) AS KUL! satt hela sex timmar igår och bara röjde! marcus hann knappt spela haha Bra köp ;)
det blir en till shoppingrunda nästa vecka igen, men då får lillkillen stanna hemma :) var lite jobbigt att bära upp vagnen  i alla trappor man stötte på.

men nu vakna nico och vill ha mat, Puss

en kväll i köping

idag är det tisdag, och vi har inte gjort nått spec på hela dagen.. om man inte räknar att gå till affären och posta lite brev som spec iofs, men annars så har vi bara legat hemma och myst hela dagen.
Jag längtar till torsdag, för då ska jag och Elin till västerås och handla lite kläder! äntligen! jag gillar att handla, verkligen älskar!! och nu behövs det verkligen lite nytt i garderoben nu när magen är bort ;) Sen senare på torsdagskvällen är det tänkt att jag ska haka på henne och eveliina till deras dans och testa på hiphop/dancehal.. men när jag läste igenom mitt häfte som jag fick från bb så står det att jag ej bör träna på 6-8 veckor, att endast promenader, yoga och sån mild träning är lämplig nu efter förlossningen.. och jag är inne i v 5 nu.. alltså bör jag inte börja anstränga mig än :/ fasiken! får inte ens göra vanliga situps än.. trisst.
men iaf, nya kläder blir inhandlade på torsdag! kan knappt vänta haha, och att få komma ut och se folk överhuvetaget är ett plus! har ju varit så satans kallt så inte velat gått ut så mkt med lillkillen.

och vet ni vad? jag och marcus ska på sån där fotografering nästan alla gör ;D hos TheStudio, vi är inbokade i sthlm men ska höra med dem om det går att byta till västerås ist.. tjejen som ringde upp mig angående detta sa inte att det fanns i v?? dööh! dåligt jobbigt att åka till sthlm om det ändå finns i västerås som ligger 10 min bort med tåg..
iaf så det kommer bli as nice!! har en till att ta med oss så vi får se vem de kan bli ;)

ne nu blir det duschen, sen mys med familjen! <3

snösnösnö

idag har jag och min lilla tullerulle äntligen kunnat kommit ut i luften :P var inte så satans kallt så vi passade på att kila ut en sväng! svängen blev bort till big inn ;D kollade lite affärer och hälsade på syrran på hennes jobb! Inhandlade en tröja och hårfärg så nu ska äntligen den fula utväxten bort!!! wuhuuu!
kvällen blir nog tillbringad hemma hos Jannica så hon kan ta hand om lillen medans mitt hår blir fint igen ;)


3 veckor idag <3

mina killar sover och jag har precis passat på att diska! borde passa på att käka nått oxå men har tappat matlusten helt sen några dagar tillbaka, det är verkligen jobbigt! Jag kan vara hur hungrig som helst men känner verkligen inte för att stoppa i mig något! har fått i mig lite nötter idag, yäääy´?? och vatten och apelsindryck. inte bra alls, jag vet, jag ammar ju så då måste jag äta. usch.

Såå vad har man gjort idag då? förutom att ha tagit hand om vår lillkille, som blir tre veckor idag hurraaayyy, så har jag bara suttit vid dattan och tagit de lugnt! Pratat minnen med min kära Laura! lät tankarna sprida tillbaka då tiden bara handlade om oss tjejer :P den tiden var galen! helt sjuk! saknar det som fan, men snart så ska vi köra favorit i repris! det är ett måste. Men det blir nog inte på ett tag, eftersom lillen tar all tid :) inget jag klagar på så få inga konstiga tankar gott folk haha men det skulle vara skönt med en helg med bara tjejerna! och göra det vi är bäst på! Dricka öl och snacka skit haha <3

snabbis

inte mkt tid för bloggandet kan ni nog förstå ;) men försöker hinna med då jag känner att jag har tid för att låta tankarna sprida genom fingrarna mot tangentbordet!
vår lilla prins är tre veckor gammal imorrn, tiden går fort hehe han är hur fin som helst! nog den vackraste bebisen jag någonsin skådat <3 o det säger jag inte bara för att det är min unge, utan det är ren sanning rakt igenom!!!
tyvärr har han inte fått något namn än!! :( hans pappa är något envis och har verkligen inte samma smak som mig på namn.. men snart hoppas jag att han kan få en rublik på sin kropp hehe

nee nu ropar han på mig, puss

nytt år, nya tider

det är år 2010 nu.. känns som att de inte alls va länge sen man stod och firade för år 2000 som då var mega stort! hehe

nu sitter man i sin kalla lägenhet igen och försöker tänka varma tankar för att få upp värmen lite! Vi har dörren in till köket stängt för det är därifrån den mesta kalla luften kommer ifrån, så om man går in dit nu så blir man en isglass direkt kan jag lova!! Hoppas kbab kommer inom de närmsta dagarna och lagar skiten, för det här orkar vi inte med mer! vi har ännu igen bott några dar hemma hos goa Jannica för att kunna leva normalt haha, det har vart jätte skönt.. med både värme och avlastning. vi har fått en sån där bebis som vill ha närhet ca 24 7 haha, attans så gosigt måste jag säga men ack sån liten tid åt sig själv man får.. så har han haft magknip på kvällarna de senaste dagarna oxå :( tycker så synd om honom, men vi har då gett han lite sockervatten som lindrar smärtan så han blivit någorlunda lugn och kunnat sova, min lilla tullerulle.. imorrn ska vi till bvc, första gånger vi går dit så vi får väl se hur de går o funkar :) hehe, och då passar vi dessutom på att köpa miniform åt min sockertopps lilla mage när vi ändå är ute i det kalla vädret!

vi har nästan bestämt namn nu ;D blir troligen en liten Mikko <3

och nu ropar han på mig så måste kila, PUSS

RSS 2.0