hjärta dig

i love you

September 2011

hundra år sen jag skrev sist. Och minst hundra saker har hänt i mitt och nicos liv.. både gott och ont.
det onda är inget jag behöver ta upp här, inte värt det. Men det goda är att jobbet rullar på som det ska och har blivit förlängt några veckor! high five på den ;) Nico växer toksnabbt och har lärt sig en hel del nya saker :) grym kille helt enkelt!
Jag har träffat en kille som verkligen får mig att må bäst! en awesome människa som är värd mer än guld! jag är kär helt enkelt :) även om vissa människor har svårt att glädjas med mig och tydligen inte har bättre saker för sig än att snacka massa skit om hur kass människa jag är, så är jag glad över att ha honom och ångrar inte en enda minut att jag inte backade för honom.
Inte mitt problem. kärleken har inga gränser, och ingen kan bestämma över sina känslor, så är det bara. Och det är inte mig det är fel på.

Jag är sjuk just nu.. Så jag kommer vara hemma från jobbet några dagar för att försöka bli frisk igen.. Stressen jag har i kroppen är nog en bov i det hela oxå, som påvärkat min hälsa betydligt! Har nog aldrig varit såhär stressad i hela mitt liv tidigare! Men det lär ju avta så småningom :) hoppas jag!

P U S S

RSS 2.0