ooooppps!

jag får ursäkta igen! hemskt dålig uppdatering här..
vi har varit ner till småland över midsommarhelgen :) jag och sofie med ungarna hos morsan och perge! Har haft det trevligt och lugnt. Mkt ätande så nu känner jag mig alldeles uppblåst och behöver inte käka på hela veckan, så lixom.. då var det gjort ;P
resan gick bra för övrigt, nico var inte allt för grinig :) S K Ö N T ! !
Och imorrn är det jobb igen, men jag gillar det fortfarande ;P tur det haha

så.. det var väl de :)
go kväll på er!

sorry

ursäkta för en kass uppdatering! Men har knappt tid framför datorn längre, och ännu mindre ork! jobbar ju hela dagarna ;) och sen har man en liten herre att hämta och dona med när man kommit hem. efter det är jag helt slut!
men antar att det är det som kallas för livet haha :)
jag trivs iaf jätte bra på jobbet, mina kollegor är stört sköna!

börjar få ordning på livet känns de som, underbart!
har mkt planer frammåt ;D

första dagen på jobbet!

första jobbdagen över och det gick kanon! :) dagen gick ganska fort tycker jag oxå! Väl klar för dagen hämtade jag nico från dagis, hem där elin väntade, duschen en snabbis och sen drog vi ner till stan och köpte lite skönhetsprylar och drog middag hos greken! Det innebär att jag måste laga för endast matlåda om ett tag.. bläää va jobbigt ;P
men men.




idioter finns det överallt, men som tur är har jag en egen köttmarknad numera ;D haha.

sugdag

första jobbdagen imorrn då! Känns hur bra som helst. Det enda som känns lite segt är att dagis öppnar halv 7, och jag ska vara vid volvo 06.40. Jag har alltså 10 min på mig att slänga in nico på dagiset och säga att jag kommer tillbaka vid 4 och sen ta mig till jobbet. herregud..
Tur jag kan cykla fort! xD lr så får jag lösa det på annat sätt, för att komma sent första dagen är inget jag vill!

annars då? sveriges nationaldag idag.. inget jag brytt mig om direkt! Har gått lite promenader jag och nico, sen så har sofie varit här och hjälpt oss att göra rent på balkongen. Så nu är all smuts borta och jag kan börja planera hur jag ska ha det där ute :) kommer bli awesome mysigt!! Precis som vårt hem kommer va när det är helt klart hihi.

dock känner jag mig ledsen idag... putt!
längtar till helgen nu!! Och ja juste!! vi ska ha ljusparty här hemma på lördag :) nicenicenice

söndag

jag tänkte.. att jag ville göra något spec den här helgen innan man börjar jobba. typ som ett litet avsked för ledigheten haha. Vet ni vad jag gjort? INGENTING! Jag har haft så sjuuukt tråkigt så jag har velat gå under jorden.. fy i helvete.
men ikväll kommer iaf elin och myser med mig :) det gillas!
Och jag har tagit ur alla mina slingor från håret i hopp om att få ur tovorna oxå.. men tovorna är kvar och jag är korthårig. Ångest? 1000 %.
Blir att klicka hem lite nytt hår senare, dock inte med keratin.. denna gång blire clips! wop wop
känner mig inte som mig själv i det här korta. usch!

Såå. vad har vi gjort idag? pappa och hans kompis kom på förmiddagen och hjälpte mig få över tvättmaskinen från gamla lägenheten. Sen har vi inte gjort nånting.. tog en promenix till affären och köpte saft och kex åt herrn. Mer än så är det inte. har försökt hitta något att dona med här hemma men finns inget. Så vi har bara bust och lekt hela dagen.


Älskar min lilla pojk <3

dagar i bilder

för att ni inte ska halka efter med vad jag gjort de senaste dagarna.. så kan ja lägga upp lite bilder som får tala för sig själva :)

solning, västerås, åsby, yran, mys

stor nyhet!

justeja! Jag glömde helt bort att berätta en sak.. JAG HAR FÅTT JOBB :D på volvo, genom manpower! Börjar på tisdag och ska vara där till september,. förhoppningsvis vill dem ha kvar mig efter det oxå.
Money money money, fän va bra det går! ;D

snabbis!

försöker hinna med en snabb uppdatering innan min cp data dör :) skaffade internet idag så det är därför bloggen varit gaaanska död de senaste dagarna.!
nu bor jag och nico i våran nya lägenhet, och vi stormtrivs! Jag tror aldrig jag kännt mig så hemma som jag gör nu. helt underbart ^^
nico verkar trivas han med, mkt barn som vill kika in och leka med honom hehe
hur bra gård som helst och alla känner typ alla haha.
jag mår bra här!

RSS 2.0