sockerkaka

kroppen känns förjävlig.. har haft fullt upp hela dagen. Nico är på något humör då han vill ha full uppmärksamhet HELA tiden, vilket slutar med en döende morsa. suttit nere på golvet i princip hela dagen. så nu har jag skit ont i ryggen oxå, och inte bara ont i magen och huvudet längre.
som sagt så är inte magen helt återställd tror jag? den känns lite lurig och om o vart annat så mår jag illa. Men ingen kaka har kommit upp än. och påtal om kaka så har jag nu stoppat i mig en bit sockerkaka med vaniljfyllning. Gott som fan och kaffe på de! Man FÅR unna sig lite när man är dålig, har jag hört :) så då gör jag de. dock gör det skitont i munnen så kan bara tugga på ena sidan, dvs mindre njutning.
Har faktiskt suttit lite på träningsstolen jag fått av morsan oxå. vet inte riktigt om jag gjorde rätt men det kändes väl lite i magen iaf xD får ta mig ann den igen och komma på exakt hur det går till när kroppen är mer flexibel hoho

guu va tråkigt det är när de knappt är några bilder här.. men då jag just nu inte anväder iphonen så blir det dåligt med sånt. TYVÄRR!


den där lilla självmordstanken när man måste upp på morgonen..

.. kände jag idag! Fyfaan va trött jag var. somnade vid 11 igår. halv ett vaknade en liten herre och ville upp i vår säng.. ville inte ge honom välling pga risken för översvämning i sängen av spyor.. så jag fick gott och väl natta den lilla killen utan mat. Och det var inte det lättaste den här gången.. vi höll på ett bra tag kan jag ju säga. först ville han ligga nära nära nära, sen ville han ligga med fötterna på kudden, sen ville han ligga PÅ mig, sen ville han ligga på min arm, sen ville han skalla mig, sen ville han ligga på pappan, sen ville han sitta upp.. ja så där höll det på. Först ville han inte ha med täcket att göra (han gillar inte att ha täcket på sig) men sen ville han gosa med den, snutta o bara ha det gött. sen ville han köra karate med den.. sen ville han att jag skulle ha hans napp.. sen ville han att jag skulle klia honom i håret men sen så ville han inte det längre.. jaja så höll vi på i några timmar kan jag säga. tillslut somnade vi. och vaknade vid 7 och då ville herrn inte somna om. Jaja, låg kvar en timme och mös lite sådär innan vi gick upp. Marcus for till skolan och nico fick äta lite gröt :) Han är betydligt piggare idag. Har lekt rövare här hemma ^^ skönt att ha en livlig liten kille här igen!
Min kropp känns liiite krasslig fortfarande.. och när jag väl får lite aptit till att äta så är det själva munnen som är ivägen, med alla dessa sår!! Som jag inte fattar vart dem kommer ifrån :/ jävla jobbigt!
marcus mådde illa idag innan han åkte, hoppas han inte har blivit smittad :(
haha hörde att morsan och sofie ligger i toan nu xD fyfan alltså.. stackarna.

mys i soffan framför barnfilmer

dagen början komma till sitt slut, hoppas på en bra natt!
nico spydde ju i morse några gånger men det har inte kommit någe mer under dagen.. dock har han typ varit i koma :( plutten har varit sååå trött och seg, bara suttit i knät. usch så jobbigt det är att se honom såhär.
hemresan gick bra, han somnade i bilen direkt och sov hela vägen hem :) skönt de iaf! väl hemma så bosatte vi oss i soffan och mös resten av dagen, kollade på massa barnfilmer och bara va! Så slumra vi till några gånger oxå.
och vi som skulle på kalas hos nattis! därför vi åkte till södertälje från första början.. sket sig direkt! ville inte ta ut nico i det kalla vädret och inte heller smitta ner dem andra hos henne. så sofie och morsan fick gå upp dit själva medans jag och tikko kollade film och sov :P

han har fått i sit ett rostat bröd under dagen, och avslagen cola.. äpple ville han inte ha! (allt detta är bra för bebisens lilla mage vid magsjuka).. och egentligen skulle jag inte gett honom någon välling alls men nu mot kvällen så ville han faktiskt ner på golvet och leka lite så då gav jag honom liiiite välling nu innan han skulle sova. Får hoppas han får behålla den :/
som sagt så hoppas det blir en lugn natt! Jag är helt slut även fast jag sovit flera gånger under dagen.. kan dock bero på den hemska natten innan.
jag mår iaf bättre, men känner i kroppen att den har och är lite sjuk. ömm och seg känsla. spec i magen, rygg och ben :( och munnen ska vi inte tala om! haha fattar inte hur fan det har blivit så men jag har massa sår i hela jävla munnen! så jag kan knappt käka, och har känner ingen smak. har iaf fått i mig tre rostade bröd under dagen, med keso.. och så har jag hällt i mig ett glas oboy. dock är inte mjölk bra för magen men är ju på förbättringsvägen så då ska de ju vara ganska bra.. hoppas inte illamåendet kommer tillbaka. Orkar inte kräkas nå mer..
haha undrar hur det går för morsan och sofie :P om dem klarat sig. Sofie mådde illa på dagen när vi åkte hem så får väl se, ska höra med henne imorrn xD hahaha och morsan är så skööön!! innan vi åkte hem idag så sa hon "Det blir en bra början på min bantnings karriär" HAAAAHHHAHAHAH härlig typ det där ;)

nu väntar jag på att min man ska bada klart och sen blir det film! Sen ska jag fasiken sova!!! i vår sköööna mjuka säng! åh så jag längtar xD haha

magsjuk

vi är i södertälje, kom hit igår och idag blir det kalas inna vi åker hem igen. när vi kommit fram igår så drog vi iväg till skärholmen direkt! För lite mat och shopping, blev inte mkt något utav de för mig :/ började känns mig illamående och trodde typ att det var för jag har mjölkmage, magen va spänd och svullen.. såg seriöst ut som jag vore gravid. stenhård! allt blev jobbigare och jobbigare och till slut åkte vi hem.. när det var dags för oss att göra mat, gjorde vi chili con carne.. Men jag kunde faan inte äta :( så fort jag kände lukten så vred sig magen!
rätt som de va la jag en kräka på toan haha usch,.. fortsatte i en hemsk nattt. dock spydde jag bara två gånger, men jag vred och vände på mig hela tiden. ont i ryggen, törstig och blää. Gick upp vid kl 4 redan för kunde verkligen inte sova :( blir nog en lite tupplur snart.
Nico har lagt några kakor nu på morgonen men får se hur dagen blir..
trött som fan, hejs!

wopwop

Hejhopp! Jag som hade mkt att göra idag blev klar med allt innan klockan ens va halv 12! Deeeeni ;)
först var det möte, kl 11 skulle de vara men jag var lite tidig så fick komma in tidigare ;D wuhu! mötet gick fort och efter det gick jag till polisen och gjorde en anmälan, gick kanoners! haha och fan alla gillar nico verkligen :P han råkade nämligen charma till sig TVÅ poliser ;D tanten som vi gjorde anmälan med ville att tikko skulle stanna kvar hos henne. Han dansade, pratade, skrattade och bara log mot henne, och hon dog nästan :P kul att man är där för en viktig sak och så pratar man mer om ens barn ist haha jaja ;P och påvägen ut charmade han till sig en gubbe hoho som tyckte att tikkoman var en riktig goding :)
IAF, efter det tänkte jag gå till AF men då jag inte hade kunnat ringa till placeringsenheten innan så sket jag i de.. bättre att veta vad som är möjligt under den här tiden innan nico börjar på dagis så jag hoppas man får tag på henne på måndag!
iaf.. vi gick in på stan och jag lyckades faktiskt kirra ihop en present åt syster den här gången! Så nu är det klart :D wop wop!
sen virra vi runt i hopp om att komma på något man kunde göra.. gick in på apoteket och köpte en kräm till ansiktet och alvedon suppar åt nico eftersom dem tagit slut.. (man vet aldrig när smärtan slår till så bäst att vara förberedd) sen gick vi hem.. strax efter de kom mannen hem oxå.
har lagat god köttgryta, städat och nu har tikko somnat för natten :) och vi har hunnit tjocka oss lite. Popcorn och lite godis, och så cola såklart! så nu är jag återigen mätt och vill bara smällta genom soffan! Det var min dag de.
jaja, Imorrn väntas äventyr :D wop wop!
KYSSS

love it!

to tikko

fullt scheema imorrn

imorrn är det mkt som ska göras! Så jag hoppas fan på fint väder då jag ska skutta omkring runt i hela stan..
Först ut kommer
- Möte, kl: 11
- Sen blir det en sväng till polisen
- likaså en tripp in på arbetsförmedlingen
- och slutligen presentjakt åt syster.
Sen ska jag oxå försöka klämma in några samtal, som jag nu hoppas att jag fan ska komma ihåg! Dock har jag ingen telefon för tillfället med pengar så det kan jag inte göra förens marcus kommit hem från skolan -_- har ingen lust att tanka mobilen då jag förhoppningsvis kan använda min iphone snart igen. Det har alltså blivit lite strul med abbonemanget så det går inte att ringa lr få in samtal just nu (Jag nås på mitt gamla nr sålänge)
IAF! då mötet ligger på andra sidan stan om vart jag bor, och polisen på den tredje sidan.. och sen stan in mot mitten, så blir det mkt att gå. SKÖNT Om det är fint och inte alls så kallt väder. Men jag har fått så sjukt stela ben de senaste dagarna så lär ju inte kännas så mysigt imorrn kväll heller. får fasiken stretscha (vet inte hur det stavas haaaaaaaaah) när jag kommer hem. uschamig!
längtar till lördag gott folk! Då ger vi oss av :)

onödigt inlägg!

nu är vi hemma och mätta! Och tikko sover gött! Vi var nämligen iväg till arboga in på öb haha och kirrade billiga duschkrämer, deos och cola ;) och lite mer smått o gott.
Tikko fick vara hemma hos sin farmor sålänge, inge kul för honom att åka bil och sen gå i affär. bättre att han får leka av sig lite :)
men iaf, öb var vi till! med marcus dudes. Sen hem igen.. :) de va väl kul? hahah
jajuste, hahahah visade marcus tröjan jag köpt åt nico ^^ HAN HATADE DEN! o sa att jag skulle lämna tillbaka den.. jag får minsann INTE sätta på hans son en rosa tröja :) men vet ni vad? det skiter jag i mouhaha. jag tror nog den blir fin fin på lilla tikko ^^ med ett par slitna jeans till så är han snyggaste grabben i stan! men vänta.. det är han ju redan ;) höhö
nä nu blev jag tråkig. hejs

rosa tröja

har betalat räkningar och handlat på wllys.. det är vad jag gjort idag! Gick även in på hm och köpte en tröja åt nico :) Hans första tröja som är rosa! hahaha :D verry nice!

sen vet jag inte vad som händer idag faktiskt.. we will seee!!

tredje inbrottet

För tredje gången i år, så har vi haft inbrott i källaren.. Känns så jävla tryggt det här! Men den här gången tog dem inget.. bara brytit sig in för att ta en titt och se vad vi hade. Dem städade inte efter sig.
tycker det är jävla skumt att dem inte tagit vagnarna då man kan få ett par lappar för dem.. pulkan fick oxå vara kvar! morsan sa att det väcker nog lite för mkt uppmärksamhet, och troligen äre så.
Men blir så jäääävla trött på det här! Man kan verkligen inte få ha sina saker ifred! Snart bryter väl dem sig in i lägenheten. Tur att jag har knivar och en modersinstinkt som kan döda vem som helst som är ett hot mot mitt barn haha ;)
men det är inte kul det här..
Imorrn är det jag som ringer kbab och frågar var deras säkerhet är! En arg stephie dvs kommer ringa.. det är ju inte meningen att man ska behöva ha alla sina grejer uppe i lägenheten bara för att få ha kvar lite minnen. det är alltså inget värdefullt där nere.. inte längre iaf. Eftersom dem snodde leksaker för flera tusen förra gången de va inbrott.
Nu har jag tagit upp ena vagnen iaf, ska göra lite plats här hemma för att sen ta upp den andra. Ska nog ringa syrran o fråga om hon har plats på sin vind oxå. Lite jobbigt att ha tre vagnar här uppe annars.. Men ska nog sälja en av dem.
Men tycker det är märkligt.. hade inget inbrott alls i mina 11-12 år i storstan, men här i fjuttiga köping händer det tre gånger på ett år!!
Jag har sagt det förr och jag säger det igen, det bor bara störda idioter här i stan.

att gå ner i vikt

det kan vara ganska jobbigt faktiskt att gå ner i vikt.. mina kläder sitter inge bra längre! ALLT är för stort och ser fan inte bra ut längre.. mina leggings är som tält! seriöst.. o det känns lite i hjärtat faktiskt.
Det kommer bli dyrt känner jag, att behöva byta ut hela garderoben.
Men glad är jag ändå :) att handla är det bästa jag vet! Haha men gäller att plånboken ska hålla med oxå. Får hoppas jag får ett jobb snart ^^ så jag kan fortsätta min resa till drömkroppen haha
Nu har min lilla kille vaknat, ccccc yaaaa!
ps. längtar till helgen, hoppas hoppas!

sliiiiiten

trött tjej, trött tjej ska nog snart lägga sig o sussa
men vad händer imorgon??


lovely shooooooes!

nu har jag mina älsklingar här ^^

nu längtar jag till sommaren så dessa får skutta runt på marken :D får duga med några omgångar inne på gymmet än så länge

tråkig tisdag

daaaah o va har man gjort idag då? JO jag har suttit mesta tiden framför datorn och skrivit ett cv och registrerat mig hos manpower. Japp sådeså.. Mer då? Mjaa inget! Har fan haft skit tråkigt! Men när min lilla kille har vaknat så drar vi oss ner på stan, för sen ska vi ju möta upp min far vid intersport! :)
undra om man ska ta sig ut på en springrunda redan ikväll om det inte är sådär jätte kallt ute.. fast o andra sidan så har jag ingen vindtät kort jacka heller.. så ja jag vet inte ;P får se!
Ringde placeringsenheten idag oxå, men dem jobbade inte idag.. typiskt! Tänkte höra om vad som skulle hända ifall man skulle få jobb innan datumet nico får dagisplats. Bra att veta :P

nä nu ska ja göra något annat..

nya träningsskor

imorgon är dem mina! :) så jävla sköna!


nu längtar jag tills snön och isen är borta så jag kan gå ut o springa ^^ love it!

haha o jajuste, kladdkakan jag gjorde igår, tyckte ju inte den va så jävla god som folk sagt, men idag när den fått stå i kylen en dag så är den gudomlig!!! FAAAN VA GOTT! OCH nyttig (nyttigare) ojojoj, farligt :D

Nico traskar

här har ni videon på nico när han traskar runt här hemma :) han tycker det är skit kul och jag tycker det är skit härligt att se på, min duktiga herre <3


vi har en duktig liten herre <3

hejhopp! Idag fick vi en lååång sovmorgon ^^ först vaknade prinsen runt 6 halv 7.. så då låg vi kvar och mös i sängen till runt 8 då vi alla somnade om igen! och vaknade HALV 12!! Snacka om skönt! Och snacka om att det behövdes :D Så då klev vi upp, käka frulle, sminka mig och klädde på oss och sen vandrade vi iväg till stan med jannica och isac. härligt väder var det oxå, plusgrader ett tag men sen blev det kallt igen höhö
iaf, sen gick vi hem igen! Och timmarna efter de har vi kollat på monsters inc och övat på att gå :) och jag kan ju säga att nico har blivit en riktig hejjare på de! Satan va duktig han är!! Idag gick han över hela vardagsrummet :D :D vi filmade lite oxå, men filmen vart för lång så ska bara kapa av den lite och sen lägga upp den här ^^
Jag har en sån duktig liten kille <3
jag är stolt över att vara DIN mamma min fina pöjk!

Sen så har jag oxå käkat världens godaste ersättnings bar! Nutrilett bar Browni. Helvete säger jag. FAN VAD GOTT! haha ;D tur att jag har en till! Imorrn fixar jag fler!! hoho


Tutte!... va saru?

Juste :) tror nico lärde sig sitt andra ord idag!

första tillfället:
Jag: Kom nu nico så letar vi efter den! Vart har du lagt din tutte? :P
Nico: Tutte :D

andra tillfället:
Jag: nico sa ett ord idag, han härmade mig när jag sa tutte xD
Sofie: nämen nico :D kan du säga tutte?
Nico: tutte

haha ja så kan de gå :)
langar in en video på när han hade lite roligt med en tallrik, har inget med inlägget att göra men äsch! länge sen ni fick se nico in action!


lång dag men ändå kort

Hallojj! så vad har vi gjort idag då? Jo jag och tikko tog en promenad bort till willys och handlade lite.. bland annat nya nappar eftersom han är en hejjare på att slarva bort dem! galet, har vänta upp och ner på typ hela lägenheten efter den jäklans nappen men icke! Ligger ingenstans, och det var den sista av hans favoriter, dem andra VÄGRAR han ta. så de kan gå!
efter affären drog vi förbi Ms kompis och hämtade hem min man xD haha sen traska jag och min lilla familj hemmåt. Väl hemma bakade jag kladdkakan jag skrev om förut, smakade ganska bra.. inte lika god som vanlig kladdis men vafan :) nyttigare!
Sen så slappa vi lite innan vi drog hem till syrran! så hängde vi lite där och nico fick härja så han blev aptrött innan vi drog oss hemmåt igen. Sen slockna han direkt! haha :) <3
efter det blev de dusch och sen till furan med jannica höhö, blev så sugen på popcorn ^^ som jag ändå inte har poppat några av haha yaya

vad tycker ni om den nya headern?? jag är lite osäker om den förra kanske va finare ändå. ja vet inte x)

min herre käkar grädde :) sluta med: grädde på bordet, grädde på golvet, grädde i hela ansiktet, grädde på byxorna, grädde i hela händerna, och slutligen en prins i badet <3

toppen dag!

idag har vi haft mor och son dag! haha kändes de som iaf :) Började dagen med att städa tillsammans, he loves the dammsugare! haha när allt va rent så slocknade han, men när pojken vaknat lagade vi mat tillsammans, chili con carne fick de bli! Och nu vet jag vilken nicos favoriträtt är!! han åt fan lika mkt som jag!!! o han blev tillomed sur när jag skulle duka undan när maten va slut o han hade slickat rent tallriken xD ville inte ge honom mer ifall han skulle få ont i magen.. är ju lite starkt för en sån liten kille :)
sen tvättade vi rent oss och drog ut på promenad! lämnade nycklar till pojkens far så han kan komma in hemma sen :P vidare in på affären och köpte lite mat till imorrn och sen gick vi hem!
väl hemma blev den lilla herrn heeeelt galen!! skulle minsann trycka på ps3an hela tiden så jag skulle dra ner honom på golvet, jävla kul tyckte han :P sa man ajaj och nej så tröck han 5 gånger till så man skulle ta tag i honom, hängde honom upp och ner i luften och då öppna han hela huvet av skratt!!
när jag blev trött så slängde jag in honom i badet, och där fortsatte galenheten!! slänga shampoo flaskor överallt, hoppa så vattnet stänkte överallt, slänga sig hit o dit och ja, det säger väl det mesta! När jannica ringde mitt under allt vattenkrig så sa hon att de lät som de vore fler barn här hemma xD haaahha men icke, bara lilla herrn :)
Sen fick han åka bums in i säng! välling och sen sov han gött!
Så nu chillar jag ner lite i min ensamhet med ett glas cola :) skönt!
mannen min är fortfarande hos sin vän, men det gör mig inget! Är skönt att slippa varandra lite haha ;P han kommer senare lr imorrn. we will se :)
bjuder på lite bilder från idag!


Såhär kul hade nico idag

mosa morsan!

lägg märke till hans fingrar hahahaha

lek med smink!

en sån här tråkig snöig dag har vi städat här hemma på förmiddagen, vid 12 somnade tikko och jag fick tråkigt.. Så då sminka jag mig,haha som jag alltid gör när jag har tråkigt :) fast jag inte tror att vi kommer gå ut något xD haha men tycker det är så jääävla kul!
jag gjorde sotade ögon med vitt glitter intill.. med lila kanter :) den lila ögonskuggan har jag nyligen fått från mamma o inte hunnit testa än så det var premiär med den ;D wop wop!

synd att man inte har någon bra kamera, så fick bli med camen haha. min iphone ville inte ge mig några bra bilder. Så detta fick duga ^^

ps. I miss my long hair!

saknar sommaren

fan vad jag saknar sommaren nu. längtar tills jag kan börja springa ute på mornarna och kvällarna utan att frysa ihjäl. saknar att sitta i solen i lekparken med fika. saknar att se bikiniranden. saknar att sitta på en uteservering med en kall bira. saknar mitt solblekta hår. saknar värmen. saknar att ha nakna ben. saknar solglasögon. saknar nicos fingrar i gräset. saknar mina och jannes (jannica) fikastunder. saknar ALLT! förutom mygg och fästingar..

Har varit till droghandeln och köpte lite droger

har hört att dem här ska vara bra :) ska testa ikväll!

LCHF kladdkaka!

Nu har jag hittat ett recept på en nyttig kladdkaka :) ska prova baka nu någon dag.. den ska tydligen va skit god så vi får väl se ;)

100 g mörk choklad (valfri) Jag kommer att ta 70%

100 g osaltat smör

2 ägg

Vaniljstång (om man vill)

1 msk kakao

 

Smält smör och choklad ihop.

Vispa äggen fluffiga.

Häll ner chokladsmeten i äggen.

Tillsätt innanmätet av vaniljstången och kakaon.

Häll i form. (hacka choklad grovt och sprid över smeten)

Grädda 6 minuter i ungen på 200 grader.

Ställ in i kylen.

Den är god att äta varm när den har svalnat lite men allra bäst är den när den stått ett par timmar i kyla.

Servera med mycket grädde!

 

Har även fått ett lchf recept på bröd av svärmor som ska testas ;D


gaaahahhaha

HAHAHH jag dööööööööör... den ena är mer blåst än den andra. herregud xD
vad är det för stad jag flyttat till??

dirty bitch!


clothes

har städat garderoben nu.. fick ut några plagg till som jag inte använder. men när jag skulle lägga in kläderna igen så kändes det som att det fanns ännu mindre plats då! Trots att lite hade fått flytta ut!! hur ska de då gå när tvätten är klar o resten ska in? -_- o inte tala om alla kläder som ligger på golvet i sovrummet.. herregud.

här är iaf lite av de nya som låg i garberoben, finns även mkt som ligger i tvätten! och lite av det nya har jag faktiskt hunnit gett bort, de som va för stora.

några klänningar, från nelly, fast den svart uppe i vänstra hörnet (som ser ut som ett tält) är från H&M x)

Uppe från vänster: svart genomskinlig shorta H&M. leopardklänning: ginatricot (har visat den förut kom jag på). brun väst från H&M. blommig blus från H&M. Röd mjukisdress (bucorna har jag på mig haha) från H&M.

fejk skinnjacka och kavaj från H&M.

sen har jag en hel drös med kläder som jag köpt åt nico, men dem orkar ja inte visa xD haha
och som sagt, massa ligger i tvätten. Får se om jag orkar visa dem sen ;P

dags att städa garderoben!

har städat här på morgonen och betalat lite räkningar, och nu käkar jag lunch och låter nico sova ett tag innan vi begär oss ut på promenad! :)
har kollat in i min överfyllda garderob nu några gånger.. känns som att hur mkt jag än rensar ut därifrån så är det ändå lika mkt kvar. Vilket gör att det blir stökigt så fort jag letar efter något! Måste sortera!! och när jag ändå kikade in i mig garderob kom jag på att jag inte visat det jag köpt? hade precis ett litet shoppingbegär några månader, and I still have! men nu har jag faktiskt lyckat hålla mig från att beställa och köpa kläder.. på typ en och en halv månad iaf :) ganska stolt faktiskt! vissa kläder beställde jag för lääääääääääänge sen, men fick hem dem i december ;)
är ni sugna på att se vad jag köpte? :P
kan se det som ännu en städning av garderoben ;)

det är svårt att hålla sig ifrån att köpa grejer, men när jag var gravid köpte jag INGET! och nu när jag börjat få den kropp jag vill ha (iaf i närheten) så tycker jag faktiskt att jag förtjänat kläderna ^^ love it!

Hejhopp!

idag har vi varit på stan halva dagen! kikade runt efter något som kunde bli min systers present när hon fyller 23 i slutet av månaden.. men fantasin hade tagit ledigt idag! yaya
gick även till arbetsförmedlingen för att höra med dem va de tyckte jag skulle göra, skriva in mig och HOPPAS jag skulle kunna kirra barnvakt när alla möten är, lr skippa inskrivningen tills nico fått dagisplats! Dem tyckte jag skulle vänta, "likabra" sa dem "skriver du in dig och du inte kan komma när mötena är så kommer dem ju bara komma i ett senare tillfälle, och så kommer det troligen fortsätta" Japp så så vare med de! Men jag ska iaf höra med Manpower nu hur det är med deras sätt att arbeta, mkt möten? hela dagars information? ja ni vet.. får hoppas dem inte är likadana.. jag har faktiskt ingen aning om hur det går till hos dem!? någon som vet?
IAF!
Sen kom även jannica och isac ner till stan i samma veva som marcus hade slutat plugget så då drog vi allihoppa till barncafet och chillade där ett tag :)
efter det drog vi till pizzerian där vi mötte upp M´s kompis, drog en slafsig middag bestående av kebabtallrik! pommes till nico och kebaben och salladen åt mig! höjdare ;)
sen drog vi hem igen i kvällsmörkret och den svala vinterkylan.
så de så, så har vår dag sett ut!
och tror lr ej, men inga olyckor har inträffat idag! wuhuuu.. men än är inte dagen slut!!

mamma hade en önskan om bilder hur det blev i emils rum efter jag målat om där inne:
here you have it! fast utan möblering ;)

före:

efter:

dock gör inte bilden rummet rättvist, för det blev GAAAAAAAAAAAAAALET SNYGGT!

i could kill for this


kunde börja brinna!!

idag hände ännu en olycka med nico inblandad.. fast ingen blev skadad, förutom fritören!
jag stod och lagade mat åt min lilla herre, och han va riktig jävlig med att hålla på o pilla på spisknapparna, lr va dem heter.. när maten va klar stängde jag av dem och gick ut i vardagsrummet, nico stod kvar vid spisen men han följde efter mig direkt när jag försvann ut från rummet.
när den lilla herren vägrade äta och bara ville leka med maten så tog jag tallriken för att lämna den.. in i köket men märker inget först men när lukten kom for jag fram till spisen!! Fritören som stått på spisen hade smällt!! Det var smällt plast överallt!! Nico hade alltså satt på plattan direkt när jag vänt ryggen mot honom! Och nu rök det massor och luktade helvete!!! Skrek på marcus som kom och tog bort nico från köket, jag tog en handduk och lyfte bort fritören, då rann det ut olja på hela spisen, dock inte över kanten, jävla tur. Men när jag lyfte så for det upp ÄNNU mer rök!! Shit, tänkte jag, Nu kommer det börja brinna! VA FAN GÖR JAG NU??
la fritören i vattnet som jag (som tur va) hade fyllt diskhon med redan innan, så då stelnade allt och jag kunde ställa den på diskbänken. Satte på fläkten och viftade med handduken mot röken så den inte skulle sprida sig ut i rummet, upp med fönstret och upp med balledörren. FYFAN VAD DET STANK! tog en gammal tröja och höll för munnen och näsa så jag inte skulle få i mig massa giftig rök, och där stod jag, i panik om att det skulle börja brinna och skrapade bort den smällta plasten, kan tänka mig att det skulle bli svårare om jag lät det stelna.. dessutom så våga jag inte låta de va utifall det nu skulle börja brinna.. vi hade tur att det inte gjorde det, allt lugnade sig ganska fort men jag bad marcus gå ut med nico för att han inte skulle få i sig giftet från plasten.
dööööööööööö... fatta vilken jävla tur vi hade ändå?? Tänk om nico ville äta upp maten, vilket skulle ta längre tid då.. tänk om det hade börja brinna? usch..
hade faktiskt pillat på det där barnskyddet som sitter på spisen idag lite innan jag började med maten.. men jag fattade fan inte hur man gjorde, har aldrig använt mig av något sånt där skyddslås innan så ja, Den verkade trasig tyckte jag.. Men icke! Jannica visade hemma hos sig nu när vi va där så nu jävlar ska det inte börja brinna här! (peppar peppar)
Men jag tycker att det har varit alldeles för många olyckor här hemma nu!! Vad blir här näst??

städat bland allt smink

har länge tänkt att det är på tiden som jag rensar och gör rent i badrumsskåpet bland allt smink.. och nu tog jag tummen ur röven och gjorde det!

helt sjukt egentligen vad smink samlar på sig skit hela tiden ;O haha måste göras oftare! har även två skålar med massa mer smink och smycken som jag måste gå igenom!!
har dessutom nu äntligen fått tag på dem på placeringsenheten! Men tant sa att jag skulle ringa imorgon oxå för att få prata med den tjejen som har mer hand om de mindre barnen.. men hon antecknade att nico har en kusin på den avdelning jag vill ha :) och att han varit där flera gånger och trivs! Så nu hoppas vi att det här går bra!! Sen passade jag på att ringa trygghansa oxå, nicos försäkring, och anmälde hans lilla olycka med läppen, lika bra att ha det dokumenterat ifall han skulle få problem med tänderna i framtiden (: duktig tjej jag har varit idag! Och ännu duktigare ska jag va, men nu blir de käk och sen plocka och dona lite till medans lilla herren sover. pz

inte okej

att man aldrig ska få sova hela nätter...

men jag antar att dem nätterna kommer.. han kan ju inte hålla på o vakna om nätterna när han är 10 år


en dag som denna

en kväll som denna så har jag och min man precis ätit kesella och kiwi, gott som attan! innan det så städade jag undan i köket, och innan det så har jag och nico varit hemma hos jannica på fika :) och innan de så var vi alla fyra till willys. och innan de så har vi bara varit hemma!
ja där ser ni vad jag har gjort! ;) hemma så gjorde jag lite av allt jag hade att göra haha, fick tag på kbab för att dem ska komma o laga vårt tvättställ på väggen, ringde placeringsenheten (som var på möte - så fick ändå inte tag på dem.. döö), kirrade en e-legitimation så jag kan ha koll på min föräldrapenning på internet.. pillade på min iphone så nu vet jag vart den kan befinna sig om jag skulle tappa bort den.. glömt att ringa nicos försäkring ang hans fall han gjorde häromdan., efter jag hade kirrat e-leget och försökt få iväg ett begäran om föräldrapenning utan framgång, blivit förbannad över allt man ska fylla i som jag inte fattar ett skit av.. så har jag lagat mat, och under den lilla tiden i köket så kändes de som att jag hade världens otursdag! inget ville funka för mig.. samtidigt som jag försökte låta bli att bränna maten så letade jag efter vår konservöppnare, och då flaxade min armbåge rakt in i ett glas som stod på diskbänken.. som drog en sväng ner till golvet och splittrades i tusen små bitar, tur va så sov nico.. fram med dammsugaren, dammsög samtidigt som jag rörde runt i köttfärsen.. och när jag öppnade kylen bestämde sig en barnmatburk att anfalla mig. den missa och träffa golvet ist. Men den höll som tur va.. Sen fortsatte jag med maten och det blev frid o fröjd igen fast med ett galet humör som var nära på att spricka ut i många höga arga vrål. de va de :)

egentligen skulle jag skrivit in mig igen på arbetsförmedlingen idag.. men efter många funderingar så beslöt jag för att fortsätta vara mammaledig,. eftersom man inte får ha med sig barn till alla möten dem ska ha med en så känns det rätt, galet.. lr ja vet inte. men att skaffa barnvakt alla gånger man måste dit känns lite jobbigt. Det är många möten och heldagar i början. Och marcus pluggar hela dagarna så han är inte hemma.. och alla andra jobbar, sååå. ni förstår själva.

inte alls motiverad

usch, nu har det kommit en sån där dag då jag har mkt att göra.. men inte orkar ett skit! Seriöööööst.. skulle träna nu på morgonen egentligen, jag ville, men jag orkade inte.. tänkte följa med jannica när hon skulle lämna isac på dagis (då jag kunde få gjort mina ärenden på stan samtidigt) jag ville, men jag orkade verkligen inte.. VAD FAN ÄR DET HÄÄR?? Vart har min super energi tagit vägen?? Och min vilja att träna då? har tappat motivationen.. och det stör mig galet mkt!
Men ikväll tvingar jag mig själv till att träna iaf, får hoppas motivationen kommer tillbaka då. Men måste fortfarande ut och göra ärenden på stan och lite här o där. och jag hörde att det var isgata ute, så kommer säkerligen halka runt haha usch fy.
fan så jobbigt allt ska vara, och nu har jag en arg herre här bredvid som ska slå och dra i allt han kommer åt haha jävla unge :P

dagen jag plussade +

sitter och pratar med min goa vän lina, och då började jag tänka på dagen när jag plussade, att jag va gravid alltså :P
Det var en vanlig skoldag, jag och lina drog hem till henne efter skolan i vanlig ordning, men på vägen hem till henne så frågade hon "men du, när ska du ha din mens?"  -  "ja inte vet jag, det var ett tag sen nu.. ?" svarade jag, utan en tanke på vad som väntade. vi pratade lite mer om det, och beslöt oss för att gå in på konsum och köpa ett gravtest. utan att ens tänka på att jag faktiskt kunde vara gravid.
började bli lite nervös inför svaret, men när vi kommit hem så läste vi på pappret hur länge man skulle vänta, 5 min stod det att det skulle ta, jahapp in i badrummet och kissa lite på stickan.
och jag hann inte ens ta upp byxorna innan jag sneglade mot stickan som låg på handfatet nu, och såg att det gett resultat, på några sekunder!!
Jag ger ifrån mig ett skrik "LIIIIIIIIIIIINAAAAAAAAAAA!!!!!"
lina blir galen och skriker tillbaka.. jag ger henne stickan och båda är tysta, jag skakade som en stucken gris och nästan påväg till tårar samtigit som jag log brett men ändå va skit rädd. lina såg väl exakt likadan ut haha som en spegelbild av mig själv!
vi började skrika, vråla o gud vet vad xD jag minns inte ens vad vi sa. sen blev vi tysta igen.. sa något igen och hoppade och skakade och lina log med hela sitt lilla ansiktet. jag hade plussat, jag var gravid.
haha jag har aldrig känt så många känslor på en o samma gång förut. jag slutade aldrig skaka den dagen..
efter ett tag kom även amy, vi sa inget direkt, men sen kunde vi inte hålla oss längre, amy trodde inte på de först :P  hon sa bara "va?" samtidigt som hon log det där typiska amy leendet haha. Men det var sant, jag hade en bulle i ugnen.
jag var helt till mig, visste inte riktigt om jag skulle tro på det själv.. några cigaretter fick lugna mig, men jag kände redan då direkt att jag egentligen inte ville ta dem där cancerpinnarna, som kunde skada det liv som jag nyss fått reda på växte i min mage. Men det var det enda som kunde lugna mig då, för alkohol som en av dem första tankarna handlade om, skulle inte inträffa helt enkelt. det skulle jag inte klara av.
jag var lycklig, rädd, skakis, arg, tveksam och allt vad man kan komma på.
jag slutade röka, det lilla livet i magen fick fortsätta växa, och jag ångrar mig aldrig!
det var en av de bästa dagarna i mitt liv, och jag fick dela den med min fina lina, som fanns där för att svara på mina korkade frågor som jag egentligen ställde till mig själv haha och som hon egentligen inte kunde svara på heller, men hon svarade ändå (;
det är svårt att förklara vad jag kände den dagen egentligen, för det var så mkt blandat!
självklart ringde jag marcus direkt, och berättade vad vi fått reda på och jag tror inte han heller visste vad han egentligen kände och tänkte :P
men det sluta gött iaf!

Och nu har jag min fina son här :)

bebyme

när jag var liten och hade varit dum satte pappa upp mig på hatthyllan, och där fick jag sitta.. inte fan kom jag ner hller, om jag inte ville riskera att dö alltså.

har varit hemma hos pappa i princip hela dagen :) blev mat och fika, sen började vi prata om just att pappa la upp mig på hatthyllan som liten, och han skulle ha kort på det. Så vi började rota bland alla bebiskort som dem hade, men fann tyvärr inte dem korten :/
men hittade ett par andra goa bilder, på mig och mina systrar
här får ni se några av dem

jag :)

nattis ;D såå skööön hahaha

jag och nattis åker karusell :)

jag och pappsen



nattis haha, man ser verkligen att det är gamla kort xD fyfan vilka jävla kläder

"bortappade" nycklar

haha hände en liten rolig grej typ alldeles nyss ;P
vi va hemma hos jannica, marcus tränade och vi andra mös lite sådär gött i soffan med fika.. sen drog klockan iväg och det var dags att dra sig hemmåt.. väl utanför dörren hittar vi inte nycklarna, vi hade bara med oss mina när vi gick hemmifrån..
jahapp dem ligger kvar hos jannica alltså, jag går tillbaka samtidigt som jag ringer jannica för att be henne kasta ut dem. hon hittar dem inte, jag går upp, letar, men hittar dem inte.. marcus blir otålig och kommer han med me nico. alla letar, inga nycklar hittas, jag ringer bevakningstjänsten och hon i telefonen säger att det kommer kosta 400 spänn (på plats) och att vi måste visa legitimation om dem ska öppna (ingen av oss har legg med oss) jahapp, marcus blev förbannad för att vi skulle behöva betala 400 spänn för att dem bara skulle låsa upp vårt egna hem och för att jag är klantig, jaa alltså, det var alltså jag som var boven med det hela haha tydligen xD
jag säger till tanten i luren att vi återkommer, vi fortsätter leta.. gräver här o där och när jag lyfter upp nicos jacka tyckte jag den kändes lite tyngre på den ena sidan.. känner på fickan, där i ligger något, öppnar fickan och tar ut nycklarna.. DÄR VAR DEM!! hahah vafan? hur hamnade dem där?? marcus la dem inte där, jag minns inget av att jag lagt dem där?? ingen hade lagt dem där? antingen är det någon annan som har dåligt minne lr så var det helt enkelt jag ;P o ja jag vet, mitt minne är KASST! Men jag skulle väl ändå minnas om jag lagt dem där?? nja, tydligen inte om de va så haha
så äntligen fick vi komma hem! Tror nog jag aldrig känt sån hemlängtan förut xD haha shit..
ja tänk om vi hade bett bevakningstjänsten kommit, och behöva betala 400 spänn som vi inte hade? ja, det hade väl varit lite roligt? höhö
men nu är vi hemma, nico som va jävlans trött stupa i sängen direkt! och nu har marcus fått sin köttbit han tjatat om, och jag har mina cola (: alla är glada! höhö
men trots de så skulle jag minsann glömma stuff hemma hos jannica ändå, aaa men va kul (: tur att hon bor nära så jag ska springa över dit imorrn.

hädanefter säger marcus att jag måste ha mina nycklar runt halsen.
mja.. vore nog en bra idé men jag fattar fortfarande inte hur fasen dem hamnade i nicos jacka? trodde jag kanske att det var min egna när jag bar honom? ja så kanske de va..
PUSS ;)

wanted, IKEA

bilden gör den inte rättvis, för den är såååå mkt finare i verkligheten. Såg den när vi va till ikea häromveckan. Perfekt för att ha nicos leksaker i :) Den skulle passa in här inne.
599:-
jag och sofie skämtade om att om nico var dum, skulle jag låsa in honom där inne haha (elaka, jag vet) men fyy så vi skrattade, skulle lägga in mat genom handtagshålen på sidorna och stoppa in en vattenflaska som man har till hamstrar hahaha ne usch så dumma vi va :P skulle jag aldrig kunna göra! Men det va roligt :)

seg morgon

Godmorgon! Idag är vi trötta minsann.. sov inge vidare direkt, och hade en liten kille som ville vakna några gånger och ville inte alls att mamma skulle få sova liiite extra på morgonen haha, bara bita ihop antar jag.
Idag har vi inga planer än så länge, förutom att vi tänkt leka med isac och jannica :)
är sååå trött, men känner ändå för att göra något som man inte brukar.. haha ja alltså att åka iväg nånstans. Men ja jag vet inte. Får se vad dagen bjuder på helt enkelt!
juste :) nico har gjort ett litet framsteg haha lr ja vet inte om man kan kalla de det.. men han har iaf lärt sig göra high five nu :D haha och efter varje gång så klämmer han ur sig ett riktigt jubel! såå sköön! <3 ska försöka spela in de så ska ni få se ;) om ni vill? höhö

bebeismage

när man är gravid vill man inget hällre än att få bort den stora klumpiga magen :P och alla säger att man kommer sakna den när den väl är borta.. jag trodde att jag aldrig skulle sakna det, usch så bökigt och jobbigt det var. men det är faaan sant! usch så jag saknar den! så gosigt ^^ men inte när den va som störst! men där i mitten av allt. åh <3

och jag ångrar att jag inte gjorde sån där gipsgrej om magen.. då skulle jag kunna ha kvar magen för evigt ^^ haha


Blodbad

nico gick vid bordet och snubblade, in i bordet och ner på golvet.. han skrek men jag tänkte inte på så mkt vad som hände egentligen men när jag kom fram till honom där han låg så såg jag blodet rinna från munnen och jag tog fort som fan upp honom och det sprutade ännu mer! Paniken flödade och tusen tankar hann rinna igenom mitt huvud, in med fingret i munnen på honom för att se så tänderna satt kvar, det gjorde dem, blodet forsade men jag lyckades ändå hålla mig lugn för att inte stressa upp honom ännu mer, han blev lugn ganska fort :) och jag duttade med handduken försiktigt för att kunna få bort lite blod för att kunna se hur såret såg ut. En spricka i läppen, ni vet det där vanliga V märket man kan få.. jag ringde jannica och frågade vad man gör med en herre som spräckt läppen och hon bad mig sätta på vaselin för att stoppa blödningen, and so i did! men det hade redan slutat blöda så där kraftigt då,.
Ja så nu var hela han blodig, jag var blodig, handfatet var blodigt, handduken var blodig, golvet var blodigt, allt var blodigt :P
ringde även morsan när jag satt nico i badet och fått bort allt blod från hans lilla kropp, och hon försäkrade mig om att jag inte behövde göra något mer, tankarna som runnit innanför mitt pannben var att behöva åka in till akuten och sy, men som sagt så var det inte så stort jack han fått så att behöva åka in och sen riskera att dem tänker sätta bedövningsspruta i honom och jag blir tvungen att hålla i honom hårt försvann ganska fort.
men eftersom min lilla älskling är en krigare så lever han än och nu dansar han på golvet till waka waka som går på tv ;)

han har ätit, druckit, skrattat, haft napp, och jag har fått torka av honom så han verkar inte ha så jävlans ont iaf :) mammas hårding <3

leka rövare

som sagt så var febern borta idag, men avbokade hans vaccination ändå.. lika bra kände jag så han får lite tid på sig att bli frisk innan sprutorna (risk för feber).. så idag har vi lekt rövare här hemma ist! haha :P och nu sover han minsann! Men mat strejka kan han, fy fasen för ungen som inte vill äta! haha när jag gjort iordning stekta ägg åt mig, och värmt mat åt honom, ja då minsann ska han äta MIN mat och vägra käka sin egna xD sen har han fått i sig yoghurt iaf.. och välling. men gröten ville han inte ha, inget kex heller och inge chips.. saft gick bra då o då. jäkla unge.. gör mamma orolig om det kan vara något fel, men han klagar iaf inte så? ja jag vet inte.. han har ju sina perioder. äta MASSOR perioden och äta ingenting alls perioden. så förhoppningsvis äter han som en häst snart :)
I ALLA FALL! nog om bebis.. vad har jag gjort? förutom att hängt på golvet hela dagen.. ja jag har tvättat och hängt tvätt.. marcus har tagit sönder tvätthängaren över badkaret så nu är det tvätt i hela vardagsrummet ist, hur lyckas människan?? jaja.. sen har jag inte gjort ett skit!

 

i miss summer!

febern är borta!

idag mår vi bättre här i sjukstugan, natten var väl halvt jobbig.. han vaknade vid 2 och va vaken till strax efter 4, haha men han mådde inte dåligt.. han ville leka minsann! Att försöka stoppa in napppen i morsans mun är helkul! Och ville man inte ta emot den blev han lack! så det var bara att öppna munnen och har blev överlycklig haha skrutten min :) men skönt att febern är borta iaf. får hoppas den inte kommer tillbaka nu! (peppar peppar) För känns som han har varit sjuk ett bra jävla tag nu, feber tre gånger på bara några få veckor, och så snuvan förståss som höll i sig ett bra tag!

målaren och febrig bebis

precis hemkommen från syrran, har målat om i hennes sons rum :) Blev sjuuuukt fint! galet höhö, jag gjorde mesta jobber ;) hööhö för hon är sjukskriven och varken kan lr får böka runt spec mkt. Greate helt enkelt! Och på hemvägen så hämtade jag ut våra böcker vi beställt ^^ twilight bok åt mig (den sista som är ur den första boken fast ur Edwards perfektiv) och kalle anka åt marcus hahaha, nördar båda två xD Love it!
Och snart ska man smälla i sig en kopp kaffe och ta lite yoghurt med musli och krossad choklad! nom nom.
Nico har blivit sjuk igen, han har feber, jag som trodde han skulle bli bra nu, men efter sin middagslur så va han glödhet, 38,5 i feber, och han ville inget annat än att ligga i knä och bara va :/ min snuttis! kändes hårt att lämna honom då för att åka iväg till syrran.. och nu sover han så hann inte ge något gonatt mys heller :'( men antar att natten kommer bli jobbig så då ska han få extra kärlek <3 skrutten min. aldrig sett honom så hängig. älskling.

mammas hjärta, jag älskar dig!

skulle jag ha möjlighet, skulle jag sticka tusen nålar i er

blev precis med i gruppen "Stoppa piercingen av småbarn" på fb.. det låg en video uppladdad där man kunde få se en liten bebis bli piercad i öronen, och hon SKREK! RAKT UT! Mitt hjärta tog ett skutt och dog, seriöst mitt hjärta stannade!! FYFAAAN säger jag bara! Hur kan man som mamma låta sitt barn få känna sån smärta?? Man vet ju själv hur jävligt det är, det bultar och är bara förjävligt! Och inte tala om när man ska sova.. usch!
Tänk då er det stackars barnet?? som inte vet vad fan som händer!! Att den personen som den lilla håller som mest kär sitter och håller i en stenhårt i ungen för att h*n inte ska röra sig.. Nee fyfan jag skulle aldrig låta mitt barn genomlida något sånt, bara för att föräldrarna tycker det är fint?? Fattar dem inte vilken jävla risk för infektion, allergier och plåga dem kan utsätta sina barn för? Dem kan ju för fan vänta några år tills ungen själv kan säga om dem vill ha något jävla örhänge. Och att ungen då får veta att det kommer göra ont, att dem måste sitta stilla, och att man kommer få svårt att sova några dar, och att det är en risk dem får ta.
Fattar helt enkelt inte hur man kan göra så mot sina små barn, BEBISAR!! Det gör ont i mig, som fan.
och skulle jag ha möjlighet, så skulle jag stuckit tusen nålar genom alla dem föräldrarna som utsätter sina barn för det här.


hur kan dem skratta åt att barnet skriker??


ingen mat och äventyr på willys

Nico har knappt ätit nån mat idag, tror det är tänderna som bråkar med honom.. haha så jobbig när han får mat, han gapar stort och tar emot, sen in med fingrarna direkt för att ta ut maten och kolla på den, duger maten så stoppar han in det igen men tappar mer än hälften.. lyckat! :P men idag har inget dugit, inte ens välling. bara tagit några enstaka tuggor och droppar sen vill han inte ha mer, men saft har han drukit, i mängder xD skönt med kallt mot tänder som knaprar sig igenom. men han har ändå inte varit gnällig som tur är. skönt för mig wuhuu.
Och vad som är mindra skönt för mig är att halsen gör fortfarande ont så har inte kunnat träna något, fyfan vad slö jag känner mig!!! usch.. längtar tills man är återställd, för då jävlar blir det hårdträning!
Men idag har vi iaf lyckats ta oss ut på en promenad iaf :) blev en sväng till willys med jannica och isac! handlade lite fööör mkt än vad jag tänkt, som vanligt! så nu är man några hundra fattigare då, men ett fullt kylskåp och förråd ;D nom nom!
haha men på affären så var det en liten herre, vid namn nico, som inte gillade läget! vrida och vända sig i vagnen var en kul idé, och att göra mamma irriterad vad ännu roligare. japp japp.. och när vi skulle packa i alla varor i kassarna så kände han att han skulle vara ännu drygare, så då jävlar hängde man ut ur vagnen och nästan rörde golvet, om och om igen.. (kunde inte spänna fast honom då åkpåsen är i vägen). Men då jävlar fick mammsen nog och släppte ner den lilla herren på golvet! haha då var allt så mkt roligare :) krypa runt på det smutsiga golvet var en höjdare.. lika roligt som när herrens mormor släppte ner honom på golvet när vi var på ullared, dock mkt mkt smutsigare golv där nere då han blev helt grå överallt för att skit ;P det slapp vi denna gång! Sen var det tråkigt igen när herren fick inta sin plats igen i vagnen igen, och jävlar vad tråkigt det blev när vagnen stannade då och då på hemvägen ska ni veta!! xD jävla unge alltså haha love you!


lite egentid

marcus är och pluggar, nico sover och jag sitter här och kikar runt lite, blev just lite små irriterad men ska försöka o inte få ut det här på the blogg :P haha
har träffat syrran här på morgonkvisten, vi åkte till måleribolaget och kollade lite färg då hon ska måla om hennes sons rum :) blev en grå färg, kommer bli riktigt snyggt tror jag! Vi startar det projektet imorrn, wopwop! man blev galet sugen på att måla om själv, men när jag känner att vi inte kommer bo kvar senare så känns de lite onödigt.. känner mer för att verkligen bosätta sig när vi fått en trea så nico får sitt egna rum, då jävlar bli det målning och hela kalaset :D haha längtar! brunt brunt och nougat! love it! Och lite lila och neon grönt, det är grejer de! ;) fan så jag längtar! men det här är köping och här finns det inte så mkt lägenheter, inte fina iaf, och verkligen inte på rätt ställen!! gaah.
Och jag längtar tills jag får jobb! Fan så skönt.. ska skriva in mig på manpower och hoppas på jobb hos volvo!
men ja, det är framtiden de..

love


jujujuju

 






































precis käkat rester från gårdagens tacos med mina killar, o här ser ni min frukost höhö vaniljyoghurt med grossad mörk 70% choklad ^^ nom nom

ny vecka, nya tag

nico satt och kolla på bollibompa imorse, helt plötsligt ger han ifrån sig ett härligt skratt :P då är det en kille som står och kastar gosedjur i en basketkorg, ja de va ju jävla rolgit :P hahaha varje gång han kasta så garva han, sötetoker!
iaf.. så började dagen, och jag dricker kaffe och har nyss fått i mig lite frukost :) idag är det slut med ledighetskäket, har nu en veckas tid fan stoppat i mig det mesta.. förutom pasta, ris och potatis som jag faktiskt varit duktig med att hålla mig borta från! Men godis! fyfan alltså, när jag ätit det en dag (nyår) så sitter det fast fan i flera jävla dar! att man måste äta xD tappat motivationen helt känner jag, men antar att den kommer tillbaka när jag väl sätter igång igen. Så ikväll blir det träning :)


full gas!

han kommer bli en hjärtekrossare när han blir stor, det är jag säker på. min snygging ;)

satt föresten och kollade på gamla bilder på marcus som liten hemma hos hans mor idag, och man ser klart och tydligt att han är nicos far ;P får väl se om det blir en marcus utav honom haha fast NO alkis ;P

BIKBOK

tycker sällan BikBok har något för mig.. men nu har dem minsann slagit till i mitt hjärta oxå :)

Nattskräck?

Nico har sen några månader tillbaka vaknat på nätterna och skrikit hysteriskt! och det har blivit värre nu dem senaste nätterna.
förut vaknade han, skrek hysteriskt ett litet tag men sen somnade om ganska fort.. nu de senaste gångerna har han skrikit allt längre och inatt var faaan inte kul!! han vaknade vid 5, skrek och skrek och skrek.. inget dög verkligen! fyfan säger jag bara.. det är inte kul att se sitt barn skrika sådär, utan att vilja bli tröstat, och inget tröst hjälper dessutom. vet inte vad jag ska göra, man blir frustrerad helt enkelt och man vill själv skrika rakt ut.
Mamma sa att det finns något som heter nattskräck så nu har jag sökt lite om det, och det liknar nicos beteende, men ändå inte helt.. det står att det kan hålla på så några minuter, vilket är likt det han höll på med förut, men nu hålls det på i flera timmar?! så ja vet inte.. kan ju fortfarande vara det. Och man kan hjälpa till att få det att sluta, genom att få honom att sova lite längre på dagen, mer sjungande och sagor innan läggdags och försöka få honom i säng direkt när han är trött, så han inte är övertrött när han lägger sig och blablabla. Får göra mitt bästa helt enkelt, min kropp orkar inte mer att behöva vakna på det här sättet och stå ut med allt skrikande. det påverkar mitt humör på dagarna totalt, och jag orkar itne vara förbannad, stressad och irriterad längre. Och det går ut på fel människor, och jag pallar inte ett enda mottryck, kritik lr liknande utan att bli hysterisk och gapa arg tillbaka. ja ni fattar.. jag orkar helt enkelt inte, men jag ska göra mitt bästa för att nico ska få en bra sömn.. göra allt jag kan och försöka låta känslorna ligga utanför för att inte gå in i väggen.
älskar min lilla kille <3

fredag

drog en sväng till västerås idag med syrran och hennes dotter bella :) nico haka oxå på så klart! vi kika in hos IKEA för lite hyllor som sofie ville ha, men sluta med att jag oxå fick med mig hem lite saker ^^ till badrummet! Nytt draperi, handdukar och en toasitts som va svart. så nu är det fin fint där inne hehe men fan så mkt folk de va ute! först hitta vi knappt en parkeringsplats, människorna var som galna gamar! även om regeln sa att det faktiskt var sofies plats så kom en bil i full fart och tog den från henne, från fel håll alltså. ja, vi skratta hejdlöst men vafan? haha galningar :P men iaf.
sen drog vi en hamburgare på max och sen stress hem,. och nu har vi städat här hemma, det första jag gjorde va att fixa badrummet, marcus tog hand om nico och pytte blöja utan att säga emot ?? hahah va hände lixom? sen dammsög han och tvättade golvet, medans jag diskade, matade tikko o sen kila iväg till affären (Y) awesome!
och nu sitter vi här o ska snart bada, nico boxas med mina tatueringar på ryggen och drar i mitt hår, samtidigt som han skrattar o har förjävla kul haha tokunge, men det får han göra :)

Typiskt!

haha minns ni jackan jag köpte åt nico? Den hade inte varit med på rean då.. Men NU är den det, halva jävla priset haha såå typiskt!! xD fan så irriterande! jaja, vad ska man göra.

vårt nyår i lite bilder

ja de blev inte dem bästa bilderna, men jaja ;)

skriver av mig lite.. regeln mellan två vänner

är lite smått irriterad, lr det har jag varit nästan hela dagen.. så att när något litet hänt har det blivit så mkt större bara för jag redan har varit uppspelt under dagen.
Men en sak jag tänkt på ett tag nu.. när man är TVÅ vänner, är det meningen att det bara är den enas jobb med att höra av sig? lr? jag vet inte, men det känns som att vad man än gör och kommer på och frågar om man ska ses så kommer det alltid en anledning till att man inte kan det. tycker fan det är riktigt jävla tråkigt, men jag har oxå tröttnat på att det alltid är jag som ska höra av mig, men sen är det ändå till ingen nytta. för det finns tydligen inte tid för mig? men sen så är det hela världen om jag inte hör av mig på en speciell dag.
Det känns som man bara duger när den andra känner för det.. när vi bestämmer att vi ska ses, så tar jag inte det på allvar längre, för jag VET att jag ändå kommer få ett sms senare att det dök upp något som gör att vi inte kan ses. tråkigt, javisst.
Och ja, jag vet att du har det jobbigt ibland.. men seriöst, jag har varit med om samma sak, jag vet hur det är och känns. Men att det är hela tiden, varje dag, då vi ska ses.. känns inte så seriöst mot mig längre.
Från och med nu är det du som får höra av dig, om du vill ge mig nån dag.. när du känner för det och inte har det jobbigt. för nu pallar jag fan inte mer. och hör inte av dig bara för att höra om jag fortfarande har lust att umgås med dig, för att sen avboka.. för så känns det oxå.
Jag skäller inte på dig nu, men det börjar bli som en vana att alltid få ett nej.. och det tycker jag är synd för jag har förjävla roligt med dig. Och du verkar ju ha lika kul så ja, jag vet inte.
Men som sagt, nästa gång är din tur.. bara för att jag ska slippa bli irriterad och bli ännu mer upprörd, för det blir jag, mer o mer efter varje nej jag får.
aya, ta bara det här inte på fel sätt, att jag skäller på dig lr nått sånt. för det gör jag inte.. talar bara sanning, om vad jag känner.
Sen om det inte ens är med mening att det blir så här varje gång då just vi ska träffas, så ja okej.. visst.

slappar dagar

vi har hållt oss innomhus sen vi kom hem, nico är tokförkyld fortfarande så jag chansar inte att ta ut honom i den kalla luften o kanske bli ännu sjukare. Men febern är iaf borta, lr jag tror det :P han är inte lika varm men jag fick inte ta tempen på honom haha, han bara vände och vred på sig av illska när jag tog fram termometern. så ja, men som sagt är han inte varm. men näsan rinner som en flod! HELA tiden.. och tror ni han gillar nässugen och närdroppar? Nej, verkligen inte! när han såg mig komma gåendes mot honom så försökte han först krypa ifrån mig men när jag fick tag på honom blev det krig! Och han är stark den lilla herren haha inte ens marcus kunde hålla fast honom xD men vi lyckades till slut iaf.. jobbigt att va hård mot honom men det måste göras, annars får han galet svårt att andas och det blir MASSA slemm i halsen och då spyr han av hostarna när han sover. stackarn <3
men nog om det, igår morse streckte jag ryggen.. och det kändes igårkväll när jag bärt upp två kassar för trappen när jag vart och handlade, FYFAAAN va ont det gjorde. sen var jag som en gammal kärring resten av kvällen, idag känns den bättre men fortfarande ont. jobbigt läge alltså..
så vi har väl inte gjort så mkt idag, har städat lite så det ser någorlunda bra ut här hemma.. sen har vi bara slappat.
och det har ändå snöat en massa idag så att vela gå ut har inte varit så stor ändå, men jag saknar träningen.. men vill inte riskera ryggen när den inte känns hel. Får hoppas det går över inom några få dagar.

hemma igen

jag har varit sämst på att uppdatera! Men har ju varit bortrest och då kan man ju inte hänga framför datorn? haha nej precis! Har varit skönt att slippa knappra på den här platta plåtbiten några dagar, nu känns den nästan som en främling, inte kul alls! men det kommer väl antar jag.
vi kom iaf hem idag vid 9 på morgonen.. Nico är tok förkyld så man har itne fått mkt sömn inatt då oron över att han inte skulle få någon luft satt i mig hela tiden, lyckades jag somna behövde han bara röra på sig och jag var klarvaken direkt! stackars min lilla prins, han va så täppt i nos och hals så han hostade först upp en hel slemmhög, efter några sekunder kom även en stor kräka.. stackarn, jag fick över mig haha men det gjorde inget. skönt för honom iaf att få bort lite slemm. mamma hjälpte till att torka bort spyan och la lakan över så jag kunde bädda ner den redan sovande lilla diamanten från min famn. men när klockan var, kanske halv 5 så vaknade han igen och det kändes nästan som att det var onödigt att försöka somna om, mamma och sofie vaknade oxå denna gång. Så vi klev upp. Och innan man han reagera så var vi påväg hem igen till köping, jahapp.. tycker denna helg gått väldans fort. föör fort. nu gäller det att komma tillbaka till vardagen igen, tråkigt.
när vi väl kommit hem iaf så hade marcus gett ett tappert försök till att städa, men ja, jag fick ta tag i det iaf. satte på en tvättmaskin, dammsög, och vattnade min stackars blomma marcus inte SETT hur dåligt den mådde, hängde och tappat färg. stackaren, min fina blomma. hoppas den väcks till liv igen, annars blir jag tvungen att ta mig till åsby igen och köpa TVÅ nya likadana blommor :/ yaya. så lyckades jag krossa ett glas och dammsuga upp nicos strumpa. ja, jag har det inte lätt alltid, sen så har jag typ streckt ryggen så ont gör det att röra på sig dessutom. fyfan säger jag bara.
haha och det mest typiska, när vi hade kommit nästan hela vägen till köping igen så ringde någon tjej till sofie och sa att den person hon tydligen skulle möta imorgon var sjuk, anledningen till att vi åkte hem var därför alltså. SÅÅ vi kunde faktiskt ha kunnat stanna en dag till i södertälje, Men ja vem fan vill gå på stan o shoppa? inte fan vill ja de höhö.. ne men då mådde vi lite dåligt. och ångest att behöva komma hit igen när man egentligen kunde ha stannat kom in i kroppen, blä. hatar vardagarna, som ser exakt likadana ut hela tiden, fan så tråkigt! JAG VILL HA ACTION! haha
vart var jag nu då? ja juste, jag har det inte lätt alltid haha men vet ni? jag har börjat läsa på den sista boken av Twilight., filmen kommer ut nu i år oxå. fyfan säger jag bara, jag är sååå kär i edward hahahah störd är jag men fan så kär haha, han gör mig glad när jag är ledsen haha seriöst. jag vill ha honom ^^ det bästa är att marcus låter mig va farligt kär i edward, så jag behöver inte hålla det hemligt ;) jag och sofie har setat klistrade på filmerna som redan finns hela helgen, sen så började vi läsa sista boken i bilen hem. vi läste i samma bok haha gick väl sådär. men jag blir nog tvungen att låna ut den till henne sen när jag har läst klart. vilket inte kommer ta så lång tid ;)
nää nu blev det lite långt inlägg, trisst!
kommer bilder senare! pz

RSS 2.0