borta bra men hemma bäst . . .

känner mig riktigt taggad när jag tänker på att åka iväg ensam med syrran imorrn.. men när jag tänker på stunden då jag ska gå ut genom dörren utan nico får jag ångest. hur ska detta gå?
Kommer ihåg första gången jag skulle vara utan nico en natt.. då jag skulle ut och roa mig lite. Fick tårar i ögonen när det var dags för honom att åka iväg hem till sin moster. Det gick bättre gångerna efter det men nu handlar det om en HEL HELG. två nätter.. herregud.


kvällskvisten

gokväller! färgat håret, så nu är jag vit igen i hårbotten :) smarre! stackars hår.. IAF, har inte packat ett skit! Men som tur är så åker vi inte förens vid 12 imorrn så då hinner jag kirra det innan, har ändå en hel del tvätt som ska med som fortfarande inte torkat helt och hållet så det får hänga över natten. det enda som ligger i väskan nu är mina älskade skor, och två par strumpbyxor :P haha. I nicos väska ligger overall, stövlar, två tröjor och flarre. Resten tas imorrn de med!
så vad har vi mer gjort idag? ingenting dessvärre! ingen energi och vädret blev lite mulet ändå så det kändes skön att bara va hemma iaf..
Nico gillar verkligen falukorv. Vi åt det idag tillsammans med mos och kan ju säga att han åt med hela kroppen, och en hel del fick han i sig oxå, iaf av korven, för moset satt på kroppen! försökte tappert att ta bort det först med tvättservetter, men när jag var klar med ansiktet på honom så ska han såklart dra handen genom ansiktet och han blir lika skitig igen, så han fick åka rakt ner i badet efteråt.
väl i badet så fick han tag på en schampo flaska, och han tyckte det var väldigt roligt att trycka ut allt i badet så det kom en massa skumm. dock inte roligt när han dränkte hela ansiktet i det så han såg ut som en tomte.. då var det roliga slut och han ville upp!
det var våran dag de :) hej!


packa packa packa

lillen sover så jag borde egentligen packa inför imorrn! Men orkar inte.. dessutom hänger det mesta av kläderna på tork då jag tvättat hela morgonen :) hoho.
vet inte ens vad jag behöver ha med.. och vad nico behöver ha med sig till morfar. hmm. kläder, välling, servetter, nappar, flaskor.. typ? ytterkläder, skor. vagnen. dah. mkt att tänka på.. och till mig själv då? kläder, smink.. pengar. typ? vilka kläder? vilka jackor? skor vet ja iaf.. mina nya kära <3 . . .  mobilladdare! plattång, borste, tandborst. döööh. det mesta är ju sånt som jag måste packa ner imorrn efter andvändning. usch. hatar tiden innan man ska åka bort.. får ALLTID ångest, och nu när inte ens nico ska med mig så är det dubbelt upp! fyfan. nico kommer må bra, det vet jag. men jag kommer må skit som vanligt när jag är utan honom. och det här är första gången det blir en hel helg!! "lugn, det är ju bara en helg" säger marcus.. ja lätt för honom att säga.
ska sno med mig lite shots av honom så jag har att smutta på i bilen ner så jag inte kolapsar totalt!! min älskade lilla parvell! hur ska detta gå??


promenad i solen

Jag och min lilla herre har varit ut på en riktig långpromenad idag :) vi knalla ut runt 10 tiden och kom hem vid 3! ont i benen? japp!
vi drog en vända in på biginn i hopp om att hitta något snyggt inne på hm.. kom ut med en tshirt åt marcus och två overzice linnen åt mig.. konstigt nog så hittar jag fasiken inget snyggt när jag har pengar. men när jag är fattig hittar jag MASSOR. kan det va att man blir snål när man har råd? kan va.
iaf... sen kika vi in på skinngubben för att bara kolla. dyrt som vanligt men hittade många snygga jackor! gick därifrån tomhänt :) och drog vidare ner till stan där vi (nico) tog en fika i solen med kex, festis och yoghurt! kollade runt lite överallt men hittade inget jag som jag fick lust att köpa. tråkigt men sparsamt haha! så då gick vi hem igen.. på hemvägen tänkte jag ta en lite roligare väg.. precid bredvid ån, där det brukar sitta massa alkisar haha (satt inga där nu) och då helt plötsligt hoppar en iller fram! lr vad det nu är för djur.. haha liten söt krabat hoppade upp från vattnet och sprang över till andra sidan precis framför oss. Den blev jagad av två skator! usch och fy på dem!! försökte ta en bild, men har inte bästa mobilen just nu så det blev bara skit bilder haha x) men roligt att få se något nytt! såg faktiskt en sån för några år sen i arboga ån. ingen trodde mig när jag sa vad jag sett! haha liten dum unge, vem tror på dem?? yaya de va de.
Sen har vi bara varit hemma och försökt ta död på tiden.. nick blev kanontrött tidigt idag så han somna strax innan 7! han sov inte mkt på dagen så jag förstår honom :P så livlig som han är vaken!
Och nu har man beställt lite smink från elf! Fasen vad billigt det är där!! 30 spänn för en mineral foundation lixom.. inte illa! den jag har nu kostar ungefär 200 spänn från make up store! sjuuuukt.
Elf hittar ni HÄR! återkommer med en resention sen när jag fått hem det och provat allt :)


Sunshine!

Godmorgon! Solen skiner, teletubbies rullar på skärmen och jag sitter med en inpackning i håret :) snart dags att skölja bort skiten och sen tar vi nog oss ut en sväng! Ingen aning what to do men något ska väl jag och min bebis hitta på.
Snart är det fredag, då jag och sofie ska köra ner till småland för fest! Nico ska ju som sagt vara hos sin mofar under helgen.. och tror ni inte han började hosta igår? nico alltså.. typiskt ? Jotack. Och sofie unge ligger hemma med magsjuka. Förhoppningsvis klarar sofie sig. Annars får vi stanna hemma helt enkelt. Jag blir iaf itne förvånad, för det är alltid såhär när vi planerat något långt innan. tråkigt.
hoppas på det bästa iaf!

Jag är grymt sugen på att ta en sväng in till västerås och kolla i affärerna.. här i stan bjuds det inte på mkt kan man ju säga! usch för småstäder, vad gör jag här? haha x)
men dock finns inte orken till att släpa upp en vagn med en bebis som hatar att sitta stilla på ett tåg.. blä.

Nä nu är det dags att skölja håret. cu!

snabbt

snöade imorse.. inte okej! Men dagen blev bra ändå.. gick ner till stan och mötte Mr.M.. hade möte som gick bra men ändå helt onödigt kändes de som. yaya.. gick en snabb vända in på bolaget och sen hemköp. Marcus köpte en lakrits shots flarre.. fan så sugen jag varit på de nu ett bra tag! Skulle sitta gött att ta en och smutta på. Men inte idag :)
sen kirra vi mat och vandrade hemmåt.. Så det var väl de haha.
hinner inte skriva någe mer nu, DH börjar :D wopwop! hejhej

min fina

ja okej.. det blev bara en bra bild ^^
here you go!

min stora kärlek!

såå trött

och såååå död! Stått upp mest hela dagen sen kl 8 imorse :P haha.. men värt det! Och kul hade jag. sådeså (:
kom hem runt halv 7 lr något sånt.. kanske tidigare vad vet jag. Blev mött i dörren av världens goaste lilla kille ^^ som jag saknat honom idag! Sen satt vi bara och mös i soffan tills han skulle lägga sig.
Så.
ni undrar säkert vad jag gjort idag? Det får ni inte veta :) hoho. det är en heeemliiiiiiiiiiiis. puss

släger in lite bilder från gårdagen stralle!

söndag

kvällen har kommit, en timme tidigare än vanligt! nico har hållt sig vaken heeeela dagen.. vilket sluta med en ganska gnällig kille nu mot slutet.. så lite skönt var det när man kom på att vrida fram klockan en timme haha x)
Idag har vi varit ut i lekparken.. nico lyckades ta några steg med skor, dock skulle han hålla handen så han gick ju inte helt själv :P men duktig var han iaf.
Och jag hade självklart tagit på mig alldeles fel kläder så jag skaka tänder tillslut! uschamig.. så det blev inte länge i lekparken!
Sen hem och så har vi inte gjort nå mer spec..
Imorrn blir det spec därimot.. inte för nico men för mig! Men det är inget jag tänker ta upp här hiihi :) nico ska iaf få vara hos sin farmor under tiden.. upp tidigt blire. usch :P yaya. bara att vänja sig.
nu ska jag dricka kaffe med min man och vänta på att fenomen ska börja :)

skor skor skor

är på jackt efter ett par skor till nico.. hittade en as grym sida med riktigt tuffa barn skor :D
hur snygga?

mina favoriter är nog de här vita längst ner.. iaf av de här tre! Det fanns sååå många snygga! galet! dock är priset inte så roligt men vafan.
Här hittar ni sidan.

febern kom och gick.. och sen kom den igen

natten gick bra! Nico sov hela natten igenom men vaknade halv 6 imorse.. då fick han komma upp i vår säng och så mös vi lite framför barnprogram innan vi somnade om igen :) vaknade sen halv 9 och febern var som bortblåst! och han var en tand rikare! så det var därför han hade feber hehe..
Men sen kom den tillbaka efter några timmar :/ kanske den sista tanden som kommer nu? tror det är den sista iaf.. ser alldeles fullt ut förutom ett mellanrum bredvid framtänderna på nedervåningen :)
han fick sin sista alvedon och nu leker han medans den håller febern borta. Och för mig var det bara att ta cykeln ner till stan för att skaffa fler suppar, hade en kvart på mig och var nere på typ 3 min haha cyklade som en dåre kan man säga :P men vad gör man inte för sin lilla skrutt?
hann även in på lindex en sväng, köpte torr shampo och cotton pads.
sen cyklade man hem igen. inte lika snabbt men fort gick de :P haha. härligt väder är det oxå så det var lite tråkigt att man inte kunde gå ut med skrutten till lekparken!
yaya. Det var de.. Får hoppas han mår bra tills imorrn så man kan gå ut då :)
Och nu gäller det att lära honom gå med skor!! satte på honom hans nya stövlar han ärvt från isac men han vägrade ta nå steg xD haha han bara stod där och öppnade hela huvet med tårar haha.. inte roligt :P
yaya. have fun!

stan, skor, mat, sjukstuga

idag har vi varit ute på språng :) vi drog ner till stan redan vid halv 10 ungefär, men när vi ännu inte hade kommit ut så såg vädret helt underbart ut! Men när man väl kommit ut så blåste det kalla stormvindar, solen var inte alls framme så mkt som innan och det var helt enkelt INTE SKÖNT ute som jag trodde. Men det hejdade inte oss! Vi kikade lite här o där på stan ett tag. Fick en ny näspiercing då den jag hade hade ramlade ur när nico gosa in sitt huvud i ansiktet på mig och försvann spårlöst.. ingen vit hade dem heller så fick bli en ljusrosa hoho. iaf.. Sen drog vi en macka på latte, jannica och jessica var oxå med :) Sen drog vi fort hemmåt och lämnade nico hos sin farmor innan vi for till willys för att handla mat! Och hämtade ut mitt paket från posten ^^ med mina underbara skor! Och vet ni vad? I LOVE THEM! SÅÅÅÅ JÄÄÄVLA SNYGGA! Satt perfekt och det ser ut som jag har minifötter haha så fint! Nu har jag ingen kamera med batteri så kan inte visa er.. Men det kommer :)
Efter willys drog vi och hämtade isac på dagis, och när vi ändå var där och jag inte lyckats komma fram till dem på telefon så pratade jag med dem om inskolningen för nico :P Så nu är det klart, vi vet vilken dag och tid nu. Tjejen jag pratade med, en av dem som kommer bli hans lärare, fick jag veta att det är mina systrars (sofie och camilla) syssling :P haha de ni! man kan säga att det är min halvsyssling då haha lr bonus, vad nu ni kallar det ;P det fick mig att känna mig tryggare faktiskt, även om jag inte känner henne. Men att det är släktning till min familj så ja.. ni fattar :) nice!
väl hemma så hade marcus hunnit komma hem från skolan så han kom och hämtade kassarna och jag sprang upp och hämtade nico hos farmor.. hann va hemma en stund, och efter bara några ynkla skedar med mat och lite bus med isac som kom på besök med mamma jannica så sa det bara poff och han hade 39,4 graders feber :( skrutten hängde som en trasa på mig och nu sover han efter en alvedonsupp.. älsklingen min :( han som precis blivit frisk och ätit bra som fan.. typiskt!!
Så imorrn blir det att fylla på förrådet med alvedon då dem håller på att ta slut.
stackars lilla nico <3 hoppas han sover bort det tills imorrn!


I LOVE MY SON <3 .. AND I LOVE MY SHOES!

min lilla sjukling <3 gammal bild från januari då han hade feber :/
haha är han inte lite lik emil här?

my lovely shoes! sååå mkt snyggare i verkligheten!!

dagen innanför

vi har haft en dag hemma idag :) vet inte riktigt varför men tiden räckte helt enkelt inte till. konstigt nog! Men jag hade iaf ett trevligt 3samtal (tre personer pratar i telefon från tre olika mobiler från tre olika platser för er som är tröga och inte fattar ^^) med Lina och Peso. två timmar satt vi och bubbla medans Tikko sov haha. Tiden flyger ivär när man har roligt helt enkelt. Så har vi haft Isac på besök oxå någon timme när mamma Jannica var på föräldramöte, Så pojkarna har fått leka av sig lite hehe. det blev jagis mest, bus bakom gardinen och till slut film för att lugna ner dem :) isac lugnade sig och satt klistrad i soffan med no kontakt med omvärlden förutom bilarna på filmen, nico försökte hela tiden få hans uppmärksamhet men han gav sig till slut när han insåg att det var helt meningslöst.
Sen somnade han som en stock när isac och jannica gått hem igen :) haha
imorrn tar vi oss ut iaf så nu vill jag ha solsken hela dagen!! Dra en sväng i staden och sen tänkte jag våldgästa syrran, visserligen vet hon redan att vi kommer nu när jag pratat med bella (dottern) men vi kan alltid låtsas. det blir roligare så!

miss my lina, miss my sthlm

sol sol sooooooool

nico sover, marcus är i skolan och jag sitter här i vanlig ordning och kollar mail och planerar hur dagen ska bli :) haha. Kontaktuppgifterna för dagiset kom upp på sidan för en stund sen och jag har slagit en pling till dem, men tjejen skulle vara tillbaka till kl 4. Så jag fåt gott och väl vänta. Hatar att vänta, vill få saker gjort direkt! Förhoppningsvis kommer jag ihåg att ringa. den tiden på dygnet brukar va den mest hetsigaste xD antingen är jag på gymmet, lr så är nico på det där humöret med blandade känslor haha. Får hoppas på det bästa helt enkelt! :)
Solen skiner för tillfället, jätte fint väder imorse när vi gick upp! Klarblå himmel med sol. Sen plötsligt så stängde molnen sig och gav den där trissta känslan. grått. Och tillomed några snöflingor ramlade ner.. men nu skiner eldbollen igen och det ser fint ut :) när nico vaknat så tar vi nog en sväng ut. Kanske lekparken?? Premiär såfall för iår :P


NICO HAR FÅTT DAGISPLATS!

Yesss, fick ett samtal idag från placeringsenheten. och hon berättade att Nico nu har fått dagisplats :D wuhuuu!
Har godkänt och så skulle det komma upp kontaktuppgifter till dagiset och information om inskolning.. kom det? Nopp. Fattar ingenting haha, antingen kommer det väl upp strax lr så får jag kirra den informationen på egen hand. Hur som helst känner jag en stoor lättnad av att han äntligen fått en plats!! Nu jäklar ska jag ut på arbetsmarknaden och söka som en idiot!! Så fort nico är helt klar med allt och hans schema kan börja på riktigt :) fan va gött!
haha det dryga är ju att det var tillomed jag som fått ringt och gnällt och skickat mail till tanten så dem skulle kirra det här. Skickade ett mail igår, hon som är så svår att få tag på, så hon ringde idag. Greeate lixom.
Jäkla service ;)

Och idag ska jag äntligen få träffa Beccas lilla Isabell ^^ wop wop! Bra dag idag.

Hjärta på handen

skulle de inte vara coolt att tatuera in något sånt här? med en bästa vän. Jag och Marcus ritade alltid in det här på våra händer i början av vårt förhållande haha, rätt gulligt :)

Lina, vad säger du? haha ska vi kört påt? ;)

Exclusive Matsumoto 3

Snart mina <3

Egentid deluxe

sitter i min ensamhet och njuuuuter!
Nico och Marcus har gått över till jannica och isac så jag har det verkligen lugnt nu :) skönt som fan ska ni veta! Och nyss pratat med pappa i telefon om att han kan ta nico över helgen då vi planerat att åka ner till småland. Mamma och peå ska ha kalas så det kändes inte rättvist mot nico att släpa med honom i 4 timmars biltur och sen att det ska vara kalas där nere med mkt folk och musik när han ska sova. Så han får en åka bil i en kvart och vara hemma hos morfar, yvve och erik ist :) Och det är dessutom bra för honom och mig, att vara ifrån varandra lite. Men vettefan hur jag ska klara det? haha att va ifrån honom en hel helg. usch. Men det kommer gå bra :P hoppas jag!
det här med att åka bil har blivit ett problem för oss xD nu när nico kan gå och nästan springa så vill han aldrig sitta stilla! Att åka bil är det tråååkigaste han vet!! ajajaj vad arg han blir!! haha en minut går bra, men två funkar inte! haha :P uschamig.
Nee nu ska jag fortsätta att njuta av ensamheten och kaaanske klicka hem ett par skor! wop wop

En unge i minuten

såg ni det igår? Det gjorde jag :) så himla mysigt program! även om det blir lite panik här o där så slutar det hela tiden gott ^^
Man får värsta nostalgi känslan i kroppen. Jag har ju faktiskt legat i ett av de där rummen som dem är i och fått fram lilla nico ^^ kommer dock inte ihåg vilket nr på rummet, men har en svag känsla av att det var rum 8!
iaf.. Fan det är så häftigt att se på när dem får sina småttingar, man vet hur det känns och man håller andan själv varje gång dem ska krysta haha sjukt xD Och tro fan man får fram några tårar när bebisen kommer ut. åh så mysigt!
I mobilen jag använder nu (mammas) så finns några gamla medelanden kvar i den som jag skickat till henne förut, bland annat ett, där det står (Vi är påväg till bb nu) haha :P och bara den enkla meningen får en att fyllas med lycka till hundra! Marcus skickade iväg det smset i ambulansen när vi åkte in. fan så härligt. Jag vill göra om det igen! Men vill inte ha några fler ungar haha men skulla faktiskt kunna krympa nico och stoppa in honom igen bara för att få göra om det ^^ för det är sååå häftigt! tur i oturen hade jag med att det gick så snabbt för mig, skulle gärna vilja hinna ligga där i rummet och faktiskt hinna komma på vad som egentligen hände haha :P
Men iaf så älskar jag det programmet! Usch så mysigt ^^

En sväng till Arboga

sådärja, nico sover redan.. hade verkligen ingen ork till att ge honom någe mer uppmärksamhet. mina ben värker och mitt huvud vill bara lägga av. hoho.. och han va ändå lite småtrött så nu sover han och jag får sitta i lugn och ro (förutom det jäkla nhl spelet i bakgrunden). Har varit till arboga idag, tog bussen in dit och det tyckte herrn va kul till en början.. men mot slutet blev han uttråkad som vanligt och ville bara böka omkring och inget dög. härligt. Kom fram till slut och valkade vidare hem till pappa :) där blev det lite lunch och sen drog vi ut på lite promenad! Gick runt lite här och där och in på en klädaffär, och nico blev ägare till en Alfons tröja :) riktigt fin!
Sen hemmåt igen och så kom yvve och erik hem, blev lite fika och sen körde pappa hem oss till köping. Så.
Här hemma har det inte hänt så mkt, lagat mat åt lillskrutt, lekt med skrutt och bara varit med skrutt, så haha.
Nico har förövrigt blivit riktigt duktig på att äta själv med gaffel! Sked är lite svårare xD Så idag fick han i sig två korvar HELT SJÄLV, utan att spilla någon bit på golv lr bord :D förutom lite mos som hamna på bordet som han snabbt kleta ut överallt ;) men en riktig hejjare är han på de! Duktig kille.

Imorrn ska man vandra bort till biginn och lämna in klänningen jag beställde förut, den va inte riktigt värd den summa den kostar så den åker tillbaka! Och vem kom på idén att byta plats på posten?? den låg här i affären förut men nu har dem flyttat den dit bort?? vafan lixom? dö. Men ist för klänningen så ska jag införskaffa mig ett par skor ;) sjuuuuuuukt snygga!

Nico petar mormor i örat xD

varning för högt skratt


Så fick man något att göra iaf :)

så fick man något att göra iaf då :) drog ut till ankdammen med nico och matade ankorna, drog sen en liten prommis och stötte på sofie som kom konkandes haha så vi haka på henne hem till dem ;D där oxå morsan dök upp en snabbis och tog en tårtbit på väg hem från smålans för bella som fyller år. Men det blev bara en snabbis som man såg henne innan hon drog gasen i båtten hem till södertälje igen.
Sen drog även jag och nico hem.
måste berätta att påväg hem till sofie så slängde nico bort sin napp, som tur va hade jag en extra i väskan (den sista) som han kunde ta.. Tror ni inte han kastar bort den oxå på vägen hem? Jodå, det gjorde han! Kolsvart var det ute oxå, och inga lampor i det här jäkla området. Så det var bara att kalla ner marcus som kom med ficklampa, han tog upp nico och jag gick på nappjakt! Hittade den till slut borta vid parkeringen framför furan (y) Tur va de, annars hade vi fått en helvetes natt!! usch.
Hem igen. Killarna satte sig i badkaret medans jag diskade och vek in tvätt. Och nu sover den lilla herrn medans den stora herrn fortsätter badet. Och snart får vi besök hoho

fan så tråkigt att man inte har någon kamera.. så tomt här i bloggen!! Får slänga in lite gamla bilder ist. lr kanske en video där nico petar fingret i mormors öra?? ;)

utröstning i bb ikväll, hoho spännande ;) vem tror ni åker ut? Jag tror Nicky.


söndag

hejhopp! solen skiner idag igen och vi ska väl ta oss ut sen så småning om.. Hade planerat att åka in till arboga idag men när jag kollade på bussar som skulle ta oss hem igen så gick den sista redan vid 2!! hatar småstäder, seriöst.
Och pappa har skadat armen så pass att han inte ens kan sätta på sig en tröja, så köra bil kan han inte.. Men blir troligen att vi åker in imorrn ist, då går väl bussarna oftare.
så.. får se vad som händer ist. nico sover för tillfället så jag passar på att sitta här, med huvudvärk som vanligt -_-

***

så jävla trött på det här, förhoppningsvis är det snart över. Fan så skönt!

tråkigt till roligt

så.. då var även denna dag snart slut :) började med att jag och nico bakade ananaspaj! SÅÅÅ GOTT, med vaniljglass. hoho sen när nico somnat hade jag sååååå tråkigt och sååån låg energi! Fick nästan panikkänslor haha, och fick ett ryck om att åka till södertälje. Men den tanken försvann rätt fort då jag kom på att jag har en hel del att göra i veckan. såå... jag blir kvar här i tråk köping iaf. Så jag läste lite teori ;) deeeeni! Kom på idag att det vore jävla bra med körkort just nu. Har ju börjat känna att jag vill flytta tillbaka till södertälje, men om jag hade haft körkort så kan jag ju faktiskt bo kvar här haha och åka dit när som helst när jag velat :) as bra ju. såå.. nu ska jag fasiken börja plugga! Har redan pratat med pappa om att gå på sånt där möte som man ska gå på. Nu jäävlar! tänker minsann inte vänta så länge som morsan gjorde ;) hahahha sen bakade jag igen, då fick de bli hallongrottor!
IAF..
Jag slutade att ha tråkigt då jag fick besök av elin :) vi pratade och lockade hennes hår. trevlans!
Sen var hon snäll o köra hem hos till sofie innan hon skulle hem. Där bjöds vi på fika och nico fick leka av sig som vanligt, kom hem strax innan nio och nico stupa i sängen direkt efter tandborstning och vällling. go kille :)
Vad bjuder denna kväll på nu då? ingen aning. antagligen ingenting :P men skönt det med ibland!

min fina kille :) dags att klippa på sidorna igen!

trååååååååkigt

är sååå jäkla trött! bara degar i soffan just nu.. usch. Huvudvärk har jag oxå, IGEN. Har säkert fått en hjärntumör lr nått för jag har för fan ont i skallen hela jävla tiden -_- och grannarna har spelat nu ett bra jäkla tag nån dålig jävla musik med bas som uta helvete.. basen går lika dant hela tiden "duuum dum dum dum duuum dum dum dum" typ. vilket inte gör att mitt huvud mår bättre. usch.
nico sover nu som tur är, för har jag verkligen ingen ork till att hela tiden höra hans skrik "MAAMMMA MAMMA MAMMA".. han är en riktig mammagris nu, BARA jag som gäller. som en liten svans hänger han efter överallt jag går. Får inte ens gå på toa ifred haha shit jävla unge :P
solen skiner, vilket betyder att det är ett stort hav ute.. Har lust att gå ut men inte att bli blöt om fötterna haha xD bada kanske?

Ne nu vill jag till södertälje igen -_- där har man iaf något att göra.. som att träffa kompisar. Här är det inte mkt att hurra för direkt! VILL DIT NUUUU! kanske åka i imorrn när pappa ska dit o hämta nattis katt? hmmm ;)

JAG SAKNAR MIN VÄN!

min fina Lina <3 kom hiiiiit!

bakat hemma hos sofie!

gissa vart jag varit idag? hoho. Hos sofie xD börjar bli en vana det här haha men jag klagar inte, vi har roligt! Idag har vi bakat, som vanligt ^^ men idag testade vi faktiskt att göra sånna där Macarons, ett gäng som va rosa med chokladfyllning och ett gäng gröna med päron fyllning. RIIIIIKTIGT SMARRIGA blev dem :) små söta. Dem gröna blev godast, smaka päronsplitt! 
har ingen bild på dem vi gjorde men äsch.. fixar de imorrn då vi ska dit igen haha. Sofies dotter bella fyller nämligen år nästa vecka så dem ska bjuda på lite fika imorrn redan :)
sen gjorde vi inte så mkt mer, nico sprang runt och lekte med sina kussar och vi åt, ovanligt? nope.
vi var och storhandlade oxå, lika snabbt som man fick pengar så blev man av med dem haha men nu har man iaf mat i kyl/frys/skafferi så man klarar sig ett tag framöver ;) Toppen!


big brother

tycker inte ni oxå att dem kör den helt fel tid?! KLOCKAN 10 LIXOM?? vafan är de? .. jag hinner dö innan klockan blir så mkt. okej, där ljög jag. nästan död är jag då. Men idag är jag sinnessjukt trött!! skulle kunna somna vilken sekund som helst!
men jag måste hålla mig vaken ändå, lr måste måste jag inte. men hatar av någon anledning att kolla när det är repris. Och dem är dessutom kl 7 på morgonen och 7 på kvällen. Alltså: nico är vaken båda tiderna, lr sover den första, och då sover jag med. Så dem tiderna funkar inte för mig.. tycker de borde sändas vid halv 9. det skulle bli perfekt!
men ja jag får väl bara gilla läget antar jag xD


tråkigt inlägg.se

skön dag :)

då så.. då har man fått lite gjort idag oxå då! Har varit ner till stan och lämnat in Iphonen och pratat med kbab. Sen så har man skickat iväg viktiga mail. Städat medans M och N är hos svärmor och käkar, så nu har jag lite egentid! Vi har dessutom varit hemma hos sofie en sväng och hängt lite bara :) Vad har jag mer gjort då? Jo, jag glömde lämna tillbaka klänningen till posten. Får se om man har ork till att lämna den sen, lr så får det helt enkelt bli imorrn! ;)
Senare ska jag fylla i lite viktiga papper som ska iväg.. Så. jag har väl varit lite duktig idag iaf? känns skönt. känns bra. så det är nog skit bra det här.
solen skiner och det kan inte bli bättre! Längtar till sommaren så vi slipper massa tjocka kläder och kan va ute o leka :D

mamma älskar dig nico <3

en bild från idag

glassss, nom nom :)

such a big miss.take

idag mår jag bra :) fast känner ändå hur magen jobbar lite extra när jag käkat något.. går på fullvarv kan man säga hehe får iaf behålla allt ^^. Men idag har vi kommit ut ordetligt iaf! Syrran ringde vid 11 tiden och vi bestämde att gå ut o gå. Så ut gick vi! in på willys, sen ner mot stan och hem till henne :) där vi bakade pizza! Fyyfaaan i helvete vad gott det var! Jag käkade nog upp mig för de här dagarna jag knappt ätit något överhuve taget på haha xD helvete alltså, fortfarande koma mätt även om det har gått snart 6 timmar sen vi åt haha och jag överdriver inte! Jag bokstavligen rullade fram hemma hos henne hahaha härligt!
sen när hennes ungar kom hem blev det full fart på nico! usch så han gillar att leka med dem :P även om dem nu är 10 år äldre än honom hehe och dem gillar att leka med honom. inte ofta sånna stora barn gillar sånna här småttingar. alltså att leka flera timmar med. nico har tur :)
men iaf. rullade lite här o där hos sofie och sen blev det dags att gå hem när nico börjat rulla ögon haha och nu sover han som en stock efter kvällsbadet! min gosing. mamma loves you mega much! <3
imorrn har jag bestämt mig för att göra en hel del viktiga saker, viktiga telefonsamtal ska göras, saker ska bli inlämnat och blablabla. stress, ångest och illamående kommer säkert komma fram.. men måste göras helt enkelt! Men sånt man får ta och det är bara att bita ihop :)
P U S S

döööööööö

så.. har inte uppdaterat nånting typ. Men det är för att igår blev jag sjuk. IGEN.
började med migrän och fortsatte till illamående.. sluta med att jag satte mig bredvid toan för jag kände hur kräkan låg och väntade i strupen. Men inget kom.. kanske för att jag knappt ätit något på hela dan, dvs inte hade något att spy upp! Jag och nico la oss och vila vid 3 tiden mitt på dan, och vaknade klockan 6!! gah. Marcus väckte oss dessutom.. så vi hade nog kunna sovit längre om så vore.
Marcus fick ta hand om nico hela kvällen, för min plats blev i badet och i soffan med mjukisdress OCH morgonrock över. feber hade jag fått. plus illamående, plus migrän. Jag mådde alltså inte bra!
sen somnade både jag och nico klockan 9 igen, meningen va bara att jag skulle ligga bredvid nico o mysa medans marcus gjorde mat (jag kunde inte känna lukten av maten utan att vela spy rakt ut) men han somnade nästan direkt i vår säng och jag försökte tappert hålla ögonen öppna för att inte missa bb. Men jag missade det.. vaknade igen sen vid 2 på natten då marcus gick o la sig.. Då bärde jag över nico till sin säng men så vaknade han en stund efter. han fick välling och efter de hosta han så han spydde. då vare bara att gå upp igen och byta sängkläder hos honom. Sen somnade vi igen, tog en stund för mig att somna dock för jag svettades som en gris!! och kunde inte hitta någon bra sovställning. döööö. Men lyckades till slut och sen vaknade vi vid 7 av marcus väckarklocka -_- fortfarande trött som ett as men vi alla gick upp ändå.
migränen satt i fortfarande, fast nu hade jag dessutom en ömmande känsla i huvudet. sådär ni vet att man har haft så ont innan så det ömmar efteråt.. så hade jag.
illamåendet låg fortfarande i men inte lika mkt! Tror jag fick magsjuka igår, kändes exakt som de iaf, men som sagt så hade jag inte ätit något nästan under hela dagen så bakterierna hade lagt sig i tarmarna.. så jag har alltså inte fått behålla någon mat idag, bara runnit rakt igenom mig! haha trevligt va? bättre än att spy iaf!

klockan närmade sig 11 och jag tyckte så synd om nico som varit inne nu två dar när det varit sol ute.. Så jag klädde på oss och tog en promenad ner mot stan för att se lite folk och möta upp marcus för en liten fönstershopping! Vi hittade en vagn som vi vill ha! haha så den ska vi kirra sen ;D marcus blev faktiskt kär i den. Inte varje dag han blir det i saker som inte är till honom hahaha idiot.
iaf. sen gick m tillbaka till skolan och vi gick hem igen.. Tror ni jag mådde bättre av att gå ut och gå? Nopp. Min kropp blev totalt död. Jag kunde inte göra ett skit! usch så dåligt jag mådde!! ville seriöst hoppa från ballkongen och slippa smärtan jag hade. fyfan vad illa. Men nico mådde bra! han sov nästan hela promenaden men han fick iaf se lite bilar och andas frisk luft :) huvudsaken! Imorrn hoppas jag att jag mår bra iaf, så vi kan gå ut o leka. Och träna!! fyfan vad jag vill träna!!
***

damn you.

varning för långt inlägg: Helgen

Så, nico sover och jag har tid för datorn :)
fredagen alltså.. började skit bra! Kom till södertälje, fixade oss och började drickande! Sen drog vi vidare hem till Lina där det var lite folk. drack och hade AS KUL! :D började bli full men ändå tyckte jag inte det var så hemskt egentligen.. vi drog vidare, ut på stan, för att gå på någon krog.
När vi kom fram till ett ställe så frågade jag vakten om det var mkt folk där inne för det var tomt utanför.. Han säger då "Ja det finns folk, men du får inte komma in" va? ????? nehe .. han "Du är för full" jaha var bara att vända om igen. Till nästa krog, där kom jag in wuhuu ;) drack hade kul och gillade läget. meeeen efter ett tag blev jag utslängd hahahha fattar inte egentligen. Jag bråkade inte, jag sprang inte runt, jag var inte högljudd.. Jag satt där fint på min plats i soffan och bara va xD men nä. det tyckte dem var för mkt. Okej, jag var fööööör full. MEN jag märktes inte. Jag satt ner bara för jag visste att det inte gick att lita på mina ben, dem hade lixom fått eget liv och kunde inte hålla upp min kropp ordentligt längre.
Vakten vid dansgolvet sa tillomed åt min kompis att jag skulle lugna mig ?? då kändes det som att dem gick lite för långt, jag satt ju bara ner? haha yaya. iaf, jag blev utslängd men lina fick in mig igen genom att lova vakten att jag bara skulle dricka vatten! 2 min senare stod jag med en ny öl i handen ^^ haha
Men jag säger såhär.. När jag väl är ute så borde jag väl köra på som aldrig förr? haha ja det tycker jag iaf, även fast det blev rätt så mkt för mkt. För jag var galet full. för full. Det var inte kul att inte ha kontroll över benen, och att inte få ut de orden jag ville utan att slöddra xD
Jag gjorde inte bort mig iaf, tror jag haha sofie säger att jag inte gjorde de så.. får väl lita på henne. Men har lite små ångest för det blev för mkt. Även om jag inte gjorde något dumt som att ramla lr bråka med någon, så skulle det varit skönt att inte ha fått i sig för mkt :P haha skulle nog haft roligare då. För dansa kunde jag glömma. provade en gång men det var mer rörelser som att försöka hålla sig på benen än att kalla de dans :P så på dansgolvet var jag inte länge..
hemvägen gick väl bra haha vinglade runt och hoppades på att komma fram dit jag ville. Och att försöka hitta rätt buss gick väl ganska bra xD frågade alla busschafförer om dem gick mot fornhöjden. Men en busschafför svarade itne ens på de, han började bara prata om mina skor och säga "ja i dem där skorna kommer du ingenstans" haha nörd. Minns inte vilken buss vi fann men hem kom vi iaf ;D och stupa i sängen direkt!
dan efter mådde jag bra till en början, sen kom "huvudvärken".. den där huvudvärken som bara gör ont när man rör på huvudet och att skallen åker på en karusell hela tiden. Men det gick bra, mot kvällen kunde jag faktiskt gå ut om jag ville, men kände att min kropp inte skulle palla de.
Men på dan drog vi iaf ner på stan och träffade Lina, Sara och Olivia (saras dotter). vi käkade och kollade runt i affärer :) mysigt! Och jag saknar verkligen att vandra runt i södertälje. Jag vill flytta dit igen!! Det är där jag ska vara. Men nu är jag här och att flytta tillbaka dit känns sååå långt bort. nu när jag byggt upp något här i köping. Så känns det så läskigt att lämna allt det här igen och dra dit. Dit jag förut verkligen inte ville bo. ja vi får se hur det blir..
Saknar mina vänner såååå mkt! Saknar att ha dem nära :/
gah.
iaf, idag är jag segare än igår. idag orkar jag ingenting! usch så trött jag varit och är. fy i helvete. Men har lyckats hålla nico nöjd ändå haha xD tur är väl de. annars hade jag nog varit död för länge sen. min älskade lilla pojk!
nu sover han skönt efter att jag lekt jagis med honom i flera timmar haha fan så han öppnat huvet av skratt haha xD så go mitt allt <3
ne nu vart det sådär långt inlägg igen.

såhär såg man ut, när man fortfarande var hos morsan


kortis

så.. nu är man tillbaka hemma i köping igen. Känns faktiskt inte alls bra haha :P vill va kvaaaar i södertälje!
men ja, det kommer fler gånger.. men nu är jag riktigt sugen på att flytta tillbaka! Inte riktigt det enklaste men yaya.
i fredags var man alldeles föööör full, det blev lixom inte roligt då xD haha i lördags var man fööör död. och i dag är man GALET trött. Berättar mer senare när jag har tid för mig själv, för nico is still in the trottsåldern och tar död på mig just nu haha usch fy och fan.

lite ord hit och dit

imorgon for vi till södertälje! Är taggad till tusen men ändå små ångest som jag alltid får när vi ska åka iväg nånstans xD haha varför? säg de.
Ska bli skönt att komma iväg och träffa lite gamla vänner :) saknat massor! Får se hur dagen ser ut, troligen utgång redan imorrn lr på lördag. lr både och? haha får se helt enkelt.

Har varit iväg till gymmet idag ;D ääääntligen! Och skönt vare ska ni veta! Körde lite allt möjligt, mage, lår, armar. Och fick ett härligt märke på ena axeln av den idiotiska ben maskinen! elak är den.. men bra för benen.
Drog en vända in på systemet oxå, handlade åt både mig och marcus.. fast bara lite åt mig xD kommer troligen handla mer imorrn.
iaf.. mer idag har man väl inte hunnit med. Fick sovmorgon imorse ;) guld värt! Tikko väckte mig vid 9 tiden, så man kände sig faktiskt utvilad för en gångs skull haha gööttt!
nä nu vet jag inte vad jag ska skriva mer.
längtar tills imorrn, och hoppas fan kvällen blir lyckad! Nico ska få vara med sin mormor och moster medans jag gör staden osäker! hoho

this is my life

vad kan man säga om den här dagen egentligen? höjdpunkten var väl när jag insåg att det hängde ett paket på dörrhandtaget utanför dörren haha, men min klänning :) den satt pyttelite för tajt, och puffet var verkligen PUFF! En liten svart bakelse helt enkelt. Blir säkert bra om jag lyckas få ner den något xD Kan skutta runt som en svart gottic balettdansös som syrran sa haha blir nog en höjdare! :) får se om jag har den i helgen kanske? wop wop.
får se om jag lyckas få en bild med den på imorrn.. om ni är intresserade ;)
Sen har jag inte så mkt mer att säga! Nico är fortfarande inne i sin trotsålder så han kan va riktigt jävlig ibland, Men världens goaste ändå! Min lilla valp <3 Och han är en riktig hejjare på att gå! nu försöker han springa lite smått oxå :) inte mkt kryp nu kan jag säga.
haha han va så söt idag, när jag stod och lagade mat åt oss.. så satt han på golvet nedanför med sin ena teletubbies docka (den gula, hans favvo) och kramade den. haha såg så mysigt ut :)



bildbomb

idag har vi för det mesta lekt, käkat och kollat på tv. energin har inte funnits till idag heller.. Meeeen det gör inget :)

härlig liten toffs i nacken har han haha brukar ligga o pilla på den ^^ mysigt! Och sina tuffa brallor har han idag <3

återställer

just i detta nuet återställer jag min iphone, i hopp om att den ska funka som den ska igen.. Får se får se, annars blir det en inlämning helt enkelt. Och killen i affäre sa att det kan ta upp till 4 veckor. kul? nä.
Men iaf, återställningen innebär att ALLT jag har på den, bilder, musik, kontakter mm raderas! Så.. hoppas den funkar. annars blir jag sur på riktigt

MARCUS FÖDELSEDAG!

hipp hipp hurra för min man idag! Som nu har levt i 23 hela år :)
vi har haft besök av hans systrar och barnen, hans mor och eva. trevligt som satan men jävlar vilket liv det blev i barnen! haha shit ska aldrig skaffa syskon åt nico xD det var springandes, kastandes och skrikerier. Men det var faktiskt en liten stund som isac och nico lekte lungt tillsammans, skrattade och hade det kul helt enkelt! Sen praka allt ur och alla skrek :D haha herregud ja.
Jag var på allerten så jag bakade bullar till fika! Vanijkrämbullar, lr vad ni nu kallar dem! har kommit fram till idag att det inte är alla som kallar dem vaniljbullar som jag helt enkelt. Blev en lite förvirring här hemma haha yaya.
Det har varit en bra dag! Imorse drog jag en joggingrunda runt ån här.. skönt som fan men shit vad ont i halsen jag fick! gaah. och halt på vissa fläckar. men det gick ändå! :)

Imorrn hoppas jag på att min klänning kommer som jag beställt! kan knappt vänta ^^ hoppas faan nu att den är snygg på oxå. Ni får se när den kommit ^^
Längtar till fredag, då vi åker till södertälje :) utgång! WOP WOP! fan så kul det ska bli!!! taggad till tusen.

gammmaaal bild

lycklig!

Jag är så lycklig så ni anar inte! så lycklig att det pirrar i hela kroppen! ^^ länge sen jag kände så faktiskt haha
Det är underbart! Mkt bra pågång nu känner jag och det gör mig så jävlans glad! Även om mkt kasst händer så kommer det dem här stunderna, meningarna, som får mig att le sååå oerhört mkt! ^^ Fan så bra detta är!

varning: lite för långt inlägg

hejohå! idag känns de som man rört på sig hela tiden.. men inte riiiktigt så äre. Men jag har fasiken inte fått suttit någe förens nu iaf haha yaya.. Började dagen halv 7 imorse, och lillgossen har låtit mig sova hela natten :) så man va pigg för en gång skull! upp och hoppa, och efter frukost, dusch, bus så drog vi till biginn med sofie. kikade lite bara och köpte blöjor hoho
hem igen, äta lite mellis och sen ner till stan. Tänkte lämna in mobilen men killen i affären sa att jag skulle testa lite grejs med den först, att installera om den från 0 .. -_- ska gör det alldeles strax! Men jag antar att den inte kommer funka då heller.
Efter det drog vi till bvc där vi hade en extra viktkontroll.. dööö. Men pysslingen hade gått upp 200 gram. Och jag sa att det inte va nå fel på honom, att han äter när han är hungrig och han kommer inte dö om han väger något kg mindre än vad det normala är. Så.
Nu behöver vi inga fler extra kontroller, skönt :)
Sen stressade man hem, med klarhala klackskor på isgata, med barnvagn och motving. Skyndade mig så fort jag kunde för att hinna hem o byta om för träning! Men när man är hemma så kommer ingen elin, för hon är en soppa som inte hittade sina kläder.. så blev ingen träning Yaya. Fast man kan faktiskt kalla den hemvägen för ett motionspass.. fan så jag kämpa! ;D
Såååååååååå var man hemma, trött med extra energi, så då tog jag min bebis och stekte lite fisk! japp, ni läste rätt.. Jag lagade fisk, och åt fisk. Sådeså.. det va gott och det tyckte nico med! Till det hade vi hemmagjord klyftpotatis, och sås. Gött!
Sen dog vi lite och busade lite till :) så.
Självklart har man tagit en promenix till furan med jannica oxå, like always! Och idiotaffären hade slut på cola zero, det var slut igår med. Varför har alla blivit "nyttiga" nu helt plötsligt för???? DRICK VANLIG COLA FÖR HELVETE ERA FETA JÄVLAR! så.. jag fick ingen cola.. Men jag fick bullar iaf! För imorrn fyller marcus år, och han vill inte ha något besök så jag såg till att jannica m.f kommer över imorrn haha :P Och hans mor kommer troligen oxå! Så ensam får han minsann inte vara! man fyller bara en gång om året och då ska man bli uppvaktad ^^

nä nu blev det för långt inlägg..  hej.


älskling

han är den mest finaste människa som någonsin funnits! Fan så jag älskar min pojke <3

storstädat!

min lilla pyssling drog iväg för nästan 6 timmar sen till sin gammelfarmor :P har varit vääääldigt tyst och tomt här hemma under den tiden, men man har fått mkt gjort! Har storstädat hela lägenheten, Så nu är det riktigt rent och snyggt! Har hållt på enda sen han stack. Så nu äntligen sitter jag ner och lutar mig tillbaka den lilla stunden som är kvar innan han kommer hem :) skönt, nästan värker i kroppen! Och det ska bli mysigt att få hem honom igen, saknar min prins. Dock lär det bli stökigt igen när han kommer hem men äsch. sånt går inte att göra nå åt. kan inte förbjuda honom att röra något xD
Men fan så skönt det är att få riktigt städat här hemma! Har dammsugit alla golv, soffan, under soffan, sängen, under sängen och blablabla, skurat alla golven två gånger, tvättat två gånger, diskat några omgångar, blekt mattan, bytt sängkläder, vädrat täcken och kuddar, dammat, möblerat om lite i köket, dammsugit balkongen litegrann, duschat alla växter, tagit ner lite skräp till källaren (gör absolut ingenting om ni snor skiten, mindra jobb och mer pengar för oss haha), sen så har jag oxå gått igenom två av bokhyllorna.. och det som borde göras nu är att rensa i lådorna.. där det av någon konstig anledning samlas en massa onödiga papper. Tex mitt sängbord, ena lådan är full av kvitton?? haha konstig vana jag hade förut att spara exakt alla kvitton jag fick, och jag rensade plånboken för ett bra tag sen och la dem onödigt nog där. Så ja, den borde gås igenom! Men det orkar jag inte nu :) får bli en annan dag!
Marcus har hjälpt till lite oxå haha, han har hängt tvätt och gått till affären ;) duktig kille!


Badhuset!

Idag drog vi iväg till badhuset :) med jannica och isac! Fan va kul de va ^^ till en början va de lite gnäll o dem ville inte i vattnet, men jag tröck ner nico ändå och lät han sitta i mitt knä tills han blivit van med vattnet, tog inte lång stund innan han blev alldeles galen och röjde satan! :D haha jävlar va kul han hade! jag kan inte förstå att det kan va så roligt att ramla under vattnet xD han öppna hela huvet av skratt! Isac kom i efter ett tag, och han blev ännu galnare hahaha shit xD men kul vare! Och det ska vi göra om snart igen :)
När vi gått därifrån decka pojkarna i vagnarna nästan direkt haha kan jag förstå efter deras röj ;) Drog en snabb vända runt stan och när vi kom hem vaknade nico till men ville somna om igen, så då decka vi båda två och sov till halv 6! haha herregud.. Så ikväll har han fått vara uppe lite längre :) han hann se några låtar från melodifestivalen innan han började gnugga ögonen igen.
Har haft en bra dag helt enkelt! Och slut i kroppen är jag, och mår illa haha usch. yaya

och visst har min herre fin våtdräckt på sig? ^^ den fick han av fina lelle (elin)


ÄNTLIGEN!

Nu är jag glad, vet ni varför jag är det? klart ni inte vet. Men jag ska berätta! ÄNTLIGEN har Beccas bebis beslutat sig för att komma ut :D soooooooooom man har väntat! En liten flicka, som efter flera dagars arbete tog sig ut. fan sån lycka man kände när man fick smset med bilden :'D underbart! Så nu snart så fort dem kommit hem och slagit sig till ro och orkar besök så ska jag fasiken skutta över dit och snutta bebis! Var ett tag sen nu ^^ men äntligen. En sån lycka! Och Becca är en kämpe, det gjorde hon bra!
Jag önskar dem all lycka nu till det lilla flickebarnet och välgång!

lägger inte ut någon bild på miraklet då jag inte vet om jag får det ännu :)

pepp till opepp

Suck.. var peppad som fan på att gå ner till stan idag med nico. Vi klär på oss, tar oss ner för alla trapporna (med vagnen) kommer ut, och får efter några steg en regndroppe i ansiktet. Jahapp! Den vanliga turen jag har. Så vi gick bara till affären och köpte cola och snus innan vi gick hem igen, upp för alla trapporna (med vagnen haha) och av med kläderna. Så, det var dagens utflykt! illa..
men nu ser jag att himlen öppnats lite.. solen sticker fram och irriterar i ögonen. ja det var ju kul för den.. Ska man orka göra samma sak igen och kila ner en sväng? inte alls peppad längre.
Men skulle va bra att komma ner till mobil affären, måste nämligen lämna in iphonen då den inte funkar som den ska (y)

härligt väder.. utanför fönstret

sååååååååå.. det har varit kanon fint väder ute. Men man har inte vågat ta sig ut något med nico utifall att han skulle få för sig och lägga en kaka.
så vi har hållt oss inne idag oxå.. kunde ju ha gått ut själv om jag ville men idag har inte riktigt varit min dag (som jag skrev om i ett tidigare inlägg). Plus att jag varit döööende trött! Försökte få nico att sova sisådär iaf 20 min så jag kunde få blunda en stund, men även om han var trött han med så skulle han fasiken inte somna! Men han va snäll och låg bredvid utan att bråka. så jag kunde iaf blunda en stund (utan att somna) och det hjälpte lite faktiskt. Att bara lägga sig och verkligen slappna av. Japp det var skönt!
Sen så har vi väl inte gjort så mkt mer.. lagat mat, busat, chillat pung med snoppen (som jag och en kompis brukade säga haha vilket betyder att vi inte gör/gjort någonting alls) haha så kan de gå! :)


sur kille

så här ser nico ut när han inte får som han vill.. i detta fall ville han leka med kameran, men se de får han ICKE!


ps. Idag har han fått behålla all sin mat :) det rann varken rakt igenom lr kom upp! hejja hejja!!

ångest

usch och fyyy.. har en hel del att ta tag i men energin finns inte riktigt hos mig just nu. En massa måsten att göra men fan. går inte.. igår kväll fick jag ångest, och den har hållt i sig till idag oxå. usch så jobbigt det är.. vet inte riktigt varför jag har de heller. Men det är mkt att göra, mkt att tänka på och stressigt. usch..
Och jag har fortfarande inte fått svar på om nico fått dagisplats.. ringde ju förut för nån vecka sen lr när de nu va och hon sa att dem håller på att ordna de nu, men att det var ganska fullt. Datumet jag ansökte till är om en månad.. den 1 april. Och jag skickade in ansökan i oktober.. Jag SKA alltså ha fått ett svar nu MEN inte fått något.
Sååå.. jag vet inte. vet inte riktigt vad jag ska göra med allt..
usch så mkt tankar och måsten. Orkar verkligen inte. vill inte. döööö..

jag behöver shoppa

onödig dag

så.. vad har man gjort idag? först har vi haft skittråkigt här hemma. Fint väder ute och att inte kunna gå ut har verkligen varit en plåga! Men när pappa marcus kom hem fick han ta nico och jag drog ner till stan.. i hopp om att det fanns något stoppande för nicos mage på apoteket så sprang jag nästa ner dit och fick ett nej.. hepp, finns tydligen inte sånt för så små barn.
jaja, in på hemköpt för att köpa allt som är lite stoppande. sen hem igen.. tror ni han ville ha något utav de? nepp.. typsikt :) jäkla unge!
får hoppas det går över inom några dagar av sig själv då!
Sen har vi inte gjort så mkt mer faktiskt.. busat mest hela dagen bara.

vem har världens finaste lilla kille? Jo jag :)

och ja juste.. om ni försöker ringa mig och jag svarar men inte hör mig? ring igen.. telefonen cpar sig xD det märkte jag och lina tydligt idag!
antagligen från smällen den fick igårkväll.. vill ni veta hur?? jo det var såhär.. den låg i bokhyllan här i rummet, helt plötsligt föll den i golvet. så. Ingen rörde den, ingen gick förbi. inget alls hände. och den bara föll.. det spökar fan här.

färger

idag har vi susselsatt oss lite genom att rita lite :) så duktig så min lilla herre

måla lite här, måla lite där.. måla lite på sig själv och på pappret.. och så kör vi lite på bordet oxå! ;) goding

underbara unge!

jag skulle kunna drunkna i dina ögon


fortfarande sjukstuga

nu är kvällen här, efter ett x antal blöjbyten så sover pyret :) haha mkt duschande idag kan jag säga, fyfan i helvete. Men sånt får man stå ut med helt enkelt, hoppas det blir bättre inom de närmsta dagarna iaf. Svårt att hålla honom hyfsat mätt när han inte vill käka det som är bra för honom, som bland annat blåbärssoppa, vitt bröd, ris och potatis. Vitt bröd går ibland.. och majskrokar ska tydligen vara bra de med och det äter han ibland och ibland inte.

Men nu får jag äntligen luta mig tillbaka i soffan och bara tänka på mig själv :) härliga kvällar haha
nu blir det lite fix som måste fixas ;D senare blire bb!

jag vill!

typiskt bara att dem inte finns i min storlek..

lite tankar sådär bara

hejhopp! Idag mår lillkillen bättre, än så länge iaf :) inga kräkningar lr löst. härligt! han har fått behålla vällingen jag gett honom (gav inte mkt). Så förhoppningsvis slipper vi den här skiten nu..
Hur dagen ser ut för mig vet jag inte ännu.. skulle behöva åka till affären men vågar inte ta ut nico nu när han börjat bli bättre, så då fåre bli senare tror jag..
yaya. nå mer vet jag inte :)
egentligen har jag fasiken inget bra att skriva haha kul för er att läsa om hur nico mår? nää inte direkt!

Men något roligt jag har att berätta är väl att vi drar till södertälje om två veckor :D wop wop! om det blir som planerat alltså. Men det tror jag.. Och då ska faaaaan ingen bli sjuk! Blir vi de kommer jag fan aldrig dra nånstans igen haha fattar inte grejen.. någon vill inte att vi ska ha kul och resa bort helt enkelt.

jag i somras, haha lagom rund man va då xD
haha helt sjukt egentligen.. när jag och sofie satt och kollade på bilder från i sommras. Så såg man hur jävla rund jag var då! Mot nu alltså.. shit vilken skillnad. Och att jag inte känner någon skillnad alls? jag ser det inte. Bara genom kläderna som sitter som tält just nu men ja, inte annars. Måste fått nå fel i huvet, som elin sa igår. haha inte okej. måste skärpa mig nu

RSS 2.0