segfan

det har redan gått över en vecka sen vår lilla son kom till världen! känns som om de vore igår som vi kom hem från bb :) och på tal om bb så saknar jag tiden vi hade där, det var så mysigt och man blev ompysslad 24 timmar om dygnet typ.. slapp laga mat och behövde bara njuta av tiden :)
Iaf, allt har gått bra här hemma.. förutom några gånger som skriken aldrig verkade vilja sluta, troligen lite magknip men de sånt man får stå ut med helt enkelt!
Nu dem senaste dagarna har vi varit hemma hos Jannica, hon tog hand om lillen så man kunde få sova ut ordentligt :) stort tack! Dessutom så fick man ha det lite varmt omkring sig oxå! I våran lägenhet är det SKIT KALLT! tycker så synd om lillen att hela tiden ha en filt omkring sig och inte få lufta :( Och hemma hos Janca, som bor i samma hus, har as skönt hemma! Där kan man svättas och ha de bra, medans här får man ispanna av att andas! Kbab skulle komma i dag förmiddag för att kolla värmen, men ingen har dykt upp!! så jävla sega!! Dessutom väntar vi fortfarande på att den där snubben ska komma och kolla igenom skadorna här som inte fanns med på pappret, han skulle höra av sig när han hade tid, nu har det gått över en månad och jag har ringt flera gånger men inget händer ändå. jävla fan fan fan.
Nee nu ska jag inte liva upp mig själv, ska gosa med min lilla familj ist som ligger i sängen under täcket <3

måndagen den 21 december <3

i måndags, klockan 06:11 kom våran lilla skatt till världen! Äntligen! Och det var/är världens finaste pojke, på sina 3615 gram och 49 lång föddes han efter en fantastisk förlossning :) Jag som började bli rädd inför förlossningen fick en chock om hur lätt det blev! klockan var 10 i 3 på natten då jag började få värkar, dem kom helt plötsligt och hade bara 2 min mellanrum direkt.. efter ca 40 min släppte slemmproppen, då kom Marcus syster Jannica över och hjälpte mig genom värkarna med massage och stöttning, självklart fick ja de av marcus oxå :) men jannica som själv gått igenom detta visste ju mer om allt.. inte långt därefter började jag få krystningsvärkar. Jag ringde pappa och sa "nu åker vi" och han började göra sig redo för att köra in oss, men samtidigt pratade Jannica med förlossningen och dem tyckte de va bättre med ambulans eftersom jag fått krystningsvärkar. Så pappa fick stanna hemma.
Efter en kort stund kom ambulanskillar infarande i vardagsrummet, gjorde en lite kontroll och därefter sa dem "du kanske får föda hemma" Ehm, ?? livrädd som jag blev sa jag bara nejnejnej de går inte!!!! En av killarna sa då att det är faktiskt en bit in till förlossningen och om jag ville chansa så skulle vi åka. Två ambulanser var på plats och vi valkade ner till bilarna för att förhoppningsvis hinna in till förlossningen..
Tack och lov så hann vi! in i ett rum för kontroll och jag var redan öppen 10 cm (y) så det var bara att byta om och valka in i nästa rum där allt skulle ske.
Jag fick direkt lustgas för att lätta det hela, jag gnällde och gnällde för att få smärtstillande för ryggen men inget fick jag! dumma tanten tyckte jag, men de va ju faktiskt så att vi inte hade någon tid kvar för ryggbedövningen, så där låg jag - med smärta och knappt fattat vad som egentligen hände och helt utan bedövning (förutom lustgasen).. och efter några krystningar och underbart stöd från marcus och jannica så försvann helt plötsligt all smära och vi hörde ett bebyskrik! Efter ca 3 timmars kämpande hade äntligen våran lilla bebis kommit. 06:11 föddes vår son! Och han var det vackraste jag någonsin sätt! Så fin och söt <3 All smärta som jag gått igenom var som bortblåst! Så värt de.
En helt frisk liten pojke hade kläckts och lyckan var full! :')

Allt var så enkelt, men de är lätt att säga de nu efteråt hehe :P men tackar värkligen för att jag fick en så lätt förlossning som gick så fort!! Som förstföderska brukar det oftast ta flera flera timmar, men inte för mig ^^

Nu är vi stolta föräldrar till en liten pojk, som tyvärr inte fått något namn ännu :P trodde de skulle vara lätt att välja men nee de äre fan inte hehe
men förhoppningsvis har lillkillen fått ett vackert namn att bära inom kort :)
han är så snäll och go!

Älskar mina två killar <3
Och jag tackar Jannica som fanns vid vår sida under hela färden! Du var till stor hjälp gumman <3

älskar dåliga dagar

sitter och trycker i mig glass och tycker synd om mig själv, det är nämligen inte min dag idag.. inget går bra för mig! när ja sminkan mig blev jag så klart fläckig, så fick tvätta bort allt igen och köra utan foundation.. när jag lägger ifrån mig spegeln så går den sönder!!?? Jag LA den ner, kanske lite hårdare än va man brukar men inte jätte hårt, så sprack den i mitten, 7 års olycka på de ni! as nice! Iaf, då är jag ladomt förbannad så då sätter jag mig ner för att käka glass, första tuggan är på väg upp och då åker den såklart i golvet (y) wihuu. kanske inte låter så farligt.. men när man har kort stubin som jag och sånt här händer under samma 15 min så blir jag förbannad..
Jag som faktiskt kände mig glad när jag vaknade, och för en gång utvilad! Vaknade BARA två gånger inatt, yääy! trodde de skulle bli en felfri dag men nej, sånt existerar inte i min värld :) så nu vet ni de!

IAF! Igår kirra vi madrasser! äntligen!! lr kirra o fixa, dem vi kollat på var beställningsvaror -_- typiskt! fattar inte varför dem inte skriver de på sidan av så man vet att man måste beställa.. Så de va ba att pröjsa o åka därifrån med endast kvitto på skiten.. och det roligaste är ju att dem antagligen inte kommer förens efter nyår ;) yääy! Men känns iat bra att dem faktiskt är på väg nu, att vi beställt och grejs. nu äre ba att vänta, som man i princip är van vid! nog om de.. kvällen spenderades med film och kaffe hemma hos jannica, de va trevligt! Tog en sväng på träningscykeln dem har för ett försök om att förlossningen ska starta snabbare, men det blev inte en lång tid på den cykeln! Kände verkligen hur otränad man är nu och hur fort man blev trött! usch va dålig jag kände mig haha, men de ska de bli ändring på när jag är träningsmogen igen ;)


den där meningen

Så grymt sugen på öl! helt sjukt sugen.. får man vara de när man är gravid? :P hehe
nästan glömt bort hur gott det är, och inte har jag haft någon direkt sugattack tidigare heller men nu börjas de vattnas i munnen på mig.. helt plötsligt så ser man alla skriver på facebook och msn "öla ikväll", "ikväll blir det öl" osv.. kan ni inte retas lite mer tack?! haha
Sen när bebben är ute blir det ju amning som gäller om det funkar som det ska, och då blir det ju inte heller öl för mig på ett tag.. Hoppas det blir som Jannica säger, att man inte har lusten då heller.. eftersom då har man sin lilla att pyssla om :) hoppas verkligen det blir så, så man slipper känna detta sug haha
Jaa, nu vet ni vad jag har för sug just nu :) imorrn är man väl bara glad att man inte kan dricka, då man läser om hur alla mår så dåligt och är bakis, då alla säger den där meningen som man brukar höra efter helgerna "Jag ska aldrig mer dricka igen"

fredagsmys

ikväll blir det fredagsmys hemma hos Jannica, Gabbe och Isac, vi kör på tacorace!

spring i trapporna, bullshit?

hejhej hallå.. värken sitter fortfarande i men någorlunda mildare nu. Badet hjälpte inte! Men lyckades ändå somna om och sova nån timme, min gulliga pojk massera mina lår så dem slappnade av lite grann iaf.. är fortfarande inte utvilad men betydligt mkt bättre än va ja va imorse, så de är skönt! Dock fick jag inte tag i farfar, så har inte kunnat fixa några madrasser än :/ suck. Hoppades på att det kunde bli ordnat idag så man sover skönt inatt! men dagen är iofs inte slut än ;) men han är ju sån som vill fixa det mesta rätt tidigt så ställer in mig på att inte nått blir ordnat idag iaf. Ska ist dammsuga och sånt nyttigt här hemma tror jag, så att det inte blir att man blir sittandes hela dagen :) duktigt va? I´m so goood! haha

Idag är du en vecka sen! Du är som far och mor din redan, att komma i tid och att vara klar i rätta tid är inte riktigt vår grej! Hoppas du vill komma ut snart iaf så man slipper bli igångsatt :) läste lite om de igår, och det känns ju som att man kommer ligga på sjukan lääänge då. uusch, med massa grejs dem sprutan in i en då.. nää så om du vill vara så gullig och titta ut innan nästa fredag skulle jag bli supää glaa ^^ får massera fötter, springa i trappor, gå långa promenader och sånt skit som det snackas om att det ska sätta igång då, men vår bm berätta att det finns inte egentligen något som sätter igång en förlossning (förutom läkemedel förståss), att springa runt och hela tiden vara aktiv under den här allra sista tiden gör bara att man blir slö, hängig och trött.. och då skulle ju dem massera fötterna på ingångsättningen ist för att spruta in massa mediciner? värt att tänka på, men ändå.. det här med massage skadar ju aldrig ;) slutar ju lyckligt i vilket fall som helst då! hehe
Så blir det madrasser fixade imorrn så blir det oxå fotmassage på schemat! yääy

så trött på det här

klockan är 09:27 och jag har varit vaken sen ungefär 5 imorse :/ mina höfter och lår dödar mig! kan inte ligga still 5 min innan jag måste byta ställning för det är så obehagligt och nästan smärtsamt.. har inte kunnat sova en hel timme på hela natten utan att vakna och ha ont. Så jävla jobbigt och jag undrar hur denna dag kommer se ut. antingen somnar jag och sover bort hela dan eller så kommer jag vara döende trött och tjurig :( men sova går ju inte, dels för det är så obehagligt men även för vi har saker att fixa idag, papper ska in och vi ska troligen kirra madrasser! usch fy och fan. får väl försöka göra allt snabbt och enkelt så man kan lägga sig sen och försöka sova.
är så himla trött på att inte kunna sova ut ordentligt på en gång :( jag är så trött och sliten, känns som att gråten är i strupen hela tiden, har verkligen inte orken till något.
Det värker fortfarande och det enda som hjälper nu är väl ett varmt bad, kanske? ska iaf testa..
smärtan är en blandning av stelhet, träningsvärk, växtvärk, ren smärta och jaa jag vet inte, finns inte direkt någon förklaring i ord hur det känns. hoppas verkligen det här försvinner när bebisen är ute! annars vet ja inte vad jag gör.


Nee nu blir det ett varmt varmt bad, sen ska jag ringa farfar!
tjatja

dålig på rubriker


idag har det varit en riktig slappdag/mysdag. vaknade rätt sent för att ha somnat så tidigt som man gjorde, men vaknade ett antal gånger i morse av smärta i höft och bäckenben så det jämnade väl ut sig iaf.. iaf så blev det frukost i sängen som min pum tog fram åt mig <3 sen blev det massa mys och filmtittande innan man tog sig upp.. därefter gjorde vi maat! sen har man bara degat!
Fryser som en nakenkatt på nordpolen, alla säger att vi har så varmt i våran lägehet men de tycker fan inte vi! får sitta med tjocktröjor och tossisar hela dagarna fyfan..

Nee nu blir det liggläge för mig i ett varmt bad, kylan och trycket mot revbenen tar kål på mig!

ps. magen är heltn sne! bebisen har hittat sin plats på min högra sida, vilket då min vänstra sida helt tom.. gos

massa bebis i magen

Idag var vi på möte med barnmorskan! och hon sa några ord idag som fick mig att inte känna mig som en stor uppblåst ballong längre.. "du har inget hull på magen som det brukar vara på gravida, det är bara massa bebis här :)" ^^ aa då vart man ju faktriskt lite lycklig! jag som under hela graviditeten har känt mig stor och tjock kunde äntligen känna mig lite glad haha :P härligt! IAF! Nuuu hoppas vi att detta var det sista mötet innan förlossning. fick en ny tid nästa vecka om den inte tittat ut då än, och då ska vi ringa förlossningen och boka tid för ingångsättning som kommer blii den 25de så fall. dagen efter julafton! kul? :P inte för att det spelar någon roll egentligen, är ju ändå så nära jul så blabla.. nu hade den inte växt nått sen förra mätningen vi gjorde sist, så bullen är klar i ugnen :P men varför kommer du inte ut för då? fast, jag skulle oxå vela stanna där inne i värmen nu när det är såå kallt här ute!
på tal om bulle i ugnen.. idag har jag bakat! igen.. pepparkakor ännu en gång! dels för att jag har enormt tråkigt haha och för att det är så enkelt och gott! ;D duktiga jag! Marcus gillar den här gravidvanan ja fått oxå, att ja bakar så mkt, inte för att han gillar bakgrejer så mkt men bara för han tycker det är mysigt när ja står där o kämpar som nån slags hemmafru (y) haha yaya

för det snöar här i köping idag

hela köping är totalvitt! Stan är täckt med kall vit snö, mysigt ^^ men kallt. Har snöat hela dagen, men eftersom det är sverige vi bor i lär det inte stanna kvar så länge ;) är väl borta inom torsdag. lr vad tror ni?

Visste ni att Titanic 2 ska komma? haha trodde knappt mina ögon när jag läste det.. Jack is back! Den sötaste pojken som sjunker ner till kalla botten i ettan blir återuppfunnen av dykarna som oxå är med där, han är nerfrusen i ett isblock, och självklart går det att återuppliva honom (y) låter rätt patetiskt, inte en chans på miljonen att den filmen kommer bli någon superhitt, den är ju dessutom inte grundad på någon sanning. Men eftersom ettan fick alla att gråta, inklusive mig, så får man väl ta o se den iaf :P det är ju faktiskt en fortsättning på en riktigt bra klassiker, haha.


gud va tråkigt det är utan bilder i bloggen! min egna åsikt är att det är skit tråkigt! ser fult ut och det ser inte det minsta intressant ut. Det har blivit lite bildstrejk nu för min del pga att jag inte har min egna dator - alltså inte mina bilder. ursäääktaa! ;) men ska väl försöka få upp någon pic iaf, så de blir lite färg!

sömnlösa natt

ingen bebis i sikte ännu :( dock så har man haft lite ont i magen under några tillfällen, så hoppas det var bra smärta jag kände hehe
har haft en jobbig dag förövrigt! efter att knappt fått någon sömn pga dåliga drömmar, nojjer och att man inte kunde hitta någon bra sovställning så fick man gå upp för vi hade tvättid, usch. Men fick ju springa lite i trapporna då vilket är bra hehe, men som jag oftast brukar vara så hade jag såå ont i kroppen när jag vaknade! Så stel att det verkligen skriker av smärta från mig när jag rör på mig :/ så himla jobbigt och obehagligt.. och idag ville stelheten sitta i längre än den brukar, så när man var klar med tvätten fick badet bli min räddning som mjukade upp kroppen lite. Efter det kändes det någorlunda bättre iaf! Tackar den som uppfann badkar haha
Sen har man bara tagit det lugnt med min lilla pumi, som, som vanligt, somnade tidigt och jag får sitta här och ruttna lite tills man blir trött! Hoppas jag blir trött tidigare än vad jag blivit de andra dagarna! tråkigt att sitta uppe o inte ha nått att göra o inte kan sova! lyckades hålla mig vaken hela dagen så får hoppas de funkar:)

vart är min lilla skatt?

BF+2 och ingen bebis i sikte! Inga värkar eller något alls på g :( vill ju ha dig här nu <3
funderar om man ska ta o springa lite i trapporna!

Idag har man sovit den mesta delen.. vaknade runt 12 tiden ungefär, käkade frukost, duschade, sen var man dåååligt trött igen! Så man hamnade i sängen igen och sov till ungefär halv 7.. Då blev jag väckt av min goa pojk med massa pussar och mys^^
då blev man helt enkelt tvungen att vakna till lite, kan ju inte sova hela dagen o va vaken hela natten. Upp o hoppa vart det för mig, så började jag med maten typ direkt! Så nu har man fått lite energi i kroppen igen, och jaa självklart ska min pumi somna nu när jag är vaken -_- vi och våra sovrutiner, måste göras nått åt!
Igår satte jag ihop den nya spjälsängen! Den är gigantisk mot den som vi redan hade! Men o andra sidan kan denna användas tills den är några år gammal.. nu funderar vi bara på vilken vi ska använda?? vet inte ens om den stora får plats i sovrummet haha, (satte ihop den i vardagsrummet) men det löser vi nog :)

nu blire efterrätt! Glass <3

BF

idag är det BF, beräknad förlossning, men ingen bebis här inte! Den trivs väl där inne antagligen :) men får väl hoppas den vill titta ut inom kort! Talade lite med min kusin Anna, att den kanske vill titta ut på Kevins födelsedag :P kevin är hennes lillebror, alltså min kusin. Vi i vår släkt är väldigt duktiga på att träffa rätt datum och dagar! haha
Jag och Anna fyller samma dag, Nattis (min syster) fyller samma dag som kusin Jim. Jag, Anna, Nattis, Jim, Sofie (andra syrran), pappa och hans fru fyller alla dag 30 i månaderna! Pappa och hans fru fyller dessutom samma dag! Finns de nån mer som jag glömt som fyller den 30de?? Har säkert glömt några.. och om jag inte har fel så skulle egentligen Camilla (tredje syrran) komma den 30 men ville inte titta ut förens några dar senare?? lr så är det nått jag bara fått för mig kanske hehe.
Såå ja :) skulle inte förvåna mig om den tittar ut på Kevins födelsedag! Den 16de tror ja de är? :P
vi märker! hehe

vill iaf att du kommer nu <3

storstädning

Nu har jag, alldeles själv, städat heeela lägenheten! Dammat, dammsugit, skurat golven, diskat osv.. är slut i hela kroppen. så nu försöker man varva ner innan man ska göra nått att käka. Blir nått lätt, för att stå framför spisen är inget jag vill göra direkt!
Så har jag packat ner lite i bb väskan :) är ju faktiskt BF imorrn så nu ska man ju vara redo om det så skulle kläckas! inte för att jag känner av något men aa, kan ju bara säga kaboom så är allt igång! Hade dock lite ont i magen några minuter för en stund sen, funderade om det kunde vara en liten början på värkar men nee det försvann och har inte kommit tillbaka. happhapp.
Igår skrev jag ett inlägg om ett halsband ja ville ha :) det blev beställning!! wihuu! Min gubb tyckte jag kunde ha den, den i diamanter dessutom ^^ så det blev att man klickade hem den! Glad tjej hehe Hoppas den är fin irl och att längden blev bra!

puss

pepparkakor och halsband

tuddeluuu, här sitter jag och proppar i mig massa pepparkakor jag bakade igår ;D jävla gott ska ni veta hehe
och medans jag gör de funderar jag på om jag ska beställa ett halsband från http://www.mittnamnhalsband.se, med mitt namn.. är lite kluven om jag verkligen vill lägga pengar på de, men det är ju sååå fint!! velat ha ett sånt halsband länge, men inte haft pengar till de :/ förens nu.. och då blir jag, som jag alltid blir när jag kollar på saker, lite osäker om jag verkligen vill! blää, alltid samma visa haha, sen när jag är helt pank så kommer jag såklart ångra mig att jag inte beställde nått :P Bra va? (y)
Ska nog fråga min man om han tycker jag förtjänar det halsbandet :P haha
på tal om min man så ska jag väcka honom nu, vi har nog dem mest konstigaste sovtiderna.. jag sover oftast hela nätterna (förutom alla gånger jag vaknar upp) vaknar kanske mellan 12-15 tiden och hålller mig vaken några timmar, kanske tre timmar om ja har tur.. sen somnar jag om och sover några timmar igen.. därefter vaknar jag igen och är vaken några timmar igen.. då äre oftast kväll. hela dagen borta typ? haha medans marcus är vaken halva dan och halva natten.. jaa, allt kan inte alltid vara så lätt.

ikväll ska nog bbväskan bli packad! gått o grubblat på att fixa den flera dagar/veckor nu, men de har lixom inte blivit av iaf. jag är dålig,ja vet haha. även om ja läser lite överallt vad man ska packa ner så känns det ändå som att jag inte har den blekaste! får helt enkelt göra mitt bästa! ;)

några dar, en evighet

3 dagar kvar till beräknad förlossning! men jag ställer nog in mig på att jag kommer gå över tiden faktiskt, känns inte alls som att vi är så nära som vi är!! känner ju inte att det är på gång överhuvetaget, visst har man haft mkt sammandragningar de senaste dagarna men det har lugnat ner sig en hel del nu.. Jag tycker att man borde känna när det är riktigt nära, lr kan det komma som en chock bara? att det bara smäller till o så är man påväg till bb?? hm, ja jag vet inte.. just nu känns det så långt bort iaf.
Visst,. jag känner mig enorm, och det är jääävligt jobbigt ibland att bara resa sig från en stol, och att komma ur sängen själv finns inte på kartan. Men det är ju inga riktiga tecken på att förlossning är nära. så.. värkar, slemmproppen o allt det där, vart är ni?? borde ni inte komma snart?
nog om just de!
vi fick en ny spjälsäng idag :) en mkt större som ungen även kan ha tills den är några år gammal, mkt fin! Men vi har inte bestämt oss för om vi ska använda den redan nu o lägga ner den andra i källaren lr om vi ska använda den vi redan har ett tag :) den är ju redan bäddad och klar!
vi märker hur vi gör, cu later!

v40!

Jaha, då går man in i v40 då!! Nu är det verkligen inte lång tid kvar :) 6 dagar till bf. men ska väl inte hoppas alldeles för mkt, de kan ju faktiskt gå över tiden.. men har haft väääldigt mkt sammandragningar dem senaste dagarna så kanske på g? samt lite molande verk.. we will see ;)

klockan är efter 4 på eftermiddagen och jag gick upp från sängen för ca en timme sen! Jag känner mig död! sov knappt nått inatt för jag kände mig tvingad att sova för jag skulle upp tidigt.. hade tänkt följa med pappa och erik till sthlm på en mässa! fick veta om den igår såå de va lite bråttom att få tag på pappa, men han svarade inte igår kväll (då jag fick veta om mässan) så ställde kl tidigt för att ringa han då! Och till svar fick jag ett NEJ! ehm???? Jaa då tycker han jag skulle stanna hemma ist för jag är gravid o inte har den konditionen då till att kunna gå runt där.. -_- suck så förbannad jag blev!! Anledningen till att jag ville dit så gärna var för att min favvo skådis, Edward Furlong, skulle va där!!! Hur ofta är han i sverige lixom??!! Kände att jag bara var tvungen att åka dit.. men hur? fanns inget att göra åt saken. Tog ett bad för att ja va så förbannad, käkade flingor och gick o la mig igen. Jag var såå arg!! och ledsen.. då kändes de som att vara gravid är likamed handikappad och svårt sjuk! inte kapabel till allt o inte får göra allt o blablabla.. fuck the world kände jag!
Men så nu har man sovit några timmar iaf, men känns som jag behöver mer!
Och vet ni vad? Då får jag ett sms av min syster som är på mässan att Edward inte var där!!! detta hade krockat med en inspelning han håller på med så han kunde inte komma. YES! sicken tur man inte åkte. det gjorde mig lite glad :) får inte jag se honom då ska fan ingen annan se han heller ;) that´s it!

Igår blev en kväll för mig själv, marcus var på fest igår och firade sin syster som fyllde år häromdan :) skulle egentligen följa med meeeen nee min kropp sa något annat. Så hade ju jag planerat med elin att ses, skrev de i ett tidigare inlägg.. men så typiskt! när vi ska ses så blir hon sjuk med feber, hosta och huvudvärk! Och jag som gravid bör inte umgås med sjuklingar, så vi umgicks via msn ist! haha så här satt man själv och nördade framför dattan hela kvällen :P det var rätt roligt ändå men aa hehe (Y) vi ska ses när hon blivit helt friskt ist! Hon vill så gärna se magen så får väl se om bebisen väntar på henne :P

nu blire maat! Puss

julbord

Årets första julbord var igår! inte för att ja vet om de blir fler men iaf :P första var det! det var för Mayas klass, så jag och marcus blev bjudna :) Det var mat, julklappsbyte för ungarna (bebisen i magen fick oxå va med :P hehe ) och så var det lotteri ;D Och Marcus, som alltid har otur, blev en av de 5 vinnarna! wuhuu, men han blev dragen näst sist så det fanns inte direkt nå spec pris kvar att välja mellan, men han valde ett par ljus :) hehe
iaf så, idag ska jag troligen leka med Elin! Vi har planerat många gånger nu att ses men de har inte blivit av men nu ska vi fan göra de :P eller imorrn.

Men nu ska ja göra annat, PUSS

ps. Sammandragningarna kommer de ba mer och mer av! kan det börja va på g nu lr?

trött i vinterkylan

Frost ute som ligger som glas splitter över hela stan

sitter här och gör ingenting! Funderar på om man ska gå bort till pizzerian och köpa käk, ingen ork till att laga nått idag.. båda två känner oss allmänt trötta och vill helst bara ligga i sängen och söla. blä
men har ändå lust och ork till att åka till något köpcentrum och handla massa julklappar! Skulle jag inte tacka nej till direkt :P konstigt att man kan ha energi till det, men knappt ork till att gå ut till köket? beror kanske på att handla är galet mkt roligare hehe anyway! Imorrn är det torsdag! Då är det julbord inbokat för våran del tillsammans med syster Camilla, Maya och David. Syrran fyller dessutom år så blir väl att man firar henne samtidigt :)
Hoppas det blir trevligt ;D

btw
Det är alltid kul när man får skit för nått man inte ens gjort (y) att man blir stämplad som nån jävla surfitta som försöker äga allt och alla! Två stämplar på 3 dar, fyfan rekord!
DET ÄR SÅ JÄVLA KUL ATT FOLK TROR SKIT OM EN! Dra slutsatser utan att veta ett skit,
inte en tanke på att det faktiskt kan såra en människa?  tack

10 days to go!

idag var vi på sista mötet med barnmorskan innan förlossningen! förhoppningsvis iaf :P vi fick en ny tid som är på den beräknade förlossningsdagen ifall den nu inte skulle vilja titta ut innan dess :) Så gjorde vi en sammanfattning om hur min graviditet har sett ut! Och då märkte man hur mkt man glömmer egentligen, just när man satt där och tänkte så kändes det inte som att det hade vart så jobbigt.. Men sen tänkte man igen, och då mindes jag hur illa jag mådde i börjar! Hur mkt jag önskade att jag försvann från jorden! Och hur trött jag har vart, vilket foglossning jag haft, vilket dåligt humör man fått/får för ingenting, hur känslig man varit/är, hur dåligt man sovit/sover om nätterna.. sen eftersom jag haft enorm stress runt omkring mig så blev allt så mkt jobbigare! Usch!!! Inget man vill gå igenom igen direkt :P men alla graviditeter är ju olika så man ska ju aldrig säga aldrig, men just nu så känns det som att jag aldrig vill vara gravid igen haha
IAF!!
Den är nu helt fixerad, Alltså redo att komma! Men när vet vi ju inte hehe
fick lust häromdagen att vi skulle sätta igång mig med lite massage under fötterna, men de va inget marcus var med på haha, så vi väntar ist tills den bestämmer sig själv. Men vill så gärna ha den lilla här nu <3 Krama, gosa och bara ha det kanon!!! ^^ Fatta att det bara är 10 dagar kvar!! Känns helt overkligt! Och mitt huvud är fullt med tankar kring förlossningen, att jag faktiskt kommer ligga där och krysta för kung och fosterland någon dag! Shit :P Jag hoppas iaf att det blir en lätt förlossning! Att det går fort och utan någon fara :)
Det var allt från mig just nu, Puss

RSS 2.0