dålig uppdatering

dålig uppdatering dem senaste dagarna.. men de beror på att jag helt enkelt inte orkat, har haft fullt upp hela tiden känns de som. har haft skallen fullproppad med tankar i flera dagar, har det fortfarande men försöker koppla bort lite grann.. har massa saker att göra. flyttar om en vecka och vi har ingen aning om hur allt ska gå till. stress stress stress.. orkar inte tänka mer. vill bara stänga av!! vilket inte går - de skulle gå åt helvete.
kan inte tiden bara stanna upp lite, så man hinner tänka till? så man hinner göra allt samtidigt.
jag är helt slutkörd mina vänner.. snart går jag fan in i väggen.


IAF! nog med gnäll och klagomål.. inte kul att läsa för er direkt.
vad har jag gjort i helgen?? jo jag har varit hemma hos pappa min. inte gjort ett skit utan bara legat o degat, låtit allt flyta på lixom. skönt som fan. där behöver jag inte tänka, där behöver jag inte känna mig stressad.. pappa är en hjälte med att hjälpa en att stressa ner. utan att han igentligen behöver göra nått lr säga en mening. det bara blir bra helt enkelt!
men ja som sagt, bara tagit det lugnt. igår åkte man hem till marcus igen. tog det lugnt hela kvällen framför datorn och tvn. (y)
mer har jag väl inte att säga direkt.. skriver väl någon rad då jag har lust igen, vet dock inte när det kan bli men ni märker.

löv love kärlek

Om du vill att någon ska bli kär i dig så kan du säga att du äger en massa godisaffärer/Dell 6 år, om kärlek


ul

sitter och tänker på min lilla bebis :) hur kommer den se ut? vem kommer det vara? osv :P kan inte fatta att det snart är dax! bara några veckor ifrån..
är sugen på ett ul till! det är väl bara ett man gör? då i v17-19.. ändras från län till län har jag hört, lite konstigt men så det är.. så har jag hört att dem som är oroliga att någon inte skulle stämma med bebben kan få göra en extra koll med ul, men jag menar.. vem är inte orolig egentligen?? Tror nog alla gravid tänker att något kanske inte stämmer. Ingen kan ju vara helt säker.
äh, får höra med BM som vi ska till på fredag om hur många ul det är (: tror hon redan sagt att det är ett men kan ju extrakolla iaf hehe

nyinköpt!

Köpte två nya hårgrejs idag när vi var på stan :)
har inte testat något utav dem men hoppas dem är bra! någon som testat dessa?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


min natt förövrigt

är förbannat trött, fick inte en tillräcklig sömn inatt :/
hade hela tiden tanken att "nu måste jag sova" för att man skulle upp tidigt idag då, och när man somnat och varit borta ett tag så vaknar man upp brevid en sovande pojkvän som hade med glädje tagit upp den största delen av sängen, ska inte direkt klaga eftersom det brukar oftast vara jag som gör så mot honom haha x) men då iaf så kunde jag inte hitta rätt sovställning, plus att jag fått ont i benet, ni vet den där känslan man får när man legat på samma sätt allt för länge, krampkänsla typ.. så där låg man med krampande ben, vred och vände på mig för att hitta rätt ställning.. kan dessutom tillägga att jag var extremt pissnödig, som man typ alltid är vid fel tillfällen som gravid, och orken att gå upp till toan var på noll!
Men tillslut så somnade man om, och resten av natten bestod av att man vid flera tillfällen vaknade upp och hade ont i kroppen och samma visa fick man gå igenom igen.. så när klockan ringde vid 11 tiden när man bara fått någon timmas sömn så hade jag verkligen ingen ork till att gå upp!! usch fyfan så trött har jag nog inte varit sen man skulle upp till skolan. vilket är det hemskaste som finns! enligt mig.
så bestämde mig för att sova några extra timmar och försöka fåihop allt vi skulla göra idag på ett annat sätt, vilket gick hur bra som helst iaf :) (y)
men trött är man! så blir nog en tidig kväll idag.

sitter och väntar..

på att desperate housewives ska börja ^^ wihu veckans höjdpunkt typ hehe
idag har man varit ute typ hela dagen, typiskt att man är det när solen inte är på ens sida hm. men iaf så har vi varit och skrivit på kontraktet på lägenheten nu :) nice! tummen upp för det! nu ska man bara ringa lite samtal och sen hämta nycklarna! tror dock inte vi kunde flytta in tidigare? inte hört nått om de iaf så..
måste börja packa här någon dag, gå igenom allt skit så man inte får med sig massa onödigt :P sen måste man oxå packa hemma hos pappa, blir dock mkt enklare där eftersom jag nyss flyttat dit typ xD haha så de bara att packa ner allt igen hehe
nee nu ska jag göra mig redo för tvn :D


willys

precis kommit hem från willys, var där med Jannica och deras pappa och handlade massa gott.. lr jaa jag gjorde de xD dem handlade annat haha, får nog vara slut med detta gottisätande nu snart tror jag.. kommer ju sluta med att man rullar fram! Blir hård träning efter bebben kommit ;) hehe
Ska dessutom försöka orka ut på promenad varje dag nu framöver, inte bara för att få röra på sig, utan oxå att det ska vara bra inför förlossningen har jag hört.. det får musklerna att slappna av mer under självla kläckningen :) niiiice!
imorrn ska vi ner till kbab och skriva kontrakt! yähäääy ;D har jag tänkt iaf, får se när den här tuppen vaknar! sen ska vi göra lite fler ärenden och efter det så ska vi hem till syster Sofie och ta hand om hennes ungar medans hon är på körskolan någon timme.
jaa, mer har jag väl inte att säga just nu :P börjar bli lite småhungrig om det är nån som ser det intressant. Men inte alls sugen på att käka nått.. lr lite sallad/grönt skulle nog sitta fint, med salt eller aromat på.
men oj så nyttig man vart nu då helt plötsligt! fick nog attackfeber lr nått! hahaaaaaa
aya, ska ta o spela nått nu kanske, Puss :)

när man har sådär tråkigt ;D

Min Partner

Om honom/henne:

Vad heter han/hon?
marcus lassila
Hela namnet då? marcus mikael lassila
Vart bor han/hon? köping
Hur gammal? 21
Är han/hon frisk? jodå, smått korkad ibland bara ;)
Har han/hon humor? Aarå
Är han/hon lätt att skratta med? jajaja
Kan du prata med honom/henne om allt? jajjamen
Åker han/hon till dig om det hänt nåt jätte allvarligt? Ja!
Är hans/hennes föräldrar skilda? japp
Har han/hon syskon? två äldre systrar
Vet du om han/hon varit i kontakt med polisen någon gång? haha ja
Har han/hon haft någon speciell behandling? öhm, nej
Är han/hon fin? finaste som finns!
Har han/hon någon gång slått dig? misshandlat! haha

Om er:
Hur länge har ni varit tillsammans?
1 år 1 månad 1 vecka, hah
Varför blev ni tillsammans? hah, för vi hatade varandra sååå mkt!
När insåg du att du fick känslor för honom/Henne? kan inte säga exakt,
Har ni ätit middag tillsammans? jaa varje dag
Har ni kollat film tillsammans? ohja!
Har ni varit på bio tillsammans ? nee faktiskt inte!
Har ni varit med om något läskigt? jaa :O spöken
Har du gett honom/henne något fint nån gång? har jag väl :)
Har du fått något fint från honom/henne? Jaa verkligen!
Är han/hon bra på att trösta dig när du är ledsen? jaa
Har ni träffat varandras föräldrar? jaappp
Har ni träffat varandras mor och far föräldrar? jag har träffat hans, men han har inte träffat mina
Har era föräldrar träffats? nee inte när vi vart tillsammans, men min pappa o hans mamma träffades för länge sen när dem jobbade på samma ställe
Bor ni ihop? japp!
Mår ni bra tillsammans? mår bäst
Har ni haft sex? jaa
Sover ni i samma säng när ni sover hos varandra? Jaa de klart ;D
Tycker dina föräldrar om din pojkvän? jaa (:
Ska ni skaffa barn? Japp ^^

jag älskar dig



julkänslor

vet ni vad jag tänkte på nyss?!
det är ju fan snart jul! Åh så mysigt ^^ älskar julstämmningen som sprids i hela stan! alla ljus i mörkret, alla varma känslor, doften, allt det där.. hjärta julen! :P marcus håller dock inte med mig, han får ångest varje gång jag nämner "jul". han hatar vintern och allt som hör till, haha. Jag älskar det!
undrar hur man firar det i år?! har ju en liten knoddis då oxå ^^
förra året satt man med morsan och alla systrarna, och deras barn.. sluta med att jag, sofie och nattis satt och halsa alkohol glögg och tugga mandlar haha mys! efter det så hamnade man hemma hos beby där det var full rulle med presentöppning och hela kalaset när vi i min familj redan hade "firat klart" haha :P

någon mer som älskar julkänslan?

gamla julbilder från 07, firades hemma hos kusinerna i valskog :)
lyckliga vi ser ut på första bilden va? ;)


smått och gott

idag har vi käkat haj här i huset, det var riktigt gott!
enda sen marcus vakna har han tjatat efter vad vi skulle få för mat, och jag sa om och om igen att det blir haj!
vilket han knappast ville tro.. men som sagt så var det haj som stod på bordet sen ;) lr ja hajmal. (stavas det så??)
och varför skriver jag om det för? det har jag faktiskt ingen aning om..
övrigt om dagen finns det inte så mkt att skriva om, har inte direkt hänt nått spec så. men ska iaf försöka få med mig marcus ut på en promenad kanske?! om man nu själv orkar de vill säga, klockan börjar tina bort, och kylan ute fördubblas! kallt med skinnjacka, kallt med väst.. och jag kan dessutom inte stänga något utav dem, magen är i vägen x) och min vinterjacka ligger fortfarande nerpackad hemma hos pappa i arboga.. och där har jag inte varit än.

Vi går vidare!! något annat jag har underhållit mig med en sån här söndagseftermiddag är att kollat in alla de bloggar som fick ett fint litet pris igår på BloggAwards! på www.stureplan.se kan man se bilder från galan, och när jag skrollade lite på dem bilderna så kom jag fram till en bild på Dessie och Paow.. seriöst? inte bara att det skriks fjortis från dem annars, men nu asso.. pinsamt tjejer.. vad har ni gjort med erat hår?? Dessie ser ut som om hon kört huvet i en mixer och haft på fullgång! medans Paow ser hårlös ut med några klipps här o där med lite löshår och sen bara låtit det vara.. inte snyggt flickor! bättre kan ni.. DAGENS DISS!
nee nu vill jag inte dra ner på dem allt för mkt, har ju inte något emot dem annars så. men jag fick iaf en chock när jag såg dem.

kärlek


försvinn dumma känsla

seriöst, vafan är det här för jävla attack stresskänsla jag hela tiden får! Spec efter jag käkat något, då stressar kroppen på som fan och jag vet knappt vafan jag ska ta vägen, hjärtat dunkar på hårt och fort :/ as jobbigt. försöker andas med djupa stora andetag, hjälper pyttesmått men så fortsätter det..
har hört att man kan känna såhär när man är gravid men vafan det här är ju löjligt!! töntiga kropp som inte tål ett skit känns de som!
ska ta upp det med barnmorskan iaf så får vi väl se vad hon säger, det är ju inte direkt kul eller skönt att känna denna jävla idiotkänsla. blä

magbilder v33 :)

för det första måste jag bara ursäkta för mitt utseende på dessa bilder, ser förjävlig ut!! osminkad och hängig i en härlig mix! tycker nästan jag ser lite manlig ut.. ?? haha usch! men nu är det magen vi ska kolla på, och inte mitt face xD

inte någon större förändring tycker jag inte.. :P


höggravid eller inte?

satt precis och läste lite i ett forum som hette "när räknas man som höggravid?" och det är nått jag tänkt lite på de senaste dagarna.. när är man de egentligen? jag har alltid tänkt att man är det sista månaden innan förlossningen, men i forumet, där dem inte riktigt var helt säkra heller, skrevs det att man är det efter v28.. de va många som tyckte det lät lite tidigt, vilket jag oxå håller med om.. jag som har rätt "liten" gravidmage tycker inte att jag räknas som höggravid.. visserligen känner jag mig förbannat klumpig, magen är i vägen xD, svårt att gå långa sträckor, shoppingrunda som varar över en timme är en pina, fått svullna ben och fötter någon enstaka gång, svårt att hitta rätt sitt och ligg ställning, osv.. hmm, kanske är jag höggravid ändå? eller är det bara jag som tänker att det kommer bli värre hela tiden, att jag inte riktigt är där än?
men enligt forumet så är jag det iaf.. typ jahapp :P
äh, jag föder ju lixom bara om 7 veckor sådär xD

shit vad tiden går fort! snart ligger jag där och skriker för kung och fosterland!
ne nu ska magen få leka fotomodell, wuhuu! v 33 here we come xD

Ingång på v 33 idag :)

Bebisen

Nu väger bebisen c:a 2 kg och mäter totalt omkring 45 cm från topp till tå.

Förutom att gråta så kan nu bebisen göra allt som en nyfödd 40 veckors bebis kan. Det börjar bli trångt om utrymme inne i livemodern, men bebisen kan fortfarande sparka och röra sig. Den sover mycket under den här perioden, precis som en nyfödd bebis. Ögonen rör sig under REM-sömnen, och forskarna tror att fostret drömmer livfullt inne i livmodern.

 

När bebisen är vaken så använder den sina sinnen; den lär sig alltmedan den lyssnar och känner. Bebisen har sannolikt valt en förlossningsposition nu och ligger antingen med huvudet nedåt eller uppåt (sätesbjudning). När barnmorskan känner på din mage så kan hon känna hur barnet ligger och eventuellt försöka vända det om det ligger med stjärten först.

Om bebisen föds denna veckan så är lungorna sannolikt starka nog att fungera utan hjälp, men den kan ändå behöva vård av specialisttränade läkare och sköterskor.

Ögonen är öppna under vakenperioderna och färgen på dem är vanligen blå, oberoende av vad den permanenta färgen senare kommer att bli, då pigmenteringen inte är färdigutvecklad. Den slutliga pigmenteringen kräver att ögonen utsätts för ljus och sker vanligen inom några veckor från förlossningen.

Du

Din livmoder befinner sig nu c:a 15 cm ovanför din navel. Din viktökning ligger förmodligen mellan 10-13 kg. Under de sista veckorna upplever många att de behöver kissa oftare. Livmodern trycker på urinblåsan och kan göra att du behöver gå på toaletten ofta. Din livmoder har blivit c:a 500 gånger större än den var innan du blev gravid!

Produktionen av röda blodkroppar har nu börjat komma ikapp och blodbristen och andfåddheten som du kanske upplevde tidigare börjar avtaga under den här perioden.

 

ska ta kort på magen när beby har vaknat :)


ännu en fartfylld dag i mitt liv

har egentligen ingenting att skriva om eftersom min dag inte varit så händelsefull! men skriver några rader iaf så ni vet att jag lever ;) haha
efter att ha haft en riktigt skön morgon, haft HELA sängen för mig själv xD härligt med lite rullrum haha, marcus satt redan uppe så de är därför jag fick så mkt plats ^^
iaf så när man väl vaknat till liv så tog jag ett skönt varmt bad! har inte badat på as länge! fattar inte varför man inte gjort det tidigare?? äh, men efter det så har man bara tagit det lugnt, typ suttit på samma plats tills nu.. så det är jäklans mkt man gjort idag ;) vilat har jag oxå gjort iofs, det är väl det enda?! marcus vilar fortfarande.. ska nog väcka det lilla säckpipmonstret snart, just nu är han sån där som bara slåss om man försöker väcka honom.. så avvaktar ett tag xD

old pics

kollar gamla bilder :) bla dessa, som är tagna på Robins födelsedag år 2007, minnen :)

 



fredagsmys

idag har vi varit till västerås med grabbsen :) blev en snabbis dit bara och sen hem igen.. killarna hakade med upp en stund sen och det blev ett jäkla klagande på att JAG inte städat? xD haha som dem flesta killar tycker så håller även dem med om att det är kvinnogöra, jaja
men eftersom jag själv faktiskt tyckte det såg ut som en svinstia här inne så tog jag på mig ansvaret och började städa.. hyi. Men fint vart de :) så nu sitter man här i ett nystädat rum, nypoppade popcorn, cola och spelar pimpland xD haha tönt som man blivit.. dock tar jag inte spelet lika seriöst som marcus gör haha tur de iaf!


att se marcus så där extra lycklig är lika härligt som att se en bebis skratta <3

snabbskrivning brist på annat

med ingenting att göra fick jag lust att skriva några rader här.. med min bästa vän, godispåsen, vid min sida och underbara marcus på den andra ligger jag fortfarande här i sängen och pimpland nördar och samtidigt småretas jag med marcus som fortfarande sover :P haha snart ska jag få upp den jäkeln! så ska jag väl fixa mig lr nått, wiho.

man kan helt enkelt inte slita blicken och händerna från de små bebykläderna ^^

tiden går fort

hittade denna bild när jag klickade runt på mingelbilderna från köpings krogar :P min lilla kusin (längst till höger) har varit ute.. och måste bara säga att det känns sjukt konstigt att se henne ute o röja på krogar med åldersgräns :P hon är fortfarande typ 14-16 år för mig, och kommer alltid vara ^^ min lilla skrutta kommer aldirg bli äldre i mina ögon!

fin vart du iaf :) Pusspårej!

mooorning

godmorgon alla! eller mer god eftermiddag, har precis vaknat och fått i mig frukost.. musli och yoghurt som alltid <3
idag vaknade man av att telefonen ringde, det var barnmorskan Anneli :) hon frågade om jag ville ta svininfluensavaccinet? hm, jag svarade nej! jag tänker då inte ta nån jävla spruta som dem inte testat ordentligt! plus att jag fått ett papper av marcus mamma där det stod lite om vaccinet, man kan bli förlamad bland annat.. vem vill riskera sånt??!!! inte jag iaf! Jag skulle iaf ringa henne om jag ångrade mig, vilket jag i stort sett inte kommer göra! ;)

fy i helvete, kollade nyss var det var för dag idag.. och det är fredag????!!!! hur fan kan veckan gått så fort?! trodde det var onsdag lr nått :O och det betyder att jag går in i v33 imorrn, gaaah så lite tid kvar nu ^^ snart sitter vi där med våran bebis i famnen ist för inne i magen! åh så mysigt.

planer för idag: Västerås!

frost

fönstret står öppet en liten springa, där kylan tar sig in enormt.. med mig sittandes brevid fönstret gör luften min nacke alldeles kall och det är nästan lite jobbig känsla, resten av kroppen är varm och go så lusten att sätta på sig en tjocktröja eller halsduk är inte så stor.
så jag tar och stänger fönstret nu och hoppas att jag blir uppvärmd. kyss


stöd rosa bandet

köpte dessutom detta på willys, så nu är vi duktiga och snälla! såååå
gör som oss, köp geisha och stöd rosa bandet! :) rosa äger. PUSS


första bebyplagget :D

nu är vi hemma igen, trötta och frusna! usch va kallt det blivit ute :/ och imorrn bitti ska det tydligen snöa!!! mysigt men jag har inte ens hunnit tagit fram vinterkläderna än, dem ligger hemma hos pappsen.. och dit ska man inte förens om någon vecka typ, så blir väl att gömma sig inomhus om det nu ska hållas på såhär xD
iaf så biginn handlade vi massa gott, tofsar och första bebyplagget :D vilket fick bli tvåpack body ^^ en helvit och en vit med bruna ekorrar på såå gosigt att kolla på alla de små kläderna <3


fixat och trixat lite ;)

nu har man ändrat lite här på bloggen, tycks? hoppas bara den ser lika bra ut på alla andras datorer som den gör på min :) är faktiskt nöjd känner jag.. fast den är ju ganska mörk, skulle ju inte skada med lite ljus xD haha men de får man kirra någon annan gång!
håller på och fixar mig för tillfället, ska dra iväg till biginn me marcus.. uppdaterar senare :) puss

<3

saknar alla er där hemma i södertälje <3


bakom mina solglasögon


ps.

ge mig en jävla systemkamera innan jag får ryck! hej.

ny dag, nya möjligheter

vaknade vid halv 1 idag, alltså har man fått sova ut riktigt mkt nu.. la mig rätt tidigt igår om jag inte minns fel?!
mitt lilla fikonträd till pojkvän sover fortfarande, som vanligt xD ska försöka få upp honom om en stund, vilket inte är lätt men värt ett försök iaf.. bara han inte vaknar på sin dåliga sida då, den kan vara rätt jobbig xD haha
iaf så känner jag mig mkt bättre idag, vaknade faktiskt upp och kunde både svälja och andas någorlunda bätte! hurraaay ^^
ska försöka få med mig marcus ut nått kanske, passa på när man kan innan det blir allt för kallt! kanske ta en sväng till biginn? måste köpa nya hårtofsar, mina har den förmågan att försvinna av sig själva.. just nu har man bara en kvar som är skit! blää, och utan tofsar blir jag galen. x) puss
ne nu ska jag hämta cola <3

onödigt skrivande ??

Jaha :) då ligger man här igen då! inte mkt annat att göra direkt, har precis kollat lite på tv och käkat glass.. galet gott för övrigt hehe
har egentligen ingenting att skriva men kände bara för det helt enkelt! kan väl berätta att skruttisen här inne har vart vild hela dagen! xD kickat och vridit på sig som om h*n vore en alien som försöker ta sig ut.. ehm, ja :P haha
det är verkligen inte lång tid kvar nu^^ åh så mysigt det kommer bli! längtar längtar <3 nu känner man sig lugnar dessutom nu när man har kirrat lägenhet, snart kan man slappna av helt och hållet :) och verkligen känna att NU får h*n komma ut, nu är det fritt fram.
mami love you beby!


Glad glad glad :D

glada nyheter gott folk! Soc ringde och sa att dem beslutat att godkänna lägenheten ^^ wuhuu! vi är så jävlans glada nu hehe
nu väntar jag bara att kbab ska ringa upp mig så vi kan prata vidare, hoppas nu bara soc har informerat dem om godkännandet, vilket dem måste göra, men våran sockärring visste ju inget om att man skulle göra så, ??, trög men iaf :P puss på henne för dem godkände iaf! gaaah äntligen lixom! äntligen har vi fått en lägenhet! ska höra om dem som bor där nu är ute lite tidigare, man brukar ju alltid vara de så.. annars så flyttar vi ni 1 november :) inte långt dit iofs men jaa xD hehe så lycklig!
uppdaterar senare :) puss

oouuh

väntar förväntansfullt på att kbab ska ringa! dem sa vid 2 tiden igår, och klockan är halv 3.. så snart snart snart ringer dem säkert, lr så har dem inte fått svar från soc än.. jag har då inte fått nått svar från mitt mail jag skickade till henne igår så troligen har inte dem heller fått de.. dumma tantfan. blää

sjuk

känner mig inte alls bra, trodde det kunde gå över från igår men nej nej.. självklart inte ;)
vaknade upp imorse av att jag knappt kunde andas, blä. stora tunga andetag är min grej just nu.. halsen är min fiende och den har den lusten att bli värst mot kvällen, natten och morgonen! skit kul. halsbränna på de oxå hjälper mig inte direkt heller.. blir bara en bitterfitta som ger ut min ilska åt alla håll, mest mot stackars marcus som är oskyldig. stackarn.. jaja, så nu vet ni de iaf! Puss

kärlek till dig

man kan aldrig vara säker på vad framtiden ger med sig, men en sak är ju klart, det är ju du och jag (+ våran lilla^^)
att jag träffat dig var som en på en miljon.
jag öppnade din dörr och drömmen blev till värklighet.



jaha, och väntan fortsätter..

har pratat med kbab nu.. kort och gott så får vi veta Ja eller Nej imorrn om vi får den här lägenheten, våran sockärring kan ju fan gå o hänga sig! hon är sämst på att ge ut information, och hon sa olika till oss och kbab.. daah! idiot. Tjejen på kbab är iaf snäll och ska maila kärringen och säga att vi vill ha den här lägenheten och lägga några bra ord på de!! Så skulle hon be om ett svar, så skulle hon sen ringa upp oss imorrn om hur det blir, äntligen så ska man få ett vettigt svar känns de som. Den här damen tänker med hjärnan och inte arslet.. :) Orkar verkligen inte kolla på en lägenhet till.. blä.
HÅLL TUMMARNA!!


iaf, min beby är så sööt! <3


för övrigt..

så gick man ju faktiskt in i vecka 32 i lördags! :) nu är det verkligen inte lång tid kvar!!! Ser fram emot att se vem det egentligen är som ligger i min lilla mage <3
har ju vart lite snack om att vi ska kolla upp vilket kön det är, men det verkar som att vi skiter i de! har inte tid med något annat än att kirra lägenhet nu.. det tar faktiskt på krafterna.
iaf så har jag kollat runt lite på bebyprylar, lagt lite i varukorgen så ska nog beställa dem strax! än så länge är det bara nappflaskor och tuggleksak som ramlat ner i korgen :) gos! vet inte om man ska beställa nu direkt lr om man ska vänta tills man får det där bebybidraget sockärringen snacka om att vi skulle söka om, då får vi en summa i november. Fast o andra sidan kan man ju ändå beställa lite saker nu ^^ det är ju så roligt!

Halsbränna!! dem senaste dagarna har jag haft sjukt jobbiga halsbränna attacker!! blää så jobbigt det är, mina samurin påsar har tagit slut oxå som jag fick från Jannica, har bara tuggtabletter kvar och dem är såååå äckliga!! fastnar i tänderna och skapar sånt där äckligt lödder i kläften xD haha, dessutom så funkar dem knappt! Så blir nog att kila iväg och köpa ett par samurin sen.. vart man nu köper sånna? apoteket lr? :P

Har precis gjort ett litet gravid test! om det blir pojke eller flicka :)
och enligt de gammla gummornas visdom så är det en liten pojke som virrar runt där inne ^^
trevligt med en liten pojke nu när det nästan bara är massa flickor i släkten :p men vi får väl se!

väntar och väntar

jaha, då ligger man här då och väntar på att kbab ska ringa upp mig.. förhoppningsvis får jag veta lite mer om vad vi får för lägenhet. sockärringen började ju snacka massa skit förut, hon är så kaxig! när man sa att man hittat en lägenhet som hon egentligen inte kunde säga nej till så lät hon mer deprimerad och bekymrad än att låta glad att vi hittat något som kan funka för dem. Man tycker ju att dem ska vara hyfsat trevliga och glada över att det kanske ordnar sig för oss nu, men icke! lika tjurig som vanligt, och då blev hon ju tvungen att hitta ännu billigare lägenheter. men men, får som sagt se vad kbab har att säga, dem är iaf trevliga och glada!!
har för mig att dem sa i telefonen att dem ringer upp vid 4? hm, en timme kvar ju.. hoppas dem ringer tidigare, orkar inte ha massa tankar och funderingar i skallen.. är dessutom lite småförkyld, hade ont i halsen som en stucken tupp för en stund sen, men det har lagt sig lite iaf! annars så känner man sig bara mest utsliten och hängig.. usch usch.
en massa klagande från min sida känner jag, typ det enda jag gör? äh, inte lätt när det är som det är.. inget blir rätt helt enkelt. och då är inte humöret på min sida heller. Vilket jag och dem i min omgivning får acceptera och tyvärr oxå lida med mig..

Okej?

nu har man pratat med soc :) gick bra! tror jag? hon sa att vi får den lägenheten.. om vi inte hittar nått annat. jag säger då att nee de fiinns ju inget annat så! jag ber henne höra av sig till kbab så dem vet att dem får ge oss denna lägenhet, då visste hon inte ens om att måste göra de?! det var tydligen nytt för henne, ehm.. störd? tror att hon är störst och bäst men sen vet hon inte ens hur hennes jobb fungerar.. hon sa dessutom att dem går efter att vi ska kunna ha råd att betala hyran sen när vi blir självförsörjande, men det har dem ju inte sagt förut?? :S tycker det låter jätte skumt.. jaja.
iaf sen när vi lagt på så ringer hon upp efter cirka en halvtimme igen.. hon hahr då pratar med kbab o dem skulle tydligen ha några fler lediga lägenheter som var billigare än den som vi ville ha.. dock på helt fel område!! usch.
vi skulle iaf höra av oss till kbab för mer information.. men nu så fattar jag inte? får vi inte den här lägenheten nu? bara för att hon hittat några billigare? :S ska ringa kbab sen när jag vaknat till ordentligt och höra med dem om vad dem snackat om.. för jag hänger inte med ett skit längre, och jag tänker inte bo på det området som hon berättade om. och hon kan väl inte tvinga oss bo där?
Och lixom NU kan hon minnsan ringa till kbab och fråga efter några lägenheter, det kunde hon inte göra från början.. åh så trött jag blir.

godmorgon?

eller kanske god eftermiddag, vaknade för en stund sen och marcus ligger fortfarande och snuttar :P käkat frukost har jag oxå gjort! musli och yogurt! det är fan det godaste som finns!! tur att det är nyttigt ;) annars skullr man sett ut som en gris nu..
Och idag är det ingen vanlig dag :) nee för det är faktiskt lauras födelsedag hurra hurra hurra! hon blir hela 21 år gammal, känns som att hon fyller år hela tiden :O medans man själv bara fyller varannat år lr nått haha vettefan..
men grattis på henne iaf :) önskar henne en superduper bra dag!

gammal bild på min och fiseen :)

 

sitter och småkollar lite på reprisen från idol, kan säga att jag tycker fan alla suger! låter som att ingen kan sjunga ruktigt.. låter skit alltihoppa! usch! hatar det där jävla programet..


bu...

Jajustja, det spökar här.. tro fan att jag fick med mig ett litet spöke från syrran när jag varit där.. inatt så rasade nått från köket, var det fläktgrejen?, och man hörde någon som sprang runt och dunsa i golvet från typ vardagsrummet, kanske var grannen? men jag menar.. vem egentligen springer runt som en galning och gör hårda steg mitt i natten? och precis efter det rasat i köket dessutom. iaf så det är inte första gången det rasar nått, men dem andra gångerna så har det inte varit nått "rasat" i köket när man väl kollat sen.. hm. Det är sjuuuukt läskigt iaf!! Man blir något nojjig hehe och idag när marcus mamma spelade musik så stängde någon av stereon :O det var inget glapp heller.. och det har inte heller hänt tidigare vad jag förstått?

iaf så alldeles nyss så var det nått som dunsta till, inte högt så jag la något större intressee på de men marcus som var brevid det som lät reagerade mer.. så han bad dem dra åt helvete och att vi inte vill ha dem här.. tänk om det är min mormor? o.O ... så nu har kanske han vart ful i mun åt min lilla mormor, elak han är!
men iofs, hon är ju ganska läskig om det nu skulle vara hon.. hon kan gärna gå tillbaka till sofie.

när man har tråkigt så har man..

så då kör man ett sånt där litet fördröja tiden test..

Du och din partner

Vad heter ni? Stephanie & Marcus
Hur länge har ni varit tillsammans? 1 år och en månad ;)
Är ni förlovade? nepp
Bor ni ihop? Jaaappp
Har ni barn? nee men en på g ^^ kommer i december
Har båda körkort? nee, ingen
Isåfall, vem kör bäst? jag har aldrig suttit bakom en ratt så de är väl han :P
Kommer du ihåg er första kyss? Jaa självklart
Vem sa "Jag älskar dig" först? jag
Vem är äldst? han
Vem fyller först på året? hanhan
Vem är längst? hanhanhan
Vem sjunger bäst? jadu,
Håller ni handen på stan? Jaapp
Kände ni varann innan ni blev ihop? jaa
Vad har ni gemensamt? allt och ingenting
Blev du kär i första ögonkastet? Nee joo jaa, såg det där lilla extra typ direkt iaf :P
Har ni någon speciell låt? njaa, men vi skaffade faktiskt "våran låt" första kvällen vi sågs, men ingen har nått minne från vafan de va för nått :P
Har ni stora framtidsplaner? Jaadå :)
Har ni gråtit i varandras armar? jag har
Har ni varit utomlands tillammans? finland ? xD
Minnen? för många för att skriva ner här :P
Vem lagar bäst mat? bäst tillsammans
Vad gör ni en vanlig vardagskväll? töntar, tv, mys, film, allt
Ger ni alltid varandra en puss när ni ses? Jaa
Bodde ni långt ifrån varandra när ni träffades första gången? Jaa, jag var storstadsfjollan från sthlm höhö
Blir du lätt svartsjuk? jodåå
Brukar ni bråka? jaa
Ringer eller SMS;ar ni mest? smsar
Vilken är hans/hennes finaste kroppsdel? går inte att pricka ut just finast
Vad använder ni för preventivmedel? inget lr gummi xD
Brukar nån av er prata i sömnen? haha han gör de fan hela tiden!



nelly.com

fick ett sms från nelly.com för en liten stund sen.. i medelandet stod det att "idag får du 100kr rabatt med koden.. "
kollar på vad klockan är och den är runt 23.00.. först tänker man ju "åh vad trevligt, lite rabatt" men sen läser man igen, och då står det ju faktiskt "IDAG får du.. " alltså funkar bara koden idag? och jag menar.. vem egentligen brukar sitta vid datorn en fredagskväll runt 23 tiden? och man har då bara en timme på sig att beställa nått. verkar ju bara som att dem vill visa att dem är en bra sida som ger bra erbjudanden.. men dem vet att inte många kommer använda det, vilket dem då tjänar lite på? och dem ger ut "bra" reklam för sig själva.
förstår ni hur jag tänker? :P hehe

snackbubblan

dante: har du smakat den här andra sorten av billys panpizza?
jag: vilken?
dante: den här med mozarella och pesto?
jag: nää :P
dante: men de är ju två olika ostar :)
jag: pesto är en grön krydda?
dante: ahaaa (??) :O, ja de va nått grönt på
jag: jaa men de va peston xD
dante: :O ahaa, jaa xD
jag: haha xD
dante: men jag åt den iaf när jag var as packad, o det var det godaste jag någonsin hade ätit!
....
dante: tyckte jag då iaf...

hahahah Dante är alltid härlig när han är lite småfull ;)


"OBS att man måste känna till dantes talessätt för att kunna förstå det roliga"

bebyprylar

sitter med en godispåse och kollar runt på lite bebyprylar :)
dessa flaskor ska vi nog beställa sen! dem verkar vara as bra, ny modell från Tommee Tippee
ganska tuffa tycker jag hehe, dem har coola nappar oxå med samma märke.. blir nog ett par sånna oxå skulle jag tro :)


kort och gott

har inte varit någon vidare uppdatering här på någon dag :P men har varit lite upptagen och marcus har snott min datta om kvällarna så har inte pallat skriva något när jag suttit vid hans sega dator och fucktup tangentbord..
men kan ju skriva lite smått vad jag gjort :) har suttit barnvakt åt min syrras ungar, både onsdags och i torsdags. är väl inte så mkt att skriva om men det var väl lite småkul sådär :P hehe
har pratat med kbab om lägenheten som vi kollade på i måndags, vi är dem enda som kollat på den så om soc godkänner den så är den vår :) hoppas hoppas!! men tanten som vi ska prata med om de har varit borta hela veckan och är tillbaka på måndag igen.. vill ringa dit nuuu!!

sitter just nu med marcus och dante, lr jaa dem sitter vid marcus datta och nördar sig medans jag sitter här i sängen.. har precis käkat och är så mätt att jag tror fan att jag spricker snart!! haha :P vad som händer idag är okänt! har inte planerat nått spec vad jag vet iaf.

dagens medelande :P


stephie aka barnvakt

Ska snart sitta barnvakt någon timma åt dessa två tussar, syrrans ungar

bellabus


emil

så lätt var det!

att väcka marcus är lika lätt som att lära en katt skälla! ;)

inge fördiggjort kaffe fanns de heller..
ingen ork till att göra nytt, vilket ändå kanske bara skulle vara onödigt nu när han inte vill vakna :P

ögonen är torra och läpparna torra..

ännu idag fick jag ett litet medelande av min snygging :)



det är alltså snart dax att väcka honom! själv har man varit vaken redan sen vid 9, gick upp då för att ringa soc" ringer dit och då är inte tanten där -_- suck! är tillbaka på måndag igen.. så får ringa tillbaka, igen. Men ska iaf ringa kbab och fråga om dem fått något mail från soc, för det borde dem ha skickat! där det står hur mkt en lägenhet får gå på.. måste ju ändå ringa dit för att granska mitt svar på lägenheten. jävla massa samtal man har att göra -_- tar aldrig slut.. måste ringa barnmorskan oxå.

nu fick jag sån där stressattack + snabba hjärtslag igen! fattar inte varför jag får de!! varje dag, oftast efter jag käkat?! har precis ätit frukost så. vad beror detta på tro? det är inte kul nånstans iaf.

ne, nu ska jag smörja in benen och fötterna.. sen ska jag kolla om de finns kaffe, klockan är ju snart 11 ;)

pictures

loved you once, love you still, always have, always will :)



hjärta <3


...

en del av en människas liv är att man måste kunna få ta sina egna beslut utan att någon alltid måste lägga sig i..

ÄNTLIGEN!

Vet ni vad som börjar idag??!! något man längtat efter som en galen arabisk tant med toffel i handen! :D:D
Despetate housewives! äntligen äntligen äntligen! Så klockan nio ikväll är tvn min kan jag lova! ^^

orkar inte

tack för att ni förstör mitt humör ;) JÄVLIGT LYCKLIG ÖVER DET!!! ALLTID när jag är på bra humör så är det någon av er som bara måste säga nått som gör att hela mitt leende ba störtar ner i jorden. tack

kolla vad som låg uppe när jag satte på dattan imorse xD



haha go han är <3

snabbklagning

har så jävla tråkigt, är så jävla trött, har ingen lust att sova, har ingen lust att gå på toa fast jag behöver xD, hittar ingen bra liggställning, beby är sur för nått på pimpland, jag måste upp tidigt imorrn.. så kommer jag på nu när jag sitter o skriver att jag glömeliglömde att fråga efter tiinas mobil så jag kan ringa imorrn bitti.. gapsuck -_-

nee jag tror jag lägger mig och sover nu.
gonatt lovers


riven för livet?

ehm jo.. nu börjas det titta fram något.. dock lite MEN ÄNDÅ!!!! bristningar.. suck. något man får räkna med i graviditeten men det är ju inte snyggt nånstans direkt.. har fått lite på sidan typ, vid höfterna.. försökt att slippa sånt med att smörja in mig med bebyolja så fort jag tänker på de, men man ska ju inte räkna med att man kommer komma undan det helt o hållet. Har alltid tänkt, innan jag blev gravid oxå, att sånt är ju naturligt och "bara" ett spår efter något vacker (om det kommit under grav).. men när man ser det på sig själv så är det en helt annan bild.
vill smörja in mig nu men oljan tog slut imorse! handla ny imorrn..

finns det nått sätt att få bort bristningar efter förlossningen? o.O

fantastiskt!

såå jävla mätt! precis kommit hem från örebro/arboga.. vi drog till örebro med arsim och robin för att kolla om elgiganten där hade playstation 3, men även där var det slutsålt! sjukt, kommer in nya nästa vecka så då får man väl förbeställa om man ska ha någon.
Sen drog vi vidare till arboga, och vet ni vad som hände där?! en sak som i princip aldrig händer.. är ni berädda?! okej här kommer det... ROBIN BJÖD OSS ALLA PÅ MC DONALDS!! :O han borde få pris för årets händelse!
snacka om att man vart förvånad :P haha
men iaf så tog vi var sin ballong innan vi drog därifrån och hem till köping igen :) träffade jannica och vuttan utanför så gav min ballong till sötsaken! och nu ligger man här och försöker smällta maten som knappt får plats i magen..
justja! innan vi drog till örebro så hann vi kolla lägenheten :) den va fräsch så ska ta o ringa soc imorrn bitti och se vad dem tycker! :) tuddeluuu
drar till med lite bilder..

beby <3 arsim haha

not my humörday



when the drugs dont work no more you can get high on your life

känner att det inte är min dag idag, usch.. känner att ett munsår är på g oxå. nog med att mina läppar redan är supertorra och bläiga så ska ett jävla sår vara med i skiten.
stressen har gjort sig ett spår i ansiktet oxå, kuul ;) SNYGGING! i like.

vi ska tydligen åka iväg till örebro nu oxå med arsim.. eftersom marcus aldrig vart där dit vi ska så vill han så gärna åka, hoppas bara vi hinner hem så vi kan kolla på lägenheten! annars blir jag en riktigt arg tjej! shalalalala..

orka

godmorgon..

..på er alla :) vad händer och fötter? höhö, jag ligger i sängen och kollar på min lilla skatt som fortfarande "sover", han fick världens ryck nyss när hans mobil ringde som jag hade lagt på hans bröst haha ett slag i huvet fick man på köpet av hans armbåge som fick ett eget liv och flög hejvillt xD
så mkt mer än de gör ja väl inte, spelar lite pimpland och snackar på msn med elin, kusinen.. ska komma över till dem någon dag för faster vill gissa bebis :D tydligen så brukar hon ha rätt hehe

love my hair!

köpte ju silvershampo härom helgen när vi åkte till marieberg :) och jävlar vilken succe det blev! både på färg och känsla! Känner verkligen hur håret blivit mkt mjukare och mår bättre nu! ^^ love it! får bara se upp så inte håret får den där gråa nyansen haha, inte så snyggt enligt mig!


kanelbullens dag!

idag är de alltså kanelbullens dag! men har man fått någon bulle då? Näää :( skulle vart supermysigt och framförallt gott som tusan om man hade ställt sig och bakat ihop ett par bullisar, men det har varken funnits ork eller tid för de idag :P får bli någon annan dag.. och när man ringde upp vännen Peso så stod ju hon självklart och bakade bullar med sin man! frästad? ohja! bad henne spara några tills jag kommer på besök :P säkert nått som inte kommer inträffa men man får väl alltid hoppas haha ;)
jag har iaf några chokladkakor vid min sida som får räcka för mig hehe

Och hon påminde mig oxå om att Laura fyller år nästa vecka!! :O herrejävlar, hur ska det nu gå då?! klart man vill åka dit och gratta våran lilla skrolla som blir hela 21 år! Får försöka kolla upp om tiden finns och pengarna, har ju som sagt sjukt mkt att göra just nu. Nått styr man upp iaf.

Lalala, vad bjuder kvällen på då? ;D bara massa mys och gos kanske? klart!
ringde till lägenheten för ett tag som jag skrev om igår, vi är välkommna att komma och kolla på den imorrn.. hoppas den är fin och fräsch! håll tummarna ;)

ring inte, skriv inte, praaata inte med miiig!

vaknde för en stund sen efter att ha sovit ungefär 12 timmar! hur jävla skönt som helst :D känner mig utvilad och faktiskt glad och inte så stressad alls.. länge sen man kände den här känslan faktiskt. ska nog låta mobilen vara avstängd resten av dagen bara för att kunna försäkra mig med att ingen kommer ringa och förstöra den här känslan, ändå inget viktigt samtal som skulle kunna komma på en söndag? ;) försök inte få tag på mig om ni bara har saker som stressar upp mig att säga.. annars lär jag ju göra nått dumt. Och det ska väl inte behöva hända? :P

måste bara säga att jag känner ett starkt sug efter chili con carne!! :O Hur jävla gott är inte de egentligen?! as länge sen man käka de.. måste göras nån dag känner jag!! men slår vad om att marcus inte käkar de haha han är ju en sån där rutten person som har stor matfobi, inte mkt den grabben gillar om man säger så! tex köttbullar som man köper är inget att snacka om! det hamnar inte i hans mun.. dem måste vara hemgjorda! skinka och bacon finns inte i hans värld, han springer sitt snabbaste, bokstavligen, om någon kommer med en liten baconbit lr skinka i närheten av honom xD sen att värma upp mat från kanske tidigare på dagen eller dagen före det går bara inte! han spyr!!
iaf så var detta var bara en liten del av hela hans matfobi..
haha hur ska det gå egentligen när vi får våran egna lägenhet? :P han har en jävla tur med att jag faktiskt gillar att göra mat :D:D

PUSS

ny bebisvecka :)

Du är på dag 211 av 280. (75,4%).
Du är i vecka 31.
Du har gått 30 fulla veckor och 0 fulla dagar (v30+0).
Du är i 7:e kalendermånaden.
Du är i 8:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Fre 11 dec 2009
Du har 69 dagar kvar till beräknad förlossning.

Bebisen

Bebisen är nu omkring hela 42 cm från huvud till tå och väger omkring 1.6 kg. Den här veckan är en milstolpe i bebisens utveckling då lungorna får förmågan att fungera på egen hand tack vare bildandet av en “surfaktant” som hindrar att lungblåsorna faller ihop om bebisen av någon anledning skulle förlösas och bli tvungen att andas utanför livmodern.

 

Öronen är nästan helt färdigutveckalde, både de yttre och inre delarna och bebisen kan höra din röst som den kan känna igen efter förlossningen, tillsammans med andra vanliga ljud.

Bebisen bildar också underhudsfett och hudfärgen är mer rosa än röd vid det här laget (för “vita” bebisar). Naglarna är så långa att bebisen kan råka riva sig med dem innuti livmodern.

Du

Den övre delen av din livmoder är nu ungefär 11 cm ovanför navlen och din vikt har sannolikt ökat med mellan 9 och 12 kg. Viktökningen utgörs främst av moderkakan, blodvolym, livmoder, bröst, underhudsfett, vatten och fostervatten, förutom själva bebisen förstås.

Då ligament och muskler i korsryggen börjar mjukna och slappna av inför förlossningen så kan det hända att du börjar få ryggvärk. Det finns inte mycket man kan göra för att förhindra detta förutom att försöka göra det så bekvämt som möjligt för sig.

Det är också vanligt att få halsbränna under de sista veckorna eftersom livmodern inte lämnar mycket plats kvar för magen och dess innehåll som då kan pressas upp i matstrupen. Det kan hjälpa att äta mindre måltider fast oftare.

<3

stressen skönk några procent ;)

eftersom vi inte fick den perfekta lägenheten vi ville ha, så har vi nu lagt intresseanmälan på en tvåa här i området.. vi ville ju egentligen ha en trea redan nu så vi skulle slippa flytta sen igen men vad gör man? vi har inget val.. får helt enkelt gilla läget ;) trivs ju det här området iaf så det är ju positivt! nu får vi bara hoppas att dem inte är lika griniga med den här oxå! DET HÄR MÅSTE GÅ! kände redan när jag tröck in intresseanmälan att stressen la sig lite, vilket är otroligt skönt!

lördagsmys

nu börjar det bli kväller, och vi har gjort iordning dipp och tagit fram chipsen :)
dock blir det hockey som visas på tvskärmen! men man kan ju offra sig ibland så ;) jag kan ju alltid dra fram en rulle på dattan att glo på så det slutar lyckat ändå!


"din jävla ungdjävul" Ja vissa har mer damp än andra, men det här är fan chockerande! :S

drar väl upp en till bild på kärlek ;) bara för det är sååå mysigt!


marcus

Du ger en regnig dag solsken <3 älskar dig så mkt


regn

regn, regn och kyla.. precis kommit hem från att ha varit till västerås med beby, robin och arsim.. nya elgiganten hade öppnat så vi var där, billigare priser, arsim ville köpa playstation 3 men allt var slutsålt redan! beby var oxå sugen på att köpa de när han såg det billiga priset meeen som sagt så var alla slut.. iaf så drog vi hem till lilla köping igen efter de, och nu fryser man som in åt helvete! dem där fläktgrejerna i bilden var pajj så vi blev tvugna att ha fönstret öppet.. inte alls skönt!
så nu ligger man under täcket i sängen och försöker få tillbaka värmen något.. äter lite choklad och spelar pimpland x) hahaha


usch va ja får ångest.

so sweet dream

drömde en jättegullig dröm inatt^^ jag drömde att min lilla knuttis skulle kläckas hehe, och ut kom en liten liten flicka.. hon var så liten och så otroligt söt! hon hade världens finaste leende som fyllde hela kroppen med lycka. Sen berättade jag för alla jag mötte att min lilla bebis kommit^^ gosh så stolt jag var!

det är inte första gången jag drömmer att det är en tös där inne, kanske blir det så :) we will seee!

bara sömnen kan stoppa alla tankar

känner mig riktigt trött och sliten nu.. det tar verkligen på krafterna när man går runt hela tiden och tänker på hur det ska gå med allt. kan lixom inte koppla av helt o hållet. inte bättre blir det när alla tar upp det om och om igen, som att jag inte visste det redan? :/ känner att allt verkar vara mitt fel, att jag gjort på fel sätt?.. men men, får väl ta de då som att jag inte redan har hela huvet fullt med problem.
när jag sover är enda tiden då jag kan koppla av, om inte drömmarna livar till det förståss.
på tal om att sova, så kan jag inte sova i min favvoställning längre! :O som är på rygg.. Bebben får mindre syre då den trycks neråt på olika kroppsdelar, lr nått, men som tur är så "säger" den till med bland annat att man blir illamående, så då är det bara att vrida på sig. Kan ligga på rygg kanske 5 min om ja har tur, men sen måste jag vända på mig.

usch vad jag känner att jag är grinig och inte alls glad!! Så här ska jag inte känna ju? jag ska ju vara glad och kärleksfull tjock gravid.. men inget gör det lätt för de.
nee jag ska sluta klaga, känner att man ändå bara får skit utav de. och då blir ju inte saken bättre precis x)
så får väl dra till med fejk leendet resten av tiden ;) PUUUUUUUUUSSSSSSS PÅ ALLT OCH ALLA! wihuu!
en sak till bara.. det är det här jag valt, nu får resten gå efter det helt enkelt.

Trött, trött och ännu mer trött.. vill inget hällre än att krypa ner under täcket med mannen min och kolla på en bra film och mysa^^ meen han kollar hockey och spelar pimpland så han har inte tid med de :( dumma han.
får väl kolla om jag hittar någon film på dattan som jag kan glo på, men lär väl inte komma längre än till förtexten innan jag är på dejt med john blund xD aya, fuck off and die :) puusss

pizza & strand

nu har man kommit hem igen, blev pizza med grabbarna. efter det blev det en tur i bilen bort till malmön där vi stannade en stund och kolla ut mot vattnet, killarna visade även hur det gick till när arsim en gång skulle dra ner terri ner i vattnet :P visade hur stor grop i sanden det blev hehe AS BRA! men blev inte ute så länge eftersom det blev jävla kallt rätt så satans fort! så blev hemfärd.. Joo men jaaa de va väl det vi gjort sen jag sist skrev, hejohå så här kan det gåå!
Även arsim höll med om att vi har den ultimata oturen!


försöker vara glad

fortfarande på riktigt dåligt humör från morgonens händelse :/ får ångest och panik känsla när jag tänker på det.. ni kanske tycker jag överdriver?! och att det bara är att söka om på nytt?! men tror nog ni skulle fatta om ni skulle föda om två månader och inte har någon egen bostad.. och verkligen fastnat för en som man inte kan få pga för hög hyra. skit samma.
iaf så har man varit hos mödravårdcentralen på rutinkontroll, tog puls, vägning, mätning av magen och fick stick i fingret.. allt såg kanon ut, så det var ju positivt iaf!! Magen har växt 3 cm sen förra gången vi var där, inte mkt men det syns!
Efter det så gick vi vidare för ett möte som marcus skulle på, träffade på Dante oxå.. mötet ägde rum borta vid nygård så man har fått en riktig promenad idag! As skönt verkligen, var lite småkallt men ändå mysigt :)
sen promenerade vi hemmåt igen, men vi ska nog iväg igen nu snart med arsim för att käka! magen kurrar på helvarv men ändå ingen matlust.

ska iaf dra iväg.

det var för bra för att vara sant

vi har verkligen ingen tur, vi får aldrig känna lycka eller att allt kommer bli bra.. Jag som var så glad igår för jag trodde verkligen det här skulle gå igenom. men nej, den var för dyr.. FÖR DYR??!! Den kostar ju för fan ingenting!!?? " ni är i behov av en lägenhet, det spelar ingen roll vilket område det är, ni får flytta runt när ni har egen ekonomi, den här är för dyr" men herregud, f*ttkärringen tänker bara på pengarna, som i detta fall enligt mig inte alls var mkt, hon lägger ingen jävla tanke på hur vi mår, eller hur JAG som bär på barnet mår.. jag föder om två månader men det har tydligen ingen jävla betydelse för henne jävla aglencksmlckapesöocrvlöm!!!!!!!! ^ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH! Det var ju perfekta området för barnfamiljer, perfekt storlek på lägenhet, allt var PERFEKT! Men nej, den kostade typ 200 kr för mkt!!?
Och så fort man började säga ifrån så blev hon helt ivrig med att lägga på, "jag tänker inte förhandla något mer med dig" får man säga så? Att hon inte vill snacka mer med mig? bara för man sa emot och stod på sig lite?!

tycker synd om min bebis som ligger här inne och får känna denna eviga stress och förtvivland, känna mamma gråta för hon inte kan fixa något bra för oss.
Pallar inte med sånt här längre, så fort jag känner någon liten jävla lycka så är det klart det inte ska gå!! Alltid samma jävla skit. Får jag någonsin vara lycklig och faktiskt lyckas? Neej jag tror fan inte de.
Marcus försöker trösta mig med "det kommer ordna sig" men när fan ska det göra de egentligen?

Vill bara att min bebis ska vara här nu så jag får krama om den och känna att jag är den enda för honom/henne <3


FITTTTTTHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOORA!!!

godnatt

vinterkänslor var det ja! kollar ut i nattens mörker och ser att bilarna utanför har fått frost på rutorna, nollgradigt.
blir nog vinterjackan som gäller inom någon vecka bara. gosh så mysigt!
på tal om nattens mörker så ser jag att klockan börjar bli mkt, och ögonen känns tunga. så snart blir det att krypa ner under täcket och falla in i drömmarnas värld, ska ju upp tidigt imorgon så lika bra, orkar inte med ifall det ska bli att man måste tvinga sig själv upp när man egentligen vill fortsätta sova! brukar ju alltid bli så när man måste upp för nånting, eller hur? medans om man vet att man har hela dagen på sig att slappa så kan man gå upp hur tidigt som helst för ingenting?! tror nog dem flesta känner igen sig faktiskt :P

min lilla skatt jag bär på leker kullerbytta där inne, hoppar och har sig åt alla håll och kanter.. favoritsparkstället är kissblåsan tror jag nog? även fast jag nyss vart på toa kan h*n dra till en riktig kick så man är lika kissnödig igen som man var precis innan man besökte herr mugg.

men nu blir det sängen kan jag lova! är jeeevlans trött! Nattinatt :)

stor skillnad?

inte snyggaste bilden men iaf så är det på mig och tessan från idag när hon och hennes dotter var här på en fika :) hon har sin bf (beräknad förlossning) två dagar innan mig :P haha kul om det skulle bli att vi ligger på bb samtidigt, kan vi skrika hand i hand haha



magbilder :D

slänger upp lite färska bilder på magen hur den ser ut just nu :D:D vecka 29+5, blir helt pirrig i hela kroppen när jag kollar på dem^^
magen ser ju ganska sne ut på vänsta bilden haaha
har ganska liten mage för att vara så långt gången, många som sagt det oxå. men det är bara skönt om jag får säga de själv ;) fast den växer snabbt nu.. kanske stor som ett hus nästa vecka?!


vinterkänslor

Det börjar bli riktigt kyligt ute nu, löven ändrar färg och dem kalla vindarna gör kinderna så där sött rosenröda. känns som allt ändrades på bara en natt! Men rätt mysigt är det ändå :P får man sätta på sig lite mer kläder, halsduk och snart kanske en tunn söt mössa? känns ovant men det är myyyysigt ^^ snart tar man väl fram stora vinterjackan oxå, det har ju redan snöat på vissa ställen i sverige!? sjukt att det kan vara så stora väderskillnader runt om i landet.
men tycker det är riktigt mysigt med vinter, då får man stänga in sig hemma under täcket, mysa i mörkret medans snön faller utanför fönstret! inte så skönt att vara ute när det är kallt men vafan, lite kyla skadar inte :P

torsdags-stängt!

Ligger och sväller lite efter att man både käkat mat och fikat, känns som att magen ska spricka när som helst :P både en liten bebis och massa gott där inne nu haha
Igår skrev jag ju att jag skulle försöka få tag på den där tanten angående lägenheten, dem hade ingen telefontid idag så jag gick upp till dem för att kolla om man fick tag på henne där ist, men där var det stängt, suck! Ville ju så gärna prata med henne idag redan! Så man vet hur det blir.. Men imorrn så har dem iaf telefontid så ska ringa då :) det jobbiga är att man bara har chansen att ringa under en timme tidigt på morgonen! Men får tvinga mig upp iaf för detta ska fasiken ske! :P

Godmorgon :)

precis vaknat och fått i mig ett glas oboy ;) pojken ligger fortfarande och sover men jag ska nog ta o väcka honom snart hehe kan ju inte sova hela dagen..
funderar på om man ska göra iordning lite frukost, men kan inte bestämma mig för om jag vill ha flingor med mjölk eller med yogurt, eller rostade mackor kanske? svårt beslut.. känner mig mer sugen på det ena men tänker jag tillbaka på det andra valet lockar det ännu mera. suck, aya nått blir det iaf!

sitter och kollar runt lite på kläder, ska strax ta o klicka hem något! :)


trött och kletig mage

Börjar bli riktigt trött nu, ligger i sängen och har precis smörjt in magen.. försöker komma ihåg att göra det varje dag för ett försök att komma undan så mkt bristningar som möjligt :P får hoppas att det lönar sig sen bara hehe
kan inte fatta att det gått så fort allting! Det är bara ungefär två månader kvar innan våran lilla skrutt kläcks ut i världen! ^^
på fredag har vi möte med barnmorskan igen, ska fråga lite om könsultraljud då.. eftersom vi funderat lite på om vi ska ta reda på könet. Har hört så mkt angående det, vissa gör det helt gratis och andra får betala över tusen spänn! Sen har man dessutom hört att det ändå inte är 100% säkert, menar alltså att dem kan faktiskt se fel.. var en tjej som fick veta könet att det skulle bli en pojk, men ut kom en flicka.. hmm?!
Jaja, vi lär märka hur vi gör :)



nu ska jag nog kolla tv, troligen somnar jag väl snart så säger väl gonatt nu då :) Kyss

RSS 2.0