Nytt i hemmet!

kruka med kvistar :) och när vi var inne på ikea så tyckte Nico att dem som jobbade hade alldeles för lite att göra, så han passa på att lägge en jätte kräka mitt på golvet! sådärja.

mina nya lovers! så sköna och snygga <3


dessa små söta krokar är påväg hem till mig ^^ så fina! Vet inte riktigt vad det är med mig och fåglar och kvistar just nu! gillart!


Herrn 2 år!

Mitt lilla hjärta är nu 2 år gammal! tänk att tiden gått så fort!
I söndags hade vi lite kalas här hemma för honom, men biltårta och bullar! Och igår hade han kalas med sin pappa hos dem! Kalas två gånger är inte dålig ;P
Nu har vi hela hemmet fullt med bilar, dock var det redan fullt innan men, så det är alltså överfullt! xD haha, han är glad dock så det är ba att bita ihop! ^^
Han sov kvar hos sin pappa inatt så jag har fått en sovmorgon! tackar för de, behövdes! sov som en drottning och vaknade strax efter 11.00 :) Kaffe på det och sen får det bli en dusch!
Nico tackar iaf så jätte mkt för alla fina presenter :) och för gott sällskap! PUSS

lite från kalaset här hemma :) inte världens bästa bilder men det får gott och väl duga! xD

En vecka kvar!

Om en vecka blir min lilla herre 2 år gammal! hujedamig vad tiden har gått fort!! tyckte de va nyss som vi firade hans 1års dag :') kan tiden va snäll och stanna till lite så man hinner med?
Iaf, blir lite kalas här på söndag.. dock inget megakalas utan det är mest ba mor, systrar osv som kommer :) lite tårta och bullar, sen kommer lite folk inrullandes i veckan oxå ^^ blir kalasbra! hoho.
Men iaf.. liten kille blir stor kille :) min älskade lilla skatt! Lagom bra att han slog in tanden nu oxå, får hoppas han kan njuta av sin tårta! Tur nog så hann han trycka i sig fyra nybakta bullar idag hihi.
Älskar min lilla skrutt! Så himla mkt <3

Love you

Mammas älskling!

vissa av er minns när nico slog sig i bordskanten, en lite spricka i läppen och har numera ett ärr som gör att det ser ut som en liten fläskläpp..
Nu har han slagit sig igen. Denna gång blev det värre skada :/ han skuttade runt i soffan och slängde sig hejvillt.. jag sa åt honom att sluta för det är farligt, precis när jag sagt det så tar han sig ett skutt och for in med munnen rakt på det hårda armstödet!! PANG sa det bara, han började pipa och tog sig om munnen, jag tog en titt samtidigt som jag tröstade och tanden var borta!!
kollade runt om jag kunde hitta den men icke! Kollade i munnen igen och ja, där ser jag toppen av tanden.. han har alltså slagit upp den :( stackarn måste ha gjort svinont!!
Jag höll om honom och sa att det är okej, han pep lite grann, två tårar och sen var det bra! Han är en sån jäkla krigare min lilla kille! <3 stolt över honom, och lite stolt över mig själv att jag kan hålla stressen nere så han inte blir rädd.
det kom lite blod men inga stora mängder alls.. och han kunde skratta några minuter senare <3
Så imorrn blir det att ringa tandläkaren och se vad dem tycker! blir antagligen en koll för att se hur stor skadan är, oftast ploppar tanden ut av sig själv. men i värsta fall måste dem dra ut den.. vilket jag hoppas han slipper!

Skrutten blev mammig och somna sen i min famn <3 får hoppas han klarar natten utan väckningar av tandvärk :/

plutten när han hade somnat. kass bild, men man ser att tanden inte finns där den ska va.. den finns där inne nånstans <3

nedräkning!

ojoj, nu har det hunnit hända mkt sen jag skrev sist! vart ska jag börja?
Tidningen vi var med i blev jätte bra! förstasidan och grejer, inte illa :) kändes lite skumt när jag skulle köpa tidningen och det var mig själv och coco jag såg ^^ coolt!
Jo, och jag ska börja plugga igen :D i januari börjas det! irock! Det är omvårdnad jag ska läsa, kommer säkert blir awesome!

Och snart fyller min lilla kille hela 2 år! herregud så tiden for iväg! han blev ju nyss 1. yaya, kalas blir det :D med bilartema såklart.


Bild från tidningen :) helt okej!

Och snart är det julafton! Nicos 3de jul, får hoppas han inte får feber igen som förra året. precis när tomten kom så somna han, och satt i knät under hela kvällen. stackarn..
året innan de var han bara 3 dagar gammal, inte mkt han såg då heller :P bara tutte och insidan av ögonlocken. hihi <3

Jag kör nedräkning till fredag! Då min älskling ääntligen kommer hit, och stannar läänge ^^ längtar som ett litet barn! 3 dagar kvar <3

RSS 2.0