bloggtorka!

det har varit köpingsyran här i stan i helgen, så därför har det inte blivit nån uppdatering :P
i fredags gick jag ut och partade för första gången på över ett år, och det blev första natten utan min lilla skruttgubbee. Hade ångest hela dan och när jag lämnat honom fick jag en sån hård jobbig klump inom mig. ne det där va inte kul! Men jag hade iaf trevligt sen :) började hemma hos jannica innan vi drog ut i regnet hem till joanna, innan vi gick ut i regnet igen och in på öltältet, där vi dansa och heja på folkdans o ja vet inte vad ;P tänker man nu vad man egentligen gjorde, så var det inte så mkt att heja för.  Jag hade typ tänkt röja helvete nu första gången, men så blev det icke. Kunde varit bättre. Efter öltältet drog vi hem, käkade och sov. ja så var den dagen :P
när jag vaknade på lördagen, klockan 9!!!!!!!!!!???? så kollade jag runt som en galning efter min lilla gubbe! Vart var han?? tänkte ropa men kom då på att han är hemma hos syrran, blä.
när man kommit upp passade man på att årdna lite saker hemma som man annars inte hinner med, sen hämtade jag tintirallan :) så skönt att ha honom igen haha, nu lär det dröja ett bra tag innan jag släpper iväg honom igen.
jaja.
sen blev det kalas för Michelle som fyllde år. tårta och massa annar gott fyllde man magen med. Sen gick jag hem till syrran igen, skulle egentligen vara barnvakt åt hennes kids men så vart det icke. men eftersom marcus skulle ut så stannade jag kvar där ändå. Så vi drog en sväng på stan, kollade alla människor som sprang runt. det lockades rätt mkt kan jag säga. varje år har det varit jag som sprungit runt där. Men nu är det jag som går med barnvagnen haha :P klagar inte såå. men det var härliga tider, men oxå mkt jobbiga med allt skit som hände. men iaf, sen drog vi hem igen. kollade film och slocknade som en stock! helt död.
sen vart det söndag, mors dag. Innan jag och nico drog hem så gick vi en sväng på stans tivoli igen. Fick nästan spyor över oss när vi stod och kollade när isabell åkte karusell, det var en stackars liten tös som åkte och helt enkelt inte pallade trycket. så det spruta spyor. haha några fick det över sig. mysigt!
iaf. sen kom vi hem. och då gick vi över till marcus mamma där det bjöds på as god mat och massa fika. så nu har jag käkat massa gottis för några månader frammåt. känner mig lagom uppblåst och kladdig haha

Det är måndag idag, och vi ska köpa soffa. Tack och hej!

tittivej med sin balle på tivolit :)

tintirallan :D

tiina, orre, jannica och jag

jag och orreborre

min man som i princip inte va med mig på hela kvällen, hängde hällre med sina tattarvänner. jaja ;)


nya tapeter!

Ja vi har ju haft en snubbe här några dar nu som håller på och kirrar tapeterna. nu är snart vardagsrummet klart, bara två bitar kvar :) sen återstår sovrummet och köket!

så ser en vägg ut :) sen dem andra tre är något gråvita, sweet! Dock blev det ljusare än va jag trodde, men de är fräsch ;)

förövrig så ska man snart fixa iordning sig och lillen, för vi ska snart följa med Isac och Jannica till tandläkaren och läkare för lille mr.Isac :)
Och det är faktiskt fredag idag, ingen vanlig fredag.. det är köpingsyran!! yääääy. Syrran är barnvakt åt Nico så jag får gå ut o roa mig lite, första kvällen utan min skrutt! Hur ska detta gå? har nästan lite små ångest, men det ska nog gå bra. haha får se hur länge man orkar hålla sig vaken, blev väckt halv 6 idag, av en pluttis som INTE ville somna om. Jaja.. så kan de bli ibland.
Nu blire fix!

vagn rullar iväg.. igen!

minns ni det hemska men oxå helt otroliga som hände med en bebis i vagnen och mamman som kollade bort ett ögonblick och vagnen rullade ner på spåret när ett tåg rullade in?? bebisen klarade sig ni som inte visste det..
men nu har det hänt igen! ännu denna gång klarade sig bebisen!
Jag blir lite.. knäpp. när jag läser om sånt där. HUR kan man missa att vagnen rullar iväg, egentligen. visst, att man kollar bort då o då.. men att man kollar bort så pass "länge" så vagnen hinner rulla iväg flera meter utan att märka.. att man inte håller i vagnen??!! förstår inte det där. Jag har alltid hållt minst en hand i styret när jag är ute, även om det är plan mark, så håller jag stenhårt! Och jag tänker inte släppa taget. aldrig. usch.
tanken av att nico skulle glida iväg sådär, får mig att må så dåligt och illa. aldrig aldrig aldrig tänker jag släppa taget eller blicken. aldrig

ni kan se det här

seg dag

nico fick ju som sagt spruta igår, och på natten fick han lite feber men gick över när han fått alvedon :) skönt! men vad som va mindre skönt var att han gjorde värsta fontänkräkan precis efter kvällsmaten! Spya exakt överallt, över honom, hela sin säng, på spelgrejen som hänger över honom, väggen och ja överallt. Samma sak hände imorse när han ätit frukost.. fast då i våran säng! hela jag, hela han, hela sängen, hans säng, golvet, väggen, kuddarna och ja även denna gång överallt! Så nu stinker det bebiskräka i hela badrummet, har sköljt ut det mesta men det luktar ändå! stackarn, kan inte varit kul! :/ men men vad gör man. allt pga den jävla hostan som aldrig tycks vilja försvinna. Läkaren kollade honom igår och sa att det inte var någon fara med honom.. men vafan, kul o spy när man hostar? nää.

iaf, tapetsnubben kom tidigt imorse.. ännu inga tapeter men nu är alla rum iordninggjorda iaf :) så imorrn får vi hoppas att det blir klart!
har vart hemma hela dagen, har gått sjukt segt! känns som att klockan ska vara typ.. 6? men är bara kvart över 3. men så blir när man går upp vid 6 på morgonen, och sen bara sitter. usch
jaja, vad väl de. hej

regn regn och shopping

var iväg till stan idag med syrran och hennes kid :) trevligt men skulle gärna sluppit regnet som höll i exakt hela tiden.. usch. Men så var det ju dags för nicos 5 månaders spruta idag oxå, och det gick förvånansvärt bra! Knappt nå gråt alls :) duktiga kille! Så nu hoppas vi att vi slipper febern som kan komma.. Och vet ni vad? :P vår barnmorska sa att nicos kurva (vikt och längd) var den finaste hon någonsin sett :D haha och så många år som hon hållt igång där, så var den här den bästa! åh så glad jag vart :D det var helt klart perfekt!
iaf, så som sagt shoppade vi lite.. lr ja, camilla shoppade åt oss xD go syster. Jag fick ett par leggings och en tröja, och nico fick en skinnjacka, aas coolt! och ett par skor :D Bilder kommer! Dock är jackan lite stor, hela storlek 80! Men det går fort, och nu äre ju sommar faktiskt. Kanske lite för varmt med den då, så det blir perfa! Skorna passade in på jackan, bruna rutiga haha nu tycker ni säkert att det låter som ett par gubbskor, men dem var verkligen as söta ;P som sagt så får ni se bilder sen!

Men vet ni!!? precis innan jag skulle ut i regnet ringer kbab, och säger att dem kommer för att tapetsera! IDAG :D snacka om lycklig jag vart.. drog ihop alla möbler inne i vardagsrummet och köket in i mitten, och sen drog jag. hoppades på att dem skulle vara klara tills jag kom hem. men dem hade bara spacklat när jag kom. och dragit. så dem kommer väl troligen imorrn och gör klart. köket hade dem inte rört, men det sa han faktiskt att dem KANSKE hinner.. så ja, det blir väl imorrn :) hoppas hoppas! Känns skönt att det äntligen är igång här, så man kan få ihop allt. Sen fattas bara soffa, som vi troligen beställer på fredag ^^ ohyes! Sen fattas bara lite ramar så man kan hänga upp skit på väggen, och mina kuddar som jag fann inne på indiska, skit snygga! Sen är det här ett riktigt hem :P hoho

desperate housewives och cougar town ikväll, Yes! längtar haha

storstädning!

idag har vi haft storstädning här, nico fick gå ut med sin farmor så vi kunde få städa utan avbrott ;P Obs VI! Marcus hjälpte faktiskt till, kors i taket! han dammsög hela lägenheten, plocka lite här o där, skaka mattor och bädda sängen. De ni! Inte ofta det händer :P slapp tillomed tjata på han! så nu är jag stolt haha och fint vart det! rent och snyggt :) så nu trivs man igen. Resten av dagen har vi bara slappat, kollat film och så har jag gått ut i lekparken med jancan och isac. Sen slapp igen :) och snart blire varma mackor.
ja det var väl denna dag! Imorrn ska vi till bvc, dags för vaccination igen! usch. får hoppas det går bra! Sen blire stan med syrran Cami och hennes sötis Maya :) hoppas på fint väder.

nu: Mackor!

fredag - lördag

tänkte att jag skulle berätta vad vi hittade på i fredags :) sofie ringde och sa att vi skulle dra till södertälje, jaha lixom :P roligt med spontangrejer man gör, så blev att packa väskan och springa till apoteket där jag hade tänkt fixa hostmedicin åt nico (dock finns det tydligen inte sånt, bara för äldre barn.. jaja) stressade dit ner i onödan alltså! Men iaf, hem och packa det sista sen drog vi :P hem t mamma som vi överraskade. Där satt dessutom mammas kompis Sia och syrran Nattis. Vi käkade pizza och kollade film. mkt trevligt :) Sen sov vi hhoho, på lördagen blev det en tidig morgon, nico vaknade som vanligt vid 6-7 tiden.. oftast brukar han somna om men då kom sofie och busade upp honom haha så blev inge mer sovande för oss.. upp och äta frukost sen drog vi ner till stan! As fint väder, och även denna gång va jag helt svartklädd! Kan skylla på att det faktiskt va lite småkyligt fortfarande när vi drog ut! så de så höhö iaf, blev lite shoppandes och käk några timmar sen drog vi hem till mamma igen.. vi pratade lite om mitt hår, att det skulle va fint med lite nytt! brunt dvs.. blev rätt sugen på det (som vi märkt nu) Men inte långt efter vi kommit hem till mamma så drog vi oss tillbaka till köping! Men hade verkligen as kul där! Skönt att komma bort lite även om denna gång bara var över en natt! Men väl hemma så var marcus ute med vänner, så jag gav nico mat och sen drog vi över till kusin Elin, där var oxå eve. på vägen gick jag och köpte mörkbrun hårfärg, för nu skulle det fan färgas! Hemma hos kusin bjöds det iaf på grillat :) gott! åt dock inte så mkt eftersom jag fortfarande var mätt efter maten på stan, IAF.
Efter det färgade vi håret uhuuuu!! Blev faktiskt nöjd :) skönt med lite förändring nu efter flera år som vithuvud.
Sen var det tänkt att vi skulle förbi elins kompis, men klockan hade hunnit blivit så mkt så jag och nico gick hem ist :)
Ja det var väl vad jag gjort, nu kallar plikten!

söndag

har varit och käkat as god mat hos marcus mamma (: nu tar vi det lungt bara.. nico ligger på filten på golvet och leker, marcus har somnat i sängen (bakis som in åt helvete - HAHA) och jag passar på att blogga höhö
Men mer än så har vi inte gjort idag, hade tänkt gå bort till biginn när syrran jobbat men det har vart pissväder och som sagt middag hos tiina.. men ska träffa henne och maysan på tisdag iaf. (:

Mer har jag väl inte att säga för tillfället.
bjuder på en nyfräsch bild.. där man ser håret mkt bättre ;D


så här kan man oxå sova


nytt

är helt enkelt inte på humör för att skriva va roligt jag haft det igår och idag.. men kan iaf visa vad jag fick för mig att göra, och gjorde!

inte världens bästa bild, och ofixad i håret.. men se här blev det :)

hiss eller diss?


5 månader!

Min bebis blir ännu större bebis idag :D han blir 5 MÅNADER! Hipphipp hurraaa!



han sov bra inatt, men fortfarande hes och kraslig i den stackars lilla halsen. men ska bege mig ut idag iaf. Till apoteket, så han kan andas lättare o få bort allt slem och hosta <3

hittade lite bilder

som legat på den andra kamera

detta var 11 dar innan den beräknad förlossningsdagen


där ser man oxå bristningarna, som av någon konstig anledning fick för sig att titta fram bara någon vecka ifrån förlossningen -_- fuck

och kolla mitt snygga ärr jag fick bara för jag hade piercing i navlen.. min barnmorska sa att det såg ut som en playboykanin haha tycker ni det? :P ärret är fortfarande kvar, men syns betydligt mkt mindre, det ser bara ut som ett rövhål just nu.

men tänk att min lilla nico har legat där inne, och betedde sig som en galen boxare.. och nu är han ute i världen, lr ja det har han varit i 5 månader nu.. men tycker det är så coolt, att man kan göra något sånt här, alltså ha ett sånt "stort" liv innuti sig. och sen trycka ut det i världen. äh, det är bara för häftigt ;D


en dag hemma, när solen skiner fint.

nico är fortfarande jätte kraslig, men somnade någorlunda lättare idag. får se hur natten blir och hoppas på bättre imorrn (: har varit sjuuuukt segt att bara ha varit hemma idag, inte vela ta chansen att gå ut och riskera att han blir sämre, det är mest halsen som krånglar nu.. så då vettefan om det är så bra att vara ute. Jaja, som sagt.. hoppas han är bättre imorrn.
Svettats har vi oxå gjort idag, såå sjukt varmt här hemma. har dragit ner på alla element men blir ingen skillnad. lättklädd är temat just nu. inget annat funkar, om man inte vill bada i sitt egna svett dvs hoho
Passade på att städa lite, i all värme och tråkig stund man hade. nico är rädd för dammsugaren och marcus sov så han kunde inte ta honom, så fick försöka få upp allt skit och damm med skurmoppen haha gick väla sådär.. men någorlunda rent blev det iaf. Skönt.
sen öppnade jag ballen, och fick typ allergichock! Jag nös, nös, nös och nös. verkade aldrig ta slut.. ögonen rann och nosen blev täppt. usch, tur va så lugnade det ner sig ganska fort ändå.
Haha det fick mig att börja tänka på en sommar, då jag och syrran jobbade ihop. På bodycote i älvsjö.. Vi hade inget att göra så vi fick uppdrag att rensa ogräs utanför hoho kul? nä inte alls! ogräs överallt och självklart hade jag inte tagit nån allergitablett.. började rensa och det sa pang! Nös nös nös nös och nös, minns jag rätt blev det 47 nysningar efter varande, nattis skratta och jag led. Ögonen rann och blev röda, svullnaden tog fart och jag fick klåda på armarna.. usch så hemskt det var. Riktig jävla allergichock, aldrig varit med om sån hård förut. Dog ett tag där kan man säga. Måste nog till apoteket imorrn, både för min del och för nico.. han behöver slemlösande hostmedicin. och jag alltså allergitabletter.
ja det får bli morgondagens uppdrag!

pollenallergi?

febern verkar iaf va borta nu, 37,7 har han nu, inte långt ifrån det han hade igår men stor skillnad. Hoppas det inte kommer tillbaka! Han är mer lekfull och på ganska bra humör. Men imorse när han vaknat så spydde han ner hela sin säng :( pluttisen.. funderar om det kan vara nån pollenallergi inblandad oxå, för när vi är ute så nyser han o kliar sig i ögonen, är lite småsvullen och röd kring ögonen så. ska höra med barnmorskan, ska dit på måndag. Då han oxå ska få sin 5 månadersvaccinering :/ usch! iaf, det började med nysningarna och täppa när det blev såhär varmt och all pollen blommor blommade fram..
fyfan, stackars min lilla tintiralla kille <3

sjuk bebis

ja min lilla skruttis har blivit sjuk igen :( men denna gång har han feber oxå! för några timmar sen började han bli gnällig.. tog tempeln och det var högre än vanligt. 38,2 hade han. brukar ha 37,2. Han har varit jätte hängig, varm, jätte kraslig i halsen och täppt i nosen sin :( min pluttis! tycker så synd om honom.. han är jätte trött men vaknar flera gånger om och om igen :( hoppas han får sova ett tag nu iaf. Tur att jag hade liiiiite tuttmjölk kvar i pattarna (har i frysen oxå men de ville han inte ha) så han kunde få lite sånt, det är som bedövning. Somnade om direkt.

fyfan asso, vilket kass minne jag har.. hade totalt glömt bort att vi hade alvedon hemma till honom. Marcus påminde mig, han som aldrig kommer ihåg nått, speciellt inte sånt när det tillomed varit jag som köpte de. Men nu så har vi iaf det redo om han vaknar igen :)

Nya kläder till Nico

Köpte lite nytt till Nicos garderob igår :P byxorna tyckte ja va as coola! Ser ut som jeans men är mjukisar :) Så blev det en fräsh t-shirt och en kepa ;D riktigt tuff!

 


Nicos hoj!

Här är tre bilder på hojen Nico kommer få från Perge :D Den är såååå cool!
Dem ställde en två-liters cola uppepå för att visa hur liten den är :P Han kommer inte kunna använda den förens nästa sommar, men det är något man kommer se fram emot riktigt hårt :D Dock fattas en sadel just nu, men det skall årdnas!

 

 


den 19 maj

usch vilket väder de va igår, verkligen en kvävande tryckande fuktig värme.. kändes som åska och regn va på väg men det kom aldrig ändå! Svettades som en gris gjorde jag iaf!
(kan jag inte komma på bättre saker att skriva om än vädret? måste nog ha ett jävla tråkigt liv)
iaf, va på promenad med bästa Becca :) trevligt som vanligt! sen köpte jag massa mat inför kvällens tacokväll med Jannica och Gabbe, blev som en avskedsmiddag för Gabbe (som just nu sitter på planet mot Florida) han ska dit och träna.. och är borta TRE MÅNADER, stackars min gumma janca :/ Och självklart kommer vi oxå sakna honom!
Hade iaf trevligt, kollade film och myste :)

Idag är det den 19de, men inte vilken 19de som helst, men det är inget jag tänker dela med mig här av. Säger bara att jag hoppas det går bra, vilket det troligen kommer göra oxå! För du är starkast i världen :) lycka till <3

Lite senare idag ska vi åka och handla maaaaaaaaat.. ska försöka att inte låta det bli för dyrt, som det alltid blir hoho
Ne nu ska jag ta hand om min bebis, som fortfarande är roslig i hals och nos :( <3

men..

vad är det här? varannan dag sol, varannan dag piss? ja jag vet inte, men detta gillas inte!
usch vilken natt! Nico blev totaltäppt i sin nos! kunde knappt andas, la böcker under hans säng så han skulle komma upp med huvudet, hjälpte inte.. gav honom näsdroppar, hjälpte inte mkt.. gav honom mat så fick jag vagga honom till sömns. då släppte det lite iaf och han kunde sova resten av natten.. somnade runt 3 tiden. stackars min lilla skrutt, han är fortfarande lite täppt hör man. Och lite roslig i halsen. Hoppas det släpper helt under dagen.
nu ska jag göra mig iordning, får se om man kilar ut i förväg innan marcus har vaknat..

härlig dag

vi har haft Gabbe på besök här hela dagen :) han har fixat marcus datta som har i stort sett varit helt kaputt ett bra tag nu, men nu funkar den lika bra som en kall öl i solen hoho och min datta har fått nytt virus program och en hel del goda grejer ;D tackar för det!
Men jag har oxå hunnit med en promenad med Becca och hennes grabb Björn, trevligt :) var så sjukt fint väder! trodde fan jag skulle svettas ihjäl, bra av mig att ta på mig helsvart oxå haha
men iaf som sagt så har vi haft gabbe här, vi har haft skit kul haha lyssnat på ett gammalt samtal han spelat in när han pratade med dante som hade en skapligt full brud hemma hahahah så skööön! sprit i arslet slutar inte bra gott folk. tänk på de haha
Men nu efter flera timmar framför dattan så har gabbe gått hem, och jag är sjuuuuuuukt trött! Så blir sängen direkt nu. Imorrn blir det stan, handla mat och sen träffa Beccabus :) hoppas på fint väder, då ska jag se till o sola! hoho
Ne nu blir det sängen. GONATT!

bilder från kalaset

ja här kommer några bilder då

Jessica, min skrutt och Isac

 

några av grabbarna (min grabb^^ ) och Jessicas bakhuvud haha

 

min favvokille <3 aka dregelkungen

 

Jag och nicokikko

 

en hel drös

 

my darling, sami och joanna

 

födelsedagsbarnet himself! Gabbe

 

Andra Jessica, Jannica, jag och skrutten

 

fått reda på lite mer smaskigheter från igårkvällen, haha men inget jag avslöjar här.. men kan säga att jag fått en helt ny syn på vissa personer. rubbat faktiskt


att tänka innan

Ja, att folk kan vara efterkloka är inget nytt.. men att få höra att det är fel och sen fortfarande inte tro något dåligt i det hela så borde man ju faktiskt börja undra. Det känns som att bara för att man är snäll och glad så ska folk utnyttja de och tro att man kan bete sig och göra hur som helst. även fast det ser fel ut och ÄR fel.
Man ska alltid tänka "vad skulle jag gjort om han/hon gjorde såhär" innan man låter något hända eller gör något.
Folk gör sina tabbar, visst.. men att det nu i detta fall var två hjärnor emellan och en hel drös människor runt om så borde man fattat bättre.
Ska det behövas slag och arga miner för att folk ska börja reagera? ja, jag vet inte.. men tydligen.

det var iaf onödigt. sluta vara för snäll mot andra. Nästa gång kanske det slutar fel.

***

det är tur jag har dig :)

Tack för gårkvällen!

Fyfan vad kul man hade igår :) verkligen kanon! Det bjöds på god mat och gott sällskap.. och jag ångrar inte en sekund att jag inte gick hem med nico när han skulle sova. Hämtade bara vagn"grejen" som man kan bära. så han fick somna där i och sen bara bära hem honom sen i den :)
Fick i mig alla tre ciderna hehe blev lite smårund om fötterna runt den sista hoho
men jag hade iaf grymt kul :) blev dock inte så sent för mig, runt 1 gick jag hem för att orka gå upp med lillen sen.
Riktigt fint väder fick vi oxå! SJUKT varmt, var bastu där inne kan ja lova :P haha
men idag så är vädret pissigt som vanligt, men det måste nog ligga nått i de gabbe sa igår "det är alltid fint väder på min födelsedag" han fyllde 30 barre, och har aldrig haft dåligt väder när han fyllt år. likaså sa hans mamma, att så varmt som de var igår, så varmt var det när gabbe föddes. Ja, vad kan de bero på tror ni?
ne nu ska jag busa med min underbara son :)

bilder kommer sen, jag glömde min kamera hemma.. trots att jag sprang hem 2 gånger! Så glömde jag den. så ni får tills jag får av andra:P

go unge <3

så här glad är nico efter att ha gjort sina behov i hela blöjan och byxorna :)

 

sen fick han lufta lite och sen..

 

sussa han gott brevid pappa sin :)

Ja, de skulle ju va nått ;D

sorry marcus haha detta är precis va ja söker ;)


jo men shyrre!

godmorgon! det är lördag, klockan är strax innan elva, det är gabbes födelsedag, det blir kalas idag :) uhuuu. Och det är meningen att vi ska dricka lite idag, Observera LITE! iaf för mig :) jag ammar inte längre så ni kan känna er lugna på de viset,. Lr ja nu vet jag inte om jag får nån dricka, egomarcus har kirrat dricka åt sig själv bara (????) och tänkte att jag skulle orda på egen hand?? Men har tönten tagit tummen ur röven och hämtat ut sina pengar?? NEJ! Så hur ska jag då ordna dricka?? Utan pengar? Ja jag vet inte hur han tänker ibland. ego var det iaf.
får se om det löser sig iaf, systemet stänger om 3 timmar. stress? lite kanske.

känner att jag har världens snällaste pojkvän just nu.
sluta ta för givet att allt ordnar sig.               åh

uppdaterar: nu är allt ordnat, så nu är jag glad tjej igen (:

uppvisning innan balen

nu är vi tillbaka! O shit vad mkt folk det var!! trodde knappt man skulle kunna komma in i bygnaden.. men lyckades till slut :P hittade elin nästan direkt som tur var oxå, och guuuuud va fin hon var!!! jätte fin klänning och jätte fin i håret, ja hela hon var en smarrig bakelse :) synd bara att man inte hade superkameran.. bara marcus sega tråk kamera som tar bajs bilder..
fanns många som hade fina klänningar, och en del hade något som såg ut att vara hemmagjort haha
men här är tre pics på elin iaf :)

 

lilla nicokikko fick oxå vara med på kort ;P

 

 

jag måste nog jag ha världens finaste kusin


tidsfördriv

uppvisningen för balen blir inomhus (Y)

så här roar jag mig innan vi ska gå

 

 

 

 

 

ne nu ska jag göra iordning alla nicos stuff, så vi är redo to goooo sen. han sover nu, så pass på lixom!


regn + bal..

usch, tycker verkligen synd om studenterna nu.. det är deras bal idag och det regnar ute! :/ Ne det kan verkligen inte va roligt!! sånt är ju så typiskt. Men det hindrar oss inte ifrån att kila iväg dit och kolla på min galet vackra kusin :) kameran följer självklart med!
Ne nu blire fix och frukost!

regn

regn regn och återigen regn! Blir så trött på den här skiten! Jag som måste till affären oxå! ingen lust alls att dra ut nu.. och pga regnet så får jag irriterande huvudvärk och SEG, varje jävla gång nästan! Och att sitta inne en hel dag blir jag trött och förbannad av. Så detta regn har förstört min dag kan man säga. och då lär det bli tråkiga och väldigt onödiga blogginlägg. om jag inte kommer på nått att göra, som man dessutom orkar att göra. Borde städa och typ,, diska.. men ingen ork till de alls! Använder mina enda små krafter jag har till att göra nico nöjd. Men man orkar inte leka en hel dag, det gör man bara inte.
Kanske ska man hjälpa marcus i tvättstugan, då slipper han bli tjurig och seg oxå.. så då slipper man få negativ energi från han oxå haha
Jaa, nee nu blev det ett sånt där otänkt och totalt onödigt inlägg igen.
hej

latheten tar över

borde ta tag i de sista papprena som ligger och skräpar, men känner mig fastklistrad här i fotöljen.. det är så typiskt att när man väl har tid och att ens ha minne att komma ihåg att lite papper ska fyllas i så orkar man inte. Lat kanske man är ja, men tror nog det är fler som känner igen sig? Man väljer det som känns skönast, lättast och lutar sig tillbaka ist för att göra det där lilla som är ganska viktigt för övrigt.
.....
ne nu ska jag ta tummen ur röven och kolla igenom de där papprena, skriva på, och sen skicka in dem! svårare än så är det inte!
men just nu vet jag inte ens vart jag lagt de förbaskade papprena!


uppdaterar:
sådär ja, efter att ha letat igenom hela lägenheten efter de förbannade papprena så hittade jag dem till slut, har skrivit i det som fattades och nu väntas bara en underskrift från marcus sen kan jag posta iväg eländet! ;)

buller och bånge

antar att det bara va jag som missade all åska inatt? nu när jag ser att alla på facebook skriver om det, så minns jag smått att marcus faktiskt kom in till mig när jag sov och sa att det åskade.. trött som en zombie svarade man "ja jag hörde att det regnade förut" haha?? jaja. men somnade gött om direkt. Och nico verkade inte heller vakna av det.. Så det kan inte ha varit sååå hemskt, lr?? :P haha jag som älskar åska! har kännt på mig att det skulle komma snart, och tippat så missar man skiten.
aya, det är pissväder ute fortfarande med grå himmel så kanske kommer de lite nu på dagen oxå? :D hoppas!
Dock måste det bli fint imorrn!!! Det är nämligen Elins bal då, och vi ska komma o kollla innan dem drar vidare :) och det kan ju inte va fult väder med regn när dem ska stå där och visa upp sig i sina fina klänningar, näää det går icke! så sol imorrn beställer jag, och troligen alla studenterna här oxå ;)

igår sa jag och becca att vi skulle träffas nu på förmiddagen, får se när miss hemmafru hade tänkt att kliva upp då ;P men måste ändå in i duschen. vilket känns lite onödigt eftersom det ser ut som regn hela dan. eller så drar jag bara en fläta och kepan på. då syns det inte att håret är trassligt och står åt alla håll ;D as bra!

trött gnällig kille

nico har varit ovanligt gnällig idag, är det tänderna som trycker på igen tro?
iaf, han var galet trött runt 6-7 tiden nu på kvällen.. försökte få honom att sova en stund så han inte skulle bli onödigt trött och förbannad tills kvällsbadet och nattningen då. Men han vägrade att sova, envisa skrutt. Så lät han va vaken iaf, han kämpade och kämpade men vid halv 9 gav han upp. somnade som en stock! Och SOVER ÄN! uuuuuuuuh, inte har han fått sitt bad, inte har han fått sin kvällsmat och inte har han pyjamasen på sig heller. Han vaknade inte ens av att jag böka omkring i rummet, eller när marcus skrek för finland gjorde mål (slår vad om att hela huset hörde haha) och jag kunde tillomed lägga över honom från våran säng till hans egna. Ja, det verkar som att killen lagt sig för natten... men tror nog han vaknar snart och är hungrig ;)

iaf, har bara varit hemma idag.. tråkigt väder gjorde så att jag verkligen inte fick någon lust att gå ut till slut. blä. Hoppas på fint imorrn, då ska jag träffa becca igen :)
inget mer har väl jag att säga direkt. hockey på tv, som jag helt tappat intresset för.. förut kunde jag sitta och kolla hur mkt som helst, nykter som påverkad. ja, har helt enkelt förlorat gnistran för det där.

Finland - usa. heja finland ;P

HE DID IT! :D

Nico sov hela natten!! Blev helt chockad av att solen lös in, kollade på klockan och den var halv 7! Ingen nattvakning :D ååh va min kille är duktig! Hoppas nu att det håller i sig! utvilad tog jag upp den nyvakna bebisen som ville ha mat och mys, sen somnade vi om tillsammans och vaknade vid 9 :) sköönt! Solen.. sken nyss. nu är det moln över hela himmelen igen :/ men det ska inte få hindra oss för att gå ut ^^
Får se vad dagen bjuder på helt enkelt

något extremt, tack

det känns som att mina dagar ser likadana ut varje dag, att samma visa börjar om och om igen.. jag klagar inte, men det skulle inte skada om något mer kunde hände.. tex att jag blir miljonär på en 10 kronors lott, att en ambulans med en döende ombord sladdar till lite och kör rakt in i huset mittemot oss, eller att marcus blir nykterist och skaffar ett jobb. Ja, förstår ni vad jag vill komma fram till? jag vill att något extremt ska hända. Något som aldrig hänt förut.
nu sipprar mina fantasier runt igen.
jag ska nog lägga mig nu, ska först göra iordning nicos nattmat.
imorrn ska jag nog ringa becca, hon är rolig.
gonatt

tatto bokning: CHECK!

jaha, då var bokning för tatueringen klar ;) haha det roliga va, när jag visade upp vad jag ville ha så sa snubben "den där har jag tatuerat ca 7 gånger i år" hahah va?? inte exakt likadan, men liknande. jo men kul (y) så vi sa att jag ska ta en bild jag vill ha, och så ska vi klura ut lite tillsammans hur den ska bli när jag ska dit. sätta ihop lite smått och gott så det verkligen blir en personlig (: jaja.. sen kom vi in på priser.. oooohhhohohoho nu får man leva lite fattigare. haha fyfan. men ska det bli fint så kostar det. så enkelt är det. och det är något jag verkligen vill göra så. har massa idéer så det här ska nog bli as bra :) blir gaddad den 1 juli! trodde dem inte hade förens i augusti, som han sa i telefonen när ja ringde. troligen någon som avbokat lr liknande. hoho goood for me ^^
iaf, lagom till man kom in till köping igen så bestämmer jag och becca för att träffas vid minigolfen :) Så kilar dit och självklart följde lilla nico med! Där fick man träffa hennes pojkvän och hans farsa och systet, trevligt folk vill jag säga :) hehe
sen gick vi hem och har myst enda tills han skulle sova, han fick lägga sig lite tidigare idag.. vid 9 somnade han så jag kunde få kolla på mina tvprogram i lugn och ro ^^ hoho tisdagar är min tv kväll som sagt!
men snart ska även jag krypa till kojs! imorrn är det en ny dag, men nya äventyr! dock ingen aning om va vi ska göra, men vi hittar säkert på någe :)
kyss och smek!

örebro idag

aj aj, nacken gör pissont.. har väl legat konstigt inatt :/
jaja, det blir väl bra efter en varm dusch!
Idag äre örebro som gäller! men tror nog vi bara bokar tatueringstiden och sen drar hemmåt igen.. Så det kommer nog gå fort :P
Solen skiner fint oxå ser jag! Hoppas det håller i sig heeela dan :) Så man kan gå ut och njuta lite.
ne nu kände jag att det bara blev massa onödigt skrivande! bästa jag slutar innan det spolar över totalt! Hej

seg dag

usch vad trött jag är, har verkligen varit en seg dag! Vi har mest bara legat i sängen hela dagen jag och nico, skönt! Sen var vi självklart ute på promenad med jancan och isac! dock vare ruggigt kallt, men det gick ändå.
imorrn åker jag till örebro som sagt, med pappa. nico får stanna hemma med pappsen sin och farmor. Kändes bättre än att ta med honom till arboga med all sin packning :P Så vet jag faktiskt inte hur nico är när han blir ensam med yvve, han har blivit lite osäker dem flesta gångerna med henne iaf. men ja, så här blev det nu iaf :)
ne nu blire strax sängen framför tvn.


ps. marcus mådde illa idag, så han spydde, haha det tyckte jag va lite småroligt xD

redan måndag!

insåg nyss att det är måndag idag! dagarna går fruktansvärt fort! hinner knappt med alls.. men det betyder att imorrn ska jag åka in till pappa :) lämna nico där (buhuu) och sen dra vidare med pappsen in till örebro och boka tid för tatueringen ;D cooolingen man är! Men kom på nu att det kanske vore bra att kirra fram bilden på tatueringen!!!!! paniiiik! Hoppas marcus mamma kan göra de på deras dator?? det skulle underlätta hoho annars vet jag inte hur det ska gå :P springa runt på stan efter en.. utskrivare?? heter det så? jaja.
Ja, det får bli dagens uppgift!

Nico kollar för tillfället på teletubbies och skrattar hejvillt, haha som vanligt ;D men den där lilla killen älskar verkligen det där :P så go.

min nuvarande tatuering höhö


IKEA

idag väckte nico mig strax efter 9, sen bestämde han sig för att somna om direkt. haha var väl tur att han vakna till iaf, för annars hade vi nog sovit alldeles för länge! Men han vaknade när jag började prassla omkring iaf hoho Skulle ju nämligen till ikea med syrran :P vid 10 tiden, så det var bara att pallra sig upp lixom, göra sig iordning och kirra alla hans saker. Sen for vi iväg!
Tycker det är lika roligt varje gång att åka dit, så fina saker, och inte dyrt heller. Hittade en byrå som jag verkligen vill ha! Tog mått och ska snart kolla om den får plats där jag vill ha den :) hoppas hoppas. och inte dyr heller. as bra!
Med mig hem fick jag glas (är så trött på våra fula som vi har nu, coca cola glas som man fick gratis från donken) haha iaf.. sen blev det tre ramar (som jag sen fatta nada hur man sätter upp på väggen), och en grej man hänger upp på väggen, med tre korgar på, en groda :P haha som självklart var till nico! han fick även en skål, haklapp, mupp och sked i tema groda haha as söta! Sen vart det en hängare som man hänger över dörren. Sen fick självklart ett gäng ljus följa med hem! De underbara ljusen i doft av vanilj! love them! alltid gjort och kommer alltid göra ;D
Ja det var väl allt? ni får se bilder sen när jag orkar höhö
Efter IKEA drog vi in till Toys´R Us :D sjukt länge sen man var där! Så härligt att gå runt bland alla saker med härliga färger överallt. Och vet ni?? Hittade en as ball cykel! Som nico kan sitta i redan nu! Lr ja, när han blir lite stadigare i ryggen :P ja jag vet inte riktigt hur jag ska förklara hur den var med grym var den iaf! Både jag och sofie tyckte att den var ett måste! Så den ska jag fan köpa sen! 1000 spänn, inte alls förlig! Man kan ha den lääänge :) från att vara en rolig sak att åka i, till en trehjuling när han blir äldre. as bra! ;P
jaja, sen for vi tillbaka till köping igen. In till willys för att handla lite smått. sen hem! haha efter en stund kom sofie över igen på fika.
Resten av dagen har man väl bara tagit det lungt. Varit ute på promenad, busat osv det vanliga.
nu varvar jag ner med god glass och cola.
kyss

bilbarnstol, check! (y)

Sofie våldgästade oss som vanligt idag haha, och även hon tyckte att vårat ursnygga kök var galet sexigt ;) sen busa hon massa med nico, och han var lika glad som vanligt att se henne, haha dem funkar verkligen bra ihop dem där två :)
iaf, blev utgång trots allt haha, gick för att hämta bilbarnstolen men passade på att gå en promend innan man skulle dit. så blev en låååång promenad, på lite mer än två timmar! skönt :) trodde dock att nico skulle vara klarvaken flera timmar då man kommit hem, eftersom han sover hela tiden i vagnen.. kom hem vid 10, in i badet, mat i sängen och sen somnade han, då var klockan runt halv 11, tror jag :) min skruttis. Får se hur natten blir. kanske vaknar bajstidigt imorrn ist! puuuh, får snart lägga mig känner jag.
Imorrn blir det äventyr! lr rättare sagt en tripp till ikea med sofie. Därför blev jag tvungen att kirra bilbarnstolen idag, tjejen slutade vid 9 så därför blev det så sent. Jag som längtat såå efter att få åka dit :) nu blir det äntligen av! Dock så surar plånboken, som vanligt.. typsikt att den skulle göra de just nu! Jaja lite får jag handla iaf.
Det var crousing (stavning??) på stan, haha var kanske 10 raggarbilar?? som gled omkring med apfulla människor ombord. Och några fjortisar som gled runt på stan och trodde det var fest, såg så ut iaf hoho. det taskiga vädret var nog anledningen till varför det blev så få? lr så hade helt enkelt ingen en endaste aning om att det var idag, inte visste jag de iaf, förens marcus sa det tidigare idag.
iaf.. snart sängen så man blir någorlunda utvilad till imorrn. Åker vid 10 tiden. Så upp ganska tidigt så man hinner ordna allt man ska ha med innan. Ja, nu när man har barn så måste man se till i tid att allt är med. Det tar längre tid än man tror.
jaja, sug snopp och ha det bra gott folk :) så ses vi!

men sug

fyfan vilket pissväder! Jag som vill gå uuuuut.. men men. lr ja, kanske blir att man tar sig ut mot stan, måste hämta bilbarnstolen :) får se om det blir idag. Beror på ägaren :P men annars så händer det väl inte så mkt skulle jag tro. tråkigt!!!
skriver väl nån rad sen om det händer nått.

gomorron

vad händer idag då? det ser ut som lite halv krassligt väder så vad ska man göra ute? hoppas det klarnar upp något snart iaf..
vet ni vad? om två veckor ungefär blir Nico hela 5 månader!! Förstår ni? vad stor han blivit :D
igår när vi var på stan så såg vi en jätte liten, troligen nykläckt liten bebis.. såg på den där den låg och sen kollade jag på min lilla krabba. Vad stor han var mot den lilla haha tänk att han oxå varit såå liten! Jag som tycker han är pluttig nu fortfarande haha min stora minikille!

VET NI EN TILL SAK ?? :D igår vände sig nico från rygg till mage för första gången :D :D helt själv!! ååh så duktig han är!! yääääy och han har börjat öva på sin höga röst nu oxå, så nu är det mkt tjohej här hemma haha

fredagsmys med mig själv typ

åh så snyggt kök man har nu! Har gått in dit flera gånger bara för att titta :D haha nu ska jag bara gnälla efter nytt golv dit in, svart ska det bli! kommer bli världens snyggaste kök!... nästan iaf.
har varit ute med jancan och isac idag igen :) men det blåste så jäääävla mkt, så kunde knappt vara i lekparken, så vi drog ner till stan ist höhö
köpte en tröja jag tittade på igår ;D svart lång tröja, med nitar på kanterna. riktigt snygg och skön! Sen gick vi in på den nya inredningsaffären.. om man skrev in sig i deras bok fick man en liten present :) tre små brickor med text på, jätte fina. Så blev jag tvungen att köpa två tvålar jag hitta, luktade såå sjuuuukt gott! Blir nog att ha dem framme bara, utan att använda, så det doftar gött i badrummet :D haha
efter ett tag iaf så drog vi hemmåt. Så nu har man busat med nico, badat honom o allt det där i sin vanliga ordning och han la sig precis :) somnade som en stock! Trodde faktiskt det skulle bli lite småjobbigt att ha honom vaken så länge, men nu när jag vart ute så mkt om dagarna så har han sovit för det mesta på dagen så han är pigg och glad nu på kvällskvisten :) skönt! Och jag börjar bli trött på att bara sitta på arslet nu då man har tid för sig själv.. marcus spelar ju ändå bara så han är inge rolig heller. Så det känns as bra det här hehe.
håller på och kollar på en film som går på tv just nu, så passar på att bloggeliblogga lite nu när det är reklam :)
Ja så har väl min fredagskväll sett ut!

i helgen måste jag kirra fram bilbarnstolen vi fått från en bekant :) ska ju bort på tisdag så mååååste ha den då..
jaja, nu blire sängen framför tvn. Kyss

nya skåpluckor!

som väntat så sov inte nico hela natten som vanligt, men han vaknade inte förens strax efter 4 denna gång ;D så då hade man fått sova ett bra tag innan så var iaf något utvilad, men han ville inte somna om själv utan bara brevid mig. jaja, men det roliga va sen att JAG VAKNADE FÖRE honom haha?? han sov ett bra tag till han vaknade upp.. han blev väckt av killarna som var här och bytta skåpluckor :D uhuuu Så nu äre fin fint i köket!

 


fullspäckad dag!

nu är jag heeeelt slut! Har vart på g hela dagen, inte en lugn stund! NU, när klockan är 11 på kvällen.. har jag fått varva ner och suttit en stund i lugn och ro haha
först var man ju till stan, en hel dag
sen hem, plocka ut några skåp inför imorrn då dem byter luckor.. man behöver egentligen bara skjuta in allt så långt det går. men ja, mina skåp är FULLA. så blev mkt plock iaf! hela matrummet är nu fullt med prylar.
iaf! Ut på promenad med Jannica och barnen. sen hem och plocka ur resten från skåpen och diskat + torkat och ställt undan, gjort rent på diskbänken och alla andra bänkar. inte fan fick man hjälp med det heller, jävla gris man bor tillsammans med! Han själv har nu gått och lagt sig. Jaha kul?
men gör han sällskap snart iaf, för jag är helt slut nu!
hoppas ännu en gång att nico ska sova hela natten, vilket han troligen inte gör. men men, får tat som det kommer helt enkelt!

imorrn blire städning här hemma igen, nicos saker ligger exakt överallt just nu. över hela golvet.. och dammet har hittat tillbaka. fattar inte hur det kan komma tillbaka så fort, redan någon dag efter man dammsugit. blä. nyser av det gör jag oxå.
ne nu sängen, gonatt!

hel dag på stan

kom hem för ett tag sen, och är helt slut i kroppen nu :P har haft en heldag på stan tillsammans med Becca! Galet roligt, kul att träffa den tjejen igen.. det var ju ett tag sen sist nu :) men det ska det bli ändring på! vi ska se till att träffas oftare.
Iaf, köpte lite stuff.. en tröja till mig och en t-shirt till nico från kapphal. Sen gick vi ääända bort till jysk för att kolla in lagerrensningen, därifrån fick jag med mig två par lila kuddar till min blivande soffa, Lila såklart! och två påsklakan till sängen, Lila där oxå såååklart! haha
efter det drog vi tillbaka till stan, kirrade hårspray och sen satte vi oss på en bänk i solen och snackde skit :) härligt! Nico var snäll hela tiden :) skrattade och var glad! och inte det minsta rädd för becca (y) kanske börjar han komma över sin blygsamhet och rädsla för andra nu? skönt såfall.
Men efter ett tags skitsnack på bänken drog vi tillslut hemmåt! Och nu sitter jag här och väntar svar från jannica om vi ska dra ut till lekparken, nu innan solen går ner :P den skiner himla gött just nu så!
Ja vi märker hur det bli göttisar!
Kyss och smek!

nepp inte den här gången

han sov inte hela natten :/ suck! han vaknade exakt samma tider nu som tidigare fast han va vaken längre.. det kanske helt enkelt är så att hans tid inte är här inne än. jaja det kommer väl! han vaknade vid 2, gav han nappen men det ville han inte.. la handen brevid honom men det dög inte de heller.. tog upp honom och han fick tutte och då vart han nöjd. La sen försiktigt tillbaka honom i sängen och han somnade om direkt.. sen vakna han vid 6. inget dög då heller på ett tag. men till slut somnade han om och vaknade strax innan 8. Sen ville han gosa brevid mig :) då vart han nöjd minsann. Vi låg kvar ett bra tag och bara myste <3 innan vi klev upp!
härligt väder ute! Passar perfa ;)
Nu har vi precis käkat frukost och ska snart börja fixa iordning allt, ska nämligen ut på dejt med Becca idag ;) yääy. länge sen man träffa henne så vi ska dra en lira på stan! Jysk börjar sin lagerrensning idag så ska höra med henne om hon vill kila dit och checka in allt.
Sen blire nog att glida i lekparken med jancan och tittivejan :)
Ja, det var väl dagens planer de!
simma lungt

tjabba tjeena hallå

Tjeenixen!

Idag har vi varit ute en hel del :) först drog vi bort till biginn och kikade runt lite, med mig hem fick jag ett par jeans till nico, dock var dem alldeles för stora! storlek 74, men dem va såå fina och sista paret, så kände att jag blev tvungen :P han växer ju ändå in dem snart! Och till mig själv köpte jag tre par örhängen från kicks! det var två blingbling i olika storlekar och ett par pärlörhängen :) sånna där kulor ni vet. mkt fint! Så köpte jag oxå nagellack! två st fick de bli, en ljusrosa och en mer åt det lila hållet. fattar inte varför, jag har alltid hatat lila.. och nu plötsligt är jag helt såld till den gudomliga färgen!?? lixom, mitt vardagsrum kommer i stort sett bara va lila.. typ. FINT! haha
iaf, drog in till willys och handlade lite smått och lite måsten till nico. Sen drog vi hem!
Efter ett tag gick vi ut med Jannica och isac :) hade tänkt att rocka i lekparken men precis när jannica kom utanför porten där jag stod och väntade så började det regna, typiskt! Men det hindrade inte oss ska ni veta! för vi är coola!
Gick in på furan (mataffären) och lagom tills vi kom ut så slutade regnet.. men ingen lekpark blev det :/ blött ju. Så vi drog en promenad och skitsnack ist. härligt!
Jag har lyckats få Nico att sova mkt idag ;D wuuhuu, så han höll sig vaken enda till halv 10! Min duktiga lilla kille.. skulle nog kunna haft han vaken ännu längre eftersom han var lite smått lekig när vi låg och gosade i sängen. Men när jag la ner honom i sin säng så somnade han direkt hehe han var nog lite trött ändå, men min lilla kille är väldigt envis av sig har jag märkt haha han vill va vaken tills han står sovandes, typ. (försöker få honom att sova hela natten, följer tessans tips hoho)
och vet ni vad jag mer har gjort idag?? möblerat om i sovrummet, så nu har jag nicos säng precis brevid min sida (morsans tips) :) blev ganska mysigt. ser större ut i rummet oxå faktiskt! Men usch så mkt damm som kom fram när man drog runt med allt, all damm från där man inte kommit åt med dammsugaren tittade fram. där man inte ser haha
Ne nu vart det ett långt inlägg.. och jag ska snart krypa till kojs!
Önska mig lycka till med mitt "sova hela natten" nu ;) Hoppas på det bästa!
bjuder på en bild på världens finaste son <3 dregelmästaren!


solen skiner, vindarna smeker

nu ska vi ut i fina vädret! Hoppas det håller i sig hela dagen, så man kan vara ute och bara njuta :) ska först bort till biginn, kolla lite affärer och handla mat, så tar jag en titt in till dressman för att se om syrran jobbar så man kan säga hej och prata lite :)
Nu: fixa mig själv och klä på nico! Sen UT :D

svar på kommentarerna till "trött på nattvakningarna"

Nico får alltid mat precis innan han ska sova, men han vaknar ändå nångång mellan 1 och 3 på natten och vill komma upp för mat eller att han inte kan somna om själv igen.. sen vaknar han vid 6 tiden och är vaken lite innan han sen oftast somnar om igen.

fick lite tips av tessan och mamma att få nico att sova hela natten, ska försöka få nico att sova lite extra om dagen så han kan va vaken längre ikväll (men han har aldrig varit den som sovit mkt om dagarna tyvärr) Har försökt förut att få honom att sova vid 9, men han har själv velat sova vid 8, ibland ännu tidigare, som igår sten decka han strax efter 7 och tänkte sova för natten..
Och det mamma sa, att ha hans säng brevid min sida.. har jag tänkt faktiskt. ska mödlera om så jag kan ha det så :)

Svar till tessan: yes, han dricker NAN2 nu. så varför inte, Jag tar det gärna :)

nu kallar plikten, nico är hungrig :)

trött på nattvakningarna

kvällen är här och det är snart dags för mig att krypa ner i sängen.. lika slö och utmattad varje kväll, och jag hoppas varje kväll att nico ska sova hela natten. men det händer aldrig. Börjar bli lagom seg på att vakna varje natt och behöva gå upp från den varma sköna sängen och hämta den ledsna bebisen som är hungrig eller inte kan somna om själv. blääää! Snälla rara gosse, sov nu heeeela natten igenom. snälla.
axeln värker och det känns som att halva kroppen hänger med i dess hängande.. kan lixom inte sätta mig upp i sängen med hjälp av höger arm. och dessvärre inte amma nico på den armen heller. Så nu har det blivit, dem senaste nätterna, att nico fått sova kvar mellan oss för jag måste ligga o amma honom på den sidan, för jag har verkligen inte orkat gå tillbaka o lägga honom om han då inte skulle somna om igen direkt. vilket han inte oftast gör, utan man måste gå tillbaka en liten stund senare och vagga lr ge nappen.
nä, nu är jag trött på nattvakningar! Några tips på hur man kan "hjälpa" dem sova hela nätterna?? visserligen är det olika från barn till barn men några tipps skadar inte att prova!

nu blire nattinatti.

urk

nu är alla räkningar betalda och jag känner mig genast mkt fattigare igen, usch. men skönt att ha allt betalat nu iaf (Y)
iaf. taskigt väder gör så att jag egentligen inte vill gå nånstans.. men borde gå till affären, saker vi behöver måste köpas! men blä, ingen kraft!

ringde till tatueringsstället idag för att boka tid, men man måste åka dit för att boka.. så får dra dit någon dag! anyway, han sa att det inte fanns tid förens i augusti!! :O men.. vill ju göra nu!!
Ska säga till robert, min kusins pojke, att han får nåla mig snart ;) så blire as bra! ska se ut som ett klotterplank hade jag tänkt.. morsan har ju typ, 5 st? så måste ju haka på traditionen.

jaja, nico skrattar för fullt till teletubbies, spec när den där ungen skrattar :P solen. haha så roligt att höra <3

vad gjorde jag nu?

fick nyss ett samtal, från någon hemsida jag tydligen är medlem på haha ingen aning vilken hemsida de va för han gav mig ingen lixom ledtråd, han kanske sa det i början men ja, det hörde tydligen inte jag! Han snacka sånt där språk man inte förstår, kallas skånska.
han babblade på utan att andas, och jag flammrade runt i tankar som "vafan pratar han om??" haha men det var en massa saker till bebisar, nått paket som man får.. lr man betalar portot. sen så fortsätter de att man får något varje månad, va jag fatta de som?? men då kosta de.. och vill man sluta med de måste man gå in på hemsidan och avsluta det. jaha, ehm vilken sida va de nu då??
men det jag vill komma till är iaf att jag sa "jaa men kör på de", hoppas jag nu gjorde nått klokt haha så man inte får hem en räkning på flera hundra sen xD det första paketet var ju gratis iaf, med 49 kr porto. Och då hoppas jag att det står vartfan det kommer ifrån haha. så man kan avbeställa, för nå mer vill jag inte ha, tror jag.
kan ju inte bara vara nån telefonförfäljare som bara ringer runt?? eftersom jag tydligen är medlem på deras hemsida, där jag skrivit upp allt om mig, adress o sånt. Nu blir jag nästan lite rädd för mig själv.

hoppas hoppas!

idag ska jag ringa till big slick tatto! Ska boka tid för gadd ;D tagga tagga tagga! Hoppas bara dem har någon ledig tid denna månad som dem kan trycka in mig på! dem ska vara rätt poppis, med mkt bokningar.. så hoppas fan att de finns tid!!

nicos hatt!

haha här är hatten nico fick igår :P nu ser han ut som en riktig finne ;)


homosaatana

när jag verkligen tror att min axel läkt, så smäller det tillbaka! Nu gör det helvetes jävla ont igen!!! Sov på den sidan en natt, och en natt räckte. Nu kan jag knappt röra armen och jag känner mig handikappad. idiotaxel..

längtar!

vet ni vad som händer på fredag? :D VI FÅR NYA SKÅPLUCKOR! wiihuuu! och nya bänkskivor! svarta! hoppas de blir fint. men känns så skönt att äntligen få lite snyggt där inne. nu ser det verkligen hemskt ut.. hur mkt man än städar så ser det äckligt ut. Lixom, ljusblåa luckor? med gula tapeter?? nä det funkar lixom inte! men nu med detta och sen med nougat färgade tapeter plus en fondvägg kommer bli awsome! I think!? Och jag som skulle ringa kbab angående tapeternas ankomst har jag glömt bort helt.. men imorrn ska jag ringa. och puffa på dem lite.. så jag får mitt fina hem nångång.

hoppar till nästa ämne.. törst! Ni vet hur det känns när man är bakis? den där ständiga törsten som aldrig tycks släppa.. man känner sig uttorkad. Så känner jag nu. Är så förbannat törstig! torr i käften och vill hela tiden dricka! har hällt i mig ett x antal colaglas nu, visserligen släcker inte cola törsten men fan så gott det känns när man halsar, och några sekunder efter. men sen är man lika uttorkad igen inom nån minut redan, bara att halsa ännu mer haha


hoppas på fint väder imorrn oxå, lekparken väntar!
Nico tycker det är så förbannat roligt där haha :P

shululu

så, nu har man varit ute ett tag med jannica och isac :) mötte upp dem vid ankdammen där dem satt med Pirkko, marcus gudmor, efter att ha varit där ett tag drog jag en pizza och jannica drog en sallad ;D mätta och belåtna gick vi till lekparken för att leka av våra små troll haha :P nico skrattade hejvillt haha så go! och tittivej va lika söt som vanligt.
ja efter mkt lek drog vi tillslut hem :) in i badet och sen sängen. somnade som en stock!

fiiiint väääder

solen skiner :D de va på tiden haha
har haft en smågnällig nico idag, men när plötsligt mamma kom på besök så blev han lung :P haha och med sig hade hon hoppgunga och gåstol :D wuhuuu! och som man trodde så tyckte han det var gaaalet kul <3 tussegubben!
just nu sover han, men när han vaknat och fått mat så ska vi dra ut till lekparken med jannica och isac :) passa på att vara ute nu när de är fint väder! Kameran följer med, mamma ska ta med sig den hem när hon åker så måste ta extra många kort ;)
japp, men nu vakna trollet! plikten kallar KYSS



 


gadd dax!

pratade med pappa idag, och vi började prata om mitt presentkort på tatuering som jag fick på studenten.. kom fram till att den lär ju gå ut snart, så kollade på den och den håller till den 2/6. alltså om en månad typ exakt! Så ja, då blire väl att man gaddar sig denna månad :D yippiiiijayjey! Måste boka tid, typ nu.. brukar va rätt ont om tider där sa pappa så man får vara lite snabb nu och inte glömma bort så man kommer i slutet av månaden utan tid!
sicken tur att man vet vad man vill ha då ;) haha
tagga tagga tagga!

trött på att vara hemma

jag vill börja jobba, jag vill tjäna mina egna pengar, jag vill ha nått att göra om dagarna.. ååh va jag vill ha ett jobb nu. Är så trött på att bara göra "ingenting". även om jag har hand om nico hela tiden, vilket gör att jag har saker att göra så vill jag ut, ut i arbete.. få känna den där kicken igen när löningen kommer, underbart! Vill vill vill. marcus får vara hemmafru nu haha.. han som sa att han vill vara "pappaledig" (??) Då kan jag fan få börja jobba så fall ;) så får han verkligen känna den där pappaledigheten som han säger. låter inte de bra? jotack!

åt pipan med mammaledighet, här ska det jobbas!

utomlands

jag är riktigt sugen på att dra iväg nu, med hela familjen.. bara dra bort till solen och ha det bra :) skulle verkligen inte vara fel just nu! Sverige är som det alltid varit, bara massa grått och äckligt pissväder!
vad sägs som kreta kanske?? eller thailand, skulle sitta fint de ;)
haha nico ligger i sin säng, precis vaknat, och pratar för sig själv haha godingen.. ska gå in och gosa med honom nu :)

RSS 2.0