fullt upp!

har mkt att göra idag, har städat hela morgonen och snart är det dags för att åka till bvc med nico och becca för nicos kontroll.. efter det hem igen och sen iväg till willys för att inhandla måsten åt nico och stuff för bakningen (: och sen hem.. städa resten och sen baka :P fullt upp! Men det ska nog gå bra ändå. Nico verkar va på extra bra humör idag så det går nog ihop :P haha ne nu måste ja fixa oss innan vi ska ut!
återkommer sen

snart där

det är fint väder och vi ska om ett tag ut och umgås med becca :) jag och nico. Ska bli trevligt! Blir en sväng runt i stan, kika runt lite sådär och bara babbla som vanligt höhö
det är onsdag idag, alltså två dar kvar till min stora dag! :D haha. fast ska ja va ärlig, så känner jag inte alls nån skillnad.. inte än iaf. Fast det brukar man väl inte göra? haha ska iaf gå till systemet direkt, bara för att jag får handla. haha :P sen på eftermiddagen så kommer gästerna, det är bara släkten, från min och marcus sida. Senare på kvällen blir det kompisar :) får hoppas det blir lyckat! Min förra födelsedag var jag gravid, och jag blev ju bara 19 då, alltså inget viktigt nr :P så tog det bara lungt.. min 18 års dag, för två år sen.. minns jag nästan knappt! ;P haha, men antar att det är så det ska va!

bild från min 18 års dag


läsa teckningar

minns ni när jag skrev att nico har målat sina första teckningar för ett tag sen??
pappa fick en av dem och dem satte upp den på väggen.. nu för några dar sen fick dem besök av en väninna till dem. En tjej som kunde "läsa" teckningar. Och hon fick syn på nicos teckning och började läsa :P haha hon kunde se att han kommer komma långt i livet. hur coolt är inte de då? :D får hoppas det stämmer! hon har ju iaf haft rätt om andra saker när hon läst teckningar åt pappa o hans fru så, man vet aldrig :)

örebro

har varit iväg till örebro idag med pappsen, erik och yvonne.. och självklart nico ;)
drog till tatuerarn för att se om dem va där men självklart inte! Semester fortfarande.. så vi drog iväg till marieberg direkt ist och kikade runt där. Pappsen köpte lite presenter till mig ^^ thihihihiiiiiiiiiiiii. eftersom jag blir hela 20 bast på fredag! Wuhuuu (y) haha iaf, efter det så drog vi in till IKEA och kikade runt lite. Nico fick nytt lakan med grodor på höhö, för mig blev det lite ögon shopping ;P måste dra dit igen när jag får pengar känner jag.
yaya, efter det körde dem hem oss och sen dess har vi bara slappat, mysit i sängen och gjort ingenting helt enkelt.
ja det var väl allt för idag ;D

God

... morgon! :D

vet ni vad? inatt har jag fått sova i typ 12 timmar!! Hur skönt tror ni att det var? gudomligt! Nattade nico vid halv 8 igår, så somnade man själv vid 8 tiden i soffan (sen vaknade jag till o la mig i sängen ist ^^ )
Aa men det var sjukt skönt iaf, det behövde jag verkligen!
Jaja, nu blir det frukost!

regn till sol till greken

igår regnade det som sagt, men senare in mot dan klarnade det upp och sofie tvingade med mig ner på stan.. för att bara sitta o slappa typ :P jaja,. slutade med att vi satt på grekiska i solen och tog var sin öl. Så jävla skönt! Nico var oxå med men han hade somnat för natten så han sov som en stock haha. sen blev det en till, och en till öl.
Camilla kom oxå och gjorde oss sällskap :) hade jätte kul. kom hem strax innan 12 tror ja? bytte blöjan på den sovande bebisen och klädde av honom innan jag la mig i sängen och somna som en stock haha ;P

nu är jag skit hungrig och har en bebis som kräver all min uppmärksamhet hela tiden, ohhyes. han sitter o leker på golvet och säger baba och mama haha

reegn regn och Hiltonen

en sån här tråkig och regnig dag vill man helst bara stanna inne, kolla på film och mysa.. men inte vi hoho jag och nico klädde på oss och drog iväg i regnet för att hämta den nya pluppen och nycklarna till tvättstugan, så nu är det ordnat! Efter det gick vi ner till stan och köpte blöjer, sprang dessutom in till skatteverket för att se till att jag skrivit rätt på pappret angående byte om efternamn ;) självklart hade jag skrivit lite konstigt, men det blev fixat iaf :) haha tanten där kunde tydligen inte läsa det jag skrivit (och ni som känner till min handstil så skriver jag väldigt rent och "prydligt" haha) men iaf, hon kunde inte läsa.. Hon sa "Så du heter Hellström nu men vill byta till Hiltonen?" haha Hiltonen? nää, men Hilonen tack! Hoppas nu bara det va hon som inte kunde läsa rätt så att jag inte får hem ett papper sen som det står att jag heter Hiltonen numera. haha rätt coolt men ändå! Jag blir den nya Paris Hilton fast med finsk brytning haha
;P det tar iaf cirka 3 veckor sa hon innan det blir bekräftat. Efter det så ska jag ändra ID och passet.. sen blir det att ringa runt till allt och alla för att säga mitt "nya" efternamn. Jaja, det blir säkert skitbra! (y)
Efter den svängen på stan skyndade vi oss hem i regnet igen.. kirrade tvättid, o turen hade vi med oss oxå! Fanns en tid ikväll kl 7! Bingo! haha ;D

inte min dag

känner att det här inte är min dag, verkligen vaknat på fel sida och sååå jävla trött. trött i kroppen, trött i huvet.. bara massa bläää!
Får hoppas dagen blir bättre sen.. ska iaf bort till kbab och fixa våran tvätt"plupp" som någon idiot fick för sig att dra bort för ett tag sen. Så ska jag oxå försöka fjäska för nytt golv i köket ;P haha får se hur det går.
Mina pojkar sover just nu och jag ska passa på att spela sims haha, så jävla kul :P  Jaja, uppdaterar senare!

Rösta på min sko hos Nelly.com

tryck på bilden för att komma till röstningen :) rösta på nu mina glada små människor


suck on that!

barnbidraget rullar in


byter efternamn

usch va jag är dålig på att uppdatera! :P haha

idag gick vi hem till syrran sofie och hälsade på, vi hade nämligen finbesök från dalarna här i stan ;D moster Eva var här, och hennes gubbe. dem skulle hämta jim (min kusin) som varit med sofie och dem nere i småland en vecka. Var år sen man såg dem så då äre klart man passar på när dem tar sig hit :) trevligt.
Iaf, efter dem dragit så tog jag och sofie en vända genom stan, satt i solen och stekte lite. skitsnack som vanligt hoho mer än så har man inte gjort idag iaf.
Men kan ju informera er om att nu fasiken är jag på gång med mitt byte av efternamn, ska nämligen byta tillbaka till mitt "flicknamn" som mamma säger, alltså mitt födelsenamn. Nu ska äntligen Hellström bort och Hilonen fram, på riktigt! äntligen. Varför jag byter är för att Hellström är inte något familjenamn, det kom när mamma min gifte sig för några år sen. och sedan blivit kvar. blä..
men nu äntligen haha, passar på nu när mitt id kort gått ut så man slipper göra om det igen, ja.. alltså kortet. jag tänkte lite smart där kände jag :P hoho

tänder tänder tänder

shit va det växer i nicos mun! Hela överkäken ser det ut som det ploppar upp massa bullar som ska spricka :D en framtand där uppe har lyckats kläckts nu så nu väntar vi bara på rästen :) ska försöka ta kort så ni får se hehe
han är såå stor nu :D snart 7 månader! och snart är det dags för nästa besök hos BVC, ska bli kul o se hur mkt han vuxit :D hehe

ska försöka lära han att åla sig fram oxå, har varit på honom ett antal gånger nu men han vill verkligen inte haha, han bara backar och lixom snurrar runt, så han får huvudet där fötterna va, ja ni fattar.. men icke frammåt!

Ne nu ska vi ut i lekparken innan det blir mer moln! :)


dagarna går fort!

fy för denna blogg torka! Men kan ju förkorta mina dagar lite grann ;)
det har regnat lite o åskat, så luften har rensats så man kan ha varit ute utan att tro att man ska dö, så ute har vi varit :) vi har varit bort till åsby, kollat på de små djuren, fina affären och goda köttaffären. typ brutit tån och varit iväg till malmön och .. Ja de va väl de haha
det här med tån.. Elin ringde o mobilen låg i vardagsrummet, o ja va i sovrummet.. så jag skulle skunda mig lite men sprang rakt in i dörren med foten, o den stackars lilla lilltån fick en rejäl smäll och är nu helt fuckt up! Smärta smärta smärta! Så ja, nu kan ja knappt gå och att ha skor på sig är inget att tala om! det går helt enkelt inte.

men men, idag ska det tydligen åska o regna på eftermiddagen, hoppas hoppas! :D så blir det middag hemma hos svärmor oxå. bla bla bla, så vare med de :)

värmen dödar mig!

Seriöst, det är fööööör varmt! Skulle behövas massa åska nu så luften rensas.. usch, man vill ju nästan inte gå ut, iaf inte med nico.. det här med att skydda honom från solen, men kan brännas i skoggan oxå. Ja då ska han ha kläder på sig, men det går ju för fan inte att ha kläder! Dem rinner ju bara av, usch. Ne det skulle inte skada med lite regn nu, dels för att rensa allt, och för att inte ha ångest för att vara inne haha xD Nee men ska inte klaga igentligen! När det blir vinter kommer man längta tillbaka till det här, så är det ju alltid :P
jaja, nu känns det som att dagarna bara rullar förbi. hinner inget, orkar inget, o jadajadaja.
Marcus är fortfarande ute o röjer, men förhoppningsvis kommer han hem idag! Jag är hungrig, o orkar inte laga mat om det bara är jag som ska äta så. höhö Ne men det skulle inte va fel att ha sitt sällskap tillbaka faktiskt!

men vet ni?? jag fyller år om två veckor och 3 dar. Deeeni ;) men seriöst orkar jag inte göra nånting längre. Ska nog bara bjuda på tårta o sen äre bra.. det här med alkohol är bara skit. Man tappar bara kontrollen över sina fötter o språket ska vi inte tala om! Knappt man fattar sig själv, och man säger och gör så pinsamma saker. nä det vill jag inte hålla på med. och de senaste gångerna har det bara slutat med skit. Lr ja, inte i småland där va allt toppen :) nästan iaf.

hej hallå

Godmorgon världen!
förutom att jag fortfarande känner mig bakis och vidrig så är jag hungrig på det sättet oxå, väldigt jobbigt.. måste duscha men pallar fan inte :P Ska kanske följa med hem till marcus o jannicas mormor, men får se om man verkligen orkar. för då måste ja simma nu. och ja, jag orkar inte xD hoho iaf.
svettig och äcklig är jag. så nu vet ni de ;)
fint väder oxå, åh va tråkig jag är. hej

Ja så vare med det!

Hade jävligt kul igår, lr ja.. iaf ett tag! Som vanligt slutar det med skit. fyfan. Och idag mår man som man förtjänar, sprängande huvudvärk, tror fan aldrig jag har haft så ont! Och inte fan kom jag upp i tid för att hämta nico från sofie. Jag vaknade av att någon ringer på dörren som en idiot, och när ja öppnar så står hon där med nico. Jaha, ojdå :P
iaf, kunde haft det bättre igår om man säger så.. fick iaf gratis hotwings från donken :P haha ja ibland lyckas man med det mesta haha.
men idag har jag haft riktigt kul! Åkte till södertälje med pappa o erik för att hälsa på nattis, vi handlade mat, lagade och åt :) de va nice! Och ikväll ska jag ha filmkväll med mig själv, marcus är i västerås igen så jag ska väl passa på att ha lite egentid när nico somnat sen.

jag och jannica från igår, solnedgång vid pisspause :P


kvällen börjar

medans jag sitter här med en kall försöker min kära man laga sitt öga. Och det tar tid. jag har nu vart klar kanske 40 min och han började ett tag innan jag vart klar. Jaja, vi ska ha grymt kul ikväll iaf :D Hoppas på en lyckad kväll! Länge sen man var med om en riktigt bra dag, helt utan besvär! (med alkohol indraget alltså) Det har alltid slutat dåligt men idag får det fan inte hända! Så jag har inte planerat ett skit, förutom att jag ska åka bli med jannica, vilket är helt säkert alltså. Så ja :) it´s going to be great!
Nico är hos sofie, har inte haft lika mkt ångest som sist, men nog ligger den o trycker alltid! försöker att få bort den tanken så man inte blir helt inside i sig själv hela kvällen :P skulle lixom inte funka!

Ne nu ska ja fixa marcus frisyr :) SKÅL!

jujujuju

idag har det varit varmt, sol, blåsigt, himmel full med moln, åter igen sol och till slut mörka moln.. ja det har varit en blandning i himmlen idag!
Men vi var iaf till malmön och hade mysigt! Jag och nico satt mest i skuggan men passade på att sola lite medans solstrålen somnat, vilket inte blev så mkt :P men jag klagar inte iaf! det var jätte trevligt. Emil och isabell sprang runt i vattnet, upp ur vattnet, in i skinnet på nico, ner i kylväskan och runt i sanden :P .. sofie försökte steka men när hon väl fick tid att lägga sig ner gick solen i moln haha  :) vi fick lite sällskap av några ankungar och deras mamma oxå! Dem åt ur handen och emil fick tillomed lov att bära en liten! Maya och hennes pappa kom oxå, så vi hade sällskap med dem.
Men när molnen blev allt för jobbiga och blåsten nästan kall så drog vi hem till sofie för fika! Sen blev det mat oxå.
Sen for man hem igen och marcus har då fått massa böcker av sin far som ligger i hela fotöljen hahaha. stora böcker, sånna där med mkt fakta om nästan allt och ingenting. ingen aning om vad vi ska ha dem till men han sa att vi kunde sälja dem? haha okej, vem vill köpa?

iaf, låter lite bilder få visa min dag på malmön :)

 

 

 

på tal om ingenting så mår min tatuering bra nu :P den har lagt sig fin och slät på huden och inget lossnar längre, och inte fan syns de ens att det gjort de.. så ja. nu vet ni de xD

och imorrn blir det power meet med bästa Jannica och Marcus! Nico åker till sofie och har det bäst! hoppas jag slipper sån ångest som sist jag skulle lämna iväg nico :/ så jäkla jobbigt!


tankar

sitter o funderar tillbaka till när ja var gravid.. vilket satans humör jag ALLTID hade. Jag var sur och arg 24 7, helt seriöst. Jag kände inte igen mig själv, jag var som en helt annan person.. jag tänkte annorlunda, jag fick upp bilder i huvet om hur alla människor i hela världen var riktiga idioter. jag tyckte att jag alltid hade rätt. Allt var alla andras fel, och all skit hamnade alltid på mig, helt utan anledning.. tyckte jag alltså. (MEN, när jag tänker efter så fick jag mkt skit lite överallt ifrån, folk tjatade och gnällde på massa JAG skulle göra, dittan o dattan hit o dit. och jag gjorde mkt, som stressade upp mig så in åt helvete.. och ingen annan gjorde det lättare heller genom att tjata)
Iaf, ska inte gå in på de nu.. vad jag tänker på är att gravidhormoner är SKIT! Hatade och hatar dem fortfarande.
dem kan verkligen få en människa att nå båtten, har aldrig varit så arg i hela mitt liv som jag var dem månaderna.. men jag tänkte alltid (och sa alltid till marcus som led för min ilska haha) att det kommer försvinna så fort min bebis kommit.. de flesta gjorde de, men tror fan några fortfarande är kvar. haha lr så beror det på en helt annan sak.. höhö. Men blir sur för småsaker, inte på exakta samma sak, men jag kan bli galen för ingenting. usch, hatar att vara arg.. hatar att hata, och ibland hatar jag att jag älskar. Men det är en helt annan femma!
ne nu ska jag inte bli sur på mig själv för mina humörsvängningar. ska dricka cola ist

problem xD

imorrn ska vi dra till malmön med sofie och ungarna, alltså ett badställe. Men så slog det mig just.. hur ska jag gå klädd? vill absolut inte visa min mage höhö, för att.. jaa jag har "nyss" varit gravid. det förklarar den saken. Tubtopplinne tänkte jag då, men vafan kan ju inte ha tatueringen i solen?? vanligt linne? ne fyfan vill inte ha de där fula ränderna igen på bröstet efter axelbanden. jaha, lixom. ska jag ta tubtopp och sen klistra fast något över tatueringen kanske? ehm, ja verkligen snyggt!
känner att jag har ett stort problem här..
Nico får självklart sitta i skuggan, så ja jag får väl typ sitta så ryggen hamnar i skuggan.. lr? ja jag vet inte.

soppa och mys

idag kom marcus mamma hem till oss och lagade finsk soppa! mmmumms. Jannica och Isac kom oxå för att äta hoho ;D efter det så drog jag och nico bort till sofie, och inte fan va han nå blyg idag inte :P lika glad som vanligt haha, men vi satt iaf ute på gården och tog det mest lungt! Pratade skit och myste i solen (: nice.
låter lite bilder tala för sig själva ist ;D

isac och nicor <3

min busunge

haha han skratta åt sig egna skugga ;P


<3

syrrans pojke emil :)


sååå varmt!

ny dag och nya andetag! Idag ska vi gästa min syster sofie, nico vart blyg och nästan föll en tår sist han träffa henne och eftersom han troligen ska sova där på fredag så ska vi gå dit så han blir van vid henne igen.. fattar inte det där egentligen, han har aldrig varit blyg eller rädd för henne och sen ba poff!?? va hände lixom? jaja, får hoppas det går bra idag :) han sover för tillfället men när han vaknat o vi gjort oss klara så går vi nog hem till henne nästan direkt.
solen skiner och jag svettas ihjäl snart känns de som! Så jävla varmt här inne! galet helt enkelt. får se om man hinner med några soltimmar sen.

min underbara son <3 finare unge finns inte, love you


längtar till helgen!

Ja på fredag är de det årliga Power meet i västerås! Och dit ska vi, om föraren vill dvs :) jag, jannica och kanske marcus. Nico ska va o sova hemma hos mostern, Sofie och hennes barn. Kommer bli awesome :D förhoppningsvis iaf! Men ska inte hoppas för mkt, för då blir det aldrig som man tänkt sig (Y)
Sen på lördag förmiddag ska jag och nico åka till södertälje med min pappa för att hälsa på storstadssyrran Nattis. Får väl hoppas man inte är allt för sliten då! Men jag har faktiskt haft tur än så länge! Har inte lyckats bli riktigt bakis än efter graviditeten slutade haha, dem flesta vill nog säga då att jag dricker för lite! Kanske jag gör, men det är inte ens kul att bli så där full o odräglig och inte ha kontrollen över hur man ens kan gå! nä blä sånt vill jag nog helst slippe ;P gillar att ha kontroll helt enkelt! höhö
nä nu kände jag att jag blev tråkig! Så jag stannar nog där för att inte tråka ut er alldeles för mkt! tjarå!

neeeeeeej

måste berätta, om min tatuering som har fått nå ryck! Jag har smörjt in som man ska och skött det jätte bra! precis som man ska! Men ne, det tyckte tydligen inte den så den fick för sig att börja lossna på vissa ställen. och bara där det är lila färg, antar att den färgen inte var speciellt dit tryckt, lr hur man sak säga! Men mår förjävligt för det här, usch! Men som tur är så sa tatueraren att när jag ska dit på efterkontroll (som är nästa vecka) så skylle han fylla i om det lossnat något, som i detta fall det har! Ganska mkt oxå, men ska ändå ringa in dit imorrn och säga vad som händer.. för tycker det låter lite skumt att bara den lila färgen lossnar? lr va tycker ni? förhoppningsvis får jag komma in tidigare så han får kolla på det o fylla i.

blä!

ps. Jag som hatade lila förut (men som börjat gilla det jävla mkt för ett tag sen) så låter det lite komiskt att just den lila färgen ska försvinna ?? haha mm

Så inte på högvarv

idag har vi lekt med beccabus nere på stan, tog en glass i solen och snackade massa skit. På det där sättet bara vi kan ;) hade galet trevligt iaf ska ni veta. Kikade runt i affärerna men inget nytt hade kommit in så det var bara skit, hoho. fan att inte den här stan kan ta in lite mer affärer, bara de kassaste finns här.
Men ska ta en sväng till västerås snart har jag fan bestämt, när man har tid och pengar dvs..
min mor vill att jag hakar på till dalarna om nån vecka, hmm? har god lust att följa med, men orkar man verkligen? visst, tråkigt som fan här.. och det skulle va kul o träffa släkten igen. men ja, får se om man orkar. känner att dem senaste dagarna nu har energin varit på botten. inte orkat ett skit, vill helst bara ligga i soffan och glo film.. vilket inte är likt mig! usch, hatar sånt här.

stackars barn

seriöst, haha. ett barn har döpts till "busshållplats nummer 16". Stackars lilla barn, kommer bli utskrattad när den blir äldre. lr ja, redan nu skrattar säkert många :P men jag känner nästan för att gråta. stackarn.

här kan ni läsa det

här ska det stå en rubrik vet ni

känner mig rätt glad just nu, för tillfället. haha låter lite knäppt men iaf. Va nyss på ett helt plötsligt jätte irriterande humör, hade god lust att slita nån i stycken, helt utan anledning. Men jag hade sjukt ont i cp axeln och ena benet, så jag skyller på det. plus att det är galet varmt här inne. rinner bort känns de som!
Iaf, idag när jag låg o busade med nico efter hans kvällsbad så fick jag syn på nått i den lilla munnen.. Fler tänder är på g!! dem har inte tittat fram helt sådär, men man ser formen :P min lilla lilla kille. han blir stor alldeles för fort! <3

Åååh

marcus berätta vad han läst idag, en kvinna i irak hade tydligen varit otrogen "alltså vad alla andra sa" men hon ville inte erkänna, förens efter 99 slag med piska mot ryggen. DÅ erkände hon. Och dömdes till döden. Jaha? Tänk om hon nu inte va otrogen då? och helt enkelt inte stod ut med smärtan dem gav henne, och erkände bara för att få ett slut på det. idioter! Fattar inte hur dem kan ha sånna jävla idiotiska laga där borta! åååh!! jag fattar inte.

Sen berätta han oxå att troligen sverige, danmark och norge ska ta bort korset i flaggorna, för det är rasistiskt. ?????????? va, lixom? Vafan flyttar man hit för då ?? Det är omöjligt att dem "missat" korset när dem bestämde sig för att komma hit. ursäkta men vilka fan tror dem att de är?? Att komma hit och tro att dem kan förändra allting, lagar förändras, man får inte göra si och så, man får inte ha sverigetröja på sig på klassfotot och nu ska självaste flaggan som visar vilka vi är bytas?? i helvete heller!!!!
Dra tillbaka till erat jävla hemland om inte det här passar!!!
Och sverige, så jääävla mesiga!! nu får ni fan skärpa er! Att vara så fega och inte våga ta lite kritik och stå emot. fyfaan, pinsamt!

nu är stephie arg.


och för er vissa, så drar jag nu inte alla över en kant. Utan bara dem som ska klaga över exakt allting.

tror fan vi flyttar till finland.

läkartiden

justja, va ju hos läkaren häromdan.. pga cp axeln som för övrigt gör pissont! Hon kunde inte hitta nå fel förutom att muskeln var spänd.. jaha? Spänd?? jag ska nog tala om för henne vad spänd är!! Det här kan omöjligt bara vara pga det. skitsnack. inte fan fatta man knappt va hon sa heller. men fick iaf utskrivet på voltaren, jaha suck!! Har redan provat den skiten och den funka för i helvete inte! men men.. jag skulle höra av mig om jag fick ont igen. Ont igen lixom?? har ju för fan ont varje jävla dag!! CP. bara för att det inte gjorde spec ont när jag just var där. Och hon klämde lite på armen även fast jag sa att det gör bara ont när jag lyfter armen och ibland när jag bara rör den, inte när nån fucking trycker ynket.
Men ska jag boka en till tid lär jag få vänta flera veckor igen.. blä. Jag får helt enkelt leva med skiten antagligen.

cp

min bebis <3

 


tatueringen

kinatecknet är sen förut, typ 6 år gammal. haha den har blekts lite ser jag.. kanske dags att fylla i den helt snart då? :P men iaf.. så blev tatueringen! (y)


vad ska man göra?

känner mig riktigt sugen på att göra något, alltså nått som man inte brukar göra.. men kan inte rikigt komma på nått. Det är fint väder ute så nog måste man ta sig ut härifrån iaf :P men vart, när och vad ska man göra? ligga o slappa i solen tänker nog dem flesta, men det är inte så lätt när man har en tokig bebis som inte bör vara i solen :P jaja, men nått ska man väl ändå komma på. Dessutom så får ju inte jag sola ryggen, där tatueringen sitter haha kul o va brun på framsidan bara? :P nååja.
Ska nog försöka få med mig min gubbe ut, men han ska kanske in till arboga senare. så ja, jag vet inte hur dagen kommer se ut.


me in action xD i småland, vill tillbaka!


gaddning klar!

Så nu har man då tatuerat sig igen :) gick snabbare än vi trodde dessutom! Bara skönt ;) hehe
gjorde en kvist med körsbärsblommor, i rosa/röd/vit.. fint som fan :D visar bild sen när jag tagit bort plasten. Men blev iaf riktigt nöjd, :) gjorde inte Nicos namn och födelsedatum bara för det har jag en ny idé för ;) hoho fast marcus tycker det räcker med tatueringar nu, haha han tycker inte det är snyggt med för mkt på tjejer. men men, en till ska det bli iaf! sen får han säga vad han vill ;P
men det blir inte än på ett tag iaf.
Ja, men då vet ni de.. resten av dagen har jag bara myst med min lilleman och delat en pizza med min storeman :) mer tänker jag inte göra idag, syrran ville att jag skulle komma över men nee orkar verkligen inte! Tröttsamt att bara sitta still i några timmar :P alltså hos tatuerarn höhö, trodde seriöst jag skulle somna flera gånger!
iaf, har skavsår UNDER fötterna från mina nya skor så kan ändå knappt gå ;P så det får bli en annan dag!
nu ska jag kolla till min underbara son om han har somnat, lr om han bara ligger o skruttar i sin säng :) Kyss

RSS 2.0