photo



shopping!

nu är jag hemma efter min lilla shopping :) med mig hem fick jag tre jackor, en tunika, presenter till erik, jumbokräftor till ikväll, och kina mat som min lover syster bjöd på :D
hade ju tänkt köpa jackan som jag tittat på ett tag, men nu fanns den inte kvar! Bara för att jag skulle köpa nu.. jaja, ist hitta jag en likadan fast en beigh (stavning??) och den var på rean "3 för 2" så självklart tog jag två till haha ;P blev ändå samma pris som den första jackan hade kostat om den fanns kvar :D så lixom, varför inte! så det blev en svart, en röd och som sagt en beigh jacka :) SKIT SNYGGA!
tunikan jag köpte, var en lila med massa mönster på. jätte söt :) hittade dock inget som jag kan ha på mig imorrn för utgången, om jag nu verkligen ska ut.. tvivlar lite. är inte direkt på nått party humör.. men som sofie sa "det räcker med att man sätter på lite partymusik så vill man gå ut" så jaa vi märker :) får titta igenom garderoben för att se om man hittar nån trasa att ha på.. kan väl inte va helt omöjligt!
ne nu ska ja busa med min lilleman! pz

silverfat och siktkaka

ja va gjorde man igår då.. mötte upp jessi för att hämta nycklarna som sagt! Efter de gick vi och lämnade nico som deckat i vagnen, sedan gick vi över till hennes nya lägenhet för att kolla in den.. mkt som behövs bytas insåg vi :P haha. iaf, efter det kom vi hem hit igen. tog en fika och snackade lite.
efter en stund skulle hon kila iväg och gå till ett loppis, och eftersom jag inte hade nått för mig följde jag med :) hittade ett silverfat med fins mönster på som jag köpte. tänkte skaffa lite fina stenar och några ljus att ha på den, fin fint!!
det var egentligen menat att jag skulle iväg och träna, men kände att jag verkligen inte orkade igår! Var helt slut, trött alltså. så struntade helt enkelt i de, hoppas det finns tid för de idag ist! har ju satt i mig tre muffins så de måste bort :P haha
senare mot kvällen blev det brödbakning här hemma! Och fy satan vad gott de blev :D wuhuu! sikt kaka, underbart!
Ja de var väl de som hände!

idag så hoppas jag som sagt på träning! sen blir det systemet, biginn, och senare blir det kräftor hemma hos syrran :D jummii! som jag längtat haha
Ja de är väl de som planerats! Hörs sen. pz

today do

godmorgon!
tråkigt väder ute men vi ska kila ut ändå.. ska följa med jessica till områdeskontoret för att hämta hennes nyklar. Jag ska då passa på att säga att jag vill ha nya golv! Så dem får komma hit och titta lite.
i eftermiddag blir det träning igen, och sen bara slapp skulle jag tro.. inget annat planerat iaf :)
ojoj, nu är nico arg. plikten kallar!

shalalalala

träna träna träna träna bort din sura miiiin.. :P sjukt skönt att träna tidigt idag. Får en annan sorts energi som är så jäkla skön!
marcus är iväg för att gå på möte, men när han är där så verkar alla andra ha möte.. ja självklart har vi tagit fel på dagarna och det är inte förens imorrn han ska dit. Nu känner jag att det här med papper och tider har blivit för mkt för mig, har knappt nån koll alls längre och det funkar helt enkelt inte! papper hit o dit, tider hit o dit.. blää!
tycker synd om honom, men ja nu får han lära sig att ta hand om sina egna tider :P

tog min sista pulverpåse imorse, känns skönt att få börja äta lite mat igen :P vi tänkte göra spagetti, köttfärssås och sallad idag! fullkorn så klart haha här ska vi bli nyttiga! Jessica kommer oxå.

idag är jag glad! :D and I´m a blondie again!


här färgas de!

wuhuu, snart är jag tillbaka med mitt blonda hår :D :D
tröttnade på det bruna underhåret, hann inte va brunett (halv) så länge.. men ja visste att jag skulle tröttna ganska snabbt. som alltid :P kan inte svika mitt blonda hår helt enkelt.


medans jag sitter här med färgen i håret, har vi besök av Jessica! ytterst trevligt. men vi börjar bli sega nu.. blir väl att ta ur färgen när det är klart och sen krypa till kojs! träning imorrn igen väntar, även ett möte ska vi hinna med.. egentligen bara marcus som ska men jag har lite ett o annat att säga så jag hakar på! det gör även nico ;)
så har vi bjudit över jessica på middag oxå, nice nice.
Dessutom så fyller Jannica år, imorrn alltså. hipp hipp för henne :)
ne nu ska jag vara social. HEJS!

efter 14 dar

sista dan med pulvret idag (y) har då vart utan fast föda i två veckor, 4 kg lättare - iaf just nu. kanske hinner med ett kg till! hade hoppats på fler, vilket det såg ut efter de första dagarna.. men ja, det här får duga och jag är ganska nöjd ändå (: även om fler ska bort! men det på ett annat sätt.
ja, de var väl bara de.

minnet

nu är jag trött på mitt tröga minne, kommer fan inte ihåg nånting! spec när jag lägger ifrån mig saker.. som idag ska jag iväg och träna.. men hittar inte min träningstopp! det är skit jobbigt att träna i bh, så vill helst slippa de. men har gått igenom alla klädhögar och överallt. men ingen topp. kan inte ha lagt in den i garderoben, varför lixom? ja, jag vet inte.. men den finns ingenstans. Linnet hittar jag, som jag ska ha över. men då tycker jag att toppen borde ligga i närheten, eftersom jag hade de på mig samtigit. men icke då! Jag lägger ifrån mig linnet och fortsätter leta. efter en kort stund ger jag upp, och då vet jag inte vart jag lagt linnet!!?? lixom, det var bara nån minut sen! Men det visade sig att den låg brevid datorn, tippat.
får nog ta o storstäda nån dag, så saker o ting kommer fram.. skulle inte förvåna mig då om nico snuttefilt dyker upp, även fast jag letat exakt överallt!
så typiskt mig..

en till sak, som hänt många gånger.. jag tror att jag lagt mina linnen i tvätten. och efter marcus tvättat så finns dem inte längre där?? de ligger inte bland de rena kläderna. blir så förbannad som tror att marcus glömt de i tvättstugan, men neej det har han inte. letar som en tok, men hittar inget. blir galen och börjar smälla i saker (som jag alltid gör när jag blir sur) .. marcus hjälper till och hittar den sen, i min garderob??? vafan lixom? o då har jag varit dum o sagt att det är marcus fel, stackarn. Och jag som har svårt för att säga förlåt (verkligen jättesvårt! ) tvingar mig själv att be om ursäkt. blä, hatar det här.
hjärnträning är nått jag borde göra.. har hört att ppiller oxå ska göra minnet bättre? stod på aftronbladet häromdan, men ja de vet man ju aldrig om dem talar sannning heller. får nog ta o börja med dem nu då o se..
ne nu måste jag fortsätta leta, ska träna om 1 ½ timme.

 

uppföljare: kl 10:49

när jag letar efter toppen, ja då dyker nicos snuttefilt upp! YES! men den låg där jag redan letat tusen gånger!! vafan lixom.. men det kanske så det är, jag borde inte leta efter just det jag behöver för tillfället, jag ska nog leta efter något annat. tex nicos ljusgröna sked, den är borta sen ett tag. letar jag efter den hittar jag nog toppen (Y) va tror ni?


rubrik saknas

idag har det inte hänt så mkt, har bara varit hemma o tagit de lungt, förutom att gå till affären då.. men de räknas inte xD men fick besök ist, så lite roligt har man ju haft de.. sofie och oki kom nämligen hit, mest för att busa med nico men äh, trevligt med lite folk iaf. Nico bara lyser upp så fort han ser sofie, haha så kul o se :P ler med hela kroppen haha.. inte så konstigt när han får 100% uppmärksamhet av henne varje sekund och det busas o stojjas hela tiden ;P
han fick iaf visa vad han lärt sig, att åla sig fram :D äntligen lixom! trodde verkligen han skulle bli den som lär sig gå först men där trodde ja fel, och han har blivit snabbare!

jaja, blir en lugn kväll.. får se om de blir nån film.
imorrn väntas träning med elin igen ;) hoppas på solning oxå!

tiden rinner iväg

fatta att Nico blir 1 år om 4 månader!! :D satan va tiden går fort!

Nico när han va ca 2 timmar gammal <3


kolsvanatta

jag, nico, jannica, isac, hampus och tiina drog iväg till kolsva över dagen för att kolla marknaden och de få karuseller som finns där :P sköjj! Fick äntligen mina nougat punch!! Vilket jag inte får äta än, men nån har man väl tuggat på ;P bara för att dem är sååå goda! Nico kom inte hem lottlös han heller (lr va man säger) han fick en sån där hund, ni vet den som skäller o går några steg, riktigt läskiga men han tyckte dem va roliga :P haha så han fick en av sin farmor :) sen fick han en ballong oxå! hehe som för den delen försökte smita när vi skulle kliva ur bilen när vi var hemma, jannica fick tag på den haha men den hann komma en bit :P blåste typ storm! den hade sånna där järncirklar så den studsade iväg, över gatan bland trafik o hej o hå.
IAF, isac och hampus åkte karuseller.. det var premiär för isac! :D wuhuu! o han va duktig, satt helt still och typ rulla tummar haha goding.
som sagt så for vi sen hem.. hemma satt marcus och hade fått besök av min syrra som lämnat massa böcker, några som jag haft sen ja va liten :D minnen dök upp i huvet och jag blev lite småkär haha
sen har vi inte gjort så mkt mer, lekt med nico som jagat sin hund på golvet.. myst och sen ja så sitter man här :) prinsen har redan somnat och vi ska väl inte göra så mkt mer heller.

 

 

 


det sket sig men löste sig ändå

goderkväller götte folk! blev inget gym idag haha för elin hade fortfarande ont :P stackarn.. men kan ju säga att man fick lite träning ändå! För jag och marcus + bebis, gick en långpromenad vid 11.. kom hem typ halv 2? Vi gick enda bort till nygård, sen till willys, handlade grejs och sen hem :) så lite har man rört på sig iaf. och nyss har jag städat, dammsugit o sånt tråkigt.. men fan så sur ja blev, så fort jag dammat, kollat bort en sekund sen var det dammigt igen! Fattar inte!! blir galen..
men men.. det är kolsvanatta i helgen, dvs massa fulla ungar som springer runt och har skit kul haha, vet hur det är om man säger så. men det är iaf marknad på dan så vi ska troligen åka in och kika lite :) imorrn alltså.
får se hur vädret är bara.. har börjat bli ruggigt kallt ute! Och det är dags att införskaffa sig lite höst och viterkläder åt lill pöjken ^^ !! ska åka iväg om ett par dar med becca till marieberg och shoppa :D wuhuu!
ne nu ska jag jaga ut lite flugor som tydligen trivs här inne, fick ut en men efter en kort stund flög den in igen -_- döö! börjar ju tro att det stinker här inne.

ne som sagt flugjakt nu!

Good morning!

idag mår min kropp mkt bättre :P haha tack för den! Så idag kan jag gymma igen wuhuu! Men först blir det ut en sväng med mina pojkar på lite ärenden.. får se om det blir att vi köper min jacka jag kollat på :) så fin!
idag är jag glad, fick ett mail som gjorde mig sådär extra glad så man sitter o ler för sig själv :P marcus kommer oxå bli glad, jätte glad :P :D nico är oxå glad idag haha, tack o lov xD igår var inte den roligaste dagen vill jag säga. gnäll o stök hela dagen plus jag som inte ens kunde röra på mig, försökte hela tiden komma ner till golvet för att leka. jag kom ner, men sen ska man ju upp oxå. ja det fick ta sin tid haha

ne nu måste ja fixa iordning lite saker innan vi ska dra! Hörs sen

så sugen!

jag har länge varit sugen på att baka nått gott bröd! och nu har jag bestämt mig, att jag ska fasiken ta o göra de haha får se hur de slutar :P
Det ska bli siktkaka! så jävlans goda! men inte idag, det får bli imorrn. även om jag inte få äta, så vill jag ändå göra dem! bara för att lixom :P det går bra att frysa in

här har ni ett recept:

Ingredienser

50 g jäst
50-100 g smör
5 dl mjölk
0,5-1 dl ljus sirap
1-1,5 tsk salt
1/2 liten påse malda brödkryddor (ca 8 g)
5 dl rågsikt
ca 5 dl vetemjöl

Gör så här

Smula ner jästen i en bunke.
Smält smör, tillsätt mjölk. Värm tills det är fingervarmt.
Häll mjölken över jästen, tillsätt brödkryddorna, salt och sirap. Sikta i mjölet tills degen är slät och inte fastnar på fingrarna när man tar på den.
Tag ur degen ur bunken, knåda lite, lägg tillbaka i bunken och låt jäsa under bakduk i 30 min.

Tag ur degen ur bunken igen. Dela degen i fyra delar. gör kakor och lägg på en plåt klädd med bakplåtspapper.
Tryck ut dem lite och hacka lätt med en gaffel. Låt kakorna jäsa under bakduk i 30 minuter till.

Grädda mitt i ugnen på 225-230 grader i ca 13-15 minuter.
Ta ut kakorna och knacka på botten. Låter det ihåligt är den klar. Låt vila under duk innan servering.



stuff that I just must have

 

 


lovely!


I want! <3

inte vår dag

idag är det inte min dag, och inte heller nicos.. jag har sååå ont i kroppen!! Kommer knappt upp från soffan, måste dra mig upp. och nico baaara gnäller xD arg bebis. så fort man går förbi honom följer han efter och är ledsen. och jag som inte ens kommer ner till golvet.. hur ska denna dag gå haha, herregud säger jag bara. Tar o skippar träningen idag iaf, känner att hur ska jag ens orka ta mig dit? när ja inte ens kan ta mig till köket. så idag får kroppen vila helt enkelt. Och jag hoppas nico blir något gladare efter han vaknat, han somnade precis.. puh! Solen skiner inte varje dag helt enkelt. o verkligen inte idag, pissväder ute oxå. såg på aftonbladet att det kommer komma mer regn. MASSOR! Hösten är här helt enkelt, fast jag tycker det är rätt mysigt ändå. Tillomed marcus tycker det, han sa tillomed att han saknar vintern lite ??? haha? marcus av alla haha. Han saknade den lugna stämmningen med snö utanför fönstret, o kolla ut på alla frusna människor medans man själv står inne i värmen. haha!


På lördag blir nico 8 månader! REDAN. Han har blivit så stor :) och duktig! Och vi får börja med mat med större bitar ;) wuhuu! tycker maten han har nu är alldeles blöt. haha nee men kladdig. ser inte direkt ut som mat. som det han åt nyss, couscous med kyckling och salsa. det är en röd brun orange sörja med små vita bollar i. haha ja det säger sig själv :P visserligen kanske det inte blir såå mkt större bitar, men bättre en grötmat skulle jag väl tro..
haha


juste, eftersom han ramla ner från sängen igår så får han inte längre komma o sova med oss på mornarna.. tror ni han va glad för de? nä, han va rasande! Men att jag stod bredvid hans säng när han låg kvar där va lungt. Då låg han där nöjd och belåten. Backa jag ett steg blev han arg igen. Ja så det var bara att försöka vakna till och gå upp ist. Vill inte riskera att ja somnar om ja lägger honom i vår säng. så ja, upp o hoppa direkt!


ps. Han har sagt mamma hela morgonen, visserligen typ bara han varit sur. men ja, det låter gulligt ändå :) inte heller vet ja om man ska ta det som hans första ord? tycker det är lite väl tidigt.. och så kan det ju bara vara ett "munljud" ..

nee orkar fan inte mer xD

fyfan vad jag är sugen på mat!

titta vem jag hitta

ja titta vem jag hitta på magazin24 :P

 

simon ;D


ont i kroppen!

träningen har börjat ge sin värkan, kan knappt röra mig xD och tror nog det kommer bli värre till ikväll haha jaja, sånt man får ta ;)
hade iaf ett gympass med elin idag igen, men drog inte hem direkt efteråt.. utan jag följde med henne hem och mötte upp hennes lillebror + hans flickvän. Dem skulle pierca sig :P o de ville man ju inte missa haha, men innan de så blev det lunch (för dem alltså) haha, såg jävligt gott ut. Tur va så var man inte speciellt hungrig så det var ingen pain in the ass att sitta där brevid :) nästa vecka kan jag äta igen, haha lääängtar! fast, får ju ändå inte slänga i mig mat.. måste ta det lungt och skräpmat kan jag ju glömma! annars kommer jag flyga upp det jag gått ner nu. onödigt alltså.
Iaf, efter mat och piercing så cyklade jag hem igen till min lilla familj :) tiina var oxå här!
Och vet ni? Nico har blivit jätte duktig på att ta sig fram på golvet nu :D :D går inte speciellt jätte fort men han kommer framåt! Min duktiga prins <333

nu sover killarna och jag tar det lungt i soffan.. funderar på om man kan ta sig ut något mer idag, känns inte såå lockande men ändå. tiden går så sakta när man bara är hemma o degar! återstår o se ;D

Hjärtat i halsgropen

gissa vad jag vaknade av idag? Jo en jäkla smäll och bebis skrik!! Med hjärtat i halsgropen flög jag upp ur sängen och sprang fram till Nico där han låg på golvet.. Han hade alltså ramlat ner från vår säng.. han vaknade först vid 5 då han ville äta, och då brukar han alltid få ligga kvar mellan oss.. och ja, jag visste ju att det här kunde hända, men eftersom vi ligger på varsin sida om honom och sen har en kudde nedanför så tänkte ja att det kanske kunde hindra.. men icke. Då har min lilla prins tagit sig mot kanten och sen ramlat ner :( pluttis! så ledsen han var, men gick över rätt fort ändå.. och ingen bula har jag sett, inga blåa lr röda märken heller så han klarade sig väl rätt bra ändå :) min hårding <3 nu en halv timme efter så övar han på sin höga röst i vanlig ordning så här på morgonkvisten. Han har fått lite svag saft oxå, tänkte om han nu slagit så hårt i huvet och fått hjärnskakning (vilket jag inte tror MEN för säkerhetsskull) så tänkte jag att han skulle bli pigg så han inte vill sova på ett tag :P sockret i saften alltså hehe.

Nu är det slut med att gosa med mamma och pappa på mornarna iaf, förutom då man vaknat upp ^^


Helluuu sunshines!

även om det regnar ute.. Idag är jag glad :D jag känner mig ovanligt glad! Har precis fått goda nyheter av en vän ^^ inget jag talar om än, thihi hemlis!
Dagen har planerats in med ett besök hos barnmorskan! Men idag äre inte vi som har tid :) utan det är Becca! Vi följer med som publik hehe. Efter det blir det hem, byta om, och sen ner till gymmet för ett pass med Elin. ska bli skönt! Nico stannar hemma med sin far :)
Har dessutom käkat frukost idag! nu är det en vecka sen jag åt nånting, förutom nutrilett och lite morötter.. men det va ännu längre sen jag åt frukost över huve taget haha. måste ju ladda upp inför gympasset, man vill ju inte tuppa av direkt xD

hej hopp

gårdagen blev slapp.. kom utanför dörren en gång bara o då gick vi endast till affären, fast tog den som ligger längre bort så ja skulle få gå mer :P det slutade med att jag hade sprängande huvudvärk! Var konstigt väder, både varmt o kallt.. och försökte hålla tempot uppe genom att gå fort. vilket gav mig ont i halsen - och ja därefter huvudvärk. blä. Väl hemma igen blev det mys i soffan, hela dagen.. förhoppningsvis händer det mer idag! Börjar bli sugen på att åka till södertälje igen. Där finns det fler allternativ - och mina vänner finns där.. som jag saknar! Något sjukt. men men, får se när det blir av. Vill inte åka dit och sova själv som jag gjorde nästan alla nätter sist jag var där över några dar. Blää. Såfall får mamma va hemma, eftersom mina flickor är jobbtjejer och jobbar hela tider. höhö. Men morsan har ju semester nu så blir väl när hon börjar igen och tänker va hemma någon helg :)

Iofs, så har jag och jannica pratat lite.. om vi ska fråga mor min om vi får låna hennes lägenhet, nu när hon är borta. Har inte blivit något vi bestämt men det har kommit på tal bara. Ungarna ska med förståss då.. Eftersom södertälje har lite mer att erbjuda än köping. Så tror ja nog det skulle vara roligt både för jannica och isac. dels för att komma bort ett tag oxå :) Vad jag tror Isac skulle gilla är nog Tom tits, med alla saker man kan göra där :P haha skulle va roligt!

jaja, får se vad dagen bjuder på helt enkelt. solen skiner så fan ska man ut iaf :)

envis trött man

såg att han började bli trött så sa åt honom att lägga sig i sängen ist för att inte få ont i ryggen om han somna på soffan.. nää han skulle minsann inte lägga sig i sängen, inte ville han lägga sig ner i soffan heller för han skulle verkligen inte sova ;)

bilden är ett resultat ca en halv minut (om inte mindre) efter han sa att han inte skulle sova.


och eftersom han drack upp MINA öl, när jag sagt att han inte får röra dem.. så tog jag nicos vattenflaska och lekte med honom där han sover så sött..
= en genomblöt marcus!

modeblogg?

försökte leka modeblogg igår, genom att ta kort på dagens outfit! Resultatet blev bajs ;P haha men här får ni se hur det blev.

ser full ut? haha

här sover en prins

godmorgon! Idag vaknade vi vid halv 8, även nico :P utan något vaknade mellan 5-7 för matrast. Min duktiga lilla kille <3
Såå tänkte berätta lite vad vi gjorde igår :) åkte som sagt till arboga! Med svärmor, jannica och ungarna.. vandrade omkring i kokheta solen och trodde seriöst jag skulle rinna bort! Fy satan va varmt det var hehe :P ska väl inte klaga egentligen.. bättre än regn ;) hehe, men det var massa folk så det var svårt att kolla allt som såldes.. men när dem ville åka hem så gick ja hem till pappa och hängde där ett tag, sen drog vi upp mot stan igen allihoppa. Då träffade vi oxå sofie med familj! Och då hade det hunnit bli svalare ute och folket hade dragit sig undan för att se roddfinalen ;P så då kunde man faktiskt gå fram till alla stånden och se :) Hittade ett rosa glas (eller?) sten hjärta som man sätter i ett halsband, as fint! brända mandlar köpte jag oxå såklart! (ja jag vet att ja inte får äta nått men äh, det var faktiskt medeltidsdagarna ;P ) haha!! Men visste ni att det sover en prins hos oss? Jodå, det gör det! Han heter Nico och är snart 8 månader ;) Köpte en skylt som jag tänkte hänga över hans säng, som det står "här sover en prins" på. jätte fin! Och fick dessutom bli en toalett skylt! hehe, fint med detaljer i hemmet. iaf, efter det gick vi alla hem till pappa igen och satt och småpratade lite innan pappa körde hem oss igen. In i badet med nico och sen bums i säng :) han somnade som en stock! Klockan hade hunnit blivit efter hans vanliga sovtid, bra tyckte jag hehe men tröttsamt för honom :P

nico och isac bytte vagn en stund :P isac va trött men inte ville han sova haha han satt o digga till musiken några uklädda stod o spela haha så go

lite suddig kanske, men äch


jo men fint väder

Godmorgon!

det är redan morgon igen, och idag är det tänkt att åka till arboga :) Men vädret är piss! iaf just nu.. så typiskt. får hoppas det klarnar upp när det är time för oss att åka iväg (:
Ska fasiken köpa mina nougat punch, såå jääävla goda! Och dem finns bara på marknader såå.. måste passa på! Även om jag inte får äta dem nu så kan jag alltid lägga undan. smart vaavavavava? hehe

jaja, c y  later aligater! blablabla

tråkigt!

jaha då sitter man här igen då.. tråkigt som fan har jag. Nico sover och Marcus har smitit ut på äventyr! Själv sitter man här, hungrig, uttråkad och är verkligen sugen på att åka in till Arboga och parta lite (ja jag kom aldrig iväg, nattis skulle itne va framme förens vid 5 och då kändes det lite onödigt) .. men även om jag hade haft barnvakt så får jag ju inte dricka nå alkohol under de här två veckorna. jaja, det är bara att hålla ut helt enkelt! Men svårt när alla på facebook skriver att dem taggar, beertime och att dem ska gå all in ikväll :P Får nog sätta på en film och försöka byta tankar ett tag helt enkelt..
det är fredag den 13de oxå. Förhoppningsvis klarar man sig undan all otur, men man ska aldrig säga aldrig.
Tror det kommer börja åska senare.. lr det ser inte så ut nu på molnen men värmen är helt omöjlig, tjock och klibbig.. lamporna har blinkat till ett antal gånger oxå, inte bara hemma hos oss så. Ja vi får väl se :) hoppas det smäller till! Dock inte så kul o stå o glo helt själv men men.

här har vi iaf en glad liten kille :P min prins <3


cooling!

försökte få någon bra bild då han ville kolla in i kameran, men nää de ville han inte :P <3

nico just nu <3

mammas älskling <3

Arboga nästa?

Gooooodmooorning!

det är fredag idag, har blivit frågad om jag ska hänga med ut men nää.. tror fan inte jag orkar de faktiskt! Ska troligen in till arboga idag :P det är ju medeltidsdagarna där nu och syrran tänkte komma från södertälje.. och lovat henne att gå runt på marknaden hehe men de mysigt!
minns när  man var liten, och man tillomed klädde ut sig när dessa dagar kom (då bodde man ju i arboga).. gick runt i sånna där höpåsar lr va man kallar dem, med ett band runt midjan och i pannan haha härligt. En gång kom det fram en riddare till oss, och frågade hur mkt vi fick i veckopeng, därefter tvingade han pappa att ge oss ökning ;) yes! Efter det dubbade han oss till riddarinnor! Så här har ni en äkta riddarinna ;D så passa er hehe
har tyvärr ingen bild på när vi va utklädda men kanske det finns hemma hos pappa som man kan knäppa på, så kan ni få se :P vi märker!


bjuder på en annan bild ist

jag (men snygg?) och elin för två år sen, då båda va helblonda.. va säger du? ska vi bleka håret igen? ;P


lite ändring

Ja så blev det lite ändring sådär :P fortfarande lite som jag måste ändra på, lite färger här o där men de inget jag orkar med just nu! Så vad tycker ni? blev det bättre lr sämre? mörkare blev det ju men äh, trött på det ljusa :P

det sa ba poff

jaha då kan jag ju informera er om att TVÅ KG är borta ;) inte illa va? Så nu hoppas man bara att det fortsätter åt det håller, lika snabbt! Två kg på två dar.. helt sjukt! Känner mig piggare dessutom, det är nog för alla vitaminer o sånt skit som påsarna innehåller :P (man var ju inte den bästa med att hålla koll på va man och vad man INTE stoppa i sig förut)
Att jag har lätt att gå ner i vikt håller fortfarande i trots allt.. iaf när jag väl tar tag i det alltså höhö! En sommar gick jag ner 6 kg på tre dar, låter helt sjukt men det är sant. Men kanske inte bästa sättet att gå ner på, även fast det inte var meningen.. Hade ingen matlust (kände ingen hunger) och ville bara dricka vatten. poff så var man 6 kg lättare. Jaja, det känns iaf skönt :) wihuu!
Det är alltså nutrilett jag käkar, ganska god.. men smaken är som baken, jannica tyckte den smaka som den lukta, gödsel! haha :P lär väl snart tröttna på smaken, tur att det finns olika. jag har choklad nu!
finns att köpa i princip alla matäffärer, även på nätet. Jag köpte min på willys, som va betydligt mkt billigare än på nätet. skillde fan 100 spänn. :P haha


Nu börjas de! ;D

det är onsdag idag och det är bestämt att jag och Elin ska iväg och gymma! Det blir mitt första gympass på några år haha :P men nu ska det sättas igång igen! Ska bli skönt, svettas lite och känns sig lättare :P haha och vet ni? jag har börjar dricka sånna där naturiletta (stavning?).. påsar med pulver som man blandar med vatten, matersättning. för att gå ner i vikt ;) de ni! Ska testa de i två veckor (man får tydligen inte använda det mer än såå?? ) får se hur det går :) Men det ska nog gå bra! Är rätt taggad så känns problemlöst just nu iaf haha men suget kommer väl. marcus sa att han ska beställa pizza idag, med ett stort leende sa han det oxå haha jaja. det ska jag nog klara av att stå emot ändå. Jag är ju superwomen Stephie! mouhahaha
nee men tillbaka till verkligheten, tränning idag, och hoppas jag hinner träffa beccabus några timmar oxå! Och Camilla tjatar om att jag ska följa med till Grönan idag haha, men vet ni de orkar jag verkligen inte! Att ta med nico enda till sthlm och gå runt bland massa folk.. nä, det känns inte direkt lockande, inte nu. :P jaja.

Det är sol ute och jag ska om ett tag gå iväg för att lämna nycklarna till isabell (syrrans unge), eftersom jag varit fiskvakt åt deras fiskar några dar :P haha
HAHA och på tal om fiskarna.. när jag skulle dit och mata dem en gång, så var jannica och ungarna med.. dem stod utanför och vänta medans jag sprang upp. och när jag kom ner så hade jannica blivit road av sofies grannar hahahaha Nu vet jag inte vilken vånning det kom ifrån men några hade väldigt mysigt och ville göra det lyhört! haha det stönades och gardinerna vajade (om det nu va den våningen) HAHA! Det va roligt :P då vet ni de!

Nu får ni lycka mig till med min viktnedgång och mitt tränande efter den rätta kroppen ;) haha
Nu ska fasiken gravidmagen bort! Och det fort!

så blev det!

här har ni en skaplig bild på hur det blev med krukorna haha :P ser bättre ut i verkligheten" hoho men har inte tagit nån på hur det blev i köket men men, och ingen "före" bild fick ni heller :P dum jag är haha jaja så blev det!

ny design? iaf nya krukor

tröttnat på min design här på bloggen, känner för lite uppdatering, nytt o fräsht. Men hur? vilken färg o lalala.. vet inte ens om ja har tid för att sitta o pilla, tar ju sin tid dvs o fixa allt.
jaja, onödigt snack? Japp!
igår var jag till åsby med sofie, emil var oxå med! Och så klart nico ;P jag skulle nämligen få välja ut min födelsedags present :D wuhuu! självklart blev det krukorna jag velat ha länge! Så nu är jag tre krukor och två växter rikare ;) haha hoppas dessa blommor håller längre än de förra. fast dem hade någon slags damp lr nått, dem dog för jag vattna dem? och nu äre inte så att jag vattnade dem ofta, så dem kan ju inte blivit för vattnade. jaja döda är dem iaf!
Ni får se bilder sen på hur det blev :) fin fint!

Yes !!

Idag blir det Åsby med Sofie!

kusinträff!

har jag berättat att mina kusiner + farmor kommit hit på besök från finland? iaf så har dem de och igår fick jag träffa dem :D det var över 10 år sen sist jag fick se dem (bortsett från farmor som kommer varje påsk) Vi samlades hemma hos faster där det blev grillning och drinkar (ni kan va lugna, jag blev inte full) sjukt trevligt :D vi va där stort sett hela dan och kvällen, nico kunde inte komma till ro när det blev dags för gonatt för honom så vi åkte och lämnade honom hos sin pappa och sen åkte vi tillbaka :) plutten helt fördig tyckte så synd om honom, så trött och inte kunde somna. (somnade dock direkt i bilen hehe) IAF, tillbaka till valskog, där alla höll hus hemma hos faster.. men hann inte vara där så länge innan det blev tid för bowling! drog några klot och jag vann förståss!! ne okej, jag kom sist. helena vann. Haha och jag fick veta att farmor är bowlingmästare?? haha sjukt dock kunde hon inte vara med igår för hon har fel på fingrarna :P haha störd
jaja, efter bowlingen drog vi kusiner ut på BS. Fullt med folk men ingen man kände. fast vi blev inte där så länge, va inte spec kul :P och att vara nykter ute va inte något att hejja för heller haha.  att försöka dansa gick inte så bra, flög mest runt för det va helt smockat med folk som inte kunde hålla balansen, typ :P
så vi drog hem ist. pussade på min fina bebis och sen somna direkt!

här är vi allihoppa! anders, peter och kusinerna :) <3

är facebook den nya livsstilen?

tänkte på en sak.. det här med facebook. Hur folk har blivit som beroende av det. "Finns det inte på facebook har det inte hänt" som ett tex. Det är som att allt som händer nu kretsar kring den här internetsajten. Helt sjukt egentligen va stort det blivit. folk lever på facebook, utan det så pallar dem inte dagen. som att vara beroende av tobak, man känner ett starkt sug efter att man bara måste suga in sig skiten,. annars blir dem som galna. Är folk hemma, sitter dem på facebook, är folk ute - sitter dem på facebook via mobilen.
alla dem här grupperna.. vafan är dem till för? för att visa vad man tycker om lr vad?? Och att ha flera hundra vänner som man knappt känner, och vissa inte känner alls? och när vissa lägger ut bilder på exakt allting, vad dem gör och hur bla bla bla. ja fattar inte. Det känns som att så fort nån gör något, så måste det bevisas på fb att det verkligen hänt, förstår ni va ja menar? som sagt "finns det inte på facebook har det inte hänt"
Ja jag vet inte.. men en sak, som stör mig faktiskt.
som ni alla flesta vet så fyllde jag år förra fredagen, hade skit kul och hade inte tid lr lust att sitta vid dattan på hela dagen. Och jag tyckte att min mobil var ovanligt tyst för att vara just var min födelsedag, det var inte många grattis jag fick på telefonen förutom nått enstaka, typ.. Och när jag loggade in dagen efter på ansiktsboken så hade jag fått hur många grattis som helst från mina vänner. Tillomed mina "närmsta" vänner, hade skrivit grattis där men inte tagit sig orken att höra av sig lr ens smsa. Så hur jävla stort har fb blivit egentligen. som får folk att tappa kontakten i verkliga livet.. det är tråkigt och ta mig fan deprimerande.
Jag sa till marcus att "dem och dem har inte hört av sig nått till mig :/ ?," hans svar var "har du kollat din facebook?"

Jag lever inte på facebook, jag har ett liv och jag tycker fan att mina vänner kan höra av sig till mig ist om det nu ska vara nån kontakt överhuvetaget.
jag är inte värsta ängeln heller på att vara noga med kontakt hela tiden, men när man fyller år hör jag fan av mig.

IAF ;D
gårdagen var nice. Den spenderades med min dam Jannica och våra prinsar. Vi lekte i parken, like always! Och sen drog vi ner till barncafet och hängde lite där. Sen mötte vi upp modern Tiina en snabbis och sen kom även den andra Lassila tjejen, Joanna. Vi käkade och drog ett varv på stan. Sen blev det upp till sofies lekpark och hängde lite där. Sen blev det hemfärd. ungarna somnade sittandes i vagnarna, isac va skönast som somnade hängandes framåt med huvet haha xD haha goa ungar
kvällen spenderades med me, myself och sex and the city 2! den ägde och sen blev det sängen helt enkelt (;

goa isac i lekparken

min prins på barncafet, nyvaken.. + min sexiga nästipp, tänk nu inget snusk.


blåbär

det regnade idag, som alla de andra senaste dagarna. sjukt tråkigt! Men det hindrade inte mig från att traxa ut. Dock gick jag ut i uppehållen.. och senare mot kvällen så öppnade himmlen sig och solen kunde kika fram ;)
jaja, vad har jag nu gjort då? Jag, Jannica och ungarna har plockat blåbär! Vi tänkte att en paj skulle sitta fint men dock fick vi inte så mkt med oss hem.. så det blir nog bara blåbär med glass ;) fint de mä!
but I´m still sick! och det suger! Hostan är värst, blivit en sån där jobbig reshosta som kittlas fram så fort man andas, typ. och rösten försvinner.. mer och mer. Men ska inte klaga på de ;) fett sexigt med hes röst! håller ni inte med? haha
men vet ni? vi har nog de gulligaste gossarna i världen! Sötast är dem tillsammans ;P när nico vaknat efter sin lilla tupplur så ställde vi vagnarna mot varandra så dem skulle kunna diskutera medans vi plockade blåbär. och så fort isac sa något så gapskrattade nico, verkligen garva! hahaha så sköna :P vi filmade så ska se om jag kan få upp den här på tha bloggish så fort jannica skickat den :P härliga ungar haha
yaya.. efter att ha lekt skogsmulle i tre timmar så begav vi oss vidare, hängde lite o sådär. kirrade lite stuff på willys och sen traskade vi hemmåt. båda ungarna somnade sittandes i vagnen och vi var lagom slut vi oxå skulle ja tro, iaf jag :P så nu taggar ja ner lite här i soffan och hoppas att jag ska få ta över playstationet snart innan sängen kallar på mig ;D hörs!

min dag

nu vill ni säkert höra vad som hände på min stora dag? ;D hade jätte kul! Helt perfekt! iaf om man bortser att jag hällde ut en hel öl i min väska när vi skulle hem från krogen, haha.
dagen började iaf med massa besök av släkten, tårta, kaffe och bullar bjöds de på :) alla digga tårtan! wuhu, jag är grym! iaf.. presenter öppnades och det gjorde oxå ölburkarna.. en efter en haha, vin pimplades och huvudet började snurra ordentligt höhö, nico följde med mamma hem till sofie så festen kunde börja på riktigt! Folk kom och musiken höjdes ;D och det blev dags för krogen! och vet ni, har nog aldrig varit så här full på flera år haha herregud, kunde knappt gå. helt otroligt att ingen kastade ut mig därifrån haha, tvärtom så va vakterna jätte trevliga och bara skratta åt mig haha ;P när dem stängde och alla skulle ut, så tänkte jag vara smart och försöka få med mig min nyöppnade öl ut, ställde den i väskan och höll i den utifrån (om ni fattar haha) men väl ute så glömde jag ju lyckligtvis bort det och märkte inget förens det började rinna från väskan hahaha fick fort som fan ta ut det nödvändiga ur väskan, men tydligen så tänkte jag bara på kameran.. för det var bara den som klarade sig haha. mobilen fick inte komma ut förens nästa dag. likaså plånboken och passet. Ja ni kan väl förstå vad som hände med de stackars prylarna. batteriet i mobilen svällde upp haha så den är totalpaj nu (y) bra stephie!!
iaf, därefter fick jag helt plötsligt skit ont i mina fötter.. tog då av dem och gick barfota.. i regnet. Självklart blev jag sjuk dan efter och idag (två dar senare) mår jag riktigt dåligt! har haft den värsta natten i mitt liv! Ni vet då man vaknar en gång i halvtimmen o hostar sönder, svullen i halsen, ont i nacke och huvud och verkligen inte kan hitta nå bra sätt att ligga på.. svettas och fryser samtidigt o ja vet inte vad.. slutade med att jag gick upp klockan 5 och la mig i soffan för att dö. Fatta att jag gick upp före nico, det har aldrig hänt.. herregud.
jaja, det var min dag :) och den var bäst!

jag och mina systrar

 

min pojk och tre andra grabbisar

 

the dancefloor

 

tack alla!

RSS 2.0