filmmys

nu blir det film mys med min loverboy, hoppas dock jag inte blir rädd.. har blivit ovanligt nojig för skräckisar haha förstår inte varför.. jag har blivit uppväxt med skräckfilmer "har en morsa som älskar´t".. satt och kollade chucky den onda dockan när man fan hade blöja fortfarande, haha nä kanske inte såå liten men iaf ;P
så man borde ju varit galet van nu.. men ja det har slagit tillbaka och jag blir livrädd för minsta lilla.


raketer

helt plötsligt började de smälla ute, raketer fyllde himmlen med ljus.. iaf lite.
men kameran ville inte sammarbeta med mig när det väl smällde..
sen hörde man massa jubel och skrik från människor.. så har man hört ljud från fest på andra sidan gatan. Ja det är väl det här som är valborg.. brasa, raketer, fylla och fest.
men här hemma käkar vi glass och spelar :P marcus berättade för en stund sen varför han till en viss del stannade hamma, bara för att jag annars skulle va hemma själv och ingen aning vad man skulle göra :) ja, ibland är han go. (ni som känner marcus, vet att han annars brukar va den som öppnar den första ölen och den som alltid har röj på gång)




Nicokikko <3


amatörernas afton

även kallad valborg.. Och den firar vi med popcorn, chips och cola ;) jag hade tur som har en pojkvän som inte alls va sugen på att dricka just idag, haha??? o de var väl tur de, annars skulle jag nog få världens ångest av att jag sitter inne medans typ hela stan är ute o röjer! Nico sover nu, och har gjort ett tag, så man kan ju inte bara dra med sig allt pick o pack och dra ut. höhö men det här blir mysigt de oxå :) dock skulle ju en cider inte sitta helt fel just nu! grymt sugen.. damn you all som skriver på facebook (SKÅÅL, Fest, öl och allt annat som frestar en till hundra)

sovmorgon a la lyx

vaknade av att någon pillade mig i ansiktet, drog mig i näsan och läppen.. kollade upp o där låg nico glad som en lärka :D gossemin.. kollade klockan och sen var halv 12!!?? haha shit, undra om han legat där snäll och tyst ett tag eller om han bara var extra trött denna dag och sovit lääänge :P haha skönt vare iaf!
så vad händer idag då?
kollade kontot men där fanns inga pengar inte.. inte stod det att det skulle komma någe heller?? trött jag blir. pengalös denna helg då. kul? nee inte alls! suck!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

valborg

det här med valborg, vad ska man hitta på? Kan ju inte direkt dra ut och göra staden osäker, så vad ska man då göra? Gå o se på brasan? Som är när nico redan ska ha somnat.. ska man ta ut han ändå och ha honom i sin pyjamas inlindad skönt i vagnen?? lr vad ska man göra? Får lite små ångest nästan haha
men det löser sig nog..

Är galet trött, och har jätte tråkigt! vill mysa o se film men marcus kollar på hockey. tråkjävel.
ska man lägga sig redan nu tro??

***

kan bara säga en sak, när nico blir äldre och kan glida runt på sin motorcykel han ska få av PÅ, kommer han va tuffast i hela stan! ;) han kommer äga lekparken. Det är något jag kan lova! Den är galet cool!

helt färdigkörd

vi kom till stan till slut! och vädret klarnade upp lagom till vi gick ut :) haha precis innan vi ska gå så hittar inte marcus sitt pass! snacka om panik haha leta o leta men hitta ingenstans,.. tillslut kollar jag hans byxor som ligger i tvätten, och ja där låg oxå passet ;)
så ordnade vi alla ärenden på stan, och sen begav vi oss till nygård för att lämna in papper, sen hem igen.. våra ben var som spagettin! riktig långpromenad :) skönt! men nu är man helt färdig! orkar inte göra ett skit. nico fick lägga sig tidigare idag, alldeles precis! Dels för att jag var sååå slut och han var inte mkt piggare han heller, både idag och igår så har han hoppat över sina kvällslurar vid 5 tiden, så han har blivit extra trött innan läggning - alltså små grinig. jaja, inte lätt att vara liten :P han sover nu iaf och jag ska slappa som aldrig förr! fötterna på bordet och huvet bakåt. tänker inte röra mig på hela kvällen! inte ens en cm.


kanalerna funkar inte, det är hockey på tv, marcus får panik
haha

blämorgon

det känns inte bra de här, vädret är skit och vi måste ut i det.. vill helst bara ligga inne. det är grått, blött och blåsigt. Nä det vill man helst slippa. Det kunde jag, om marcus orkat gått upp igår. Men ja så är inte läget nu och vi måste ut sen. bläää!
nico kollar på teletubbies, jag har precis duschat och marcus sover fortfarande. ska ta o väcka han snart så man kommer iväg.
kom på igår när jag skulle lägga mig att räkningen till halens skulle vara betald i går, ooops! men inget att göra åt, pengarna kommer imorrn (förhoppningsvis)
nu ska jag fixa mig

nostalgi

den här filmen var en av mina favorit filmer som liten, minns hur rädd jag var för den elaka råttan.. usch

men den här låten, är så fin! <3


snart så ;)

kommer han helt runt


jag vill leva i teletubbies världen

blev ingen stan idag, det ska bli imorrn ist.. det måste!

idag så fick jag ett brev i posten om att jag har något att hämta ut ;) uhuu, det var nicos två filmer med Teletubbies :D fick en sån av sofie för några dar sen och han älskade de! Så blev ju bara tvungen att beställa två st till åt honom :) även dem gillar han!
så här glad blev han





***
Skiten vi ger dig är skit du själv skapat.

men.. suck

ååhå stress stress! marcus vaaaaaaaaaknaa!
vi ska ner till stan, fixa lite ärenden, men han vill inte vakna! åh. han förstör hela min planering nu.
banken stänger 3, klockan är snart 1.. stress stress!
inge vidare väder heller.. ja, man får väl göra det bästa av det hela. vad de nu kan vara.


skitsnygg vaaa ;) as bra cam!


bebypool

kolla vad jag hitta! En bebypool :D 99 spänn! som hittat lixom! på jysk, underbara jysk haha
undra om nico kan ha sån i sommar


mys på ballen

åååh vet ni va jag kom på?? nu kan man ju börja göra fint på ballen :D :D yäääy
ska göra den så mysig såå! Skulle vilja ha sånna där plankor!! som man lägger på golvet, fint och det blir inte kallt.. som mamma har!
sen vill jag ha sånna där rullgrejer, i trä, som man hänger för solen.. och massa blommor, lila blommor :)
sen förståss bord och stolar, såg ett par billiga snygga på jysk. kanske blir nått sånt.. när man har pengar dvs.
såg nu att dem har lagerrensning där från den 6/5 till 9/5, ooh intressant! likaså samma dagar i södertälje ;) hörde du de mamma? haha
sån där vill jag ha :)

 




ne nu fick jag stänga balkongen, kom in massa röklukt.. fyfan.

nejmenvafan

vad är det här?? börjar jag få ett sug efter cigaretter?? nej men fy vad äckligt. nu får jag ge mig.


troligen för det är fint väder ute, jävla sol.
tar o dricker min cola ist

nicokikko

mamma ringde idag, och berättade att hon årdnat hoppgunga åt nico :D ååh han kommer älska det! han som alltid ska stå upp och va galen. kommer passa perfa! Och vet ni?? igår berättade perge (morsans loverboy) att han ordnat en batteridriven motorcykel till nico :D haha hur coolt är inte de då? den är som en trehjuling. haha va dem skämmer bort nico :P Senare ska mor min ordna en gåstol, åh så roligt :D

min lilla nicokikko, det är nog för du är så söt ;) haha fortsätt me de

sovmorgon

ja, idag fick man sovmorgon! enda till halv 11 :D visserligen så vaknade han vid 7 o kunde inte somna om på en litet tag. iaf! Så nu fick man faktiskt vakna pigg! för en gång skull lixom. skönt :) solen lyser och jag har inga som helst planer för dagen, lr jo egentligen har jag det.. ta med marcus till stan så han kirrar iordning med massa papper, sånt som jag inte kan, och skriva in sig på manpower ;) mmm, men så är ju läget som det är - marcus kom hem inatt full som en anka och la sig inte förens vid 8 imorse nångång, så ja då lär ju inget av de bli gjort! Så vafan ska man hitta på då? klart ska man ut, ut i solen! Får se om man får med sig marcus på de då, att bara gå ut. tråkhöna.

fotomodell i lekparken

gick ut till lekparken där Jannica och Isac var, tog med kameran så Isac fick leka fotomodell :D haha inte det lättaste då han vill kolla åt alla håll samtidigt hehe men det vart en hög fina bilder iaf!
efter en timmes lek och fotning i parken gick vi en promenad, runt hela ån :) skönt som fan! var inte kallt heller som det har varit de senaste dagarna, sköna vindar :)
Sen var det hem och bada nicokikko och sen sängen för honom, så nu sover han så sött!


fotosession

har fått låna mammas kamera. vilken lycka :D haha
så har tagit massa nya fiiiina bilder på min favvokille <3
bjuder på två st




sådärja

har varit ner till försäkringskassan och fått allting ordnat, så nu är föräldrapenninspapprena inne och det andra har jag fått förklarat vad jag ska göra (y) as bra.
så kul när det inte står exakt vad man ska göra lr va man behöver skriva ner.. yaya, lite gjort och nu är lite kvar!

godmorgon fuckers!

trött? jovisst, men jag klarar mig.
nico sitter och gungar as fort på sin bebysitter och tycker det är as kul haha, marcus kom aldrig hem igår så han lär ju ha deckat där borta höhö.. dåligt, för han borde faktiskt gå ner till stan och kirra iordning sina papper -_- men men.
känner mig smått stressad, har fortfarande inte fått iordning alla papper som måste in.. ska nog gå ner till försäkringskassan så dem får hjälpa mig, för jag fattar verkligen inte.

fler än jag?

som hatar att läsa bloggar som har svart bakrund bakom texten?? Allt man kollar på efteråt blir randigt. väldrigt irriterande.



dagen i snabba ord

ibland vet jag bara inte hur man ska börja ett blogginlägg, blir så tjatigt när man alltid börjar med "idag har jag..."
så hoppar bara in mitt bland alla tankar och skriver att jag har köpt en ny kjol och sjal! ;) willys besökte man oxå, och som vanligt så försvann massa pengar när man baara skulle köpa blöjor och ersättning. yaya

Senare så kom morsan förbi en snabbis, tog en kaffepause från att ha åkt enda från småland! Busa med nico hann hon oxå lite :) Sofie kom oxå förbi snabbt, och när det var dags för nico att sova somnade han som en stock! helt slut efter allt bus haha sötnosen min.

Och nu tar man det bara lungt, marcus är ute med kompisar så jag har en tredje dagen gilt ensamstund för mig själv höhö med cola och snart ska ja ta fram en glass, njuter medans det är tyst hehe

mer har jag inte att säga för tillfället. ni får nöjja er med de

tjohejsan svejsan

sjukt trött, seg och bara hängig i skallen.. blev några fler väckningar än vanligt inatt. var så trött så det var nästan så man inte vaknade när han skrek :( stackars liten!
haha när han vaknade vid 5 tiden så låg jag kvar i hopp om att han ska somna om eftersom han bara gnällde lite smått, men gnället gick över till skratt haha så där låg han, för sig själv i sin säng och skrattade :P så go! Sen helt plötsligt kom marcus hem, jävla fyllesvin haha, han satte sig i vardagsrummet och jag sa åt han att lägga sig då man verkligen såg hur han kämpade för att hålla sig vaken! Men ne de ville han inte, han skulle pimpla. jaja men men, och imorse när man skulle upp så låg självklart inte han i sängen än. Gick upp och då sitter han fortfarande på samma plats, med dattan i knät och huvet hängandes åt sidan. Ja, de är väl som vanligt då när han hittat ölen :P slog till han lite på kinden för att se om det fanns nå liv kvar i han, men icke! Så nu har jag lagt en filt över honom så får han väl sova vidare sådär. kan inte vara skönt!
JAAAAAAAAAAAAJA. nico kollar på tv, hoppar och viftar med armarna i sin bebysitter haha ser så  kul ut :D lär ju få bamsemuskler på armarna sen så mkt som han viftar och svingar varje dag!
Ska troligen gå bort till biginn idag igen, egentliger orkar jag verkligen inte! Känner mig heeeeeelt slut, men måste. måste köpa blöjor och NAN. blä.

T&J

Det är något magiskt med Tom & Jerry kex

shit

facebook cpar, min värld går under!

barnmodell

Har precis haft en rolig stund med grabbarna grus, haha den där dante.. finns bara en som han haha. Men fick precis ut fyllekackorna så nu lutar jag mig tillbaka och har min egna lilla stund :) soporna tog dem oxå med sig, två flugor i en smäll! haha lr ja, tre flugor blir ju.

bild på tittivejjan isac från när vi var i lekparken idag :) han är sååå söt! borde seriöst bli barnmodell!


shulululululuu

idag har man varit ute i det fina vädret, drog ner till stan med marcus mamma, isac och nico :) kirrade lite måsten och sen blev det en stund i lekparken innan man drog hem igen och kirrade maat. efter ett tag kom min syrra och våldgästade mig :P haha trevligt! Hon hjälpte mig att betsa bokhyllan (köpte bets när ja va på stan uhuuu) så nu är den lackad, dock vet ja inte om den e klar än, tror ja kör en omgång till så det blir möööörkt :)
sen kom även hennes kille oki, så han fick se hur vi bor hoho.. Efter nicos kvällsbad så åkte dem hem igen och jag nattade nico, han har inte somnat helt än men snart så. ligger o vrider sig i sin lilla säng sötungen.
Dante kom hit nyss oxå, men jag hoppas grabbarna drar ut snart haha, så ja får lugn o ro för mig själv igen (som igår - vilket var gryyymt skönt) orkar dessutom inte med att ha två fyllekackor här.
men men, annars slänger jag väl ut dem!

Hur svårt kan småsaker egentligen vara?

Ja, jag blir lite irriterad på mig själv ibland.. hur jag på egen hand skapar något som jag verkligen hatar.
saker överallt, smuts och ostädat.

1. hatar disk! att det är så mkt och det bara växer mer o mer. varför inte bara diska direkt efter maten?

2. när jag använder något som efterlämnar sig skräp, tex om jag öppnar någon påse genom att klippa av en bit av kanten. Så lämnar jag den oftast på närmasta plats, kan lägga den på diskbänken - en halv meter från soppkorgen. Varför inte bara slänga skiten direkt?

3. hatar när det ligger smutskläder överallt. varför inte bara lägga kläderna i smutstvätten direkt? när jag ändå vet att det är för smutsigt för att kunna använda igen.

4. stökigt i garderoben.. tar jag fram en tröja och sen lägger in den igen så brukar jag oftast bara slänga in den, och tillslut blir hela garderoben helt upp o ner, varför inte bara vika ihop tröjan igen?

5. Soppåsen är full, varför inte knyta ihop den och lägga dit en ny? ist för att bestämt tro att det får plats lite till.

ja, det var några saker jag blir irriterad över.

men..

jaha då va de snö på backen igen..
antar att det bara är kallt ute och det egentligen bara ska regna. lr hur? det låter bättre
imorrn ska det va 15+, det ser jag verkligen fram emot! :D
men klimatet har verkligen slagit i huvudet! snacket om jordens undergång 2012 känns som en sanning just nu, ja vi får väl se.
lånade en film av morsan, en typ gammal verision av 2012 filmen, där står det att jorden går under den 21 december.. lixom. kul ? att alla dör på nicos födelsedag, då han fyller 2 år. jävla rolig födelsedag!

efter sol kommer storm

var ute i lekparken idag med jannica och ungarna :) härligt väder fast de blåste lite småkallt! Men skönt vare iaf och jannica hade med sig lite fika! myspys.
Sen fick vi höra att det var hoppborg och sockervaddstånd ute vid biginn :D uhuuu så vi bestämde att gå dit!
på vägen dit blev det stom! blåste som faaaan! snöblandat regn och det var inte alls skönt, va hände lixom??!! men som tur var så var vi nästan famme när allt drog igång ordentligt (y) dock blev det inge hoppborg :( eftersom det var regn.. blää. Så vi gick runt i affärer ist :) haha o vi va så hungriga och kinabuffen hade precis stängt, så vi gick i mataffärerna och tog matprover hahhaha det mättade ju lite iaf :P bra att handla på fredagar (y)
på vägen hem blev nico gaalet tjurig! Trodde han va hungrig så vi försökte få i honom lite yogurt som jag köpt åt honom, men inte ville han ha de inte! tog för givet att han bara inte ville ha just det, så vi skyndade oss hem.. men inte fan va han hungrig :P haha han ville bara komma upp o gosa! För så fort vi kom in o jag ställde honom upp sken han upp som en sol med ett skratt på läpparna :D haha lillkillen.

Sen vi kom hem har vi inte gjort så mkt annat än va vi brukar.. leka, bada, mata, diska, natta osv. ta hand om mig själv hann jag med nu när nico har somnat :P
Marcus drog nämligen ut en stund efter vi kommit hem, hans kompis fyller år så det skulle bli lite kalas höhö
jag vill oxå på fest.
Nee nu ska jag gotta mig framför tvn, c ya

hus och gård lös blå

haha igår kväll var det ett blått sken utanför våran balle som lyste upp hela gården, polisen stod vid vägen och hade.. stannat en bil, right?
så såg det ut, inte världens bästa bilder men klaga inte.





ja de va väl kul att veta? haha

övertrött = speed

har suttit och ögonshoppat, haha alltså bara kollat på massa kläder som jag vill ha såååå mkt! Men inga pengar har man, förens nästa vecka. så dåå ni! Då ska min garderob få lite nytt ;) hittat massa klänningar som I want like hell!

Nico va så trött idag, sååå trött att han inte ens ville va hos marcus haha, bara mamma som gäller då ;) min goskille! Men han hann inte ens få i sig sin kvällsmat innan han protestera o ville ha napp. ylade lite till men när jag satte igång med min sångröst igen så somnade han som en stock, jag måste ha något magiskt i min stemma haha ;)
jobbigt att han inte fick i sig så mkt mat bara.. men han vaknade till för en stund sen så då fick han lite, men hann somna om ganska fort ändå. Så han lär ju vakna snart igen med en kurrande mage.
ska snart lägga mig oxå, är så seg. men ändå rätt speedad haha övertrött kanske.

bara för att jävlas så sitter jag med min djurgårdenhallsduk, alla här hejar tydligen på det andra laget, vilket de nu är. höhö

done with you

haha, fyfaan säger jag bara.. det är som det alltid varit och kommer troligen så förbli.
dåliga ursäkter
oseriösa löften
onödigt snack
falskt
lögner
och bara lixom du!
Det är du och kommer alltid vara.
att man kan sjunka så lågt egentligen och förbli där nere, det visste jag inte att man kunde. försöker du ens simma upp? Nee trodde väl de.
Så jag sätter en PUNKT på dig.

punkt.

är jag lik någon i stan?

funderar över en grej.. det händer jätte ofta att någon ropar på "mig" eller sagt hej när jag är ute.. men inte mitt namn, utan det har vart moa, ulrika och typ mona?? Jag har reagerat och kollat runt men ser ingen som dem kan ha ropat på (det har alltså bara vart jag i närheten)
senast var häromdan, då jag gick förbi ett dagis (lr va de är) som ligger här i närheten.. jag är helt säker på att det bara fanns jag där i närheten och då är det en unge, kanske runt 7 års åldern lr äldre, som ropar "Heeej Moa!" och vinkar åt mig ?? Jag kollade bara men sa inget tillbaka, inte fan är jag någon Moa lixom.
Är jag lik någon/några här i stan eller har några, ganska många, dålig syn?

tröttheten tar snart över

har precis lagt nico, han va så trött men kunde inte komma till ro helt.. så drog till med min ljuvligaste tysta röst och sjöng för honom :P körde den där "sov nu lilla vider..blablabla??" men eftersom jag inte kan texten hittade jag på egen ;D gick typ "sooov nu lilla babisen, nu så ska du soovaa, du måste sova nuu för bebisar ska soova" haha det funka (y) han somna som en stock!
vi var som sagt till bvc idag, det gick fin fint :) vägde och mätta, pratade lite och fick papper om mat. Sen vart det att gå hem igen i pissvädret. gjorde mat, åt mat, matade nico, lekte och gosa, kollat på lotta på bråkmakargatan (nico blev helt inne i de haha) och jaa det är väl de vi har gjort hittils. Jag är helt slut i huvet, såå trött! ska försöka komma i säng ännu tidigare idag, kanske redan då nico lägger sig.. Så man får en liten chans att ta igen de där timmarna jag verkligen behöver. Måste komma ikapp mig själv nu, innan tröttheten tar över helt och hållet! Känner att det inte spelar någon roll om jag sover nu när nico sover, är ännu tröttare då när han vaknar igen och lär säkert inte kunna somna tidigt ikväll då heller. så jag skiter it! hoho men får se om jag ångrar mig, ögonen fladdrar verkligen!

Nu får det faaaan vara nog

så här såg det ut utanför oss 6 imorse -_- blir så trött på det här nu! När ska det ta slut? Nyss satt jag ute i linne och solade? Och nu äre pissväder med snö!! ååhh, jag har sagt det förut och jag säger det igen.. Jag hatar sverige. så mkt! Nu packar vi vårt pick och pack och drar till värmen. Det här suger.




 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

nu vill man bara stänga in sig och dö ett tag, men vi har tid hos barnmorskan så det går inte. ingen bilstol har vi heller ju så vi får lov att gå i detta pissväder. KUUUUUUUUL! och då kommer antagligen inte marcus vela följa med, så man får gå själv. Ännu roligare! älska livet just nu


snöhelvete

jag bad om sol, men fick snö ist.. ja, det känns nästan som att det är sant det där om att det ska snöa i tre år framöver.

4 månader <3

Idag blir Nico hela 4 månader :D uhuuu det firade vi met lite potatis & majs pure haha dock gillade han inte de lika mkt som blåbärspuren :P men det förstår väl vem som helst haha
Vi har inga planer för dagen, men om solen får för sig att titta fram så går vi nog ut en sväng :)

bild tagen från igår när han åt blåbärspuré :'D (ser ut som att han har värsta niggahlipps hahaa)



för övrigt sitter jag och kollar på armageddon, och gråter floder

tisdag - stephies dag

idag fick jag pengar (barnbidraget) och idag tog mina pengar slut (y) känns lyckat! men nu har vi iaf mat så vi klarar oss höhö. positiva tankar positiva tankar.
jag och nico gick till willys medans marcus åkte med sin mamma, så möttes vi där. Vi har ju ingen bilbarnstol längre så nu äre att vandra som gäller! Förhoppningsvis har vi kirrat stol snart.. så man kan bege sig ut på äventyr igen! (dem som lånat ut stolen har nu tagit tillbaka den, blä)
iaf, på willys köpte jag lite olika små smakisar som nico ska få testa :D sååå roligt nu när man får börja ge han lite mat hehe köpte någon slagt fruktdryck som han fick smaka på när vi kom hem, de gillade han inte haha han gjorde värsta minerna och man såg verkligen hur äckligt han tyckte det var, men jag gillade den hehe och marcus oxå! Så de blir väl vi som dricker upp de ist.
iaf, nu är pengarna slut som sagt! Tur är så äre inte långt kvar tills dem rullar in igen (:
det är tisdag idag, och självklart satt jag benkad framför tvn klockan 21.00 :D visste ni att den nya flickvännen som kommit in i serien (den ryska) är svensk? de ni ;) höhö
nu blire iaf snart läggdags! Så jag har nya krafter till morgondagens bus! c yaaa



vet ni vad jag tänkte på idag? Att när nico är 20 barre, så är jag 39 ;) inte illa.

skäms ni inte? hahah

haha läste aftonbladet och nu har alltså en snubbe fått sitt körkort indraget i 3 år för han körde sin dotters leksaksbil full, hahahaha seriöst? det är ju pinsamt! Snart blir man väl tagen för man cyklar full.

här kan ni läsa om det

sovmorgon?

jotjena! Nico vaknade strax innan 7 och ville absolut inte somna om. tur är så la jag mig skapligt tidigt igår så då va jag i någorlunda livlighet haha :P
idag har vi saker att göra, ska åka och hanlda mat och lämna in papper lite här o där.
men först måste vi skriva på papprena, och vad/hur det ska stå har jag ingen aning om. har skjutit upp att fylla i dessa jävla pappren i ett bra tag nu,. fattar inte ett skit. det är bland annat för föräldrapenningen, den skulle ju va inne innan nico äns fötts? lr iaf strax efter de. nu är han snart 4 månader (y) as bra. men fattar inte ett skit.. det står bland annat "är du helt eller delvis arbetslös?" Ja eller nej ska man kryssa i. men vänta, vadå? Ja jag är helt arbetslös, och nej jag är inte delvis arbetslös.. vilken ska man kryssa i då?? det blir ju både ja och nej. Svarar man ja ska man fylla i ännu en rad, där står det "jag är medlem i arbetsförmedlingen från och med".. jaha så nu ska man vara medlem där oxå? men arbetsförmedlingen sa till mig personligen att jag inte skulle vara inskriven där eftersom jag inte kommer vara aktivt arbetssökande??? Alltså att jag ska skriva in mig igen då min föräldraledighet är slut... ??  åh hatar pappren som måste skickas in. får sån press på mig själv och det slutar med att man dampar och skiter i hela saken.
nicos försäkringspapper ska oxå skickas in.
socpapprena ska oxå in, sista dagen idag.
bostadsbidragsökningen ska in. men måste fixa några fler pappren till de, något som jag inte ens vet vad det är.
soc kommer dampa på oss för vi inte kirrat några bidrag, haha. dem har tjatat på oss ett bra tag nu men som sagt.. (Dem vill ju slippa slösa pengar på oss) dem snor åt sig alla våra pengar vi får utanför dem. kul det känns ;) men ja, fattar ju inte ens vad vi ska skriva. MARCUS, IDIOT, SKAFFA JOBB!!!!
åh, skit i allt. hej.

skrulle

sitter här proppmätt! Tror fan jag spricker snart, seriöst.
nico sover, han somnade lite senare än vad han brukar den här tiden.. så hoppas han kommer kunna somna sen vid sin vanliga nattetid.
iaf, mådde skit illa tidigare idag. Satt o lekte med skrutten sen slog det typ bara till. Ville helt ärligt spy och huvudet snurra som en karusell. visserligen hade jag inte käkat nått på hela dan.. men fyfan så dåligt ja mådde. blev tvungen att lägga mig ner ett tag. slumrade till och det behövdes kände jag! Vaknade av att marcus och nico stod och kollade på mig haha, med en sprängande huvudvärk, usch. Fick alvedon och sen vare bara att pallra sig upp och bli människa igen.
Är trött nu igen, efter jag käkat. komamätt så skulle va guld värt att slumra till en gång till. men det får vänta. när nico vaknat ska han få lufta lite på en filt på golvet och sen äre badtime! undra om man ska göra honom sällskap i badet idag? skulle va skönt :) får se om jag orkar sen när det är dags. efter äre kvällsmat för honom och sängen igen, som i sin vanliga ordning alltså. Känner redan nu att han kommer hamna i säng senare än vanligt. men vad gör de? lite sovmorgon skadar inte ;)
haha måste berätta om när vi lekte idag, vi gjorde en liten kojja :P och jag gjorde "tittut" för honom, och ssååååå han skrattade! haha det var då det härligaste jag någonsin hört :D långa härliga skrattattacker fick han. såå gulligt <3 min lilla favvokille

nu vakna han :) heej

söt klänning

Nytt från bubbleroom, söt klänning som passar nu när våren kommit igång.. men vet inte om jag riktigt gillar de breda axelbanden?? vad tycker ni? Den e billig oxå! :P kanske nått att beställa sen när pengarna kommer.. måste förnya garderoben lite till känner jag.
tryck på bilden för att komma direkt till klänningen.

GODmorgon :)

den här natten gick verkligen as bra! Han fick sova i sin säng hela natten och det funkade bättre än förväntat! Jag la mig vid halv 11 så jag hann få lite sömna innan han vakna för sitt första nattmål, som blev vid 2 halv 3 tiden.. Då kände jag mig fan pigg när jag gick upp o hämta honom, sjukt nog :P Sen la jag honom i sin säng igen och han somnade om efter en kort stund, samma visa vid halv 5 igen :) även då var jag lagom vid liv! Sen vakna för dagen vid 7 tiden, lite tidigare än vanligt men äääh har ju ändå fått bra med sömn inatt! Och vet ni? jag kände mig faktiskt rätt utvilad och glad för en gångs skull nu på morgonen haha inte ofta det händer med mitt "härliga" morgonhumör, tänk så mkt bra sömn kan göra!! Fast skulle inte tacka nej till några timmar till ändå (y) känner nu hur ägonen fladdrar. blä. Dags för kaffe!


våran dag

Nu har vi precis tryckt i oss varma mackor med köttfärs, tror ni det var gott lr riktigt gott? :P riktigt smarrit vare haha
idag har inte så mkt hänt, har varit ute på promenad med nico vilket var riktigt skönt! Fick lite nya krafter så man orkade leka resten av dagen :) skönt!
Nico fick för första gången smaka pure idag :D blåbärs pure! det ska man egentligen ge när dem är 4 månader gamla, men han blir ju fakiskt de nästa vecka så tjuvstartade lite grann hehe ingen skada skädd än så länge så xD han fick bara lite grann iaf :) tror ni han tyckte de va gott? Han älskade de haha lr ja de såg så ut iaf. Först såg han lite fundersam ut, tuggade en stund, tungan åkte ut o in haha sen ville han bara ha mer o mer min lilla smurfunge ^^
så kul att testa nya saker :D nu när han faktiskt är en "riktig bebis" haha (ja, ni fattar nog vad jag menar)

Ne jag tror fan jag ska lägga mig nu, är helt slut!


vad kan de vara? :P

 


kärlek




f*ck

åååh så trött jag är. nico somnade för en stund sen och då passade jag oxå på att slumra till en stund.. det var härliga 15 min! Dock skulle jag vilja ha mer. Behöver mer.
Hatar inte inte få sova ut, när det behövs.. blir så jävlans irriterad, tjurig och seg på dagarna då. inte kul nånstans, använder mina sista krafter till nico, leka och busa så han blir nöjd och glad. det är det viktigaste.
men det är jobbigt när man känner att kroppen inte orkar, när den inte rör sig fast man försöker.
usch..
men ska iaf försöka fånga kraft så man kan gå ut lite idag, så nico får frisk luft.. kanske han sover bättre inatt då? Ja det är iaf värt ett försök. även om det inte finns mkt att göra ute en söndag, så kan man iaf gå en promenad. Nån som vill haka?

marcus sover, den idioten.. fan ska han få sova om inte jag får det? nä, rättvist ska det vara! lr?

vilken natt!

herregud, jag trodde fan jag skulle bli galen! Jag skrev ju att jag skulle lägga mig tidigt igår, mmmm fick sova vid 2! Nico vaknade och gnällde heeela tiden, som att han inte riktigt kommit till ro ordentligt. När han vaknde vid 1 tiden så vägrade han sova i sin säng. och eftersom jag var trött som en idiot så lät jag honom sova brevid mig efter några försök i hans säng.. men först ville han inte ens de. han ville sova i famnen. suck! men till slut lyckades han somna iaf. Men så fort man rörde på sig vaknade han och började gnälla och tjura! Vet inte hur många gånger han vaknade, ett flertal iaf! Jag blev galen iaf. Sååå trött!!
Fattar inte vad som händer?? så här har han aldrig varit, gör dem såhär när dem får tänder? :S låter ju hel skumt så fall. Hur länge ska det här pågå, kommer snart gå in i väggen!

Förut var jag alltid pigg! även om han vaknade 20 gånger om natten så var jag pigg. och lika pigg på morgonen när vi skulle upp! Men nu, är jag död hela tiden. tröttheten har kommit ikapp mig nu och slår tillbaka HÅRT!

Hoppas på bättre sömn nästa natt!

trött

jag är jätte trött.. verkligen mega död. har inte direkt nått att göra heller så.. kanske man ska lägga sig redan nu? glo nått på tv, o somna tidigt för en gångs skull? skulle sitta fint, kanske vakna tidigt utvilad imorrn då? enda ja e rädd för är att man kanske sover för mkt då, och är ännu mer död när man ska vakna. ja, man kan ju inte veta nu i förväg. men.. mm. jag vet inte :P



sitter o pillar på mina ögonbryn, tycker det är as skönt att trycka in dem under naglarna haha.. men så funderar jag på att det kanske är dags att noppa! känner att det är ojämnt. Men jag skulle vilja gå till någon som kan noppa med tråd.. så jäääkla skön känsla efteråt. lent och härligt :P gjort det en gång tidigare, hos en vän till min syrra. Fattar inte hur det där går till egentligen, att dem bara drar lite hit o dit och kan få det så jämnt och snyggt.
Tyvärr var det bara en vän som var här på besök, om jag inte minns fel?
Så äre någon som känner nån sån här i stan, hojta till! är ni snälla :)
nu blire nog sängen och tv.


och ja, som ni ser bjuder jag på en bild av världens goaste sötaste bästaste bebis ^^

äckligt väder

det har varit kallt och blåsigt idag så det blev att stanna hemma bara. Men Tiina, jannica och isac kom på besök över en fika :) sen kilade vi iväg till affären.. för övrigt har jag bara lekt med nico. Inget spec har hänt vad jag kan minnas just nu?
Nico har somnat för natten och nu tar man det bara lungt, varvar ner lite efter all lek och ståhej :)
igår så rensade jag nicos klädlådor föresten, så nu ska jannica få tillbaka det som var hennes.. resten av kläderna som han vuxit ur har jag stoppat ner i en låda i garderoben.. Så nu blire att kirra nytt :) ska få lite av jancan men något ska man väl köpa hehe. (det är sjuukt onödigt att köpa en hel ny garderob åt bebisar, eftersom dem växer fortare än ogräs) höhö det är tur man har jancan, och att hon fick sin bebypojke samma år :P hon kirrade massa nytt, så det är inga gamla trasor nico lånar :P
yaya, till ett annat ämne.. jag saknar min mamma! jätte mkt.. vill att hon kommer hit nu. nu nu nu nu. sådeså.


föresten.. tror det är en till tand på nedre våningen som tittat fram i nicos käft :D wiihuuu

kaos i sagoland

godmorgon gott folk! Här är man trött som jag vet inte vad! Men är man tvungen att gå upp så är man :P blev en jobbig natt även denna natt. vet inte om det är för tänderna, lr det borde vara det! Men han vaknar hela tiden med korta mellanrum och gråter.. vet inte riktigt vad jag ska göra då, är såå trött så vet knappt vad som egentligen händer när han väcker mig. När han vaknar första gången nångång mellan 12-3 så lägger jag honom mellan oss, känns tröttsamt om man ska för varje gång han vaknar gå upp o hämta honom sen lämna igen när man ändå är så trött att man knappt vet vem man själv är. Då känns de lika bra att låta han sova mellan oss.. men det kanske är de, han kanske vill sova själv.. lr? haha :P låter skumt men vafan.. tror han sover bättre när han ligger i sin säng.
kanske man ska testa lägga tillbaka honom igen när han fått käk?
Då ska man bara se till att va någorlunda vid liv när man ska vakna...

jaja! Nico kollar på film nu och jag funderar på om man ska ta o duscha strax? Vettefan vad som händer idag, känner för att göra något, typ kila ner till stan lr nått. Synd att man har en sån tråkig pojkvän då :P haha och inga pengar. Men vart är solen?? inte kul att gå ut om det ska vara dystert och kallt. Ja, vi får se om det klarnar upp något till senare.

Nu ska jag gosa med min fina bebis :)


tankarna sprider

jag vet inte riktigt hur jag ska tänka, lr förstå över huvetaget..
inga ord säger du och jag blir bara mer o mer förvirrad. Hur kommer det gå? Finns det nått du inte har sagt som bör nämnas? Är allt som det ska egentligen och att det bara är jag som tänker det värsta?.. att det är värre än vad det är.
ja, jag vet inte. Kommer ju inga meningar om det.
knivar kommer, fram och tillbaka.. när tar rakbladen slut?
Tiden går och inget nämns. Likt ett blad från trädet, inget ovanligt. Som en vanlig vardag.
Det du berättar säger du med ett leende på läpparna, men vad är leendet för? Är det för att det faktiskt inte är nått att oroa sig över eller är det för att dölja det som finns innuti. Ja, jag vet inte.
Du är den starkaste personen jag känner, som jag vet existerar. Men hur stark är du egentligen?

Är det jag lr är det du?

<3

här ska det stå en rubrik... ??

dålig uppdatering, sorry.. men har helt enkelt inte hunnit bara :P har lekt för fullt med nico, så go min lilla gubbe! ^^
Idag kom korten jag ville ha framkallat :D :D uhuu, 101 bilder, inte illa! Men dem blev typ.. jätte skarpa?? såg mer detaljer än på datorn.. blev nästan fulare. anyway. Nu behövs bara ramar så man kan få upp några på väggen :) Ikea när vi får pengar! det är ett måste. Ska höra med syrran om hon har tid för de hehe
Så ska jag kolla med morsan om hon kan kirra några bilder som är i större format, för här ska fasiken bilder upp överallt ;D så mysigt höhö
juste, våra skåpluckor.. vettefan när dem kommer men klart som fan att hyran redan har höjts! Innan vi ens fått dem??!! ska ringa kbab på måndag o fråga vad dem håller på med, för vi kan ju inte pröjsa pengar för något vi inte ens fått än? idioter.
Åååh nu vill jag ha våra tapeter!! Vill få allting klart nu!! nu nu nu NU!!!
känns som att det är såååå mkt som fattas! Och jaa, det gör det oxå.

jobbig natt

nico sov jätte dåligt inatt, troligen för tänderna som bråkar med honom.. han vaknar fleeera gånger och var ledsen. Alltså sov oxå jag dåligt..blä. Har värsta morgonhumöret, är inte alls på bra humör. Det mesta irriterar mig just nu. usch, hatar sånt här. nu känner jag mig sådär riktigt trött på allting. tänk va mkt en dålig sömn kan göra! Ska nog ta o sova sen när nico sover middag. Så man kan ta igen lite.

vafan?

När jag klev upp imorse så tyckte jag taken på husen mitt emot såg någorlunda konstiga ut.. gick närmare, tänkte en tanke jag knappast skulle kunna hända, när jag kom fram till fönstret såg jag det.. SNÖ!! ?? Va i helvete lixom? snö?? nu?? efter flera dagar med massa sol??? visserligen ser det ut att smällta bort fort, solen skiner med inte ett moln ivägen på långa vägar.
ja det va väl typiskt att solen ska vara borta just den dagen jag har tid att sola, får helt enkelt ta mig tiden idag om det håller i sig.
Nu kallar plikten! hörs

hemma igen

kakan är klar och min gospojk har nyss kommit hem igen, han sover fortfarande men när han vaknar ska jag pussa sönder honom :D min tussepöjk! han hade varit vaken en stund när dem var på stan men han hade varit snäll iaf :) skönt!
Har precis stoppat in en fläskkarre i ugnen, och där ska den få stå i 3 timmar! Första gången man gör sånt, så får hoppas det smakar bra :P och hoppas man slipper bli idiothungrig under tiden. men vad ska man göra till då? jag vill ha klyftpotatis, marcus vill ha ris.. delat alltså. Ja, vi får se vad vi gör :)

avkoppling?

självklart är soljäveln uppe bland molnen så det blir inget solande idag.. nico är ute med sin farmor nu och det är nu man ska passa på att göra saker man vanligtvis inte hinner med annars. så vad har man gjort?? vänt på madrasserna, diskat, håller på och bakar, kopplat in boxern i tvn.. jaa inget mer. Egentligen borde man sova kanske, men nu tror jag inte att jag hinner.. dels för att dem redan varit ute en timme (alltså säkert snart tillbaka) och för att kakan är i ugnen. Blir inget vilande och avkoppling här inte, näänä. Det skulle väl vara just nu såfall, sitter med fötterna på bordet och njuter av "tystnaden" (försöker koppla bort grannens jävla bas - fattar inte hur man orkar lyssna på sån hög musik heela dagarna)
Ja, för er som inte märkt de så är jag någorlunda irriterad nu. Trodde det här skulle bli avkopplande och lungt, men får ändå hålla på att springa runt som en tok. huvudvärken ligger på kanten känner jag.

mammagrisen

hoppas på fint väder imorrn oxå! bland annat för att då ska nico få gå på promenad med sin farmor och då ska jag passa på att steka i solen :D :D utan att bli avbruten så att säga. så skönt! och (nu ska jag skryta lite) sååå härligt att man har bra pigment ;) se resultat direkt! inte illa.
men vet ni? det känns nästan lite läskigt att lämna bort honom, även om det gäller en liten stund.. och även om jag litar på personen så känns de läskigt att inte ha honom brevid sig :P haha ja, dem flesta vet nog hur det känns.. men det är lite skum känsla. Kan inte släppa taget om min lilla parvel :P haha men det ska nog gå bra. får krama ett gosedjur sålänge.
och hoppas det går bra för dem, nico kan vara lite (läs mkt) mammagris ibland (läs ofta) :P


nico lillen

sååå, efter en timmes nattning har plutten äntligen somnat :) ikväll hade han lite svårt att komma till ro av sig själv, när jag tog upp honom i famnen så slockna han direkt, hoppas han inte vaknar upp någe mer nu.. så han inte blir övertrött o inte kan somna överhuvetaget.


tuggringar

kanonväder! solade på balkongen en halvtimme idag, mer hann jag inte :P för en viss liten bebis ville ha uppmärksamhet. Men hann få lite färg på den korta studen iaf :) niiiiiiiiice! love my pigment! tack mamma haha, iaf! idag var jag ner till stan och köpte tuggringar till nico ;D blev några stycken då jag inte kunde bestämma mig vilken jag skulle ta, så blev helt enkelt allihoppa! väl hemma så skulle jag koka ringarna, som jag tyckte var en självklar grej, men frågade även jannica om man skulle göra de och även hon sa ja.. men när vattnet koka och jag la ner grejerna, ser jag efter en stund att ena tuggringen smällte!!!! Vafan lixom? Är det inte meningen att man ska kunna koka sånna? Man ska ju koka och tvätta allt nytt som är till små bebisar, men ja.. tycligen inte den. Självklart var det den finaste av dem jag köpte oxå.. Ska man gå ner till affären och snacka med dem om det? har kvittot och ringen kvar så. lr ska man bara skita it? tycker det verkar skumt iaf, saker ska inte smällta bara sådär. idiotpryl! Dem andra ringarna var inget han gillade :/ iaf inte än.. yaya det var väl kul? nope.
just nu badar nico sen äre dags för nattinatti för honom, sen blire att ta det luuungt! är helt slut efter allt lek och ståhej :P



rubrik? jatack

haft dålig uppdatering idag men har helt enkelt inte haft tid,. nico är så kinkig nu när tänderna kommer så han har begärt uppmärksamhet heeela dagen.. så han har fått all min tid :) hoho
men när han hade somnat så började min tvkväll, klockan 21.00 alltså.. med de bästa programmen ever! ;D uuhuuu love tisdagar!
Skulle ju egentligen ner till stan idag för att köra tuggring åt parveln, men blev att vara hemma iaf.. det var föresten bombhot mot skatteverket här :P hahaha nån som tröttnat på dem antagligen. undra hur det gick? yaya
pappa var här idag och lämnade kosing, så nu kan vi äta :D haha, första vi köpte var cola! har fått dricka saft i två dar nu så det var jävlans gott ska ni veta ;)

ja mer hade jag väl inte att säga denna gång! Håll ut tills nästa inlägg KYSS

sol sol sol

har haft toppenväder idag verkligen :D satt ute på balkongen 40 min och stekte, borde nog ha dragit ner på banden på linnet och bhn, eftersom man fick färg ;) känns härligt! Hoppas det fortsätter såhär med vädret för sånna fall blire solning varje dag! Måste ju börja bränna inför sommaren ;D
Och vet ni? när jag satt där fick jag besök av en GIGANTISK humla! fyfan så rädd jag vart! usch, nu kommer man på att djuren ska ju oxå vakna till liv nu när solen kommit tillbaka, dvs alla muggor, knott, getingar osv.. nee usch sånt kn vi va utan.

fiiint väder

det är grymt väder ute så man kanske ska sätta sig på balkan och steka en stund?
idag kommer pappa förbi en sväng, ska få lite pengar så man kan överleva haha :P snälla pappsen.
Vet inte riktigt hur mkt vi får men om det räcker så blire en snabbis till stan för att köpa tuggring åt nico :P så han kan få tugga va sig lite nu när tänderna börja kommit. :) nu har vi stoppat in nappen i frysen några minuter så det blir lite lindring mot tandköttet :P hehe skönt för honom!

Men ja, som sagt så ska ja kolla hur det känns på balkan så ska jag nog sätta mig där en stund innan nico vaknar igen!

godnatt

nu knyter jag mig.

nu blev det kväller!

som sagt så upptäckte vi två gaddar idag på lillskrutten :) så det är inte så konstigt att han varit så gnällig som han varit nu dem senaste dagarna :P min lilla pluttis, skönt att man fattar vad som står på nu iaf..
Nu blir nästa köp en tuggring åt honom :) så han kan få tugga av sig lite hehe, måste klia något oerhört i käften på honom! Kanske därför han attackerar allt han får tag på och börjar äta på de :P och dregglet ska vi inte tala om! Rinner som en kran från honom :P haha
Hans pappa, marcus, fick sina första vid samma ålder så han måste nog fått det från honom :P att dem ploppat ut redan nu. Det vanligaste brukar väl va när dem är runt 6 månader när dem börjar komma?

nåja :) ikväll har man bara tagit det lungt! Marcus har varit ute en stund med en kompis precis när nico somnat så jag har haft lite alone time här! skönt hehe inte för att jag gjorde nått spec, satt vid dattan och käka popcorn. men det kan man se som ett himmelrike de oxå, att få luta sig tillbaka i tystnaden och bara tänka på sig själv :) härligt!
Egentligen borde jag fortsätta med betsningen på bokhyllan, så man får dit allt igen som låg där i, så det slipper ha det på golvet och samla damm :P Men jag orkar inte.. det är ju mkt som man ska måla på nu så det lär ju ta ett tag.. vilket jag inte har kraft till. inte just nu iaf..

min fina underbara bebis <3

bloglovin

Följ min blogg med bloglovin

första gaddarna

idag när jag satt o lekte med nico i hans bebygym så såg jag plötsligt något i munnen på honom.. något liten vitt på tandköttet, kollade närmare och ser att det finns på TVÅ ställen! Känner på dem och det är hårt. Min lilla kille har fått sina första tänder :D :D Redan TVÅ stycken! Helt otroligt :P
min lilla parvel :)

16:10

idag har jag städat hela lägenheten, så nu är det rent överallt :) skönt! fattar inte hur det kan bli så dammigt direkt!? blää..
iaf, nu sover nico och jag ska alldeles strax börja me maten! idag blire renskavsgryta, så jääävla gott! första gången jag gör de så får se hur det slutar :P hehe

grannarna här är helt galna :O haha, spelar skyhög musik med sån bas att glasen vibrerar här inne hos oss :P haha fattar inte hur man orkar ha sån volym hela dagarna?? klagar inte men dem borde väl bli döva snart tycker man..  men man fick iaf musik medans man städade :P slapp man ha på sin egna hahah
ett jävlans spring i trappen oxå, skriker o har sig. haha jaja nog om de :P
nu kurrar magen så det är dags att laga maaat!

kavajen

här är kavajen jag köpte häromdan :) snyggare in real life!


trött kille

igår somnade nico såhär, han va ganska trött när han lekte så han somnade mitt under action.. snutten :P

 





usch så han låter i halsen :( <3

Godmorgon!

Här är man trött, som vanligt.. Nico sitter och kollar barnprogram och jag har precis käkat frukost.. Han är fortfarande krasslig i halsen :( tycker så synd om honom när man hör hur han andas, och ibland sätter sig slämmet på tvären så han hostar hejvilt. Min lilla snuttis, hoppas det blir bra snart!
Marcus sover fortfarande, så idag fick jag inte sova lite exra inte näänä.


bikini

Den är såååå fin! Vill ha vill ha vill haa.. även om jag är lite osäker om jag kommer våga visa mig i bikini denna sommar så vill jag ha den :P Jag ska ha den. Sen funderar jag på att kirra en monkini (dem heter väl så?) eftersom dem döljer lite av magen :P perfekt till en nyförlöst kvinna haha


22:45

Nico är så duktig :) han somnade av sig själv idag med! Är så stolt mamma nu ska ni veta.

Jag och marcus har käkat varma mackor med köttfärs, tror ni det var gott lr? SOM FAN. Så nu sitter vi här, mätta och belåtna och tar det lungt :)
Håller på o pillar på en bild som jag skulle vilja tatuera :D :D sååå taggad på att bli taggad haha, men jag visar er inte än. Så att det blir säkert att ingen härmar hoho :P
Men kan iaf säga lite om den.. det är en blomma, lite krimmeltrams, lite stjärnor och rosa färg. Och så har jag tänkt lägga dit "Nico" och hans födelsedatum. låter nice va? :)
som sagt så håller ja på o pillar på den nu så kanske blir nått ändrat..


jaha, nu bestämde marcus sig för att lägga sig. Så nu ska man sitta själv här. Jaa det är ju jääääätte roligt! Kanske kryper man ner hos honom ist.. men samma sak var det igår, att jag la mig när han pumpsa ner i säng. Trodde vi skulle mysa, men näääää! gubbfan somnar! så då blev man vaken själv och såg Deep impact (stavning?) böla som en stucken gris som alltid, haha.. kan se den filmen tusen gånger och jag gråter lika mkt varje gång.. om inte mer för varje gång? :P Ja, kan inte säga mer än att den filmen är sååå bra!

vi märker hur jag gör :)

ankpromenad

som sagt så skulle vi till dammen för att mata ankorna :) and so we did! massa ankor, och dem var helt galna! spec en, som flög på dem andra och nöp dem i stjärten för att jaga bort dem. helt störd! Den ville vi inte ge någon mat minsann, så försökte tappert att kasta så dem andra hann före :P Så fanns de en som vi tyckte så synd om :( den hade bryt benet, lr något sånt.. haltade gjorde den o ena benet blev typ meddraget. stackars lilla anka! Då tänkte vi att det borde finnas nånstans man kan ringa när man ser skadade djur ?? jannica visste att de fanns i sthlm iaf.. men troligen finns de inte här, i lilla köping. typiskt! Skulle va så fall om dem i sthlm åker enda hit ?? mja, vi bestämde att googla det hahaha men inte gjort de än :P
håller på o nattar min lilla snuttis nu, han pep precis så var in o gav han nappen.. får se om han somnar snart.
Annars så har det väl inte hänt så mkt mer..

bjuder på bilder från ankmatningen ;)


Jannica och Isac :)

 

Sötaste lilla Isac <3

 

Så här kul hade Nico :P

 

Isac och ankor :P

 

Vet ni?

Nico måste nog ha världens sötaste kusin! Isac <3


tröttis

sitter en stund och försöker koppla av.. har betsat, igen, denna gång våran bokhylla.. men än så länge är bara själva hyllorna färdiga, sen har jag diskat, lagat mat och tagit hand om en arg bebis. Blir helt slut, snurrig i huvet. Trött som en ja vet inte vad. O det är riktigt fint väder ute oxå! Så jannica tyckte vi skulle gå o mata ankorna :P hehe go hon är. Så vi ska snart ut.. sitter nog fint med lite frisk luft!
Ja de va väl de, nu ska ja fixa mig så jag är redo för utgång mot ankdammen ;D

hemska värdelösa dag

solen skiner och alla är lyckliga, lr ja dem flesta är säkert de.. jag däremot känner mig som ett katastrof offer. Känner mig inte de minsta glad, ful som en åsna och äcklig som en fisk. Ne idag är ingen rolig dag, ingen dag för skämt, ingen dag för lycka lr något sådant i sitt slag.. för idag mår jag inte bra.
skulle egentligen städa idag, men känner verkligen ingen lust för de. Till vilken nytta lixom? Kommer ändå bli skititgt överallt. Och disken då? Ja den växer.. känner inte för att ställa mig där heller. Men där finns ett stopp iaf, när allt börjar ta slut i skåp och lådor, ja då tar även det eländet slut. (Y)

kväll

sitter o funderar på om man ska krypa ner i sängen brevid min älskling, finns inte så mkt annat att göra direkt. och lite mys skadar väl inte, men tror nog grabben kommer somna rätt snart. Då blir jag ensam dvs.. blää.
Får jag tråkigt får ja väl gå upp igen, så får väl se om jag kommer tillbaka hit. Ja det märker ni :P
annars nattinatti gott folk!

storm!

kom precis in, och det är tamigfan storm ute! Blåser som faan och kallt äre oxå! usch.. inte kul att gå till och från biginn i det här vädret! kan säga att jag nästan sprang hem!
Men jag och nico var iaf dit för att möta upp elin :) vi kollade in hm och tog en fika! Kul att träffa skrutten igen. och den här gången var inte nico lika rädd längre :P hon kunde tillomed hålla i honom utan att han blev hysterisk hehe
stötte på syrran som jobbade oxå, hon berätta att hon gjort illa foten, igen.. haha undrar hur fan hon lyckas egentligen ??

med mig hem fick jag iaf en kavaj :) riktigt fin! visar senare när ja orkar
haft en rolig dag för övrigt och nu är jag heeelt slut!

Rösta rösta rösta :D

Rösta på min pyjamas som jag designat till Nico :)

 

Tryck på bilden för att komma till röstningen lr tryck här

Tack på förhand :)

kärlek

"kärleken är som korvar
dem är goda men man vet inte riktigt vad de innehåller
de kan va långa och de kan vara korta
dem blir goda om man kokar och steker dem i rätt temperatur
men steker eller kokar man dem för länge med för hög värme spricker dem"

det hörde jag på ett barnprogram häromdan, rätt klyftigt faktiskt! ;)

fredagsmys?

blev inget besök av elin ikväll, hon somnade och under den tiden hann även jag bli helt slut! Känner för att lägga mig, men ändå inte. så blir nog uppe ett tag till :P Men så vi ska träffas imorrn ist, hoppas på fint väder eftersom vi tänkt gå på stan.

Marcus sover fortfarande, han la sig vid 4 ungefär efter att ha kämpat för att hålla sig vaken.. slutade med att han sov vaken, typ. så jag sa åt han att han fååår sova :P då vart han glad och gick o la sig.. visserligen skulle han bara sova en timme sa han. ja de ser vi hur det gick me de (y) så här sitter man själv.. inte direkt det roligaste men det är jävligt skönt på samma gång :)
men vet ni? nico somnade av sig själv idag oxå, tillomed ännu lättare än igår! Åååh så stolt jag är över min lilla kille <3 han är så duktig!

Sitter och klickar runt lite bland olika sidor, på bland annat bebykläder! Och jag hittade ett set, ååh vill ha! Skulle bli så fint på nico i sommar :)
här har ni det:


fredagsmys med elin

Nu har nico sovit lääänge, mer än en timme! Helt otroligt!! Har kollat att han ens andas, och jaa det gör han.. sover gott minsann :)
Ska strax ta undan lite i köket efter maten som fortfarande står framme sen vi åt, sen så får vi finbesök :D haha elin kommer hit! Får hoppas nico gillar henne mer denna gång :P haha
det blir filmtittande har vi tänkt, fredagsmys!

Nee nu väntar köket på mig! hörs när vi hörs

tröttis här

Riktigt trött, ögonen går i kors.. trots att man fick sova som en kung nästan haha :P nico vaknade till för mat inatt vid ett tiden precis då jag lagt mig.. han fick mat och somnade brevid mig och sen somnade oxå jag! Vaknade vid 7 av att han ville ha mat igen och efter det tog marcus honom så jag kunde sova vidare.. vid 10 väcker marcus mig för att lägga ner sovande nico brevid mig :P
sen minns ja faktiskt inte om jag somnade om ?? haha så trött var man

Sen efter ett tag iaf så var det dags att vakna! Men först hade vi lite familjemys i sängen alla tre :) <3 gosigt!

Haha vilken jäävla kastull man har!! Efter en timmes väntande på att vattnet skulle börja koka gav vi upp! Vattnet vägrade bubbla ?? Tror det beror på att jag råkat bränna den en gång.. att den lixom har gett upp nu. Men den andra kastrullen har jag bränt x antal gånger men den funkar som den ska?? yaya, vi måste köpa nya! hoppas på IKEA i slutet av månaden!

Men jaha? Kul, här sitter jag och bubblar på om kastruller? Vuxenpoäng lr? haha Nee jag börjar bli gammal.. blir ju faktiskt hela 20 barre i år ;)

STOLT :D :D

Nu är jag riktigt stolt! min lilla kille har somnat helt av sig själv i sin egna säng! HELT OTROLIGT! Eftersom han hade kolik förut så trodde ja aldrig han skulle kunna somna av sig själv på evigheter.. Men idag när han först hade somnat i min famn så skulle jag lägga ner honom i sängen, då vaknade han.. men jag tog inte upp honom utan gav honom nappen och gick ut ur rummet.. när han pep till så gick ja in igen, gav nappen och sen ut. Efter några sånna rånder så blev det plötsligt tyst?? kollade in och då låg han där och snuttade med sin han ^^ (han brukar alltid ligga med ena armen och dra lite försiktigt fram och tillbaka i snutten lr min tröja)
väntade en liten stund innan ja kollade in igen och då sov han :D :D Min lilla älskling lyckades somna av sig själv helt utan problem!! Är så glaaad och lycklig, att det gick så bra och fort! SÅ STOLT! Nu hoppas vi att det ska kunna gå så här bra varje kväll.. o att vi inte bara hade tur denna gång :P

"gammal" bild från när han somnat sittandes, dåliga mobilkamera :P haha

7 april 2009

igår var det ett helt år sen våran studentskiva inträffade, igår var det ett helt år sen jag ramlade hemmåt efter krogen, igår var det ett helt år sen jag var full.. de ni ;) jag undrar hur det skulle sluta om jag drack en kväll, lika mkt som jag klarade av förut. Med tanke på att jag nästan vart lullig av en halv öl härom helgen så tror jag nog att det skulle gå rent åt helvete :P haha
bli full på en, spy vid två, decka vid 3? lr vad tror ni haha ??

Det får gå upp till bevis, men inte än på ett tag.. även om jag är grymt sugen på alkohol så känner jag helt enkelt inte för att vara utan min lilla ängel en hel kväll, sen komma full hem, inte kunna sova brevid honom och sen pumpa hela dagen efter. Nee då väntar jag nog helst till jag slutat amma, när han vant sig riktigt ordentligt med någon utanstående, och att han dessutom sover hela nätter så man slipper oroa sig för nattismålet och sånt liknande.

Nu ropar marcus på mig, ska hjälpa honom göra nico klar efter badet. c yaaa

nico fick presenter igår

av camilla och maya, kolla vad dem hittade på.. vet inte om det bara var för att jävlas han fick sverigetröjan ?? lr? :P



shullahopp

den här natten gick mkt bättre än dem tidigare ;D han vaknade bara en gång inatt för mat och då fick han dessutom lite näsdroppar så somnade han om igen :) sköööönt! han vaknade sen vid 7 tiden och ville gå upp så då fick marcus ta honom när han ändå fortfarande va vaken så kunde jag sova vidare :) häärligt! Det är väl det enda som är positivt att marcus vänt på dagarna :P

så vad händer idag då? Ska nog ta och betsa bokhyllan kanske? Camilla hjälpte mig att ställa ut den på balkongen igår så det är bara att börja måla på :) kommer bli snyggt! Så alla möbler går i samma mörka färg uhuuuu!

skooor

dessa va väl söta? :) dem första är från skokanonen och dem andra, som skulle va söta till Nico senare är från ellos :D


nattinatti gott folk!

jag borde sova.. men vill inte. Nico har sovit jätte bra än så länge :) hoppas de förblir så hela natten! Kan de vara för att marcus flyttat ut till vardagsrummet med allt sitt ståhejjande och buller? eller kanske för näsdropparna? både och skulle ja tro :) Riktig skön kväll! så som det var förut fast ännu bättre! :D
enda negativa är att jag har grymt ont i ena benet av någon konstig anledning?? typ växtvärk lr liknande, samma känsla iaf. men jag orkar inte göra nått åt det, för trött!
Så ska nog krypa ner i sängen och kolla på tv :) och somna in brevid min älskade vackra son som förövrigt ligger o snarkar haha

ne nu blire sängen, Puss

när andra städar i våra hem

haha jaa då blir det som det brukar, man hittar ingenting! hahah skulle nyss göra en macka åt marcus till hans nudlar, men hittar inte brödet??! trodde jag blivit blind så marcus fick oxå ta en titt men även han hittade dem inte xD sket i brödet och tog nudlarna ensamma.. så skulle han ha hushållspapper, går ut i köket och letar.. men inget funnet! Jaha vart kan de ha tagit vägen tro då?? på ett jäkla bra ställe iaf :P
Får ta ett snack med den där camilla alltså, kan ju inte hålla på o gömma våra saker haha

Camilla och Nico

min fina syster och min fina son <3




En heldag med syster och Maysan!

Idag har jag haft väldigt trevligt :) har umgåts med min syster Camilla och hennes dotter Maya, började med att jag mötte upp dem sedan begav vi oss mot stan för att kika runt lite och ta en fika :) ytterst trevligt! Så nu har man kirrat saltlösning åt min lilla prins och sprutsked för att kunna ge alvedon om så behövs! skönt.
Efter stan drog vi alla hem till oss! Käkade revbensspjäll (stavning??) och Camilla fick för sig att städa! Så hon plockade hit och dit överallt och allt blev genast mkt fräshare :) utan att behöva dammsuga och skura! Se där, hon kunde göra något smutsigt och fult till vackert utan redskap! Kanske borde man anlita henne till hembiträde? skulle inte vara fel (;
Efter ett tag så drog dem hemmåt och nico föll till sömns efter mkt skojj med maya och cami :) För dem var han inte det minsta rädd lr blyg för! även fast vi inte träffas hela tiden. skööööönt! Så nu blire camilla som blir barnvakten om vi drar iväg ;D

Iaf, nu har vi flyttat ut min fiina tv och ps3 till vardagsrummet, härligt att äntligen kasta ut karln haha nu slipper både jag och nico höra det störande ljudet från nhl spelet och hans jäklans huttrande och skrikerier i micken (han kör online, doooooooh) när vi ska sova :) Yeeeeeees äntligen lixom!
äntligen lugn och ro <3 ^^ haha
Skönt att faktiskt kunna känna sig lugn och glad även om han spelar som en galning ;D
men vet ni? även fast vi inte har soffa ännu (har en fotölj haha) så är det faktiskt mysigt där inne nu :) med mina mörka möbler, fina lampa och allt det där! Så jag vill egentligen oxå hänga där inne haha men nu ska jag njuta av den fridfulla stunden i sovrummet haha

Nicos bad blev som det har brukat dessa dagar, vägrar ligga ner så blev en snabb simtur för honom.. men denna gång fortsatte han skrika även när han fick komma upp i famnen efter oljning och nattiströjan.
släppte lite droppar i nosen på honom för täppningen för att sen ge han mat, men det hann jag inte! Han somnade innan maten kom :P snutten min!

ne nu blire godis och cola! hejhej


Och Tack syrran för en underbar dag! <3

mina drömmar

drömde en sjuk dröm inatt med! Denna gång var vi ombord på en båt, jag och nico.. tror marcus var med oxå men han försvann efter ett tag ?? iaf! Vi stod längst fram i båten och det var fullt med gammlingar där haha.. sen helt plötsligt åker båten jätte fort! Den tar sats för att hoppa över ett stup! helt galet.. båten flyyyyger över det stora stupet och hamnar på andra sidan, men farten saktar inte in utan fortsätter rakt mot slutpunkten, lr va man säger?? båten skulle iaf stannat där men åker vidare och åker ner i ett annat stup som fanns där framme! jätte skumt var det för det var som ett vattenfall men vattnet försvann där nere och vi hamnade mitt i skogen! när båten nuddar marken exploderar den!! och alla dör! exakt alla!! usch, dessa hemska drömmar fyfan.


När jag väl drömmer så är det nästan alltid sånna här drömmar, där folk dör? varför??

gooodmorning

seg natt blev det även denna gång.. nico ville inte somna om av sig själv när han vaknade upp ovanligt många gånger, och la man ner honom blev nosen täppt direkt och han vakna. Samma visa gång efter gång. till slut lyckades jag få honom att somna utan att vakna vid nerläggning, skönt! somnade runt 3 ungefär ordentligt och vaknade vid halv 8, sen har han somnat om lite smått hela tiden. jag var dötrött! Finns inga ord till hur jag kämpade för att hålla mina ögon öppna. Nu när han somnat om igen så häller jag i mig powerking för hopp om att jag ska piggna till! Min röst är krasslig :( lina ringde för en stund sen och jag kämpade för att få fram min röst så hon kunde höra mig.. usch, hatar att vara sjuk! Hatar ännu mer när min skatt mår dåligt, man hamnar i ganska stort underläge när inget hjälper mot sjukan :( vill inte använda nässuget som sagt då han spyr av nån konstig anledning av den, men igår lyckades han nysa ut lite haha, bättre än inget alls :P han fick dessutom sova på en kudde inatt för att komma upp med kroppen så täppan skulle lätta lite grann.

Syrran Camilla och hennes dotter Maya kommer över idag :) pratade om igår att vi skulle hitta på något ute för att vi ska få frisk luft men vet inte om det är så bra för nico att vara ute? visserligen får han frisk luft som sagt och han sover ändå bara i vagnen. Vad tror lr vet ni?? vill ju inte att han ska bli sämre än vad han redan är.. har läst runt lite och jaa, det är som jag trodde - delade meningar!
en liten promenad skadar väl inte?

tråkigt

har så jävla tråkigt! helt sjukt tråkigt.. marcus är fortfarande borta, nico sover, inget bra på tv, inge roligt vid dattan.. allt är bara blä blä blä :(
är på riktigt myshumör! kramas och pussas under täcket! Känns som länge sen haha, jag somnar alltid först.. lr ja, marcus är vaken hela natten och sover på dan, och jag tvärtom såklart.. och nico sover mellan oss oxå. så då gåre ju inte heller.. men nu känner jag för riktigt myspys! kolla på en film och bara ha de bra! :)
och marcus har ju sitt ÄLSKADE spel så han har ju inte tid för mig :'(  snyfft!
nee jag får väl klicka runt lite bland kläder och skor som vanligt, och önska att jag har pengar haha

reklampause

det är reklam för cougar town och jag sitter här ensam, nico sover och marcus drog precis ut med en polare för att åka på spökresa haha, usch äckligt! Skulle oxå vilja åka med, men tror ändå jag skulle ångra mig om vi skulle sätt något.. eller någon!! uschuschusch, sånt där gör mig galet nojjig fyfan, hoppas han inte får med sig nån hem bara!

Nuu börjar det igen ;D tjaarå

irriterad

ibland orkar jag bara inte med dig.. nästan bara ivägen faktiskt!
fettis arsle!

alexandra burke - bad boys

såå bra :D :D


bilder på borden

lovade ju att lägga ut bilder på hur borden blev efter betsningen :) här har vi dem!
lägger oxå in lampan och väggorden. Ha i tanke att det ser mkt bättre ut i verkligheten, som i princip nästan allt gör :P

tv bänken :)


stora bordet



lampan



och väggorden :)

sömnlös natt och paaakeeet

ojoj, denna natt blev lång.. han vaknade vid 12 som jag skrev i ett tidigare inlägg. Efter det ville han INTE sova, han låg vaken och sprattlade med benen enda till klockan 4 på natten, mina ögon gick i kors! va sååå trött, men han vägrade att sova. Men så till slut somna han, och sov till 12.. herregud, hoppas inte hans rutiner blivit kaos nu :O
han sover just nu, och det brukar han den här tiden så hoppas de blir som vanligt iaf. hoppas hoppas hoppas!

över till nått annat! :) vi var iväg och hämtade sista paketet från halens på posten som kommit nyss! Alltid roligt att hämta ut saker som man beställt :D i paketet fanns vårat stoora lakan och mitt armband! Jätte fint verkligen!
Måste skaffa nått skrin lr liknande där alla mina smycken kan vara, börjar bli mkt nu :P
klicka på bilden för att komma till armbandet (:


kappor?

försöker som en galning hitta någon snygg kappa!
har blivit helt förälskad i dessa jackor, sååå snyggt! så stilrent och jaa det är bara bäst lixom! MEN kan inte hitta någon, kommer inte på någon bra sida som man kan kolla in.. har försökt men fan ingenstans finns någon som jag faller för! Lr jo, hittat många.. men dem kostade med fyrsiffrigt tal, vilket jag ej går med på haha

Snälla, hjälp mig..




HUNKYDORY

nico lillen <3

badade med nico idag med :) as mysigt! Efter det fick han som vanligt sitt gonatt mål och sen vare sängen som gällde! Men han vaknade för en stund sen igen, pigg och glad! OCH TÄPPT! drog fram nässugen för att ge den ett försök till, men även denna gång kräktes han :/ skrutten min! Hällre att han får vara täppt än att göra så han spyr fontäner och tömmer den lilla magen :(

försöker lära honom att komma till ro av sig själv nu, har testar lite dem senaste dagarna.. går inte direkt någe vidare. men har lagt ner honom när jag märker att han nästan sover helt. ibland funkar det, ibland inte.. som nu, skriker.. blir tyst.. skriker.. blir tyst.. vet inte riktigt om man ska låta honom gapa lite till och hoppas på det bästa eller om man ska ta upp honom och låta han somna i famnen?? Vill inte att han blir övertrött o inte kan sova alls

kort kort och ännu mera kort

killarna sover som två grisar, marcus vaknade till för ett tag sen men somnade om.. han som bara skulle sova till 2? yaya, nico har sovit ovanligt mkt idag.. beror säkert på förkylningen. Tog tempeln på honom förut och de vart 37,5.. ingen feber iaf så det är skönt :)

Har precis skickat iväg massa bilder på framkallning ;D fick ett erbjudande från extrafilm.se nu när det är påsk att beställa 101 bilder gratis (dock inte frakten) om man var medlem där :) sista dagen för att kunna ta del av det är idag så jag soppade ihop 101 bilder och klickade vidare! Så nu inom några dar kommer ett helt gäng bilder i vår brevlåda hoho ^^ massa på nico och från finlandsresorna.. Ska nog kirra ett fotoalbum där bara vår lilla familj innehåller, och ett med bara nico :) gos! men de får bli senare, när pengarna rullar in som sagt!

men när ska mina gossar vakna då? jag är ju hungrig!

hemsk drömm!

jag drömmde verkligen en hemsk dröm inatt. fyfaaan vad rädd jag var!
i drömmen så skulle morsan flytta, så vi hjälpte henne med det plus en massa andra människor var med.. hon skulle flytta in hos oss, typ? men det såg ändå inte likadant ut, även fast det var hemma hos oss.. jaa svårt att förklara.. iaf så var min syster Sofie och hennes unge Emil med oxå. Jag mötte dem i trappen och hon tog då nico i famnen, så börjar dem gå ner för trappan.. emil går bakom sofie med nico i famnen och då SNUBBLAR HAN! PÅ SOFIE, Som då ramlar och både hon och emil hamnar över nico!!!!! Jag stod med ryggen emot så såg inte själva fallet men hörde det! Vände mig om och då låg dem där och skulle resa på sig, det enda jag sa "vart är min bebis? vart är min bebis?" så ser jag att nico ligger under dem, helt tyst! och då vaknar jag!! Med ett hål i hjärtat!! FYFFAAAAN säger jag bara, var så jävla rädd och blev så förstörd då jag såg nico ligga där livlös.. att jag tillomed vaknar lixom. usch fyfan.
men då såg jag min lilla skatt ligga o sova sött brevid mig :) så blev tvungen att pussa och krama honom lite <3



Så då vet jag de, ska inte låta Sofie hålla i Nico när hon ska ner för trappen.. iaf inte med Emil bakom! (y)

Natten

Jaa som jag skrev förut så har nu oxå nico blivit sjuk :/ och när jag skulle natta honom igen så blev han toktäppt igen i nosen när ja la ner honom, så tänkte att ett sug till skulle göra susen! Ännu en gång så kommer värsting spyan, på hans rena kläder, rena lakan och denna gång över mig oxå.. skutten min! fan blir de så för? suger ju inte spec hårt heller, så man drar ju inte direkt upp maten från magen :P lr? haha, iaf så var det bara att byta allt igen och försöka natta igen. Gick hyfsat fort men när jag la ner honom så vaknade han efter en stund igen, tog upp honom, natta, la ner och han vakna ännu en gång efter en stund.. och så har det hållt på hela natten. Aldrig varit såhär, säkert för han är sjuk och som ni vet blir ju andningen annorlunda när man lägger sig ner.. Så tillslut, vid 5-6 imorse så la jag honom på en kudde ist så han kom upp med överkroppen, och då sov han.. iaf någon timma.. vaknade för dagen vid 7 tiden, tror jag? marcus var vaken så han tog honom några timmar så jag kunde sova, för att palla hela dagen :P
Nu sover båda mina sjuka killar, och sjuka jag sitter här!
Som dem flesta vet så var det sjukt fint väder igår! Kollar ut idag och det toksnöar????!!! Vafan hände lixom? idiotväder.. så sur jag blir. jag som vill gå till affären och handla mjölk så vi kan göra pannkakor sen, har bara marcus mjölk hemma ( alltså vanlig ) men inte min laktos. Men ingen lust att kila ut i pissvädret.
märker hur det blir ;)

sjukingar

Jaa, nu har nico oxå blivit förkyld igen :( usch, tycker så synd om honom min lilla kråka.. hostar och nyser som aldrig förr, och nosen full med äckligt jobbigt snor. när han vaknade för sitt nattmål vid 12 tiden nu nyss så va han alldeles täppt så fick ta till med nässugen.. då drar han värsta fontänspyan över sig själv och sängen, stackaren :( inte skönt att vakna till ordentligt genom sånt.. men efter det gäspa han och gapskratta haha :P så goo min lilla prins. så vart han såklart pigg när vi fick byta kläder och lakan så nu får han va vaken en liten stund innan det är dags för nattinatti igen.. sitter snällt här i mitt knä och kollar när pappa spelar hockey :) tror säkert han kommer gilla hockey när han blir äldre, helt inne i det när pappan sin spelar lr när det sänds på tv.. jaja då försvinner mina drömmar om hans hiphop dance kariär.. sånt man får ta ;) marcus blir glad iaf!

Nee nu ska jag testa natta honom igen, gäspar för fullt här

mitt älskade hår :'(

saknar mitt älskade långa vita hår <3 kom tillbaka!


dop

känns som att det snart är dags för dop åt lilla Nico :) har kollat upp nr till kyrka och lokalen för fikat så nu äre bara att ringa! Men funderar på när exakt den ska vara? nu i slutet på april kanske? lr nästa månad?? denna månad har vi ju lite krassligt med pengar och dop är inte helt gratis med tanke på fikat som blir efter :P och vi vill ju inte vara snåla hehe, men jaa vi får se när det blir!
haha tänkte oxå på när det är dags för prästen att ta honom och skvätta vatten på han, hoppas för all del att han kommit över sin blygsamhet då så det inte blir ett kallskrik i den ekande kyrkan haha xD alla lär bli döva då

nicokikkkookooo

eftersom vädret var så himla fint så tog vi en promenad! blev att vi gick bort till willys, haha som vanligt typ? solen sken som faaan och man fick sommarkänslor :) Riktigt varmt och skönt, och jag svättades faktiskt.. kändes nästan konstigt :P vi en tunnel som man går förbi hade fyllts med vatten, helt sjukt mkt! Det kom från en brunn som hade blivit alldeles full med vatten när snön smällt, det bubblade massa vatten därifrån, knappt nån snö kvar på marken :) äntligen!
yaya, blev lite smått som köptes på willys iaf.. sen begav man sig hemmåt igen!
Hemma så hände inte nått spec, det vanliga typ.. busa med nico, laga mat, bada honom och ja allt de där :P ännu en gång ville han inte ligga ner o bada?? fattar inte varför? han har aldrig varit såhär.. för två badgånger sen när han låg där så la han sig på sidan, och då sprutade jag vatten på hans rygg, vilket inte uppskattades för han började då gråta, sen dess har han inte velat ligga ner ? kan de va nått att han blev skrämd lr vad kan de va? ja jag förstår iaf inte.. fick ställa honom upp och hålla i honom medans marcus fick tvätta :P hehe

strax börjar en film på tv som jag hoppas vi kan kolla på, dvs om inte marcus bestämt att han ska spela som vaaanligt.. ja vi får väl se :)

solsken!

somnade om och sov i två timmar med min lilla skrutt :) behövdes haha
solen skiner för fullt och vi ska gå ut och njuta! äntligen! Snön börjar försvinna, man ser gräset på marken och det ger en värkligen lycka! :D
marcus sover och missar hela det fina, som vanligt då.. men jag och nico ska iaf ut och härja :D puss

godmorgon

ögonen fladdrar på mig medans jag precis lagt ner nico och ska äta upp min frukost. så trött så trött.. ska klunka i mig lite cola snart så kanske man får en sockerkick o vaknar till lite ;) (fattar inte varför jag tappat suget för kaffe - enda kaffet jag gillar är Jannicas) hon får nog ta o göra iordning en termos åt mig så jag kan ha på morgonen att vakna till med :P hehe
marcus gick o la sig när vi vakna, kul va? jätte roligt att ha en sovande man hela dagarna nu när det är fint väder :) "väck mig klockan 12" yaya, får väl se hur de går!
usch, ögonen går i kors på mig! Hörs senare

badmys

jag är så sjuuuukt trött! Helt färdig! och klockan är inte ens 12 än.. herregud.
även om jag är riktigt sugen på att lägga mig o sova, så vill jag inte de.. blir så galet trött då på morgonen.. ?? jo det låter konstigt men så blire ju.. ju mer man sover ju tröttare blir man, av någon konstig anledning. som idag då, la mig vid halv 2 - 2 tiden inatt, och imorse när nico vakna så va jag piggare än vad jag var de senaste mornarna då jag lagt mig tidigt dagen innan. ja, det är skumt det där!

Idag badade jag och nico tillsammans för första gången :) hur mysigt var inte de ?? galet goseligos! Men dock lite trångt kändes de som haha han var lika tjurig som de två senaste dagarna att han inte velat ligga ner, så jag hoppade i jag me lixom ;) mys

liiiite pics från idag

dem tyckte det var jätte roligt att klä ut nico till påsk"gubbe", men när dem kom till att vilja måla dit en musca så fick jag nog..

här har vi då nicos gammel farmor, morfar och han själv :)


synd att jag glömde bort att jag hade kamera när alla andra var där (någon som snodde kameran och tod det här sista kortet? haha vem va de tro?)

kanske på tiden att vakna upp??!

åååh jag blir så förbannad på dig, fan kan du aldrig lära dig? Kan du aldrig börja fatta situationen? När ska du börja förstå? När ska du börja fatta att du är inom det här oxå? När ska du förstå att du måste ta ansvar? När ska du växa upp?

när kan du börja höra mina ord?

hemma igen

nu har vi kommit hem från pappa :) kul o träffa alla igen! God mat och gott sällskap, fint väder har det oxå varit fast vi var inte ute nått iaf :P läskigt med nytt folk för nico bara hehe blev lite gråtattacker men när han märkte att alla faktiskt var snälla så gick det mkt bättre.. iaf på avstånd haha
Han fick jätte fina saker av alla, farmor hade dessutom med sig från släktingarna i finland oxå (:

nu sitter vi här hela familjen, marcus spelar gta och nico tittar snällt på :P gosungen


påskfoood igen

idag ska vi hem till pappa på påskmiddag :) har precis duschat och ska snart fixa iordning mig och nico så vi är redo för att åka när pappa kommer. om drygt en timme..
jag är förjävla förkyld! jäveln har lyckats smitta mig ordentligt! usch fyfaaaan, jag som va sjuk för inte alls så länge sen?? typiskt!

Igår när Nico skulle bada fick han världens skrikattack igen :S men ställde jag honom upp var han lugn,. vet inte riktigt vad han har fått för sig för nånting nu. men vi fick iaf ha honom stående medans vi tvätta honom :P hoppas han inte fortsätter såhär nu, han har ju gjort så två dar i rad! men iaf så fortsatte skriket efter oxå, ännu högre och ännu mer skallskador för vår del haha.. men till slut somnade han efter mat och oroigheter.

nee nu äre dax för att fixa sig! tjaaaarå

ny design :)

Någon som märkt den nya designen? ;) tyckte att det såg lite fjantigt ut med rosa när det enda jag skriver om nästan är min son, så då måste de ju vara blått! hehe så jaa så här ser den ut nu :) tycks? dock har jag fortfarande lite saker som bör ändras, lite färger o skit.. men blev faktiskt ganska nöjd för en gångs skull :P

påsk kärringar

hahaha det plingade på hos oss för ett tag sen.. när vi kollade i nyckelhålet för att se vem de kunde vara hade personerna redan hunnit gå till nästa dörr.. hahah påskkärringar, som hade vanliga kläder bara? och en liten plastpåse.. grannen öppnade när dem plingade på och dem sa då "glad påsk" grannen blev typ förvånad och sa glad påsk tillbaka, påskkärringarna var tysta och grannen fortsatte med "jag har tyvärr inge godis?" tjejerna sa direkt att "det går bra med pengar oxå!" Ehmm??? ska man säga så egentligen?? haha menar.. är inte det lite oförskämt? va glad för de du får jävla icke utklädda unge.. jag lovar att dem bara varit ute o lekt sen fått tråkigt, gått till affären för att hämta en påse och sen börja gått runt o knacka dörr. haha..
när jag var liten och gick påskkärring så klädde vi iaf ut oss, gjorde fina små kort med ägg och kycklingar på som vi gav bort i dörren.. gulligt och snällt. typ.
marcus kom sen på idén att han ville ut med några kompisar, supa sig dygnraka, klä ut sig och sen knacka dörr. han tyckte de lät jääätte roligt xD men tror nog ingen annan skulle uppskatta de, att tre okända fulla snubbar sluddrar fram glad påsk i dörröppningen och vill ha godis.. ja jag vet inte :P hans kompis, dante, tyckte de lät som en jätte bra idé. Men marcus stannade dock hemma. Tur de, annars skulle de nog vara jag som får skämmas sen.

påskmiddag

idag har vi varit på påskmiddag! gott som faaaan.. massa ungar, och dem hade lite kör. skrik, skrik och skrik :P haha
fika efter maten och sen efter en stund gick vi hem igen,, och då satte jag igång o städade lite. fortfarande "stökigt" men det är inget jag kan göra nått åt tyvärr!
Hur lång tid tar det egentligen innan betsen är helt färdigtorkad?? känns fortfarande lite kladdig, men den färgar inte av sig.. rädd att det kan bli repor om jag lassar på med saker där nu :/
yaya nu vakna min lillprins :)

graviditet? nej tack!

kollar igenom och läser lite gamla inlägg som jag skrivit när jag varit gravid, usch vilken tid.. har aldrig varit så stressad och irriterad i hela mitt liv!! Att vara gravid, som dem flesta tycker är himelskt, tycker jag bara är jobbigt.. värsta jag varit med om! Kan knappt gå, svullen, klumpig, trött, osv.. skulle kunna skriva en hel bok med massa klagande :P haha ne fyfan, tur att det "gick över" till slut.. alltså att plutten ville komma ut hehe (: visserligen hade vi ju MASSOR att göra.. från att bo hemma hos föräldrar till att bo i eget place med massor av ordning och fix! från grunden alltså - till topp direkt. nee fyfan vad stressigt det var :/ om jag blir gravid igen hoppas jag på en enklare graviditet! För ska det här hända igen kan jag lika gärna vara utan.. nu låter jag elak märker jag, men jag hatade/hatar verkligen att vara gravid.
Men av allt slit och kämpande fick man till slut världens finaste son <3
mami love you bebyboy



<3<3<3

skit i påskägget.. vi kör på chips ist!

jaa inte finns det nå godis här inte, men en påse chips däremot ;) smarrit!
Idag när nico fick sitt dagliga bad, fick han för sig att helt plötsligt bara skrika RAKT UT,, typ ?????? Vad hände?? gjorde han illa sig???? nejdå, när han fick komma upp o stå blev han tyst och bara tittade sig runt omkring, inget fel alls lixom? La jag honom ner blev det panikskrik direkt!! fort fort fort fick man torka och smörja in honom, på med nattiskläderna och upp i famnen.. pfft. blir helt slut i huvet haha
sen var det bara bums i säng! lr ja.. bums i famnen haha godnatt iaf.
så nu sover han sött här brevid, skrullen min.

marcus har troligen smittat mig ... typiskt! Imorse när jag vaknade kunde jag inte svälja, kollade i spegeln och såg mina halsmandlar täcka nästan hela strupen !!! usch.. onödiga små köttklumpar som sitter i halsen, lika bra att skära bort skiten typ. men tillbaka till smittan! Har haft onödigt mkt hård huvudvärk dem senaste dagarna, precis som marcus hade innan han blev dödssjuk.. har nyst ett antal miljoner gånger och snoret har precis börja likna ett vattenfall! blääää orkar inte bli sjuk igen!!! Nico har däremot klarat sig än så länge, skönt det iaf :)

min dreggelkung som har rivit sig under ögat <3

slappisdag!

marcus tvättar, nico sover och jag slappar! Fint väder ute så skulle vilja gå ut, men ingen kraft hehe :P
har inte gjort nått spec här hemma, städat lite i badrummet och satt upp väggorden i hallen :) fin fint! Sen så händer väl inte så mkt mer idag, bara slapp slapp och ännu mera slapp! Skulle vilja ha gått ut o plockat påskris, men vill inte gå själv.. och idag tycks alla städa och tvätta.. jaa tillomed vi. så blir väl inge med de.. tråkigt :(

påskpyssel

Fick ett ryck och vill nu ut och plocka påskris ;D haha inte för att jag egentligen vet hur fan dem kvistarna ser ut? men vill iaf, och sätta fjädrar på.. lr små ägg haha
jag har aldrig varit någon sån som pysslar vid sånna här högtider (förutom när man varit hemma hos pappa nån enstaka gång för år sen) men det är ju faktiskt grymt kul :D haha
det fick mig att tänka på en påsk, när jag och syster åkte hem till pappa för att fira påsken.. när vi kom in i lägenheten var det snören exakt överallt! då menar jag ÖVERALLT! och två ändar från snörena vid dörren :P därifrån fick jag och syrran börja att följa o se vart trådarna lädde haha och självklart slutade det vid var sitt ägg med dogis :P haha pappa gjorde alltid sånna knäppa roliga saker när vi kom på besäk, speciellt vid högtider. Riktigt roligt! sånt tänker jag definitivt göra för Nico oxå när han blir äldre :)


Såådärja, 3 våfflor och en hårfärg senare

magen är full, håret är blekt och här sitter jag med håret i en sån där handduksknut på huvet :)
klockan är över 12 och det är ny månad! 1 april.. den där JÄTTE ROLIGA dagen då alla driver en till vansinne. jaa jätte kul som sagt.. hatar denna dag, egentligen, för vissa människor kan komma med något så ruttna "skämt" att man bara tror dem är dumma i huvet eller när man blir jätte glad över nått och att det sen visar sig vara ett litet "april aprilllll din jävla dumma idiot sill".. och vissa andra kan dra till med en sån där lögn då det faktiskt är nått alvarligt.. ja ni fattar? sånt man inte driver om. men så ska man ju inte vara allt för negativ, det är ju alltid roligt när andra blir lurade :) och inte en själv.



RSS 2.0