buy me!


Jag finns som barbiedocka
och se där, även nico är med denna gång ;)

tröjan säger allt


kanske beställer den imorrn ;)


inflammation?

ni minns att jag skrev om min axel som pajjat? Jaa, jag har fortfarande ont! dock inte lika mkt men ibland hakar den upp sig och gör ont, och när jag böjer den lixom åt sidan bakåt så gör det förbannat jävla ont!!!! hur länge ska de va såhär egentligen?? kan det vara en inflammation som blivit lr?
måste nog kolla upp det snart :/ orkar inte ha onödigt ont.


sliten

fortfarande lite krasslig men är på förbättringsvägen iaf ;)
känner mig helt bedövad i huvet, som att man vart på fest med hejdundrande musik och haft en allt för tajt mössa på sig.. ja ni förstår. Och det är jävligt drygt. Nico har varit jobbig idag, han har inte alls vetat vad han själv velat och det mesta har inte dugit alls för honom, och stör jag honom med typ en liten ynklig host så blir han förbannad, och ibland när jag pratat med honom har han blivit sur.. men när ja väl hållt käftem har han minsann varit nöjd.. snäll unge?? haha
och idag efter hans dagliga bad så hände nått så typiskt, haha.. hade precis fått kroppen helt torr, så skulle ja torka hans hår vid nacken.. tog upp honom för att enklare komma åt, och vet ni vad? såklart spyr han! över hela armen, som nyss blivit ren o torr.. lägger ner honom igen för att göra ren honom, och då kissar han! hahaha över hela magen och ben.. Jaa då var han inte lika ren längre. inte lätt att va så liten :P

sitter här när jag kunde vart där

tror seriöst jag spyr snart av hostar..
sitter hemma i sängen och har skit tråkigt! nico sover, marcus har ännu inte kommit hem sen han gick igår, och jag har ingenting att göra, inget jag orkar med iaf.. fortfarande sjuk.
och det känns inte alls kul med tanken att jag egentligen skulle vara i gnesta nu, på fest, med mina bästa.. men ist sitter jag ensam med en sovande bebis i en tråkig lägenhet. Ja men vad ska man göra?! Jag får helt enkelt ruttna bort här hemma ist, sätta på musik, göra extra stark saft och ha nått pratprogram på, blunda och låtsas som att jag är på fest! (y) låter det bra? ja man kan ju alltid försöka.. sen ge ett försök till att va vaken så länge så jag blir cp trött att jag kan somna stående, och då låtsas decka av så mkt alkohol (för stark saft) låter som en as bra ide!

Ne men vad har vi hittat på idag då? absolut ingenting, gått fram och tillbaka och försökt underhålla den lilla skrutten så mkt jag orkat. tråkigt att han ska behöva lida och ha tråkigt bara för att jag är döende. sen har vi lagat mat, ätit mat, kollat tv, badat, diskat, datanördat.. osv.
vi gjorde köttfärssås, så tänkte jag testa ha i cocosmjölk i köttfärsen ist för grädde eller vatten, eftersom jag inte vågar äta nått med komjölk.. resultatet vart köttfärs med cocos smak. Ja det är väl inte så konstigt när man tänker efter. Men så vart det iaf.. gick bra att käka, men nu mår jag illa av tanken på cocos. Men nu har man testat det iaf, inget jag gör om.

Ne nu ska jag försöka flytta på nico som sover halvt över mig, så jag kan poppa popcorn och tycka synd om mig själv i min ensamhet, haha. Okej, hej.


DAGENS HJÄLTE

marcus skulle hem till sin pappa för ett tag sen, så då tänkte jag att ja kan ju passa på att komma ut en sväng då. rensa lungerna lite med frisk luft :) så tog med vagnen och följde marcus till sin pappa.. Men på vägen dit ser vi lite längre fram något svart krälande på marken, och vet ni.. där ligger en gammal gubbe som ramlat med cykeln :O :( stackaren!! Han försöker ta sig upp genom att dra sig upp med snöhögen brevid, men går inte direkt bra. Så marcus sprang fram och hjälpte mannen upp :) tyckte så synd om honom! Vi såg inte när han ramlade även om vi gick så vi hade översikt där han föll.. så vem vet hur länge han legat där? :O Men marcus får alla fall bli dagens hjälte! wuhuu go maaaarcus! Mannen tackade gott och berättade att han var påväg till brevlådan för att posta hyran, så go :P




marcus & vår skatt innan vi gick ut :)



jag och lilleman <3 (man får se hemsk ut när man är sjuk)


låser ute kylan

Ja som sagt så blir det inge södertälje i helgen, så jag och nico stänger in oss i lägenheten och försöker bli friska ist. jag har blivit värre :( känner mig så hängig i kroppen, näsan rinner och är täppt, nyser och hostar, och halsen ska vi inte tala om, ondare än ondast. Men nico låter lite bättre om nosen idag än igår, så det är skönt.
marcus ska iväg för att se hockey så vi blir själva idag igen, inte kul alls. Blir väl liggandes hela kvällen och glo på tv lr nått. men helst skulle man ju vilja ha honom hemma så han kan ta hand om oss, framförallt ta hand om nico så jag inte smittar ner honom.. men men.

Har precis rensat ut lite ur nicos byrå, lite plagg som han vuxit ur som ska tillbaka till Jannica :) inte så mkt ännu men det var några st iaf hehe
Ja det var väl allt som vi gjort idag förutom att bara legat o försökt andas.

nico ligger o sover i sin pappas famn och jag hör hur hans lilla nos är täppt :( stackars tulle <3
återkommer om ja har nå roligt att berätta

och grädden på kakan..

nästan alla tåg är inställda, annars är dem galet försenade. Ersättningsbuss går bara inte.
Så jaa, nu fick jag väl mitt svar. Blir inge södertälje för våran del.


ÅÅÅÅÅHHH!!!

inte nog med det så snöar det igen.....


så typiskt

Jaha, börjar känna att jag nästan får glömma tanken på att åka till södertälje i helgen. Sofie som tänkte följa med får nu inte igång bilen, suck. Och pappa jobbar hela helgen så han får ingen tid att åka dit. Och ska jag våga mig på att åka själv med nico, barnvagn, bilbarnstol och bådas packning på tåget? För att sen ta oss själva hem till morsan med bussbytse, eftersom vagnen inte skulle få plats i bilen pga hennes feta baslåda är i vägen.. hmm. Tågen lär ju säkert vara inställda eller sjukt försenade oxå. Kul??! NEJ! Varför ska detta just hända när jag ska göra nått? något jag sett fram emot dessutom, Jaa det är ju så typiskt!
Jag får minsann aldrig göra det jag vill. Blir instängd i den här jäkla lägenheten. fan så irriterad jag blir.
Och förkylningen för mig o nico gör ju inte saken bättre.. GAAH!
Det jag skulle behöva nu är en godhjärtad människa med bil och körkort som har lust att köra mig o nico + all packning till södertälje. Men sånna finns det väl inte?!
Och bara för att.. så kommer inte våra pengar in förens på måndag, Så har inga pengar heller förutom dem små slantarna som är kvar från den förra månaden. Yipppiie. Blir sen med hyran denna månad igen, men det är iofs inte vårat fel!

Men något positivt ska jag väl komma med oxå, för att jämna ut det lite..
morsan ska nämligen till småland i marsmånad och stanna där en vecka. Och hon har då sagt att vi får bo i hennes lägenhet under tiden! wuhuuuw ;D Så jag får tid att träffa alla mina dudes där borta. Härligt!!!
MEN, ska väl inte bli för glad ännu, det lär ju dyka upp något hinder då oxå, dvs som vanligt! (y)

förkylda

hej, host, hallå.. här har vi under natten lyckats blivit förkylda.. både jag och nico är täppta om näsan :/ stackaren hade svårt att andas inatt genom näsan för allt snor.. fick ta upp honom så det skulle lätta lite, men blev jobbigt direkt när jag la ner honom igen. Men så lyckades jag få ut en hel klump med snor från den lilla nosen, haha ursäkta om det låter lite äckligt men vafan! Då blev det mkt lättare att andas och han somnade om direkt.
På morgonen var det min tur! Med världens halsont och täppt näsa, fyfan. Ska försöka att inte vara allt för närgången på nico så han inte blir värre. Så ska vi låna nässug av jannica så vi kan tömma den lilla nosen på honom :) annars så är han bara lite mer smågnällig och hängig, trött. Får hoppas det försvinner tills imorrn.
För imorrn åker vi förhoppningsvis till södertälje :D :D wuhu, kommer bli så jäkla kul att träffa tjejerna igen, och att dem får träffa min lilla sötklump <3

en onsdag i vårat liv

mina två killar sover redan, nico somnade ovanligt tidigt idag, redan vid 8! Då hade han precis badat och fått flaska, somnade som en stock! så jag får nog ställa in mig på en tidig morgon imorrn :P haha fy så jobbigt.. även om det kanske ses som en rimlig tid att natta sånna små bebisar, men när man ändå inte gör något om dagarna så tycker jag faktiskt det är knäppt att lägga dem så tidigt för att då vakna tidigt oxå.. runt 10 tiden brukar han lägga sig för natten, vilket jag tycker en är as bra tid! men det är ju vad jag tycker :) sen behöver inte ni hålla med hehe
Men nu har jag iaf funnit diska, kokat hans flaskor och vikt lite kläder (y) duktig hemmafru?! Jaadå ;)

igår var jag som sagt hemma hos farfar, och ack så glad han vart när han fick se mig o nico :P han visste nämligen inte om att vi skulle följa med pappa dit hehe, han sträckte sig efter lillskrutten direkt och var sååå glad, go! det blev lite fika och prat innan vi efter ett tag drog därifrån, eftersom han är nyopererad så ville vi inte stanna där allt för länge. Men han va lycklig att han äntligen fått träffa sitt barnbarnsbarn :)
när jag kom hem drog jag o nico igång en bakning igen, muffins ännu denna gång eftersom förra gången blev det allt för några, nu gjorde vi buddelsats så nu har vi frysen full med chokladmuffins ;) uhhuuu.
la oss tidigt på kvällen så idag när han vakna för dagen var jag nästan helt utvilad, och de va såå skönt att inte känna sig likt en zombie på morgonen haha
Såå idag hade vi möte på stan, tyckte nästan det var onödigt möte eftersom allt hon hade att säga var typ en mening? hehe :P men de va bra ändå för då gjorde vi lite andra ärenden hos af och försäkringskassan som vi troligen aldrig skulle orka till att gå ner för att kirra. as bra!
sen hem och så har vi inte gjort så mkt mer än att slappa o myst, skönt :)

COOLT


och så kollar vi upp o ner oxå ;) vad ser ni då?


idag kom min man hem

...efter att ha varit borta nästan hela helgen, skönt :) men vi har inte gjort nått spec, jag och nico bakade chokladmuffins, men eftersom vi inte hade tillräckligt med alla ingredienser så kunde vi bara göra halva satsen, som då blev 7 muffins. haha, kunde räckt till fler om jag bara inte hade hällt för mkt i formerna.

mina killar sover och jag funderar på att snart göra dem sällskap. skulle va bra att nån kväll komma i säng i tid så man är någorlunda levande då lillkillen vaknar för dagen, och imorrn ska vi till min farfar :) blir säkert inte där så länge eftersom han är nyopererad.. men det blir iaf första gången han får träffa Nico, och han blir säkert glad att han fått ett namn han kommer kunna uttala hahaha (han är finsk) till mig säger han stefan. hm kul? haha, och min lillebror som heter erik säger han erki. Jaa det kan inte alltid vara lätt, även om han bott i sverige nu snart 50 år.

fyfan vad äckligt

lovar er en sak..
jag ska verkligen inte börja röka igen D:



blä



seans/medium

var med om en helt sjuk upplevelse idag! min syrra tog med sig till en polare som hade bokat en seans/medium! Ni vet en sån där som kan ta kontakt med den andra sidan, andevärlden. helt sjukt! Han fick kontakt med några av de andra tjejernas släkringar, mkt känslor kom. Men ingen som vi kände till ville dyka upp, ja de va lite tråkigt men sjukt spännande att höra allt han berätta och att allt stämde, fattar inte hur dem ser? hur dem hör andarna o allt de där. Ne det är helt galet! Men för att ingen släkting kom till oss så berättade han ist vad andarna ser om oss, vad som kommer hända o bla bla bla.. Om mig berättade han att jag skolkade mkt, nähä? :P stämmer! och att jag var ändå i skolan det mesta, men inte på lektionerna, stämmer! men jag kommer plugga upp mina betyg, och börja en utbildning.. som kommer vara stor! mkt ansvar och mkt människor. jaha se där ;) undra va det kan va då. så berättade han om nico, att det inte är allergi han har, det är kolik. och han kommer bli vild när han blir äldre! jaha, så nu får man förbereda sig på de oxå :P
Det var sjukt kul! verkligen, fick hans nr så man kan boka honom. inte är han dyr heller, och bor i arboga! PERFEKT! och vet ni, han är bara 19 år!!! :O helt sjukt!
kommer garanterat boka honom snart!


2 månader

för exakt två månader sen (inte klockslaget nu) ;) så kom du till världen efter att ha levt inom mig , min lilla prins.
min värdefullaste skatt! min son, mitt liv, blir två månader <3 och mamma älskar dig bara mer o mer.
hur kan man älska en människa så mkt, hur kan en sån liten person betyda såå stort! gosh, I lova you bäbis!


så har våran dag sett ut

idag efter vi var till willys så följde jag och nico med hem till syrran, så vår dag har blivit spenderad hemma hos henne, käkade mat och hon myste massor med sin lilla systerson :) det var mysigt, så kollade vi film oxå. sen körde hon hem oss, och nu sitter vi här i sängen.. jag knaprar på riskakor och nico kollar på melodifestivalen :P haha de är nog kul för honom, musik, mkt rörelser och starka ljus (Y) perfekt för en bebis haha
han sprattlar för fullt i bebysittern och sjunger med när dem sjunger <3 så go!
marcus har inte kommit hem än, så vi blir ensamma denna natt igen. tönt! haha men ändå rätt skönt att slippa höra de det jävla ljudet från hockeyn hela tiden!

nee nu ska jag gosa med min son <3

blir så förbannad!

Ja, som rubriker lyder så blir jag så jävla förbannad på det här pissvädret!!! Det har snöat hela långa dan! helt kaos ute, snön yr som i en virrvelvind fram o tillbaka från alla håll och kanter.. det är konstigt att inte strömmen har gått? Jag som hade tänkt ta en skön promenad bort till willys, men nee jag fick lov att ringa syrran så hon körde dit mig o nico ist. Enligt bibeln ska de ju snöa nu i tre år, och jaa just nu tror jag fan att det kan stämma, finns inga tecken alls på att det ska sluta snart.

ja då vet ni de oxå

jag och syrran snackar på msn

nattis: snart är det spieces!

stephie: o de är?

nattis: skräck film

stephie: jaaså, jag är själv hemma, så kan inte kolla skräckisblir så nojjig då

nattis: den är inte så skrämmande

stephie: nehe handlar den om då?

nattis: en utomjording som måste hitta en man för att avla ut en till alien XD

stephie: låter coolt men nu äre så här vaaa. att jag blir jätte nojjig att se skräckisar själv

nattis: den är inte läskig

stephie: lixom, jag skulle se den där filmen när nå snubbar klippt symboler i majsfältet

nattis: Signs?

stephie: mkt möjligt.. och jag hann bara se förtexten med läskig musik sen stängde jag av, klarade inte trycket lixom

nattis:  -.-

jaa, nu vet ni de oxå. jag är svag


du glömmer smärtan

idag på kalaset så togs min förlossning upp i ett samtal, den supersnabba blixt förlossningen, och nu har jag börja tänka lite på den.. för det första kan jag säga att jag är jävligt glad för hur FORT det gick!!! slapp alla de där onödigt jobbiga timmarna som dem flesta får gå igenom ( för mig tog de tre timmar från första verken tills han låg i min famn) och att jag slapp spricka så jädrans mkt, att jag inte haft nå besvär efteråt. Och så tänker jag på det som alla säger "man glömmer hur ont det gjort när h*n väl är ute", i då läget trodde jag aldrig att jag skulle glömma! menar lixom, hallå hur kan man glömma en sådan smärta? som får en att känna att man vill dö! att man ångrar att man gjorde detta val! Men nu, efter ett tag, så fattar jag meningen! Jag har totalt glömt smärtan!! Jag har glömt hur ont det gjorde när jag låg där på madrassen och bara vred mig av smärta i mage och rygg, och hur mkt jag verkligen ville försvinna och slippa hela skiten, och hur många gånger jag sa "jag vill inte det här längre, JAG VILL INTE!".. Hur kändes de? det gjorde ont, jag vet.. men just HUR det kändes.. det minns jag inte. det är en smärta som bara vi kvinnor kan få, den där smärtan som bara kommer i den speciella händelsen. Att få verkar, och nu känns de som att "det var ju lätt! låt oss göra det igen" kan ju säga att trots utan någon bedövning så gjorde själva förlossningen inte ont alls, bara obekvämt.

Och att föda barn är något spec, det är inte något man gör bara sådär varje dag, det är något vissa inte gör alls, vissa gör en gång, vissa gör flera gånger.. just att göra det och hur det känns, är något som egentligen inte går att beskriva i ord, eftersom det är så jädrans jävla speciellt och helt enkelt jävligt coolt. jag som har gjort det (och jävligt grym på de haha) kan säga att det är KUL att föda barn.

Så nu har jag verkligen förstått meningen "du glömmer smärtan"

fullspäckad dag

sitter hemma själv med nico, han har som vanligt somnat på armen min ;) gosunge!
Idag var vi till barnmorskan! han väger nu 5400 gram och är 57 cm långt, min lilla prins växer som ogräs hehe, sen gick vi på stan en snabbis, och han fick två nya tröjor och ett par byxor, fin fin blev han :)
efter de kilade vi hem och åt lunch, sen blev det kalas för nicos kusin Hampus som fyllde 7 år! där fick han träffa alla sina kussar på sin pappas sida, mys! han är dock yngst :P men att kolla på när de stora grabbarna spela xbox var oxå kul haha iaf så bjöds det på massa gottis som jag fick sitta o kolla på haha, men chokladbollarna kunde ja inte motstå, tror nog inte det är så farligt med lite smör som dem innehåller.. inte sett någon verkan ännu iaf! så det är ju kanon :)

hursomhaver barnenkär, så sitter jag nu hemma själv som sagt. Marcus är hos sin pappa o kollar hockey, så blir själv hela natten.. lite trisst men vi får ju hela sängen för oss själva nu ;) ett plus! (även om det ändå är nico som breder ut sig haha, han trycker alltså ut mig mot marcus som då får ligga o vingla på kanten och han får då i princip hela sängen för sig själv)
nee nu ska ja dricka upp marcus päronsoda och klicka runt lite


kusinerna, vanessa, nelly, isac, michelle, hampus och min nico :)


längtar

efter mkt skrik för övertrötta nico har han äntligen somnat, och som alla andra dagar så sover han över min vänstra arm, så nu är jag fast igen haha, men jag har allt jag behöver inom en meters håll så det gör absolut ingenting (:
och vet ni vad? jag har rensat min garderob nu, en kasse blev det som ska bort! även de så syns det inte att något är borta, iaf. känns lite skönt.. så nu kan jag fylla garderoben med nytt och fräsht ;) wuhu, pengar nästa vecka! då äre shopping som gäller igen, oh yes.
Imorrn äre tid för barnmorskan igen, har tänkt att promenera dit bort denna gång. om det inte snöar dvs,. efter det så äre planerat för kalas! Marcus äldre systers son fyller 7 barre så vi kilar över dit för fest :) trevligt trevligt.
sen har jag inga planer resten av dagen, får se vad som händer.
längtar så oerhört till nästa helg! då jag får träffa mina nära o kära igen, var så länge sen nu! saknar :( låt tiden gå fort nu!
på tal om att tiden ska gå fort, nico blir två månader gammal på söndag! shit, de va inte länge sen han var en liten skrynklig nykläckning. Hinner knappt med längre.


jag måste våga klippa nicos naglar snart, han rivs som en galen tant.. ser ut som en katt har vart i farten över min arm och bröstkorg., inte kul och verkligen inte skönt!

summer feelings


mkt att göra

här sitter jag o latar mig när jag egentligen har massor jag borde göra.. tex städa, rensa både min o nicos garderob.. men har verkligen ingen ork! känner mig jätte lat och seg. fyy.. får nog ta tag i de i helgen, då jag ändå inte har nått annat för mig.. det ska ju tydligen snöa då oxå så då äre ingen ide att gå ut heller (Y)

när man har tråkigt

Ditt namn? Stéphanie
Födelseår?  1990
Hur lång är du? 163 va ja sist jag mätte mig
Spelar du något instrument? nee
Dina första tankar när du vaknar? vad är klockan?
Är du hungrig? Jaa lite
Vart befinner du dig just nu? hemma i sängen
Biter du på naglarna? Nee bara ibland
Vad har du för färg på trosorna/kalsongerna? vit/svarta
Vad är du bra på? vettefan
Har du några husdjur? nee
Är du singel? nope
Vad heter din farmor och farfar? Kajsa Och Mauri
Vem är snyggast? ehm, farfar tror ja :P
Vem vet mest om dig? mina närmsta
Vad vill du ha just nu? mat
Ditt mål i livet? att ha ett bra jobb o ha massa pengar haha
Rädd för? disktrasor och fleesetyg (stavning)
Har du någon vän du känt i 10 år? Japp flera
Har du körkort? nee
Vilket/vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? Ida eller Yélena (mellannamnen)
Pepsi eller Coca cola? cola
McDonalds el. Burger King? burger king
Sjunger du? nee haha
Vad har du för skostorlek? 37-38
Vill du gifta dig? kanske
Är du en hälsogeek? hahaha knappast
Kommer du överens med dina föräldrar? oftast
Din hårfärg och frisyr? blond, just nu mittenbena uppsatt
Skorna du hade på dig idag? inte haft några på mig
Grönan eller Liseberg? aldrig vart på lisan
Vad sover du i? trosor och linne
Kläder du hade på dig idag? stora mjukisar och linne
Favoritfärg på kläder? svart, brunt, vitt
Vilka kläder skulle du vilja ha just nu? mkt
För ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? ehm, tusenlapp kanske
Har du rosa kamouflage-kläder? haha nej!
Tatueringar du har? ett kinatecken på skuldran
Piercingar du har? näsa, tunga och navel (och öronen)
Har du glasögon? nee
Hur ser din plånbok ut? stor svart
Din perfekta Pizza? calzone? haha
Randigt, rutigt eller blommigt? beror på
Favoritårstid? sommar
Favoritdjur? måste väl va hund
Favoritparfym? jessica simpson FANCY
Vad köpte du senast? saft, dricka, popcorn, nötter
Hur mycket pengar har du? nån hundring just nu
Hur svarar du i telefonen hemma? hallå?
Hur svarar du i mobilen? hallå? :P
Vem ringde du senast? jannica
Sov du ensam inatt? nee
Vem sov du senast hos? jannica
Vad gjorde du kl 08 imorse? tror ja precis hade vaknat då, så matade nico
Vad gjorde du för 15 min sedan? diska
Det sista du sa högt? Ja vad äre nico?
Det senaste någon sa till dig? Jaa tack så mkt, hej
Vad har du druckit idag? saft
Vad var det senaste du åt? en bulle hehe
Vad är det för färg på din ytterdörr? brun
Vad är det för väder hos dig nu? kallt, molnigt
Godaste glassmaken? choklad eller jordgubb
Sover du tungt? njaa
Drömmer du mardrömmar? ibland
Vad ser du om du tittar till höger? bla en dörr, sängbord
Vad ska du göra härnäst? ingen aning
Humör just nu? typ glad? vanlig
Favoritgodis? choklad
Sommarplaner? åka till finland
Hur många kuddar sover du med? två, ibland fler
Morgon eller nattmänniska? natt
Har du dåligt morgonhumör? mjaa, om ja blir väckt o är galet trött så
Är du kittlig? njee
Snarkar du? ibland
Stjärntecken? lejon
Stökigt el välstädat? olika
Längtar du mest efter just nu? sommaren! och nya tapeter o möbler hehe
Vad väntar dig om 10 år? en toårig son :P
Saknar du någon nu? jaa, mina tjejer
Vill du ha barn? har redan världens finaste son <3
Hur ofta loggar du in på helgon? aldrig
Längtar du till din nästa födelsedag? jaa ;D
Är du snäll? är du snäll så är jag
Är du blyg? nee inte spec
Tycker du att du har fin dialekt? jadå ;)
Favoritfärg? svart, brun, rosa
Har du spytt i någons knä? har ja säkert :P
Syskon och deras ålder? erik 10 år, nathalie 22, camilla 30, sofie 34
Klädaffär? gina
Tycker folk du är snygg? dem säger de ja
Är du modig? aarå ;)
Har du bråkat med någon idag? nee
Vad har du för planer till helgen? ingenting
Vem får en kram? min man o min son :)
Brukar du läsa horoskop? jaa ibland
Kan du baka bullar? ohjaa
Sängstorlek? 180 x 200
Hur ser du ut idag? ofixad
Vad såg du senast på tv? joey
Tycker du om din pappa? älskar
Vem i din släkt pratade du senast med? min bebis nico :)


fortfarande brist

min lilla trollbakelse sover för natten, visserligen har han gjort de i två timmar redan om man bortser från att han vakna och gallskrek för jag bytte kläder på honom när han mest av allt bara ville snutta o sova :P snäll man är, jaadå!
Jag ligger här på mage och filosoferar lite, tänker på att det fortfarande känns lite konstigt att ligga på mage, lite ovant lixom. lite obehagligt nästan, men ändå skönt på samma gång.. typ skön ömhet? kan man säga så? haha ne nu vart jag ju trött, ska nog göra nico sällskap i drömmarnas värld, ser så skönt ut.

nu vart de sånt där onödigt skrivande igen, ska nog sluta innan jag går för långt GONATT

tatuering

vet ni? jag känner mig helt besatt!! jag måste tatuera mig! känner i hela kroppen va den ba skriker efter nål och bläck! det är nu alldeles för länge sen jag gadda mig, fan 6 år sen nu. det är lixom dags känner jag! Alla, och då menar ja fan ALLA, gaddar sig nu.. fan varje dag så är det någon som bläckat sig. blir så avundsjuk! visserligen har jag ett presentkort på en tatuering och kusinens kille ska jag tvinga nåla mig oxå men så är ju problemet att jag inte vet vad jag ska göra för nått?? vill göra nått galet, (galet fint alltså och inget helt sjukt med döskallar lr nån naken brud ) stort och med färg.. Ja jag vet inte. jag kan typ se vad jag vill ha i mitt huvud, men jag kan inte få fram de på bild eller i ord. åh, blir så knäpp. så ser man vad andra har gjort, så tänker man "jaha o varför kunde inte jag kommit på att göra nått sånt först? " för jag kan ju inte göra likadant, de blir ju konstigt då. och fult. härmapa härmapa. nee som sagt jag blir knäpp.

brist på rubriker

sitter här med lilla nico fastklistrad på armen, försökte nyss lägga ner honom men nej de fick jag inte! upp igen och somna om på armen direkt.. jaaja :P go är han iaf!
Idag har vi varit utanför dörren! wuhuu,. har varit på möte för att fastställa faderskapet! ;) så nu har nico en pappa i folkbordfördet ( eller va de heter ) och marcus har en son. så de va ju bra hehe
sen vart vi kvar hemma hos marcus mamma en stund, där nico var under tiden.. sen har vi bara vart hemma och gjort ingenting.
jag försökte dock använda mina muskler för att flytta byrån ut till hallen från sovrummet, tror ni att det gick? Nej klart de inte gjorde, suck! den vägde fan ton o jag kunde inte lyfta den en centimeter ens! saatana. Nico låg glad och skratta åt sin mamma som försöker med all sin kraft förflytta den stora svarta saken.. nåja de e ju bra att jag kan ge glädje åt andra (Y) marcus sov så fick ingen hjälp heller.. så den fick stå kvar på sin plats iaf.
shit alltså, känner mig så värdelös på att skriva! inget kul lixom? hur kul är det för er att läsa vad jag gör om dagarna?? händer ju inget spec direkt.. jag får helt enkelt skaffa mig ett mer intressant liv ;)
en kul grej som hände idag var att marcus somnade i badkaret.. och i sin hand hade han sin mobil, så den fick bada den oxå! så vare ju oxå att han först bara nicka till, så han doppade bara lite grann av mobilen i vattnet innan han vaknade upp.. men hur dum är man då att man inte lägger ifrån sig mobilen?! nee för det är marcus vi pratar om, experten på att göra dumma saker ;) så han somnade som sagt om igen och dränkte hela mobilen haha de va väl kul? :P Jaadå!

tisdagskväll

idag har verkligen ingenting hänt,, har bara degat hemma o gått fram och tillbaka, riktigt tråkigt om inte annat! men har´pratat med mamma idag, och nu är det så att jag och nico ska till södertälje nästa helg! :D wuhuu, den 26de alltså. kommer bli riktigt kul, skönt att komma bort ett tag! Så nu ska mina tjejer äntligen få träffa min lilla sötis ^^ så blir det kalas på lördag för peso oxå! kommer bli riktigt kul! första gången jag kommer dricka på 10 månader, shit.. hur kommer det gå tro? :P nää men kommer ta det skapligt lugnt iaf.. har ju min lilla söting att ta hand om när jag kommer hem och dagen efter oxå :) hehe men det blir nog as bra ska ni se.

alla hjärtans dag

igår var vi som sagt på marknaden i stan! Sjuukt mkt folk! kändes som de iaf när man har en vagn att ta sig fram med.. men de gick bra de iaf :) nico sov under hela tiden så de va skönt.. efter de så kilade vi hem till syrran, sofie, där vi stannade några timmar. käkade och snackade, det vi alltid brukar göra hehe :P men de va kul.. sen drog vi hem. var så jäkla trött! inte så konstigt när jag bara sov ungefär 3 timmar på natten :/ men men.. somnade som en stock vid halv 11 redan. Och vet ni vad? jag trodde att nico skulle vakna as tidigt då, men lillen vaknade inte förens halv 12! :D SKÖÖÖÖNT! behövde verkligen de. sova ut..
Så nu är man skapligt pigg för den här dagen ;D Alla hjärtans dag! vad händer då egentligen? Är det meningen att man ska vara extra kär och romantisk idag? äääh, denna dag är överskattad. kan väl va romantisk vilken dag som helst.. :P nååja. ska inte va allt för negativ, det är mysigt med sånna här dagar. men får väl se vad som händer. funtar på att kila hem till sofie igen, hon är ensam hemma eftersom killen sin jobbar. får se får se


Glad alla hjärtans dag på er allihoppa iaf <3

bullbakning

fortfarande ont i axeln, men det hindrade inte mig från att baka bullar med Nico :) med havredryck ist för vanlig mjölk blev det lyckat! dock inte så många men iaf :P
Ikväll är jag o tullen själva hemma, marcus lämnnade oss för att dejta dante, men vi får ha vår fredagsmys på egen hand, vilket har varit lyckat än så länge :) blir nog tidig kväll, nico väckte mig vid 9 och ville att jag skulle upp, men själv somnade han om igen efter en stund (då jag vaknat till ordentligt för att inte kunna somna om igen) men nåja.

imorrn ska vi ner på stan med svärmor Tiina och nicos kusin isac ;) marknad på tårget som vi ska kika igenom.. fan vad gammal jag låter haha, men jag tycker det är mysigt med marknad.. ni får helt enkelt acceptera de ;) hehe

axel-paj!

Jaa jag vet inte hur jag lyckas, men förra natten så sov jag på nått konstigt vis, på min axel/arm så nu känns det nästan som att den är lite ur led.. gör ont som fan när jag rör den o ska lyfta, den lixom slutar fungera! AS rädd att jag ska tappa taget när jag lyfter upp lr ska lägga ner nico!! får vara försiktig helt enkelt. skit
o på tal om ont så dödar mina ben mig oxå.. fattar inte vad felet är på dem.. men gör ont varje gång jag sitter ner. typ stelhet blandad med växtvärk känsla.. Jag går ju runt för det mesta hela tiden så de kan ju inte vara att jag rör på mig för lite, eller?
nåååja.

Just nu är Tiina här ;D hon lagar mat åt oss, wuhuu.. passade as bra eftersom jag är hungrig som ett djur men ingen ork till att laga nått. lyx!

vi skulle egentligen åkt till södertälje igår, men vi hade tyvärr inte råd :( vi skulle bara ha nån enstaka hundring kvar då efter tågbiljetterna.. vilket vi inte skulle klara oss på. tråkigt. vi skulle på begravning idag :/ (men vi tänker på dig, dina nära och kära härifrån ist.. vila i frid Mattias) jag som dessutom ville visa tjejerna min lilla prins. men det blir en annan gång ist. Ska ju faktiskt dit den 26de ;) Peso o hennes bror har kalas den 27de, och jag kan ju inte missa pesos födelsedag i år igen, och det är ju inte varje dag man fyller 20 år! Så dit SKA jag, ska bara höra med mammi om hon kan ta Nico då (: annars blire lite jobbigt kanske. nååja, hoppas på det bästa :)

nu luktar det maaaat, hoppas de är klart snart

så typiskt

funderar på en sak.. äre inte typiskt att man ska hitta billigt och as bra saker som man vill ha på shoppingsidor då när man inte har pengar? det händer mig alltid! nu har jag klickat runt lite, och hittar en sida med smink! som det är erbjudande på alla saker.. som gäller till den 14 feb. jaha, typiskt! kliar i fingrarna. min plånbok skruttnar..
fick helt enkelt fort kryssa sidan och låtsas som att jag aldrig sett den.

visserligen sparade jag sidan på bokmärken ändå..


ensamtid

marcus har tagit med nico hem till jannica, och jag ligger här i vår nybäddade säng och har äntligen fått min ensamtid för mig själv! hur jävla skönt som helst, nästan glömt bort hur det är att vara helt ensam. Men jag njuter ska ni veta! får chansen att sakna dem lite oxå hehe och vila ryggen!

nu äre bara me, myself and I det gäller ;) och riskakor!

chokladsockerbit?

vet ni vad.. varje gång jag öppnat kylen så har jag trott att det ska finnas något där inne, sött och gott, som jag får äta.. men varje gång blir jag besviken. för inget nytt har ju kommit dit sen gången innan jag kollade.. men där inne, ligger en kexchoklad som jag köpte för ett tag sen, den ligger där och bara stirrar på mig. ni vet den där som inte ska smula? den i bitar, japp! ondskefullt kollar den på mig varje gång jag tittar in i det kalla rummet. så jag blev tvungen att ta EN bit. lixom en bit kan väl inte göra så mkt? men jäklans vad socker det smaka! kändes som man tugga på en sockerbit med chokladsmak. hm.. nee det kan jag faktiskt va utan ;) känns skönt haha

hej tjollahopp hejsan

idag har jag planerat att promenera till willys med lilla nico! men måste först få upp marcus så han kan hjälpa mig ner med vagnen för alla dessa idiotiska trappor! skit att man ska bo längst upp, inte kan man ställa vagnen där nere heller, då är den garanterat borta nästa dag. idiotiskt.. man tycker ju att man borde få ha sin barnvagn ifred.. men nej! det går inte.
inte kan jag ta ner den själv heller, lillen lär ju få hjärnskador efter allt dunsande då.. nååja, vi får vänta o se om vi får upp pappa marcus som gillar att sova till 4 på dagarna.. han ska faktiskt tvätta klockan ett oxå. mouhhhaha! ;)

godmorgon fuckers!

gårkvällens händelse!
marcus sitter och äter stephies favoritchips som hon köpte för nån vecka sen.. och som dem flesta vet så innehåller chips mjölkpulver, vilket jag inte får äta.

stephie: kan jag få ta ett chips bara?
marcus: nej, det är som att man bara ska ta EN öl.. det går inte.
stephie: men... (förstår att det är sant det han säger och försöker släppa frestelsen)

på natten drömmer stephie om sina älskade chips, att hon tröck i sig hela påsen.

kan man bli mer sugen?

7 februari

Jaha då var snart denna dag oxå passerad (y)
har varit ute på promenad med nico, käkat pizza, kollar tv, ruttnat framför datorn, gosat och marcus har spelat hela dagen.. jaa så har våran dag sett ut. mer än så har inte hänt.
när vi var ute på promenad så stannade en gubbe upp mig och nico, och han blev bara tvungen att kika ner i vagnen för att se vad det låg för nån liten sak där nere. kan säga att nico är klädd i mörkblå overall och blårandig mössa och grön napp.. och så frågar han "är det en flicka?" ehm, nej? det är en pojke säger jag då. jahaa säger han och skrattar. detta är alltså andra gången nån gammal skrutt tror att han är flicka!! -_- idiot.
sen fortsatte han berätta att han idag hade opererat ögat.. vet inte om han försökte få de se som en bortförklaring.. men man brukar väl inte gå runt med öppet öga ute i kylan nyopererad?? Jaa vad vet jag.

jaadå

som sagt så var vi på kalas! det var väldigt trevligt. tänk att lilla isac redan är ett år? ja tiden går väldigt fort med dem små liven, snart är han väl 50 och har 4 barnbarn.

just nu ligger vi i sängen, alla tre, marcus spelar, nico ligger o sparkar som att han var med i ett maraton.. och jag, jag bloggar! (y)


***          <--- dessa punkter betyder att jag plötsligt fick avsluta mitt skrivande eftersom en liten nico plötsligt gallskriker efter kärlek och närhet, så fick lägga mig tätt tätt till den lilla kraken så han kunde somna.. så nu sover han minsann.

men iaf.. snart rullar klockan iväg, och mina ögonlock börjar bli hängiga. skönt! tullerullen har dem senaste dagarna vaknat vid 10 tiden varje morgon så för att kunna ha ork till att gå upp då så måste jag lägga mig runt 12 tiden. bara så ni vet lixom.

bantning och kalas

Jaha då var det ny dag då! en lördag.. och vad blir det där spännande varje dag grejen idag då? JO, som jag glömt bort igår så ska vi faktiskt på kalas idag! :D Lilla isac fyllde nämligen ett år i veckan, och det ska nu firas! Så det blir väl tårtätning och massa bullar och kakor som jag får stå o kolla på medans det äts upp :) (y) yes

jag kan ju se detta som en bantning? Ja, det ska jag göra!

jävla fan

sitter och klickar igenom lite olika random bloggar.. och väldans vad avundsjuk jag blir på dem som har sådan bra systemkamera! som kan ta så fina bilder på deras små bebisar. jag vill oxå. jag måste.
tror jag snor mammas kamera nästa gång jag får chansen.


på ett kort ögonblick uppdaterades facebook.. och jag blev plötsligt väldigt förvirrad.

jaha

grannarna spelar musik så det dånar i hela vår lägenhet.. troligen har dem fest.
vart är inbjudan?

spännande dag

idag har vi haft besök! så marcus tvingade mig att städa?! o.O

dessutom så har jag varit ute på promenad! väldigt ovanligt men jag kände att det faktiskt var riktigt skönt, lyckades hålla mig gående en hel timme innan jag inte kunde hitta några bra smidiga vägar att ta mig fram på som skulle sluta vid vårt hus.. så jag och bebis gick in. väl inne fick jag som sagt röja undan lite innan gästerna skulle komma.. besöket innehöll: en oskar, en ida, en wilma och en ingalis! det var mkt trevligt! marcus dukade fram fika och Ingalis hade med sig bullar.. börjar känna mig lite gammal, eller vuxen det heter kanske? iaf så medans fikat åts så stod jag snällt brevid med nico i famnen och ett glas saft i handen och kollade på medans allt de goda tuggades, jag får ju inte stoppa i mig nått med mjölk. detta är tragiskt och elakt!


vet ni vad? jag börjar känna att vi borde göra något mer spännande varje dag! alltså.. nu ser dagarna mest likadana ut hela tiden. och det börjar bli lite tröttsamt. Så nu ska jag försöka komma på nått nytt att göra varje dag! som idag, då jag o nico gick långpromenad och att vi sen fick gäster! En STOR ovanlighet i våran vardag.
Så imorrn får det bli något annat, kanske försöka få med oss marcus ut och göra en snögubbe? visserligen något jag kan glömma direkt, eftersom marcus värkar vara rädd för snö.. han låser nämligen in sig på vintrarna. som en björn som går i ide.

marcus är min björn <3

tänkte dela med mig lite

av en av bilderna som togs på TheStudio häromdan :)


hur kan en sån liten kille ha så mkt sömn inom sig?

han har nu sovit nästan 6 timmar!! helt galet, verkligen! han brukar nästan alltid bara sova ungefär 20 min åt gången innan han vaknar igen.. helt sjukt
har tillomed fått förflytta honom från bilstolen till hans säng, utan att han blev grinig och närhetsgalen, hur är det möjligt? :P
men snart vaknar han väl.. eller ja, det trodde jag för tre timmar sen oxå. vi får se

bloggdesign

satt och tänkte lite nyss.. visst ser min blogg lite dyster ut?
ska nog fixa ny design med lite roligare färger sen när jag får tillbaka min älskade dator igen, där mitt älskade photoshop finns, och mina älskade bilder!

4 februari

väldans vad dålig uppdatering det är här! men det förstår ni väl? ;)
snön täcker köping, lager efter lager.. verkar aldrig ta slut.

just nu sover lillkillen så då får man passa på med tiden för sig själv.. bla blogga haha, tönt.
men lite kortfattat vad vi gjort dem senaste dagarna kan jag ju klämma in ;) häromdan så var jag och Marcus till sthlm, Nico fick stanna hemma med sin mormor som barnvakt (: för vi var nämligen till TheStudio och blev stylade och fotade, verkligen AS KUL! mindre kul när man fick se prislistorna o.O inte billigt direkt, men antar att det är de dem tjänar på, eftersom allt de andra är gratis. IAF, vi blev ju iaf tvugna att köpa några bilder! inte ofta man gör sånt direkt? fick åka hem fattiga. haha så nu äre snålning som gäller rästen av månaden kan ja ju lova.
vad har man gjort mer? jo, jag har vart mjölkfri i en hel vecka, HELT mjölkfri, alltså inget vitt bröd, ingen grädde i maten, inget godis eller vad man nu kan komma på som innehåller mjölk! Vår lilla kille har nämligen haft väldiga magproblem! Kolik.. som vi nu tror var pga mjölken. resultatet blev bra, inte så mkt skrik som det var innan! Skönt!! för både mig och marcus men mest för Nico, det var så plågsamt att hela tiden höra hans otröstliga skrik som pågick i flera timmar :( <3 men nu är allt bra, visserligen kommer skriken då o då men inte alls i närheten mot var det var innan! :) hade dessutom första läkarbesöket idag med honom, så vi fick recept på en speciell mjölkersättning som han kommer få då tutten inte räcker, och miniform.. och kalktabletter åt mig för den här tiden jag kommer vara helt mjölkfri! ;) Så nu hoppas vi att allt blir som det ska och att vi är glada hela dagarna haha

vad har man mer gjort som är värt att skriva om?
jo, jag var till västerås ännu en gång, tillsammans med Elin och hennes kille, Ewy och någon till snubbe (: handlade lite kläder, hårfärg och skor! Awesome! :) älskar verkligen att shoppa, spendera pengar på massor som man egentligen inte är av så stort behov?! kärlek ;D men nya kläder är jag i behov av så då är det ju ett måste.
men men nog om de :)
jag är väääldigt sugen på att åka till ikea nu! handla sönder hela huset på bara massa fina saker som vi måste ha hemma, vi har nämligen fortfarande inte fått det riktigt hemmatrevligt än.. jag iaf har inte vant mig helt än vid vårat hem haha ska dessutom ringa kbab o säga till om att vi borde få nya tapeter, det är tex hål i väggen från dem som bodde här tidigare.. dem hade hund, och eftersom jag också hade det förut så känner man igen dessa stora rivhål i tapeten längst ner haha, men då borde vi få nytt. lr hur? Jaadå :) så vill jag ha nytt golv, iaf i köket.. där äre stora märken efter underläggen där hundskålarna stått. fult! nya skåpluckor oxå! haha dem vi har nu är ljusblå? riktigt 80tal snackar vi om.. hur jävla fult som helst! Nee nytt nytt nytt SKA jag ha!  ;)
Jag ska bo fint, annars flyttar vi! ;P


enligt bibeln ska det va vinter i 3 år frammåt, vad tror ni?

RSS 2.0