en dag med hjärtan

har haft en helt underbar dag idag :D med mina fina flickor! Har kikat runt på stan, käkat och fikat. fan så kul vi hade :) Nico var glad och skrattade mest hela tiden, min toker <3 Och jag har så snälla vänner, dem ville köpa saker till nico, av lina fick han ett par byxor och en tröja, sjukt fina! Sen fick han en björnfitta (pälsmössa) och ett gosedjur av Amy och Laura :D så fin har vart i mössan. tokig i honom ^^ Och så hade Peso med sig en present, från henne och familj. ett set med en gaffel, en kniv och en sked! JÄTTE fina :D hans första gaffel och kniv, inte illa ;) och det var faktiskt premiär för henne att träffa min prins, och han kunde inte slita ögonen från henne, haha psyka.
Men hade iaf jätte kul :) älskar mina tjejer <3 så underbara!
Måste verkligen åka hit oftare. Fan så underbart.. Vi var iaf på stan hela dagen, strosa runt och bara njöt!
love

we are back in the city!

ja, då är vi alltså i södertälje nu :D wuhuu! Nico sover, tog ett tag innan han somna haha, han ville vara nära o gosa med sin mamma <3 plutten min.
Jag, morsan och syrran har precis kollat på skräckis och käkat kebaaaab, höhö. O nu har nattis gått hem och morsan gör sig iordning för natten, blir väl samma för mig oxå strax. trött men ändå känner ja att jag inte kommer kunna somna ;P men men, vi får se hur de går :) kallt som faaan här inne! haha hon borde skaffa ett sånt där värme element, fyfan.. man vill bara krypa ihop och skaka typ xD
men men, imorrn är det en ny dag och då ska vi åka ner till stan och träffa tjejerna :D wuhuu!

södertälje

Just nu sitter vi och väntar på sofie! Vi ska åka till biginn och kika lite :) Så har jag pratat med mamma! Hon kommer o hämtar mig :D Fan alltså, hon är nog den bästa morsan som finns <3 käääärleeek!
Ja, så alltså mina kära södertäljeboare, Vi kommer idag :D Jag och Nico!

Edward Furlong

ja, självklart var han på mässan.. och inte jag. får hoppas han är där nästa år igen då.. Nattis tog lite smygfoton på honom iaf åt mig.. även fast man inte fick ^^

<3

amen lägg av!



trodde dem fixat så man slapp byta tåg!!! åååh, orkar inte.. sug

läste lite om naturens påverkan mot tåget.. och det låter fan så mkt säkrare att åka den där jävla bilen för att ta sig nånstans. Att åka tåg när det är mkt snö, blåst och kyla kan göra att tåget inte vill fungera, jävla kul om man kommit på tåget (som kan vara sjukt försenat) och sen bli stående mitt i ingenstans. ja, jävla kul! Ser verkligen fram emot det här -_-

SNÖSTORM HELVETE!

Jag gillar snö, men nu får de fan räcka! Det är snöstorm och halt på vägarna, så pappa vågade inte köra.. jaha, så nu var den lyckan förstörd -_-
visst går det att åka egentligen, om man kör försiktigt.. men ja, vi ville inte riskera att hamna i diket iaf.. så nu sitter vi här, hemma, fortfarande.. Men om det har lugnat ner sig tills imorrn så tar jag fan tåget. Kommer ha packning över hela mig men det skiter jag i nu! Jag SKA till södertälje, så är det bara! Vagn+bebis, resesäng, min väska, nicos lilla väska, min handväska och bilbarnstol, det ska jag bära på tåget. Tur att jag tränat och är hulken nu lixom!
Och säkert, bara för att! Så kommer säkert många tåg vara inställda.. skulle inte förvåna mig ett dugg!
ska kolla de nu..

snösnösnö

pratade med pappa idag, vi pratade om morgondagens färd till södertälje.. om vädret tillåter så åker vi. men om det är snöstorm och liknande skiter vi i de, han berättade att det skett en massa olyckor idag. Så vi vill inte riskera att hamna i diket lr något sånt. Så nu ber jag vädret att hålla i sig! Så jag får komma dit..
förövrigt har jag försökt packa idag, gick lite segt. känns som jag skulle ha massa kläder att packa ner, men sen när jag kollar i garderoben hittar jag inget! ja det är väl typiskt! får väl helt enkelt köpa nytt om det jag hitta inte duger.
sen så vet jag fortfarande inte om jag åker till älvsjö imorgon. det återstår o se.
Så har jag kirrat planer på måndag :D ska träffa min älskade niklas! Som jag inte träffat på fan flera år! sjukt, jag vet. men nu är det dags! vi ska göra stan osäker med mat och lite affärkik, nico följer sjävklart med! :) yesyesyes!
någe mer har jag väl inte att berätta, ska försöka kolla igenom hela lägenheten om det är något jag glömt packat ner.. vilket jag vet att det är! tandborstar tex..

iskallt ute!

jajuste, idag när vi for till stan en snabbis så möttes vi av en iskall kyla ute! Herreshit va kallt de var!!!! Har inte varit så jätte kallt innan och har lixom bara varit skönt att vara ute.. men nu! shit, kändes som hela kroppen blev is direkt när man klev utanför dörren. då blev man nästan som påmind om hur vintern känns egentligen, och det är långt över hur kallt det var förra året, alltså inte lika mkt minusgrader. och det som kommer bli kallare i år.. herregud. Tur man inte har jobb och att nico inte börjat på dagis än..


mässa lr inte, det är frågan

hmm, nu på söndag är det SciFi mässa i älvsjö.. förra året blev jag dö ledsen för jag inte fick följa med pga att jag var höggravid. Jag ville dit för att Edward Furlong skulle gästa, visserligen kom han aldrig, så jag hade väl lite tur iaf ;P Men nu iaf, är han i sverige.. så jag antar att han kommer vara där då. Och pappa, bror, syster och daniel ska dit.. vilket gör att jag och nico inte får plats i bilen från södertälje till älvsjö. vi KAN ta pendeln dit, men så känns de lite emot ändå.. Att ta med nico dit, bland MASSOR av folk, trängas runt med barnvagn, och sen ha med sig en massa mat och grejs som han behöver under en hel dag. Det känns lite hårt alltså.. men vill dit! Och se den där människan! Jag vet inte ens hur nico kommer reagera med en sån folkmassa. Sen så kan jag ju faktiskt bara åka hem till mamma igen med pendeln om det skulle va att han inte trivdes, men.. ja jag vet inte.
ska jag, lr ska jag inte? hmm.. lär va mkt folk på pendeln oxå.


härliga morgon

Godmorgon! Jag och Nico har precis slängt i oss gröt till frukost :) så nu är vi redo för dagen! Dock har jag fortfarande mjukiskläder på mig, likaså han.. så riktigt redo är vi nog inte xD
Men det kommer iaf bjudas på middag hemma hos Marcus mamma idag, ser jag fram emot ^^ sen vet ja inte.. blir nog storhandla mat! höhö
Och ja justja, tror jag glömt skriva här att det är nu bestämt att vi åker till södertälje på söndag :) tidigt tidigt! Lr ja, pappa sa att om det är oväder ute så skiter vi i de, vill inte ligga i diket, så nu gäller det på vädret alltså! Men förhoppningsvis kommer vi iväg :) känner de på mig. Och det kommer bli awesome! :D Lina kommer in till stan på tisdag och stannar till onsdag, så blir de fika med alla tjejerna! Sen vet ja inte riktigt, det är iaf det som är bestämt nu :) Ska försöka hinna träffa så många som möjligt! Lixom en del av mina vänner har inte ens fått träffat Nico än! Lr endel? Det är bara tjejerna typ som träffat mannen, när han va 3 månader! Ja ni ser, måste ju visa upp min lilla kung för hela södertälje :D fan så kul det kommer bli!

det är en liten herre som nyss har badat

cool kille va? ;D

cool ja :)


önskelista

H&M, 199:-

Fan vad duktiga vi är!

Har varit ut på en till promenad nu, en timme igen ;D och nu fick jag sällskap från Jancan oxå! så det blev lite roligare, ha nån att prata med lixom ^^ fan va duktiga vi är. ska börja gå ut varje kväll nu framöver.. Och efter julafton ska vi börja med en diet, som ska vara skit bra! inte någon sån där pulver diet haha nu får man faktiskt äta ;) men det återkommer vi med när det är dags!
härligt att ha en plan! Och att se resultat är ännu roligare, fan vad jag är duktig!

prommis i oväder

idag har vi vart hemma hos Nicos kusse, så dem har fått leka lite :) blev där några timmar, sen hem och ge nico mat och sen slockna han.. så har jag väntat på elin hela dan haha för att gå till gymmet, men sen tog segheten över och jag orkade inte gå dit längre. Så jag tog på mig jackan och drog ut på en rask långpromenad ist! :) fyfan vilket jävla väder! blåser fan storm, usch.
Men kanske blir en till prommis senare (; aj så duktig jag är!

träning och storm

tog sellis med jannica ner till stan, hon och isac skulle till bussen och jag skulle till gymmet :) Och jag körde stenhårt! Så jävla duktig kände jag mig! :D var där själv oxå.. så tiden gick galet segt efter första halvtimmen, men jag kämpade vidare. Mest mage, trodde fan jag skulle spy ett tag. Men härligt var det, och efteråt kopplade jag av i solariumet och nästan somnade, sjukt skönt! :) duktig tjej!
ute var det storm, så jag kämpade för att komma hem (med motvind -_-) kallt var det oxå, kände jag i ansiktet och händerna.. men kroppen under tjocka jackan svettades haha herregud.. tillslut va jag hemma, gav nico mat och rann in i duschen. Sen har jag bara suttit, gått till affären, suttit, och ja.. badat och lagt lillen (som inte somnat riktigt än) och nu sitter jag igen. Min kropp orkar inte hålla mig uppe längre xD
Ja de va väl min dag, Tjaaaaaaaarå!

träna träna träna

Idag ska jag pumpa muskler som fan! ;D

Södertälje på söndag?

Ja, så blir kanske! Ska nog haka på pappsen till södertälje.. han och nattis ska på mässa i älvsjö så hänger troligen med.. Och vet ni? kanske blir kvar där till fredagen.. alltså kommer jag och nico vara där i 5 dagar :) Men har inte pratat med mor min än, så vi märker hur de blir.. Vi ska åka till småland med henne och nattis på fredag, och mamma ville att vi skulle komma till södertälje dagen innan vi åker så det inte blir omväg för dem.. det är jätte konstig väg härifrån till småland, det tar 4 timmar, medans vägen mellan södertälje och småland bara tar 3! konstigt då södertälje ligger högre upp i sverige. jaja, men iaf! Så då hade jag tänkt att när vi endå åker dit på söndag, så kan vi stanna där och slipper då ta tåget dit på torsdag ist :) så passar man på att träffa alla kompisar under dem dagarna :D
Men som sagt så har jag inte pratat med mor min än om det är okej att vi stannar några dagar (hon har precis flyttat till en mindre lägenhet så det lär väl va rätt fullt överallt xD ) haha.

we will see, pz

Jannica & Isac kväll!

hej hallå tjeena tjatjatja!
kom hem för inte så länge sen, varit ut med Jannica och ungarna och kollar runt lite på biggin :) hoho nico fick en sån där fusk krage, lr va de heter, sån man drar över huvet och är som en krage, och går ner över bröst och rygg.. ja ni fattar! en sån iaf, fick han av jannica (: snäll tjej! Tiden drog iaf iväg, och jag skulle egentligen gå på boxningsträning vid halv 8, men hade inte koll på klockan så såklart man missade den! Men kommer fler tillfällen iaf, och då jävlar ;) hoho

iaf, nico blev typ övertrött ett tag och verkligen GALLSKREK! herregud, han ville inte sitta, han ville inte ligga, han skulle hänga ut från vagnen och stå upp.. ja herregud. vilken unge xD och vi var ute då så man kunde inte direkt lyfta upp honom då han inte hade overall och det var skitkallt ute.. sen blev han plötsligt tyst och tillslut somnade han när vi va inne på willys! Och sov tills vi kom hem. Då vakna han, gallskrek, och så fick han extra mkt välling och somna direkt. min pluttis <3
blir stenhård träning resten av veckan!

tiden på BB

pratar just nu om tiden när vi va på BB med Marcus :) när Nico precis kommit.. det är ofta man pratar om själva förlossningen, men inte om tiden direkt efter!
Efter Nico kommit ut och han fick sin plats på mig mage, så var det dags för livmodern att komma oxå! Med en lätt krystning så var den ute! kändes som en blöt varm påse föll ur mig haha så vidrigt! Sen skulle all blod ut, inte så mysigt, dem tröck hårt på magen för att få ur allt, iaf allt som gick. Inte spec skönt direkt, gjorde lite ont. Men iaf, efter de blev jag ren och fick jag en mega stor vuxenblöja på mig xD haha herregud, och över den skulle ett par gigantiska trosor på oxå! Jävla snyggt ;) (har sparat en blöja och en trosa hih.. Rena alltså höhö) och när jag låg där fick jag bli ren och "färdig" och sen fick vi in mackor, kaffe och saft! smaka gudomligt! Man skulle vara där inne i två timmar! och nångång under den tiden skulle man visa att man kunde kissa normalt (egentligen skita oxå men det behövde inte jag tydligen) så fick jag gå runt lite, tror jag? haha suddiga minnen från den timmen xD iaf, när jag reste på mig från sängen/stolen? så ÖSTE det blod haha herregud det bara rann! Så då fick jag bli ren igen och gå på toa och gå runt. vi satt iaf inne i salen, jag, Nico, Marcus och Jannica (marcus syrra för er som inte vet^^) ett tag till innan vi skulle iväg upp till BB, men innan de fick vi sätta fast en liten nål på en stor tavla, det var som en almanacka typ, så man skulle alltså sätta fast nålen på den dag vårt mirakel kommit, en blå nål för pojke, och en rosa nål för flicka.. Kan säga att jag var den första som födde den dagen :) hihi och det hade varit en hel del töser som kommit dagarna innan. Sen fick vi iaf åka upp, jag fick sitta i rullstol med lilla nico i famnen <3


väl uppe fick vi ett rum, två stora sängar och en liten plast(ballja) som va bäddad mjuk för lilla nico. Så nu kunde vi verkligen börja studera det lilla miraklet vi precis fått! Och smsen och samtal rullade iväg till alla nära och kära!
Nico sov hela dagen, det var då meningen vi oxå skulle sova men icke! vi va vakna och skulle kolla på bebisen som helt plötsligt låg utanför min kropp :)  Jag hade svårt att fatta vad som egentligen hänt! förlossningen gick sjukt fort så jag var lite efter xD haha. Det mesta vi gjorde nu va att kolla på honom, och bara va! Det var så skönt, egentligen hade vi tänkt åka hem dagen efter, varför vet jag inte direkt. men vi var där i två dar! så länge man fick alltså, och vi ville knappt därifrån när det väl va dags haha
Tiden gick och vi va vakna hela dagen, och hela natten därpå! vi va alltså vakna i nästan två dygn :P helt sjukt. men tröttheten fanns inte.. det enda man ville va att kolla på det lilla pyret! gosa och pussa.
nää nu börjar inlägget bli föööör långt! jobbigt att läsa för er kanske :) men de dagarna vi var där var det läkarbesök, första badet, massa prat, MASSA ammning för att få igång mjölken (ajaj) plus massa till :) underbart!

varför jag skriver det här just nu, är för att jag har så många vänner nu som ska få sina egna små miraklen snart :) och även vänner som precis fått! vilket får mig att tänka tillbaka sååå mkt, plus att det snart är ett år sen allt detta hände. Och en förlossningshistoria har jag redan skrivit hehe

men tack för mig! Nu ska jag sova, men först ska jag kika på min bebis som sover <3


städat och matat ankor

Jag är totalt jävla slut! herregud vad min kropp gör ont!! Har stått upp i princip hela dagen.. och krypit omkring på golvet höhö. har donat lite överallt, städat och vikt tvätt. Jag har tillomed dragit ut alla lakan och örngott från garderoben och vikt det snyggt, så nu är det ordning där inne ;) så har jag och nico vart iväg och matat ankorna :D haha, dem va helt jävla galna! seriöst! Trodde fan dem skulle hoppa in i vagnen lr flyga upp i famnen på mig! Dem klev över fötterna på mig, kröp under vagnen och flög över mig.. blev lite skrajj faktiskt, så vi skyndade oss och gick därifrån xD Så har vi handlat massa gottis till lilla isac som legat sjuk hemma stackarn <3 han har fått massa prickar över hela kroppen så får se om det ät vattkoppor, såfall ska vi nog besöka dem så nico oxå får de. Lindrigare ju mindre dem är. så lika bra att han får skiten nu så slipper han det senare :)
iaf, sen hem och städa städa städa.. busat med min lilla kille. och nu är jag helt jävla slutkörd! fyfan i helvete..


färga håret?

fasen va sugen jag blev på att göra ljusbruna slingor i håret!


Blod och tårar

Här på morgonkvisten när nico tar sin vardagliga runda runt bordet så snubblar han, och munnen for rakt in i kanten! Han börja stört tjura och jag flög upp från soffan! trösta, pussa och krama. Sen kom blodet. Hela händerna, halva ansiktet täckt av blod! PANIK! Tänkte att nu rök en tand eller så är det jack i läppen!!
Men såg som tur va inget jack i läppen, och ingen tand verkar fattas, så det var väl bara nån liten skråma som blev.. inte så lätt att kika in i den där lilla truten <3
men min kille är en tuffing så gråten blev till skratt ganska fort :P När han fick se sig själv i spegeln så log han direkt ^^ även fast det var blod lite här o där.

såhär såg han ut när jag fått bort lite av blodet och blivit lite lugn ;P visserligen har jag en kass kamera så det ser mindre ut än det var i verkligheten


Nico Mikael Colin Lassila

Sitter här och kollar på bilder på min finaste skatt, från den första dagen tills nu. Kan knappt förstå egentligen, att han verkligen är min, MIN son. Att man kan vara så fin, så underbar, så overkligt vacker, så himla go plus en massa till. Att jag är hans mamma, den fina lilla pojkens mamma.
Ni vet när man mår riktigt dåligt, och hur mkt man kan gå igenom, allt sånt där dumt, jobbigt och trisst som gör att man helst vill lämna jorden för ett tag... försvinner direkt när jag ser på honom, på min son. Ett litet leende från honom gör min dag till guld!
Allt är så mkt mer värt nu sen han föddes.. allt har fått sin mening.
Min mening med livet är att gå hand i hand med min son, genom allt! genom eld, genom vatten, genom sten! Att ha honom vid mig gör mig starkast i världen!! Det finns ingen/inget som kan få mig att gå under jorden så länge han finns, så länge han andas samma luft som mig.
Vad skulle jag gjort utan honom? vem skulle jag vara? jag skulle inte gjort ett skit, jag skulle inte vara någon.. Men nu lever jag för honom, jag är hans mamma, för resten av våra liv.. lr egentligen, för resten av allt!!
Det är som att leva i en dröm och aldrig vakna upp.. Han var min dröm förut, och det blev värkligt den 21 december 2009, när klockan slog 06:11. Och vi har levt i en dröm tillsammans sen dess! En dröm som var på riktigt.
Nu när jag sitter här och kollar på bilder på honom, så fylls mina ögon med tårar och jag kan bara inte sluta le :) Jag är så lycklig att jag har honom, min finaste skatt, mitt mirakel, min kung!

bara två timmar gammal <3

 




finbesök!

har haft elin här nu på kvällen :) vi har käkat pizza och snackat skit! Så hjälpte jag henne att plugga teori oxå ;)

my lovergirl!

hon är fin hon, min elin :P mår alltid så extra bra av henne!

önskelista

jag vill verkligen!! OndPiece


Önskelista regnskydd till vagnen

sitter och kollar runt lite på olika regnskydd :) vill ha ett nytt.. den jag har nu är ett sånt där vanligt, hur man ska säga.. vanligt grått plasttyg med ett hål så bebben kan kika ut.
men när det regnar så vet man ju att det är förjävligt att få regn i ansiktet, så vill ha ett som täcker allt! som är i genomskinligt plast :P
har hittat massor men svårt att veta om dem passar vår vagn..

denna hitta jag! på köpa barnvagns hemsida.. lite dyr dock! men typ sånt är jag ute efter! tycker dem verkar skitbra! I WANT!


städoman

fick någe ryck och ville städa undan i sovrummet "den mörka grottan" haha drog upp persiennerna, bytte gardiner, bäddade sängen, bytta lakan i nicos säng, damma, gick igenom nicos byrå och stoppa undan alla kläder han vuxit ur och haha det var en hel del! sen dammsög jag, så nu är det fint där inne.. lr fint o fint, när det är trångt och mkt möbler kan det aldrig bli fint (tycker jag) men det är rent iaf :P huvudsaken! efter de drog ja dammsugaren lite fort i resten av lägenheten.. plocka undan lite här o där. skönt att få sånt gjort.. nu är det bara disken kvar och soperna som ska ut. tvättmaskinen är igång oxå, för andra gången idag.
fan vad duktig jag är!
efter städandet fick nico mat och nu sover han :) min snutte <3
och jag äter pizza! pz

Dear John

har vi precis kollat på! och jag kan säga såhär.. trodde den skulle va bättre faktiskt, har haft sånna förhoppningar för den här filmen men sen så blev det bara "jaha?". Folk grinar till den här filmen, och jag som stortjurar till filmer, lr ja egentligen till allt! fällde inte ens en liten tår. men den va bra, det var den.. men som sagt så trodde jag att den skulle va sååå mkt bättre.. och slutat lixom? vafan?! han riskerar livet för landet och hon träffar en ny snubbe som är döende.. för att hon inte hade något val? ja jag vet inte.. hon verka va en bitch o han en gammal tuffing som blivit gentleman. och slutar med att han säljer sin pappas mynt och dem träffas och kramas.
ja, slut.
trodde det mer skulle va att han sålde mynten, hjälpte tjejen med hennes dröm och gav pengar till cancerfonden.. typ?
äsch.. den var bra iaf! till filmen åt vi iaf hembakad pizza :D köttfärs! och vitlökssås till! svingott ska ni veta, dock smakar vi vitlök i hela käften nu :P


tappat mobilen

igår när ja skulle lägga mig letade jag efter mobilen, men hittade den inte. letade överallt och ringde till den, kom signaler men hörde inget här hemma, varken signal eller viberation!
hade den senast på gymmet så jag antar att jag glömde den där.. typ på bänken.
så förhoppningsvis ligger den där alltså, att någon snäll jävel gett den till personalen. ja vi får väl hoppas.. annars är jag mobillös ett tag framöver :/ jävla skit! Vafan ska det här hända mig för?? har aldrig haft otur med mobilen men ju jävlar blir jag av med två st under 6 månader. jaja, kan väl inte göra mer nu än att hoppas den finns där.

ne nu ska jag ge frukost åt min lillkille <3



uppdate: den låg kvar på gymmet ^^ så nu har jag den igen hoho

nico går på diet

nico somnde lite senare idag än vanligt, varför vet ja inte men det gjorde inget ändå! :) och äta.. ?? vad är de ? vem fan behöver äta när man ist kan kasta runt med maten och sen låta det ramla ner på golvet eller helt enkelt göra något annat? ja jag vet inte.. han är helt enkelt inte intresserad av mat längre, smaka, det kan han göra, men svälja är inte poppis därimot.. jaja, men ist har han halsat massa vatten (som alltid) och jag har försökt få i honom lite mat titt som tätt hela tiden med något litet så han får i sig något iaf :) barnmorskan lär ju tro att jag försöker svällta honom haha herregud. tur att han diggar välling fortfarande iaf!
nää men antar att det är väl nån slags period han gått in i.. för han är ju inte dålig lr sjuk på nått sätt som skulle göra att han inte vill ha mat.. det går nog över!

för övrigt så drog jag iväg till gymmet med elin! körde så hårt jag kunde men man kände verkligen att jag inte är helt återställd än från sjukan, orkade inte allt för mkt men gjorde det bästa jag kunde iaf! (y) vilket är bättre än att dega i soffan och trycka i sig mina fantastiskt goda bullar!
Elin följde iaf med hem efteråt, och jag hjälpte henne plugga med körkortet! en stjärna till elin, hon är duktig på vägmärken B-)
sen så lagade jag den där middagen till nico som han bestämt skulle lägga på golvet..
ja de va väl de... sen gjorde jag mat åt mig och mannen, som sluta i att jag la ner lite för mkt olika kryddor i såsen med köttet så det smaka peppar av olika slag, inte gott! så mådde illa ett tag efter de. men nico åt och gillade faktiskt de (självklart! det kom ju från en stor vuxentallrik, daah?) anyway!
iaf, snart helg! fan så dagarna går fort! vad ska man då göra?


trotsig unge?

börjar tro att nico har börjat bli trotsig nu xD förut när vi sa "ajaj" så släppte han det han höll på med och lixom lät bli.. nu när han pillar på nått han inte får och vi säger åt honom så ska han börja slåss ist, och han lixom touchar det han inte får röra.. fattar ni? ;P om han tex börjar slå och dra på datorn, så säger vi ajaj, då kollar han på oss, och slår på datorn en gång till samtidigt som han kollar på oss, vi säger åt honom en gång till och han gör samma sak igen.. detta gäller alltså inte bara datorn, utan allt han inte får röra.. såsom ps3, eluttag, och lixom ALLT.
är det de här som är början till att bli en trotsig unge? haha herregud :P förövrigt är han världens gosigaste bebis!

 

idag mår man bättre, så ska nog ta en tripp ner till gymmet och svettas lite :) kan väl inte va så farligt att träna med en snorig nos? äsch, den risken får jag ta isåfall.. för nu har jag vilat alldeles för länge.


tider går alldeles föööör fort

haha nico försöker bevisa att han inte är någon bebis längre. han tänker minsann inte äta nå bebismat på burk längre, neeedå han ska käka från de vuxnas stora tallrikar med stora bitar, inget mosat! så har han hållt på några dar nu. och idag skulle han inte sova middag heller, hållt sig vaken hela dagen lång :) (dock tokdecka han redan strax efter 6) och leka med bebisleksakerna vill han inte heller längre, det är mobiler, stereo och dattan som gäller här!
ja det är väl bara dags för mig att inse att han inte är någon bebis längre :') han blir snart ett år, och jag tycker det har gått alldeles för fort! han kläcktes ju nyss? han skrek sig hes för sin kolik för en liten stund sen? herregud.

dags att införskaffa sig en till bebis kanske? ;) (skämt osido)


luften fick frost

Godmorgon alla solstrålar!
fick sova till halv 9 idag :) och det behövdes verkligen! Så nu är jag pigg och glad ^^ marcus är iväg på möte angående att börja plugga, duktig min kille hihi och jag dricker kaffe med mtv i bakgrunden och nico jagar en ballong hehe
oh har ni kollat ut? allt är vitt glas! frost, så jävla fint men det är typ dimma oxå? haha ser ut som luften fått frost på sig :P coolt.
men men hur ser denna dag ut? hade förhoppningar om att äntligen få träna igen efter att ha varit sjuk, igår trodde jag det släppt.. men idag har jag ont i halsen igen och näsan rinner konstant. (igår var det bara andningen som bråka, och nosen lite) fan fuck ååh. behöver träna, måste träna, jävla skit..

juste, jag ska tatuera mig igen :D wuhuuu när och hur den exakt blir vet jag inte än.. med vad det blir är säkert! men visar lr säger inget, vissa har en tendens att "härma" ;)
me and lelle <3

stort jävla suck!

ja som ni kanske märker så går det inte riktigt som jag vill det här med designen.. och jag har börjat tappa tålamodet.. headern är det största problemet just nu. jag gör "som man ska" men ändå vill det inte funka som jag vill. slutar nästan med att jag gör om den till som den var förut.. suck! Lr så får jag helt enkelt ge upp helt o be någon annan fixa en snygg åt mig -_-

phototime!

 


ja nu ska ni inte kolla på mig.. ser ut som ett psyko! men min godingkille är riktigt snygg <3

mitt älskade stockholm

fyfan vad jag saknar.. stockholm. att man kunde dra dit när som helst, hur som helst och bara va. när man bodde i södertälje åkte vi ofta in till stan, och bara satt! så skönt! att bara sitta o kolla på alla hundra människor som gick förbi.. saknar folket, stressen och allt det där som hör till en storstad!
nu känns de nästan som att man glömt hur det var, för när vi åker till södertälje så blir man nästan rädd, haha xP med så mkt människor, man har blivit ovan med de. usch, känns hemskt att säga så.
stockholm i mitt hjärta!

 


lussebullar

jag är nog världsbäst på att forma bullar :'D och riktigt jävla goda blev dem oxå! saftiga och härliga

och en söt kille satt och kollade på när mamma gjorde dem fantastiska bullarna <3

önskelista


byggarbete!

ser ni att min blogg håller på att förändras ?? ja, klart ni ser.. den är under renovering och kommer så fort som möjligt bli klar..
ni får helt enkelt försöka hålla er lugna ;) KYSS!

Fars dag :)

idag är det alltså farsdag, så jag och nico fort iväg till arboga och firade min pappa :) blev mat och bus! kollade även massa gamla kort sen man va liten, bland annat när vi åkte till finland och hälsa på släkt och åkte till mumindalen ;D wuhuu! måste dit igen sen när nico blir störra :D fan så kul!
iaf, sen hem till hans frus (yvonne) föräldrar där det blev fika och nästan alla från yvonnes sida kom, kul att se dem igen faktiskt hehe det var ju ett tag sen om man säger så :P men blev inte länge där, nico sov nästan hela tiden så blev tvungen att tillomed väcka honom så han inte skulle sova flera timmar och bli vaken hela kvällen.. så han fick charma dem en snabbis innan pappa körde hem oss igen :)
hemma var det tomt! Marcus var hemma hos sin far så jag och nico passade på att städa undan lite här hemma innan han skulle komma hem igen.. och det är ju faktiskt marcus första farsdag som tillägnas åt honom oxå ^^ men vi har inte firat så spec, har fikat och gosat :P
haha nico somnade nyss, 1 ½ timme senare än vad han brukar.. och ingen välling ville han ha. ja ibland förstår ja mig inte på det där lilla pyret xD men det är väl oxå så som pappa sa idag, att man måste följa rutinerna som dem små har, annars kan det bli kaos och förvirring för dem.. nico brukar i vanligt fall somna vid 12 tiden på dagen och sova ett tag, men idag somnade han vid 3, och jag väckte honom vid 4 (just för att han itne skulle va vaken hela kvällen) och ja, han somnade ju nu.. mkt senare än va han brukar, och inte ville han ha välling fast han åt senast för två timmar sen.. det kommer göra att han vaknar om några timmar igen bara o vill ha mat. Får väl hoppas ja inte somnat än då höhö ;D

vi framför muminhuset, jag till vänster.. ser typ AS FET ut. fast.. det var jag nog oxå höhö


Oh happy day!

lr inte! mår inte alls bra höhö.. har gett all min energi till min lilla knodd så han ska ha de gött och va nöjd ;P slutade med att vi tillomed bakade bullar (Jaaa igen! haha) Men nu när han somnat och jag lutar mig tillbaka så känner jag hur jag verkligen mår. fyfaaan, allt som jag kunnat skjuta undan under dagen kommer nu med en stor smäll! Det kanske är så att jag hela tiden måste va på språng för att inte känna nått? haha herregud.
Jaja, ska väl ta några alvedon och hoppas på att skiten försvinner fortast möjligt, för såhär kan vi inte ha de ;P
har bara lyckats få i mig en än så länge.. smakar inte så mkt dvs onödigt att stoppa i sig massa nu när man inte har några smaklökar ändå ;) nom nom!

sjukstuga

jag är totalt förstörd! Mår inga bra alls alltså.. och det suger verkligen :( natten var inge vidare, först kunde jag inte somna då så fort ja la ner huvet så täppte nosen till och jag kunde inte andas, och för jag hade ont i halsen så känns de inge vidare att andas med munnen heller :/ men efter någon timme/timmar så lyckades jag somna iaf. Och ni vet när man är sjuk och nyvaken?? man känner sig helt jävla rubbad och totalskivad.. ja så kände jag! Men det var bara att kliva upp med min gosepojke som ville upp vid 7 tiden.
kaffet hjälpte lite mot halsen, för det var varmt.. men att äta något kommer inte på tanken! Att bara få ont av att andas gör det inte så lockande att trycka i sig någon mat direkt. Så idag får jag väl svällta helt enkelt!
Hoppas jag blir bra tills imorrn, iaf bättre! För då ska vi åka hem till min far :) "Farsans dag ni vet".. och käka mat! kul. har inte varit där på ett bra tag nu så.. saknar pappas foood ganska mkt ;P

hoppas killarna klarar sig från förkylningen..

mjukisdress by HM




149 :-
love it, måste ha

vafan

hyihyi, tror ja börjar bli sjuk :( det var en jobbig natt.. vaknade av att jag hade en klump i halsen som inte ville försvinna, fast jag drack vatten.. och idag känns det som att det ligger massa smulor där inne som kittlas och skrapar mot sidorna. usch, villl inte! Hostar gör jag oxå.. men jag är inte nå seg iaf :) tur de! känner fan för att städa tillomed! duktig tjej.

Haha vi kollade precis ut och får se det här ljuset?? vafan? stan ligger ditåt men kan det verkligen vara att det är stan som lyser upp så mkt?? aldrig sett :P haha det lyser verkligen as mkt

 

fast.. det kanske är den där isplanen som lyser? höhö med deras gigantiska starka lampor smartass


föresten..

Äntligen freeeedag :D :D :D

spartacus <3 ^^ kl 22.00


slask

fyfan för slask och blask :( mina små fötter blev alldeles blöta när vi var ut idag.. skulle behöva köpa ett par riktiga vinterskor. hade inte någon lust egentligen att gå ut något men kände att nico behövde lite frisk luft så man tog sig själv i kragen och vandrade ner till arbetsförmedlingen med marcus och jessica. sen hem igen.. usch så tråkigt.
nu är vi hemma och precis käkat lite, blir lugnt resten av dagen här hemma i det torra :P höhö
ja de va väl min dag då.. plus lite städning har man gjort. som varje dag haha

blåbärspure & chokladbollar!

idag efter att jag och min bebis hade städat lite här hemma så fick vi tråkigt, så vi åt blåbärspure och gjorde chokladbollar!

jävla goda blev dem :D


bilder från idag :)














snö snö snö snögubbe och snöhäst :D

såfort vi vaknat och käkat frukost så drog vi ut i snön för bus :D jannica och isac kom oxå.. vi gjorde en snögubbe som tillomed fick ögon, näsa och mun :D morot och russin dvs haha skit snygg vart den! sen gjorde jag en häst! som gick litet huve och stor stjärt xD riktigt snygg den oxå måste jag säga!
nico gillade snön, lr.. jag tror de. han satt mest o pillade och kollade runt ;P sen vart de inge kul längre, så då gick vi in igen. Men det är sjuukt mkt snö ute nu. upp till knäna vafan haha hoppas dem har plogat bra nu så man kommer ut med vagnen sen, ska nämligen hem till sofie och sitta "barnvakt" när hon åker till läkaren sen. så det skulle sitta fint om man kunde komma fram då :P och så hoppas vi att vägen till västerås går bra, hört massa förseningar från igår. lastbilar som legat i diket och kö i 3 timmar. galet!
Senare tänkte jag om jag skulle ge mig på att baka lussebullar :P får se om tiden räcker till, det tar ju sin tid de med och med tanke på tiden det gick för folk att komma från västerås igår så vet jag inte hur detta kommer bli ;P lr är det för tidigt för sånt bullbak? det hör ju till julen och det är ett tag kvar. ja jag vet inte, men sjukt sugen iaf hehe men vi får se! :)
nu snöar det igen!
hörde att det skulle regna på fredag? bööh

bröd och massa snö

jag och min lilla kille ville baka bröd!


Så då gjorde vi de! :D

 

och dem blev jääävligt goda! men ni får inte se någon bild på dem.. för det orkar jag inte ta ^^
och snö har vi fått.. MASSOR :D :D :D


haha seriöst, det har snöat nu nästan hela dan! och det ska fortsätta enda till imorrn ;P hihi så jävla kul! och mysigt om inte annat! Så imorrn ska vi ut o leka :D får se vad nico säger om de haha. han har fått känna på snö från balkongen, och han skratta bara ^^ fast först försökte han äta upp bollen jag gjort.
och ja juste, när vi åkte till barnmorskan fick vi åka sjuuukt långsamt! vägen var is verkligen! när vi åkte hem så sladda en bil upp på trotoarkanten ;P haha man får inte ha för bråttom här inte. men vi klarade oss iaf :) marcus var orolig haha min goding!

jasåvaremedde

som sagt i förra inlägget så snöar det här för fullt! fan snöstorm xD haha
och om någon timme ska jag ut i det här, och följa med becca till barnmorskan. :) så har sofie nyss varit här på besök, vi gjorde inte så mkt.. hon käkade upp våran kyl och kollade pensionärsjävlar haha xD
vi åkte även iväg till affären och handlade lite, så nu har man fyllt på kylskåpet med massa cola <3 love it!
Ne nu ska jag busa med min bästa :) pz

för det snöar här i köping idag


ja vad nu då

har haft en elindag idag igen ;) gymmet sen hem hit för käk! det var ju meningen att vi bara skulle hämta nico och sen dra iväg till badet men så blidde de icke! vi blev mätta, trötta och lusten att gå ut i det iskalla vädret var inte så hög. Så vi stannade här hemma ist och busade :) sen la sig killarna och vi hade lite girltalk höhö nää men vi satt i soffan och glodde på dattan, typ.
men nu har hon gått iväg för att jobba! Så nu är jag själv och har käkat godis så nu är jag lite hyper igen! får se om man kan hitta på nått lr om de bara blir lek här hemma.
ja ni får väl veta senare iaf ;) pz

strömmavbrott

igårkväll när jag stod och lagade mat så sa det bara poff och det blev bläcksvart! haha strömmavbrott i hela huset plus gatlamporna utanför xD som tur var så va maten precis klar så vi tog fram ficklampor och tände massa ljus och åt i tystnaden.. sen hjälpte marcus mig med disken genom att stå med ficklampan ner i diskhon och sen städade vi undan alla nicos leksaker, sen sa det poff igen och allt gick igång ;P vi var i mörkret i ca 45 min. haha hörde grannarna ropa "wuhuu" haha riktigt ruttna.
Nu snart ska jag kila ut i det iskalla vädret bort mot gymmet! efter det ska vi hem hit och hämta tikko och sen beger vi oss till badhuset :D får se om det blir roligare den här gången, med inte så kallt vatten xD
nä nu fix och trix..
pz

saw 3D

är jäkligt sugen på att se den! självklart på bio blir det då.. ska nog försöka få marcus att bli intresserad av att åka o kika på den någon helg :P blir nog inte så svårt att övertala dock! gäller bara att hitta tid och barnvakt under tiden ;)

 


seg morgon

idag är jag trött! riktigt slö.. dagen problem är att jag har tappat min näspiercing nånstans. ligger säkert i sängen som den brukar hamna men har inte hittat den än. jaja.. nico är inte trött, men han har inte riktigt förstått de än tror jag. klättra dra och rivas är hans grej.
men vad bjuder dagen på då? solsken ser jag! ska väl ta o dra ut en sväng sen.. dock är det frost ute, så lekparken lär ju vara is den oxå. typiskt. Dem borde ha en inomhuslekpark här i stan. Tror jag många skulle uppskatta!

Imorrn ska nico till sitt första tandläkarbesök! haha undra hur det kommer gå :P tidigt som fan oxå. Så nu ber jag om några fler plusgrader vid 7-8 tiden imorrn bitti. tack på förhand!
nää men ska väl ta o fika lite då, mkt kaffe! så man förhoppningsvis kan bli en människa snart! Ska bara samla kraft till till att orka gå till köket och sätta på det förbannade kaffet!
och marcus är död xD haha han har bett mig skjuta honom nu några tusen gånger nu haha kraken.. rätt åt honom! ;D hahaha Stinker gör han oxå. men det får man tydligen göra ibland säger han. så ja, jag antar väl de! Blir nog att slänga in hela honom i tvättmaskinen sen när han vaknat till.

saknar sommaren


mamma, perge och badhus!

blev inget med jannica idag! Varför var för att mamma och perge kom till stan :D perge skulle fixa min vagn så nu är den klar för race igen ;) tackar för det! Men det var tydligen inte bara därför dem hade kommit xD Perge bestämde att vi skulla åka och bada! Så vi for in till arbogas badhus för att latja lite ^^ det var alltså första gången för nico i badhus, vi hoppades på det bästa och trodde han skulle älska det! tvärtom hatade han det och var livrädd, plutten. Men tror mer att det var för vattnet var kallt. Den varma poolen var bokad så vi fick inte vara där :/ för när vi satte oss i den lilla lilla bebispoolen gick det bra. Varmt och skönt :P min lilla badkruka haha
får göra om de och då hoppas på att den stora varma poolen är ledig!


 









godmorgonallaglada

hejsvejs!
vi började dagen med att fåga lite bananflugor med dammsugaren ;P fattar inte vart dem kommer ifrån lr varför? haha men det va kul iaf, nico försökte äta upp dammsugaren medans jag höll på. sammarbete!
just nu vet vi inte hur dagen kommer se ut, har lite planer med jannica nu på förmiddagen.. kanske blir det parken lr badhuset. Senare så ska jag försöka få vagnen fixad! punkan alltså.. får se hur det går (Y)
jaa men nää.. de va väl allt! ;) Pz

GRATTIS SARA !! :D

Så vill jag såklart ge ett stort GRATTIS till fina Sara som fick en dotter igår :D
Ni hittar henne HÄR!
Jag önskar er all lycka till er lilla prinsessa! ^^

Nico dansar :D

filmade lite när nico dansade lite ;P dock har jag en cp kamera så det blir inget ljud, och hade ingen ork till att lägga in musiken heller xD så här får ni se, utan ljud! Men om ni vill kan ni ju sätta på Lady Gaga - Alejandro medans ni tittar, för det var den han dansade till.. hans favvo haha <3


bus i lekparken

jag och nico hade tråkigt här hemma, så vi drog på oss ytterkläderna och gick ut till lekparken för lite bus! dock blev det inte så länge.. det var kallt och sandlådan var typ stenhård, och frost lite här o vart överallt. Men blev en tur i gungan, ett litet sandslått och en titt in i tåget! sen gick vi till affären och köpte gröt! :D wuhu
sen har vi inte gjort så mkt mer.. han sitter och mekar på sin motorcykel nu och jag degar på golvet bredvid honom (y)
kommer inte hända så mkt mer idag tror jag.. solen börjar dra sig undan. känner mig trött och hungrig.. och gissa vem som nyss lärde sig att gå runtmed bordet ;) fasen vad duktig min kille är!



stress till bvc

usch så tråkig bloggen är just nu.. knappt några bilder, booooooooring!
igår var jag iaf med sofie typ hela dagen. först hemma hos henne, åt mat och bara va lixom.. sen drog vi en lååång promenad, fick punka på ett hjul och sen drog vi hem hit en stund innan hon gick hemmåt. ja de va väl de!
idag fick jag sova ut, haha lr ja, jag vaknade vid 8! men var pigg iaf så de kändes skönt att gå upp då. Marcus var uppe med nico så då ska man passa på o sova lite extra!
plockade undan lite, dammade och bytte gardiner i vardagsrummet (igen) haha och när jag tillslut skulle sätta mig framför dattan så kom jag på att vi hade tid hos barnmorskan! klockan var 09:50.. vi skulle vara där kl 10! stress stress! på med kläder på nico, på med kläder på mig, på med overallen, ringde sofie som körde dit oss, ner till källaren för att då inse punkan på hjulet, in med den igen, ut med den gamla vagnen, och in i bilen! stress stress. kom lite försent men inget dem brydde sig om :P höhö. nico visade lite vad han kunde, och vågen visa att han gått ner lite i vikt.. inte mkt dock! Men det tror jag kan ha o göra med att han rör sig så mkt nu. Men barnmorskan tyckte iaf att jag skulle lägga ner smör i hans mat för att han ska gå upp i vikt, i en månad. så ja, blir väl att göra så då.
yaya, vad ska man göra idag då? ut o leka i lekparken kanske? :)

planering

precis lagt lillkillen så nu kan man äntligen luta sig tillbaka och verkligen bara ta de lungt :) han har varit som en apa på mig hela dagen haha, blev så trött på allt klättrande tillslut så jag tokstäda hela lägenheten.. dammsög, skurade golv, laga garderoben, diska, plocka undan kläder, vek gardiner och gud vet vad! så nu är det rent, iaf tills imorrn höhö då blir det svinstia igen ;)
har börjat planera lite inför julafton/nyår.. jaaaja, vissa kanske tycker det är för tidigt att planera (tex marcus) men det är skönt att ha en någorlunda plan iaf! Funderar på om man ska ta o följa med mor och syster ner till småland, efter nicos födelsedag (21 dec) då morsan ändå ska åka hit. så kan man ju haka på.. dessutom så hade jag redan tänkt åka ner dit till nyår så då kan ja lika bra åka ner med dem, annars lär man sätta sig på en buss med bebis och all packning ner dit.. vilket inte känns så jätte kul direkt.
Men har inte pratat med mami än om de, alltså om julafton.. så måste höra med henne först ^^
så är alltså planen då att stanna där nere över nyår.
ja, vi får väl se hur det blir :)

trötter

är så himla sjukt trött! Lilleman ville vakna vid 5 imorse, var bara att kliva upp helt enkelt. och vädret gör det inte lättare heller, Riktigt jäävla pissväder! Grått, spöregn och allmänt dystert! Vill inte gå ut, ut i kalla kylan när det är så varmt och tort här hemma.. höhö. men träning står på schemat idag! Får väl hoppas vädret blir bättre för just nu får man bara ångest när man tittar ut!
Haha har sjuk träningsvärk från igår.. körde armar stenhårt i en halvtimme, och kondition en timme, armarna värker som ja vet inte vad! Har inte kunnat köra dem på ett tag när jag haft ont i axeln så. jaja.

fan va trött jag är.. vettefan hur länge jag kommer orka gå upp såhär tidigt! visst lägger jag mig då tidigare på kvällen, men de spelar ingen roll eftersom han vaknar om nätterna. så det förstör allt ändå. att vakna upp från djupsömnen och sen komma dit igen. får man somna o sen vakna när man ska upp så är man pigg, annars är man som en zombie! nee usch fyfan nu får han sluta med detta trams att vakna för nattmat. han är ju stor kille nu!
Kan ni fatta att han fyller 1 ÅR nästa månad?? helt sjukt..

HAHAHA

Jag: Undra hur jag skulle sett ut om jag inte hade blivit gravid, hur magen skulle sett ut :P
Elin: den skulle varit fet bara för du skulle bott i södertälje och bara druckit öl

min älskade kusin är så fint ärlig <3

rubrik? Ja men kom på någon du då!

sitter här proppmätt och känner mig ganska fet.. magen är svullen, som vanligt.
idag kom våra klänningar, äntligen! dock satt den finaste av dem jätte konstig på mig! Så blev lite ledsen där ett tag.
bad elin prova den och självklart ska den sitta as fint på henne! subba </3 Men det ska vi nog fixa! behöver bara bli lite mer fit och skaffa sillisar, sen är jag ready to gooo! Jag är iaf 4 klänningar rikare och glad för de!
anyway, blev ingen träning idag. men eftersom vi tänkt att köra kondition ett bra tag nu så drog vi en långpromenad! först bort till nygård, sen in mot stan! drog en fika (dumt gjort höhö) men vet ni att jag har världens goaste lillkille? Ja, klart ni vet! Men han körde värsta rockdansen inne på cafét hahaha skaka med huvet typ hela tiden xD så fort elin sa "dansa" så körde han 100% haha så jävla skön!
Sen gick vi in till leksaksaffären och nico blev en bil och två båtar rikare (y) he looooooove cars!
Nee nu ska jag kolla in bilder från när ja hade min prins i magen <3

nästa köp!

mitt nästa köp ska fasiken bli en sån här! har velat ha den länge nu och den behövs! Nico har så mkt kläder nu så att det inte ens får plats! dock är den ganska dyr.. 1995 spänn! Men det känns lixom bättre att spara ihop pengar så man kan köpa den ist för att köpa något annat så länge som man inte ens vill ha! när man ändå kommer köpa den senare, dvs = dyrare i längden.


godmorgon fuckers!

tidig morgon igen haha va är de här för rutin nico kommit på? ;P vilja gå upp halv 6 varje morgon, herregud. fast, det är ganska skönt ändå, känner att man ut mer av dagen!
just nu glider nico runt med tomteluva och suger på en blommspruta, jag sitter här (daah) och ska snart sätta igång en maskin med tvätt och sen får dagen tala för sig själv! :)
vill hitta på något skojj idag känner ja! Vill ut o traska med nicos nya vagn ^^ Fick nämligen en från mamma och perge, JÄTTE FIN! och jag älskar den! :D :D Så jääävlans skön! den förra var lite klurig, den modellen har någon slags särdrag haha lr va man ska säga.. den svänger mot höger hela tiden. As jobbigt då man hela tiden måste trycka ner den sidan o hela tiden spänna armen. Ska tydligen va så på alla vagnar av den modellen. Men den här alltså, helt gudomlig ;D

RSS 2.0