reporter och pannkakstårta!

lilla coco sover och jag slappar i soffan :) här hemma har vi haft mkt besök idag! Men det första vi gjorde var att gå ner till stan och hämta ut nicos sista present ^^ så nu är alla klapparna åt honom klara! Gäller bara att bestämma vilka som ska bli till hans födelsedag och vilka som blir julklappar!
När vi kommit hem så städade vi hela lägenheten, så nu är det fint och rent här! Och så helt plötsligt så ringer min telefon och det är Bärgslagsbladet som vill skriva en artikel om unga mammor, så dem undrade om jag ville ställa upp åt dem :P rolig grej! Så jag tackade ja! En timme senare så plingar det på dörren och det är en reporter som ställde lite frågor och tog kort på oss :) så imorrn är vi med i tidningen! Får hoppas det inte blev någon pinsam bild och att det blir snyggt skrivet!
Bellabus kom samtidigt som reportern så det passade jätte bra! Hon lekte med coco så vi kunde prata ifred :)
Efter tidningsbruden dragit så kom pappa förbi en snabbis och lämnade en pepparkakstraktor dem gjort åt nico! Och han blev hur stolt som helst över den ^^ sötungen! Så när Sofie och Emil kom skulle han visa vad han fått direkt.
Sen lagades det pannkaka!

K Y S S


Brist på rubrik

godkväll kära läsare ;D nu är det inte lång tid kvar innan jag sitter på tåget ner till min älskling! längtar längtar!
har hållt på o packat lite till och från idag, men tycks aldrig känna att jag har allt jag behöver.. som vanligt! Får hoppas det inte slutar som alla andra gånger, dvs har med mig hela hemmet! Har packat lite åt lilla herrn oxå som ska hem till sin far! dock har han de flesta bilar i sängen och sover med så blir att packa det sista imorrn bitti ;P
Övrigt idag så har vi inte gjort såå mkt.. gick hem till Marcus för att ge ett tappert försök till att hitta mina sims spel.. helt utan resultat. så fick gå hem tomhänt :(
hem och laga mat och nico kollade i vanlig ordning på Cars ^^ Efter ett tag hörde jannica av sig och vi drog en lirare ute i lekparken! Som Nico har saknat Isac, ojojoj.. dem härjade på som vanligt och vi passa på att snacka lite skit :)
Väl hemma hann vi inte göra så mkt mer innan det kom några häxor och monster hem till oss och snodde med sig min bebis! och dem var ute, läänge. okej en timme, men det räckte för att göra mig orolig xD klockan blev mkt och jag gick ut för en koll men såg dem inte.. dock fick syrran tag i dem och de kom hem med min skruttis ^^ puuh!
Och godis hade han med sig! Och kladdiga händer haha. blev en tvättning och sen hopp i säng :) han slockna direkt!


snart så älskling ^^

Tisdag

god förmiddag!
vad händer i mitt liv just nu? ja, jag håller äntligen på att bli bättre.. olyckligtvis råkade jag få influensan alla får nu som håller i i flera veckor (Y) Men nu är bara huvudvärk, stel nacke och lite halsont kvar! så det är ju bra.
På torsdag åker jag iväg till Linköping hem till min loverboy. Kommer bli awesome och Nico ska spendera lite tid hemma hos sin far. behövligt.
Får hoppas jag får tid att hinna bli helt frisk då :)
Senare idag efter jag hämtat Nico från dagis ska vi vandra hem till hans far för att diskutera helgen och hur det ska bli i framtiden, dvs med fasta helger! Får se hur det går, men förhoppningsvis bra!

Nu blir det dusch och fix innan bebis ska hämtas :)
K Y S S


RSS 2.0