babbel babbel

borde packa klart inför resan imorrn, men jag orkar inte.. får väl panikpacka som vanligt imorrn bitti innan vi åker ;) det brukar alltid sluta med att jag har både hela min och nicos garderob med mig i resväskan, som för övrigt blir jätte tung och tar onödigt mkt plats, sen använder vi bara hälften av det. jaja.. det blir as bra!
och ni vet att jag skrivit tidigare att jag tänkt sluta färga håret? ja nu är jag så jääävla less på denna utväxt! fyfan så fult det är! och när utväxten börjat ta sin fart och blivit några cm lång så blir det ljusa håret missfärgat, typ, ser så ut iaf.. så nu mår ja dåligt haha, funderar på om man ska köpa nån färg imorrn, någon inte så stark som jag brukar använda, och få bort den där jäkeln. lr iaf ljusa upp den något så det smällter in lixom, så får sofie kirra det på huvet åt mig så det inte blir på det ljusa igen. det låter bra tycker jag faktiskt!
så måste jag komma ihåg att skicka tillbaka klänningen imorrn till HM, dem ska skicka den klänning jag ville ha för dem hade tydligen den på lagret, i st M. vilket jag tror kommer bli alldeles för stort åt mig. men vi får se, kanske får man skicka tillbaka den oxå. det märker vi. dem skulle skicka med ett presentkort åt mig oxå för besväret, vilket antagligen blir någon usel rabatt grej på 50 kr om jag handlar för 500. så som det brukar va :P haha we will seeee!
dem sa dessutom att dem skulle skicka den omgående, för flera dar sen, men har ännu inte kommit? trodde ja skulle hinna få den innan vi åker men ja, verkar inte så. sega som sagt!

bloggtorka

har inte bloggat så mkt de senaste dagarna, har verkligen inte haft något att skriva om :P hehe, har inte gjort så mkt mer än det vanliga så det skulle bara bli som repeat.
Men imorrn drar vi iväg och är borta över helgen, vi åker till småland :) ska bli kul, och verkligen skönt haha för när jag är med morsan o perge så ser jag knappt nico xD dem kelar och busar med honom all the time! så då får jag lite egentid dvs :) behövligt! nyår firar vi där, är bjudna på middag hemma hos deras kompisar så får väl se hur det blir :P sofie ska med denna gång dessutom, så det blir extra kul! och nattis såklart ^^
får se om ja hinner skriva nå mer innan jag är där nere. c u!

irriterande

så jävla trött på människor som hela tiden tycker synd om sig själva, dag in och dag ut. Som skriver det fan dagligen på fb. Seriöst tror fan människorna inte kan skriva något annat än just sig själva om hur jävla sjuuuukt dåligt dem mår. jaja, vi har hört det nu! Gör något åt saken ist??!!! Vad är det för mening att skriva ut de så att alla ser? ja menar, känns det bättre då? lr vad är det man vill få ut av de?
är det inte bättre att gå till en psykolog så kanske man kan få ett svar på papper varför man mår som man mår.. ?
ja jag vet inte.. men blir fan tvungen att ta bort dessa snart.

O dem som baaara skriver om sig själva o hur jävla mkt dem älskar sin partner, jaaaa men lägg av. VIII VEEEET! ååh, tyst ist xD vi veeet att du älskar din flick/pojkvän. daah

det borde fasiken finnas lagar på vad man inte får skriva på sin status! och farmville, INTE okej.

Ja sen finns det ju dem som skriver som mig, om sitt barn, hahaha men det är fullt godkänt ämne ;)

pepparkakskrig med sig själv

Nico har stått o slängt pepparkakor på golvet, sen drog han ner hela burken.. nu sitter han där, äter lite på en o kastar iväg, tar nästa bit o smakar på den me.. mosar några hit o dit.
men vet ni? Det får han göra, för just nu orkar ja inte bry mig hahaha barn måste få vara barn :) o dem stökar ner helt enkelt. Så får det vara. Rent får det vara när han blivit större.
tar upp dem sen <3

nöjd kille

FEL klänning

Jag har väntat och längtat efter mitt hm paket som kom redan förra veckan till posten, utan att ha fått något sms avi gick jag dit och fick ut mitt paket ändå.
sliter upp paketet för att få tag i klänning jag längtat efter, sliter och drar upp den svarta saken och inser att det är helt FEL klänning! Det är en annan, inte alls lik ens.. Det här tyget ser ut som en tantklänning, med volanger o skit. jag förstår ingenting! Den jag ville ha finns inte längre kvar så kan inte byta ut den så de blir rätt. Att betala för att skicka tillbaka skiten som jag inte ens beställt tänker jag inte heller göra. Men vill jag betala för den och behålla något jag aldrig tänker sätta på mig? näää, jag vet inte.
har inte testat den än, risken finns ju att den faktiskt sitter bra och ser fint ut på.. men nja det tvivlar jag starkt på.
fyfaaan så förbannad jag är, har skickat iväg ett argt mail till HM och krävt ersättning haha får se vad dem svarar. Har skickat ett tidigare mail angående sms avin men inte fått något svar om det än.. sega.
Jag kräver att dem ger mig ersättning, vare sig om det blir att jag får behålla skiten men slipper betala den, lr om dem betalar frakten tillbaka. lr om jag får något annat.
Så här får det inte gå till.
Som jag skrivit förut, man ska INTE bråka med mig!


uppdate: såg nu att dem står för kostnaderna om dem skickat fel vara. hmm, nu var det ju inte lika kul längre xD

söndag hos farfar

Tjeenixen!
idag har vi varit hemma hos min farfar och käkat, pappa var oxå med, och faster, kusin osv :) finsk julmat haha, morotslåda någon? ;) iaf, det var trevligt.. öppnade lite julklappar osådär. Nico fick en bok med djur som hade päls hehe ja alltså med lurvigt tyg på djuren, ni fattar säkert, sen så fick han en film som jag faktiskt tänkt köpa åt honom :) en finsk film som handlar om en liten ren som heter Niko ^^ jätte mysig film! iaf, sen så fick han paket från min farmor direkt från finnelandet, en handduk med mumin på, en tröja och ett N i strä. tror det var allt? säkert glömt något. o jag fick pengar ^^ wopwop! så nu är jag väl lite smårik sådär, haha näärå.
anyway! nico somnade och då ringde sofie och sa att vi ska åka till biginn, så nico fick stanna kvar där och så åkte vi iväg.
köpte jackan som jag längtat efter! dock var den inte med på mellandagsrean som jag hoppats på men det sket jag i. Fanns bara en kvar i minsta storleken wuhuuu. dock är den ändå lite stor men det gör inget, ska ändå inte sitta slimmat på små barn. Så jag tog den direkt! Sen så köpte jag en tröja åt honom med en bil från "bilar" filmen på. höhö
känner att det här inlägget blev lite fuckt up men äsch.. det får duga.
slänger upp lite bilder ist på dagens köp och lite av julklapparna.

hahahah såg att kartongen med XL trosor kom med på bilden HAHA dock inte mitt, om jag får förklara mig själv ;P det är där i som julklapparna låg i.

COOL KILLE!

Nico är så poppis här så han fick va med på TVÅ bilder i tidningen när han fyllde år ;) inte illa!


döööööööö

ja det vart att vara hemma hela dagen, mår piss rent ut sagt! Men har ändå fått lite gjort, har dammsugit och diskat.. duktig tjej om inte annat ;) men nu mår kroppen skit igen och jag kan knappt hållla mig uppe. trött och slten! har funderat lite, att sist jag mådde såhär (plus ännu mer huvudvärk) var när vi va till småland och jag hade stoppat i mig en del onyttigt, BOM och så mådde jag skit. nu har jag ju gjort det igen? kan det vara att sötsaker får mig att bli sjuk? haha låter konstigt men vafan? bara för man har skippat det så mkt och sen får i sig massor på en och samma gång så smäller de till.. ja jag vet inte. men låter faktiskt lite rimligt! jag får helt enkelt börja äta lite då o då, lr skippa det för alltid haha, för alltid låter bättre! jiiiiihaaaa


hm.. fast nico fått en hel drös med leksaker så ska han ändå vara precis där jag är. suck! jaja, får väl försöka ta kraft o busa med honom då.. för det är då ingen annan som hjälper till här!

blääääääää

Nee det här är inte min dag :( har ont i kroppen, stel och öm.. har sprängande huvudvärk och har ingen lust till något alls! ska  hoppa in i ett bad direkt när marcus klivit upp! hoppas de hjälper lite iaf :(

dagen efter

godmorgon! har haft en mysig morgon med morgonmys med mina killar haha :P och nu är nico i full gång med att leka med sina nya leksaker ^^ biiiiilar, blinkande tjutande saker, ja ni vet sånt där.. som man kommer bli galet trött på efter ett tag haha men bara han har kul så äre väl lungt antar jag ;)
idag ska vi på jakt efter jackan åt nico! för det är väl idag som mellandagsrean börjar? måste ju va så. iaf, jackan ska bli hans! :)

alltså, måste berätta att min matlust är borta igen! vet ni hur jobbigt det är? jävla okul! har varit så nu några dagar, och nu vill min tunga bara ha den där jäklans aladin asken som vi fick igår :P haha näää det här funkar inte.. haha
nee nu livar vi upp stämningen med lite bilder från igår!


dagens skojj ger resultat

har alla haft en bra dag nu då? :) får väla hoppas de! För det har vi! och nu är vi heeeeelt döda haha seriöst tro fan jag stupar snart xD marcus har redan somnat i soffan, nico har deckat i sängen och jag känner att jag snart gör dem sällskap! men näää, jag ska hålla mig vaken ;) för direkt efter kl 12 ska jag göra en sak hoho avslöjar inget än! mer åt mig då hahah xD nää men ja, vi har haft en bra dag och nico är 10000 leksaker rikare :) tog en massa bilder men de visar jag lite senare, för nu orkar ja inte hämta sladden haha
tror ni han blev rädd för tomten? haha nej de blev han faktiskt inte, reagerade knappt! kan vara för han va så trött och febrig.. ja han fick feber inatt men det gick över på morgonen, och sen kom tillbaka när vi var hos camilla.. så när vi väl kommit hem till tiina så tog han sin plats i soffan och där blev han kvar den mesta tiden. sov en skvätt men inte länge. så han har varit duktig som hållt sig vaken hela dagen :) plutten min, men nu har han iaf fått en svalt bad, alvedon och välling så nu sover han gött <33
imorrn blir det lite shopping med jannica, dvs jackan åt nico :) hoppas verkligen den finns kvar!! den måste göra de. annars kommer någon dö. hoho
ja men som sagt så lägger ja in lite bilder senare :) ha en bra fortsatt kväll!

Merry Christmas

GOD JUL ALLA MINA KÄRA :D
vi firar dagen först hos min syster Camilla, sen drar vi vidare hem till svärmor Tiina där alla dem andra har samlats :)  <3

its not my day!

usch så tråkig dag jag haft, och energin är borta bläää och fyfan så kallt det är ute!!! vill så gärna ut men vill helst ha mina ben kvar! det är uppesittarkväll idag och stan är öppen till 22 :) ska dra en sväng genom stan med jannica sen, får hoppas energin kommit tillbaka tills dess, för just nu verkar den inte finnas alls! vilket gör hela dagen förstörd! har iaf lyckats städa lite, dammsugit och diskat, plockat undan lite här o där. men ser ändå ut som en ren röra! nee fyfan vad tråkigt! och ibland är jag bara för trött på den här stan och dess invånare, just nu är jag de. alla är fan störda på något sätt. fytusan! vill bort härifrån ett tag, södertälje och gnosjö. det skulle vara något! jaja får väl göra det bästa av situationen... och nu ska nico ha mat, haha fy så tråkigt xD och jag är hungrig, men orkar fan inte äta. fan så tråkigt att äta.
och fy så jag gnäller..
ingen bra dag idag!

GRATTIS MAMMAS ÄLSKLING! <3

Idag är det min kungs stora dag! Hans första födelsedag! Han stora 1 års dag <3
kan ni förstå att min lilla skatt blivit ett år idag? jag kan iaf inte fatta :P den här stora dagen har vi haft mkt bus, fika och presenter! gott och trevligt har vi haft det. Och på kvällen hade vi lite julmys med elin, gjorde julskinka och pepparkakshus ^^ deee ni! Sen somnade han gött direkt!
min stora älskade lillkille <3 fan så mkt jag älskar det här lilla livet! förstå att det var exakt ett år sen jag fick honom mot mitt bröst för första gången! Jag har andas hans luft i ett år nu. Fan så tiden går fort! Snart är han väl en trotsig tonåring som vill flytta hemmifrån haha men icke! han ska få bo med mamma hela livet haha <3 min lillla parvel!
Älskar dig så det gör ont! ont av lycka!

haha fråga mig inte om katten... elins idé

så här ska mitt bröllopp vara



fan va glad man blir när man ser det här ;D inte fan ska man gråta på bröllopp, man ska skratta! inte ha något trisst jävla bölskit, näää visst fan ska man skratta så högt man kan, dansa och ha skit kul! Fyfan så härligt!

humöret är uppe igen!

har kört ett konditionspass nu på kvällskvisten med jannica och gabbe :) och direkt efter de så blev jag på strålande humör! Har annars bara varit hängig i princip hela dagen.. haha träningsnarkoman? ja varför inte.
Nu står vågen på 58,1  :) vilket gör mig happy happy happy! Inte många kilo kvar nu till mitt mål! :D fan så grym jag är! visst? ;)
men nu till annat! imorrn fyller min lilla cocco år! ETT HELT ÅR! Om 6 timmar är det exakt ett år sen mina värkar startade, imorrn bitti 06.11 så är det exakt ett år sen han flög ut ur mig :D fan så tiden har gått fort! allt föör fort. men fan så kul det är! min stora kille! som får uppleva sin ettårsdag som sjuk :( tråkigt men vad ska man göra, får lite besök iaf :) sen på kvällen kommer elin och ska ha julmys med oss! baka pepparkakshus och göra julskinka nom nom ^^
ja det var väl de :) ha de gött!

varit ute på promenad

nu har man varit iväg och lämnat in papper, skönt att ha de gjort.. men fyfan vad seg jag var på att gå!! Vart har min energi tagit vägen? Är det här något slags bakslag man fått, eftersom jag har haft såååån energi de senaste veckorna, lr ja, i två veckor nu har jag haft energin på topp! Men nu, ja jag vill helst bara lägga mig o sova.. benen vill inte ta mig fram och allt är bara fööör jobbigt. skit trisst om inte annat!
Nico är förkyld ju, hostar slemm och har sig. kanske börjar jag oxå råka på denna jäkla förkylning? alla är ju sjuka så varför skulle inte ja oxå smittas? hoppas jag klarar mig iaf. För jag har inte tid att vara sjuk :@

nu när vi kom hem har vi fikat lite, ajaj säger jag.. jag som varit så duktig! är väl för att det varit kalas två dar i rad antagligen.. så man har fallit tillbaka i sötsuget. nåååja, det är bara att stå emot så man försvinner från det där igen :)
Nico har föresten för tillfället hittat chipspåsen igen haha gottigott! har äter så försiktigt så min lilla söting! :) och vet ni? han är så duktig med att lägga saker på varandra! allt ska ligga på något, nu försöker han lägga chips på stereon, går inge vidare då han inte når upp haha min lilla kung <3 mamma älskar dig!





Haha orka skryta!? vad är det som är så bra med det? mogna för fan

kul måndag

blää, behöver gå iväg för att lämna in lite papper, men fan är så jävla trött.. orkar inte :( och nico har blivit förkyld.. slemmhosta..
ja men kul måndag, får väl tvinga i mig lite frukost så man piggnar till.

kalas i bilder








Nicos 1års kalas!

fy fasen vad lyckat det blev :) tack alla för uppvaktningen! hade så sjukt kul! Och OM nico hade kul? jaaa :D gött folk och gött fika <3 kunde inte blivit bättre! Nu har jag ballonger överallt, på golvet, i lampan, vid dörrarna, och jja tillomed på väggarna hänger dem ;P jätte fint presenter fick han, bilar, kläder, skor mm :) fan så bra det blev! hahaha och kan inte sluta tänka på när alla gått hem förutom jannica och isac xD isac brukar alltid va lite jävlig mot nico hahaha men den här gången gjorde nico motstånd och dem låg på golvet och brottades! hahahah seriöst jag grät av skratt! fyfan så kul! först var det roligt tyckte isac, men inte när nico började använda tänderna, först ett hugg i låret, och sen i fingret.. då var det roliga slut och isac tog skydd hos mammsen, hahahah fyyy så vi skrattade! hujedamig! MMA brottarna <3 hur ska fröknarna klara detta om nico lyckas hamna på samma avdelning som isac? fan så kul! älskade små killar <3

Men som sagt :) ett lyckat kalas och jag kan knappt vänta tills hans 2års kalas! Tack alla ännu en gång <3
och som avslutning på dagen tog vi en kvällspromenad mot stan och hämtade mitt hmpaket hos Elins far! så nu är jag lite kläder rikare :) även nico!

Fan en så bra dag! love it!


städat och donar

Nu har vi städat här hemma, jag och nico :) medans jag har plockat undan lite här o där så har han mekat med dammsugaren, satt på musik och dansat. Strax blir det duschen och sen klä tårtan! sen är det bara att vänta på gästerna som kommer efter 2 tiden nångång.
tänk att nico ska ha sitt första kalas idag! Att han blir ett år (på tisdag) helt sjukt vad tiden går fort! Måste nog ta o skriva lite i hans första år bok, innan jag glömmer bort alla datum för hans framsteg :P haha måste bara hitta pennan!
Nee om man ska ta o blåsa upp lite ballonger kanske? Yeppyepp


kalas och förberedelser

hejhopp! håller på o bakar för fullt här hemma, gjort tårtbotten nu.. trodde jag skulle lyckas lika bra som förra gången men ICKE! när jag skulle skära i sockerkakan så gick den sönder, lite.. så att skära den ännu en gång finns inte i tanken! fick helt enkelt göra en till sockerkaka xD så blir en ganska hög tårta. men äsch, det gör ingenting! o hur den ser ut innuti är det ingen som ser hahah! har lagt på vanilgkräm nu och snart ska jag fylla på andra lagrena.. så den hinner suga åt sig riktigt ordentligt. grädden åker på imorrn! :) så tänkte jag göra muffins, gjorde iordning smeten, men när jag skulle lägga upp formerna insåg jag att jag bara hade 5 ynkla former kvar -_- så fick hälla i hela smeten i en stor form, så det blev nu en jätte muffins! haha men smakar nog lika gott iaf ;) får väl se vad besöket tycker imorrn! ja, det var väl de! Så har vi ju varit på kalas hos vanessa idag :) mkt trevligt! stor tjej nu! Och duktig om inte annat, kan fasiken tro att hon är mkt äldre så fort som hon har gjort sina framsteg :P lärde sig gå för lääänge sen, klättra kan hon oxå! haha riktig kämpe helt enkelt ^^
men jaja, nu blir det att göra klart tårtinnehållet! får fasiken hoppas det här blir gott!

Kalasdags!

idag blir det födelsedags kalas för lilla vanessa :) ska bli trevligt! Nu på morgonen har jag hunnit med att åka till willys med syrran, så nu har jag köpt hem det som behövs till tårtan! sen lite kakos och saft! :)
funderar på om man ska baka ikväll lr om man ska göra de imorrn bitti.. hm, kanske smartast och göra de ikväll, så har jag mer tid för att städa imorrn (Y) att städa idag är onödigt, hinner bli lika skitigt igen tills besöket kommer haha inte lätt att ha småbarn.
ne nu blir det lite käääk! och ska försöka så nico att sova en stund så han är pigg till kalaset :)

snöstorm!

hela dagen är förstörd för den här jävla fittsnön som vägrar sluta komma :@ blev inget överföring av gamla nummret, inget inköp av måste till söndag.. inget alls. har bara trökat hemma och varit sugen på sött. ja det var ju kul ? har dammsugit, dansat med nico och hängt in tvätt typ. Att gå ut finns ingen tanke om, det är snö som yrar från alla håll och kanter! längtar till kvällen ist, då man kan mysa in sig i en varm filt och bara glo, utan att känna att man måste göra saker, och sen så får jag mitt hm paket jag beställde för länge sen, lr ja förhoppningsvis får jag den, det ligger hemma hos elin som är ute o kör halkan haha i det här vädret, herregud :P o dem skulle bli sena så får se om dem har lust att köra förbi här sen och lämna när hon ändå ska hem sen, för jag tänker då inte gå ut nånstans xD annars får ja helt enkelt vänta (;
imorrn är det kalas för lilla Vanessa som blev ett år i veckan :) ska bli kul! sen som sagt är det nicos tur på söndag!
nee nu tror jag att jag ska ta o väcka min lilla prins så han inte är vaken sent ikväll, ni vet hur han blir då, vaknar tidigt ist. jaja :)
är lite sugen på ett konditionspass hemma hos jannica och gabbe, får se om man orkar ta röven från soffan och kila över ;)

Är med i en tävling..

om en plattång som heter Braun Satin Hair 7, tävlingen är hos linnlowes blogg som ni hittar här! :)



vi ser det snöar

godmorgon alla goa och glada! Det är fredag idag och det snöar ute, blir stan lite senare så hoppas snön lugnat sig något :) nico har feber men är pigg ändå, så ska nog inte bli några problem! pillade på min nya iPhone igår och jag kan ju säga att jag inte ångrar mig ett dugg! :D haha så cool! helt fachinerad, dock fattade jag knappt nånting men antar att det kommer med tiden xD har lyckats lägga in lite musik och bilder på tikko iaf ^^ Sen idag när vi är på stan så ska vi föra över mitt gamla nr till det nya kortet.. har ingen lust att skicka runt det nya till allt och alla ;P
Sen blir det inhandling för kalas som ska bli här hemma för lilla nico på söndag :) tänk så stor han är! på tisdag fyller han 1 ÅR! helt sjukt att det kan gå så fort! min stora prins <3

mysdag!

har umgåts med jannica hela dagen :) lämnade isac på dagis imorse, sen tog vi en vända genom stan, passade på att gå in till försäkringskassan för att förlänga min mammaledighet.. dem ska skicka hem en blankett åt mig, lär ju gå åt helvete som förra gången (Y) slutar säkert att jag blir tvungen att gå dit för att det ska bli rätt. jaja, love försäkringskassan!
kirrade lite presenter för kalas och julafton. så nu är det klart iaf! S K Ö N T!
och ja som ni såg i tidigare inlägget så är jag ägare för en Iphone nu x) får se hur lång tid det tar innan den är paj, haha neerå.. är så försiktig så vågar knappt hålla i den. och inte minst sätta igång den hahah.. men hur blev det så nu då att jag köpte den? ja det vet ja knappt själv, jancan och jag gick in på mobilaffären för hon skulle bara kolla den här mobilen.. dem hade TVÅ kvar, och ingen mer leverans innan jul, kunde komma nästa år om så vore.. iaf, under tiden så blev såklart jag oxå fachinerad över denna svarta platta grej. "vi tar en runda på stan och funderar" sa vi och gick iväg, killen i affären sa "ja fundera inte för länge bara, dem går åt fort" sagt och gjort så drog vi en runda på stan, åkte hem en sväng, och sen ner och hämta isac, kirrade lite food och sen gick vi dit igen.. nu hade vi funderat så mkt så vi va helt blackout i huvudet, visste inte hur vi skulle göra "dem har sääääkert sålt dem redan." tänkte vi. men gick iaf in och dem fanns kvar.. ja hur skulle vi göra nu då? skulle vi slå till lr låta bli? killen i affären sa att vi fick 10 min på oss, i 10 minuter skulle han hålla dem åt oss, utan att någon annan skulle få köpa dem. och då bestämde vi de, vi skulle köpa dem, för det förtjänar vi. ställde oss i kön och dem i affären tog nog för givet att vi skulle köpa, för gubben framför oss ville köpa en men då sa kassan "har bara två kvar och dem har jag lagt undan till dem två" och kollade mot oss. Förstå vilken tur! haha Sen så var dem våra. och jag vågar inte hålla i den haha tönt ja jag vet. men fan vill inte smutsa ner den x)
men nu är det slutshoppat för mig! nu är det bara nicos jacka som ska köpas, sen är det stopp!

då var man ägare av en Iphone 4 :)


bara sådär så vart den här min ;D fan va cool jag är.. men har ännu bara vågat öppna paketet och kollat på den x) haha vågar knappt ta i den, kan ju bli fingeravtryck! hahah

Vilken är snyggast?


båda är från Lindex och kostar 399kr st.. någon av dem ska bli nicos, men kan fasiken inte bestämma vilken som är snyggast.. marcus tycker den helblå är fet, men jag tror nästan den andra är snäppet coolare? va tycker ni?


den här måste ju jag ha

tilltalar mig väldigt väl, man tänker på mig när man ser den va?

väcka mina killar

nico skulle sova middag, han somnade i sin egna säng men vaknade efter 40 min.. han va fortfarande tok trött så jag la honom bredvid marcus som fortfarande sov (han är sjuk så ja jag låter honom sova denna tid) iaf så låg vi där och mös, kliade nico på ryggen och efter en minut så sov han igen.. och sov i tre timmar xD haha riktig sömntuta, han sover verkligen bra bredvid sin pappa <3
iaf, när det gått tre timmar fick jag nog.. jag ville att min lilla herre skulle vakna så vi kunde gå iväg och leka med isac på barncafet :)

Jag: nu är det dags att vakna killar :)
....ingen reaktion...
jag: killar, nu får ni vakna


slutade så här:

båda vände sig bort från mig
men fick till slut liv i den minsta, som förövrigt var skit förbannad på mig för jag väckt honom, herregud xD han bara vråla åt mig och ville INTE vara vid mig, han knodde sig in i sin pappa som fortfarande sov haha, han skrek åt mig i 20 min xD medans jag försökte låta rolig och glad, samtidigt som jag höll på att skratta ihjäl mig hahha
när han lugnat sig var det dags för den andra herren att vakna..
jag: Marcus, ska du vakna nu?
marcus: nee
jag: ska du inte vakna?
marcus: okej
jag: va?
marcus: vadå?
jag: ska du inte vakna nu? xD
marcus: ZzzZzzzzzZzz
men lyckades iaf till slut få liv i honom oxå ;) men då var han sur för jag inte väckt honom tidigare, jaja.. jag kan inte råför att jag tycker det är skönt när båda två sover höhöhö och jag får ensamtid, dessutom hade jag försökt redan vid 12 tiden, som svar fick jag "jag kommer upp nu... ZzzZzzzzzZzz" sen sov han igen

jag och nico drog iaf ner till stan in på barncafet :) men hann inte vara där så länge innan dem skulle stänga, så vi drog till hemköp och köpte blöjor och gröt, sen kirrade vi kina mat som vi tog hem till våra män. Nico fick oxå smaka, and he loooove it! sen var det ris exakt överallt, men det gör inget, han får spilla

stel

god eftermiddag! mina killar sover och jag sitter här, haha som vanligt? näääärå ;) har städat nu på morgonen med VÄRLDENS träningsvärk haha kom knappt ur sängen imorse, så illa var det :P men det är härligt, känner att man faktiskt har tränat ordentligt. Blir träning idag igen fast senare, får hoppas värken gått över något tills då :P
nu hörde jag nico? höhö ska kika till honom, inte sovit länge.


uppdatering: min lilla snutteputte, la honom bredvid marcus och han somnade om direkt ^^

barnvagnsmorsan VS hundskitpåsemannen

idag när vi hade tränat hemma hos Jannica och käkat frulle så skulle jag springa hem för att hämta nicos vagn, vi skulle nämligen strax gå iväg för att hämta isac från dagis.. ställer vagnen längst ner i hennes trapp, springer upp, byter blöja och klär på oss och sen går vi ner.. men vagnen står inte kvar. kollar i källargångarna om någon ställt in dem där bara för det brukade tydligen någon göra, men ingen vagn i sikte.. då kommer jannica på att en äcklig idiot gubbe kanske ställt ut den utomhus, han hade nämligen SLÄNGT ut jannicas cykel tidigare, rakt i den HÖGA snön.. (varför hon ställt den inne var för att annars fryser låset och går inte att öppna.)
iaf, vi kollar ute och självklart står den utomhus i den kalla kylan!!! åkpåsen var ISKALL! Vad är det för jäävla gubbe som tänker med röven och ställer ut en barnvagn i den här kylan? Dessutom hade den inte stått i trappen mer än högst 10-15 min, och det här var första gången jag ställt den i denna trapp. Tänk om det tagit längre tid för oss, och att det varit ännu kallare ute? Då hade jag inte kunnat stoppa ner nico där. Små barn är känsliga, och borde inte sitta på kallt. tänk på dem små organen och allt det där som är så smått och lätt blir fel.
Fyyfaaan vad arg jag blev! Var nästan påväg att plinga på hos gubbfan och säga att "rör du min vagn igen så skjuter jag skallen av dig gubbfan" men kanske inte så bra att hota, så tänker skriva en lapp ist och sätta på hans dörr.
Den här gubben har en hund, vars skitpåsar han ALLTID slänger i papperskorgen i lekparken här på baksidan.. i somras kunde vi inte leka där, för det STANK SKIT och flugor fanns det hundratals av. riktigt vidrigt. visst, inte hans fel att dem är dåliga på att byta påse här, men jag tycker ändå inte man slänger skitpåsar vid lekparken när det är kokhett ute, Varmt + hundskit = Ännu mera skit, lukt, flugor och gud vet vad! kokade fan i den där jävla papperskorgen... bajssoppa någon? hundskit hör inte hemma i lekparker.
iaf, även nu låg det fullt med bajspåsar, och en låg utanför.. ja men, får inte min vagn stå i trappen några minuter, då ska inte hans skitpåsar ligga UTANFÖR papperskorgen heller, så jag tog upp den, och slängde in den på hans balkong. Får se om han upptäcker den, vilket jag inte hoppas! Jag hoppas den ligger kvar där till i sommar, då det blir kokhett och skiten smälter och börjar lukta och dra till sig flugor.

ja, jag har hört regeln om att man inte ska ställa vagnar i trappen, men nu handlar det om några minuter och jag tog inte upp mkt plats.. på den våningen är det dessutom bara han som bor. Skulle jag annars dra upp vagnen för trapporna och dra in den i lägenheten? när jag ändå bara skulle hämta nico? och riskera att vagnen går sönder i trappen? (ja det slits på vagnar att dra i trappor) lr som han tydligen tyckte, ställa den ute i kylan och låta nico sen sitta i en iskall åkpåse, lr tex låta den bli snodd? att ha den ute är väl mer som en "välkommen att sno min vagn" skylt, än att ha den i trappen, ni fattar va ja menar?
Men är det okej att slänga skräp ute då? Nej, självklart inte. hans skräp(skit) får vara i hans hem helt enkelt, om nu min vagn ska stå ute i kylan.
Och jag tycker inte att en person som blandar mesk hemma ska jävlas så mkt med anrda, när man kan ge tillbaka så hårt! Ops ;) nu råka de komma ut oxå..

Bråka INTE med mig och mitt barn. gubbjävel

gomorgon!

Börjat dagen med lite nätshopping med en kopp kaffe :) snart blir det en promenad bort till isacs dagis, sen hem till jannica och träna! Nico hakar självklart på. Bra dag B-)

Jannica dag.

pumat muskler har jag gjort, jannica oxå :) sen har vi varit på luciafika på Isacs dagis, så nu har nico fått känna hur det känns att leva rövare med en massa andra barn, det gick bra faktiskt, han ville inte vara i mitt knä utan bara kuta omkring bland alla bilar som låg överallt och hade sköjj, känns bra för mig oxå haha väldigt bra! Efter det tog vi en sväng in till barn cafét så dem två små killarna kunde få leka vidare, och skojj hade dem minsann ;D
sen drog vi en sväng in till leksaksaffären och sen hemköp, och sen hem.. jävla rolig dag :) varit ute o traskat enda sen halv 10 imorse, inte illa!
haha på vägen hem somnade nico, med huvudet utanför vagnen, och inte fan fick jag lägga honom bakåt, nej nej då sträta han emot, han ville ligga så, och ja, då får han de.
Väl hemma nattade jag honom och sen gjordes det maaaaaaat!
mätt och belåten känner jag att denna dag varit grym, helt klart!
har redan börjat få träningsvärk, men då vet jag iaf att jag körde på bra.. vilket är jävla bra :p hahaha
nåja, c u.

moooorning

Godmorgon alla kära, inte ni okära alltså, höhööhöhö..
en natt utan välling till mina goa son gick förvånadsvärt bra, han somnade utan flaska ganska snabbt med bara lite gnäll :) sen vaknada han vid 6 och ville upp igen, trots att han va vaken till halv 9 igår.. jaja :)
har hällt i mig en kopp kaffe och snart blir det gröööööt, förhoppningsvis kommer jag iväg till gymmet nu på förmiddagen, men får se, marcus sover (oväggbar) så ska fråga svärmor om hon har lust att komma över och va barnvakt ^^ thihiiiiiii

Energin är på topp!

förutom att ha dödat min blomma idag, så har jag faktiskt hunnit med mer än vanligt.. fattar faktiskt inte vad det är med mig xD har sån energi till att pyssla om saker just nu, sånt som jag inte ens orkat tänka på att göra..
jag har städat: dammsugit, dammat, skurat golven, diskat, skurat alla ytor i köket, gjort rent kylskåpet, städat med klorin i badrummet, tvättat - hängt upp tvätt.. sen har jag bytit plats för mina underkläder/strumpor, plockat ur väskan sen smålandsresan (haha jaa jag har inte orkat göra de tidigare), gått till affären och handlat och pantat alla burkar/flaskor, bytt sängkläder åt nico, hängt upp julstjärna i kökets ena fönster (dock ingen lampa i då jag inte köpt någon än), lagat mat, lekt med nico, tränat honom på att gå, gjort magövningar, haft napp jakt, gått promenad, tagit hand om marcus som blivit sjuk, smört in nicos kinder hela tiden då han fått någon slags frostskada där nappen sitter, kikat runt efter julklappar, och ja.. mer kommer jag inte på just i skrivandes stund!
skulle dessutom träffa becca egentligen men hon hade så ont i magen så hon kunde knappt röra sig, får hoppas det inte är något allvarligt (gravid)..

Men jag är fortfarande inte trött lr slut i kroppen, skulle lätt kunna göra om allt igen! Fan sån energi jag har!! så jäävla skööönt :D

RIP blomman

haha jag råkade döda min växt! :/
när jag höll på o pysslade om mina fina blommor så såg jag nått orange klet på ena blomman.. hm, kände på fönsterbrädan och den kändes lite kladdig, löss! lr ja, vad det nu är den råkat ut för!.. sofie hade samma på sin blomma så ja, jag antar att något djur hade bebott sig där.. så jag tänkte (smartass som jag är) att nu ska jag fasiken döda dem! ingen ska få komma o plåga min blomma sådär! sprutade lite vatten på dem, och ställde ut den på balkongen.. väntade några minuter och sen tog jag in den. och den var IS! hahaha stel som fan, men direkt när den kom in så började den hänga mer o mer, och ja, nu hänger den rakt ner! :'( stackars liten blomma! jag mördade den! lr så sover den hihi, får hoppas på de.. så den står rakt och fint sen imorgon när jag vaknar :) hhöhö, annars får jag köpa ny helt enkelt.. ta mig till åsby på något sätt.

R.I.P Fina Blomma.


nya frippen

 

så passar jag på att visa mina nya muskler ;)

nya hulken, lr va säger ni? ;D fan va cool jag är!


och så spänner vi lite till, passa er så inte hulken stephie tar er! ni kysser marken på ett slag mouahhahaha

fan va tuff jag är! näärå, men va säger ni om nya frippen? lite kort va? får hoppas de växer ut

jag har världens finaste familj <3

blir alldeles varm i hela kroppen när jag ser dem ligga o mysa tillsammans :) nico vill ligga så tätt som möjligt, iaf med huvet ^^
åh va mina killar är fina <3

haha vår natt xD

hhahah herregud vet inte vad min lilla kille fick för sig inatt :P när jag skulle lägga mig runt 11 så vaknade han när jag kom in i rummet, jag satte på tvn o han låg snällt kvar utan gnäll och kollade.. han började böka runt och höll nästan på att somna, då gick jag upp för att lägga över honom täcket, då jag känner att han var helt blöt från blöjan, så bort med pyjamasen och ny blöja och på med nya sovkläder. självklart vaknade han till och ville INTE sova.. han gapflabba ist, åt allt och ingenting xD lite jävlig oxå, han ställde sig i sängen och om jag inte gav honom uppmärksamhet så kastade han nappen i golvet! BARA för att jag skulle gå upp.. ja han är inte dum! xD
fick honom att somna om tillslut i våran säng genom att ligga och klia honom på ryggen <3 MEN, vid 4 fick han liv igen och började klättra överallt. ja då var det bara att försöka få honom att somna om igen. Ska försöka att natta honom nu om nätterna utan välling, så han kanske lär sig att det inte är kul att vakna om nätterna.. men iaf. han gapa o klättra överallt, så la honom i sin egna säng ist.. och han somnade om efter ett tag igen.
Och när tror ni han ville upp?? Jo KLOCKAN 6! Hur i helvete orkar han?? hahaha shit.. gav han välling då för jag var en riktig jävla zombie och orkade inte natta o greja då. men han vägrade somna om iaf.. jag somnade, vaknade, somnade, vaknade. till slut fick jag nog och det var lika bra att gå upp! xD herregud vad trött jag är! Häller i mig kaffe nu i hopp om att vakna till människa snart.
hur kan han orka vara vaken när han knappt sovit något inatt? fattar inte.. lägger han sig tidigt och inte råkar vakna nått så sover han till 7-8.. men vaknar han och är vaken ett tag, lr lägger sig sent. ja då vill han upp tidigt.. får inte ihop det.
yaya, vad gör man inte? :P vill han upp så får man gå upp, så enkelt är det..
haha men inte ville han ha ny blöja inte! ojoj så han protestrera. xD men han glömde att jag är starkare än honom höhö så han gapa och jag skratta haha jävla unge
men nu är han snäll och låter mig sitta här och vakna till :) medan han leker med sina bilar <3

skön morgonfrilla :D


nääämen titta :'D

vilken liten herre i sin pappas knät :') tänk så stor han är nu!


whats up with putmagen??

nu är jag fan trött på den här jävla putmagen som vägrar att försvinna! den som legat där sen efter förlossningen, fyfan för den säger jag bara!! Den ska bort, NU! medans den övre delen av magen börjat få en fin platt form som resten av kroppen, visat resultat så att säga så dallrar fortfarande däcket nertill, där nico låg. fyfan för den säger jag bara! Ondskefull onödigt daller.. Nee nu ni! Nu ska jag ta i för kung och fosterland! Den ska vara borta innan snön säger farväl!
Vilka är med mig?? vavavavva? HEJJA HEJJA HEJJA STEPHIE!

frippen är borta

Gokväll mina kära läsare :) och nu undrar ni säkert va jag gjort idag?? ja självklart gör ni de! JAG HAR KLIPPT MIG! mouhahaha fick nog på mitt ovackra hår som är ojämt framtill mot det bakre, så jag tog helt enkelt saxen och klippte av skiten där bak! och nu känner jag mig mega korthårig! Får hoppas håret får fart och växer fort som fan! annars blir jag nog tvungen att fixa nytt löshår.. har inte varit såhär korthårig på evigheter!!!! dock tror jag det bakre kommer växa, men inte det här fram.. lr ja, det kommer iaf ta längre tid. Det är SÅÅÅ slitet! Medans det där bak är mjukt och fint nu..
men nu kommer jag iaf kunna göra något av en frisyr! innan så såg det ju bara knäppt ut när det var "lång" där bak och kort fram.. jaja. det är iaf vad jag gjort idag! men måste fixa till det lite, det är bara rak klippt där nu, och fram är det tappigt. ser liite konstigt ut men det blir förhoppningsvis fixat inom kort :)

fredagskväller

hallå i stugan! Nico sover, marcus spelar och jag har tryckt i mig lite popcorn, haha ja jag vet, det är inte direkt "nyttigt" men det är inte så jävla onyttigt heller för den delen :) lite fredagsmys får man väl ha?! men iaf, har varit iväg till gymmet idag, så jävla skööööönt!
efter det blev de chili con carne ;D wuhuu! så gott! utan ris för mig, funkar lika bra de. och nico fick smaka lite oxå, tror det är lite för starkt för en sån liten kille ännu men några majskorn fick han iaf :) and He looooove it! haha
ja de va väl min dag de! gymmet tog hela dagen kändes de som :P var meningen att vi skulle kila över till jannica och isac och busa lite och dricka kaffe, men jag var så jävlans trött efter gymmet, maten och duschen höhö så kändes skönt att bara dega lite i soffan :) hon får bjuda på morgonkaffe imorrn ist! Men sen blev de full fart på nico och vi dansade, tränade att gå och busade med hans älskade bilar haha kändes som ett till gympass faktiskt xD jag är död nu!!! haha jaja ny dag imorrn att ta hand om :) pz

för stora byxor

justja, igår hade jag jeans på mig.. första gången på lääänge! Och vet ni? dem va för stora! haha fan va gött det kändes ;P förut satt dem slimmat! fast o andra sidan så gillade jag faktiskt dem.. när de va tajta alltså. så vad gör jag nu mån tro? x) kan man krympa dem ? haha

sååå mkt bebis!

Precis tryckt i mig en stadig frukost med gröt :D fan va gott det är haha, det var ett av mina "måste ha" begär när jag var gravid ^^ höhö
nog om de!
Nu är det inte lång tid kvar innan Nico fyller ett år :) Dags att börja planera kalas minsann! och ännu mindre är det till hans bonuskusin Vanessas ett års dag! Hon är en vecka äldre än min korv ^^ fasen vad kul! Fasen vad fort det gått! Och nu är det en massa nya bebisar överallt haha xD tycker alla får sina små varelser nu, bland annat Sara har fått sin dotter, Anna har fått en dotter, och om några veckor är det Beccas tur, sen kusin Helena, sen Laura och sen "det nyaste", min kusin Annas tur :D glömde jag någon nu? men åh så mkt bebis! åååh vad jag ska snutta nykläckt bebis <3 underbart!

Hej mitt nyttigare liv!

höhö, ja men från och med idag så ska det serveras nyttig mat här hemma! lr ja, till mig iaf.. marcus som ska försöka gå upp i vikt ist får äta precis vad han känner för ;P men jag ska bli nyttig jag! Började imorse :) har sökt lite, och det mesta som står är att jag ska äta mellanmål oxå? haha tror nog det blir den svåraste biten faktiskt.. för jag äter inte ofta, vilket jag nu måste börja göra.. och ja, mellanmål är inte min grej.. kanske inte gör något om man hoppar över det? äsch :) får väl se hur det blir. Men har och ska utesluta all pasta, ris och potatis iaf. Och kör grönsaker och keso ist. Det här kommer bli skit bra :D
min vågs batterier har gett upp, så nu vet jag inte vart jag börjar nånstans xD får helt enkelt köra på de jag ser i spegeln tills jag skaffat nya batterix! :) sist jag vädge mig stod de 59, så får väl ha det i tankarna iaf. Men det var ju innan jag åkte till morsan med alla hennes måltider hon serverade och fika haha ;P jaja, det här blir skitbra!

svetten ska rinna idag!

Godmorgon alla goa och glada ;D haha vi här hemma har precis käkat frukost, lr iaf jag! nico är ingen matälskare men fick iaf i honom några skedar gröt :) och marcus sover, men ska om ett tag väcka honom så jag får komma iväg till gymmet! har inte blivit någon träning alls den här veckan, marcus har sovit länge och jag kan ju inte bara lämna nico här då.. men idag så jävlar! Här ska svettas och brännas! har iaf tagit hurtiga promenader varje dag med ticko :) så någon latmask har jag inte varit bara för jag inte kommit iväg till gymmet.
Men nu ska jag nog ta o städa, dammsuga och kanske tvätta golven.. göra rent bordet som nico har kladdat en massa grejs på, ja det ska bli fint här hemma idag :) leksakerna i lådan (som troligen kommer hamna mitt på golvet snart ändå xD ) disken ska bli ren, och ja, ni vet allt det där.
hejhoe lets go!

förstår inte vart dem tar vägen??

Nico har sen länge tillbaks haft massor av små nappflaskor, men nu helt plötsligt är ALLA borta?? vafan!? han har EN kvar, som är sönderkokad och känns helt torr. obehaglig att ta på helt enkelt.. förstår inte vart fasiken dem har tagit vägen?? Den finaste han hade, tror jag ligger kvar i morsans bil sen vi åkte från småland, för den har jag inte sett sen i bilen.. men alla andra? som han haft här hemma bara.. nä dem har fått eget liv och lämnat oss.
får helt enkelt köpa nya nu höhö


Första stegen!

NICO HAR TAGIT SINA FÖRSTA TVÅ STEG!! :D
o nu ska vi byta bajsblöja

gap och skrik idag, pulka imorgon!

ja, hur har den här dagen varit då? mkt skrik och gnäll kan jag säga xD vet inte riktigt vad det är med nico, han baara gapar o har sig. Lite svårt att veta vad han vill, sen så kan det ju vara vad som helst, kanske en ny tand? kanske ont i magen, ja vad vet jag.. lr så är han bara lite gnällig helt enkelt ;P
får se hur morgondagen ser ut, hoppas på bättre. Så blir det hård träning.. ser fram emot de! Sen kanske det blir lite punkåkning? :D nico har ju nämligen fått en pulka nu.. premiären för den pulkan (eller pulka över huve taget) så hann vi två meter sen sov han nästan haha han va dötrött! Men jag ville att han skulle få sig ett åk genom backen utanför perge xD icke sa nicke.. men men, får se om det blir imorrn då :) fasen va kul!

"sover du nico?"

Nu köööör vi :D jag var mer taggad än honom som inte ens kunde hålla sig rak på pulkfan xD


kärlek till mina vänner

vet ni? jag har jätte fina vänner. Dem allra bästa! Det är svårt att vara ifrån dem med så stora mellanrum, de senaste gånger vi sågs, det var vid studenten, efter det blev det mot hösten, när magen min börjat växa en bra bit, gången efter det var nico 3 månader, och nu när vi såg var han 11 måna.. det är jobbigt att inte ha dem nära hela tiden! Men när jag är med mina flickor, mina fina flickor, så är allt så himla bra! Allt är så underbart! Dem ger mig en speciell lycka som ingen annan har kunnat ge mig.. ja, nu menar jag inte att dem ligger över nico haha xD men just den här lyckan är obeskrivlig, dem ger mig ett leende hela tiden, ett annorlunda leende. jag är såå glad att jag har dem ! Även om vi bor långt ifrån varandra, så funkar det! men saknaden är jobbig, men det är sååå mkt lycka när vi ses :)
mina fina älsklingar <3 saknar er så enormt!


ja då va även denna dag förbi

Hej hallååå! Guuuuuuuuud vilken tråkig dag det har varit, har kännt att jag ska göra massor, men egentligen ingenting.. gick till willys med sofie och nico imorse, sen har vi bara varit hemma.. Isac och Tiina kom förbi ett tag, killarna lekte hejvillt! haha kul att se att dem passa bra ihop.. skriker isac, ja då skriker oxå nico xD alltså glädjeskrik, inga tårar höhö
jaa men sen har inget mer hänt.. har lekt med nico hela tiden, fyfan säger jag bara haha, nu när vi vart borta en vecka med hela tiden massa personer med oss, så har nico fått extremt mkt uppmärksamhet haha vilket då ger resultatet att han kräver det nu oxå ;P så fort jag går iväg, ja då följer han efter, så fort jag sätter ner han på golvet utan att jag oxå sätter mig, ja då öppar han hela huvet o gapar höhö ja herregud, lär va såhär i några dagar nu innan det lugnar ner sig igen ;P
men nog körde jag slut på honom ska ni veta! Han stendecka i sängen vid 7 tiden, hann inte ens dricka upp all välling ^^ snutten min <3 mama loves you


Hemma igen

Ja då var man hemma igen då.. lite tråkigt faktiskt, men får väl göra det bästa av de :)
dagen har iaf i stort sett bara innehållit bilresa, blää.. men det gick bra :) nico var jätte duktig även fast det var en lååång biltur, var väl ibland han tjöt till lite extra, fast det förstår man ju! Iaf, när vi kom hem började jag genast att packa upp det mesta, har bara en väska kvar med kläder, haha det tråkigaste alltså xD allt det roliga från ullared har jag redan plockat fram och ställt iordning.. kan visa bilder senare kanske. Blev dock inte så mkt som man ville, men måste ju tänka på att man har en liten krabat som ska ha blöjor o mat denna månad oxå haha men blev iaf ett par lycktor, två julkulor med lampor i som man hänger i fönstret, en julstjärna, julklappar, kläder åt nico och lite smått o gott :) blir att åka snart igen med FULL plånbok och utan nico :P blev lite trisst för honom mot slutet så blev lite stressigt ut så hann inte se allt som fanns, gör inte, ullared står kvar tills jag ska dit igen ;)
ANYWAY! när jag håller på o plocka upp o dona här hemma så ringer pappa o säger att "nu kommer vi" jaha ;P så då kom hela den lilla familjen med en jätte tavla med en vit älg på, så lixom stack ut från tavlan, och på hornen hänger 24 presenter xD en för varje dag fram till julafton haha den tavlan har hängt med i många år nu, jag och nattis hade den när vi va små oxå ^^ så nu är det nicos tur! och eftersom det är den 5de idag, så fick han öppna 5 paket! va lite små djur och reflexer, ett stentroll och en tavla xD haha så störda! Men dem blev inte kvar länge..

pojkarna sover här hemma, och snart är de dags för mig oxå att krypa till kojs! Men skööön kväll lixom, kommer hem och förväntar mig massa kärlek haha grabben har kompis hemma, sen badar han, och sen sover. jaja. fick iaf mkt gos från min lillprins innan han slockna :)
men första göra iordning för natten och plocka undan lite här hemma..
imorrn blir nog träning :) har lite saker som jag ska fixa oxå, bland annat handla toapapper haha som för tillfället är helt slut! Tur man har barn egentligen, då finns det lite papper här o var, pappersnäsdukar och liknande haha.
Tvättlappar! = funkar till ALLT!
pz

Gnosjö

jaha, då var man nere i småland igen då :) Med en SPRÄNGANDE HUVUDVÄRK! enda sen jag vaknade imorse har mitt huvud bultat fittigt jääävla hårt! Kan inte resa mig lr kolla åt sidan utan att det ska bli krig innanför pannbenet på mig. så har typ varit som en levande död idag, att leka på golvet med nico har varit en kamp.. men som tur är har jag en snäll mamma och syster som har tagit över för det mesta :) jag har stoppat i mig 4 alvedon, klunkat cola (jag blir sängliggandes om jag inte dricker cola varje dag.. ) och tillomed druckit lite cider för att se om det släppte, men icke! Inget funkar.. så hoppas det försvinner tills imorrn så man kan bli människa igen.
Men iaf, vi är i småland.. resan gick bra men den sista biten blev nico lite tjurig och gapa för det mesta! Men vi gled iaf inte av vägen som tur va! Såg ett antal bilar som låg på sidan i snön och en olycka åkte vi förbi, hela huven på bilen va krossad. men men, vi är hela och i livet! (lr ja, jag är döende typ)
Så har vi tagit det lungt för det mesta, kollat på film och bara vart lixom.. skönt!
Imorrn blir väl likaså, lungt och skönt :) men på lördag bär det av mor ullared :D tyvärr så är min plånbok liiiite emot för att släppa loss totalt.. men några saker ska iaf slinka ner i kassen :P första gången man är där så får se om jag kan hålla fingrarna i styr! haha, blir troligen ingen lätt match! Som tur är så följer ju morsan och perge med, så dem kan hjälpa mig höhöhö skämt osido ;) lr?
nåååja, nu blir det sängen.. orkar inte hålla huvet högt längre.

en anledning varför jag inte tänker flytta tillbaka till södertälje

idag när jag och nattis gick iväg för att handla lite mat, en ganska bra bit hemmifrån.. så tänkte vi ta bussen hem igen för att slippa gå i den iskalla kylan! jaja, väntar på bussen som sen rullar in! kollar på framdelen om det finns plats för vagnen, nepp där stod redan två vagnar.. går till den längre bak. Nepp där stod två vagnar, var av den ena vagnen innehöll tre st 10 åringar. Ja, den där jävla svartingen har alltså tagit med vagnen, med sin tre 10 åringa barn som faktiskt kan gå själva. Men det är klart, man åker gratis buss om man har vagn och ungar.. Så jälvklart skulle hon ha vagnen med sig. Nattis gick på bussen men hann inte gå av innan dem började köra. Jag stod kvar där, med nico i vagnen och frös sönder! Nattis hoppade av nån station efter, och då berättade hon att de tre ungarna hade sprungit runt i bussen och skrikit hej villt, bussen va helt full.
Men jag tycker det är så jääääkla fult! Att ta med en vagn, bara för att åka gratis buss.. vilket antagligen var meningen för henne. För inte fan tar man vagn bara för att ha med sig, när man har vuxna barn? Nefyfan, där stod jag iaf helt isfrusen, och att stå stilla en kvart till fanns inte i mina tankar, så jag började gå och till slut kom jag fram till en annan busshållplats där nattis väntade. Men vägen dit var inte kul. gick på den sida där busshållplatserna ligger på, och jag kan säga att jag hade en halvmeters plats för att ta mig fram på bland all snö, dem hade alltså inte tagit bort snön där. Fattar inte, och vid en busshållplats kom man inte fram till pga all snö ?? herregud. Men kom iaf till slut fram till nattis, bussen kom och vi gick på. FULLT med folk även där.. Och när vi kom fram till östertälje station så klev en del av, men även en del på.. och en liten blånegerunge SPRANG fram för att sätta sig på stolarna vid vagnarna, vilket gjorde att jag inte kunde vända på vagnen åt rätt håll för att inte ta så mkt plats vid gången, så det bildades kö för att folk skulle få komma fram just för att den där jävla ungen skulle sitta ner vid "våra platser" .. kan säga att det inte var någon ung unge, alltså ganska gammal men ändå liten, ja ni fattar.
Vår hållplats kom och det var dags för oss att gå av, varav den ungen oxå skulle av och kastar sig fram när jag håller på att vända vagen rätt.. jag stannar såklart, bara för att hon hade så jävla bråttom, och hon ramlar nästan över vagnen! Över nico! Då blev jag ännu argare, fyfaan! Så då råka jag vräka ur mig "men för faaan ta de lungt innan jag blir tvungen att vrida nacken av dig!! Det är fler som ska av, ta det lungt för fan!!" men hon sprang av och typ flög över alla. Sen när jag kommit fram till dörren så är det en annan tjej som ska av, en lite äldre än blånegern, och även hon hade tydligen as bråttom! Vilket gjorde att jag blev tvungen att säga åt henne oxå.. Att "TA DET LUNGT FÖÖÖR FAAAN DU KOMMER AV DU OXÅ!!"
visst vet jag mkt väl om att man blir stressad när det är mkt folk och man knappt kommer fram till dörren,, men när man ser att en vagn är påväg ut så tar man väl det ändå lite lugnt? lr har jag fel?
Ja, därför tänker jag verkligen INTE flytta tillbaka hit, har haft lite sug efter det men efter idag fick jag det på svart och vitt, att det aldrig kommer hända.

kan dessutom säga att jag inte är rasist innan folk kan börja köra med massa påhopp.. vet att det kan låta lite som de nu men vafan. Alla vet hur vissa kan bete sig ibland, och skulle det varit en "vit" person så skulle jag antagligen skrivit jävla svennehora..
när vi kommit av och gick den sista vägen hem så blev jag irriterad på en buske oxå, och kallade den jävla horbuska så ja.. jag svär mot allt och alla. utan fördomar.

RSS 2.0