plutten fortfarande sjuk!

nico är fortfarande sjuk och idag har han spytt efter han ätit :( inte bara skit nu alltså..
stackars lilla kraken,. och att han fortfarande har aptit gör det ännu svårare så han är hungrig som faan!
plutten min, det är så hemskt att se honom så hungrig och att han tappat vikt :( fan man vet inte vad man ska göra!
rostbröd och blåbärssoppa får han äta, men det är inte alltid gott.
Ringde vårdupplysningen och fick recept på vätske ersättning (som han vägrade dricka) så måste köpa hem lite saft imorrn så kanske det går ner..
min älskling <3 bli frisk nu! Så vi kan busa och äta masssaaa mat!

nytt fint!

juste, köpte lite fint när vi var i gnosjö :) en klocka och ett halsband!


godermorgön

lite småjobbig natt blev de, och han fick minsann inte behålla vällingen han fick innan han somna.. den kom ur vid 12 tiden haha fyfaan xD jag vaknade av att det sprakade till i lillens blöja haha usch.. var bara att linda in honom och in i badrummet. stackars va knappt vaken :( och så bråkar man med honom så han blir alldeles knäckt.. men vi somnade tillslut om bredvid varandra. men sen så vaknade han lite titt som tätt, troligen hungrig.. :/
och nu på morgonen har han ätit två rostbröd som han förhoppningsvis behåller i magen :) ska snart gå till affären och köpa lite blåbärssoppa åt honom som kan hårdna magen lite grann!
sen så ska jag städa oxå.. fy så här ser ut nu! smulor överallt xD haha usch

hemma i köping igen

ja och så va man hemma igen! Med en sjuk bebis.. vad är det med det här att antingen jag, bebis lr vi båda blir sjuka när vi reser bort???!!! GAAAH! kan aldrig få njuta ordentligt. Igår fick han magsjuka IGEN.. och idag kommer det bakre vägen ist.. han har hängt som en trasa igår och idag. min stackars lilla kille :( fast han har inte tappat aptiten, synd de faktiskt eftersom då mådde man ännu dåligare av att man inte kunde ge honom mat. lr jo kunde kunde vi väl. men det fick han inte behålla.. han har öppnat huvet som en liten fågelunge så fort mat har kommit nära. Så nu mot kvällen innan han skulle sova så va han såååå hungrig, och sååå trött, så det gick inte ihop. han kunde inte somna. ont i hjärtat fick jag så då fick han halva vällingen, mätt blev han inte.. väntade ett tag så fick han andra halvan. Och tro på fan att han faktiskt fått behålla det än så länge :) hoppas det håller sig inne hela natten bara. skrutt.
Iaf, vi har haft kul i helgen om man bortser från de :) i fredags drog vi på oss klackarna och drog ut! röjde satan och vi visade stan att vi fanns minsann. Det var kul! lördagen mådde vi faktiskt bra, inge bakis här inte.. blev lite mys hela dagen eftersom nico var sjuk.. film och godis dvs haha, och så målade vi om i köket hos perge :) fin fint blev de! Sen så körde jag lite bil, och jävla duktig man var då ;D men fan så skrajj jag va! Och sen lura fanskapet ut mig bland andra bilar och jag trodde fasiken jag skulle dö! Men jag lever ;)
bilresan hem gick as bra, nico sov nästan hela vägen men mot slutet blev det tråkigt och jobbigt i bilstolen.. i arboga stannade vi upp och han fick stå lite i mitt knä, tro fan han skiter på sig då och det läcker ut över mig. Tackar för den minsann! ;D haha men va ska man göra.
här hemma har vi bara tagit de lungt och sköljt rumpan ett antal gånger. så så vare med de! Har tyvärr inga bilder från helgen så ni får använda fantasin! hoho :)

tackar för mig. pz

imorrn drar vi till småland!

imorrn drar vi iväg till småland :) hoppas verkligen resan går bra nu! Lite små ångest nästan haha, men det får jag alltid när jag ska iväg! Känns nästan skönast att stanna hemma då, men jag vet att jag ångrar mig då! Och jag vet att jag kommer ha grymt kul :D och skönt om inte annat! Nico ser man knappt då haha han är fullt upptagen med att underhålla min morsa och perge ;P så man får ganska mkt egentid så att säga.
Får se om det blir någon utgång denna gång.. inte riktigt sugen på det nu (tänker konstant på baksmällan jag troligen kommer få och hur jävla trött jag är om kvällarna) men det får vi se om det blir ändring på :) troligen blire så hoho.
Iaf, denna kväll har jag och min stora herre kollat på film! i rymden finns inga känslor, gullig film! ^^ blev lite småkär i båda bröderna hahaha skämt osido.
ne nu har jag inte tid att skriva mer.. måste packa lite, och köra iordning för natten. Sen blire BB ;D wop wop!
usch stress stress! Tur vi åker mitt på dagen imorrn! Då har jag lite tid att packa! Inte lite man måste tänka på när man ska iväg med en liten skrutt!
Så hejhej!

Blir troligen inte mkt uppdatering i helgen. BARA SÅ ATT NI VET!

handla lite smått och gott!

nytt i sminkhyllan! :)
drog en lirare på stan med jannica och ungarna idag! Med mig hem fick jag, förutom en kasse mat, ett läppbalsam och en mascara. Niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiice.

den här är AWESOME! :D love it!
får se imörrn hur mascaran är :) hört mkt gott om den iaf!

fina vänner

Jag saknar mina flickor i södertälje mega mkt! Att en saknad kan vara såhär stor fattar jag inte egentligen.. just nu vill jag bara packa mina saker och dra till mina fina! :)
Ni kan inte förstå vilka fina vänner jag har där borta, helt otroliga. Och en av dem ska snart få sin lilla knodd hon med! Underbart! Vårt fina "gäng" som en gång bestod av 5 personer, är nu 6 och snart 7!
I sommar, om mina förhoppningar gäller då med, ska jag och nico åka dit och stanna för evigt! haha okej, inte för evigt.. men under en längre tid :) Och ta tillbaka allt vi missat under detta år jag bort i köping.
Från att vara tillsammans dag in och dag ut i ca 3 år, så har jag fått träffa dem 2-3 gånger sen studenten, och några av dem bara en enstaka gång. INTE OKEJ!
Jag har haft tur som träffat sånna underbara människor.
Och jag har haft tur som har dem kvar även om jag bor flera mil ifrån dem.
Vi har bråkat, gråtit och skrattat tillsammans. i vått och tort. Har jag dem kvar!

Det sägs att goda vänner kan spendera lång tid utan att talas vid utan att vänskapen brister. Dessa vänner, när de träffas beter sig som om de sågs igår, tänker inte på hur lång tid som gått, utan att de talas vid eller hur långt ifrån varandra de bor. Sånna vänner har jag. 4 speciella sånna vänner.
Och dem heter Lina Reiderstedt, Jenny Pesonen, Laura Rapp och Amy Rapp.
Och dem betyder mer än massor för mig <3


en onsdag hos oss!

dåså.. då var kvällen här ännu en gång! Och jag har tid framför datorn :) vi har varit hem till jannica nu på kvällskvisten på fika. haha så nu sitter jag här med en mage som gör ont och vill kräkas. yaya får skylla mig själv helt enkel! mer än så har vi inte gjort idag. förutom att ha varit hemma och färgat håret igen :P nu så är jag nöjd! Marcus fick oxå sitt hår färgat så nu är vi två vithåriga här haha :D love it!

jag har en liten herre som gillar majs :)


vintern dödade mitt bord

härligt väder ute idag! Men trots det har vi ändå hållt oss inne hela dagen.. det har inte riktigt varit min dag idag. Har varit hängig, trött och ont i huvet. Och efter att letat som en idiot efter alvedonen som försvunnit så gav jag upp och dog ett tag med kaffe och våfflor :P haha
Men när jag kollade ut på balkongen så fick jag syn på vårat bord som stått ute hela vinterna.. Den är helt sne! haha vafan?? efter att ha hållt flera år så bryter den ihop på ett ben bara sådär? hahah, inte har den haft mkt snö över sig heller så förstår inte riktigt vad den fått för damp. yaya va fint att ha dig här ett halvår! Blir nytt till sommaren


lilla hjärtat mitt

min lilla prins går nästan hela tiden nu, mer än vad han kryper :) så himla kul att se den lilla parveln komma traskandes över golvet ^^ sååå duktig!
har varit mkt framsteg på sistone :P lärt sig klappa händerna, vinka, peka, säga några ord osv. Fasen vad duktig kille jag har :D <3

vilken liten liten herre jag har :D haha tallriken ser fan enorm ut mot honom (liten storlek)! min skruttis. Men jag och Marcus har konstaterat nu att vi inte har någon bebis längre, han är en stor kille som kan både gå och "prata" ;) och trotsig, fyfan i helvete.

såhär kan man oxå dricka :P


vafan??

är det bara för mig som menyn ligger UNDER själva inläggen? och inte på sidan där den ska va :P hahaha
va inte så när jag sparade men plopp så hamnade den där sen.. störd xD

R U B R I K !

som ni ser har jag gjort lite ändring här på bloggen igen :P haha fattar inte varför jag aldrig blir nöjd!! Snart kommer jag nog tycka den här är tråkig oxå! haha yaya hoppas den får va kvar ett tag till xD
idag har vi inte gjort nånting än! Nico vaknade vid 6 imorse och somnade sittandes vid 11 igen haha gospojken!
Får se vad dagen bjuder på :) nog ska vi iaf ta oss ut i det fina vädret iaf! på en promenad lr dylikt.
We will see. satans sugen på godis iaf, men det är någon annan femma!

haha igår när jag laddat upp för att se big brother, så kom jag till min fasa att jag antagligen sätt fel tid det började.. så jag fick vänta 3 timmar till haha xD yaya. men när det började blev jag lycklig igen :) haha redan lite skandaler där inne :P fan va kul. lite små tjafs och lite "jag är störst bäst och vackrast" och kvar blir killen som trodde alla ville ha honom haha fan va kul det här är ^^ love it!

promenad i snön

tjohejsan! det snöar ute, igen! varför kan det inte bara ta slut för? Jo för vi bor i sverige! wup wup.
iaf, vi prickade bra in på avbrottet av snön! :) när det var tid för oss att gå ut hade det slutat snöa, och när vi precis kom hem så började det igen ;) grymma! jag vet.
tog en promenix och lämnade in papper, skönt som fan faktiskt. Resten av dagen blir väl det vanliga, städa, försöka få nico att äta och busa! höhö


Förbannad liten kille!


ettårsfasen + trotsig.. ?

Hej på er! Idag har vi varit hemma hos sofie hela dagen. vi har käkat mat och fikat i vanlig ordning, sen har vi bara setat och glott och mått illa för vi blivit så mätta. som vanligt xD
Nico har kommit in i någon slags fas, och trotsig är han. Han är förbannad i princip hela tiden!! Blir knäpp på honom, jäkla unge vad han kan skrika :P fyfan i helvete! Han suger verkligen all energi från mig. Uppmärksamhet hela tiden ska han ha, upp i famnen och sen ner direkt, och sen upp och ner igen.. gapar och vrålar. slänger sig på golvet och bara gnider runt för han blir så arg :P
hoppas detta försvinner snart, han som alltid varit en glad bebis! fan oxå.

Ikväll är det premiär för Big Brother :D och vet ni hur glad jag är då? ÄNTLIGEN! Får hoppas det blir lika bra som förut :) fasen va kul! Nu har jag något att längta till varje dag ^^ för det kommer väl gå som vanliga tider?? antagligen. usch så jag längtat!
imorrn ska jag nog gå ner till kbab.. har lite saker och fixa. ringa lite samtal ska jag oxå. tråkigt..

lägger upp en video på nico när han får ett utbrott! förbannad bara sådär..
så fort den är klar på videome så kommer den upp ;)

NU BÖRJAR BIG BROTHER :D

kvällen har kommit till oss

fler som kollar på melodifestivalen än jag? :P haha i ensamhet gör man det oxå! tråkigt men jaja, jag överlever förhoppningsvis! Kollar mest för man har en kompis som dansar till erik saade :) så jävla kul att han kommit så långt med dansen! hejja hejja Alex!
Yaya. har ju haft besök idag :) vi gjorde mat och bara va! de va kul hehe. drog en sväng till arboga oxå så nu har man fyllt på sin kyl med MASSA dricka ^^ billigt på öb haha

det har runnit ur nicos öga nästan hela dagen, morsan sa ögoninflammation men jag vet inte.. Hoppas inte :O usch så jobbigt för honom, och det smittar ju som fan! blä. men vi får se hur det ser ut imorrn iaf. han har inte klagar på det iaf.

Nya bus!

nico har lärt sig nya hyss idag! inte pga mig tack o lov! Men nu har han lärt sig att det är SKIT KUL att stoppa saker i glas fyllda med något (i detta fall vatten).. och sen plocka ur, äta och dricka vattnet. Ja riktigt äckligt faktiskt! haha men han tyckte det va kul, och tydligen gott!
Han käkade pommes, strips lr vafasiken ni kallar det. och sen fick han stoppa ner det i glaset. Ja det va ju kul så då stoppa han ner alla stripps han hade i det förbaskade glaset, i mellanåt åt han några oxå. Men när de tagit slut på tallriken och han inte fick några nya. så tog han upp dem från glaset och åt. och ibland tog han upp dem för att sen stoppa ner dem igen. och drack ur det äckliga glaset med vatten som blivit vitt och strips som blivit mjuka och som löses upp, när han blev törstig.
själv höll jag på att kräkas.. men han hade kul så vad skulle man göra haha
usch vilken äcklig bebis jag har xD
but I love him anyway! <3

och jag vet att jag kommer ångra att jag inte satte stopp för det när jag hade tillfället haha

byta design!

försöker ändra lite i min design, igen.. MEN det verkar inte vela fungera för mig!! Den vill alltså inte förhandsvisa något jag gör.. så det kommer troligen se lite fuckt up ett tag. Men det får helt enkelt va!
inte första gången jag har det här problemet.. vet inte om det är blogg.se som krånglar lr om det är datorn -_-


fin dag

har haft en fin dag hemma hos sofie :) vi har fikat och käkat mat, och nico har fått leka av sig riktigt ordentligt! Vi kom hem för en liten stund sen och han sover som en stock hehe.
Kvällen är inte mer planerad än såhär, att sitta framför datorn och nörda! KANSKE blir de en film.. vi får se.
men annars så ska jag försöka komma i säng i god tid! somnade vid 11 häromdagen och då kände jag mig mkt piggare när det var dags att gå upp med lillherren än när jag lagt mig vid 12. Bara en timme ger stor skillnad! Men det är inte lätt att somna tidigt. hatar det..
men men, imorrn blir det lite äventyr till arboga! får se vad som händer där :)

soliga fredag

det är fredag och det är fint väder! Vi har städat lite grann, och gått till willys för att storhandla! Snart får vi finbesök :) och efter de drar vi hem till sofie! härlig fredag om man räknar bort massa skit som inte behövs tas upp här! höhö
men men allt slutar gott för de :) ska sätta på lite kaffe nu och vänta på att min herre vaknar! P U S S

soliga fredag

det är fredag och det är fint väder! Vi har städat lite grann, och gått till willys för att storhandla! Snart får vi finbesök :) och efter de drar vi hem till sofie! härlig fredag om man räknar bort massa skit som inte behövs tas upp här! höhö
men men allt slutar gott för de :) ska sätta på lite kaffe nu och vänta på att min herre vaknar! P U S S

våran dag

idag har vi bara varit hemma, haft skit tråkigt! Har gått runt och väntat på att något skulle hända, men inget hände. haft en arg kille här oxå. haha fyfan vilket humör han kan få! För ingenting!! filmade lite så ska lägga upp de senare lr imorrn ;D
men iaf.. har inte orkat städa idag fast jag haft möjlighet om man bortser från den tjuriga svansen då. men energin har inte setts till, lr har inte haft någon lust ska man väl helst säga. usch.. men diskat har jag orkat! haha bra de iaf, och gjort 4 minuters kola. SJUUUUUKT GOTT! :D
och så har jag testat mina gamla jeans! Och fyfasen vad bra dem satt nu! förut var det tajt och jävligt vid midjan, men nu satt dem as skönt ! dock lite stora i baken och vid låren, men de va bara skönt ändå. :) jävligt glad!!
ja de va väl de, och nu ville min man kolla film.  (??) haha han som aldrig vill se de nuförtiden xD haha kan han fetglömma, jag ska sova!
G O D    N A T T ! ! !

Kafferep med min minimann

imorse hade vi kafferep här hemma, jag och min herre.
han älskar kaffe! Tack vare hans mormor hehe

i love you

Det är bra att jag har en grabb som hänger med..

Marcus: "hur kan schampot ta slut så fort? det är ju bara jag som använder det"
Jag: "Men va? jag använder ju oxå schampo?"
Marcus: "Nee du använder ju balsam"

Ja vad säger ni? Killen trodde seriöst tjejer BARA använder balsam. och killar använde schampo.. Och när jag berättade vad balsam är så sa han förvånat "Ja men då kan ju jag oxå använda de". Snacka om att grabben inte riktigt vet hur allt fungerar. xD

jackfreak!

sugen på den här jackan! Sååå snygg! Synd att den inte finns kvar i svart bara :(

Tryck på bilden för att komma dit!

bilder i psyko

tänkte att ni ville väl ha lite bilder från dagen? ja klart ni vill!
och så tänkte jag berätta lite om mitt psykoattack jag fick idag.. och lite klagande alltså. Jo nu är det såhär att jag fortfarande inte fått svar på om nico fått någon dagisplats, och det börjar stressa mig något så oootroligt! Jag har ringt, ringt och ringt till placeringsenheten för att få svar! Men jag har aldrig lyckats träffa in på de tider tanten jobbar där. Men har pratat med en annan tant därifrån, en jätte trevlig sådan, som jag fick lite svar från iaf men jag skulle höra av mig till den här andra tanten iaf för det är hon som har mest hand om de mindre barnen. Jag har nu försökt träffat in de tider hon jobbar, hon jobbar deltid, Men just när hon skulle kunna ha svarat har jag glömt, missat precis och ja ni vet sådär.. Men idag tänkte jag fasiken inte missa något! jag har lärt mig att hon börjar jobba vid 12. Så jag ringde halv ett.. då var hon på möte och väntades åter kl 13.50, alltså 20 min kvar. väntade och ringde 5 i hel. Fortfarande möte och skulle va tillbaka kvar över. ringde 20 över och hon har då slutat och kommer tillbaka på måndag.
Tror ni jag psykade? Ja, ganska mkt! ringde den andra tanten men hon va ledig och kommer tillbaka på fredag. Tror ni jag psykade lite till? Jadå klart jag gjorde.
här får ni lite bilder ist

nico har lärt sig att man kan hälla vatten på golvet med nappflaskan
roligt tyckte han, mindre kul för mig


Tja snyggo!
konstigt nog ändrar min iphone storleken på bilderna lite hur som helst, när det är som i detta fall ett porträtt av mig, ja då ska bilden minsann bli mindre.


jag har världens finaste son, ifall ni inte kom på det direkt alltså!

ljusparty!

var dagens höjdpunkt! haha har haft så jäääkla tråkigt idag! Gick ner till stan för att kila in hos manpower, blev inte direkt klokare där och jag kunde inte pressa dem så mkt som jag ville heller för att dem ska se mig som "någon". men fick väl liiite info iaf om själva företaget o hur det funkar. det var ju bra iaf!
efter det så tog jag nico (som var med sin pappa medans jag var på manp) och gick in på arbetsförmedlingen, men gick nästan lika fort därifrån igen! FULLT med folk! och låååååång kö. och en gnällig bebis som bara ville ner på det blöta golvet lr skrika. så ja jag gick därifrån! hem igen och nico somnade påvägen..
väl hemma fortsatte nico sova så jag passade på att göra mat och äta i lugn och ro ;P
sen gjorde man väl inget mer, dammsög och gick till kylskåpet minst 20 gånger i hopp om att finna något gott varje gång, gjorde chokladbollar igår så har nog stoppat i mig ett 20 tal sånna ;) G O T T ! ! !
men iaf.. så fortsatte dagen tills elin kom hit och vi drog iväg hem till emelie för ljusparty!
jätte mysigt vare! knarka dofter ett tag och sen blev det fika :) Gott igen alltså haha. Och nu funderar jag på att ordna ett party här hemma! tjänar på de hoho och det skulle ju va kul!
Marcus tycker ljus är töntigt och tvekar lite.. men jag tror det skulle bli awesome!
ska försöka bestämma redan ikväll! så inte dem dagarna som passar mig bäst blir upptagna ^^ hihi
Blir såfall i början av mars!


miss it

ska de va så svårt för håret att växa ?? låt det gå fortare!

Massor att göra denna vecka

känns som att jag har mkt att göra den här veckan.. men vet inte riktigt vad egentligen jag har att göra. känner mig stressad iaf.
Måste iaf till manpower imorrn. ringa mitt gamla jobb (sommarjobb) och säga att han finns med på mitt cv. prata med arbetsförmedlingen. prata med försäkringskassan. ringa vår hemförsäkring ang inbrottet. lämna in massa papper. troligen skicka in papper från polisen oxå till hemförs.. och imorrn kväll är det ljusparty pågång. Sen ska man storhandla på fredag. samtidigt som jag ska göra allt det här så har man en liten herre att ta hand om. och ett hem.. Och kanske man ringer till volvo oxå. Och ringa placeringsenheten om dagisplats som jag fortfarande inte fått svar från!!! (arg)
uuuuuuuuusch så mkt att göra, och sån liten energi! och just för man vet att det är massor att göra så blir man ännu latare! fy o fan.

går och dör lite

old pic från skolan på en fotolektion


onödig vända på stan (y)

förutom att jag har tryckt i mig massa chokladbollar så tog jag mig tiden att kila ner på stan för att gå in på manpower! väl nere på stan så hittar jag inte stället! så fick lov att gå in på en affär och fråga.. dem visade mig och det visade sig att jag redan gått förbi där haha xD MEN det var en lite dörr helt omärkbar i ett hörn typ.. med en liten skylt bredvid där det stod just Manpower.
Ja men då såklart är stället stängt! Pga utbildning och kundbesök. jahapp så då var det bara att gå hem igen i den iskalla kylan! Det skulle va öppet imorrn igen så då får jag gå ner igen, hoppas på lite varmare väder då oxå!
Sen har jag bara tvättat, städat och allt det där som jag gör varje dag! haha
marcus lekte jätte mkt med nico idag, så han tjöt av skratt! Helt galen blev han xD M jagade och kittlade honom. härligt att se på :P han försökte gång på gång försöka gömma sig i min famn haha men jag tänkte då inte hjälpa honom från det hemska monstret hahaha xD fan så kul de va! och han skratta sååå mkt att han fick hostattack och spydde. ja så kan de gå när man har "för" kul :P

nää men om man ska skippa den här dagen ?

min syster frågade nyss om jag haft någon romantisk middag med min gubbe idag.. nää inte direkt, jag har tvättat, diskat, städat, försökt fått en glad (läs arg) liten herre att va lite gosig och kärleksfull (utan resultat) och käkat rester till mat. Yes det kallar jag romantik! ;) marcus har varit i skolan, setat vid datorn och spelat nhl. och ja juste, jag och nico var till ankdammen en sväng med jannica och isac och kastade bröd åt ankorna. Typ dagens höjdpunkt kan man säga, dock var det iskallt ute och nico vart tjurig så fort man stannade vagnen!
KANSKE blire en film om en stund, om mannen kan dra sig från spelet.. men det skulle jag inte tro!
jaja, hoppas alla andra haft en härlig dag då :)

kör lite bilder ist!

nico testar alla hans nappar!

leka med kastruller kan va kul!

glad kille i väntan på isac och janncan ;)

nåja, lite kärlek fick jag oxå! även om det bara var några minuter så fick det min kropp att värmas <3

Glad

till alla mina kära :)

Hyvää ystävänpäivää ystävät hyvät :)


nu ska snön bort!

nu vill jag fasiken att den här jäkla kylan ska försvinna! Tror fan jag höll på att frysa ihjäl när jag gick hemmifrån sofie idag! usch fyfan.. vill kunna gå ut och gå med nico i solen utan att behöva klä på oss flera lager med kläder.
usch så jag längtar till sommaren!

foto: min morsa, Cathy <3

hemma hos sofie dag

vi har varit hemma hos sofie hela dagen idag :) vi har fikat, snackat skit och fikat igen haha kul va? gott vare iaf!


Måste ha den! Jag SKA ha den!!

idag när vi var till biginn jag och sofie, så gick vi in på hm.. Hittade några snygga jackor men en jag verkligen fastna för var en poncho jacka! SERIÖÖÖÖÖÖÖÖÖST AS SNYGG! glömde kolla priset, smart nog.. och inte finns den på deras hemsida heller..
Men jag SKA ha den! Så nu hoppas jag för all del att den finns kvar tills pengarna rullar in! annars blir jag jäkligt ledsen, har kollat efter någon snygg sån länge nu men inte hittat någon riktigt fin! Tjejen i afffären sa tillomed att den va as snygg på.. så ja. jag måste ha den!!
får väl gå dit igen och fråga hur länge dem kommer ha den inne.. och om man får lägga undan den sisådär mot slutet av månaden hahah tror jag nog inte dem gör. men man kan ju försöka ;)
DEN SKA BLI MIN!

det är dig jag lever för

jag andas endast för dig mitt allt <3

Nico klappar händerna :D

har jag en go kille eller har jag en kille som är go ? ;)


städdag med syster!

idag har jag hängt med sofie i stort sett hela dagen :) nico var ut på marknad med sin farmor så då åkte jag till biginn med henne och kollade lite kläder! hittade as snygga jackor som jag fasiken ska ha! haha ;D kan inte få nog av dem helt enkelt..
när vi kom tillbaka så hade min lilla herre redan hunnit komma hem så då fick han visa sin "nya" säng och stol ^^ efter de blev de lite käk sofie köpt med och sen städade vi! Sofie är duktig på att städa kan jag säga haha skinande rent :D wop wop!
vi drog även en sväng till jysk oxå :) med mig hem fick jag en tvättkorg av S haha så nu blev det lite finare i badrummet oxå. jag har en snäll syster! städar och köper grejer åt mig haha jag har det allt bra ibland! förutom att bo ihop med en riktig latmask! höhö men det får de allt bli ändring på! ;)

tvättkorgen

känner mig någorlunda bättre idag! inte lika snorig med halsen är fortfarande fuckt up! Nico har nu inte vela käka nått på tre dar, så det kan gå ibland men vi kör på välling och yoghurt! Han börjar nog äta ordentligt igen sen när han är helt frisk... har varit mkt sjukstuga här hemma nu så jag förstår honom! MEN kommer antagligen få barnmorskorna efter mig haha men sofie ville följa nästa gång på vägningen så kan få säga vad hon tycker oxå, det är alltså inte bara jag som tycker dem är töntiga och jävligt trött på dem ;P

video

en lite söt video från idag :) ursäkta min röst, den vill inte riktigt vara sig lik


en dag av torkande

fortfarande sjuka.. känner mig döende av den här förkylningen! och jag vandrar runt i en plåtburk.. jävla kul ;) sen så har jag den mesta tiden av dagen torkat efter nico! han har nämligen fått ryck om att det är skönare att kissa utan blöja :) igår började de, så fort jag skulle byta blöja så släppte han en stråle! och idag lättade han på andra trycket och lade en fin hög bakom sig.. härlig kille. och innan jag hann fram så klev han i det ;) ännu mysigare! bara in i badet med pojken! Och direkt efter de när jag skulle låta honom vädras lite igen och torka ordentligt så la han en stråle till. Japp, kul kille! :)
Sen nu mot kvällen så hostade han så mkt att han spydde! Och jag som höll i honom försökta snabbt komma undan från mattan, och i själva svängen så la han en kaka rakt ut, rakt på väggen! hahahah tror jag dog där ett tag xD in i badrummet och torka av bebis och sen torka av väggen.
ja så har väl min dag varit :) åkte till willys en sväng för att inhandla grejer åt kvällens måltid (hemmagjord pizza och vitlökssås) och det var ett under att jag ens klarade det xD det var fullt med folk som jag inte ens kunde höra prata.. inte normalt iaf, som i en plåtburk.
vill ni se nicos fina kräka?
klart ni vill! här har ni


Är det här okej?

är det okej med såhär mkt snö? nej

det som va så fint väder med sol och plusgrader! Snön va nästan borta!! Och så bara öppnar sig himmlen och vräker ur sig vitt puder hela fucking dan!
så idag har jag städat och gottat mig, jag är sjuk så då får jag de..

sängen och stolen

fasen så fint det blev! Gaaalet nöjd :D

Sängen före: glömde ta kort när den va ihopsatt så får bli såhär ist ;P

efter: med madrassen i

och bäddad:

stolen före: glömde totalt bort att ta kort.. så får bli en gammal bild där man endast ser en liten del av den haha xD hittade ingen bättre

efter:


så de va de :) vad blir nästa projekt tro?

nicos dag

så hur har nicos dag varit? Jo han har varit kanonsnorig och man har blivit tvungen att torka snoken flera gånger. Hostar gör han oxå, hela tiden!! Och hes. inte lätt för min lilla herre just nu :/ och mat vill han inte ha! Troligen ont i halsen när han sväljer för det är bara kall saft han vill ha. min pluttis!
annars så har han haft det bra! Han har övat på sin gång med pappa hela dagen! :D så jäkla kul att se de små sprattlande benen ta sig fram! och han tycker det är ännu roligare ^^
han har börjat gå mer och mer nu. mellan möbler mest men ibland tar han sig en långpromenad genom vardagsrummet :) sån duktig liten kille jag har!
och igår lärde han sig ett nytt "ord" ;) jag brukar nästan alltid säga "aha" och ja se på fan att herrn härmade mig och har sagt så hela tiden sen igår :P härlig grabb!
nu sover han efter en halv flaska välling, i våran säng <3

målning!

idag har jag målat HEEEELA dagen xD började direkt när vi vaknade med att skruva isär sängen lite, sen dammsög jag upp allt jäkla damm som legat under sängen!! bläää. Men iaf, sen satte jag igång med sandpappret.. damm överallt plus en liten bebis som hela tiden vill vara med så gick det lite segt xD haha men marcus hjälpte till sen så jag kunde fortsätta! klockan tickade iväg utan att jag ens märkte nått och innan jag hann kolla klockan så var den redan halv 2! tikko fick välling och somnade som en stock och sen fortsatte jag vidare :) vet inte ens hur mkt kl va när jag blev klar men det var nog runt 4-5.. det slutade med en fuckt up rygg! galet ont!!
Och färgen räckte till tikkos stol oxå :D wuhuu! Sååå läcker!
ni får se före och efter bild imorrn när allt torkat ordentligt och jag satt ihop sängen :) fasen så snyggt det blev!
nico får sova med oss ikväll ^^

våran dag

förutom att ha köpt färg idag, så startade dagen med att jag vaknade FÖRA nico xD haha halv 9 slog mina ögon upp och strax därefter vaknade han oxå.. hade världens halsont!! fyfan i helvete!! Nico har hosta och är as snorig, troligen ont i halsen han med :/ plutten min! Men vi drog en frukost och sen pysslade vi lite här hemma bara, vi gjorde alltså ingenting haha xD strax därefter kom marcus hem från skolan för sin "håltimme", och sen tog vi sällis ner till stan igen när han skulle börja. Jannica och isac var oxå med :) kirrade hostmedicin åt tikko och sen skaffade jag målarfärgen ;D
Efter det var det god tid för barn cafét!! Har inte varit där på ett bra tag så det var på tiden :) fikade och lät barnen leka några timmar..
ja det var väl de. vi kollade lite i leksaksaffären oxå med jannnicas vagn som gått sönder pga en idiot till busschafför! finns galna människor till allt!
iaf, så handlade vi lite käk oxå på vägen hem! haha nödvändig information?? ;) jadå jag vet att ni vill veta EXAKT ALLT jag gör om dagarna hoho (:
hade lite träningsvärk idag oxå, skönt!

oooh nu längtar jag tills jag får måla sängen ^^


Nytt projekt på G!

jag älskar att hålla på med saker.. måla och dona med hemmet! Och idag bestämde jag mig för att jag ville måla nicos spjälsäng! Så nu har jag inhandlat matt svart färg :) fast vi kom hem lite sent idag så ska börja med det imorrn ;D wop wop kommer bli såååå snyggt :D och räcker färgen så kör jag vidare på hans stol oxå!
Fan så kul det här är! Och fan så jag längtar efter att flytta! så jag kan inreda och fixa i en ny lägenhet som jag gillar! För den här, som jag har sagt flera flera gånger, gillar jag inte! Helt fel rumplacering.. tråkigt som fan! men nästa lägenhet kommer bli grym! Har redan bestämt tapeter och vad jag ska måla ;D sen vad för nya möbler som ska inskaffas! kommer bli grymt kan jag lova ;)


bilbarnstol

snart har nico vuxit ur sin bilbarnstol och det är dags att kirra ny! inte det lättaste direkt men har kikat runt lite nu, och hittat en som heter Britx Multi-tech som verkar va skit bra :P han kan ha den länge och den är vändbar.
inte så jäääädrans dyr heller egentligen..
självklart finns det säkert nackdelar med den oxå.. någon som har erfarenhet av en sån? hoho


träning och glass

kvällens gottis

:) länge sen! love it.
idag har man varit iväg till gymmet! Fan så skönt kan jag säga. Blir en sväng dit imorrn oxå om tiderna passar in ^^ härligt att vara igång igen efter några veckors lathet!
när jag kommit hem igen blev det lite käka innan jag tog min bebis tillsammans med jannica och isac och kilade ner till stan! In på frissan för att köpa wax :) OSIS såklart! sen drog vi bara en liten vända genom stan och hemköp innan vi kilade hem igen!
så så har min dag varit på ett ungefär!

är så jäklans sugen på att rensa här hemma! MEN VART SKA JAG LÄGGA SKITEN?? vill ju inte ha något snott.. saker vi absolut inte vill ha kvar kan jag ju lämna i förrådet, men resten då? Minnen efter nico bebbbelibebis tid vill man ju ha kvar. men finns inte plats här uppe. Vilket problem jag har!
och inte har kbab ringt mig som dem skulle heller.. blir väl att jag får ringa dit igen SOM VANLIGT typ 10 gånger innan dem tar tummen ur röven och gör något!!!! men så har dem ju ändrat nr så jag kan inte ringa direkt till vårat områdeskontor.. finns säkert ett nr men det har dem inte gett ut -_-
alternativet jag har är att gå dit! Så ska dem få se en ilsken morsa släppa bomber rakt i ansiktet på dem!! Det skulle va något :)

inpackning och morgonbad

här har ni inpackningen jag använder :) love it!

här har ni en liten herre oxå som hade ett morgonbad idag ^^


mina nya lampor!

tänkte att ni ville se mina nya lampor? Ja klart ni vill
här har ni dem:

så ser dem ut. bilderna är på samma lampa.. men en exakt likadan står inne i sovrummet.. ska bara kirra nya ben till dem.. de jag hade va alldeles för korta som ni ser haha. och så vill jag ha fyrkantiga fötter.. sådeså
varför köpte jag inte de när vi var till ikea? dum idiot

här ska det vara en rubrik

idag började vi dagen med att kolla på tarzan :) fast först fick nico ett bad! Och sen dök han ner i chips skålen när han kommit upp haha go kille! Sen begav vi oss till willys i det härliga vädret och kirrade frukost! gick även in på biginn och köpte två bas tshirts på hm. billigt och skönt! ^^ fick bli ett skärp oxå då jag inte har något fint! hohoho
Efter det gick vi hela vägen hem igen och åt mackor :) köpte mild ost på tub, och nico älskade det! nästan så att han slickade upp osten innan mackan haha :D härlig kille!
IAF! vi åt och sen lekte vi lite.. sen lekte vi lite till och sen decka han haha HAN VA GALET TRÖTT! haha sov flera timmar, blev tillomed tvungen att väcka honom för att han inte skulle sova för länge xD och när mannen vaknat till liv drog vi hem till jannica och väckte dem när de sov middag xD hahaha sen blev det full fart i huset!
ja det var vår dag :)


fullt upp hela dagen ;D härligt

så nu är vi hemma och i soffläge tillsammans med en skål med popcorn och en med chips, cola i glaset och marcus mumsar på en pizza! Har varit på kalas hos isac några timmar :) haha vi kom lite sent! när vi äntligen kunde komma iväg till dem så hade alla andra dragit och dem sista var på väg ut när vi kom xD haha bra gjort! Men vad jag haft för mig hela dagen är att vara på ikea :) med mig hem fick jag den minsta storleken på tallrikarna av serien som jag köpte senast, dem gigantiska xD så nu vart det dem minsta! FIIIINA! och så fick två skålar följa med :) sånna där i stål, lr vad det är. fina iaf! så nu slipper jag ha fula plast skålar när vi ska ha myskvällar ^^ niiice!
sofie kirrade nya köksstolar så jag blev ägare av hennes gamla :D ska nog fixa till dem lite. byta platta bland annat, och sen kirra några fina dynor. blir nog skitbra!
iaf! när vi var klara på ikea så sprang vi in på Toys R us och köpte present åt titi :) sen drog vi en hamburgare på MAX och efter de åkte vi hem till köping igen.. och fixade med stolarna. Sen gjorde vi oss fina inför kalaset! som sagt..
blablabla, :)
isac och nico leker jätte fint nu! förut jävlades dem mest med varandra men nu de senaste gångerna har de faktiskt kommit överrens och varit duktiga :D är nog för nico börjar gå lite och är med i han höjd . kul som fan ^^



tråkigt med så lite bilder, men de blir så när kameran aldrig är med. sorry for a tråkig bloggis.. men sånt är livet ;)

och du din patetiska lilla jävel! du kan försöka lura andra, låtsas va perfekt. men jag vet hur du är, jag hör vad du säger.. och jag är så jävla trött på dig. lägg av för fan!

ikea och kalas

det är lördag morgon och vi ska snart fixa oss och dra iväg till ikea :D wop wop! Sen blir det att kirra present åt lilla titivejan som har kalas idag :D fatta att han redan är 2 år! (fyllde i onsdags) gaaaaalet.
igårkväll hjälpte jag jannica att baka tårta :) gick kanoners och det blir säkert as gott! ;)
japp o nu tog hjärnan en break så ja vet inte vad mer jag ska skriva!
ska fixa mig och min herre nu som förövrigt stinker just nu, IGEN. haha jävla skitunge

börjar bli en vana det här..

Japp, det har hänt igen.. inbrott i källaren. Vad fan är det dem vill åt? leksakerna har ni redan tagit era jävlar!! DET FINNS INGET KVAR ATT TA!! jävla idioter, blir så jävla trött på det här! Ringde kbab o var förbannad! hon skulle lämna en lapp.. YAYA! skaffa fram kameror ist! sätt betongdörrar! byt lås överallt! GÖR NÅGOT VETTIGT! Det här är andra gången på en vecka som någon bryter sig in! Och fjärde på ett år!! ÄR DET NORMALT?! NEEEEJJJ!!!
Måste fan flytta härifrån! får ju inte ha våra saker ifred.
Jag som tänkte rensa ur lägenheten idag.. för att lämna ner massa skit. Gick ner för att hämta kartonger och ser att det är öppet, jihooo!! BARA VÅRAT FÖRRÅD! Så vafan? det är som att någon vet att det är vårat. Någon som inte gillar oss troligen.
Jävla idioter! Och det måste vara någon i grannskapet då ingen har brytit upp själva dörren in till källaren.. alla i det här området, lr bara huset jag vet inte.. har nyckel som passar alla portar och källardörrar. kul.

underbara hår!

Igår när vi var ner till stan så kilade vi in hos frissan för att kirra något riktigt mirakel pryl till mitt slitna hår! Och det fick bli en inpackning :) tjejen sa att den skulle vara skit bra för toppar som är slitna och går av. Vilket mitt hår gör. Och jag provade den igårkväll, och hopp i häpna så funkade den SKIT BRA, precis som hon sa! drog igenom håret efteråt när det torkat lite och inget hår följde med i handen! :D FYFAN VAD BRA! love it! (det borde den oxå vara då jag pröjsade runt 300 spänn för den) Dock är den bara stärkande, och ger ingen sån där riktig love feeling efteråt. men den var skit bra! Nu får jag behålla mitt hår :) (y) och så fick jag ett litet prov med mig hem. på en olja man skulle dra genom håret. och helvete vad jag älskade den! luktade skit gott och gav håret en riktig härlig känsla. den måste jag ha! Hon sa att den va dyr, men så är det ju, bra grejer är dyrt, bara att inse! Den ska bli min! Men inte den här månaden.. höhö
lägger ut namn och bild på inpackningen senare.

just nu är storstädning pågång! Har dammsugit och plockat undan massa saker.. och nu funderar jag på att göra en riktig jävla rensning! Men måste nog vänta på marcus då, han är i skolan och jag behöver gå ner i källaren. Men ja, så får det bli! Nu ska jag ta hand om resten av disken! och det luktar som nico har gjort sin blöja för fjärde gången idag -_- jävla kul dem här dagarna efter magsjuka! som sagt, jävla kul!
får sluta ge honom mat så han inte klämmer ut allt hela tiden (skämt osida) då får jag nog barnmorskan efter mig ;)
ne nu väntar allt på mig. Tjaaarå pz

läkartid hos bvc

ja som sagt så har nico haft vaccination idag. Det gick kanon! bara lite tip men gick över så fort dem hade släppt honom :) krigare som sagt!
MEN.. något jag blev irriterad över är att dem tycker nico väger för lite. Idag stod vågen på 9950 gram.. alltså har han bara gått upp ca 600 gram på några månader.
dem tycker han borde väga mer och eftersom han nyss varit magsjuk så fick vi en ny tid hos dem för vägning -_- döööö!
för det första.. han äter när han är hungrig. är han inte hungrig så äter han inte. punkt.
för det andra.. han är inte mager! finns dem som väger ännu mindre. han är föfasiken normal. punkt.
för det tredje.. att dem tycker jag ska lägga ner mer fett (smör) i hans mat gör ju inget bättre! Ska han bli en fet unge?
jag kan inte tvinga i honom mat, han har aldrig varit en storätare och kommer troligen inte bli det heller bara för att dem tycker de.
så jävla töntigt tycker jag. Tror dem inte att jag ger honom mat lr? tror dem inte att jag kan ta hand om mitt barn ordentligt?
usch så töntigt.
han kanske är som far sin, svårt för att gå upp i vikt.
så var det me de.


lite färg här och lite färg där

lite nytt här inne.. tar väl inte lång tid innan jag ändrar mig och gör något nytt igen.. dvs om jag känner mig själv!
men det är inte bara här inne det har blivit lite färgstänk.. även mitt huvud har fått sig en omgång! har blonderat mig höhöhöh kunde verkligen inte hålla mig xD så nu är jag helblond igen. och lite mer slitet xD haha men vad hade jag räknat med lixom? men imorrn drar jag en lirare på stan och köper någon bra inpackning hos frisören! så ska det nog gå susen!
på tal om imorrn så är det dags för nicos vaccin.. usch usch usch! gör så ont i mig :/ men eftersom han är en krigare så ska det nog gå bra. . . även om han skrek förra gången så att fönstrena darra. Men ja, det ska nog gå prima! ;)
aj aj aj . . .

ut eller inte?

god eftermiddag! Vad bjuder denna dag på då? Jag har ingen aning. Funderar på om man ska dra sig ut något? nu har det gått två dagar sen nico kräktes så vi är inte direkt några smittbärare längre, lr? haha :P men funderar på om man ska ta sig ner till stan o kika lite.. skönt att bara strusa omkring och inte göra något alls.
Men får se, inte direkt något lockande väder så jag vet inte.. grått och fult är det.

Fan har sånt sug efter att färga håret!! Vill ha mitt blonda vita hår men rädd att det ska gå av (utväxten alltså).. visst kan man vara försiktig och verkligen inte lägga nån färg i det redan färgade håret men vafan, hur lätt är det?
men är oxå sugen på möööörk mörk brun.. vilket säkerligen skulle sluta med panik ångest och panikt försök till att färga tillbaka till mitt superblonda och vilket det skulle sluta med att jag är flint. Ja ni ser.. jävla skit! För det ser så jävla dystert ut med utväxt. fyfan va fult! och så jävla kort! tycker fan inte det har växt nånting sen jag klippte det. jävla fan.

RSS 2.0