renovering!

dags för en förändring här i bloggen! Därför kommer det se himla klurigt ut ett tag :P har ju en liten gosse att ta hand om oxå så bloggen får sin makeover när jag får tid ;)

Have a nice day!

härliga helg

har haft en underbar helg ännu en gång med min loverboy :) denna gång åkte jag ner till honom!
Och redan innan jag kommit fram till honom så hände massa action xD tog tåget på kvällen efter jobbet, hade precis satt mig och tåget rullade iväg.. redan stressad inför kvällen då vi skulle ut och göra stan osäker så passar tåget på att köra över en älg! Så.. livrädda var vi allihoppa som satt där! Kändes precis som att tåget körde av rälsen och vi drog över en massa grus och sten! fysatan vad äckligt! Väntade bara på att tåget skulle välta när det äntligen stannade och dem sa i högtalarna vad som hänt. och älgjäveln hade tagit sönder en luftslang när den ändå hade för sig att göra oss försenade.. så vi fick stå stilla en timme innan vi kunde rulla vidare, i låååångsam fart!
äntligen framme i eskilstuna för byte av tåg så gick det äntligen frammåt :) och jag kom äntligen fram till mig älskling!
Hem till honom för mat, fix och trix innan vi for iväg igen för party! Kvällen blev lyckad!! dock var inte mina fötter glada.. huuujedamig! att gå (säkert flera timmaaaar) i högklackat är inte att rekomendera :P
Lördagen bestod av mys och gos i soffan och säng framför filmer :) <3
Men även härliga stunder måste ta slut och det blev söndag och dags för mig att åka hem igen! Denna gång gick tågresan bra och jag möttes av en springande glad liten gosse på stationen ^^ med sin mormor efter sig!
min underbara Nico <3 som jag saknat honom!!
Blev mys söndag med min lilla kärlek innan det var tid för att sova och återgå till verkligheten!
Och arbetslös är jag om två veckor oxå.. stressigt men det ska nog gå bra det oxå :) har lite saker på gång!



KYSS!

Måndag

hej o hopp! Tänkte att jag slänger in ett litet inlägg nu när jag faktiskt har tid :)
Det är måndag, nu arbetsvecka och nya tag! Vart stopp hela dagen på jobbet så vi fick gå hem tidigare.. skönt! Känns som jag slipper stressa idag ;) för en gångs skull!
Iaf, har haft en underbar helg med mina två favoritkillar! I fredags gick vi en långpromenad för mathandling :) mysigt! Och på lördagen körde vi all in på Lek och Bus i örebro och avslutade med en sväng inne på marieberg! Och hör och häpna, så handlade jag ingenting! wop wop! Fick en fin fin kudde och en supermysig pläd av min lover :D :D yääy!
Och på söndagen körde vi en IKEA tripp ^^ och där blev jag fattig. Så. Det gick fort och jag visste inte riktigt vad som hände, men lite mer fina saker har jag nu!
Sen hade vi bara en mysig söndagskväll med soffhäng och Cars :) gos!
Och tidigt imorse när jag och nico skulle bege oss till dagis och jobb så åkte min lover hem till linköping igen :/ tråååkigt!
På tal om jobb så har vi nu fått reda på vilka av manpower som blir kvar och vilka som måste dra.. och tråkigt nog så åker jag, och många många fler. Vilket suger! Tillbaka till arbetslösheten och tråkiga möten hos arbetsförmedlingen..  men men!
Tillbaka till det roliga! Imorrn har Nico sitt första dagisfoto :D :D huur sött som helst! längtar!

Nu blire fix och trix innan möte. P U S S

RSS 2.0