ingen mat och äventyr på willys

Nico har knappt ätit nån mat idag, tror det är tänderna som bråkar med honom.. haha så jobbig när han får mat, han gapar stort och tar emot, sen in med fingrarna direkt för att ta ut maten och kolla på den, duger maten så stoppar han in det igen men tappar mer än hälften.. lyckat! :P men idag har inget dugit, inte ens välling. bara tagit några enstaka tuggor och droppar sen vill han inte ha mer, men saft har han drukit, i mängder xD skönt med kallt mot tänder som knaprar sig igenom. men han har ändå inte varit gnällig som tur är. skönt för mig wuhuu.
Och vad som är mindra skönt för mig är att halsen gör fortfarande ont så har inte kunnat träna något, fyfan vad slö jag känner mig!!! usch.. längtar tills man är återställd, för då jävlar blir det hårdträning!
Men idag har vi iaf lyckats ta oss ut på en promenad iaf :) blev en sväng till willys med jannica och isac! handlade lite fööör mkt än vad jag tänkt, som vanligt! så nu är man några hundra fattigare då, men ett fullt kylskåp och förråd ;D nom nom!
haha men på affären så var det en liten herre, vid namn nico, som inte gillade läget! vrida och vända sig i vagnen var en kul idé, och att göra mamma irriterad vad ännu roligare. japp japp.. och när vi skulle packa i alla varor i kassarna så kände han att han skulle vara ännu drygare, så då jävlar hängde man ut ur vagnen och nästan rörde golvet, om och om igen.. (kunde inte spänna fast honom då åkpåsen är i vägen). Men då jävlar fick mammsen nog och släppte ner den lilla herren på golvet! haha då var allt så mkt roligare :) krypa runt på det smutsiga golvet var en höjdare.. lika roligt som när herrens mormor släppte ner honom på golvet när vi var på ullared, dock mkt mkt smutsigare golv där nere då han blev helt grå överallt för att skit ;P det slapp vi denna gång! Sen var det tråkigt igen när herren fick inta sin plats igen i vagnen igen, och jävlar vad tråkigt det blev när vagnen stannade då och då på hemvägen ska ni veta!! xD jävla unge alltså haha love you!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0